![]() |
#691 |
Zakorzenienie
|
Dot.: SUMMER 2009 - głównie xs, s i m
a co mozesz oddac za zapachy?[COLOR="Silver"]
---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- mnie najbardziej podoba się bolerko i podkład mozesz mi powiedziec czy podkład wychodzi jasny, ciemny czy średni? ---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- pasowałaby Ci taka wymianka? bo jak tak to ja jestem chętna ---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- ok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#694 | |
Zadomowienie
|
Mi się jeszcze spodobało bolerko japan style z dokładki...
![]() znalazłabyś jeszcze coś za nie? ![]() ---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#697 |
Wtajemniczenie
|
niestety nic :O(
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#698 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za zółty long
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- Niestety z tuniczek nic nie mam wszystko mam już wystawione w watku ![]()
![]() |
#700 |
Rozeznanie
|
Hej cos u mnie za bluzeczkę SAY CHEESE
podkład revlon, i ewentualnie gorset?
![]() |
#701 |
Zakorzenienie
|
Hej,
wiem że to rozmiar S, ale ciuszki fishbone mają dziwną rozmiarówkę, pasują na mnie zależnie od modelu prawie wszystkie rozmiary, w związku z tym mogłabym prosić wymiary żółtego t-shirtu? Jeśli oczywiście znajdziesz coś w zamian u mnie ![]() ---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- A co Cie najbardziej interesuje? Ciuszki? czy kosmetyki? ---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- Takich tuniczek w mniejszych rozmiarach niestety nie posiadam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#702 |
Rozeznanie
|
Wymiary:
-szerokość między pachami 42 cm (czyli co najmniej biust B/C) -długość całkowita 85 cm możliwość regulacji w talii dzięki paseczkowi Nie wypatrzyłam na razie nic konkretnego, bo czekam, aż się okaże, czy będzie na Ciebie dobra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#704 |
Rozeznanie
|
Aha. Hmm.. to w biuście ściągnięcie paseczkiem raczej nic nie zmieni, tylko zrobią się takie brzydkie fałdki.
Na mnie też ciut luźna, ale jest bardzo wygodna, więc zostawię ją sobie chociażby do chodzenia w domu ![]() Czyli kontynuuję chomikowanie, a miałam się oduczyć ;P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#706 |
Rozeznanie
|
Hmm.. Metkę wycięłam, bo drapała, a na tej drugiej ze składem materiału itp. nie mogę znaleźć rozmiaru.
Mogę wrzucić zdjęcie, jak wygląda na mnie (mój biust to małe C). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#707 |
Rozeznanie
|
Noszę S/M.
Ta tunika od początku była na mnie trochę luźna, ale kupiłam bo mi się spodobała ;P Hmm.. a szukam tego, co umieściłam w wishliście, może akurat masz coś takiego? ![]() ---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- Ajć, no tak, trochę nie dopatrzyłam. No to hej hej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#709 |
Rozeznanie
|
Coś za kurteczkę jeansową Pepe Jeans, strój błękitny?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#710 |
Raczkowanie
|
znajdziesz cos u mnie za różową bluzeczke?https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1251201559
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#711 |
Zakorzenienie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
Jeśli nadal interesuje Cię wymiana to teraz oprócz bolerka podoba mi się jeszcze:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1251198339 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1251201559
![]() |
#712 |
Zadomowienie
|
Na komplecik jestem nadal chętna
![]() ![]() A za komplet mogę oddać puder mineralny oraz perfum Oriflame. Pasuje Ci taka wymiana? ![]() ---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- o jejku ale ten long z Fishbona jest śliczny ![]() ![]()
![]() |
#714 |
Zakorzenienie
|
Byłabyś chętna na wymianę?
![]()
![]() |
#716 |
Wtajemniczenie
|
coś za bluzkę "Say cheese" ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#718 |
Zakorzenienie
|
Oj
![]() Ale nietoperz i bolerko są dostępne. ![]() Niestety nie mogę zrobić zdjęcia, ponieważ nie mam aparatu, a mój telefon z aparatem wczoraj zrzuciłam z okna. ;p Zdjęcia mogłabym wykonać najprędzej w sobotę albo piątek.
![]() |
#719 |
Zakorzenienie
|
mogę prosić wymiary https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1251198339 szer w biuście bez naciągania i dł od paszki wystarczy
![]() ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- chodzilo mi o dł od paszki w dol ![]()
![]() |
#720 |
Wtajemniczenie
|
hej=)
coś u mnie za: fioletowy nietoperz stan idealny różowa bluzka bershka ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:41.