|
|
#691 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wirtualne przyjaciółki cz.III
Cytat:
ale to może dlatego, że ja się ich nigdy nie bałam ![]() ale tak mi sie przypomina jak kiedys szłam z przyjaciółką i wybiegł w naszą stronę owczarek i zaczął szczekać, to mi kumpela prawie na plecy wskoczyła myślałam, że ją zabiję
|
|
|
#692 | |
|
Zakorzenienie
|
Kobiety mają przecież swoje sposoby
![]() Cytat:
Bo ja o 1 nie czuję się w ogóle zmęczona jeszcze ![]() Z nami się tak dobrze rozmawia, że nie mogłoby Ci się chcieć spać ![]() Dlaczego? Kat a jak Twój psiak?
|
|
#693 |
|
Zakorzenienie
|
sunia już lepiej -powoli zaczyna pic i jeść
ale poza tym jest dobrze
|
|
#694 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie bardzo często ludzie pamiętają Często tam chodziliśmy, bo to była moim zdaniem tam najlepsza knajpka, a ogólnie byliśmy dość długo, bo miesiąc. Ale nie przypuszczałam, że po roku będzie nas pamiętał. Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- Cytat:
Ja bym chyba zrobiła tak jak ta Twoja koleżanka ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- Cytat:
Wyjdzie z tego
|
|
#695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tam kazdy sie boi chodzic a z drugiej strony tez jest wilczur i nigdy nie zamkna bramy tylko siedzi na drodze i sie przejsc nie da![]() I ano w prawo ani w lewo sie nie da ![]() Jak sie idzie w przynajmniej 2 osoby to pies nic nie zrobi |
|
|
|
|
#696 |
|
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=360434
Jak by mój TŻ miał takiego najlepszego kolegę, o którym tutaj autorka pisze, który tak by się zachowywał, chyba bym oszalała Przecież ja bym z nim prowadziła regularne wojny
|
#697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj to szybciutko wyzdrowieje jak fajnie ze juz jej lepiej |
|
|
|
|
#698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#699 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sprzedawca raczej maja pamiec do twarzy ![]() Dosyc az bylam w szpitalu i to w kilku miejscach nie chcialo mi sie goic i w ogole do dzisiaj mam blizny![]() Podobno ![]() Cytat:
Napewno ---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- Moze np moj tata ale to nie skutkuje przez 2 noce a potem to samo ![]() Niektorzy to wcale o innych nie mysla takie psy moga duza krzywde komus zrobic tyle dzieci teraz chodzi, dopiero jak cos powaznego sie stanie to zrozumieja ehhhh albo i nie
|
||
|
|
|
#700 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W tym roku nad morzem miałyśmy blisko do jednego sklepu, że można było szybko wyskoczyć, po jakąś wodę czy coś słodkiego, więc często się tam pojawiałam. Pracowała tam taka przemiła pani. I jednego razu jak poszłam z koleżanką do tego sklepu, powiedziała coś, co świadczyło, że mnie kojarzy. Moja koleżanka zrobiła minę taką --> i mówi, że jej się nigdy jeszcze nie zdarzyło, by ją ktoś zapamiętał Cytat:
Bidulko! Cytat:
|
|
#701 | |||
|
Zakorzenienie
|
To przejdzie ze mna 1km w dwie strony i go nogi bola to go juz nie mecze
![]() Cytat:
a takto siedze do pozna, no chyba ze wiem ze rano wstaje to wole wczesniej sie polozycI pewnie juz wszytsko umiesz? ![]() No pewnie z Wami zawsze moge siedziec ![]() Nie wiem jak malzenstwo ze soba nie moze dosc do porozumienia tylko robi sobie na zlosc "oko za oko zab za zab" zawsze mi sie wydawalo ze w malzenstwoe tak jak i w zwiazku rozmowa to podstawa ![]() ---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- Cytat:
![]() Ale jak czesto tam bywalals w sklepie to nie dziwie sie tej pani ze Cie zapamietala ![]() Jak to milo isc do sklepu jak jest mila sprzedawczyni poszlam do kolezanki i pies wyskoczyl zza niej i rzucil sie na mnie przewrocil mnie i zaczal gryzc naszczescie go odciagnel bo dosc gleboko mnie pogryzl w kilku miejscach w w 5 a 3 tak gleboko ze kosci bylo widac i sciegna zachaczyl ale wcale bolu nie czulam bardziej mnie przerazalo co ja rodzicom powiem i potem jak mi zszywali to sie patrzylam![]() Jak ktos idzie sam to czesto krzyki slychac, u tego co mnie pogryzly to jest 5 wilczurow i kilka osob pogryzly i nic sobie z tego nie robia |
|||
|
|
|
#702 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja jak wiem, że muszę wcześniej wstać, to też staram sie wcześniej położyć, ale co z tego, jak nie mogę zasnąć? ![]() Nieeee ![]() Cytat:
No ja tego też nie rozumiem. I że tak późno ona w ogóle zabrała się do ratowania małżeństwa. A on... Jakby w ogóle już nie miał na to ochoty ... Mnie irytują tacy ludzie I jakby mój TŻ się nie oddzywał, gdyby ten go krytykował, to sama bym się odezwała. Choć to z tym chłopakiem też coś nie tak, że nie umiał nic powiedzieć i jeszcze uważał go za jednego ze swoich najlepszych kolegów A jak by rzucał jeszcze jakimiś uwagami pod moim kontem, to w ogóle dosięgnął by go mój gniew Cytat:
Bardzo Cytat:
Takie małe dziecko jeszcze byłaś. Dobrze, że go odciągnęli!!Patrzyłaś ? ![]() Cytat:
|
|
#703 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Zawsze cos
![]() Cytat:
![]() Wtedy ja biore tel i gram i tak do 3 jak ostatnio![]() A kiedy dokladnie masz ten egzamin? zebym wiedziala kiedy kciuki trzymac Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No wlasnie nic sie nie odezwal co on jezyka nie mial ![]() Ja jestem cieta i nie dam sobie w kasze dmuchac wiec.... ubaw to wszyscy by mieli ale z niego ![]() Cytat:
![]() I jakby Ci alske robila ze cos kupujesz ![]() Cytat:
Lubie patrzec na takie rzeczy, ja patrzylam mama tate cucila![]() Cytat:
![]() TŻ sie juz nie pyta co robie tylko "na wizazu?" ![]() ![]()
|
|||||||
|
|
|
#704 |
|
Konto usunięte
|
Kolacja pochłonięta... Szkoda, że tak mało
Jeszcze spakować się trzeba... Wprawdzie tylko na 3 dni, ale już mi się nie chce...
|
|
|
|
#705 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przecież Tobie się chce spać o 11 Nie wiem, czy by mnie to uspało ![]() Dokładnie nie wiem, bo go właśnie ustalany z profesorem Ale w pierwszej połowie. Dam znać Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dokładnie o to chodzi, tak bym mu odpowiedziała, że chłopak szybko by się przymknął i w moim towarzystwie nie odzywał ![]() A skad wiesz? ![]() I jak by ktoś jej kazał tak siedzieć. Przecież ekspedientka powinna przyciągać klientów, a nie odpychać. Cytat:
Cytat:
![]()
|
|
#706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kobieta jadac nawet na 3 dni i tak musi miec wszystko
|
|
|
|
|
#707 |
|
Zakorzenienie
|
|
#708 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#709 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tak mi zejdzie![]() Ja mysle ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dokladnie i tak mu dowalic ze by mu szczeka opadla ![]() Cytat:
![]() Jak jest mila to i z checia sie chodzi do tego sklepu nawet jak jest troszke drozej ![]() No ![]() ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- Ja tam zawsze musze miec nadmiar wszytskiego
|
||||
|
|
|
#710 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), ale stwierdzam, że czas się położyć, tylko, że spać się nie da... Ostatnio do psiapsióły pisałam sms o 2 czy śpi? A ona mi odpisuje: "Wariatka. Tak, śpie. " Cytat:
Yhy A ja tak potrafię ![]() Cytat:
![]() Ona tylko wyciągała je po kolei ![]() ---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- Jaki nadmiar? To wszystko jest przecież NIEZBĘDNE!
|
|
#711 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziwne![]() Cytat:
![]() Oj ja tez a pozniej jaka satysfakcja![]() Cytat:
Ja zawsze Ci prawde powiem ![]() A nad jakimi sie zastanawialas? ![]() No przeciez jak ja moglam tak napisac
|
|||
|
|
|
#712 |
|
Zakorzenienie
|
Ciekawe
![]() Aż mi potem żal mojej "ofiary" ![]() Hm... nie pamiętam, tyle ich było Wiem, że w rezultacie wybrałam z nadzieniem karmelowym, bo była pyszna ![]() No właśnie nie wiem
|
#713 | |
|
Zakorzenienie
|
Tez sie ostatnio nad tym zastanawiam
![]() Mi tam nigdy no chyba ze po tym "incydncie" siedzi jak ta szara myszka![]() Cytat:
Bo zamotana jestem
|
|
|
|
|
#714 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja wiem, bo Ci tak dobrze w jego ramionach
![]() Cytat:
![]() Też lubię Zresztą ja w ogóle kocham czekoladę I po raz pierwszy jadłam czekoladę o smaku tiramisu ![]()
|
|
#715 | |
|
Zakorzenienie
|
Szczegolnie jak otworze oczy a on taki przytulony
![]() Cytat:
ale mi narobilas smaku
|
|
|
|
|
#716 |
|
Zakorzenienie
|
Niedobra!
Aż mi się tak zachciało ![]() Bardzo dobra ![]() ---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- Jakiś komar mi po pokoju lata
|
#717 |
|
Zakorzenienie
|
a ja moge byc zamiast TŻ ?![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nie watpie ![]() i masz towarzystwo![]() ja okno zamknelam bo zimno mi bylo a TŻ sie smiej ze ja to morderczyni bo jak cos mi wleci to chodze z zeszytem i zabijam nie usiade jak wszytskich nie zabije
|
|
|
|
#718 | |
|
Zakorzenienie
|
Kochana jesteś
![]() Cytat:
![]() Za takie towarzystwo dziękuję! To wolę być sama
|
|
#719 | |
|
Zakorzenienie
|
Wiem
<skromna>![]() Cytat:
juz mam do tych rzeczy zeszyt przeznaczony![]() JA wole byc sama i dlatego okno zamknelam ![]() A Tobie tak goraco?
|
|
|
|
|
#720 | |
|
Zakorzenienie
|
Choć co męskie ramię to męskie.... ![]() Cytat:
![]() Szczerze to mi tu gorąco, ale okno mam zamknięte. On tu musiał wcześniej się wedrzeć
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:42.

ale to może dlatego, że ja się ich nigdy nie bałam
myślałam, że ją zabiję

Wyjdzie z tego 

A jak by rzucał jeszcze jakimiś uwagami pod moim kontem, to w ogóle dosięgnął by go mój gniew