![]() |
#661 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec-Kwiecien 2013 cz.10
Cytat:
![]() lalki jakieś ma - nic konkretnego. więc może puszczę zaraz chłopa z torbami :P ![]() ![]() za okulary bym się wkurzyła :/ a co Emilka na to? a przede wszystkim Oliwka? Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#662 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#663 | |||||
Rozeznanie
|
Dzień doberek
![]() Ja już chce wiosnee ![]() ![]() Już pędzę ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Zanotowane ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Właśnie też bym chciała jakąś zjeżdżalnię ale nie wiem czy taką osobno czy taką w domku na ogródku. Marzy mi się taki domek dla M. no i dla przyszłego dzieciątka ale nie mogę znaleźć ideału.... jak już coś mi sie spodoba to kosztuje powyżej 5 tysięcy ![]() ![]() Cytat:
Zanotowane ![]() Despa wielkie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#664 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A z Oliwią robiłyśmy szybki kurs po osiedlu zeby okulary kupic- bo przecież szkoła, lekcje-> widziec trzeba. Po kilku odwiedzonych miejscach trafiłysmy do mojego "starego"optyka, ktory w 45 minut zrobił jej okulary a i dobrał oprawki
![]() |
![]() |
#665 |
MBZ♥
|
Despa dobrze, że się udało oksy tak szybko załatwić
![]() Emi to Agentka widzę ![]() Pani jak coś byś chciała to śmiało ![]() ![]() Tos miała maraton ![]() ![]() Pani architekt źle wymierzyla? ![]() Zoś na roczek dostała ten rowerek podwiezdupke co można pchać Ją, lalkę, wózek, książki, puzzle i duplo ![]() A zamówienie mi anulowali ![]() Achna mojej szwagierki mąż sam sklecil taki domek drewniany i do tego dokupili na all zjeżdżalnie ![]() ![]() CR, my kupiliśmy takie autko chrzesniakowi. Tylko, że on mieszka w domu jednorodzinnym i mają duże podwórko to miał gdzie jeździć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#666 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Pani, nie będzie źle z mieszkaniem, zobaczysz. Chociaż w sumie lepiej się nastawić, że będzie i mieć potem niespodziankę ![]() (ile macie metrów?) Cytat:
![]() Despa, Emi to mały tajfun, niezła aparatka Ci rośnie ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#668 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie!
Jak minął weekendzik? Padam po dzisiejszej nocy... o 4 obudził się Fifi z płaczem, ze przeczytali tylko jedną książkę wieczorem i musimy czytać. Nie szło go namówić na poranne czytanie. Siedziałam i czytałam "Marchewka z groszkiem" ![]()
![]() |
![]() |
#669 |
Wtajemniczenie
|
Sorce, a Ty tez wypoczęta?
![]() Wo też czasami tak ma, budzi się w środku nocy i chce czytać. Do tej pory zawsze udawało nam się go jakoś namówić na spanie ![]()
![]() |
#670 |
MBZ♥
|
Sorce to Zoś, Fifi i Wo są mentalnym rodzeństwem
![]() ![]() CR u nas nie przeszło bo za bardzo się rozbudzila toaletą. Ale chwila moment i spała. Potem się B śmiał, że Jemu też mogę poczytać ![]() Leo ma Oskara ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#671 |
Wtajemniczenie
|
BYou, biorąc pod uwagę Twoją bezsenność, to Zoś powinna Ci czytać
![]() W końcu sie Leo doczekał - jak najbardziej zasłużona nagroda ![]() A widziałyście ten film "Pokój"?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#672 |
Wtajemniczenie
|
nie jest źle... Zoś się zlitowała i do 9 pospałyśmy
![]() ![]() należało mu się, szczególni jego rybim oczkom ![]() czytałam książkę jakieś 1,5 roku temu. Bomba dla mnie!
Terry Pratchett Edytowane przez Sorceresss Czas edycji: 2016-02-29 o 12:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#673 |
MBZ♥
|
CR teraz zasypiam jak dzidziuś
![]() ![]() Jeszcze nie widziałam. Sorce, zacna godzina na pobudke ![]() ---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- Sorce, przypomniałas mi o książce. W takim razie najpierw przeczytam ![]() ---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- W sobotę pojechaliśmy w miasto. Moi poszli na salę zabaw, ja do galerii. Weszlam do reserved i zobaczyłam ramoneske. Identyczną jak moja tyle, że na Zoś. Szybka akcja że sorawdzeniem czy w hm mogę zrobić zwrot tamtej i zakup tej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#674 |
Wtajemniczenie
|
Byou, a znasz mniej więcej fabułę POKOJU?
Książkę czytałam całkiem na "czysto", nie wiedząc w ogóle o co biega... i może stąd takie wrażenie na mnie zrobiła. Ja chyba muszę iść do endo w końcu bo mam wrażenie, że dawka którą mam po porodzenie jest jednak za mała... ---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- Ah, Byou śniłaś mi się ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#675 |
MBZ♥
|
Tyle ile przeczytałam z tyłu książki. Lubię nim zobaczę ekranizacje przeczytać książkę. Dla mnie film milczenie owiec był majstersztykiem ale książka miażdży. Tylko nigdy w życiu, książka mi się nie podoba. A film mogę oglądać i nie mam dość. Znowu przeminelo z wiatrem i książkę i film kocham.
Idź koniecznie ![]() ---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- To Ci zafundowalam koszmar ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#676 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() najbardziej w przypadku "Skóry, w której żyję". Film, jak dla mnie, jest absolutnie pozbawiony sensu ![]() Sorce, czytałas? zapomniałam Ci powiedziec, ze to to to czytaj najpierw ![]() ![]() Wrocilismy do krk. ale mam roboty. w mieszkaniu syfiozum... chłop mi podziałał na cisnienie. mam pomalowane cale mieszkanko, oprocz korytarza ![]() ![]() ![]() "salon" jest bez ozdobnikow, ocieplaczy i charakterownikow. jak sie da, to dzis podjade po to do Ikei. CR, 49,70 m2 ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#677 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Achna gratulacje, bo jeszcze nie miałam okazji ![]() Cytat:
![]() Mój B też potrafi rozśmieszyć, ale właśnie przez to nie mówienie jest dzidziusiowy dla mnie. Wracaj do nas jak się pięknie urządzicie ![]() Cytat:
Dziewczyny kochane odniosę się ogółem do waszych postów, mam w planach innego logo mam już namiary, teraz tylko potrzebuję dnia, bo tż zaczął nową pracę więc tak od razu wolnego nie weźmie. Po drugie, nie jestem w stanie wam powiedzieć jakimi metodami pracują w ośrodku, różnymi ale to nie jest przykładna praca. Po za tym nikt nic nie tłumaczy, notują w karcie po zajęciach więc piszą co im pasuje. Jedynie co to neurolog do którego niebawem się wybierzemy, ona mówi co i jak. A tak ogólnie, to powiem tak B rozumie wszystko a nawet więcej bo nawet jak nie mówimy do niego to wyłapie o co chodzi i się włącza w "dyskusję po swojemu" Jedynie co to jest uparty i właśnie dlatego nie wykonuje niektórych rzeczy sam. Dla mnie to trudne bo chciałabym aby potrafił więcej ale jest mocno do tyłu nawet ruchowo (przez napięcie) Mam nadzieję że z wiekiem się wyrówna i dogoni rówieśników. Zdrowia dla waszych chorowitków. Monicca to Dawidek już niebawem się pojawi, czekamy ![]() Ciekawe jak tam starania Dragusi ![]() Aha Byou ja chyba będę się w twoje łaski prosić niebawem ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#678 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Czytałam, czytam i jeszcze będę czytać (jeśli mogę). Teraz na tapecie "MATKA FEMINISTKA" i okropnie mnie ciekawią te zaznaczone przez Ciebie (?) ołówkiem fragmenty ![]() Tż jękoli jak mu cytuję rano (bo czytam zwykle jak Zosia je w nocy) ![]() Współczuję syfozium ![]() A szafy w sypialni też miały wylecieć? W czym ściany przedpokoju gorsze/lepsze od pozostałych? A ogólnie jak? Cytat:
![]() Może przeczytam jeszcze raz bo kiedy zna się zakończenie można sobie od początku analizować ![]() Koszmar, nie koszmar. Ja byłam niechlujna a Ty perfekcyjna. Ot scenka z mojego życia :P Agateczka ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#679 | |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() boshe ta pogoda mnie dobija! pada i pada... ![]() choroby trochę przeszły na szczęście. wczoraj byłam na shoppingu - chciałam kupić stół i krzesła do kuchni. No i skończyło się na chciałam , jak to zwykle bywa w moim przypadku, nic mi nie pasowało ![]() W końcu siadłam do kompa i wieczorem zakupiłam stół na necie ![]() NIe wiem czy tego malowania kuchni nie przełożymy na "po świętach" bo pogoda raczej nie sprzyjająca na schnięcie ścian ![]() A no i powiem Wam że jestem mega przerażona bo w woj. świętokrzyskim już kilkoro dzieci jest ze świńską grypą ![]() ---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- Agateczka - trzymam za Bartusia ogromne kciuki ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#680 |
Zakorzenienie
|
Pani dawaj foty!
małpka jak tam \Wasze choroby? Alliw jesteś ![]() Despa jak ja Cię rozumiem...Dzis byłam z Kacprem i mym bratem w Lidlu i diabeł to pikus przy moim dziecku...Uciekał, biegał, wrzucał zakupy do koszyka, nawet jakiejs babce wrzucił parówki do wózka, znika mi na chwile i zaraz wraca ze śledziami...teraz mnie to bawi, ale w sklepie nie było mi do śmiechu wcale, oj wcale... mimo próśb, upomnień, schodzenia do jego poziomu, obiecywał, ze już nie bedzie uciekał i za chwilę znów... i ja przy pieczywie, a on juz przy nabiale i nawet się nie obejrzał...Nie wiem czy taki dzień, czy "popisy" przed wujkiem....Ale chyba prędko go do sklepu nie wezmę;p Chyba, ze po to, zeby pokazać, ze jak ucieka- zostawiamy zakupy i wychodzimy- dla przykładu;p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#681 | ||
Wtajemniczenie
|
Hej
Znaleźliśmy się ![]() U nas też po południu padało. Mam dosyć tej zimy ![]() ![]() ![]() Czy mi sie wydaje, czy Leo z wiekiem przystojniejszy ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ------ Byłam zapytać czy mi Z przyjmą do zlobka. Nie ma miejsc, a jeszcze 2 tygodnie temu było ![]() Dzieci śpią, a my zaraz zapodamy sobie Walking dead. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#682 |
Wtajemniczenie
|
Hejo!
Co taka cisza? Moje chłopaki wyprawieni do pracy i złoba, Z popija mleczko a ja kawusie ![]() TZ siedział w domu 2 miesiące, także szczerze miałam czasem dosyć ![]() Byou, weszłam na Twojego Insta i widze ze masz też ten czarny top dla Z z H&M z króliczkami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#683 | ||
Zakorzenienie
|
hej!
My dziś świętujemy ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() super ![]() Cytat:
![]() wózek fajna sprawa ![]() nawet sie wybroniliśmy ![]() ![]() Patrzcie jak W. juz dupinke podnosi ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#684 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() (z mojej wsi do R. też jest ok. 30 km) ![]() ![]() czyli? ma swój język? gesty? podaj przykład ![]() czyli? z czym ma problemy? Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() nie wiem w czym korytarz jest gorszy. wiem, że jesttak samo brudny i psuje efekt ![]() ogólnie - OK ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() [QUOTE=Demeter;56588526] Byou, weszłam na Twojego Insta i widze ze masz też ten czarny top dla Z z H&M z króliczkami ![]() ![]() lubię sobie pooglądać ![]() sto lat!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() Edytowane przez pani22ka Czas edycji: 2016-03-01 o 11:23 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#685 |
Wtajemniczenie
|
Nooo
![]() Jeden ![]() ------------------ Sto lat dla Karolka i Jasia od Alliw ![]() ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- Córa mi dorasta... ![]() Już nie chce, żebym ją karmiła. Staje przy stoliku, zadziera nogę, włazi na krzesło i przy stoliku je sama. A dziś rano dawałam TZ buziaka to K też podszedł do Z i dał jej buziaka i powiedział "Pa, Zuzia" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#686 |
MBZ♥
|
Karolku, samych uśmiechów i słonecznych dni ![]() Małpko, ![]() ![]() Agatko jasne ![]() ![]() Podpinam się pod pytania Paniki ![]() I cieszę się że TZ ma pracę ![]() Pani udało się wyskoczyć po ocieplane? ![]() Demeter jedna z ukochanych bluzek ![]() U nas jeszcze więcej śniegu ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- MarJano samych szczęśliwych chwil i uśmiechu
Edytowane przez BYou Czas edycji: 2016-03-01 o 12:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#687 | ||
Wtajemniczenie
|
Ej, nie jest źle, można naprawdę fajnie zrobić
![]() ![]() Poka! Cytat:
100 lat dla Karola! I ![]() ![]() Cytat:
Jak Was znaleźć na insta? Nie umiem :/ Sorce, Pani, o tym mówicie? http://lubimyczytac.pl/ksiazka/221843/matka-feministka
![]() |
![]() |
#689 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() nie wiem, jak zaczac, wiec zaczne od konca ![]() BYou my mamy z Ikea (Störnas) stol i jestesmy bardzo zadowoleni - lita sosna, stabilny, ladny, latwy w pielegnacji ![]() http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40176846/ na stronie nie prezenuje sie ladnie, zaraz wstawie moje zdjecie ![]() Edytowane przez Moderna Czas edycji: 2016-03-01 o 13:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#690 | |||||||||
Zakorzenienie
|
A ja robie generalne porzadki calego meiszkania - podzielilam sobie pokojami plan sprzatania - w poniedzialek salon, we wtorek przedpokoj i lazienka, dalej idzie do podzialu kuchnia, sypialnia i pokoj dzieciecy, na weekend prasowanie, mycie podlog, balkon i pralnia
![]() ![]() ![]() Zaczelo mnie wkurzac, ze sprzatam dzien w dzien, a porzadek jest tylko powierzchowny ![]() ---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- Karolku, Jasiu wszystkiego NAJlepszego w dniu urodzin! ![]() Byou, Demeter namiary na Instagram? ![]() ---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- Cytat:
![]() oby do nas nie przywialo ![]() ---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ---------- Cytat:
![]() (wspolczuje, nie lubie przenoszenia starych gratow upychajac je w inne katy ![]() moze da sie konkubenta jeszzce przekonac? Jakich uzyl argumentow? ![]() ---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- Cytat:
![]() jak to sie nie zmeiscily? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale numer! Cytat:
![]() Cytat:
![]() juhuuu nalezal mu sie ten oskar ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() i jak, bylas po te ozdobniki? |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:33.