Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-11, 12:04   #691
Hosenka*
Zakorzenienie

Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III

Cytat:
Napisane przez ksiezniczkaa87 Pokaż wiadomość
A z moją mamą jeszcze gorzej Ostatnio znalazła w lumpku nosidełko za 2 zł i kupiła dla mojego dziecka
Więc jak będę tylko w ciąży to przez 9 mscy będę biegać i kupować wyposażenie od niemowlaka po szkołe podstawową
Moja tez już kupuje W szafie czeka juz kilka słodkich śpioszków, kurteczka, spodenki i coś tam jeszcze Wczoraj rozmawialiśmy z TŻ na temat dziecka (z powodu ostatnich stresów, ale po wczorajszej wizycie u gina powinno być ok) i tak się rozmarzyliśmy trochę, ale zgodnie stwierdziliśmy, że na wszystko przyjdzie odpowiednia pora, a teraz moment nie jest odpowiedni.

Księzniczko: ile Ty tego masz Ja ostatnio znacznie okroiłam kolorówkę - od kilku miesięcy sprzedałam na Allegro kilka różów, rozświetlaczy, szminek, błyszczyków, cieni, lakierów (). Nawet nie odczułam braku tych kosmetyków - znak, że rzeczywiście były mi zbędne.

Po fitnessie a przed pójściem do TŻ zużyłam:
- peeling jabłkowy Joanny
- żel pod prysznic Marrakech Sunrise Palmolive
- Laktacyd

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-11, 12:23   #692
cherryPie
BAN stały

wreszcie skończyłam spis pięlegnacyjny
jakby ktoś chciał zajrzeć to jest tutaj: http://docs.google.com/View?id=ddg3k4x5_2cwnjrghd

;] wrzucam go zaraz do podpisu. ale patrząc na niego to uważam, że jest w miarę ok, gorzej będzie przy kolorówce. to będzie wyzwanie...
cherryPie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-11, 12:29   #693
_Novotna_
Wtajemniczenie

Cytat:
mam 2 sprawdzone pelingi ktore bede kupoiwac na zmiane.
Zetafon jakie to peelingi?
U mnie w tych drogeriach, w których bywam straszna bida z peelingami
W Rossmanie tylko Lirene i Dax Cosmetics a w Tesco peelingi myjące Joanny i kokosowe w słoiczkach Bielendy -- taki mam wybór, że żaden jakoś mi nie podchodzi, wszystkie z nich już przetestowałam i żadnego nie chcę z powrotem ....

---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ----------

Cytat:
Napisane przez cherryPie Pokaż wiadomość
jakby ktoś chciał zajrzeć to jest tutaj: http://docs.google.com/View?id=ddg3k4x5_2cwnjrghd

;] wrzucam go zaraz do podpisu. ale patrząc na niego to uważam, że jest w miarę ok, gorzej będzie przy kolorówce. to będzie wyzwanie...
Jak dla mnie to nie jest źle, po prostu niektóre kosmetyki się powtarzają (tzn. że musisz je bardzo lubić)
Ja bym zużywała powoli jak leci a kupowała tylko te kosmetyki, które się kończą aktualnie, a nie ma ich w zapasach
Jeśli chodzi o próbki to u mnie dość szybko schodzą, albo można zabrać ze sobą na wyjazd jakiś i wrócić już bez nich
Stary 2009-11-11, 12:30   #694
025dd70b38ae5ec63576996b909aa97df2915b11_5f1f5c7240092
Konto usunięte

Orlico: Oj, strasznie mi przykro, wiem co to przewlekła choroba Możesz liczyć na moje kciuki za Twoje zdrowie.

cuciola
: Gratuluję stażu w związku! Ja z moim TŻ jestem 3,5 roku, ale wciąż się czuję jakbyśmy się dopiero w sobie zakochali!

księżniczko
: TŻ się spisał Twój zbiór kolorówkowy to chyba pół drogerii! Jeśli coś dokupisz, to dostaniesz takie baty, że na tyłku przez miesiąc nie usiądziesz! A co do płci dzieciaczka, to jestem zdania, że zielone i żółte ciuszki to najlepsze wyjście uniseks, gdy chce się przygotować na narodziny bobasa, a nie chce znać jego płci.

Koniku: Nie istnieje coś takiego jak miseczka A. Miseczka zawsze musi być przyporządkowana obwodowi, bo bez niego nic nie znaczy. Inna jest w 65A, a inna w 80A.

Sweet Jelly: Ja też czasem tracę dech, gdy widzę spisy kosmetyków dziewczyn. Ale potrzeba redukowania kosmetyków jest subiektywna - dla mnie 3 balsamy do ciała to zdecydowanie za dużo, a dla innej z dziewczyn liczba optymalna. Odwykujemy się, żeby świadomie kupować kosmetyki, a nie jedynie zmniejszać ich ilość.

Tradycyjnie gratuluję zużyć (), a za zakupy karcę - bo widzę, że same niepotrzebne i impulsywne nabytki tu się pojawiają

Sama zużyłam masło Rebuild Ziai. Kupiłam sobie w zeszłym miesiącu jedno na zapas, więc teraz je otwieram, bo to mój jedyny antycellu. Dziś skończy się też mydło po przysznic pomarańczowe Ziai. Zmuliło mnie pod koniec, nie dla mnie takie wielkie pojemności, wracam pokornie do Jardins du Monde.

Widziałam się wczoraj z TŻ, więc humor mam dziś świetny, aż z rozpędu poodkurzałam, zmieniłam pościel i zrobiłam porządek w notatkach i książkach Dziś pojechał do Wa-wy na koncert, więc dzień przeznaczę na dbanie o siebie (oczyszczanie twarzy, nawilżanie włosów, złuszczanie) i maraton Gilmore Girls, bo mam nagrany cały 5 sezon. Do popołudnia!

Edytowane przez 025dd70b38ae5ec63576996b909aa97df2915b11_5f1f5c7240092
Czas edycji: 2009-11-11 o 12:32
025dd70b38ae5ec63576996b909aa97df2915b11_5f1f5c7240092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-11, 12:35   #695
zetafon
Zakorzenienie

novotna:
moje ulubione kosmetyki to cukrowy peeling DAXa ,ten czekoladowy a drugi to Lirene pomarańczowy na cellulit.lubie mocne ścieranie i ładne zapachy.oba maja takie własciwosci a na dodatek nie sa przesadnie drogie (daxa kupuje zawsze w promocji za 12zł)a ten lirene jest na dodatek wydajny. ide myć włosy i zuzywać maski.mam 4 i trzeba cos z tym zrobic

od 01.11.2010 oszczędzam
zetafon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-11, 12:39   #696
_Novotna_
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zetafon Pokaż wiadomość
novotna:
moje ulubione kosmetyki to cukrowy peeling DAXa ,ten czekoladowy a drugi to Lirene pomarańczowy na cellulit.lubie mocne ścieranie i ładne zapachy.oba maja takie własciwosci a na dodatek nie sa przesadnie drogie (daxa kupuje zawsze w promocji za 12zł)a ten lirene jest na dodatek wydajny. ide myć włosy i zuzywać maski.mam 4 i trzeba cos z tym zrobic
Miałam kiedyś DAX marcepanowy bodejże, to strasznie zapach mnie drażnił, nie wiedziałam nawet, że są jakieś inne z tej serii.. A co do Lirene to zgadzam się, że jest całkiem porządny, ale miałam już kilka razy i chciałabym coś innego spróbować
Miłego zużywania
Stary 2009-11-11, 12:42   #697
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cherryPie Pokaż wiadomość

Wg mnie jest bardzo ok i nie masz z czego się odwykować
Kremów do twarzy co prawda trochę dużo, ale 4 z nich to miniaturki, więc zostaje 5.
Balsamy masz tylko 3, pielęgnacja włosów tez w normalnym stanie.

A gdzie żele pod prysznic, peelingi do ciała, peelingi/kremy do stóp, maseczki do twarzy? Nie używasz?

Cuciola: gratuluje tak długiego stażu w związku
Ja z moim jestem dopiero 1,5 miesiąca, a najdłuzej byłam z kimś 2 lata (2 takie związki).

Co do peelingów do ciała: tez bardzo przypadł mni do gustu Dax (miałam wanilia+pomarańcza, zakupie również czekoladowo-kokosowy, ale dopiero jak zużyję jeszcze conajmniej 2, bo mam sporo peelingów ). Lubię też peelingi Joanny Fruit Fantasy - wydają sie niepozorne i dosyć rzadkie ale super polerują skórę, jest gładka i milutka w dotyku

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2009-11-11 o 12:49
Stary 2009-11-11, 12:49   #698
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Zetafon, to sama rób peelingi, wystarczy gruboziarnista sól [jak na skórze nie ma podrażnień] lub cukier, dolewa się oliwkę, potem jakiś żel - jaki zapach lubisz, można dodać kilka kropel olejku aromatycznego i szorowanko

Z Daxa uwielbiam czekoladowy właśnie
Teraz mam marcepanowy ale zapach już mi tak nie odpowiada, jak skończę to znów wrócę do czekoladyyy
Stary 2009-11-11, 12:50   #699
aante_e
Miss Pudernica

[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;15214125]
Sweet Jelly: Ja też czasem tracę dech, gdy widzę spisy kosmetyków dziewczyn. Ale potrzeba redukowania kosmetyków jest subiektywna - dla mnie 3 balsamy do ciała to zdecydowanie za dużo, a dla innej z dziewczyn liczba optymalna. Odwykujemy się, żeby świadomie kupować kosmetyki, a nie jedynie zmniejszać ich ilość.
[/QUOTE]

Super zdanie, mogłoby się stać mottem wątku
Dla mnie celem jest pozbycie się zapasów i zminimalizowanie ilości niektórych kosmetyków. Mam teraz 4 maski do włosów, jedna spokojnie by wystarczyła, tak samo z kremami do twarzy. Ale balsamów mam zwykle 4-5, smaruję się codziennie rano i wieczorem, więc schodzą mi szybko. Podobnie mam z szamponami: na co dzień, do blondu, nawilżający i oczyszczający.
Staram się nie porównywać ze zbiorami dziewczyn, bo wiem, że mi mogłaby wystarczyć mniejsza ilość kosmetyków i byłabym z tego zadowolona, a to najważniejsze.

Cherry jak dla mnie to masz minimalistyczny zbiór pielęgnacji. Kosmetyki, które Ci się dublują używaj codziennie, a szybko pozbędziesz się zapasów.

U mnie na razie zastój w użyciach. Wykończyłam sporo resztek, teraz ruszyłam nowe opakowania, więc pewnie dopiero w grudniu coś się skończy Za to ciągle nic nie kupuje

Fuksja też czasami wolę mieć mały zapas rzeczy, których używam stale, bo z gotówką tez u mnie różnie, czasami całą kasę pochłaniają książki czy nieprzewidziane wydatki. I też mi szkoda takich sum na kosmetyki, szczególnie kolorówkę. Chcę przejść na wyższą półkę, ale nie aż tak wyższą Wydaje mi się, że za 50 zł też znajdzie się fajne kulki a'la meteoryty. Wolałabym te pieniądze wydać na ubrania, książki, bo to są rzeczy które posłużą mi długo, będę ich używać na co dzień. No ale mówię to ze swojego punktu widzenia, wiadomo że każdy może myśleć inaczej
Stary 2009-11-11, 12:59   #700
Shpilcia
Zakorzenienie

Fuksjaa gratulacje zdanego koła
Cytat:
Napisane przez cuciola Pokaż wiadomość
mam go jeszcze od lata..pol opakowania i nie spieszy mi sie zeby sie skonczyl. Trzeba sie niektorymi kosmetykami degustowac

chcialam sobie w grudniu kupic cos z tej pomaranczowej serii Ziaji..choc na kwc pisze ze wcale na pomarancze nie pachnie..to jak to jest?
Ja nie potrafię tak długo trzymać jednego kosmetyku
Miałam masło pomarańczowe- zapach jakby jogurtowa pomarańcza, średnie, ale nie jest złe.

Cytat:
Napisane przez KonikGarbusek Pokaż wiadomość
Ja bym to jeszcze przemyślała. Jeśli rzeczywiście nie masz nic innego do smarowania to kup, ale nie rób zapasów. A moze w następnej gazetce będzie jeszcze tańszy? Czasem przecież tak jest.
no co ty ja zapasy? chyba polukam za czymś tańszym...zbliża się gwiazdka trzeba odkładać na prezenciory
Cytat:
Napisane przez cuciola Pokaż wiadomość
Zapomnialam wam powiedziec ze dzisiaj mija 8 lat i 4 miesiace odklad jestem z moim najukochanszym Tz-tem
piękny staż super, że tak dobrze Wam razem ze sobą.
Nam stuknie 8 lat związku 1 stycznia 2010
jesteśmy w tym samym wieku ciuciola więc w podobnym czasie wyrwałyśmy naszych partnerów
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Moja tez już kupuje W szafie czeka juz kilka słodkich śpioszków, kurteczka, spodenki i coś tam jeszcze Wczoraj rozmawialiśmy z TŻ na temat dziecka (z powodu ostatnich stresów, ale po wczorajszej wizycie u gina powinno być ok) i tak się rozmarzyliśmy trochę, ale zgodnie stwierdziliśmy, że na wszystko przyjdzie odpowiednia pora, a teraz moment nie jest odpowiedni.
Dobrze, że wszystko ok - ale z Was słodkie gołąbki jasne na wszystko przyjdzie czas.

Mi w tym roku zamarzyła się obrączka, ale teraz stwierdziłam ,że to wpływ tego, że w tym roku 4 pary naszych znajomych wzięły ślub, jedni się zaręczyli, a Tżta brat spodziewa się dziecka - chyba to wszystko podświadomie wywarło na mnie takie parcie jeszcze za wcześnie na budowanie rodziny, najpierw się wykształcę, znajdę pracę
ochłonęłam już z tą myślą

Gratuluję wszystkim zużyć!

Idę się edukować, a jutro przyjadą do mnie kumple ze specjalizacji i będziemy wspólnie się uczyć
Shpilcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-11, 12:59   #701
zetafon
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Novotna_ Pokaż wiadomość
Miałam kiedyś DAX marcepanowy bodejże, to strasznie zapach mnie drażnił, nie wiedziałam nawet, że są jakieś inne z tej serii.. A co do Lirene to zgadzam się, że jest całkiem porządny, ale miałam już kilka razy i chciałabym coś innego spróbować
Miłego zużywania
to koniecznie sprobuj czekoladowego-oczywiscie jak nie bedziesz miała innych na stanie.marcepanowy jest rzeczywiscie mdlący.wąchała oba i kupiłam czekoladowy.miałam juz2 opakowania a teraz używam kolejnego.

zrobiłam sobie maseczkę na włosy z maseczki Gloria,mocznika,koncentra tu aloesowego,panthenolu.zob aczymy jaki bedzie efekt.

od 01.11.2010 oszczędzam

Edytowane przez zetafon
Czas edycji: 2009-11-11 o 13:18
zetafon jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-11, 14:01   #702
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Zuzylam krem do ciala jablkowo-cynamonowy Bottega Verde

cherry
juz zerkam na twoj spis jak dla mnie to jest calkiem dobrze

cuciola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-11, 14:10   #703
KonikGarbusek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
Ale ja wcale nie mam dużego biustu. Według standardu polskiego 75 B a jak doczytałam conieco, zaczęłam nosić ciaśniejszy obwód to mi się miseczki powypełniały . Nie było tego widać ale w starej rozmiarówce biust mi migrował w inne miejsca.
Dlatego chcę teraz pokombinować z rozmiarówką, bo ostatnio mierzyłam 75B i był dobry, może to A jest na mnie za małe?? Albo poszukam 70B?? Muszę posprawdzać. Najbardziej śmieszy mnie koleżanki zachowanie. Ma niewiele większy biust ode mnie ale chwali się w każdej syt. ze ona ma B, a kiedys przypadkowo wylecialy jej sylikonowe poduszeczki ze stanika... I ma to swoje sztuczne B.... żałosne...
KonikGarbusek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-11, 14:10   #704
aaaania1989
Zakorzenienie

mnie się szykują duże zakupy...mam zamair kupić:
-peeling do twarzy
-peeling do ciała
-maseczkę na naczynka
-maseczkę czyszczającą/ glinke
-samoopalacz
-emulsje matująca Iwostinu
-Humektan
-Ruboril bądz Rubialine
-No-scar
-balsam do ciała
-cos do biustu
nie wiem skąd wezmę na to kasę.....chyba musze rozłożyc na 2 miesiące te zakupy i jeszcze troszke wytrzymać
Stary 2009-11-11, 14:12   #705
porzeczka2602
Zakorzenienie

Dziś skończyło się mydło w płynie (dopisuje do listy bo przy zakupie też dopisałam)
Gratuluje wszystkim zużyć.
Ja mam dziś pierwszy wolny dzień (poza niedziela) od 14 września z racji tego że kolejny mam dopiero w grudniu ale tylko dlatego że jade do szpitala to dziś postanowiłam posprzątać na święta żeby później mama sama z tym nie została (pracuje od 8 do 18) i udało się ogarnąć wszystkie ściany i sufity oraz grzejniki na górze jestem zadowolona

Możecie polecić mi jakąś oliwke do ciała ?

Poproszę o codzienny głos
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-11, 14:16   #706
kaya xD
Raczkowanie

Dziewczyny poradźcie! Strasznie nie chce mi się używać tych wielkich butli 400 ml z balsamami z YR. One się lepią,są rzadkie,nie nawilżają i jak ich użyłam raz po prysznicu to miałam wrażenie że niwelowały to nawilżenie żelu i skóra była jakaś taka "nijaka". Co z nimi zrobić?
Stary 2009-11-11, 14:17   #707
KonikGarbusek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ksiezniczkaa87 Pokaż wiadomość
Spisałam kolorówkę

Wrzucam Wam (miłej lektury):
Zabiłaś mnie ilością
Stary 2009-11-11, 14:21   #708
kaya xD
Raczkowanie

CherryPie masz tego naprawdę mało. Kiedyś i ja się zbiorę i to wszystko spiszę. Mam pytanko do was dziewczyny już drugie dziś: Jak tak zrobić jak będę to wrzucała na google docs żyby link przykrywał napis? Żeby jak się będzie najeżdżać na napis to się uaktywni link?Dziękuję z góry

Edytowane przez kaya xD
Czas edycji: 2009-11-11 o 14:22
kaya xD jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-11, 14:25   #709
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaya xD Pokaż wiadomość
Dziewczyny poradźcie! Strasznie nie chce mi się używać tych wielkich butli 400 ml z balsamami z YR. One się lepią,są rzadkie,nie nawilżają i jak ich użyłam raz po prysznicu to miałam wrażenie że niwelowały to nawilżenie żelu i skóra była jakaś taka "nijaka". Co z nimi zrobić?
Patent z tego wątku: zużyć do golenia nóg Zejdzie Ci błyskiwcznie

Instagram

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-11, 14:26   #710
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Cytat:
Strasznie nie chce mi się używać tych wielkich butli 400 ml z balsamami z YR. One się lepią,są rzadkie,nie nawilżają i jak ich użyłam raz po prysznicu to miałam wrażenie że niwelowały to nawilżenie żelu i skóra była jakaś taka "nijaka". Co z nimi zrobić?
zuzyc do depilacji albo peelingu kawowego

cuciola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-11, 14:32   #711
_Novotna_
Wtajemniczenie

Pudry w kuleczkach a la meteoryty można kupić na tej stronce http://www.apc-cosmetics.com/, ja sobie zamówiłam i w sumie byłam zadowolona dopóki nie spróbowałam w drogerii prawdziwych meteorytów ale zdrowy rozsądek mnie powstrzymał przed zakupem, tzn mam wersję prasowaną a kuleczki APC
Stary 2009-11-11, 14:35   #712
Parsifal
Zadomowienie

też kiedyś miałam taki wielki balsam Yves Rocher malinowy, do ciała się nie nadawał kompletnie bo był tak rzadki że ściekał z dłoni, zużyłam go jako krem do rąk tyle że u mnie się w ogóle nie lepił i wchłaniał się błyskawicznie dlatego do rąk był dobry... no i miałam do niego pompkę

Odwyk od zakupów kosmetycznych!
Parsifal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-11, 14:39   #713
edyta29
Wtajemniczenie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;15206633]Wrzuciłam ziółka i zalałam gorącą wodą, choć nie wrzątkiem. Sauna sama w sobie też szybko to podgrzewa do wrzenia i działa "pełną parą" Jutro wypróbuję ją z olejkami eterycznymi
Możesz w sumie wlać i sam napar, ale jak to Księżniczka pisała - działanie ziół będzie wtedy mniejsze, ale nie będziesz miała całej sauny uświnionej 'fusami' [/QUOTE]

dziękuję Ci bardzo za poradę
ja dziś nie poszłam do pracy bo chora jestem ( zresztą tam się zaraziłam bo wszyscy prawie pracownicy chorzy) cały dzień śpię dopiero się obudziłam i weszłam na wizaż , pewnie doczytam Was i znów wyrko

edyta29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-11, 14:41   #714
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Pudry w kuleczkach a la meteoryty można kupić na tej stronce http://www.apc-cosmetics.com/, ja sobie zamówiłam i w sumie byłam zadowolona dopóki nie spróbowałam w drogerii prawdziwych meteorytów ale zdrowy rozsądek mnie powstrzymał przed zakupem, tzn mam wersję prasowaną a kuleczki APC
W watku ze zbiorami kosmetycznymi dziewczyny polecają kulki Pierre Rene - nr 01 zamiast meteorytów Mythic, przykładowe posty:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4417
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4428

Instagram

Stary 2009-11-11, 14:43   #715
KonikGarbusek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość
A ja to nawet boję się przyznawać ile znowu nakupiłam wczoraj:
racji odwiedzin Natury zakupiłam - Herbal odżywka Nie Łam Się [myslałam że kupiłam szampon a przez przypadek w domu okazało się że to odżywka]
- Herbal maska do włosów farbowanych
- Herbal szampon Fala Nawilżenia [mój ulubiony]
- maska błotna Powitanie z Afryką Bielendy, za 8,99 grzech nie brać
Tym samym mam znowu niezłe zapasy kosmetyków do włosów

No i jeszcze kupiłam dwa pudry mozaiki Essence
kredkę do brwi Essence - moja Rimmlowa już niebawem się skończy.
No i serum termoaktywne Eveline.

No trochę się tego nazbierało, także znowu mam trochę za dużo jesli chodzi o balsamy, kosmetyki włosowe a z kolorówki muszę pozużywać błyszczyki i tusze do rzęs.
No ale i tak nie mam jakichś niemozliwych ilości - muszę teraz zużywać, wykańczać i nie kupować niczego nowego

Za to baciki się należą
Stary 2009-11-11, 14:43   #716
aante_e
Miss Pudernica

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Patent z tego wątku: zużyć do golenia nóg Zejdzie Ci błyskiwcznie
Zużywam tak Kallosa latte, dobrze mi idzie
Stary 2009-11-11, 14:46   #717
Parsifal
Zadomowienie

a czemu Ci Kallos nie podszedł?

Odwyk od zakupów kosmetycznych!
Parsifal jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-11, 14:46   #718
kaya xD
Raczkowanie

Cytat:
Całe szczęście udało Ci się powstrzymać
Stary 2009-11-11, 14:53   #719
ganimedea
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaya xD Pokaż wiadomość
CherryPie masz tego naprawdę mało. Kiedyś i ja się zbiorę i to wszystko spiszę. Mam pytanko do was dziewczyny już drugie dziś: Jak tak zrobić jak będę to wrzucała na google docs żyby link przykrywał napis? Żeby jak się będzie najeżdżać na napis to się uaktywni link?Dziękuję z góry
Chodzi o wstawienie linku w docsach czy wstawienie linku do docsa na forum?

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
ganimedea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-11, 14:56   #720
KonikGarbusek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość
Zetafon, to sama rób peelingi, wystarczy gruboziarnista sól [jak na skórze nie ma podrażnień] lub cukier, dolewa się oliwkę, potem jakiś żel - jaki zapach lubisz, można dodać kilka kropel olejku aromatycznego i szorowanko
I takie samorobne właśnie są najlepsze, bo można zrobić różne zapachy w małych ilościach zeby się nie znudziło i łagodny albo ostry
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości