|
|
#601 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. VII
|
|
|
|
#602 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale do pępka nie dociera
|
|
|
|
|
#603 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
|
#604 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie bo to może się przekręcić nawet ale to jeszcze nie świadczy o sn
moja koleżanka przynosiła do 42 tygodnia i zero skurczy nawet po oksy i w końcu ja wzięli na cc
|
|
|
|
#605 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale mój pies to jest gigant - potrafi powąchać kabanosa i.. zostawić go bezczelnie ![]() za to biały ser i jajecznicę jadłby tonami zawsze mi podjada ze śniadania, bo prosi mnie to mu daję i zjada mi połowę, bo mu pod stołem podaję ![]() jak się czujesz malwi? lepiej brzuch? Edytowane przez Jerzyczka Czas edycji: 2015-11-27 o 15:30 Powód: . |
|
|
|
|
#606 |
|
Zakorzenienie
|
Ja laparoskopię, też średnio wspominam a najgorzej pierwszą noc, o matko jakiś drgawek dostałam, gorąco, zimno, słabo i niesamowity strach. Później już tylko ból brzucha, przez dłuższy czas
|
|
|
|
#607 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Leże, już chyba się nie ruszę do końca dnia w nocy co chwile przekrecałam się na plecy i myślę, że to przez to też mnie tak boli. Musiałam w nocy tz budzić, żeby mi pomógł się przekręcić na bok, bo taka skałe miałam w brzuchu. Łzy mi leciały z bólu, już chcę urodzić.
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
|
#608 |
|
Zakorzenienie
|
Czyli będę wypatrywać i wyczekiwać tego falowania flaków, choćby nie wiem jak nieprzyjemne było to niech tak się stanie!
U mnie wypychanie główki pod żebra po prawej stronie i kopniaki po lewej, ale też na dole i w okolicach pępka. W ogóle dzisiaj na USG Młody leżał w rozkroku haha ![]() kinga śliczne rzeczy!
|
#609 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny. Ja się ledwo ruszam. Stąd tak późno dzis sie odzywam. Natłok sytuacji stresowych i moja upartość by siedziec i pisać zaowocowały ciągłymi skurczami. Od wczoraj tylko przekręcam sie z boku na bok a i to wymaga ogromu wysiłku
beznadziejnie.Ale za to mąż chyba pojedzie dziś do Ikei po łóżeczko i dwie półki. To juz będą ostatnie rzeczy do kupienia dla dziecka. Doczytalam o tym co zrobila harriet! Cudne rzeczy. Zazdroszczę talentu Wspieram też Baby w podejściu jej faceta (rany, co za palant tak mówi własnej kobiecie...). Cieszę sie tez z sukcesu malej Martynki. To juz dwa tygodnie...ale ten czas leci. |
|
|
|
#610 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#611 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A najlepsze jest to, że im się zawsze śpieszy i nie mogą nikogo przepuścić i zawsze np. w komunikacji miejskiej jak przyjdzie im stać, bo nie ma miejsca to stoją i wzdychają i stękają, żeby nikt czasem nie przeoczył, że "starsza osoba" stoi i że wypadałoby miejsca ustąpić ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mój też mi mówi, że nic nie przytyłam, że tylko brzuszek mam ale tam jest dzidziuś i tak ma być Czasem się droczymy w żartach i wtedy się śmieje jak nie mogę się podnieść z gracją z łóżka, albo mówi do mnie "wielorybku", ale oboje wiemy że to żarty i nigdy mi nie dał odczuć, że źle wyglądam albo mu się już nie podobam...Cytat:
![]() I kciuki oczywiście trzymam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#612 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wzięłaś sobie nospe?
|
|
|
|
#613 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
które łóżeczko z ikei wybraliście? ![]() Mojego nadal nie wysłali jeszcze.. mają 8 dni roboczych dziś mija.. 5ty.. ale liczyłam na szybszą akcję
|
||
|
|
|
#614 |
|
Zakorzenienie
|
Niepozorna widzę że nie tylko ja jestem dla Tż wielorybkiem
|
|
|
|
#615 |
|
Wtajemniczenie
|
Niepozorna uwielbiam stare baby, które mają siłę szybciej biec do autobusu niż ja, a potem wzdychają w nim
jedna raz wzięła laskę i popukała mnie nią w ramię z miną w stylu "Ty niegrzeczna dziewuchu, ustąp miejsca". Strasznie mnie wkurzyła, bo ja jestem z tych co zawsze, zawsze ustępują miejsca a jej nie widziałam. Zeszłam z tego miejsca, ale byłam wściekła ![]() W ogóle to wolę ustępować miejsce starszym panom niż paniom Raz miałam sytuację w tramwaju na studiach, że taki dziadziuś wszedł. Ja mu ustąpiłam miejsca, a on do mnie co studiuję. Ja na to, że filologię angielską, a On "koleżanka po fachu, jam germanista", dał mi swoją wizytówkę, która była pełna jakiś orderów powojennych i powiedział, że jakbym miała jakikolwiek problem z tłumaczeniem po niemiecku to dla mnie za darmoszkę do dziś schowałam wizytówkę głęboko na pamiątkę miłej rozmowy z dziadkiem
|
|
|
|
#616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#617 |
|
Zakorzenienie
|
Jerzyczka ale super Pan. Ja też wolę Panom ustapić, zawsze uśmiechnie się, podziękuje a co niektóre kobiety to jeszcze ze złością że za późno wstałam, a przecież im się należy i jaka to ja niewychowana jestem.
|
|
|
|
#618 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Serio Ci tak powiedziala?! moj maz by chyba zabil swoja mame jakby sie tak do mnie odezwala :p dobrze, ze Twoj cie obronil
|
|
|
|
|
#619 |
|
Zakorzenienie
|
Jak mojemu mówię że mam cellulit i gruba jestem i w ogóle będę zdeechlak po porodzie bo ta skóra i w ogóle to mi mówi że będziemy ćwiczyć i będzie mnie motywować i raz dwa będę piękna i zgrabna
|
|
|
|
#620 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dokladnie! A juz najbardziej to widac jak jestem w ciazy, zaawansowanej a zadna starsza babka, ktora widac ze ma sile, nie przepusci, nie ustapi a wrecz czasem popchnie,bo musi sie przecisnac
|
|
|
|
|
#621 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie wiem, czy jestem jedyną osoba, która nie usłyszała nic nie miłego, czy też nie na miejscu na temat tego jak wyglądam w ciąży. Słyszałam, że mi szybko brzuch rośnie, że się nagle duży zrobił, ale jednocześnie, że mi pasuje i że bardzo dobrze wyglądam. To naprawdę musi być nie fajne słyszeć takie teksty od najbliższych.
|
|
|
|
#623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
#624 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Z resztę byle zechciał wyjść normalnie ![]() Malwi i Nebula - trzymajcie się mocno... Mam nadzieję że Wasi mężczyźni Was dzielnie wspierają. Niepozorna moja babcia się zawsze śmieje ze "starych bab" którym się właśnie wszędzie spieszy, bo są bardzo zajęte Pod koniec zawsze dodaje "Nienawidzę starych bab"
|
|
#625 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Super waga Cytat:
No i zupa mleczna, która mi zawsze bardzo smakuje Kinga super rzeczy |
||
|
|
|
#626 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#627 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale miło ![]() Cytat:
No i bardzo dobrze mówi
|
||
|
|
|
#628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hahaha masz świetną babcię. Chociaż nigdy nie wiemy jakie my będziemy na starość. ![]()
|
|
|
|
#629 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdarzają się wyjątki ale tak jak mówisz taka sytuacja to jedna na milion |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:51.

nie czuję nic w zebra oprócz pchania się czegoś wielkiego i obstawiam że to główka bo kopniaki czuje na dole - dzisiaj ubrałam leginsy z gumką i miałam je poniżej pępka na brzuchu to kopal żeby mu oddać przestrzeń także no.. Za tydzień wizyta i za jakieś 3 usg więc zobaczymy

moja koleżanka przynosiła do 42 tygodnia i zero skurczy nawet po oksy i w końcu ja wzięli na cc

Taaaak bym strasznie nie chciała CC 

wzięłaś sobie nospe?