Powiększanie piersi cz.7 - Strona 239 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-11, 21:40   #7141
magdalena_81
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to magdalena_81
Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
Ja wlasnie obrastam w tluszcz Nie moge zapanowac nad jedzeniem Zumbuje, chodze na taniec brzucha i nie moge zrzucic zbednych kilosow, bo ciagle podjadam Dzisiaj zaplanowalam bieganie na wieczor, ale jeszcze sie nie ruszylam Moze jutro sie uda
widziałam na fotkach jaki Ty masz problem wcale go nie ma
zazdroszczę Tobie tego zapału - a ile u Ciebie stopni że biegać chcesz żabciu ?
Stary 2012-02-11, 21:43   #7142
anika75
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez magdalena_81 Pokaż wiadomość

Dobranoc dziewczyny - dzisiaj idę grzecznie spać
Oj, Magda, o tej porze????
A mój stary to królik, hihi. Super para - tygrys i królik...
anika75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-11, 21:44   #7143
zabulek1
Wtajemniczenie

http://pyt-odp.pl/odpowiedzi/Jaka-po...ipcu-2012.html

No i wszystko jasne Robcie na poczatku lipca Zdazycie zdjac szwy jeszcze zanim przyjda upaly
Stary 2012-02-11, 21:47   #7144
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość

Ha, ja też liczę na lato, na sierpień, ale Mya tak obrazowo napisała o tych infekcjach, drobnoustrojach, powikłaniach, zakażeniach brrrrrr...że chyba jednak zdecyduję się na styczeń. A przecież nasza kochana Mya ZAWSZE MA RACJĘ
no nie - nie przekładaj.
Weź tylko pod uwagę, że będziesz musiała leżeć w domku i owiewać się wiatrakiem przez pierwsze 2 tyg Zaopatrz jeszcze lodówkę w lody i będzie wszystko dobrze. Nie będziesz mogła poprostu wychodzić jak będzie upał i o szwy będziesz musiała dbać bardzo starannie- by były suche i sterylne Wszystko da się ogarnąć Zresztą u nas w ostatnich latach lipiec jest raczej ciepły a nie upalny, nie ma co zakałdać od razu najgorszego

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-11, 21:56   #7145
Olivkaa200
Zakorzenienie

Zabulek ja robie 12-stego ciekawe czy zapłapie sie jeszcze na dzeszczeAkurat to by mi pasowało lubie deszcze jak musze w domu siedziec
A jak z tym lodem mozna przykładac czy raczej nie??
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-11, 21:58   #7146
anika75
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
no nie - nie przekładaj.
Weź tylko pod uwagę, że będziesz musiała leżeć w domku i owiewać się wiatrakiem przez pierwsze 2 tyg Zaopatrz jeszcze lodówkę w lody i będzie wszystko dobrze. Nie będziesz mogła poprostu wychodzić jak będzie upał i o szwy będziesz musiała dbać bardzo starannie- by były suche i sterylne Wszystko da się ogarnąć Zresztą u nas w ostatnich latach lipiec jest raczej ciepły a nie upalny, nie ma co zakałdać od razu najgorszego
Myusiu kochana, ale ja mam problem nadmiernej potliwości, latem moje dłonie, plecy, brzuch, kolana, piersi i wszelkie zgięcia są mokre...Ogólnie to latem cała jestem mokra jak szczur , mimo swojej chudości. Badałam tarczycę i wszystkie hormony są ok. Zobaczę, co poradzi Pani dr, nie wiem dlaczego, ale już jej ufam
Stary 2012-02-11, 22:05   #7147
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez siwa124 Pokaż wiadomość

A Ty przyjmujesz zaproszenia już kilka razy wysyłałam i nic
Przepraszam za zwłokę - zaproszenie jest w bezpiecznym miejscu Troszkę mało się udzielałaś i stąd ta zwłoka Liczę, że teraz będziesz z nami częściej i dasz się lepiej poznać

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Ja niestety moge tylko i wylacznie w lipcu jak nie lipiec to nigdy wiec jakos poradze mam nadzieje, zawsze bede mogla poradzic sie dziewczyn na temat tego jak postepowac zeby nie narobic sobie czegos nie ładnego. Jestem dobrej mysli najwyzej zakupie wiatrak i bedzie przy mnie 24godziny na dobe
Będzie dobrze Zaopatrz się w wiatrak wcześniej- jak są upały w sklepach nie ma

Cytat:
Ja wlasnie obrastam w tluszcz Nie moge zapanowac nad jedzeniem Zumbuje, chodze na taniec brzucha i nie moge zrzucic zbednych kilosow, bo ciagle podjadam Dzisiaj zaplanowalam bieganie na wieczor, ale jeszcze sie nie ruszylam Moze jutro sie uda
Ty obrastasz tłuszczemnie uwierzę jak nie zobaczę.
No tak- idz pobiegaj sobie jeszcze bo my tu mamy jeszcze za małe wyrzuty sumienia, że nie ćwiczymy nawet po 15 min dziennie
Ja nie wiem skąd Ty bierzesz tą energię całą- z kosmosu chybanie żywisz się czasem kosmiczną energią , słyszłam że to modne ostatnio I Ty się dziwisz, że się najeść nie możesz. Kochana przy takim ruchu to już trzeba zbilansować jedzonko, a najlepiej u specjalisty.
A jak tam wkładka- masz już termin, czy jeszcze Cię szkolą

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2012-02-12 o 13:31

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-02-11, 22:10   #7148
Olivkaa200
Zakorzenienie

Mya zakupie tych wiatkaczkow zeby mi dawały ulgeJakos co do tego az tak sie nie martwie ale wiadomo ryzyko zawsze jest ale gorzej martwie sie rozmiarem i rodzajem implantu no ale chyba to nie uniknionemam nadzieje tylko ze dobrze wybiore
Stary 2012-02-11, 22:13   #7149
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
Myusiu kochana, ale ja mam problem nadmiernej potliwości, latem moje dłonie, plecy, brzuch, kolana, piersi i wszelkie zgięcia są mokre...Ogólnie to latem cała jestem mokra jak szczur , mimo swojej chudości. Badałam tarczycę i wszystkie hormony są ok. Zobaczę, co poradzi Pani dr, nie wiem dlaczego, ale już jej ufam
Oj- to faktycznie nie za dobrze
Ale nie martw się o nic, porozmawiasz z Panią dr i ustalicie wszystko tak by było dobrze

Stary 2012-02-11, 22:15   #7150
zabulek1
Wtajemniczenie

Ja waze juz 60 kg To jest koszmar jakis Spodnie mi z tylka zaczely spadac, a waze coraz wiecej Znajomy mowi, ze za duzo mam tych cwiczen i mam coraz wiecej umiesnienia. Tyle, ze ja cwiczac chce zrzucic, a nie nabierac
Wkladka bedze zalozona 29 lutego Troche sie boje, a nawet bardziej sie boje zalozenia tej wkladki, niz operacji powiekszenia panienek Bylam w srode znowu na pogadance o antykoncepcji i w ofercie maja tez sterylizacje Pomyslalam przez chwile, ze moglabym podwiazac to i owo, ale TZ stwierdzil, ze to glupi pomysl, bo to jest nieodwracalny zabieg, a w zyciu roznie bywa Mam godzine przed wlozeniem wkladki wziasc tabletki przeciwbulowe:c onfused: Mam cala butelke tramalu od doktorka, wiec chyba sobie lykne
Stary 2012-02-11, 22:21   #7151
Olivkaa200
Zakorzenienie

Dobranoc dziewczynkija dziś uciekam wczesniej spac bo jutro rano musze byc na nogach

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-11, 22:27   #7152
anika75
Zadomowienie

Cytat:
Ja waze juz 60 kg To jest koszmar jakis Spodnie mi z tylka zaczely spadac, a waze coraz wiecej Znajomy mowi, ze za duzo mam tych cwiczen i mam coraz wiecej umiesnienia. Tyle, ze ja cwiczac chce zrzucic, a nie nabierac
Wkladka bedze zalozona 29 lutego Troche sie boje, a nawet bardziej sie boje zalozenia tej wkladki, niz operacji powiekszenia panienek Bylam w srode znowu na pogadance o antykoncepcji i w ofercie maja tez sterylizacje Pomyslalam przez chwile, ze moglabym podwiazac to i owo, ale TZ stwierdzil, ze to glupi pomysl, bo to jest nieodwracalny zabieg, a w zyciu roznie bywa Mam godzine przed wlozeniem wkladki wziasc tabletki przeciwbulowe:c onfused: Mam cala butelke tramalu od doktorka, wiec chyba sobie lykne
Oj żaba, przecież doskonale wiesz, że mięśnie ważą więcej od tłuszczyku, stąd to 60 kg . A że spodnie zaczęły spadać to przecież bardzo dobry znak . Moje brzuszysko nawet hula-hopa się nie boi! Kręcę już dwa miechy i nic, zupełnie nic.

---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ----------

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Dobranoc dziewczynkija dziś uciekam wczesniej spac bo jutro rano musze byc na nogach
Dobranoc
Stary 2012-02-11, 22:28   #7153
zabulek1
Wtajemniczenie

Chcialam Wam pokazac moja grupe z tanca brzucha Mnie tam nie ma na zdjeciu, bo jestem nowa A dziewczyna z prawej to instruktorka, prosto z krajow arabskich
AAA i cycki ma zrobione
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 407150_10150519275288759_670763758_9085049_2009324568_n.jpg (96,6 KB, 50 załadowań)

Edytowane przez zabulek1
Czas edycji: 2012-02-11 o 22:29
zabulek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-11, 22:33   #7154
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
no ładnie - widzisz, jak nic budujesz mięśnie . Jak już telefonem do ucha nie będziesz dosięgała- to lepiej przestań
Hihi- weźmiesz tableteczkę od doktorka i będzie po strachu . Sama jestem ciekawa jak to będzie.

---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ----------

Cytat:
Chcialam Wam pokazac moja grupe z tanca brzucha Mnie tam nie ma na zdjeciu, bo jestem nowa A dziewczyna z prawej to instruktorka, prosto z krajow arabskich
AAA i cycki ma zrobione
Ale śliczna grupa - superaśna, aż zatęskniłam za "habibi" Ale następnym razem prosimy focie z Tobą
Instruktorka ma piękne piersi A piwko przed czy po pijecie

Stary 2012-02-11, 22:34   #7155
anika75
Zadomowienie

Cytat:
AAA i cycki ma zrobione
Piękne kobietki
Stary 2012-02-11, 22:38   #7156
zabulek1
Wtajemniczenie

http://www.youtube.com/watch?v=3y9JLkTY2gg

Widzialyscie to??? )))))

---------- Dopisano o 00:38 ---------- Poprzedni post napisano o 00:35 ----------

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Ale śliczna grupa - superaśna, aż zatęskniłam za "habibi" Ale następnym razem prosimy focie z Tobą
Instruktorka ma piękne piersi A piwko przed czy po pijecie
Wcale nie pijemy To pewnie jakas impreza byla grupowa Mam nadzieje, ze i ja sie doczekam takiej imprezki, w takim kostiumie ach
Stary 2012-02-11, 23:09   #7157
gwendolinka
Zadomowienie

Zaba fajan grupa
Proponuje Ci cm zamiast wagi. Miesnie waza duzo wiecej od tłuszczu. Zamiast sie wazyc mierz sobie obwody- bedzie bardziej miarodajne

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-12, 01:29   #7158
tonia87
Rozeznanie

popisałam trochę z da capo i mam płacić jednak 500Kc a nie 700 widzę, że wszystkie już śpicie.... Wy chyba niepoważne jesteście
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-12, 07:12   #7159
Andzikus
Raczkowanie

Witam,
niezbyt czesto sie odzywam ale podczutuje Was systematycznie i ucze sie od Was pilnie
Wiem juz jakie bede miala implanty: Mentor, anatomki, CPG 323 (345 cc, profil 5,7 - bedzie z tego przyzwoite B/C). Bylam w piatek u Przedstawiciela Mentora, widzialam, macalam, mierzylam Obejrzalam tez staniczek pooperacyjny. I tutaj mam pytanie do Was bo zadna z Dziewczyn bedacych 'po' nie pisze nic na temat dodatkowego pasa, ktory ma za zadanie docisnac implant od gory i utrzymac go na swoim miejscu. Pani z firmy wyjasnila mi, ze staniczek zapobiega zbyt wczesnemu zejsciu implantu w dol (miedzy innymi ulatwia to gojenie sie blizny) a pas zapobiega podjechaniu implantu zbyt wysoko, bedac jakby przeciwwaga dla dzwigajacego implant staniczka. Pas mozna zobaczyc tutaj: http://www.padtech.pl/index.php?menu=upiersi (klinkiecie na ZOBACZ przy '2005 Pas piersiowy (white)' pokazuje fotke.
Staniczek bede miala taki: 2012V Biustonosz NUHA, model ORO (z zapieciem z przodu i z tylu), mysle, ze to bardziej wygodne do zalozenia.

Mam jeszcze pytanie do viva06 i innych Dziewczyn 'po' czy faktycznie z tyn podnoszeniem rak w pierwszym okresie jest tak ciezko i jak dlugo to trwa. Czy jakos znaczaco wplywa to np na mozliwosci ubierania sie? Ja mam prawie wszystkie bluzki i swetry wkladane przez glowe i nie wiem czy to nie bedzie problem. Mam sobie przed zabiegiem kupic cosik rozpinanego?

Przewidywany termin zabiegu to koniec kwietnia. Jak juz bede miala ustalona i pewna date to poprosze o dopisanie do Waszej wyliczanki oczekujacych
Andzikus jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-12, 08:18   #7160
siwa124
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Andzikus Pokaż wiadomość
Witam,
niezbyt czesto sie odzywam ale podczutuje Was systematycznie i ucze sie od Was pilnie
Wiem juz jakie bede miala implanty: Mentor, anatomki, CPG 323 (345 cc, profil 5,7 - bedzie z tego przyzwoite B/C). Bylam w piatek u Przedstawiciela Mentora, widzialam, macalam, mierzylam Obejrzalam tez staniczek pooperacyjny. I tutaj mam pytanie do Was bo zadna z Dziewczyn bedacych 'po' nie pisze nic na temat dodatkowego pasa, ktory ma za zadanie docisnac implant od gory i utrzymac go na swoim miejscu. Pani z firmy wyjasnila mi, ze staniczek zapobiega zbyt wczesnemu zejsciu implantu w dol (miedzy innymi ulatwia to gojenie sie blizny) a pas zapobiega podjechaniu implantu zbyt wysoko, bedac jakby przeciwwaga dla dzwigajacego implant staniczka. Pas mozna zobaczyc tutaj: http://www.padtech.pl/index.php?menu=upiersi (klinkiecie na ZOBACZ przy '2005 Pas piersiowy (white)' pokazuje fotke.
Staniczek bede miala taki: 2012V Biustonosz NUHA, model ORO (z zapieciem z przodu i z tylu), mysle, ze to bardziej wygodne do zalozenia.

Mam jeszcze pytanie do viva06 i innych Dziewczyn 'po' czy faktycznie z tyn podnoszeniem rak w pierwszym okresie jest tak ciezko i jak dlugo to trwa. Czy jakos znaczaco wplywa to np na mozliwosci ubierania sie? Ja mam prawie wszystkie bluzki i swetry wkladane przez glowe i nie wiem czy to nie bedzie problem. Mam sobie przed zabiegiem kupic cosik rozpinanego?

Przewidywany termin zabiegu to koniec kwietnia. Jak juz bede miala ustalona i pewna date to poprosze o dopisanie do Waszej wyliczanki oczekujacych
Hello
Z tym podnoszeniem rąk to ja mam nie tyle problem - co sie jeszcze do końca troszke boję z racji mojego cięcia - pod pachą /viva06 miała razem ze mną op./. Ręce jestem w stanie podnieść do kąta prostego, wymienić sobie plasrty pod pachami z opatrunkiem, ale jakieś czesanie, mycie samemu głowy - nie wchodzi na razie w grę. Wiesz nie chce sobie krzywdy zrobić - to dopiero 5 dzień po zabiegu.
Prawda jest taka że mam 2 malutkich dzieci - w tej chwili jestem u rodziców, mąż jest z Nimi sam. Ale w środę mam planowany powrót do pracy i do domu - nie wiem jak to zrobię - troszkę sie też rozleniwiłam przy okazji nic nie robienia
Co do pasów - to ja nie wiem - kilka dziewczyn miało na sobie w pierwszych dobach - ja mam opatrunek plastrowy poklejony dookoła piersi i pomiędzy nimi ale już dzisiaj mam go dość. Tak mnie potwornie blokuje że zadzwonię do lekarza czy można go wcześniej ściągać niż planowane 7 dni

---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ----------

Ja mam model stanika 2033B-VFBiustonosz NUHA, model SPORT, zapięcie z przodu i z tyłu - mam kolor czarny. Jest spoko, wygodny. A mówili Ci przez ile nosic taki pas?

---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ----------

Moja koleżanka z sali vivao6 miała zaraz po op. bluzke przez głowę - razem dałyśmy radę jej to założyć - ja miałam rozpinana bluze z przodu - do tej pory korzystam z rozpinanych z przodu. Wiesz pewnie dasz rade - ale po co się męczyć i nadwyrężać. Ja byłam takim chojrakiem po cesarkach - teraz inaczej do tego podchodzę. Poczytaj forum - dużo tu mądrych rzeczy napisanych - jak byłam przed niektóre sprawy wydawały mi sie jakby z choinki - ale teraz jak jestem po - to stwierdzam że dziewczyny prawde piszą i dobrze radzą.

---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=4Ha1XZSqsyc

Patrzcie na lwa po lewej
Stary 2012-02-12, 09:46   #7161
klaudeczka2010
Zadomowienie

WITAM DZIEWCZYNKIIIIIIale ż ja za wami tęskniłam!!!!
wpadłam się tylko przywitaćja po wakacjach,wypoczęta..było cudnie,bardzo nam się to przydało
oowiem później,bo dzieci robią mi jakąś masakrę właśnie!!!i na dodatek spadam do pracy!!buziakiiiiiiiiii
Stary 2012-02-12, 10:11   #7162
jooasi
Wtajemniczenie

ooooo Klaudeczka stęskniłam się za Tobą maleńka buziole przesyłam i na relacje czekam a jak tam Twoje cycuszki, będą?

---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ----------

Andzikus z tego implanciku to raczej C/D bedzie chyba ze duża dziewczyna z Ciebie a z ciekawości który lekarz Cie do przedstawicielstwa Mentora wysłał? bo żadna z nas tam nie była macać wkładeczek
lepiej zaopatrz się w bluze na zamek albo coś na guziczki, różnie znosimy operacje i ból po, jedne fikają a inne cierpią przez dwa tygodnie, trudno przewidzieć jak będzie u Ciebie wydaje mi się że cięcie pachowe bardziej ogranicza ruchy rąk, choć ogólnie przez pierwszy tydzień u wszystkich są mało sprawne

Edytowane przez jooasi
Czas edycji: 2012-02-12 o 10:15
jooasi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-12, 11:13   #7163
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
w środę mam planowany powrót do pracy i do domu - nie wiem jak to zrobię - troszkę sie też rozleniwiłam przy okazji nic nie robienia
No tak, ja planuje troszke dluzej sie polenic i do pracy wrocic po jakims miesiacu. Co prawda ja pracuje z dzieciakami nie przy biurku i raczej praca w ruchu wiec specjalnie wyjscia nie mam. Tym bardziej, ze moja pani doktor mowi, ze 'dzielne kobiety' zawsze dluzej dochodza do siebie wiec lepiej na poczatku troszke sie pooszczedzac

Cytat:
A mówili Ci przez ile nosic taki pas?
Wszystko zalezy od tego jak sie bede goic i jak sie beda nowe cycochy zachowywaly. Pani doktor mowi, ze to co i kiedy bedzie sie decydowalo w czasie kontroli.

Cytat:
Poczytaj forum - dużo tu mądrych rzeczy napisanych - jak byłam przed niektóre sprawy wydawały mi sie jakby z choinki - ale teraz jak jestem po - to stwierdzam że dziewczyny prawde piszą i dobrze radzą.
Dzieki za odpowiedz. Czytam Was pilnie i chlone jak gabka. To od Was np wiem, ze po zabiegu powinnam wyjsc z zaswiadczeniem o potrzebie jezdzenia samochodem bez pasow! Sama nie wpadlabym na to

---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ----------

Cytat:
Napisane przez jooasi
z tego implanciku to raczej C/D bedzie chyba ze duża dziewczyna z Ciebie
Ano duza, duza 182 wzrostu, 80 pod biustem. W biuscie nie pisze bo az wstyd (male A)! Napisze po operacji, wtedy juz bedzie sie czym chwalic!

Cytat:
Napisane przez jooasi
który lekarz Cie do przedstawicielstwa Mentora wysłał? bo żadna z nas tam nie była macać wkładeczek
Bedzie mnie operowac dr Kociszewska.

Cytat:
Napisane przez jooasi
lepiej zaopatrz się w bluze na zamek albo coś na guziczki, różnie znosimy operacje i ból po, jedne fikają a inne cierpią przez dwa tygodnie, trudno przewidzieć jak będzie u Ciebie
OK, dzieki

Edytowane przez Andzikus
Czas edycji: 2012-02-12 o 11:25
Andzikus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-12, 11:33   #7164
viva06
SPAMER
Nieopłacona reklama

Siwa... Ha a ja myje głowe...koślawie bo koślawie ale myje, kitke nawet zwiaze wiec kozak jestem.
Ciecie miałam pachowe dlatego troche jestem ostrozna co do podnoszenia tych rąk..ale głowa troche nizej rece wyzej i jakos kompromisem idzie Tyko ciągle męczą mnie te czubki zamiast okrągłych piłeczek. I plastry tak ciągną że masakra to dopiero 5 dzień doktor kazał miedzy 5 a 7 wiec mysle ze dzis jest odpowiedni Poza tym miałam okrągłe a to przy anatomicznych trzeba nosić te plastry tak długo z tego co wyczytałam. Ogólnie to już tak nie boli ale strasznie ciągnie jakby ktos mnie złapał za biust i ciagnął.
viva06 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-12, 11:42   #7165
gwendolinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
ooooo Klaudeczka stęskniłam się za Tobą maleńka buziole przesyłam i na relacje czekam a jak tam Twoje cycuszki, będą?

-
No baaaaa. Myśmy tu miały za Tobą list gończy wysyłać Z nagrodą przewidzianą, żebyśmy miały pewnosć, że tutaj Cię doprowadzą na fioletowy a my już Cię na stół położymy Mów jak twoje cyckowe plany?
Super , że humorek dopisuje Pewnie dupa wygrzana ...a ja tu bółów reumatycznych dostaje od tego mrozu

---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ----------

Cytat:
Napisane przez Andzikus Pokaż wiadomość
Witam,

Ja akurat miałam szczescie i mnie tak bardzo nie bolało. Dałam radę się ubrać Ty sie tym za bardzo nie martw masz na pewno w szafie jakieś luźne koszule albo koszulki to nawet reke pewnie przelozyc bez zbytniego podnoszenia.
Niektóre dziewczyny maja pas inne nie. Miesiac to duzo na dojscie do siebie, nie można sie forsowac w pierwszych dniach i organizm jest słaby, lepiej wiecej odpoczywac niż "fisiować"

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-12, 11:45   #7166
Olivkaa200
Zakorzenienie

felena26 13.02 - JUTRO
Klaudeczka2010 20.02 - 9
tonia87 20.02 - 9
Wiola33 22.02 - 11
Ise 29.02 - 18
mune 05.03 - 23
IsaDorra 07.03 - 25
sherry.b 26.04 - 73
ania1919 27.04 - 74
kicia_nh 11.07 - 149
Olivkaa200 12.07 - 150

Witam wszystkich
Klaudeczko super że juz jestes z namizdjęcia obowiązkowe

Miłego dnia
Stary 2012-02-12, 11:59   #7167
magdalena_81
Raczkowanie

Cytat:
Lew wygrał

a jeszcze dodam że miałam wczoraj iść szybciej spać - to oczywiście siadłam i obejrzałam zaległe odcinki "Głębokiej wody" - poszłam spać o 1.30 dobrze że mogłam dzisiaj pospać a jutro od nowa - NIE CIERPIĘ PONIEDZIAŁKÓW

Edytowane przez magdalena_81
Czas edycji: 2012-02-12 o 12:03
magdalena_81 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-02-12, 12:03   #7168
ItsMeJulie
Przyczajenie

Czesc dziewczynki Bd miala operacje powiekszenia piersi jakos na poczatku marca..i powiedzcie mi ile dac sobie czasu na dojscie do siebie? Jak wyglada prowadzenia auta? i czy ten pierwszy tydzien jest taki ze lepiej lez i nic nie rob? Z gory dziekuej!
Stary 2012-02-12, 12:08   #7169
magdalena_81
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ItsMeJulie Pokaż wiadomość
Czesc dziewczynki Bd miala operacje powiekszenia piersi jakos na poczatku marca..i powiedzcie mi ile dac sobie czasu na dojscie do siebie? Jak wyglada prowadzenia auta? i czy ten pierwszy tydzien jest taki ze lepiej lez i nic nie rob? Z gory dziekuej!
Powiem może od siebie, ja ogólnie się bardzo szybko regeneruję i nie jestem panikarą - ale tydzień czasu miałam wyjęte z życiorysu.... mycie głowy i ogólnie domowe czynności - także przy sobie ciężko było ... po tygodniu już ok chociaż plecy bolały mnie przez 3 tygodnie - od wymuszonej pozycji do spania. Jeśli chodzi o prowadzenie auta - OD POCZĄTKU ZAPINAŁAM PASY!! - pierwsza jazda po tygodniu była nieprzyjemna, tak jak dziewczyny pisały wcześniej wbicie jedynki i wstecznego - bolą mięśnie i jest ciężko - wydawało mi się że ja to luzik - dam radę - ale nie było lekko. Tak samo ja cofam na tylną szybę - to niestety musiałam w tym czasie cofać na "lusterka" - nie było szansy się wykręcić do tyłu. Podsumowując pierwszy tydzień jest właśnie taki leż i nic nie rób - dwa powody - żeby sobie nie zaszkodzić - i to podstawa!!! a po drugie że może być ciężko (choć są dziewczyny które sobie super radzą)
Stary 2012-02-12, 12:15   #7170
siwa124
Raczkowanie

Jestem 5 dni po - i tez jestem raczej z tych "twardych" wstepnie w środe miałąbym wrócic do pracy - czyli za 3 dni... I lipa - rezygnuję.
Po cesarce jechałam sama na ściąganie szwó autem po kilku dniach - a po tej op. ból jest bardziej do zniesienia niz "cesarski" ale z tą sprawnością juz gorzej.
Tez nie chcę krzywdy sobie zrobic - żeby nie płakać później że mam krzywe cycki albo co

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości