|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#691 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz. V
któraś z dziewczyn prosiła mnie o fotkę nowej fryzury, wkleję kiedyś bo narazie nie mam aparatu a z komórki nigdy nie udało mi się zrobić dobrej fotki moich włosów
![]() a tak w ogóle jestem nimi załamana... źle się układają, grzywka jakaś nie teges... toteż cały czas chodze w takim malutkim kucyczku i wyglądam jak sierota mam nadzieję, że jutro rano będą wyglądały w miarę, bo zawsze wyglądają lepiej drugiego dnia po myciuzaczynam żałować, że je w ogóle ścięłam...ehhh
|
#692 |
|
Zakorzenienie
|
Przepraszam, że znowu zadaję idiotyczne pytanie, ale właśnie wystawiam bluzkę na all i zastanawiam się, czy jeżeli wezmę aukcję z licytacją, będę mogła określić cenę minimalną, od której zaczyna się licytacja?
|
|
|
|
#693 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a jak Ci urosły ! też chcę tak ![]() Cytat:
Jakie Ty masz gęste włosy, tak dużo ich ![]() Cytat:
Śliczna jesteś ![]() Cytat:
I pasuje mi się dzisiaj zacząć jako tako uczyć, chociaż pewnie wyjdzie jak zawsze - uczenie się wieczór przed sprawdzianem ![]() Mam tak samo, profil humanistyczny, a interesuje się typowo fizyką Ja to jakaś dziwna jestem, fizykę uwielbiam, matma łatwo mi wchodzi do głowy, nie przepadam, ale do zniesienia. a chemii wprost nienawidzę ![]() Profil humanistyczny odpowiada mi tak sobie, ale najgorzej u mnie z biologią. Pani Profesor ( ) jest typowo zboczona na punkcie swojego przedmiotu, i chociaż nikt nie ma zamiaru zdawać matury z biologi to rozszerza maksymalnie program (w książce podane zagadnienie w nawiasie, jako dodatkowe, a ona każe rozpisywać w zeszycie na przynajmniej stronę )a dzisiaj czeka mnie gramatyka francuska..... Cytat:
![]() Też się zastanawiam nad venitą, nie jest droga, a w każdej drogerii u mnie jest, więc myśle, że wyszłoby to na lepsze dla mnie, a głownie dla moich włosów, bo farba bardzo je niszczy
Edytowane przez desporadka Czas edycji: 2009-09-20 o 12:26 |
|||||
|
|
|
#694 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż u mnie po całej nocy to afro mam, u Ciebie jakoś delikatniej wyszło ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dymka, zgadzam się z Dziewczynami- ślicznaś ![]() Cytat:
17.12.2007- Walka o zdrowe i piękne mo-hery Moja pielęgnacja-> klik!Przewodnik po olejowaniu! Profil na Endo TF, CE, obwodówka- zrobione Bieganie + Turbo Ewy Ch. Edytowane przez Narek Czas edycji: 2009-09-20 o 12:25 |
|||||
|
|
|
#695 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#696 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jak ty masz od bioli to ja tak miałam z chemią i dalej mam z łaciną. Chociaż babce od łaciny się nie dziwię, że jest na nas taka cięta. Musi zrobić ten program, jaki musi, a my moglibyśmy siedzieć cicho i czekać na kulturę antyczną, która będzie w przyszłym półroczu. Ale nie, mamy jednego takiego co najmniej idiotę, który nie potrafi siedzieć cicho i musi w niesamowicie bezczelny sposób wyrażać swoje niezadowolenie. Przez to wszyscy mamy przewalone oczywiście. A najlepsze jest to, że wychowawca nic mu nigdy nie powiedział, tak samo żaden inny nauczyciel. Przepraszam, ale musiałam się wyżalić A teraz wracam do matmy. A w ogóle statytyka opisowa (z naciskiem na odchylenie standardowe i wariancję) jest taka prosta, czy to ja się zrobiłam taka mądra przez wakacje? ![]()
|
||
|
|
|
#697 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jednak nie żałuję, że z możliwości niemiecki/francuski wybrałam właśnie ten drugi, niemca strasznie nie lubię Wpółczuję chemi Rozumiem, na szczkołę trzeba się pożalić czasem No to jest właśnie najgorsze, że przez jednego takiego wszyscy muszą mieć przewalone Nauczyciele są pod tym względem niesprawiedliwi, powinni tępić tego właśnie gościa, żeby zmienił swoje zachowanie, a nie wyżywać się na całej klasie ![]() A ja zrobiłam się przez wakacje jakaś taka...hmm wolniej łapiąca i rozleniwiona
|
|
|
|
|
#698 |
|
Rozeznanie
|
Hehe, dobrze, ze moje przenoje w liceum juz sie skonczyly
jyyli a do tego twoje zdanie, ze kochasz lacine calkiem mnie scielo Ale, ale co do matmy to mysle, ze stanowczo zrobilas sie madrzejsza przez wakacje - zreszta matma to wiesz-wieza magow dla mnie. Oczywiscie bylam sama w mat-fizie wiec wiesz ![]()
"Niektórzy uważają, że piłka nożna jest kwestią życia i śmierci. Jestem rozczarowany takim podejściem. Zapewniam, że jest czymś znacznie, znacznie ważniejszym." B.Shankly Blue heart forever - CFC Zapuszczam wloski o9.11.2013 --> CP 13.01.2014 --- 44,5 cm Edytowane przez SummerGlow Czas edycji: 2009-09-20 o 13:04 |
|
|
|
#699 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() będzie dobrze Cytat:
Dziekuję Ja dziś mam dzień lenistwa i umierania i szycia o ile starczy mi cierpliwości. A wieczór masażowy ![]() ![]() ![]() Ale niedługo mi się skończą wakacje i też będę marudzić, że uczyć się muszę, pisać mgr i projekty robić jeszcze tydzień
|
|
#700 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
Dziękuję za oświecenie |
|
|
|
#701 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak myślę, że wczoraj mi krew pobierali, to może dlatego tak zmądrzałam Kiedyś w końcu upustem krwi się ludzi leczyło, może na głupotę też to działa![]() U Ciebie z matmą jak u mnie z polakiem Ale teraz (chyba przez to, że oglądam Stargate Atlantis ) żałuję, że się do fizyki nie przyłożyłam, bo zamarzyła mi się kariera naukowa![]() Też muszę się wziąć za sprzedawanie na allegro, ale to jak konto założę, będzie łatwiej. Z tym, że ja to konto zakładam od początku września, a bank mam 20 metrów od szkoły Dobra, idę z tego Wizażu uczyć się i nie wejdę z powrotem, póki czegoś sensownego nie zrobię Jestem już wizażoholiczką
|
|
|
|
|
#702 |
|
Rozeznanie
|
Ja tez.. strasznie mocne to uzaleznienie
No ja jeszcze takich radosci nie przezywalam na widok fizyki , a musze dodac, ze jestem mistrzem przez 3 lata nie bylam na fizyce ani razu przy tablicy - dalej nie wiem jak to sie stalo.A co do allegro.. to dobrze ze napisalas u mnie tez zalega tyle ksiazek, ze szok - mniej wiecej od 5 kloasy do liceum Jak dobrze pojdzie bede taka bogata...![]() Milej nauki )
"Niektórzy uważają, że piłka nożna jest kwestią życia i śmierci. Jestem rozczarowany takim podejściem. Zapewniam, że jest czymś znacznie, znacznie ważniejszym." B.Shankly Blue heart forever - CFC Zapuszczam wloski o9.11.2013 --> CP 13.01.2014 --- 44,5 cm Edytowane przez SummerGlow Czas edycji: 2009-09-20 o 13:39 |
|
|
|
#703 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
dzieki dziewczyny, mam wrazenie ze moje włosy stoja w miejscu, zwlaszcza grzywka no ale jestem subiektywna wiec moze macie racje... Cytat:
![]() Dziekuje moje fale na zdjeciach wygladaja srednio ale kiedys pstrykne fotke.Cytat:
musze przesledzic co stosujesz.. ![]() Cytat:
![]() Ojejku jejku, udało sie cos z tym zrobic?
|
|
#704 |
|
Rozeznanie
|
Ja miałam, 3 razy. "Biopsjowali" mi tarczyce i węzły chłonne. Biopsja tarczycy nie bolała ani trochę, węzły chłonne to już zupełnie inna bajka
Ale nie chcę cię straszyć, nie wiem jak wygląda biopsja piersi. Mi tam robili na żywca. Przy węzłach chłonnych tylko uczucie było strasznie nieprzyjemne, ból niewiele większy niż przy pobraniu krwi, nie martw się A ja właśnie leże już 3ci dzień w domu z anginą. Jutro na pewno nie pójdę do szkoły,a mam sprawdzian z WOS-u. Babka jest strasznie cięta na tych co nie przychodzą w pierwszym terminie pisać, i to nieważnie,czy przez chorobę czy przez wagary, wszystkich wrzuca do tego samego worka ![]() TŻ pojechał dzisiaj z bratem na paintballa, miał u mnie być już 2 godziny temu i nadal go nie ma niepunktualność to jedna z rzeczy,których najbardziej nie cierpię
" Ciekawość zabiła kota, satysfakcja go wskrzesiła " ![]() http://www.stephenking.pl ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/6qw2a069sfwd4tsq.png Zużywam kosmetyki, nie kupuję nowych ![]() Edytowane przez MerriqueMayfair Czas edycji: 2009-09-20 o 14:58 |
|
|
|
#705 |
|
Zakorzenienie
|
Ja miałam biopsję piersi gdy miałam jakieś 16 lat i z tego co pamiętam nic mnie nie bolało
|
#706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale szczerze mówiąc, to jak dla mnie mogłoby nawet boleć, byle nie było to robione straszliwą igłą. Ja się tak bardzo boję igieł, że przez lata dentyści mi robili bardzo bolesne zabiegi na żywca. Jak dostawałam penicylinę w tyłek, też się niemiłosiernie darłam, ale to akurat bolało jak cholera![]() A zresztą ból jest pojęciem bardzo względnym, a igła już nie, jest całkowicie rzeczywista, można jej dotknąć, można zepsuć i każdy widzi ją tak samo. Chyba to mnie najbardziej przeraża |
|
|
|
|
#707 |
|
Zakorzenienie
|
no już nie są fioletowo srebrne
teraz powoli bede zmywać te płukanke z włosów no i musze pmyśleć jak płukać żeby te przy głowie które najbardziej w żółty i rudy wpadają, żeby one chwytały te płukankę.... i tak myślałam może będę płukać całe a z reszty czyli tych końcówek długości ok 15cm bede spłukiwać tę płukankę, żeby ich nie chwyciło za bardzo, bo one najbardziej łapią płukankę...
|
#708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#709 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#710 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, wywyoływała któraś z Was odbitki zdjęć cyfrowych w Rossmannie? Ile trzeba na nie czekać? Potrzebuję zdjęć na wtorek i zastanawiam się, czy jak zamówię je jutro to będą gotowe.
|
|
|
|
#711 | |
|
Zakorzenienie
|
tez się ciesze
![]() Cytat:
|
|
#712 |
|
Zakorzenienie
|
Ja robię odbitki w Media Markt - następnego dnia zawsze były, a czasem nawet po kilku godzinach.
|
#713 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja niestety nie pomogę, bo nigdy nie zamawiałam, ale wydaje mi się, że w jeden dzień powinny być. A na stronie Rossmanna nie jest napisane ile trzeba czekać na zdjęcia?
|
|
|
|
#714 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#715 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#716 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem Kochane, czego się bałam tak
![]() Dziś miałam gości cały dzień znów. Zaraz złoże zamówienie w Dozie ![]() Dzisiaj prawie wygrałam 30.000 zł..
|
|
|
|
#717 |
|
Zakorzenienie
|
|
#718 | |
|
Zakorzenienie
|
Zamiast kwiatów prosiłam o losy, albo lotto
![]() No i kuzynka dała mi dziś los "Złota rybka" czy jakoś tak. Czytałyśmy polecenie, wynikało z niego, ze trzeba zdrapać 4 małe rybki i jeśli będzie tyle samo co na dużej rybce to się wygra.zdrapaliśmy, zgadzało się. Poszliśmy tam gdzie kuzynka kupiła,. a to się okazało, ze chodzi o liczbę ukrytą pod dużą rybką (w sensie, ze tę rybkę też trzeba zdrapać)
|
|
|
|
#719 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
juz po lokach bo włoski umyte, a i tak całego dnia nie wytrzymały ---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- Cytat:
|
|
|
#720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
omg przeczytałam że wygrałaś prawie 30tys a nie prawie wygrałaś xD
Edytowane przez mOna01 Czas edycji: 2009-09-20 o 18:49 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:28.

mam nadzieję, że jutro rano będą wyglądały w miarę, bo zawsze wyglądają lepiej drugiego dnia po myciu

a jak Ci urosły ! 
no i bez flesza, bo w łazience, w której są 3 ściany luster źle by się to skończyło
I pasuje mi się dzisiaj zacząć jako tako uczyć, chociaż pewnie wyjdzie jak zawsze - uczenie się wieczór przed sprawdzianem
) jest typowo zboczona na punkcie swojego przedmiotu, i chociaż nikt nie ma zamiaru zdawać matury z biologi to rozszerza maksymalnie program 

Ale, ale co do matmy to mysle, ze stanowczo zrobilas sie madrzejsza przez wakacje

aaaaaa........... .... mam fioletowo-srebrno-rune włosy.....