|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#7141 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Cytat:
![]() ![]() zazdroszczę Tobie tego zapału - a ile u Ciebie stopni że biegać chcesz żabciu ?
![]() |
#7142 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#7143 |
Wtajemniczenie
|
http://pyt-odp.pl/odpowiedzi/Jaka-po...ipcu-2012.html
No i wszystko jasne ![]() ![]() ![]()
#7144 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Weź tylko pod uwagę, że będziesz musiała leżeć w domku i owiewać się wiatrakiem przez pierwsze 2 tyg ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#7145 |
Zakorzenienie
|
Zabulek ja robie 12-stego ciekawe czy zapłapie sie jeszcze na dzeszcze
![]() ![]() A jak z tym lodem mozna przykładac czy raczej nie?? |
![]() ![]() |
![]() |
#7146 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7147 | ||
Zakorzenienie
|
Przepraszam za zwłokę
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() No tak- idz pobiegaj sobie jeszcze ![]() ![]() Ja nie wiem skąd Ty bierzesz tą energię całą- z kosmosu chyba ![]() ![]() A jak tam wkładka- masz już termin, czy jeszcze Cię szkolą ![]()
like for like !!! ![]() Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ![]() ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia ![]() ![]() 15,12.09 mentorCPG333-485cc ![]() ![]() Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2012-02-12 o 13:31 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#7148 |
Zakorzenienie
|
Mya zakupie tych wiatkaczkow zeby mi dawały ulge
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7149 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale nie martw się o nic, porozmawiasz z Panią dr i ustalicie wszystko tak by było dobrze ![]()
![]() |
#7150 |
Wtajemniczenie
|
Ja waze juz 60 kg
![]() ![]() ![]() ![]() Wkladka bedze zalozona 29 lutego ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#7151 |
Zakorzenienie
|
Dobranoc dziewczynki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7152 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#7153 |
Wtajemniczenie
|
Chcialam Wam pokazac moja grupe z tanca brzucha
![]() ![]() ![]() AAA i cycki ma zrobione ![]()
02.08.2011 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez zabulek1 Czas edycji: 2012-02-11 o 22:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#7154 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Hihi- weźmiesz tableteczkę od doktorka i będzie po strachu . Sama jestem ciekawa jak to będzie. ---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Instruktorka ma piękne piersi ![]() ![]()
![]() |
#7155 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#7156 | |
Wtajemniczenie
|
http://www.youtube.com/watch?v=3y9JLkTY2gg
Widzialyscie to??? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:38 ---------- Poprzedni post napisano o 00:35 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#7157 |
Zadomowienie
|
Zaba fajan grupa
![]() Proponuje Ci cm zamiast wagi. Miesnie waza duzo wiecej od tłuszczu. Zamiast sie wazyc mierz sobie obwody- bedzie bardziej miarodajne
#7158 |
Rozeznanie
|
popisałam trochę z da capo i mam płacić jednak 500Kc a nie 700
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7159 |
Raczkowanie
|
Witam,
niezbyt czesto sie odzywam ale podczutuje Was systematycznie i ucze sie od Was pilnie ![]() Wiem juz jakie bede miala implanty: Mentor, anatomki, CPG 323 (345 cc, profil 5,7 - bedzie z tego przyzwoite B/C). Bylam w piatek u Przedstawiciela Mentora, widzialam, macalam, mierzylam ![]() Staniczek bede miala taki: 2012V Biustonosz NUHA, model ORO (z zapieciem z przodu i z tylu), mysle, ze to bardziej wygodne do zalozenia. Mam jeszcze pytanie do viva06 i innych Dziewczyn 'po' czy faktycznie z tyn podnoszeniem rak w pierwszym okresie jest tak ciezko i jak dlugo to trwa. Czy jakos znaczaco wplywa to np na mozliwosci ubierania sie? Ja mam prawie wszystkie bluzki i swetry wkladane przez glowe i nie wiem czy to nie bedzie problem. Mam sobie przed zabiegiem kupic cosik rozpinanego? Przewidywany termin zabiegu to koniec kwietnia. Jak juz bede miala ustalona i pewna date to poprosze o dopisanie do Waszej wyliczanki oczekujacych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7160 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Z tym podnoszeniem rąk to ja mam nie tyle problem - co sie jeszcze do końca troszke boję z racji mojego cięcia ![]() Prawda jest taka że mam 2 malutkich dzieci - w tej chwili jestem u rodziców, mąż jest z Nimi sam. Ale w środę mam planowany powrót do pracy i do domu - nie wiem jak to zrobię - troszkę sie też rozleniwiłam przy okazji nic nie robienia ![]() Co do pasów - to ja nie wiem - kilka dziewczyn miało na sobie w pierwszych dobach - ja mam opatrunek plastrowy poklejony dookoła piersi i pomiędzy nimi ale już dzisiaj mam go dość. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ---------- Ja mam model stanika 2033B-VFBiustonosz NUHA, model SPORT, zapięcie z przodu i z tyłu - mam kolor czarny. Jest spoko, wygodny. A mówili Ci przez ile nosic taki pas? ---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- Moja koleżanka z sali vivao6 miała zaraz po op. bluzke przez głowę - razem dałyśmy radę jej to założyć - ja miałam rozpinana bluze z przodu - do tej pory korzystam z rozpinanych z przodu. Wiesz pewnie dasz rade - ale po co się męczyć i nadwyrężać. Ja byłam takim chojrakiem po cesarkach - teraz inaczej do tego podchodzę. Poczytaj forum - dużo tu mądrych rzeczy napisanych - jak byłam przed niektóre sprawy wydawały mi sie jakby z choinki - ale teraz jak jestem po - to stwierdzam że dziewczyny prawde piszą i dobrze radzą. ![]() ---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ---------- http://www.youtube.com/watch?v=4Ha1XZSqsyc Patrzcie na lwa po lewej
![]() |
#7161 |
Zadomowienie
|
WITAM DZIEWCZYNKIIIIII
![]() wpadłam się tylko przywitać ![]() ![]() oowiem później,bo dzieci robią mi jakąś masakrę właśnie!!!i na dodatek spadam do pracy!!buziakiiiiiiiiii
#7162 |
Wtajemniczenie
|
ooooo Klaudeczka
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- Andzikus z tego implanciku to raczej C/D bedzie chyba ze duża dziewczyna z Ciebie ![]() ![]() lepiej zaopatrz się w bluze na zamek albo coś na guziczki, różnie znosimy operacje i ból po, jedne fikają a inne cierpią przez dwa tygodnie, trudno przewidzieć jak będzie u Ciebie ![]() ![]()
Mentor okrągłe hp 325cc ![]() ![]() Edytowane przez jooasi Czas edycji: 2012-02-12 o 10:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#7163 | |||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wszystko zalezy od tego jak sie bede goic i jak sie beda nowe cycochy zachowywaly. Pani doktor mowi, ze to co i kiedy bedzie sie decydowalo w czasie kontroli. Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Edytowane przez Andzikus Czas edycji: 2012-02-12 o 11:25 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#7164 |
SPAMER
Nieopłacona reklama Zarejestrowany: 2012-02
|
Siwa... Ha a ja myje głowe...koślawie bo koślawie ale myje, kitke nawet zwiaze wiec kozak jestem.
Ciecie miałam pachowe dlatego troche jestem ostrozna co do podnoszenia tych rąk..ale głowa troche nizej rece wyzej i jakos kompromisem idzie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7165 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Super , że humorek dopisuje ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- Cytat:
![]() Niektóre dziewczyny maja pas inne nie. Miesiac to duzo na dojscie do siebie, nie można sie forsowac w pierwszych dniach i organizm jest słaby, lepiej wiecej odpoczywac niż "fisiować" ![]()
![]() |
#7166 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Witam wszystkich ![]() Klaudeczko super że juz jestes z nami ![]() ![]() Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7167 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() a jeszcze dodam że miałam wczoraj iść szybciej spać - to oczywiście siadłam i obejrzałam zaległe odcinki "Głębokiej wody" - poszłam spać o 1.30 ![]() ![]()
![]() ![]() Edytowane przez magdalena_81 Czas edycji: 2012-02-12 o 12:03 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#7168 |
Przyczajenie
|
Czesc dziewczynki
![]()
#7169 |
Raczkowanie
|
Powiem może od siebie, ja ogólnie się bardzo szybko regeneruję i nie jestem panikarą - ale tydzień czasu miałam wyjęte z życiorysu.... mycie głowy i ogólnie domowe czynności - także przy sobie ciężko było ... po tygodniu już ok chociaż plecy bolały mnie przez 3 tygodnie - od wymuszonej pozycji do spania. Jeśli chodzi o prowadzenie auta - OD POCZĄTKU ZAPINAŁAM PASY!! - pierwsza jazda po tygodniu była nieprzyjemna, tak jak dziewczyny pisały wcześniej wbicie jedynki i wstecznego - bolą mięśnie i jest ciężko - wydawało mi się że ja to luzik - dam radę - ale nie było lekko. Tak samo ja cofam na tylną szybę - to niestety musiałam w tym czasie cofać na "lusterka" - nie było szansy się wykręcić do tyłu. Podsumowując pierwszy tydzień jest właśnie taki leż i nic nie rób - dwa powody - żeby sobie nie zaszkodzić - i to podstawa!!! a po drugie że może być ciężko (choć są dziewczyny które sobie super radzą)
#7170 |
Raczkowanie
|
Jestem 5 dni po - i tez jestem raczej z tych "twardych"
![]() Po cesarce jechałam sama na ściąganie szwó autem po kilku dniach - a po tej op. ból jest bardziej do zniesienia niz "cesarski" ale z tą sprawnością juz gorzej. Tez nie chcę krzywdy sobie zrobic - żeby nie płakać później że mam krzywe cycki albo co ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:26.