Majówki 2016 - część pierwsza jako mamy! - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-08-03, 16:11   #661
martunia_199
Zakorzenienie

Dot.: Majówki 2016 - część pierwsza jako mamy!

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
Co do lekkiej spacerówki to mam już jeden typ na oku - Greentom Reversible w kolorze miętowym
Szkoda tylko że taki drogi gips. Ale będę polować, może trafię na jakąś promocję. W sumie obecny wózek kupiliśmy używany więc może przy drugim zaszaleję.

Mamy starszaków - do jakiego wieku wasze dzieci jeździły w parasolce?
Fajna ta spacerówka!

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Ząbki
Synuś
+2
martunia_199 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-03, 16:32   #662
fruzjape
Zadomowienie

Moim zdaniem idealna spacerówka w teren jest Bumbleride Indie. No i rozkłada sie na płasko.

fab starszak cały czas czasem jezdzi w wózku. Szczególnie jak zależy mi, zeby gdzies szybko dojść ma 2,5 roku.
fruzjape jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-03, 17:19   #663
AnneMariie
Zadomowienie

Fab, ladniutki ten wozek. Ale widze, ze mozna go od urodzenia z gondola uzywac, tak?

Gratulacje dla wszystkich dzielnych maluchow po szczepieniach

A propo wozkow, czy tylko dla mnie wozenie 3-4 latkow jest dziwne? No 3 jeszcze przezyje. Ale jak widze takie wielkie dzieci w wozkach to dla mnie to komicznie wyglada.

---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ----------

Bylismy dzis z antkiem w miescie, bo musialam pozalatwiac pare spraw, bylismy w chuscie, bo nie chcialo mi sie targac z wozkiem autobusem. I chyba antek ma dosyc bliskosci, bo pod koniec juz plakal, na rekach plakal. Polozylam go i zaczelam sprzatac a ten wielki usmiech. Smutno mi sie zrobilo :p
AnneMariie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-03, 17:20   #664
daggmara
Z deszczem w butach

Fab moja corka jezdzila max do 2lat, od 18msc juz chyba tylko na zakupach i podczas wyjazdu do Londynu. Ale wlasnie my mieszkamy poza miastem i nie chodzimy w jakieś konkretne miejsca. Choc do sklepu (w sumie 2 km) corka zasuwa tam i z powrotem bez zajakniecia przy mnie. Tylko tatus musi coreczke ciagle na rekach nosic (teraz juz raczej na barana niz na rekach w sumie), tak sie dal wychowac to ma teraz

daggmara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-03, 17:35   #665
martunia_199
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AnneMariie Pokaż wiadomość
Fab, ladniutki ten wozek. Ale widze, ze mozna go od urodzenia z gondola uzywac, tak?

Gratulacje dla wszystkich dzielnych maluchow po szczepieniach

A propo wozkow, czy tylko dla mnie wozenie 3-4 latkow jest dziwne? No 3 jeszcze przezyje. Ale jak widze takie wielkie dzieci w wozkach to dla mnie to komicznie wyglada.

---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ----------

Bylismy dzis z antkiem w miescie, bo musialam pozalatwiac pare spraw, bylismy w chuscie, bo nie chcialo mi sie targac z wozkiem autobusem. I chyba antek ma dosyc bliskosci, bo pod koniec juz plakal, na rekach plakal. Polozylam go i zaczelam sprzatac a ten wielki usmiech. Smutno mi sie zrobilo :p
Body to wygląda dość komicznie moja cora jak skończyła 2 latka to już sporadycznie jeździła

Tymek też już nie lubi chusty i chyba wydałam niepotrzebnie tylko kasę. W sumie może go miałam kilka razy zamotanego a na dworze nie byliśmy ani razu. Nie czuję się pewnie w wiazaniu. Chciałam zaczekać na jesień ale wtedy to już chyba będzie za późno żeby ją polubil

Ząbki
Synuś
+2
Stary 2016-08-03, 17:44   #666
pluszowy_kot
Zakorzenienie

A może się złości, bo nic nie widzi? Próbowałaś wiązania na plecach? Ja powoli będę musiała spróbować, bo kociakowi głowa tylko chodzi na prawo i lewo, z pleców widziałby więcej.

Co do chwalenia to mi też mąż mówi, że dobrze sobie radzę, fajnie się małym zajmuję. Za poród też chwalił, ale znajomym za bardzo o tym nie opowiadamy, większość jeszcze nie ma dzieci, więc po co mają słuchać, chociaż u nas niby nic strasznego się nie działo
pluszowy_kot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-03, 18:05   #667
martunia_199
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pluszowy_kot Pokaż wiadomość
A może się złości, bo nic nie widzi? Próbowałaś wiązania na plecach? Ja powoli będę musiała spróbować, bo kociakowi głowa tylko chodzi na prawo i lewo, z pleców widziałby więcej.

Co do chwalenia to mi też mąż mówi, że dobrze sobie radzę, fajnie się małym zajmuję. Za poród też chwalił, ale znajomym za bardzo o tym nie opowiadamy, większość jeszcze nie ma dzieci, więc po co mają słuchać, chociaż u nas niby nic strasznego się nie działo
Ja trochę dałam ciała bo go nie wiazalam. Ale z drugiej strony nie chcialam go gotować w te upały. Wiązanie na plecach mnie przeraża. Kangura nie do końca opanowałam. Słabo dociagam

Ząbki
Synuś
+2

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-08-03, 18:09   #668
Iwonia27
Zakorzenienie

Co za niereformowalny czlowiek.
Ja sie tu sram bo boje sie jak pozniej malutek zniesie szczepienie a moj maz sie mnie pyta czy bede znowu zla gdy sobie wyjdzie na piwo do kolegi.
No az nie wierze. Ale nie zamierzam sie prosic zeby został. Pewnie sama bede czuwac w nocy nad synkiem.
Iwonia27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-03, 18:15   #669
agassek
Zakorzenienie

Iwonia, a jak powiesz, że będzie Ci przykro, to co on zrobi? Pójdzie i tak?

Dziewczyny znalazłam dzisiaj taką sukienkę w lumpku, myślicie, że nada się na chrzciny czy zbyt codzienna?ImageUploadedByWizaz Forum1470244532.816412.jpg

agassek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-03, 18:29   #670
manufakturapiekna
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Iwonia27 Pokaż wiadomość
Ja sie tu sram bo boje sie jak pozniej malutek zniesie szczepienie a moj maz sie mnie pyta czy bede znowu zla gdy sobie wyjdzie na piwo do kolegi.
No az nie wierze. Ale nie zamierzam sie prosic zeby został. Pewnie sama bede czuwac w nocy nad synkiem.
Moj tez jest niereformowalny. Caly dzien ja skacze nad Mala, teraz chcialam nas spakowac bo jutro wyjezdzamy to z laska sie Nia zajal. Wyszlam wywiesic pranie slysze ze Zo az sie zanosi a ten co? Siedzi i nic :/ no brak slow.

Jestem juz zmeczona tym ze z nikad nie mam pomocy.

Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
manufakturapiekna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-03, 18:35   #671
AnneMariie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez martunia_199 Pokaż wiadomość
Body to wygląda dość komicznie moja cora jak skończyła 2 latka to już sporadycznie jeździła

Tymek też już nie lubi chusty i chyba wydałam niepotrzebnie tylko kasę. W sumie może go miałam kilka razy zamotanego a na dworze nie byliśmy ani razu. Nie czuję się pewnie w wiazaniu. Chciałam zaczekać na jesień ale wtedy to już chyba będzie za późno żeby ją polubil

U nas antek bardzo lubi, ale potem juz za dlugo chyba bylo a ja chuste uwielbiam. Na plecach raz zamotalam ale nie do konca mi wyszlo.

---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ----------

Cytat:

Ja bym powiedziala tak bede zla. Albo jutro ty powiedz, bedziesz zly jak pojde na piwo do kolegi?
AnneMariie jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-08-03, 18:37   #672
zabciajs
Zakorzenienie

Aggsek jak dla mnie super. Uwielbiam 'zwykłe' krecje, nie podoba mi się przesadne strojenie dzieci.
Fajna i wcale nie za prosta
Stary 2016-08-03, 18:39   #673
Iwonia27
Zakorzenienie

Widzi ze jestem wkur...powiedzialam zeby zszedl mi z oczu bo i tak nic tu po nim. Siedzi. Nie polazł. Nie odzywa sie. Chyba ze czeka az tamten po niego przyjedzie
Ja juz mu tyle razy mowilam co czuje ze wiecej nie zamierzam.
Stary 2016-08-03, 18:44   #674
Monanka83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agassek Pokaż wiadomość
Iwonia, a jak powiesz, że będzie Ci przykro, to co on zrobi? Pójdzie i tak?

Dziewczyny znalazłam dzisiaj taką sukienkę w lumpku, myślicie, że nada się na chrzciny czy zbyt codzienna?Załącznik 6571286
Wg mnie super. Sama mam podobną. Jestem daleka od typowuch kreacji na tę okazję.
Kup białego bodziaka pod spód w razie gdyby było zimno i będzie ekstra

Edytowane przez Monanka83
Czas edycji: 2016-08-03 o 18:47
Monanka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-03, 18:46   #675
Iwonia27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez manufakturapiekna Pokaż wiadomość
Moj tez jest niereformowalny. Caly dzien ja skacze nad Mala, teraz chcialam nas spakowac bo jutro wyjezdzamy to z laska sie Nia zajal. Wyszlam wywiesic pranie slysze ze Zo az sie zanosi a ten co? Siedzi i nic :/ no brak slow.

Jestem juz zmeczona tym ze z nikad nie mam pomocy.

Manu solidaryzujemy sie. Zaraz musze sciagnac mleko do rozpuszczenia w nim zelaza. I pewnie jedna reka laktator a na drugiej niuniutek.
Zartuje nie dam tak rady. Maly juz pare dawek ma pominietych przez to ze wieczorami czesto jestem sama i nie mam jak sciagnac. Niepotrzebnie czekam z tym do wieczora bo wiadomo umiesz liczyc??? Licz na siebie.
Stary 2016-08-03, 18:54   #676
manufakturapiekna
Wtajemniczenie

Cytat:
Manu solidaryzujemy sie. Zaraz musze sciagnac mleko do rozpuszczenia w nim zelaza. I pewnie jedna reka laktator a na drugiej niuniutek.
Zartuje nie dam tak rady. Maly juz pare dawek ma pominietych przez to ze wieczorami czesto jestem sama i nie mam jak sciagnac. Niepotrzebnie czekam z tym do wieczora bo wiadomo umiesz liczyc??? Licz na siebie.
Dokladnie tak. Tylko ze my mamy jedynie dwie rece i nasza doba tez ma 24h.

Wk@?(ia mnie tez to ze pracuje w domu. Wstaje o ktorej mu sie podoba, a dla mnie chwili ani pomocy 0. Mam wrazenie ze jakby wychodzil z domu troche by tesknil i moze Zo chociaz by sie zajal.

Nie wiem jak to dalej bedzie.
Stary 2016-08-03, 18:54   #677
no_doubt
Wtajemniczenie

Co do facetów to Wam współczuję...mam podobnie. Trochę zmadrzal jak 4 tygodnie temu poszłam do rodziców...ja już nie oczekuję, że on się domysli...wykrzykuje mu to. W ogóle cały czas się klocimy....jutro idę do rodziców, bo on będzie robił odmrowczanie w mieszkaniu i nie chcę, by mała się nawdychala tej całej chemii...

TEN dzień: 09.08.2014
Nasze największe szczęście: 18.05.2016 r.
no_doubt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-03, 19:11   #678
fablous
Zakorzenienie

Iwonia ręce opadają i wszystko inne...
Może on myśli, że rola ojca kończy się na zapłodnieniu?

Współczuję, serio

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-03, 19:16   #679
Monanka83
Zakorzenienie

Strasznie wam współczuję przypraw z mężami ja nie wiem jakbym reagowała na brak pomocy, choć już mnie życie przy eks nauczyło żeby nie dawać sobie wchodzić AŻ TAK na głowę bo przyjdzie czas kiedy po prostu nie wytrzymasą i pekniesz, a wtedy tylko siwy dym i nic poza nim ze związku nie pozostaje. Ja generalnie tez jestem z typu tych dobrych duszyczek z sercem na talerzu, ale umiem już powiedzieć nie, że potrzebuję pomocy i czego oczekuje. Kiedyś nie umiałam. Aż pękłam.

Iwonia, może dlatego że o Twoim akurat znaMy więcej szczegółów niż o innym ancymonach, to powiem że przegina pęto i to grubo. Ja bym nie siedziała cicho. Na Twojej głowie są obowiązki z 3 miesięcznym Igorem. Zaraz będą z 3 letnim i 13 to letnim. Pomyśl o tym, bo lepiej pewnie nie będzie widząc co odpierd&#/#. Nie mówię już o tym że akurat to piwo dość często mu się zdarza ? Jeśli się mylę, to przepraszam, nie jest moją intencją obrażenie kogokolwiek

Edytowane przez Monanka83
Czas edycji: 2016-08-03 o 19:24
Monanka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-03, 19:24   #680
martunia_199
Zakorzenienie

Cytat:
Dokladnie tak. Tylko ze my mamy jedynie dwie rece i nasza doba tez ma 24h.

Wk@?(ia mnie tez to ze pracuje w domu. Wstaje o ktorej mu sie podoba, a dla mnie chwili ani pomocy 0. Mam wrazenie ze jakby wychodzil z domu troche by tesknil i moze Zo chociaz by sie zajal.

Nie wiem jak to dalej bedzie.
Moj tez pracuje głównie w domu. Rano odwozi córkę do przedszkola (teraz nie no przedszkole zamkniete) i potem jeździ posprawdzac pracowników, załatwia sprawy na mieście. Wraca najpóźniej o 12 i wtedy pracuje na kompie i telefonie ale w między czasie ogarnia obiad. Chociaż tyle. Oczywiście się odgraza że będzie pracował 8h poza domem itp to ja mu mówię że ma załatwić pomoc domowa i tyle. Tyle że jak potrzebuje to mi się Tymkiem zajmie chwilę. Wiem że musi to robić bo inaczej kasy nie będzie ale serio mnie wkurza jak widzę że jest w domu ale nie robi tego co ja bym chciała.

Iwonia na mojego zejdź mi z oczu działa wyśmienicie!! i do tego zawsze wieczorem się przymila a ja wtedy warcze na niego i kara jest głównie w łóżku ha ha ha wredna ja ;p

Siedzi koło mnie na kanapie i bawi się z Tymkiem jak to do Was pisze ))

Ząbki
Synuś
+2
Stary 2016-08-03, 19:30   #681
Monanka83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martunia_199 Pokaż wiadomość
Moj tez pracuje głównie w domu. Rano odwozi córkę do przedszkola (teraz nie no przedszkole zamkniete) i potem jeździ posprawdzac pracowników, załatwia sprawy na mieście. Wraca najpóźniej o 12 i wtedy pracuje na kompie i telefonie ale w między czasie ogarnia obiad. Chociaż tyle. Oczywiście się odgraza że będzie pracował 8h poza domem itp to ja mu mówię że ma załatwić pomoc domowa i tyle. Tyle że jak potrzebuje to mi się Tymkiem zajmie chwilę. Wiem że musi to robić bo inaczej kasy nie będzie ale serio mnie wkurza jak widzę że jest w domu ale nie robi tego co ja bym chciała.

Iwonia na mojego zejdź mi z oczu działa wyśmienicie!! i do tego zawsze wieczorem się przymila a ja wtedy warcze na niego i kara jest głównie w łóżku ha ha ha wredna ja ;p

Siedzi koło mnie na kanapie i bawi się z Tymkiem jak to do Was pisze ))

Czort nie baba hahahahhaha
Stary 2016-08-03, 19:33   #682
manufakturapiekna
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Monanka83 Pokaż wiadomość
Strasznie wam współczuję przypraw z mężami ja nie wiem jakbym reagowała na brak pomocy, choć już mnie życie przy eks nauczyło żeby nie dawać sobie wchodzić AŻ TAK na głowę bo przyjdzie czas kiedy po prostu nie wytrzymasą i pekniesz, a wtedy tylko siwy dym i nic poza nim ze związku nie pozostaje. Ja generalnie tez jestem z typu tych dobrych duszyczek z sercem na talerzu, ale umiem już powiedzieć nie, że potrzebuję pomocy i czego oczekuje. Kiedyś nie umiałam. Aż pękłam.

Iwonia, może dlatego że o Twoim akurat znaMy więcej szczegółów niż o innym ancymonach, to powiem że przegina pęto i to grubo. Ja bym nie siedziała cicho. Na Twojej głowie są obowiązki z 3 miesięcznym Igorem. Zaraz będą z 3 letnim i 13 to letnim. Pomyśl o tym, bo lepiej pewnie nie będzie widząc co odpierd&#/#. Nie mówię już o tym że akurat to piwo dość często mu się zdarza ? Jeśli się mylę, to przepraszam, nie jest moją intencją obrażenie kogokolwiek
Ja mojemu mowie, prosze, krzycze i nic. Zero

Do tego jestem tu sama jak palec, teraz nawet nie mam do kogo pojsc sie wyzalic.

Mieszkamy tu 3 lata, a moi rodzice byli u nas raz na poczatku. Prosze zeby ktos do nas przyjechal i nic.

Kazdy ma wazniejsze sprawy.
Przepraszam, ze tak dzís medze ale juz mi sie ulewa.

Stary 2016-08-03, 19:35   #683
Monanka83
Zakorzenienie

Ej a pamiętacie jak dwa dni temu pisałam że koniec z szumami w naszym domu i oduczam Ninę, a dziś napisałam że kupiłam szumisia a have this little funny retardation

---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ----------

Cytat:
Ja mojemu mowie, prosze, krzycze i nic. Zero

Do tego jestem tu sama jak palec, teraz nawet nie mam do kogo pojsc sie wyzalic.

Mieszkamy tu 3 lata, a moi rodzice byli u nas raz na poczatku. Prosze zeby ktos do nas przyjechal i nic.

Kazdy ma wazniejsze sprawy.
Przepraszam, ze tak dzís medze ale juz mi sie ulewa.

To jest właśnie pękanie Manu, masz nas, jak tylko kiedyś zamieszkam w Wawie, to Ci chociaż odkurze! I promise!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-08-03, 19:45   #684
Iwonia27
Zakorzenienie

Sory za literowki ale Igorasek mi spi na prawym przedramieniu.
Został. Stukal tylko esy-pewnie do niego ze mu nie pozwolilam wyjsc.
Akurat malutek sie obudzil i plakal a ja z laktatorem sie szarpałam to moze dostrzegl ze jest wieczorami potrzebny.
Najdziwniejsze jest to ze on na prawde uwielbia niunia ale ma te swoje odchyły jak tamtem ciagnie na piwo to jeszcze chyba mu nie odmôwił. Za to mi potrafi. Dzis przegial. Nawet nie bralam pod uwage ze nas moze zostawic po szczepieniu. Tylko w razie potrzeby tmrazem bedziemy nosic niuniutka. Po pierwszym mocno plakał to moj wymyslil zeby zawczasu dac mu pedicetamol i bedzie spac spokojnie.

---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ----------

Manu widze ze masz jeszcze gorzej z tym brakiem jakiejkolwiek pomocy od niego. U mnie zajmuhe sie Igoraskiem ladnie. Tylko usypianie mu czasem wyjdzie czasem nie.
No i te wyjscia bo przeciez ma prawo.

---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ----------

Wiecie co niedawno tak zartem sniechem cos wspomnialam o drugim a on zapomnij w zadnym wypadku. Wiec sie pytam co rzeczywistosc z dzieckiem okazala sie inna niz myslales? A on ze raczej ja okazalam sie inna i nie zamierza po raz drugi z drugim dzieckiem wysluchiwac zeby siedzial z nami caly czas i nie wychodzil na piwo.
Dodam na marginesie ze zawsze wychodzil mimo ze prosilam zeby zostal. Dzis jest pierwszy raz ze zostal a nie prosilam tylko powiedzialam zeby poszedl bo i tak nie moge liczyc na niego kiedy potrzebuje.
Stary 2016-08-03, 19:49   #685
mialavi
Zakorzenienie

Iwonia, Fab dziękuje za zainteresowanie moim zniknięciem Tyle że ja nie zniknęłam bez śladu napisałam gdzie jestem i co robię... tyle że nikt tego posta chyba nie zauważył. U nas wszystko w porządku.
mialavi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-03, 19:50   #686
martunia_199
Zakorzenienie

Cytat:
Czort nie baba hahahahhaha
Raz nie zawsze
Cytat:
Ej a pamiętacie jak dwa dni temu pisałam że koniec z szumami w naszym domu i oduczam Ninę, a dziś napisałam że kupiłam szumisia a have this little funny retardation

---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ----------

To jest właśnie pękanie Manu, masz nas, jak tylko kiedyś zamieszkam w Wawie, to Ci chociaż odkurze! I promise!
To samo pomyślałam jak przeczytałam ale nie zawsze mam czas od razu odpisać a potem zapominam

Ząbki
Synuś
+2
Stary 2016-08-03, 19:50   #687
fruzjape
Zadomowienie

manu wpadaj do nas, moge gruchać do dwóch niemowlaków zamiast jednego, żadna różnica

Myśle, ze w kwestii wózków duzo zależy od trybu zycia. Na wakacje jak nigdzie nam sie nie spieszy nawet nie bierzemy wózka. Ale do złobka mamy 1,5 km, rano ciągniecie młodego czasem graniczy z niemożliwością. A zdecydowanie wole iść na piechotę z wózkiem niz brać samochod.
Ostatnio co prawda głownie jezdzi na rowerku i to nas ratuje, ale wózek wciąż jest w grze. Na przykład jak musze zrobic zakupy z dwójka na pokładzie - wózek wtedy neutralizuje młodego
Stary 2016-08-03, 19:53   #688
fablous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mialavi Pokaż wiadomość
Iwonia, Fab dziękuje za zainteresowanie moim zniknięciem Tyle że ja nie zniknęłam bez śladu napisałam gdzie jestem i co robię... tyle że nikt tego posta chyba nie zauważył. U nas wszystko w porządku.
Ja widziałam Jak wam na tych wczasach u teściowej?
Gdyby nie to, że pisałaś że jest spoko to bym się obawiała, że was gdzieś przyskrzyniła i dlatego nam zaginęłyście

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-03, 19:53   #689
agassek
Zakorzenienie

Monanka, haha którego kupiłaś? Ja dzisiaj chyba w końcu kliknę, bo mnie ten telefon tak blisko jej główki stresuje a szumy u nas są niezastąpione... Chociaż na noc akurat rzadko używamy, tylko jak uda się uśpić Marysię nie w naszym łóżku

Cytat:
Wg mnie super. Sama mam podobną. Jestem daleka od typowuch kreacji na tę okazję.
Kup białego bodziaka pod spód w razie gdyby było zimno i będzie ekstra
Cytat:
Napisane przez zabciajs Pokaż wiadomość
Aggsek jak dla mnie super. Uwielbiam 'zwykłe' krecje, nie podoba mi się przesadne strojenie dzieci.
Fajna i wcale nie za prosta
Dzięki za opinie
Jak będzie za miesiąc dobra, to chyba faktycznie zostanę przy niej 4 ziko tylko rajtki kupię, jakiś wianek/opaskę i sweterek i powinno być ok

agassek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-03, 19:54   #690
fruzjape
Zadomowienie

A Ule zaczelam wrzucać na plecy. Ale nie czuje sie z tym zbyt pewnie. Tym bardziej, ze jest zdecydowanie mniej zadowolona niz na brzuchu. W sobotę widzę sie z doradca, moze cos wymyśli
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości