Nałogowe kosmetykoholiczki - część 4 - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-30, 07:48   #691
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 4

Dzień dobry z rana
Wczoraj podczas wieczornego demakijażu wykończyłam płyn do demakijażu oczu Sephora (w końcu skończyło się to ustrojstwo ). Półeczki w łazience coraz luźniejsze

Snow, robiłaś też sama ciasto czy miałaś już gotowe blaty? Ja zawsze kupuję blaty, kiedyś siostra zrobiła sama ciasto, które twardością przypominało macę

Enough optimism to sustain hope
and enough pessimism to motivate concern.
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-30, 07:53   #692
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Snow: kiedyś musi byc ten pierwszy raz W niedziele robiłam kotlety z fileta i takie fajne mięsko w rękach hehehe Ja na studiach musiałam przyzwyczaić sie do tego typu rzeczy - na jednych zajeciach kroiliśmy nornicę: trzeba było zedrzeć skórę, wygrzebać wnętrzności, rozkroić, oddzielić nerki, narządy rodne itp A potem wypchać tą skóre watą i zszyc Najgorzsze było pierwsze cięcie futerka nozyczkami - potem juz jakoś szło
No musi, musi, chyba już niedługo, bo mój TŻ mięsożerny i czasem bym mu coś dobrego z mięskiem zrobiła
Ja dlatego nie poszłam na żadne studia, które wymagają takich akcji, fuj fuj

Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
Dzień dobry z rana
Wczoraj podczas wieczornego demakijażu wykończyłam płyn do demakijażu oczu Sephora (w końcu skończyło się to ustrojstwo ). Półeczki w łazience coraz luźniejsze

Snow, robiłaś też sama ciasto czy miałaś już gotowe blaty? Ja zawsze kupuję blaty, kiedyś siostra zrobiła sama ciasto, które twardością przypominało macę
A ja wykańczam masło mango M&S - zostało już tylko na kilka razy, mam nadzieję, a jutro zapewne skończy się odżywka w sprayu Oil Nutritive

Ciasto robiłam sama. Moja mama robi przepyszne ciasto, już kiedyś z nią robiłam, więc udało nam się bardzo dobrze, pieknie nam urosło, tylko po upieczeniu było troszkę za suche, bo ustawiliśmy zbyt wysoką temperaturę, a zrobiliśmy bardzo cienkie ciasto.
Ale ogólnie pyyyycha

Kupiłam jednak ten Aqualumiere Gloss To na pociechę po braku wygranej w lotto
Ale powoli wykańczam JT i poza tym mam straszną ochotę na nowe mazidło do ust.
snowqueen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-30, 07:55   #693
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
a buuuu, nie wygralam tych 37 milionow trafilam... JEDNA liczbe a juz snulam marzenia, gdzie kupie sobie domy

jutro mam na 7:00 do pracy dawno nie wstawalam o tak barbarzynskiej porze jak 6:15

a tak w ogole to co z MagJa, pakosta, agabil, Organzza? Dziewczyny, co z Wami?

bo ze em wygrzewa sie w hiszpanii a rzyrafka u babci to wiem
Dobrze, że jedną
Ja nie grałam wcale a moja mama nie trafiła ani jenego numeru

Ja do pracy codziennie wstaję o 5.50 Można się przyzwyczaić, choć na początku ciężko było i dosypiałam po południu.

Cytat:
Napisane przez cmoksia Pokaż wiadomość
właśnie postanowiłam, że sobie machnę na czerwono grzywkę tęskni mi się do czerwieni, ale już nie zrobię na całej głowie, czerń jest jednak mniej uciążliwa

używałyście jakiejś czarnej farby Joanny? którą polecacie? bo na 100% wezmę czerwoną Joanny z serii Avangarde do pasemek i chciałabym reszte włosów mieć farbą tej samej firmy. na stronie znalazłam 3 albo 4 i sie zdecydować nie mogę. chociaz nie zdziwie sie jak w tej dziurze pójde do sklepu i będzie tylko jedna
Wow, odważna jesteś, ale Tobie to pasuje
Farby dobre są z Welli.

Cytat:
Wizaż za bardzo działa na moją podświadomość. Wczoraj wieczorem założyłam watek an Targowisku i pojawiła sie oferta brazero-rozświetlacza TBS i rozświetlacza (nei pamietam firmy), myslałam wiec intensywnie o nich a w nocy mi sie śniło że poznałam jakiegoś koesia i na urodziny kupił mi wielki brązer - mapke

isa: przeczytałam w necie że 4 osoby wygrały
Te Wasze sny są the best

Cytat:
Napisane przez snowqueen Pokaż wiadomość
Hej dziewczęta

Ja też niestety nie wygrałam, aż dwie cyfry trafiłam A już snułam takie dalekosiężne plany
Mimo wszystko mam ochotę kupić sobie coś ładnego

MagJa udanego wyjazdu

-------------------

Wczoraj zrobiliśmy z TŻ przepyszną pizzę, odkrywam w sobie talent kulinarny. Tylko mięsa nie umiem zrobić... Wyobrażacie sobie? 23 lata życia i nigdy nic z mięsa nie zrobiłam, nawet kurczaka, bo wydaje mi się takie okropne go dotknąć Wstyd normalnie! Muszę się przemóc i zrobić kiedyś
Ja surowego mięsa nie tknę
Wszystko mogę zrobić, upiec ciasto, robić sałatki, zapiekanki, makarony, desery byle nie mięcho.

Cytat:
A ja mam dubelka Chyba że dopatrzę sie jakiejś różnicy W sumie to Joko jest ciut ciemniejszy i daje lekki kolor na skórze, a AG tylko te drobinki

Snow: kiedyś musi byc ten pierwszy raz W niedziele robiłam kotlety z fileta i takie fajne mięsko w rękach hehehe Ja na studiach musiałam przyzwyczaić sie do tego typu rzeczy - na jednych zajeciach kroiliśmy nornicę: trzeba było zedrzeć skórę, wygrzebać wnętrzności, rozkroić, oddzielić nerki, narządy rodne itp A potem wypchać tą skóre watą i zszyc Najgorzsze było pierwsze cięcie futerka nozyczkami - potem juz jakoś szło

O mamuniu ......................... ......................

Gayenko, zmieniłam nr telefonu, zaraz podam ci na PW
Mnie by pasowała niedziela, umówmy się na kawkę
Ago - opolanko co Ty na to ??
Stary 2008-07-30, 08:06   #694
isa666
Zakorzenienie

Ja się mięcha nie boję Jak miałam tak 5-6 lat to pamiętam jak dziadek oprawiał króliki(tzn. zdzierał skórę i rozcinał brzuch aż wylatywały flaki a ja na o patrzyłam i nie bałam się ani nie brzydziłam ). Nie raz też tata oprawiał kury na rosół - trzeba było gazetą opalić pióra a potem chlast! i wypruć flaki i też patrzyłam jak się to robi

A w domu jak gotuję to mięsko lubię robić, bo wycinam wszelkie tłuszczyska, żyły i inne, bo mnie takie coś potem w jedzieniu odrzuca a tak wykroję i nie ma
Stary 2008-07-30, 08:07   #695
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:

Ciasto robiłam sama. Moja mama robi przepyszne ciasto, już kiedyś z nią robiłam, więc udało nam się bardzo dobrze, pieknie nam urosło, tylko po upieczeniu było troszkę za suche, bo ustawiliśmy zbyt wysoką temperaturę, a zrobiliśmy bardzo cienkie ciasto.
Ale ogólnie pyyyycha
To kiedys uśmiechnę się do Ciebie po przepis

Cytat:
Kupiłam jednak ten Aqualumiere Gloss To na pociechę po braku wygranej w lotto
Ale powoli wykańczam JT i poza tym mam straszną ochotę na nowe mazidło do ust.
Jaki kupiłaś Aualumiere ? Ja też mam na niego ochotę, ale mam tyyyle blyszczyków Już mi się wszystkie szczerze znudziły...
A jeden z moich Juicy Tubes chyba się przeterminowal, bo jakiś taki dziwny jest

Enough optimism to sustain hope
and enough pessimism to motivate concern.
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-30, 08:36   #696
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość
Ja do pracy codziennie wstaję o 5.50 Można się przyzwyczaić, choć na początku ciężko było i dosypiałam po południu.

Ja surowego mięsa nie tknę
Wszystko mogę zrobić, upiec ciasto, robić sałatki, zapiekanki, makarony, desery byle nie mięcho.
Ja wstaję o 5:40 Też jestem przywyczajona, ale dosypiać mi się nie zdarzało, nie znoszę spać w dzień. Początkowo padałam o 22, teraz to i grubo po północy potrafię iść spać i żyję

Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
To kiedys uśmiechnę się do Ciebie po przepis

Jaki kupiłaś Aualumiere ? Ja też mam na niego ochotę, ale mam tyyyle blyszczyków Już mi się wszystkie szczerze znudziły...
A jeden z moich Juicy Tubes chyba się przeterminowal, bo jakiś taki dziwny jest

Nie ma sprawy, w sumie robiłam z innego przepisu niż zwykle i mam jeszcze jeden bardzo dobry przepis od koleżanki

Kupiłam Bonbon, on jest taki jaśniutki, nie mam takiego, a od dawna miałam ochotę. Wcześniej chciałam Candy Glow, ale teraz nie ma, a oba podobaja mi się tak samo
No i też mi się wszystkie prawie znudziły... Teraz używam cały czas JT, a przed wyjazdem Superbalmów, bo na inne już patrzeć nie mogę
Stary 2008-07-30, 08:48   #697
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gayenka Pokaż wiadomość
Estello zapomnialam ci wczoraj napisac,ze prawidlowo-prosze nie zaniedbywac kolezanek
Poprawię się
Cytat:
Wczoraj zrobiliśmy z TŻ przepyszną pizzę, odkrywam w sobie talent kulinarny. Tylko mięsa nie umiem zrobić... Wyobrażacie sobie? 23 lata życia i nigdy nic z mięsa nie zrobiłam, nawet kurczaka, bo wydaje mi się takie okropne go dotknąć Wstyd normalnie! Muszę się przemóc i zrobić kiedyś
Ja tez nie mogę się przemóc, żeby dotknąć surowe mięso, zrobiłam to tylko raz, gdy nie miałam wyboru i wystarczy

Od tygodnia nie kupiłam nic z kosmetyków na wyjeździe musiałam kupić tylko żel do mycia twarzy, bo zabrałam za mało micela - skończył mi się po 3 dniach

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-07-30, 08:57   #698
snowqueen
Zakorzenienie

Estella widzę, nie jestem sama Ale obiecuję sobie od pół roku, że się naucze, bo ja mięsko, zwłaszcza pierś z kurczaka, to lubię

Czy Twój odwyk obejmuje tylko pielęgnację, czy również kolorówkę?
Stary 2008-07-30, 09:21   #699
isa666
Zakorzenienie

Estello gdzie się podziała ta Twoja "syrenka" z avatarka? Nie mogę Cię poznać przez nowy av

Wiecie, ja przeglądam już chyba setny raz katalog Avonu i nic mnie nie kusi Nie wiem jeszcze czy moje zamówienie z Ori będzie czy nie(wzięłam krem-fluid matujący, ale nie wiem czy poszło zamówienie), bo z nowego katalogu Ori mi się parę rzeczy podoba a moja konsultantka nie chce za bardzo już z Ori zamawiać
Stary 2008-07-30, 09:30   #700
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Wiecie, ja przeglądam już chyba setny raz katalog Avonu i nic mnie nie kusi
Ja z K11 zamówię tylko na krem do rąk SOS. Nic wiecej mnie nie kusi ani tez nie potrzebuję W K10 zamówiłam mgiełkę z MM Planet Spa, ale oddałam już - tragiczna

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-30, 09:34   #701
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
Estella widzę, nie jestem sama Ale obiecuję sobie od pół roku, że się naucze, bo ja mięsko, zwłaszcza pierś z kurczaka, to lubię

Czy Twój odwyk obejmuje tylko pielęgnację, czy również kolorówkę?
Ja też jem głównie kurczaka ale dopóki nie muszę to nie mam motywacji do nauki

Na pewno pielęgnację - wypisałam wszystko co mam w domu; mam na przykład 9 żeli pod prysznic, plus jeden mały, 6 olejków do kąpieli, 7 mydełek zapachowych. Czas się ograniczyć i to zużyć, wierzę, że mi się uda, od dłuższego czasu nic mnie nie kusi.
Z kolorówki na razie niczego nie potrzebuję - myślałam tylko o odsypkach pigmentów MACa i jeśli się uda kupić to róż paskowy Diora. Nic mnie szczególnie nie kusi, letnie kolekcje nie powalały, mam nadzieję, że z jesiennymi będzie to samo.
Cytat:
Estello gdzie się podziała ta Twoja "syrenka" z avatarka? Nie mogę Cię poznać przez nowy av
Syrenka po kilku latach współpracy postanowiła pojechać na wakacje a tak na serio to na pewno do niej wrócę za jakiś czas; wszyscy zmieniają avy, to ja też chciałam trochę odświeżyć image w profilu też zmieniłam kolory.

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Stary 2008-07-30, 09:50   #702
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Estello mnie urzeka Twój nowy avatarek
Śliczny jest
Stary 2008-07-30, 11:14   #703
cmoksia
Zakorzenienie

GG do cmoksia Send a message via Skype™ to cmoksia

Cytat:
Wow, odważna jesteś, ale Tobie to pasuje
Farby dobre są z Welli.
kiedyś używałam Welli (różnych kolorów, od jasnego blondu, przez rudy, czerwony do fioletowego ) i nigdy nie wyszedł taki kolor, jaki miał być także nadal stawiam na jedną firmę w tym przypadku Joannę

Mama mnie wczoraj namówiła na maseczkę iłowią (Dr Nona). Takie błotko Mama kupiła to głównie dla brata na syfki, a wszyscy w domu używają
Poniżej oczu jest poprawa - mniej rozszerzone pory, 'plamy' po syfkach się trochę schowały i buźka jest nieco gładsza. Za to czoło kaszka
No i zaskórniki jak były tak są
Stary 2008-07-30, 11:16   #704
off-wietrzka
Rozeznanie

Cytat:

ja kiedyś chodziłam do pracy na 6.00 i wstawałam przed 5.00 - to dopiero była masakra... najgorzej było jesienią i zimą - normalnie środek nocy...

ja też dzielnie staram się zużywać wszelkie zapasy - wczoraj skończył mi się krem do stóp i dziś otworzę ostatni jaki mam. zapasy żeli pod prysznic też powolutnku znikają, oprócz aktualnie używanego został już tylko jeden zapasowy. najgorzej z kremami do twarzy, bo tego jeszcze całkiem sporo mi zostało...

mam pytanko: co sądzicie o kremach i musach Farmony z serii Tutti Frutti?? opinie na KWC są całkiem niezłe, ale chciała się jeszcze Was zapytać o opinię...
off-wietrzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-30, 12:52   #705
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Syrenka po kilku latach współpracy postanowiła pojechać na wakacje a tak na serio to na pewno do niej wrócę za jakiś czas; wszyscy zmieniają avy, to ja też chciałam trochę odświeżyć image w profilu też zmieniłam kolory.
Nowy avek też mi się podoba, ale jednak co syrenka to syrenka(akurat jak się rejestrowałam na Wizażu to Twój avek był jednym z najbardziej charakterystycznych i zawsze mi się miło kojarzył ).

Umyłam dziś znów włosy płukanką a potem szamponem z odżywką i widzę lekką różnicę już Rudość stała się jakaś mniej ruda(bardziej żółtawa jest teraz) i jaśniejsza niż na początku Tak więc chyba jestem na dobrej drodze

off-wietrzko ja polecam mus Arbuz&Melon, miałam go 2 lata temu we wakacje i bardzo lubiłam się nim smarować; zapach słodki i apetyczny + dobre nawilżanie i wydajność. Innych wariantów nie miałam.
Z maseł miałam niedawno tylko Karmel&Cynamon i ledwo zmordowałam - za mocny aromat(może na zimę będzie ok, ale na lato odpada), do tego czuć tylko cynamon(karmelem pachnie w opakowaniu a na ciele tylko cynamonem i to tak, że aż wierci w nosie i przesiąka tym zapachem łóżko, ubranie....moi rodzice nosy zatykali, bo nie mogli znieść tego aromatu na mnie). Z czasem się przyzwyczaiłam do tego zapachu i może też trochę w pudełku wywietrzał, ale ostrzegam, że otoczenie może być w szoku
Stary 2008-07-30, 12:59   #706
pakosta
Wtajemniczenie

Powróciwszy z wywczasu
Zaraz postaram się nadrobić zaległości, 24 strony, ojej

Wymiana
pakosta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-30, 13:16   #707
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pakosta Pokaż wiadomość
Powróciwszy z wywczasu
Zaraz postaram się nadrobić zaległości, 24 strony, ojej
uwielbiam to slowo: WYWCZAS jak bylo?

doszedl moj chanel oraz tusz heleny poza tym mam tez juz refectocil i dzisiaj farubje sobie rzesy na czarno zjadlam dwa pulpety i pekam a z pracy urwalam sie 1,5h wczesniej bo juz nie moglam tam wysiedziec strasznie wkurzaja mnie moi wspolpracownicy
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-30, 13:28   #708
snowqueen
Zakorzenienie

Dziewczyny siedzę w pracy i normalnie tu się trzęsie Drgają naczynia w szafkach, woda w szklance, itp. i tak od 2 godzin. Dziwne uczucie

pakosta heeej, jak było?
Stary 2008-07-30, 13:29   #709
pakosta
Wtajemniczenie

Ziz, było cudnie Wybawiłam się, wysmażyłam na słońcu, wypiłam hektolitry piwa i zeżarłam kilkogramy rybek, kebabów i całego niezdrowego nadmorskiego fastfudu. I poznałam kogoś.....

Snow, ja mam straszną ochotę na Aqualumiere 69, taki zgaszony róż, piękny jest, na Tru jedyne 58 zł...

Estella śliczny av

A jak Wasze wyjazdy?

---
Powrót do łódzkiej rzeczywistości jest straszny.... W robocie mnóstwo zaległości, współpracownik wyjeżdża na miesiąc, będzie zapierdziel.
Kupiłam sobie mini zestaw 3 kroków Klinika, cera mieszana do suchej, ale tonik to sama wóda jest Boję się używać na moją opaleniznę

Wymiana
pakosta jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-30, 13:30   #710
Estella
Zakorzenienie

Przytrzasnęłam sobie przed chwilą dwa palce - jeden jest rozcięty, a drugi potwornie boli, ciężko mi pisać na klawiaturze
Cytat:
Estello mnie urzeka Twój nowy avatarek
Śliczny jest
Cytat:
Nowy avek też mi się podoba, ale jednak co syrenka to syrenka(akurat jak się rejestrowałam na Wizażu to Twój avek był jednym z najbardziej charakterystycznych i zawsze mi się miło kojarzył ).
Dziękuję
Isa bardzo mi miło, kilka osób mi powiedziało, że bardzo do mnie syrenka pasuje i jestem do niej podobna
Cytat:
Napisane przez off-wietrzka Pokaż wiadomość
mam pytanko: co sądzicie o kremach i musach Farmony z serii Tutti Frutti?? opinie na KWC są całkiem niezłe, ale chciała się jeszcze Was zapytać o opinię...
Ja miałam jeden, ale mama mi zabrała ogólnie bardzo fajnie pachną, świeżo i owocowo.
Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
poza tym mam tez juz refectocil i dzisiaj farubje sobie rzesy na czarno
Też sobie zrobiłam hennę na rzęsy przed wyjazdem, mam jasne końcówki i z niepomalowanymi rzęsami wyglądam jakbym ich wcale nie miała.

Siegfried Obermeier
Stary 2008-07-30, 13:39   #711
cmoksia
Zakorzenienie

ja będę miała henne w piątek właśnie rzęs (i brwi przy okazji ) a dzisiaj po wyjściu od krawcowej będę szukać farb
Stary 2008-07-30, 13:44   #712
zizou
Zakorzenienie

brazer chanel sable d'or jest cudowny. C-U-D-O-W-N-Y! lekko jasniejszy od bambusa, nalozony na kosci policzkowe tak pieknie je ozlaca juz go kocham a tusz glorious jest nawet fajny, dobrze wspolpracuje z baza cils booster xl lancome ladnie podkrecil mi rzesy, troche je wydluzyl. pogrubienie marne, ale nie o to mi chodzilo mysle, ze sie polubimy bo krolowa rzes rozgryzlam po jakims czasie, z tym pewnie bedzie tak samo
Stary 2008-07-30, 13:55   #713
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Ja już od godziny w domciu . Muszę jeszcze na parę godzin zajść wieczorem . Jutroidę na cały dzień.
Tak na gorąco - chyba się z kilkoma osobami nie polubimy , no i mam już pierwsze spostrzeżenia nt. pracy niektórych. Byłam wcześniej, nim przyjechał szef. Usiadłam sobie cichutko w kąciku i sobie obczajałam. Nikt nie wiedział kto ja, więc się zachowywali bardzo swobodnie.
Na dzień dobry mam zmienić skład personalny
Cytat:
Napisane przez cmoksia Pokaż wiadomość
a w lodówce chłodzi mi się pierwsza faza batoników/kuleczek bounty jeszcze tylko trzeba je zalać czekoladą mmmm
Dario, podaj proszę przepis, bo mi umknął .

Cytat:

W sumie to wpadłam żeby wrzucić fotkę dla Agi
Ślicznie dziękuję . Obczaję co to

Cytat:
Napisane przez gayenka Pokaż wiadomość
Wlasnie przejechalam 30 km na rowerku zaliczajac trening kardio,Mama mowi ye jestem nienormalna bo ja uwielbiam jezdzic powyzej 40 km/h
Witam wklubie . ja w niedzielę może przyjadę na rowerku, nie macie nic przeciwko?

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
Wakacjować się nie wakacjuję, przynajmniej jeszcze W weekend byłam na weselu i poprawinach, a wczoraj i dziś na dniach próbnych w pracy. Jutro mam dostać odpowiedź czy mnie przyjęli czy nie. Praca wydaje się przyjemna, co prawda zarobki i godziny pracy średnie, no ale od czegoś trzeba zacząć, a ja naprawdę bardzo już chcę pracować

No ale od jutra się wakacjuję, jakby nie było. Jedziemy z TŻ na Przystanek Woodstock Jeszcze wczoraj wyjazd stał pod znakiem zapytania, bo się TŻtowi samochód popsuł, ale dziś już naprawiony, więc jutro wieczorkiem ruszamy. Nic to, że nie jestem ani trochę spakowana, nie mam zrobionych żadnych zakupów, i jeszcze jutro idę do sklepu rodziców zastąpić ich na parę godzin. W sumie wiele do szczęścia mi nie trzeba, jakieś ciuchy, kosmetyków tyle co nic, bo i tak tam warunków na ich używanie nie będzie, więc tylko jakiś prowiant i różniste napoje trzeba dokupić i w drogę
Powodzenia na tych dniach próbnych i dobrej zabawy na Przystanku

Cytat:
Wizaż za bardzo działa na moją podświadomość. Wczoraj wieczorem założyłam watek an Targowisku i pojawiła sie oferta brazero-rozświetlacza TBS i rozświetlacza (nei pamietam firmy), myslałam wiec intensywnie o nich a w nocy mi sie śniło że poznałam jakiegoś koesia i na urodziny kupił mi wielki brązer - mapke

isa: przeczytałam w necie że 4 osoby wygrały
Jak zwykle zawodowy sen

Cytat:
Gayenko, zmieniłam nr telefonu, zaraz podam ci na PW
Mnie by pasowała niedziela, umówmy się na kawkę
Ago - opolanko co Ty na to ??
Mnie niedziela odpowiada . Jutro dostanę nowy telefo, to poślę Wam nr na priv.

Cytat:
Ja wstaję o 5:40 Też jestem przywyczajona, ale dosypiać mi się nie zdarzało, nie znoszę spać w dzień. Początkowo padałam o 22, teraz to i grubo po północy potrafię iść spać i żyję
Jejku, ja dziś musiałam wstać o 5:30 i nie wiem, jak dalej będę dawać radę .

Cytat:
Przytrzasnęłam sobie przed chwilą dwa palce - jeden jest rozcięty, a drugi potwornie boli, ciężko mi pisać na klawiaturze

0306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-30, 14:19   #714
isa666
Zakorzenienie

Pakosta witaj spowrotem

Estello Uważaj teraz na te biedne paluszki

Mi dziś oczy łzawią, znów jakieś pyłki pewnie mnie uczuliły Do tego katar mi leci z nosa, ale to normalka - jak mi łzawią oczy to też z nosa cieknie.
Stary 2008-07-30, 14:56   #715
off-wietrzka
Rozeznanie

Cytat:

off-wietrzko ja polecam mus Arbuz&Melon, miałam go 2 lata temu we wakacje i bardzo lubiłam się nim smarować; zapach słodki i apetyczny + dobre nawilżanie i wydajność. Innych wariantów nie miałam.
Z maseł miałam niedawno tylko Karmel&Cynamon i ledwo zmordowałam - za mocny aromat(może na zimę będzie ok, ale na lato odpada), do tego czuć tylko cynamon(karmelem pachnie w opakowaniu a na ciele tylko cynamonem i to tak, że aż wierci w nosie i przesiąka tym zapachem łóżko, ubranie....moi rodzice nosy zatykali, bo nie mogli znieść tego aromatu na mnie). Z czasem się przyzwyczaiłam do tego zapachu i może też trochę w pudełku wywietrzał, ale ostrzegam, że otoczenie może być w szoku
Cytat:
Ja miałam jeden, ale mama mi zabrała ogólnie bardzo fajnie pachną, świeżo i owocowo.

dziękuję za opinie - w takim razie na pewno sobie kupię słoiczek na próbę... jak już wykończę grejpfrutowy krem z oriflame (który też bosko pachnie!)
off-wietrzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-30, 14:58   #716
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Mi dziś oczy łzawią, znów jakieś pyłki pewnie mnie uczuliły Do tego katar mi leci z nosa, ale to normalka - jak mi łzawią oczy to też z nosa cieknie.
ja jestem przeziebiona klima w autokarze najpierw zalatwila mojego M. a ja zarazilam sie od niego. na zewnatrz skwar a ja w pracy siedze wyowijana paszmina i trzese sie jak osika na wietrze. do tego boli mnie gardlo, mam katar, kaszel etc. masakra
Stary 2008-07-30, 17:06   #717
cmoksia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 0306 Pokaż wiadomość
Dario, podaj proszę przepis, bo mi umknął .
prosze bardzo

składniki:
- 400g wiórków kokosowych
- 200ml kremówki
- 140g cukru pudru
- 140g masła
- 2 łyżki rumu lub aromatu
- 200g mlecznej czekolady
- 200g białej czekolady

W naczyniu wymieszać wiórki z cukrem pudrem. W małym garnuszku podgrzać kremówkę i masło, aż masło się rozpuści. Rozpuszczoną miksturę wlać na wiórki, dodać rum, wymieszać. Z mikstury uformować kulki wielkości orzecha włoskiego. Układać je na papierze do pieczenia, przykryć folią aluminiową, schłodzić przez minimum godzinę. Rozpuścić mleczną czekoladę (w kąpieli wodnej lub mikrofali). Każdą kulkę zanurzyć w czekoladzie, wyłożyć na papier, by czekolada stwardniała.

Byłam w Rossmannie nie mieli żadnej farby Joanny za to kupiłam sobie filtr SunOzon 20 na nogi i pastę do zębów Mama też sobie kilka rzeczy kupiła i dostałyśmy gratis mini pastę do zębów i etui na szczoteczkę. Jestem w ciężkim szoku, ile bym u nich nie wydała, nigdy nie dostałam niczego Zapytałam czy moge zostawić sobie gratisa a oddać kupioną paste

Przeszłam się do zwykłej drogerii i mam obie farby czarny bez i intensywna czerwień do pasemek i będę dzisiaj Mamę męczyć

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-07-30, 17:20   #718
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pakosta Pokaż wiadomość
Estella śliczny av
Dziękuję
Cytat:
Napisane przez 0306 Pokaż wiadomość
Cytat:
Estello Uważaj teraz na te biedne paluszki
Dzięki dziewczyny, odkleiłam plasterek, dość głębokie mam przecięcie:/ niestety tak zginałam palec to dalej trochę krwawiło, mam nadzieje, że się dość szybko zagoi, albo chociaż przestanie boleć i krwawić.

Siegfried Obermeier
Stary 2008-07-30, 17:35   #719
zizou
Zakorzenienie

zaaplikowalam sobie henne na rzesy a odzywke longlash na brwi. henna jest potwornie mocna, 3 minuty a ja mam czarne jak smola rzesy. delie trzymalam 15 minut a ledwo zabarwila mi koncowki

wstawilam ciasto na pizze bo TZ meczy mnie o to od przyjazdu. a dla siebie krece lody czekoladowe na bazie kremu angielskiego z wanilia. mniam
Stary 2008-07-30, 17:40   #720
cmoksia
Zakorzenienie

zakochałam się w butach znalazłam je w wizażowej szafie, o TUTAJ. Ogólnie takich nie znoszę, są takie.. babcine ale te czarne mnie urzekły, a cena jeszcze bardziej
tylko jest problem... one są z NewYorkera, do którego ja dotrę nie wcześniej niż w drugiej połowie sierpnia do tego czasu albo nie będzie nic albo same białe któraś z Was się może wybiera w najbliższym czasie do NY? prawdopodobnie potrzebuję 38, ale jeszcze czekam aż autorka zdjęć zmierzy wkładkę

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości