Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9 - Strona 237 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-25, 18:42   #7081
Olaa2991
Przyczajenie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Możesz mi doradzić kogoś, kto jest fachowcem w tej dziedzinie ?
Olaa2991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 19:06   #7082
unsafe_girl
Rozeznanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Cytat:
Napisane przez czekoladovaa Pokaż wiadomość
Dziewczyny powiedzcie mi jak to wygląda z rozstępami? Bo logicznie patrząc chyba mogą się pojawić..?
Mi zostały po ciąży rozstępy na piersiach, po operacji stały się jeszcze bardziej widoczne, ale na szczęście po kilkunastu dniach wszystko wróciło do normy. Cały czas smaruję piersi i blizny cepanem i widzę różnicę, rozstępy są o wiele jaśniejsze.
unsafe_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 19:24   #7083
korolowa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kira5 Pokaż wiadomość
Z tym łączy się jeszcze jedna sprawa, jak pisałam w innym poście, jestem osobą ćwiczącą. Przestawiłam się na treningi domowe, z Chodakowską, nie ruszam już wolnych ciężarów. Ale nawet taki niewinny Skalpel jest chyba zbyt dużym wysiłkiem po operacji, nie mówiąc już o innych programach. Życzliwa Użytkowniczka mówiła o okresie 3 miesięcy bez mojej stałej aktywności, jeśli będzie taka potrzeba, pogodzę się z tym jakoś. Ale co z marszami, rowerem chociażby? Po miesiącu np bieg? Używam suplementów i po prostu kocham ćwiczyć, wiem, że operacja będzie wymagała przerwania aktywności, co za tym idzie zmniejszenia ilości jedzenia ale jestem na to gotowa. Tylko szukam jakiegoś ruchu bezpiecznego, zastępczego. Co polecacie dziewczyny? I ogólnie możecie mi powiedzieć te z Was, które już to przeszły, jak długo wracałyście do siebie?
Z góry dzięki za odpowiedź
Kira, ja tez miałam ten dylemat, tez jestem bardzo aktywna, zawsze byłam i bardzo się bałam jak to będzie, w końcu stwierdziłam, że piersi są dla mnie bardzo ważne i te 2,3 miesiące mogę sobie odpuścić...teraz jestem dokładnie 15 dni po operacji, ćwicze pośladki już mogę zrobić squad, ale rąk nie ruszam i będe je oszczedzać na pewno ze 2 miesiące, karnet na siłownie zawiesiłąm na miesiąc, czyli do 10 czerwca, a więc juz 11 bede na siłce i siadam na rowerek,ale ten z podparciem gdzie nie opierasz się na rękach, z tym nie będzie żadnego problemu. a Chodakowaska też ma biust zrobiony, więc bedziemy tez mogły tak ćwiczyć,.... po prostu za jakiś czas
Stary 2013-05-25, 19:48   #7084
anika75
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Ja dziś wpadłam tylko zgasić światło
Ninka- śliczny avek , potem doczytam czy zdradziłaś jaki to staniczek

A dziś chciałam Wam jeszcze zapodać temat który ostatnio pogłębiam to odnośnie albumów i spryciarzy którzy wrzucają tam nie swoje zdjęcia. Jak wiecie z pierwszego naszego postu szereg agencji i naganiaczy tworzą konta klonów. Nie chce mi się już dziś grzebać żeby Wam pokazać program przy pomocy którego jedna osoba zarządza z jednego panelu kilkunastoma nicami - program sam pilnuje życiorysu i historii każdej z osób. I piszą niby pacjentki o tym jak czekają na operację albo jak przeszły operację u danego lekarza. Znamy to oczywiście i tu walczymy z tym oszustwem. Dziś chciałam Wam pokazać program do obróbki zdjęć który służy do powiększania piersi, web photoshop powiększanie piersi 2 .
Tu pierwszy z brzegu opis i filmik : http://www.webphotoshop.pl/index.php?go=tut&id=24
http://www.smartpixel.pl/2010/06/powiekszanie-piersi/

Podobnie można przerabiać nosy , usta i co tam komu marzy. Zrobienie tatuażu czy nawet prze-klejenie twarzy nie jest najmniejszym problemem. Wprawna osoba zrobi za chirurga śliczne piersi a amator nigdy się nie domyśli że to podróbki Nawet u nas były albumy z takimi przeróbkami no niestety. Aż mnie swędzą paluszki by napisać których lekarzy pacjentki są tak kreatywne

To tyle z mojej strony.
W przyszłym tygodniu będę rozkminiać czy Okręgowa Rada Lekarska wydała już oświadczenie w sprawie reklamy przy użyciu marketingu szeptanego który jest tak popularny wśród lekarzy
Kurdę, nie ma żadnych regulacji prawnych na ten temat . Zarówno jeśli chodzi o wielonickowców jak i lekarzy fundujących nam takie zakłamanie
Nigdy nie zgłębiałam tego tematu, ale to jest przerażające!!!

Cytat:
Napisane przez czekoladovaa Pokaż wiadomość
Dziewczyny powiedzcie mi jak to wygląda z rozstępami? Bo logicznie patrząc chyba mogą się pojawić..?
Mi się niestety pojawiły rozstępy, niedużo i tylko na jednej piersi, ale jednak
Stary 2013-05-25, 20:57   #7085
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez selena06 Pokaż wiadomość

buziol04 widzę że robiłaś u T.K. czemu akurat Silmed Ci wybrał? Tylko takie pasowały czy było to uwarunkowane finansowo?
Oj czuje kłopoty

Cytat:
Napisane przez unsafe_girl Pokaż wiadomość
Mi zostały po ciąży rozstępy na piersiach, po operacji stały się jeszcze bardziej widoczne, ale na szczęście po kilkunastu dniach wszystko wróciło do normy. Cały czas smaruję piersi i blizny cepanem i widzę różnicę, rozstępy są o wiele jaśniejsze.
Te piersi które mają już rozstępy z rozciągniętą skórą wyglądają lepiej
Tzn chodzi mi o to że rozstępy wyglądają lepiej jak skóra nie jest wisząca Poniżej moje zdjęcie i moje rozstępy na piersiach Są i będą, wiadomo że nie zniknęły. Nowych nie przybyło - i piersiom już rozciągniętym to nie grozi. Zresztą rozstępy po implantacji zdarzają się na prawdę rzadko. Warto dbać o skórę już wcześniej, przed operacją i próbować zapobiec. Zresztą po operacji też trzeba dbać o skórę - nie ma lekko

---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ----------

Cytat:
Kapetki nie mam jeszcze ustalonego terminu operacji, dopiero będę wybierała implanty.
MyaDiva te moje mówienie o nie przytyciu jest niestety pozostałością po tej chorobie. Ja nie chcę zejść poniżej 1000 kcal dziennie po operacji, teraz jem ich grubo ponad 2000 więc się nie głodzę Chodzi mi tylko o to, żeby po odstawieniu aktywności fizycznej nie objadać się bez opamiętania, bo to najszybsza droga do utraty wypracowanych w znoju efektów. Wiem, że poczekanie nie byłoby złym pomysłem, ale to bardzo mnie stopuje. Jestem już po maturach, chciałabym zacząć studia z większą pewnością siebie, bez tego jednego mankamentu, który przeszkadza mi od bardzo dawna.
Co do stresu po operacji, wierzę, że jest ogromny, jednak wiem też, że nie pozwolę sobie wrócić do tego, co było To już za mną, nie mam ochoty otwierać drzwi do tego horroru ponownie. Chciałabym tylko nie rezygnować tak w 100% z aktywności fizycznej, chociaż wiem, że w pierwszym miesiącu nie ma o nim mowy.
Czytałam i pisałyście, że potrzebna jest osoba, która będzie pomagała w codziennych czynnościach. Jak długo taka osoba jest niezbędna?
Chyba źle się wyraziłam, napisze jeszcze raz - do wygojenia tak rozległych ran organizm potrzebuje dodatkowo 1000 kalorii - nie 1000 dziennie. Tylko o 1000 więcej. Ileś potrzeba do życia- a do tego jeszcze dodaj 1000. Zastępując sport operacją pewnie jeść trzeba tyle samo nie jestem absolutnie dietetykiem, a ta wartość jest wzięta z pamięci więc może nie być poprawna. Ale skoro jest to dla Ciebie tak ważne poszukaj o zapotrzebowaniu energetycznym organizmu a gojeniu rozległych ran. No albo jak piszesz skorzystaj z porady dietetyka to będzie najlepsze rozwiązanie.
Ile Ty masz lat- bo weszłam w Twoje posty i rok temu miałaś też 18 Wnioskuję że zaczniesz studia od września? tak? w sumie moment dobry na operację. Twój lekarz też nie jest narwany , zlecił badania i rozsądnie podchodzi do problemu. Ja nie odradzam Ci operacji - ale doradzam ogromną rozwagę.
Co do cięcia spod pachy największą jego wadą jest trudność penetracji operowanych obszarów- a więc dość często/zbyt często piersi z tego cięcia są niesymetryczne Cięcie pod piersią ,wg mnie oczywiście, jest najlepszym rozwiązaniem. Nie ma co wymyślać i szukać zamiennika tego co jest dobre i sprawdzone.

---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ----------

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
Kurdę, nie ma żadnych regulacji prawnych na ten temat . Zarówno jeśli chodzi o wielonickowców jak i lekarzy fundujących nam takie zakłamanie
Nigdy nie zgłębiałam tego tematu, ale to jest przerażające!!!
Ja się zagłębiałam i to dość mocno - i mogę tylko powtórzyć że to jest przerażające!!!

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 20:59   #7086
ninka28
Raczkowanie

dobry wieczór ale nowe koleżanki skrobią na forum muszę częściej zaglądać żeby nadążyc czytać

ninka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 21:21   #7087
MyaDiva
Zakorzenienie

Pokarzę Wam jak wyglądają rozstępy , znalazłam zdjęcia z bliska ( na te niebieskie punkty nie zwracajcie uwagi to jest foto z dokumentacji medycznej i było tam coś oznaczone)

Pierwsze zdjęcie - wisząca pierś po pierwszej operacji
Druga fotka- pierś po poprawce

Jak pierś się wypełni i skóra naciągnie rozstępy wyglądają na prawdę lepiej. Ja się bałam że będzie odwrotnie- że rozstępy też się rozciągną i będą jeszcze większe. Ale jak widać nic takiego się nie dzieje.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg po pierwszej operacji.jpg (26,9 KB, 45 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg poi poprawce.jpg (20,3 KB, 50 załadowań)

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2013-05-25 o 21:31
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 21:24   #7088
buziol04
Raczkowanie

selena06 Na pierwszej konsultacji byłam pewna, że chce allergany choć doktor mi proponował slimedy . I przed sama operacją spotakałam się z jedna z dziewczyn z forum która robiła slimedy i jak się dowiedziałam i przeanalizowałam za i przeciw zdecydowałam się i tydzień przed operacja zmieniłam na slimedy Przekonało mnie to, że mają gwarancje nawet na kapsulacje. Co do ceny to była ona taka sama jak allergany.
buziol04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 21:36   #7089
kapetki
Raczkowanie

A czym się różnia silmedy od allegranów?
kapetki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 21:44   #7090
czekoladovaa
Raczkowanie

MyaDiva dziękujemy uspokoiłaś chyba nie tylko mnie
czekoladovaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 21:49   #7091
ninka28
Raczkowanie

uciekam spać dziewczyny, spokojnej nocy

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-25, 22:01   #7092
buziol04
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kapetki Pokaż wiadomość
A czym się różnia silmedy od allegranów?
Slimedy maja powłokę mikropoliuretanowa co zmiejsza ryzyko wystąpienia kapsulacji i obrócenia się implantu . Ale są one mniej znana firma niż allergan i mentor dlatego na początku się ich obawiałam
Stary 2013-05-25, 22:04   #7093
kapetki
Raczkowanie

aa okej dziękuję za oświecenie )
Mam pytanie czy któraś z was robiła sobie piersi w Łodzi?
kapetki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 22:59   #7094
Bimbalki
Raczkowanie

Zabieg już za prawie 2 tygodnie, a ja zaczynam się martwić szczegółami.
Będę operowana 300km od domu, po dobie od zabiegu wychodzi się do domu.
Nie wiem, czy lepiej pojechać prosto do domu, czy wynająć hotel na kilka dni... jeśli tak to na ile?
Jak myślicie?
Stary 2013-05-25, 23:45   #7095
selena06
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez buziol04 Pokaż wiadomość
selena06 Na pierwszej konsultacji byłam pewna, że chce allergany choć doktor mi proponował slimedy . I przed sama operacją spotakałam się z jedna z dziewczyn z forum która robiła slimedy i jak się dowiedziałam i przeanalizowałam za i przeciw zdecydowałam się i tydzień przed operacja zmieniłam na slimedy Przekonało mnie to, że mają gwarancje nawet na kapsulacje. Co do ceny to była ona taka sama jak allergany.
a widzisz, dobrze wiedzieć,jak człowiek nie zna jakiejś firmy bo jest mniej znana to odrazu się boi stąd moje pytanie

kapetki beatrice jest świeżo po operacji w Łodzi

czekoladovaa też boję się o rozstępy, bo tyłek mam w rozstępach przez za szybki wzrost w okresie dojrzewania (20cm) w wieku 13 lat... ale wtedy nie stosowałam żadnych balsamów itp. Więc teraz zamierzam przygotować skórę na piersiach

Bimbalki jak pytałam w klinice to radzili zostać w hotelu do momentu ściągnięcia szwów, ja też będę miała taką sytuację że będę daleko od domu,nieważne czy Poznań czy Kraków wybiorę...

Edytowane przez selena06
Czas edycji: 2013-05-25 o 23:49
selena06 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-26, 07:28   #7096
horo_2
Zadomowienie

hej
Witam się z nowymi dziewczynkami
rzadko tutaj bywam, a dostaję wiadomości i zaproszenia od przyszlych/nowych cycolinek, wiec... czasem przyjmuję (jak już ktoś jest zdecydowany na op, ma swoje fotki, wybranego dr ...), a czasem nie

Dziewczynki, jeśli mogę pomóc w jkaikolwiek sposób piszcie do mnie na pw... na pewno odpiszę ... tutaj juz rzadko zaglądam, choć planuję to zmienić

---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 07:45 ----------

Cytat:
Napisane przez buziol04 Pokaż wiadomość
Slimedy maja powłokę mikropoliuretanowa co zmiejsza ryzyko wystąpienia kapsulacji i obrócenia się implantu . Ale są one mniej znana firma niż allergan i mentor dlatego na początku się ich obawiałam
Silimed to dobra firma
To, że są mniej znane nie znaczy, ze gorsze, a rzeczywiście jakościowo są porównywalne z allerganami czy mentorami

Cytat:
Napisane przez Bimbalki Pokaż wiadomość
Nie wiem, czy lepiej pojechać prosto do domu, czy wynająć hotel na kilka dni... jeśli tak to na ile?
Jak myślicie?
byłam w takiej samej sytuacji... 300 km od domu i... wracałam ... wprawdzie to nie ja prowadzilam

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-26, 09:36   #7097
przedpo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Witaj bardzo się ciesze że się pokazałaś. I bardzo doceniam że opisałaś wszystko tak szczegółowo. Jesteś bardzo młodą osobą która do tego przeszła dość poważną chorobę. Napisałaś że powoli hormony wracają do równowagi- bo na to trzeba czasu "w równowadze". Boisz się ewentualnej terapii hormonalnej - bo może przytyjesz to nie brzmi dobrze Boisz się braku ruchu po operacji- bo może przytyjesz. Już piszesz że będziesz ograniczać jedzenie po operacji Sprawdź proszę ile organizm potrzebuje dodatkowych kalorii żeby wyleczyć poparzenie wielkości talerzyka. Twoje rany będą miały powierzchnię dwóch implantów- przelicz jaką taki implant ma siatkę i zastanów się jak duży obszar ciała zajęłyby gdybyś je rozłożyła. Takie rany potrzebują od organizmu energii- nie chcę Cię wprowadzić w błąd, ale ponad 1000 kalorii (jak ktoś pamięta niech mnie poprawi) naliczyłyśmy. O tyle więcej kalorii organizm potrzebuje dziennie !

Lekarz u którego byłaś dość rozsądnie podszedł do sprawy bo zalecił badania. To dobrze świadczy o lekarzu.
A może warto poczekać? skończyć szkołę , dać organizmowi szansę na odnowę i równowagę, poprawić stan skóry, uzbierać troszkę tłuszczyku który jest warstwą wyścielającą i na pewno poprawi wygląd piersi . Warto też mieć pewność że jesteś już na tyle mocna psychicznie że choroba jest na prawdę przeszłością. Taka operacja a później okres pooperacyjny wiąże się z ogromnym stresem- wiesz z czym to może się u Ciebie wiązać. Zostań z nami, wszystkie będziemy Ci kibicować i trzymać kciuki. A ja najmocniej. Przygotuj się do operacji najlepiej jak możesz. Masz szansę zrobić to na prawdę dobrze
Myaklask i:
Mya, ma rację - świętą.
Wiek i chorba, którą przeszłaś, bądź, z którą nadal się borykasz to jedno. Ale operacja napędzą sporo wątpliwości i przed i po, bo chyba wiele z nas zgodzi się z tym, że nie żałujemy, jesteśmy zadowolone ze swoich cycuchów, ale wiele wątpliwości pozostaje. A Ty tych wątpliwości już masz sporo, więc bardziej, niż na wiek patrzyłabym na Twoim miejscu na Twoją formę fizyczną, na równi z psychiczną. Posiedź tutaj, poczytaj "z czym to się je" i na spokojnie przemyśl.

już są ojaaa
przedpo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-26, 09:59   #7098
buziol04
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Bimbalki Pokaż wiadomość
Jak myślicie?
To kwestia indywidualna, ja wracałam na drugi dzien i łatwo nie było przez masakryczne drogi, czułam każda dziure a miałam tylko 60 km do domu . Cały czas krzyczałam na Tż zeby zwolnił, uważał na każda dziure, nie wiem jak on to wytrzymał, ale juz po nim widzialam ze jeszcze kilka kilometrów dalej byśmy jechali to by mnie wysadził Ale dziewczyna z która leżałam miała do domu 400km i pisała mi ze nie było najgorzej i dotarła bez problemu Oczywiście mając kierowce , bo nie wyobrażam sobie prowadzenia po operacji samochodu
Stary 2013-05-26, 11:49   #7099
beatrise
Raczkowanie

Witam,
Dopiero udało mi się jakoś dojść do kompa bez problemów by tutaj do Was zajrzeć.
W sumie w ciagu dnia nie jest tak zle... jak chodzę czy siedzę bol jest do zniesienie, największą trudnosc sprawia mi jak się położę spać i żeby samej wstać. Trzeba mieć naprawdę silne mieśnie brzucha by to zrobić. Powinien lekarz to nam zalecać przed hehe

Mam pytanie... czy po opercji dostal;iscie opakowanie po implantach, czy jakiś dokument potwierdzające wpłate czy jakiąś kartę gwarancyjna?
Czy po wyjściu w ogóle coś dostaliście.
Ze mna była operowana jedna dzieczyna i wiodziałam jak wychodziła z 2 pudełkami po swoich imlantach? I sama zgłupiłam, czyja też powinnam dostać czy nie koniecznie ;/

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-26, 12:20   #7100
chiquitkaaa
Raczkowanie

hej kochane daaawno mnie tu nie bylo mam nadzieje ze wybaczycie ale praca jedna i druga i wogole nie mialam czasu ani na chwile widze zo sporo nowych cycolinek doszlo super nie jestem w stanie nadrobic was ale moze ktos mi skroci co nie co bo jestem baaardzo ciekawa co mnie ominelo jak bede iec chwile wrzuce kilka zdjec kupilam tez kilka fajnych staniczkow i stroje kapielowe wiec musze sie Wam pochwalic w przyszlym tygodniu ide na 3 wizyte juz niedlugo bedzie 3 miesiace po i jestem w szoku jak ten czas szybko zlecial.....niestety od operacji dalej mi zostalo troche syfkow na twarzy i jakichs paskudztw wiec chyba sie wybiore do endokrynologa bo juz nie moge sie meczycc z tym dluzej tym bardziej ze nigdy nie mialam problemow z cera.....
martwi mnie troche jedna piers(lewa) mam wrazenie ze jeden implant jest wyzej a drugi nizej ,jedna piers jest ladnie okragla a druga taka kanciasta jakby bardziej owalna i ten implant jest chyba wyzej niz w prawej....widac to wlasnie na zdjeciu wlasnie ta lewa piers przy mostu jest taka jakby splaszczona od linijki narysowana nie jest zaokraglona u gory jest takie wybrzuszenie ktore widac i przeszkadza mi w dotyku myslalam ze sie to zmieni po operacji ale niestety dalej tak zostalo.....i czesto ta piers mnie wlasnie pobolewa chyba cos jest nie tak z nia mamwrazenie jakby sie tak porobily jakies skrzepy bo jak ja dotykam to sa sporo grudki takie wieksze jakby walsnie cos sie tak porobilo nie jest ona taka gladka jak prawa....czy ktoras z was tez tak miala???:confus ed:dolaczam zdjecie na ktorym widac ta nierownosc czesto tez przy cwiczeniach mnie boli jak myslicie wszystko ok zmieni sie to a i piersi sa juz bardzo mieciutkie pozdrawiam wszystkie cycolinki i te przyszle rowniezmam nadzieje ze u was wszystko ok
Stary 2013-05-26, 16:38   #7101
Kira5
Raczkowanie

MayDiva na studia idę od września, tak, we wrześniu będzie 19
Dzięki za rady, zabieram się za dokładne czytanie tego co naskrobałyście a jest tego spoooooro
Korolowa uspokoiłaś mnie Wiem, że wiele zależy od preferencji organizmu, ale ostrożnie i powolutku można będzie zaczynać "na nowo"
A że Ewa ma zrobiony biust podejrzewałam, ale nie byłam pewna
Kira5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-26, 17:07   #7102
karola139
Raczkowanie

Witam ponownie ,
Ze względu na to ze operacje mam już pojutrze zaczynam się powoli stresować Mam pytanko odnośnie szczepien . JAkie powinno się mieć czy wystarczy tylko przeciw żółtaczce ? Co warto spakować do kliniki ??

Edytowane przez karola139
Czas edycji: 2013-05-26 o 17:08
karola139 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-26, 18:21   #7103
korolowa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez beatrise Pokaż wiadomość
Witam,
Dopiero udało mi się jakoś dojść do kompa bez problemów by tutaj do Was zajrzeć.
W sumie w ciagu dnia nie jest tak zle... jak chodzę czy siedzę bol jest do zniesienie, największą trudnosc sprawia mi jak się położę spać i żeby samej wstać. Trzeba mieć naprawdę silne mieśnie brzucha by to zrobić. Powinien lekarz to nam zalecać przed hehe

Mam pytanie... czy po opercji dostal;iscie opakowanie po implantach, czy jakiś dokument potwierdzające wpłate czy jakiąś kartę gwarancyjna?
Czy po wyjściu w ogóle coś dostaliście.
Ze mna była operowana jedna dzieczyna i wiodziałam jak wychodziła z 2 pudełkami po swoich imlantach? I sama zgłupiłam, czyja też powinnam dostać czy nie koniecznie ;/
kochana, dokałdnie też tak miałam, nawet teraz jeszcze mam, jak się jest w ruchu jest ok, ale po nocy trzeba się rozruszać, bo bolą no i to wstawianie, na szczescie za kilka dni będzie lepiej

ja nie dostałam nic wychodząc z kliniki, poprosiłam w mailu o jakieś dokumenty i odpisali, że na kolejnej wizycie dostane kartę gwarancyjną.

ps, dodałam nowe fotki, dziś ubierałam moje pięknoty w stroje z H&M

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-05-26, 18:22   #7104
ninka28
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez karola139 Pokaż wiadomość
Witam ponownie ,
Ze względu na to ze operacje mam już pojutrze zaczynam się powoli stresować Mam pytanko odnośnie szczepien . JAkie powinno się mieć czy wystarczy tylko przeciw żółtaczce ? Co warto spakować do kliniki ??
ja też robiłam tylko przeciwko żółtaczce szczepienia o innych nie słyszałam, na pewno przybory toaletowe, klapki, ręcznik mały, i jakieś wygodne ciuchy na wyjście i proponuję jakąś gazetke ja akurat długo czekałam prawie 4 godz na op więc mi się gazetka przydała bo mogłam jakoś czas zająć i tak się nie denerwować

Stary 2013-05-26, 18:25   #7105
korolowa
Rozeznanie

Cytat:
MayDiva na studia idę od września, tak, we wrześniu będzie 19
Dzięki za rady, zabieram się za dokładne czytanie tego co naskrobałyście a jest tego spoooooro
Korolowa uspokoiłaś mnie Wiem, że wiele zależy od preferencji organizmu, ale ostrożnie i powolutku można będzie zaczynać "na nowo"
A że Ewa ma zrobiony biust podejrzewałam, ale nie byłam pewna

musisz sobie dobrze przemyśleć, co jest teraz dla Ciebie ważniejsze, ja o operacji już z 5 lat temu myślałam, ale wtedy bardzo dużo zajęć fitness prowadziłam, i było to dla mnie bardzo ważne, nie byłam w stanie zrezygnować na tak długi czas, a teraz,.....zmieniło mi się biust była tak ważny, ze bez problemu zrezygnowałam z fitnessu, wiec zastanów się czego bardziej ci brakuje itp.
Stary 2013-05-26, 18:38   #7106
Kachuula
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez korolowa Pokaż wiadomość
musisz sobie dobrze przemyśleć, co jest teraz dla Ciebie ważniejsze, ja o operacji już z 5 lat temu myślałam, ale wtedy bardzo dużo zajęć fitness prowadziłam, i było to dla mnie bardzo ważne, nie byłam w stanie zrezygnować na tak długi czas, a teraz,.....zmieniło mi się biust była tak ważny, ze bez problemu zrezygnowałam z fitnessu, wiec zastanów się czego bardziej ci brakuje itp.
Witam dziewczynki

Korolowa ty instruktorką jesteś ?
Kachuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-26, 18:40   #7107
kasikkk87
Zadomowienie

hej dziewczyny gdzie sa sklepy calzedonia w Gdansku czy tez Gdyni bo czasami net klamie i sklepu juz nie ma)kiedys sie naszukalam Ewy Bien na necie sklep istnial i tylko tam
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-05-26, 18:46   #7108
korolowa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kachuula Pokaż wiadomość
Witam dziewczynki

Korolowa ty instruktorką jesteś ?

jestem to była moja dodatkowa praca przez dobre 4 lata, a moze nawet 5 lat, hmm, moze jeszcze wróce, choc jak posmakowąłam jaki to luksus mieć po pracy wolne i nie pędzić do klubu, to już moze mi się nie będzie chciało wracać do prowadzenia zajęć
Stary 2013-05-26, 18:52   #7109
Kachuula
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez korolowa Pokaż wiadomość
jestem to była moja dodatkowa praca przez dobre 4 lata, a moze nawet 5 lat, hmm, moze jeszcze wróce, choc jak posmakowąłam jaki to luksus mieć po pracy wolne i nie pędzić do klubu, to już moze mi się nie będzie chciało wracać do prowadzenia zajęć
Ehh szkoda już sobie pomyślałam ze wezmę od Ciebie namiary i zapiszę się na zajęcia
Kachuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-26, 18:53   #7110
korolowa
Rozeznanie

no teraz to choćbym chciała to nie poprowadzę ale na jesień może już tak, no zobaczymy
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości