Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-13, 17:22   #691
karolina1985
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII

Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
Ejjj Karolina, mówiłam , że jak chcecie to wpadajcie, Tobie nawet zaproponowałam kolegę
Takie wymuszone to się nie liczy

A co do kolegów to jeszcze sobie sama radzę

http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o
karolina1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-13, 17:31   #692
zizou
Zakorzenienie

przyszly moje Aussie zaraz ide testowac maske do dlugich wlosow, potem naloze mleczko nablyszczajace

w koncu zmusilam sie do wypilingowania buzi, potem nalozylam maseczke Blue Corn a potem nasmarowalam twarz olejkiem Nuxe i teraz ciagle tylko bym sie macala
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-13, 17:37   #693
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
przyszly moje Aussie zaraz ide testowac maske do dlugich wlosow, potem naloze mleczko nablyszczajace

w koncu zmusilam sie do wypilingowania buzi, potem nalozylam maseczke Blue Corn a potem nasmarowalam twarz olejkiem Nuxe i teraz ciagle tylko bym sie macala
zizou, koniecznie zdaj relację, tej maski do długich włosów jeszcze nie próbowałam ( w sumie teraz jak ścięłam włosy to nieprędko będzie okazja).
A twoje meteoryty motylowe już dotarły?
Stary 2009-03-13, 17:50   #694
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
Estello, dawaj te fotki no Założę się, że i tak wszystkiego mi nie pokazałaś
Wszyściusieńko pokazałam! W łazience jeszcze trochę stało, ale to pewnie widziałaś.
Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
Ja kupiłam lakier Eveline
I myślę o tym żelu z wit. C, ale to nie wcześniej niż w kwietniu
A tak to się leniłyśmy na kanapach w knajpach, bo w sklepach było gorąco
Nawet Sleepy była wyraźnie zawiedziona, że na nic ją nie skusiłyśmy

A Ty zazdrość, zazdrość. Na następnym Cię widzę, bo jak nie to
No zazdroszczę, ale wiesz jak to jest z firmowymi imprezami trzeba się pojawić. Było bardzo fajnie, strasznie się wszyscy objedliśmy i oblaliśmy nowy layout
A jakie kolory lakierów wzięłaś? Ten żel to do mycia twarzy, tak?

A ja właśnie siedzę z laptopem na kolanach, moczę stópki, zaraz je wypeelinguję i wygładzę, a potem zabieram się za magisterkę.
W weekend postanowiłam odświeżyć trochę szafę i iść na zakupy ubraniowe.

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-13, 17:51   #695
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
Też mi się spodobała Tylko mi różowy do niczego nie pasuje Właściwie to nie lubię różu, ale ten jest ładny
Ja mam trochę różowych ciuchów w takim właśnie pastelowym, pudrowym odcieniu Więc taka torebusia by mi pasowała. Ale nie wiem czy w tym roku nie za dużo tych torebek kupuję: najpierw kupiłam morsko-zieloną w H&M na przecenie, potem małą "babciną" fioletową w Orsayu(na to wesele, na które nie poszłam), ową szarą z Avonu i jeszcze mi się tej z etorebki zachciewa

Cytat:
Przez linka Isy wlazłam na e-torebkę i mi się kilka spodobało a najbardziej oczywiście kopertówki, jak mam 2 i praktycznie nie noszę to ciekawe co bym zrobiła z kolejnymi
Ja nie kuszę jakby co

EDIT: Jeszcze sobie teraz wylookałam fioletową kurtkę z eko-skórki i zapragnęłam ją kupić. A przecież mam już szarą z Cubusa z zeszłego roku Ale ta fioletowa taka ładna....

Edytowane przez isa666
Czas edycji: 2009-03-13 o 17:53
isa666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-13, 17:59   #696
karolina1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
No zazdroszczę, ale wiesz jak to jest z firmowymi imprezami trzeba się pojawić. Było bardzo fajnie, strasznie się wszyscy objedliśmy i oblaliśmy nowy layout
A jakie kolory lakierów wzięłaś? Ten żel to do mycia twarzy, tak?
Oj wiem No ale skoro to oblewanie było to faktycznie nie można było nie pojawić się
Mi w tym roku udało się wykręcić od szkolenia połączonego z integracją, jeszcze nie mogę uwierzyć w swoje szczęście

Lakier wzięłam jeden, Cabernet chyba...Ale wrócę jeszcze po jakiś, w SP były same czerwone (w tym ten moj, który kupiłam w Krk). Ciekawe czy gdzieś dorwę inne kolory...
A TBS to żel do mycia twarzy, tzn. ja na początku myślałam, że to ten osławiony przez Noska peeling, bo też ma jakieś takie drobinki...

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Ja nie kuszę jakby co

EDIT: Jeszcze sobie teraz wylookałam fioletową kurtkę z eko-skórki i zapragnęłam ją kupić. A przecież mam już szarą z Cubusa z zeszłego roku Ale ta fioletowa taka ładna....
Nieee, wcale

A która fioletowa?

Edytowane przez karolina1985
Czas edycji: 2009-03-13 o 18:02
Stary 2009-03-13, 18:06   #697
isa666
Zakorzenienie

Karolinko ta
Trochę rażący kolor ma, ale mi się podoba Muszę ją na żywo zobaczyć.

EDIT: Link nie działa, więc wklejam foto. Kurtałka jest z Amisu/New Yorkera.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 14840_w525.jpg (40,6 KB, 24 załadowań)

Edytowane przez isa666
Czas edycji: 2009-03-13 o 18:07

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-03-13, 18:07   #698
karolina1985
Zakorzenienie

Cytat:
Karolinko ta
http://www.*************/wiosna-lato...zdjecie/14840/
Trochę rażący kolor ma, ale mi się podoba Muszę ją na żywo zobaczyć.
Wykropkowało linka

Stary 2009-03-13, 18:09   #699
bossy
Zakorzenienie

Czuję się dziś seksi Idę więc na imprezę. Ale póki co liczę macierze....
I zrobiłam gdzieś błąd i nie wiem gdzie

Ale przynajmniej pomalowałam paznokietki na czerwono i przygotowałam strój

Isa ładna kurteczka. Też chcę kupić o takim fasonie ale czaję się na skórę. Widziałam w Mango fajną! Ale podszywana materiałem, a chciałabym skórą.

.supergirls just fly.

Edytowane przez bossy
Czas edycji: 2009-03-13 o 18:10
bossy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-13, 18:09   #700
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Wykropkowało linka
Już poprawiłam poprzedni post

bosiak ta podobno kosztuje 150 zł. Więc cena nawet spoko a na prawdziwą skórę to mnie nie stać póki co

Edytowane przez isa666
Czas edycji: 2009-03-13 o 18:11
Stary 2009-03-13, 18:11   #701
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
Oj wiem No ale skoro to oblewanie było to faktycznie nie można było nie pojawić się
Mi w tym roku udało się wykręcić od szkolenia połączonego z integracją, jeszcze nie mogę uwierzyć w swoje szczęście

Lakier wzięłam jeden, Cabernet chyba...Ale wrócę jeszcze po jakiś, w SP były same czerwone (w tym ten moj, który kupiłam w Krk). Ciekawe czy gdzieś dorwę inne kolory...
A TBS to żel do mycia twarzy, tzn. ja na początku myślałam, że to ten osławiony przez Noska peeling, bo też ma jakieś takie drobinki...
Aaa bo to Ice kupiła dwa
Chętnie bym kupiła jakiś lakier Eveline, bo są dobrej jakości, ale mam tyyyyle lakierów.
Już po domowym pedikiurze ale mam genialnie miękkie stópki - ten koncentrat do kąpieli stóp dobrze je zmiękcza. Peeling nie jest mega ostry, polecam go robić na suche stopy.

A ten catering co mi poleciłaś nie dojeżdża do nas

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-13, 18:14   #702
karolina1985
Zakorzenienie

Cytat:
Już poprawiłam poprzedni post
Odważna Ale na żywo pewnie będzie mniej rażąca, poza tym jak odpowiednio dobierzesz resztę to myślę, że będzie się fajnie prezentować
Ja kiedyś chciałam taką brązową jak na te kurtki był szał, ale potem mi przeszło.

Stary 2009-03-13, 18:18   #703
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Odważna Ale na żywo pewnie będzie mniej rażąca, poza tym jak odpowiednio dobierzesz resztę to myślę, że będzie się fajnie prezentować
Ja kiedyś chciałam taką brązową jak na te kurtki był szał, ale potem mi przeszło.
Jutro ją pójdę oblookać Mam tylko nadzieję, że ją w sklepie wypatrzę, bo w NY to zawsze straszny bajzel jest i ciężko cokolwiek tam znaleść. No i jakość ciuchów też nie powala, ale moją zimową kurtkę mam z Amisu i nosi się świetnie już 2 rok, więc może i ta eko-skórka będzie ok.

A dodatki myślę będą pasować w kolorze czerni, granatu, szarości...i może nawet coś czerwonego dla kontrastu
Stary 2009-03-13, 18:20   #704
bossy
Zakorzenienie

Cytat:

bosiak ta podobno kosztuje 150 zł. Więc cena nawet spoko a na prawdziwą skórę to mnie nie stać póki co
No wiem, wiem. Dlatego się zastanawiałam czy eko czy skórę. Myślę nad skórą do tysiąca zł w sumie. Bo się nie zniszczy tak szybko jak eko, a ja lubię mieć dobre rzeczy na lata.. i tylko zmieniać kompozycje.

brat mi wytłumaczył macierze czuję się mądra

.supergirls just fly.
Stary 2009-03-13, 18:22   #705
karolina1985
Zakorzenienie

Cytat:
Aaa bo to Ice kupiła dwa
Chętnie bym kupiła jakiś lakier Eveline, bo są dobrej jakości, ale mam tyyyyle lakierów.
Już po domowym pedikiurze ale mam genialnie miękkie stópki - ten koncentrat do kąpieli stóp dobrze je zmiękcza. Peeling nie jest mega ostry, polecam go robić na suche stopy.

A ten catering co mi poleciłaś nie dojeżdża do nas
Uu to kiepsko, musicie się przenieść, bo z głodu padniecie jak tam nic prawie nie chce dojeżdżać U mnie już pół biura zamawia, trzeba będzie jakieś zniżki wynegocjować

Jaki koncentrat? Ja chyba dziś też zrobię sobie dzień dobroci dla stóp, tak mnie natchnęłaś, że aż wyciągnę masażer Scholla, to jest dopiero cudeńko

Ostatnio mam jakąś fazę na malowanie paznokci, pewnie niedługo mi przejdzie. Najbardziej to podoba mi się ta mini seria Eveline, taką pojemność to nawet ja zdołam wykorzystać Ale nie widziałam jej w Wawie

Czas edycji: 2009-03-13 o 18:23

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-03-13, 18:24   #706
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lizzie Pokaż wiadomość
Oo, to jak zakupisz ten Dior Nude to koniecznie zdaj relację. Jak się tylko pojawił to mnie bardzo zaciekawił, ale przy mojej obecnej ilości pudrów niestety muszę go sobie na razie odpuścić.

Hehe, przyznałaś się to zaraz dostaniesz listy zakupów Swoją drogą, ja na razie planów na wakacje nie mam żadnych, chciałabym się jak najszybciej obronić a potem jak najszybciej znaleźć pracę
Już nie wiem, czy zakupię Tak sobie siedzę i myślę i stwierdziłam, że on strasznie mały, a kosztuje chyba tyle samo co LU. No i podkład mineralny w pudrze to raczej ciężko mi będzie nałożyć na filtr latem Więęęc chyba jednak poczekam do maja na LU Ale jeeeśli kupię (a kusi okropnie) to na pewno się pochwalę

A listy zakupów się nie boję - nie będzie to podróż samolotem, więc nie ma stresu z nadbagażem No ja mam taki sam plan na wakacje

Cytat:
Nie, nie, nic się nowego nie wydarzyło, no ale Altanka przychodzi za ponad godzinę z kolegami na moją zapiekankę , na którą umawialiśmy się już wcześniej
Cytat:

A no przecież Ty nic nie wiesz, dziś Magda robi imprezę, na którą nas nie zaprosiła

A ja właśnie skończyłam ostatni odcinek Przyjaciół Chyba zacznę od początku

Przez linka Isy wlazłam na e-torebkę i mi się kilka spodobało a najbardziej oczywiście kopertówki, jak mam 2 i praktycznie nie noszę to ciekawe co bym zrobiła z kolejnymi
No proszę, nono! Chociaż sama nie wiem, co będę robić - powinnam zostać w domu i jednak coś czytać, a tu wyszła propozycja kina Nie wiem sama co robić, nie powinnam się z nim spotykać... To chyba najbardziej niezdecydowany człowiek jakiego znam
Współczuję, że skończyłaś Przyjaciół - ja tak się wciągnęłam, że jestem już na czwartej serii (nie mogłam znaleźć większości odcinków pierwszej, ale to i tak strasznie dużo). Nie zaczynaj od początku tylko może chcesz gotowe na wszystko albo Monka?
A kopertówka podoba mi się jedna na etorebce... Tylko po co mi taka płaska torebka, przecież mi się w niej nie zmieszczą kosmetyki

Pomaluję sobie paznokcie, to jest myśl!
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-13, 18:28   #707
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość
No wiem, wiem. Dlatego się zastanawiałam czy eko czy skórę. Myślę nad skórą do tysiąca zł w sumie. Bo się nie zniszczy tak szybko jak eko, a ja lubię mieć dobre rzeczy na lata.. i tylko zmieniać kompozycje.

Ja też lubię jak coś jest dobrej jakości, ale te eko-skórki będą modne może jeszcze rok czy dwa, więc nawet jak mi się rozwali taka kurtka to żalu nie będzie Poza tym mi się szybko ciuchy nudzą i jak ponoszę jakiś czas to potem leżą gdzieś na dnie szafy i staram się udawać, że ich tam nie ma a wyrzucić czy sprzedać mi szkoda i tak się koło zamyka

Zgłodniałam coś, idę sobie zapiekankę odgrzać. Nie ma to jak się nażreć na noc
Stary 2009-03-13, 18:36   #708
bossy
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też lubię jak coś jest dobrej jakości, ale te eko-skórki będą modne może jeszcze rok czy dwa, więc nawet jak mi się rozwali taka kurtka to żalu nie będzie Poza tym mi się szybko ciuchy nudzą i jak ponoszę jakiś czas to potem leżą gdzieś na dnie szafy i staram się udawać, że ich tam nie ma a wyrzucić czy sprzedać mi szkoda i tak się koło zamyka

mi się właśnie nie nudzą. potrafię nosić jedne spodnie przez 2-3 lata do zniszczenia, prawie codziennie. tak samo mam z bluzkami, swetrami itp. jak się przyczepie to nie ma zmiłuj

.supergirls just fly.
Stary 2009-03-13, 18:52   #709
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
Uu to kiepsko, musicie się przenieść, bo z głodu padniecie jak tam nic prawie nie chce dojeżdżać U mnie już pół biura zamawia, trzeba będzie jakieś zniżki wynegocjować

Jaki koncentrat? Ja chyba dziś też zrobię sobie dzień dobroci dla stóp, tak mnie natchnęłaś, że aż wyciągnę masażer Scholla, to jest dopiero cudeńko

Ostatnio mam jakąś fazę na malowanie paznokci, pewnie niedługo mi przejdzie. Najbardziej to podoba mi się ta mini seria Eveline, taką pojemność to nawet ja zdołam wykorzystać Ale nie widziałam jej w Wawie
Do nas praktycznie nic nie dojeżdża to jest jakaś masakra.

A jaki masażer? Ja mam taką miskę z masażerem, bąbelkami itp; koncentrat do kąpieli stóp z Ziaji Pro. Też muszę pomalować paznokcie, tylko nie mogę się zdecydować na kolor - albo czerwień albo jagoda.
Muszę też zrobić paznokcie u dłoni, bo dawno ich nie malowałam.

Jutro idę do laryngologa, przeziębiłam się i zaatakowało mi od razu zatoki dostałam antybiotyk i próbuję je wyleczyć, ale dziś jak dmuchałam nos to zatkały mi się uszy i zaczęło kręcić w głowie. Myślałam parę razy, że upadnę, a uszy do teraz się nie odetkały:/

Siegfried Obermeier
Stary 2009-03-13, 19:00   #710
xxxDAGMARAxxx
Rozeznanie

Cytat:

Wypatrzyłam sobie właśnie cudną torebkę na etorebce(ten kolor ). Tylko zniechęca mnie cena
http://etorebka.pl/s03.php?f=0164
A z tą szarą z Avonu byłam dzis w pracy i bardzo fajnie się nosi.
Też mi się podoba już pewien czas kiedyś była tańsza a teraz podrożała ja to bym kciała takom szarom

Cytat:

EDIT: Link nie działa, więc wklejam foto. Kurtałka jest z Amisu/New Yorkera.
Widziałam jakieś kurtałki skórzane w new yorkerze i jeżeli to ta to ma mieciutką gładziudka skórke i ja tez się na nią napaliłam tylko ja albo czarna albo szarą w ogóle tyle ciuchow ładnych ostatnio w takich sklepach typu cropp ,house, new yorker jest że ho ho

Edytowane przez xxxDAGMARAxxx
Czas edycji: 2009-03-13 o 19:20
xxxDAGMARAxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-13, 19:10   #711
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
A to musisz je liczyć ręcznie, czy na komputerze? Bo w excelu to łatwe Też się czuję mądra jak zrozumiem coś matematycznego (choć ostatnio jakoś nie rozumiem:/)

Cytat:
mi się właśnie nie nudzą. potrafię nosić jedne spodnie przez 2-3 lata do zniszczenia, prawie codziennie. tak samo mam z bluzkami, swetrami itp. jak się przyczepie to nie ma zmiłuj
Ja tak mam z ładymi rzeczami - sukienkę jedwabną z Solara mam 4 lata już i kocham ją tak, jakbym kupiła dzisiaj Właściwie mam tak ze wszystkim, oprócz czółenek na obcasach - wszystkie mnie po jakimś czasie obcierają i stoją potem w szafie
A dziś mam na sobie spodnie z dziurą między nogami - powinnam je wyrzucić, ale tak je lubię, że w wolne dni je zakładam

Cytat:
Jutro idę do laryngologa, przeziębiłam się i zaatakowało mi od razu zatoki dostałam antybiotyk i próbuję je wyleczyć, ale dziś jak dmuchałam nos to zatkały mi się uszy i zaczęło kręcić w głowie. Myślałam parę razy, że upadnę, a uszy do teraz się nie odetkały:/
Ojej Uważaj na siebie, noś czapkę (ja tego nie znoszę, ale bez czapki zatoki są podobno jeszcze bardziej nieznośne)

A mi się humor poprawił, nie idę do kina Dziwne, ale jestem z siebie dumna, że zdobyłam się na odmówienie Za to idę po mamę i jedziemy do Galerii Mokotów - tylko że ja już tam dzisiaj byłam we wszystkich kosmetycznych sklepach - może mnie panie nie poznają

A w ogóle to dzisiaj zdobyłam filtr 50+ cream Avene Przypomniało mi się, że mi się nie wchłaniała emulsja tylko krem I jeszcze mam hasceral I bratek do picia - jak nie zadziała, to chyba pójdę do dermatologa, bo moja broda jest bardzo dziwna.
Niby nie jestem na odwyku, ale to moje pierwsze zakupy kosmetyczne od 2 tygodni, więc się dołączam do odwyku - do końca marca nie zwiększę swojej kolekcji

A! pytałam o cenę HOL w mojej aptece - Lizzie U mnie kosztuje 58 złotych, więc teraz bardziej się opłaca w SP, ale jak kiedyś będziesz jeszcze chciała, to mów, bo tu nie płaci się za przesyłkę A jak by udało mi się przy okazji trafić do tej super taniej apteki, to tam na pewno jest taniej
A w douglasie wysępiłam próbkę podkładu Dior Nude 020 (010 ładniejsze, ale jak nie mieli, to chociaż zobaczę, czy mi podkreśli skórki).

Dobra, idę bo mi zamkną wszystkie sklepy

Stary 2009-03-13, 19:24   #712
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jelonek Pokaż wiadomość
Rzyrafko, zamiast ograniczać jedzenie, lepiej zacznij jeść mądrze
To mi nawet jakoś idzie- jeśli słodycze to w pierwszej połowie dnia, duże śniadanie a następne posiłki już mniejsze, glutaminianu ni enadużywam (chyba że się czasem do chipsów przyssam ). Ale ja mam chyba jakąś przyspieszoną motorykę w przeciwieństwie do przemiany materii- mogłabym jesć posiłek po posiłku, bo jak jem duże śniadanie (np. jajecznicę z 3 całych jaj + razowy chlebek) to po 50 minutach jazdy na uczelnię już mi głosno burczy w brzuchu
Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość
Małe sprostowanie:
wycofuje swoją powyższą wypowiedź.
Gaja potrzebuje trochę czasu i musi sobie przemysleć pewne sprawy.
Także mam nadzieje że sie pojawi u nas
Ja też wierzę, że się zjawi
Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Praktyki zawodowe. Przynajmniej przez miesiąc.
Ja też mam miesiąc wyjęty z wakacji tak jak w zeszłym roku z resztą. Nie było źle, ale jakoś tak błyskawicznie to mignęło i skróciło całe wakacje
Cytat:
Mi też. Najbardziej lubię krótkie, a rosną jak szalone.
ja lubię jak wystają poza opuszkę na 2-3 mm i wkurza mnie cotygodniowe piłowanie spowrotem
Cytat:
Kupiłam dzisiaj 2 lakiery Eveline - granat i czerwień - i zła jestem na siebie, że nie wzięłam jeszcze fioletu, który mi się podobał, ale jak będę zadowolona z jakości, to wrócę po niego.
Jagodowy był?
Cytat:
I kupiłam karnet na fitness. Niestety tylko na 1 wejście w tygodniu, bo tylko na jedną grupę zajęć były miejsca. Nie rozumiem tego oblężenia fitness klubów u mnie w mieście. Chyba jest ich za mało.
Ja jestem padnięta po tym Cardio-Shape'ie ale tylko fizycznie- psychicznie czuję się rewelacyjnie i siła się powsztrzymuję, żeby nie iść gdzieś na imprezę Może jutro będzie lepsza okazja a tak to się podliżę rodzicom i pokażę, że się uczę Pojade tylko ok północy po siostrę z koncertu i TŻ z kumplem przywiozę z małej domówki
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
wkońcu spędze wieczór z moim Samcem Tak sie stęskniłam
No ja już tak tęsknię, ż emomentalnie łapię dołek- Chyba go z Tydzień nie widziałam ale wytrzymam do jutra
Cytat:
Swoją drogą, ja na razie planów na wakacje nie mam żadnych, chciałabym się jak najszybciej obronić a potem jak najszybciej znaleźć pracę
Gdzie chcesz pracować?
Cytat:
Czuję się dziś seksi Idę więc na imprezę. Ale póki co liczę macierze....
I zrobiłam gdzieś błąd i nie wiem gdzie
Ojejuuu, kiedy to było Ale wspomnienia mam cudowne z matematyki i statystyki- ściągi jeszcze gdzieś się walają po zakamarkach, aż się łezka w oku kręci
Cytat:
JA też się przyklejam do jednej rzeczy, a potem jak się nie daj boże rozedrze czy zużyje do cna to nie mam pojęcia co kupić żeby tę pustkę zapełnić Właśnie teraz brakuje mi praktycznie ciuchów z każdej kategorii i słabo mi się robi na myśl o zakupach. Polazłam po tę torbę ale oczywiście miałam rację- zupełnie dziś byłam "niedecyzyjna" torba szara, ta upatrzona jednak miała magnesik zamiast zamka i do tego ucho nie było regulowane. Podobna czarna była droższa i ekoskórka w taką świńską fakturę- czego nie lubię. I odpuściłam. Chciałam Jakieś ciuszki wyszukać też, ale spojrzałam na wieszaki i wyszłam, nawet do SP nie zaglądnęłam ani do Inglota żeby się do czegoś poślinić W almie chwyciłam nowe Tobblerone mleczne z migdałami i rodzynkami i wystrzeliłam jak długa z Galerii

Spędziłam cudowne kilka godzin z przyjaciółką i jej córką- dziecko niby chore a tak mnie wymęczyło, że myślałam, że nie dojadę na fitnes

Ciocia dzwoniła, ż ew pracy mam do zrealizowania spore zamówienie z Avonu dla jej koleżanek, nareszcie troszke kaski wpadnie Na drugą część zakupów z Gosha akurat
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-13, 19:26   #713
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
zizou, koniecznie zdaj relację, tej maski do długich włosów jeszcze nie próbowałam ( w sumie teraz jak ścięłam włosy to nieprędko będzie okazja).
A twoje meteoryty motylowe już dotarły?
uzylam szamponu nawilzajacego, trzyminutowki do dlugich, spreju do dlugich i mleczka wygladzajacego. alez mam wlosie wysuszylam dokladnie - sa miekkie, gladkie, naturalnie ulozone chyba zostane wierna fanka Aussie

Meteorytow jeszcze nie mam, na dniach przyleca
Stary 2009-03-13, 19:51   #714
karolina1985
Zakorzenienie

Cytat:
Współczuję, że skończyłaś Przyjaciół - ja tak się wciągnęłam, że jestem już na czwartej serii (nie mogłam znaleźć większości odcinków pierwszej, ale to i tak strasznie dużo). Nie zaczynaj od początku tylko może chcesz gotowe na wszystko albo Monka?
A kopertówka podoba mi się jedna na etorebce... Tylko po co mi taka płaska torebka, przecież mi się w niej nie zmieszczą kosmetyki
To jest argument
Hmm nie wiem czy powinnam wciągać się w kolejny serial, to się może źle skończyć
Najchętniej to bym sobie chyba Dr. H obejrzała Dam znać jak się zdecyduję, a pewnie się zdecyduję na Gotowe Dzięki Po wczorajszej rozmowie aż sobie dziś włączyłam odcinek z "one missisipi, two missisipi..."

Cytat:
A jaki masażer? Ja mam taką miskę z masażerem, bąbelkami itp; koncentrat do kąpieli stóp z Ziaji Pro. Też muszę pomalować paznokcie, tylko nie mogę się zdecydować na kolor - albo czerwień albo jagoda.
Muszę też zrobić paznokcie u dłoni, bo dawno ich nie malowałam.

Ojej Idź koniecznie, bo to już nie są żarty
A ten mój masażer to właśnie taka miska z kilkoma programami masażu i bąbelków

Cytat:
A mi się humor poprawił, nie idę do kina Dziwne, ale jestem z siebie dumna, że zdobyłam się na odmówienie Za to idę po mamę i jedziemy do Galerii Mokotów - tylko że ja już tam dzisiaj byłam we wszystkich kosmetycznych sklepach - może mnie panie nie poznają
Gratuluję silnej woli
Ciekawe czy z czymś wrócisz z drugiej rundy

Czas edycji: 2009-03-13 o 19:52
Stary 2009-03-13, 20:06   #715
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
A! pytałam o cenę HOL w mojej aptece - Lizzie U mnie kosztuje 58 złotych, więc teraz bardziej się opłaca w SP, ale jak kiedyś będziesz jeszcze chciała, to mów, bo tu nie płaci się za przesyłkę A jak by udało mi się przy okazji trafić do tej super taniej apteki, to tam na pewno jest taniej
A w douglasie wysępiłam próbkę podkładu Dior Nude 020 (010 ładniejsze, ale jak nie mieli, to chociaż zobaczę, czy mi podkreśli skórki).
Iza, dzięki za informację. Teraz pewnie i tak kupię go w SP ale na przyszłość jeśli nie będzie promocji, będę wiedziała gdzie uderzać U mnie jest w aptece za 65zł, taniej niż w SP ale jednak nie najtaniej

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Gdzie chcesz pracować?
Tam gdzie mnie przyjmą A tak serio to chciałabym w laboratorium, w jakiejś firmie kosmetycznej albo farmaceutycznej. Interesują mnie właśnie głównie leki i kosmetyki Ale wiadomo, na początku, jeszcze w czasie kryzysu będę brać co dają

Cytat:
uzylam szamponu nawilzajacego, trzyminutowki do dlugich, spreju do dlugich i mleczka wygladzajacego. alez mam wlosie wysuszylam dokladnie - sa miekkie, gladkie, naturalnie ulozone chyba zostane wierna fanka Aussie

Meteorytow jeszcze nie mam, na dniach przyleca
Nie kuś Aussie Ja na razie jestem zakochana w 3-minutówkach, szampon i odżywka nawilżające są niezłe, ale nie jakieś rewelacyjne. Szukałam jeszcze odżywek w sprayu w Anglii ale nigdzie nie znalazłam

Edytowane przez lizzie
Czas edycji: 2009-03-13 o 20:09
lizzie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-13, 20:17   #716
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Tam gdzie mnie przyjmą A tak serio to chciałabym w laboratorium, w jakiejś firmie kosmetycznej albo farmaceutycznej. Interesują mnie właśnie głównie leki i kosmetyki Ale wiadomo, na początku, jeszcze w czasie kryzysu będę brać co dają
Pomęcz się na doktoranckich i zdobądź stypendium L'oreal

Kocham moje paluszki- cudeńka od RE, przygarnęłabym całą kolekcję
http://www.redearth.com/redearth/whatshot.htm
Stary 2009-03-13, 21:19   #717
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
To jest argument
No kupiłam sobie raz małą torebkę na imprezy - mieści się w niej puder YSL i błyszczyk... klucze i komórka już ledwo wchodzą Więc jak widzę takie płaskie torebki, to wiem, że YSL nie wejdzie za nic - musze sobie chyba kupić jakiś płaski puder

Cytat:
Hmm nie wiem czy powinnam wciągać się w kolejny serial, to się może źle skończyć
Najchętniej to bym sobie chyba Dr. H obejrzała Dam znać jak się zdecyduję, a pewnie się zdecyduję na Gotowe Dzięki Po wczorajszej rozmowie aż sobie dziś włączyłam odcinek z "one missisipi, two missisipi..."
Też się staram nie wciągać Ostatnio oglądałam tylko nowe odcinki Gotowych, nic nie innego, ale jak sobie przypomniałam Przyjaciół, to wsiąkłam znów
Dr House'a nie mam, nie lubię tego oglądać (tak wiem, dziwne), ale moi znajomi wszyscy oglądają, to mogę spytać, czy jeszcze mają
A w ogóle to ja się zamotałam czy chcesz żebym Ci kupiła ten szampon fitomedu na następne spotkanie, czy tak w przyszłości?

Cytat:

Gratuluję silnej woli
Ciekawe czy z czymś wrócisz z drugiej rundy
Jednak nie pojechałam do galerii, poszłyśmy na pizzę Nie ma to jak zdrowe odżywianie na noc Ale przynajmniej nie kupiłam żadnego kosmetyku

Cytat:
Iza, dzięki za informację. Teraz pewnie i tak kupię go w SP ale na przyszłość jeśli nie będzie promocji, będę wiedziała gdzie uderzać U mnie jest w aptece za 65zł, taniej niż w SP ale jednak nie najtaniej
To uderzaj

Cytat:
Kocham moje paluszki- cudeńka od RE, przygarnęłabym całą kolekcję
http://www.redearth.com/redearth/whatshot.htm
Ładne, bardzo ładne! Prawie wszystkie cienie mogłabym dostać

Stary 2009-03-13, 21:47   #718
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hexxana Pokaż wiadomość
Cudnie wlasnie na tego typu produkt czekalam bo chcialam miec gotowca
Wstrętne kusicielki Teraz to i ja chcę ten tonik przez Was

Cytat:
podpinam sie pod pytanie. opis brzmi kuszaco...
Przecie w samym opisie jest info, że można go używać nawet latem. Nieczytate coś koleżanki

Cytat:
Współczuję Wiem, co to znaczy. Chociaż, odpukać , moje zatoki ostatnio siedzą w miarę cicho, mimo iż dawno już olałam szprycowanie się lekami przepisanym przez laryngologa. Szkoda wielka, że będę się faszerować pigułą za pigułą, a zatoki jak im się zachce, to i tak będą boleć.

Cytat:
Ojej Uważaj na siebie, noś czapkę (ja tego nie znoszę, ale bez czapki zatoki są podobno jeszcze bardziej nieznośne)
A ja zawsze, odkąd pamiętam, noszę czapkę i mimo tego od problemów zatokowych się nie uchroniłam, a moja mama nigdy jej nie nosi i nic jej się nie dzieje. I gdzie tu sprawiedliwość

Cytat:
Ja też wierzę, że się zjawi
I ja

Cytat:
Ja jestem padnięta po tym Cardio-Shape'ie ale tylko fizycznie- psychicznie czuję się rewelacyjnie i siła się powsztrzymuję, żeby nie iść gdzieś na imprezę Może jutro będzie lepsza okazja a tak to się podliżę rodzicom i pokażę, że się uczę Pojade tylko ok północy po siostrę z koncertu i TŻ z kumplem przywiozę z małej domówki
Zazdraszczam strasznie. Ja się chyba jutro przejdę do drugiego sensownego klubu fitness u mnie w mieście i obadam jak tam wygląda sprawa z zajęciami, bo szczerze mówiąc step mi się trochę znudził. A w tym moim tylko step praktycznie. A marzy mi się albo coś w stylu callaneticsu albo bpu, na które chodziłyśmy. Żeby jednak było sporo ćwiczeń, a nie tylko skakanie po schodku. A jak tam nic ciekawego nie będzie, to pewnie wrócę na mojego stepa, ale może od czasu i na basen zacznę chodzić, w końcu mam go praktycznie pod pracą. Tylko kostiumu mi trza, ale mam cichą nadzieję, że zamówione wczoraj na Brastopie tankini z gaciami skutecznie mi zastąpi jednoczęściowiec.

W ogóle to ostatnio znów mnie wzięło na bieliznę Zanim jeszcze przyfrunął gorset Hestia Masquerade (cudny TŻ chyba padnie jak mnie w nim zobaczy ), już zamówiłam fioletowy komplet Emerald Masquerade na wyprzedaży w Bravissimo, a wczoraj na Brastopie kliknęłam tankini Fiji Fantasie i brązowy piankowy Allure Fantasie. Tankini, jak wspominałam przyda się na basen i na plażę, a tego piankowca od dawien dawna chciałam, tylko zawsze był drogi. Teraz pojawił się za pół ceny, brązowego stanika nie mam, a brązowe ciuchy owszem, więc wiecie... Wszystko przez te wstrętne obniżki i wyprzedaże...

Cytat:
No ja już tak tęsknię, ż emomentalnie łapię dołek- Chyba go z Tydzień nie widziałam ale wytrzymam do jutra
Nie plakusiaj, ja mojego też tydzień prawie nie widziałam. Znaczy od niedzieli, ale dopiero w niedzielę się zobaczymy. Się doczekać nie mogę, zwłaszcza, że czeka nas cały dzień razem. Jedziemy na małą wycieczkę do Kielc, a ja bardzo lubię z nim jeździć, nawet tak blisko. Chociaż nie powiem, wybrałabym się już na jakąś dłuższą wycieczkę. Dawno nie byliśmy, no bo przecież od stycznia to dawno

Mam dziś od rana dobry humor, sama nie wiem czemu. Na dodatek w pracy miałam dziś taki zapieprz, że aż się sobie dziwię, że wyrobiłam na zakrętach. No i właśnie mimo tego zamieszania jakoś wewnętrznie rozpiera mnie energia. Zewnętrznie już mniej, bo jednak zmęczona trochę jestem, plecy bolą od siedzenia cały dzień przed kompem, oczka podszczypują i w ogóle. Ale humor dopisuje i w końcu w nagrodę za ciężki tydzień zapuszczę sobie małą seryjkę Desperatek. Także póki co żegnam, może wpadnę potem.

Edytowane przez MagJa
Czas edycji: 2009-03-13 o 22:03
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-13, 21:53   #719
zizou
Zakorzenienie

Mag pisac to sobie moze na wiekszosci kremow z kwasami nie ma informacji, zeby nie uzywac latem. ba, nawet nie ma informacji o filtrach koniecznych podczas kuracji wiec nie dziw sie, ze my nieufne

---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ----------

boze boze wizaz mi wariuje

a tak w ogole to ja wiedzialam, ze mam pytanie: potrzeba mi dobrego jubilera. potrzebuje zrobic cos ze sznurkiem korali, najchetniej kolczyki, pierscionek i cos na ksztalt naszyjnika. Krakowianki znacie kogos godnego polecenia?

Edytowane przez zizou
Czas edycji: 2009-03-13 o 21:55
Stary 2009-03-13, 22:07   #720
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Mag pisac to sobie moze na wiekszosci kremow z kwasami nie ma informacji, zeby nie uzywac latem. ba, nawet nie ma informacji o filtrach koniecznych podczas kuracji wiec nie dziw sie, ze my nieufne

---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ----------

boze boze wizaz mi wariuje

a tak w ogole to ja wiedzialam, ze mam pytanie: potrzeba mi dobrego jubilera. potrzebuje zrobic cos ze sznurkiem korali, najchetniej kolczyki, pierscionek i cos na ksztalt naszyjnika. Krakowianki znacie kogos godnego polecenia?
Masz na myśli jubilera "zawodowego"? Czy może być taki ktoś kto po prostu ręcznie robi biżuterię?
A kiedyś coś pisałaś o jakimś wujku złotniku co Wam projektował obrączki- on sie nie nada?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości