|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#6901 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Gawisz jezeli chodzi o podklady ja mam swoje dwa ulubione loreal true match i astor perfect stay od podkladow robie sobie wolne raz jest ten raz ten zeby skora za bardzo nie odczuwala jednego podkladu ja mam cere tlusta i uzywam podklady matujace o.ne niby zapychaja cere ale co miesiac chodze do kosmetyczki na maseczki pielegnujace i przeciw swieceniu sie skory efekty widze i zaluje ze wwczesniej nie zaczelam chodzic wiec moze zmiana oodkladu nie koniecznie na cos lekkiego?
#6902 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Cytat:
![]() Tak w New Yorkerze. Top gdzieś się uchował ostatni na wieszaku z przecenami ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6903 |
Zakorzenienie
|
Witam wszystkie kobietki po dluuugiej nieobecnosci
![]() w koncu mam podlaczonego neta i kontakt ze swiatem ![]() zapewne ciezko mi Was bedzie nadrobic bo dosc sporo naskrobalyscie ale sie postaram ![]() moje cycochy chyba beda musialy poczekac do nowego roku bo poszlo Nam tyle kasy na remont a tu jeszcze konca nie widac ![]() na razie zrobione to co najwazniejsze ale jeszcze dluga przed nami wiec kasy poszlo wiecej niz myslelismy a pojdzie jeeeeeszcze duzo wiecej,wiec zanim odloze na cycochy to najwczesniej po nowym roku chyba ,ze wygram w totka ![]() pozdrawiam i zycze wszystkim tak pieknej pogody jak u Nas ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6904 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Każdy przechodzi okres pooperacyjny inaczej. Jedne lepiej, drugie gorzej. Ja uważam, że lepiej przechodziłam, ale nie wyobrażam sobie prowadzić samochodu tydzień po operacji... Lekarze też to odradzają, no chyba, że na własna odpowiedzialność... ---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- Cytat:
Nie chcę Cię straszyć, ale moim zdaniem, kilka dni to za mało na podjęcie decyzji o operacji piersi... Są oczywiście kobiety, które tak robią, ale... To jest poważna operacja, komplikacje są rzadkie, ale się zdarzają. Trzeba liczyc się z ryzykiem i dokładnie wszystko przemyśleć. Podziwiam Cię, jeśli w kilka dni dalaś radę to zrobić. To nie jest zakup nowej bluzki, to decyzja, której NIGDY nie cofniesz - nawet gdybyś usunęła implanty, nigdy nie bedzie jak jest teraz. Wspieramy sie, oczywiście, ale tylko, jeśli ma się właściwe podejście do operacji - inaczej odradzamy. Nie jest to forum, które ma za zadanie "napędzać" klientów chirurgom plastycznym. A BioDynamic... Nic ponad to co Mya napisała, nie napiszę ![]() ---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- olivko daj fotkę bluzki ![]() ladybarque moim zdaniem stanik ok ![]()
M.W. ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Saba08 Czas edycji: 2013-05-21 o 18:59 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#6905 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jakoś musi mi upłynąć ten czas.To jak w tym powiedzeniu:
Cytat:
![]()
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#6906 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#6907 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#6908 |
Raczkowanie
|
Witajcie Dziewczyny!
Podczytuje was od dłuższego czasu i dopiero teraz odważyłam się założyć konto i się dołączyć . Mam 23 lata i piersi były moim problemem chyba od zawsze...pomimo tego,że nie byłam jeszcze w ciąży to wyglądają jakbym wykarmiła co najmniej stadko dzieciaczków... ![]() ![]() P.S Pisałam już posta wczoraj ale nie dodali go. MIŁEGO WIECZORU ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6909 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Dziękuje za odpowiedz!! To juz dzis...jestem przerażona ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6910 |
Raczkowanie
|
Kas222 a to mus z tym samochodem? Bo tydzień po operacji to bardzo niebezpieczne. Dopiero będziesz szwy ściągać.. nie możesz narażać się na nagłe ruchy rękami, bo może to zepsuć efekt operacji a poza tym chodzi też o to, żeby bezpiecznie prowadzić auto.. niestety osłabiona po peracji, będziesz odczuwać dyskomfort fizyczny. Pamiętam, że wsiadłam pierwszy raz za kółko po 2 tygodniach i np. zmiana biegów nie była przyjemna. Wolałam jechać jako pasażer. Dopiero po ok miesiącu zupełnie sprawnie mogłam juz prowadzić.
Możesz dostać od lekarza L4 (mój mi dał na 2 tygodnie), nigdzie nie jest tam zapisane jaki miałaś zabieg. Powodzenia Czekoladova - witamy! Możesz w swoim podpisie wrzucić inicjały swojego dr. Co Ci zaproponował? Napisz coś o swoich oczekiwaniach. |
![]() ![]() |
![]() |
#6911 | |
Raczkowanie
|
Edytowałam już swój wpis i oświadczam, że nie chciałam robić tu żadnej kryptoreklamy. Uwierzcie mi, że ciężko przeczytać kilkaset stron jeśli się tu nigdy wcześniej nie było, stąd podanie nazwiska Pana Doktora.
Odpowiadając na resztę pytań to mam prawie 22 lata i nigdy nie byłam zadowolona z wyglądu moich piersi. Są małe, nawet bardzo małe. Od zawsze ukrywam je w push-up. Miałam wiele niemiłych doświadczeń z powodu ich rozmiaru, więc ten problem ciągnie się już za mną od dawna. Wszystkie dziewczyny w szkole przed laty zaczynały nosić staniki, tylko ja nie miałam co tam włożyć. Na podwórku chłopcy nazywali mnie "ABC". W późniejszych latach wielu moich partnerów mówiło, że wydawało im się że mam duże piersi, a tu taki niespodzianka co wskazywało na to że są małe, nie mówiąc mi wprost. Chyba żadna kobieta nie powinna wstydzić się swojego ciała, a zwłaszcza piersi. Ja nigdy bez skrępowania nie rozebrałam się, więc chcę bardzo to zmienić. Proszę, nie bierzcie pod uwagę jednej linijki, a całą wypowiedź która wskazuję na to że zanoszę się już z tą decyzją nie od paru dni, a długo, długo wcześniej bo to już przeszło kilka lat, jednak nigdy nie powiedziałam sobie "teraz albo nigdy", zawsze miałam nadzieję że jednak one urosną, wypełnią, nabiorą krągłości. Pieniążki uzbierałam, piersi pragnę mieć bardziej niż czegokolwiek innego w tej chwili, jednak strach mnie przerasta ;( To jest to co mnie blokuje najbardziej. Nie mam również na chwilę obecną w nikim wsparcie, dlatego może też się tu znalazłam. W tamtym roku jeszcze rodzice podchodzili do tego inaczej, w tym już nie chcą o tym słyszeć, twierdząc że jest to zbyt duże zagrożenie. Zostałam z tym sama. Jest mi cholernie trudno. Wybaczcie że tak dużo napisałam, ale nie mam z kim o tym porozmawiać. Jestem wdzięczna, że nie pominęliście mojego wpisu jak to na wielu innych forach zdarzało się notorycznie. ---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 07:56 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#6912 |
Raczkowanie
|
Hej dziewcynki
![]() Byłam ponownie u doktorka dowiedziałam się ze implanty proponowalne maja koło 350-360ml lekarz mowil ze będzie duże C małe D . operacja już we wtorek , jednak nurtuje mnie jedna rzecz. dostałam wykaz badań , jednak nie ma tam zadnych badań związanych z sercem . Robiłyście może USG lub EKG serca? które z tych badań lepiej wykonać przed operacja?? Z góry dziekuje za odpowiedzi |
![]() ![]() |
![]() |
#6913 |
Raczkowanie
|
Dzien dobry Wszystkim
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#6914 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja zdecydowałam się na operację mimo tego że mam kochającego męża, dzieci i ktoś mógły zapytac po co? A właśnie po ty by stanąć przed lustrem i nie musieć odwaracać twarzy czy zasłaniać piersi, móc pójśc z dziecmi na plażę i nie myslec o tym, czy mi 77 gąbka udająca biust nie wypadła, ubrać seksowną bieliznę wieczorem, która pasuje, a nie odstaje - po to by czuc sie kobieco ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6915 |
Raczkowanie
|
Takaja13
Wiem o czym piszesz,wlasnie kupiliśmy w koncu swoje mieszkanko jesteśmy po urządzeniu zostały niby głupoty typu meble ogrodowe,markiza,pergole na płot ale dostaliśmy po kieszeni srogo a cześć rzeczy bedzie musiała poczekać oby nie do świętego dygdy którego nie ma nigdy jak to mawia moja babcia ![]() Jak bedziesz juz miała w planach op w szcz daj znac ![]()
#6916 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Oj stresuje się bardzo i do tego jeszcze rano dzisiaj jak sie obudziłam dopadła mi chrypa, ze mówic nie mogłam . Mam nadzieje, ze to mnie nie zdyskwalifikuje do operacji
![]() Edytowane przez beatrise Czas edycji: 2013-05-22 o 09:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6917 |
Raczkowanie
|
Ja też mam chłopaka, który wciąż zadaje mi to pytanie. Jednak tylko my same wiemy z jakiego powodu chcemy to zrobić. Żadna nie ryzykuje życia "na pokaz", a ja chcę w końcu odzyskać komfort psychiczny i pewność siebie. Jestem inteligentna, zgrabna, ale niekobieca i bardzo niepewna siebie, a to wszystko przez ten defekt (bark piersi). Zaufałam mojemu lekarzowi bo nie namawiał mnie na operacje. Wręcz próbował mnie dowartościować. Ten komplement wystarczył mi zaledwie na kilka miesięcy, później znowu kompleksy wróciły. Mam opory przed wyjściem na plażę w push-upie, nie mówiąc o rozebraniu się przed płcią przeciwną. Jednak jestem dopiero przed 22 rokiem życia. Czy to nie za wcześniej? Zaznaczam, że nie planuję dziecka i nie chcę czekać bo wygląd moich piersi nie zmienił się od co najmniej 3-4 lat.
---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- W ogóle to jesteście wielkie dziewczyny, będąc zawsze tak pozytywnie nastawione. Bardzo podziwiam i trzymam za wszystkie kciuki. |
![]() ![]() |
![]() |
#6918 |
Rozeznanie
|
aniaania1992 Witaj
![]() Ja przeszłam operację w wieku 22,5 lat i nie ja jedna, więc nie jest to za wcześnie. W tym wieku piersi już się nie zmienią. Swoje piersi miałam ładne i wcale nie takie małe, ale zawsze podobały mi się duże. Chciałam uzyskać efekt push up bez push up ![]() Temat piersi miałam w głowie już od 3 lat, ale nie miałam na to nigdy ciśnienia. W tym roku potraktowałam to jako życzenie noworoczne i po prostu zrobiłam ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6919 |
Raczkowanie
|
unsafe_girl domyślam się, że te na zdjęciu to Twoje piersi. Nie będę ukrywać, że wydają się ogromne, ale nie powiem że mi się nie podobają bo są super
![]() A myślałaś o ciąży? Jakie one będą po? Pytanie czy w ogóle planujesz kiedyś dziecko? |
![]() ![]() |
![]() |
#6920 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Każda klinika czy dany lekarz ma swój zestaw badań. Ja dostałam bardzo długą listę: -usg piersi - badania krwi -ekg serca -prześwietlenie klatki piersiowej - szczepienia wzw Dla świętego spokoju sama możesz wykonać ekg i skonsultować ze swoim lekarzem np. rodzinnym ![]() ---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#6921 |
Raczkowanie
|
Ja to chyba mam pecha. Jutro mam zabieg powiększenia piersi.
Ale obudziłam się z lekka chrypa i kaszlem ( małym, ale jednak ). Zapisałam sie do lekarza co i jak czy nie mam zmian w plucach i sie zaczynam martwić czy to mnie nie zdyskwalifikuje do operacij ![]()
![]() |
#6922 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A w ogóle to mój syn skończył wczoraj 3 lata ![]() Edytowane przez unsafe_girl Czas edycji: 2013-05-22 o 10:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6923 |
Raczkowanie
|
Hej kobietki
![]() unsafe_girl wszyskiego najlepszego dla synusia ![]() Ja za każdym razem podziwiam Twój avatarek, piękne masz piersi ![]() beatrise trzymam kciuki, żeby to nie było choróbsko. Może tak stres się objawia u Ciebie. Ja chyba najbardziej się nie mogę doczekać jak będziesz po bo jak pisałyśmy na priv to ta sama klinika która sobie upatrzyłam ![]() Takaja13 my co prawda nie kupilismy domu ale planujemy, jak się przeprowadzaliśmy do wiekszego domu to trzeba było pokupować troche rzeczy a to szafa a to coś innego więc rozumiem te wydatki które nie mogą się skończyć |
![]() ![]() |
![]() |
#6924 |
Raczkowanie
|
A ja gdzies chyba przeoczylam fakt, że masz synka
![]() ![]() ![]() Beatrise - oj mam nadzieję, że to się nie rozwinie... bo kaszel po operacji to byłoby bardzo niemiłe. Ja pamietam, że u nas bezpośrednio po zabiegu dostalam 3 dawki antybiotykow profilaktycznie, zeby się własnie nie rozchorować w najblizszym czasie. Uważaj na siebie. |
![]() ![]() |
![]() |
#6925 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Najwyżej zadzwonie do kliniki i powiem jak sprawa u mnie wygląda. Poczekam do jutro ![]()
![]() Edytowane przez beatrise Czas edycji: 2013-05-22 o 11:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6926 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
u mnie też nie było EKG ani żadnych badań związanych z sercem, beatrise powodzenia! oby kaszel minął, jutro Twój wielki dzień, ![]()
10.05.2013 ![]() okrągłe Allergan TRF 325 g / 10,5 x 4,7 cm Edytowane przez korolowa Czas edycji: 2013-05-22 o 11:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6927 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Oj tak, ważny dzien i mam nadzieję, że nic nie stanie na przeszkodzie by doszedł do skutku .
![]() ![]() |
![]() |
#6928 |
Raczkowanie
|
beatrise pewnie, że lepiej poczekać do jutra z zadzwonieniem, bo może jutro wstaniesz niczym "młody bóg" (a raczej bogini, czego Ci oczywiście życzę).
A o której godzinie idziesz pod nóż? gawisz no to dobra taka profilaktyka, bo pewnie okropnie męczyć się z kaszlem kiedy ma się dwie skałki na klatce ![]() koralowa jak się czujesz bo u Ciebie zaraz dwa tygodnie będą z nowymi bimbałkami ![]() a z tymi badaniami to chyba co lekarz to co innego wymaga ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6929 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
W razie czego zadzwonie do kliniki i powiem ci i jak. Jutro operacje mam o 17tej. Wcześniej nie mam co jechać, wystarczy jak będę kilka minut przed.
![]() ![]() |
![]() |
#6930 |
Zakorzenienie
|
witam dziewczyny
![]() ![]() Saba wstawie zdjęcie może wieczorkiem ![]() aniaania1992 ja chyba na forum jestem najlodsza cycolinka ![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczyny jezeli chodzi o EKG jest zalecane po 40rż ja tez nie mialam go wpisanego w badania ale zrobilam sama z siebie wolalam wiedziec czy serducho zdrowe zeby nie bylo zadnych przykrych niespodzianek wiec mysle ze wart jest zrobic to badanie ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:45.