![]() |
#691 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII
Cytat:
![]() A co do kolegów to jeszcze sobie sama radzę ![]()
![]() |
#692 |
Zakorzenienie
|
przyszly moje Aussie
![]() ![]() w koncu zmusilam sie do wypilingowania buzi, potem nalozylam maseczke Blue Corn a potem nasmarowalam twarz olejkiem Nuxe i teraz ciagle tylko bym sie macala ![]()
#693 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A twoje meteoryty motylowe już dotarły?
![]() |
#694 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() A jakie kolory lakierów wzięłaś? Ten żel to do mycia twarzy, tak? A ja właśnie siedzę z laptopem na kolanach, moczę stópki, zaraz je wypeelinguję i wygładzę, a potem zabieram się za magisterkę. W weekend postanowiłam odświeżyć trochę szafę i iść na zakupy ubraniowe.
![]() ![]() |
![]() |
#695 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() EDIT: Jeszcze sobie teraz wylookałam fioletową kurtkę z eko-skórki i zapragnęłam ją kupić. A przecież mam już szarą z Cubusa z zeszłego roku ![]()
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2009-03-13 o 17:53 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#696 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mi w tym roku udało się wykręcić od szkolenia połączonego z integracją, jeszcze nie mogę uwierzyć w swoje szczęście ![]() Lakier wzięłam jeden, Cabernet chyba...Ale wrócę jeszcze po jakiś, w SP były same czerwone (w tym ten moj, który kupiłam w Krk). Ciekawe czy gdzieś dorwę inne kolory... A TBS to żel do mycia twarzy, tzn. ja na początku myślałam, że to ten osławiony przez Noska peeling, bo też ma jakieś takie drobinki... Cytat:
![]() A która fioletowa?
Wszystko ma drugie, trzecie, czwarte, piąte dno... http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o Edytowane przez karolina1985 Czas edycji: 2009-03-13 o 18:02 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#697 |
Zakorzenienie
|
Karolinko ta
![]() Trochę rażący kolor ma, ale mi się podoba ![]() EDIT: Link nie działa, więc wklejam foto. Kurtałka jest z Amisu/New Yorkera.
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2009-03-13 o 18:07 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#698 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#699 |
Zakorzenienie
|
Czuję się dziś seksi
![]() I zrobiłam gdzieś błąd i nie wiem gdzie ![]() Ale przynajmniej pomalowałam paznokietki na czerwono i przygotowałam strój ![]() Isa ładna kurteczka. Też chcę kupić o takim fasonie ale czaję się na skórę. Widziałam w Mango fajną! Ale podszywana materiałem, a chciałabym skórą.
Edytowane przez bossy Czas edycji: 2009-03-13 o 18:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#700 |
Zakorzenienie
|
Już poprawiłam poprzedni post
![]() bosiak ta podobno kosztuje 150 zł. Więc cena nawet spoko a na prawdziwą skórę to mnie nie stać póki co ![]()
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2009-03-13 o 18:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#701 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chętnie bym kupiła jakiś lakier Eveline, bo są dobrej jakości, ale mam tyyyyle lakierów. Już po domowym pedikiurze ![]() A ten catering co mi poleciłaś nie dojeżdża do nas ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#702 |
Zakorzenienie
|
Odważna
![]() ![]() Ja kiedyś chciałam taką brązową jak na te kurtki był szał, ale potem mi przeszło.
#703 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A dodatki myślę będą pasować w kolorze czerni, granatu, szarości...i może nawet coś czerwonego dla kontrastu ![]()
![]() |
#704 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
brat mi wytłumaczył macierze ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#705 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jaki koncentrat? Ja chyba dziś też zrobię sobie dzień dobroci dla stóp, tak mnie natchnęłaś, że aż wyciągnę masażer Scholla, to jest dopiero cudeńko ![]() Ostatnio mam jakąś fazę na malowanie paznokci, pewnie niedługo mi przejdzie. Najbardziej to podoba mi się ta mini seria Eveline, taką pojemność to nawet ja zdołam wykorzystać ![]() ![]()
Wszystko ma drugie, trzecie, czwarte, piąte dno... http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o Edytowane przez karolina1985 Czas edycji: 2009-03-13 o 18:23 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#706 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A listy zakupów się nie boję ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Współczuję, że skończyłaś Przyjaciół - ja tak się wciągnęłam, że jestem już na czwartej serii ![]() ![]() ![]() A kopertówka podoba mi się jedna na etorebce... Tylko po co mi taka płaska torebka, przecież mi się w niej nie zmieszczą kosmetyki ![]() Pomaluję sobie paznokcie, to jest myśl! ![]()
![]() |
#707 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zgłodniałam coś, idę sobie zapiekankę odgrzać. Nie ma to jak się nażreć na noc ![]() ![]()
![]() |
#708 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#709 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jaki masażer? Ja mam taką miskę z masażerem, bąbelkami itp; koncentrat do kąpieli stóp z Ziaji Pro. Też muszę pomalować paznokcie, tylko nie mogę się zdecydować na kolor - albo czerwień albo jagoda. Muszę też zrobić paznokcie u dłoni, bo dawno ich nie malowałam. Jutro idę do laryngologa, przeziębiłam się i zaatakowało mi od razu zatoki ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#710 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez xxxDAGMARAxxx Czas edycji: 2009-03-13 o 19:20 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#711 | ||
Wtajemniczenie
|
A to musisz je liczyć ręcznie, czy na komputerze? Bo w excelu to łatwe
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A dziś mam na sobie spodnie z dziurą między nogami - powinnam je wyrzucić, ale tak je lubię, że w wolne dni je zakładam ![]() Cytat:
![]() A mi się humor poprawił, nie idę do kina ![]() ![]() ![]() ![]() A w ogóle to dzisiaj zdobyłam filtr 50+ cream Avene ![]() ![]() ![]() Niby nie jestem na odwyku, ale to moje pierwsze zakupy kosmetyczne od 2 tygodni, więc się dołączam do odwyku ![]() ![]() A! pytałam o cenę HOL w mojej aptece - Lizzie ![]() ![]() ![]() A w douglasie wysępiłam próbkę podkładu Dior Nude 020 (010 ładniejsze, ale jak nie mieli, to chociaż zobaczę, czy mi podkreśli skórki). Dobra, idę bo mi zamkną wszystkie sklepy ![]()
![]() |
#712 | ||||||
Zakorzenienie
|
To mi nawet jakoś idzie- jeśli słodycze to w pierwszej połowie dnia, duże śniadanie a następne posiłki już mniejsze, glutaminianu ni enadużywam (chyba że się czasem do chipsów przyssam
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja też mam miesiąc wyjęty z wakacji tak jak w zeszłym roku z resztą. Nie było źle, ale jakoś tak błyskawicznie to mignęło i skróciło całe wakacje ![]() ja lubię jak wystają poza opuszkę na 2-3 mm i wkurza mnie cotygodniowe piłowanie spowrotem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() No ja już tak tęsknię, ż emomentalnie łapię dołek- Chyba go z Tydzień nie widziałam ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Spędziłam cudowne kilka godzin z przyjaciółką i jej córką- dziecko niby chore a tak mnie wymęczyło, że myślałam, że nie dojadę na fitnes ![]() Ciocia dzwoniła, ż ew pracy mam do zrealizowania spore zamówienie z Avonu dla jej koleżanek, nareszcie troszke kaski wpadnie ![]() ![]()
![]() |
#713 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Meteorytow jeszcze nie mam, na dniach przyleca ![]()
![]() |
#714 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hmm nie wiem czy powinnam wciągać się w kolejny serial, to się może źle skończyć ![]() Najchętniej to bym sobie chyba Dr. H obejrzała ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A ten mój masażer to właśnie taka miska z kilkoma programami masażu i bąbelków ![]() Cytat:
![]() Ciekawe czy z czymś wrócisz z drugiej rundy ![]()
Wszystko ma drugie, trzecie, czwarte, piąte dno... http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o Edytowane przez karolina1985 Czas edycji: 2009-03-13 o 19:52 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#715 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tam gdzie mnie przyjmą ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
Trust the lust. Go deeper. Edytowane przez lizzie Czas edycji: 2009-03-13 o 20:09 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#716 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kocham moje paluszki- cudeńka od RE, przygarnęłabym całą kolekcję ![]() http://www.redearth.com/redearth/whatshot.htm
![]() |
#717 | ||||
Wtajemniczenie
|
No kupiłam sobie raz małą torebkę na imprezy - mieści się w niej puder YSL i błyszczyk... klucze i komórka już ledwo wchodzą
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dr House'a nie mam, nie lubię tego oglądać (tak wiem, dziwne ![]() ![]() A w ogóle to ja się zamotałam ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#718 | ||||
Zakorzenienie
|
Wstrętne kusicielki
![]() ![]() Przecie w samym opisie jest info, że można go używać nawet latem. Nieczytate coś koleżanki ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() I ja ![]() Cytat:
W ogóle to ostatnio znów mnie wzięło na bieliznę ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() **************** Mam dziś od rana dobry humor, sama nie wiem czemu. Na dodatek w pracy miałam dziś taki zapieprz, że aż się sobie dziwię, że wyrobiłam na zakrętach. No i właśnie mimo tego zamieszania jakoś wewnętrznie rozpiera mnie energia. Zewnętrznie już mniej, bo jednak zmęczona trochę jestem, plecy bolą od siedzenia cały dzień przed kompem, oczka podszczypują i w ogóle. Ale humor dopisuje i w końcu w nagrodę za ciężki tydzień zapuszczę sobie małą seryjkę Desperatek. Także póki co żegnam, może wpadnę potem. Edytowane przez MagJa Czas edycji: 2009-03-13 o 22:03 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#719 |
Zakorzenienie
|
Mag pisac to sobie moze
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- boze boze wizaz mi wariuje ![]() a tak w ogole to ja wiedzialam, ze mam pytanie: potrzeba mi dobrego jubilera. potrzebuje zrobic cos ze sznurkiem korali, najchetniej kolczyki, pierscionek i cos na ksztalt naszyjnika. Krakowianki znacie kogos godnego polecenia?
Przemoknięte serca miast I tylko ty i ja szczęśliwi tym dniem Bo choć zapomniał o nas świat Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei Edytowane przez zizou Czas edycji: 2009-03-13 o 21:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#720 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A kiedyś coś pisałaś o jakimś wujku złotniku co Wam projektował obrączki- on sie nie nada? ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:51.