|
|
#691 | |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)
|
Dot.: Matura 2010 - Studia cz. II
Cytat:
|
|
|
#692 |
|
Przyczajenie
|
Cześć. Ja mam takie pytanie. Czy jeśli jestem na 290 miejscu na UKSW (na pedagogike) to moge się jeszcze łudzić że się dostanę czy pozostają mi tylko modły?? Zastanawiam się też jak to zrobić, a mianowicie: jestem na rezerwowej na tym 290 miejscu na uksw, na 1 na rezerwowej na UW i dostałam się na APS. Najbardziej chciałabym iść na UKSW więc powinnam złożyć im dokumenty. Ale wszędzie chcą oryginał matury (do 16.07). I tu rodzi się moje pytanie - czy ja musze składać papiery na UKSW jeśli jestem na rezerwowej czy nie??
PS Nie liczcie tak że jesteście np na 200 miejscu na rezerwowej, miejsc jest 150 wiec tylko 50 osob musi zrezygnować, bo to jest osobna lista (dowodem na to moje 1 miejsce na rezerwowej na UW) ))Pozdrawiam i PROOOOSZĘ o odp. )
|
|
|
|
|
#693 |
|
Przyczajenie
|
Witam wszystkie panie i nie tylko
nie wiem czy jest tu duzo chlopakow mam pytanie i wiem ze takich pytan bylo juz duzo ale jestem na 87 miejscu na liscie rezerwowej na prawo na Uwr i chcialbym wiedziec czy mam jakies szanse w rekrutacji mialem brany podst. polski i mialem 131,9 na 190 pkt nie myslalem tak bardzo wczesniej o prawie ale teraz wiem ze chcialbym tam isc Dostalem sie na Uniwersytet Ekonomiczny do Wroclawia tam mialem 215 ptk ale wolalbym na prawo ![]() Wiec czy mam szanse czy dac papiery na UE we Wroclawiu ?Zauwazylem ze przyjeli na prawo kolo 520 osob a miejsc jest chyba 300 ja jestem 87 na liscie rezerwowej wiec powiedzmy 300 osob musi zrezygnowac zebym sie dostal moze wiekszosc sie przeniesie gdzies indziej ale az tyle... Jakbym wczesniej wiedzial to zdawalbym geografie zamiast roz. matmy bo z geo wystarczylo mi miec 48 % Z ROZ. i bym sie dostal ![]() podzielcie sie doswiadczeniem i powiedzcie czy mozliwe zeby tyle osob zrezygnowalo i moze ktos cos wie na temat UE we Wroclawiu oplaca sie tam studiowac? chyba ze przeniesc sie na prawo na Uwr za rok juz nic nie wiem powiedzcie szybko prosze bo na UE dokumenty trzeba skladac do 14 lipca w tym chyba oryginał a na uwr II lista jest 15 i nie wiem co robic dzieki za pomoc
|
|
|
|
|
#694 |
|
Zadomowienie
|
Na pewno złóż papiery. W razie czego możesz je odebrać, a jeżeli ich nie złożysz, to nie daj losie, zostaniesz na lodzie. Ciężko powiedzieć z tym prawem, ale sam mówisz, że pewnie "poszerzą" kierunek, z pewnością kilkanaście osób odpadnie. Więc szansa jest zawsze
|
|
#695 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja mam niecałe 600 kiepsko i nie dostane się na kierunek który chcę ale zobaczymy w środę ![]() a Ty? na co się wybierasz?
|
|
|
#696 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
odrazu wszystko co potrzebne zapisałam sobie na kompa w razie gdyby znowu wszystko padło :P Cytat:
DZIEWCZYNY! Proszę na PW kierunki na które składacie/dostałyście się jeśli znacie wyniki i miasto/uczelnia będzie przejrzyście i nie będzie tylu postów i pytań która na co składa
|
|
|
#697 |
|
Rozeznanie
|
Ja jak na razie UAM
![]() Lista rezerwowa na Politechnice Poznańskiej (ale mam małe szanse się dostać) i lista rezerwowa na UJ Ale na UJ mam większe szanse się dostać niż na PP i na to liczę.Gratuluję wszystkim którzy się dostali na wymarzone (albo i mniej:P ) studia. A my z list rezerwowych stresujemy się dalej ![]() I mam pytanko Jak myślicie ile mogą iść dokumenty na uczelnię przez pocztę? Muszę iść jeszcze wywołać zdjęcia :O a do poniedziałku mam czas. Jakoś nie widzi mi się jechanie przez pół Polski aby zawieść dokumenty.
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#698 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To ja się nawet nie odzywam
|
|
|
#699 |
|
Raczkowanie
|
jeszcze raz zapytam, moze ktos wie, jesli składałam tylko na studia dzienne na UW i na żadne sie nie dostałam, postanowiłam więc iść na wieczorowe to muszę sie na wieczorowe teraz zapisać i znów wnieść opłatę rekrutacyjna za te same kierunki?
|
|
|
|
|
#700 |
|
Raczkowanie
|
Dostałam się na resocjalizację i na filologię polską na UJ oraz na pedagogikę wczesnoszkolną i przedszkolną na UP.. I teraz nie wiem co zrobić
Na ukochaną psychologię niestety się nie udało
|
|
|
|
|
#701 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#702 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
"Uwagi: Z przykrością informujemy, że nie został/a Pan/i zakwalifikowany/a na studia z powodu braku odpowiedniej liczby punktów. Zapraszamy na kierunki niestacjonarne: europeistyka i stosunki międzynarodowe ze specjalnością integracja europejska , które jakością nie różnią się od studiów dziennych, a dają takie same możliwości startu w życie zawodowe, jak studia dzienne. Warunkiem przyjęcia na studia jest dostarczenie Komisji Rekrutacyjnej następujących dokumentów: oryginał lub odpis świadectwa maturalnego, 2 fotografie (zgodne z zasadami stosowanymi przy wydawaniu dowodów osobistych), podpisane podanie o przyjęcie na studia wydrukowane z osobistego konta rejestracyjnego kandydata w IRK, kserokopia dowodu osobistego, podanie o elektroniczną legitymację studencką (do pobrania ze strony https://irk.uw.edu.pl), dowód wpłaty opłat: rekrutacyjnej oraz za elektroniczną legitymację studencką. Dodatkowo od kandydatów spoza Unii Europejskiej wymagane jest aktualne zaświadczenie lekarskie. Dokumenty można składać do dnia 16 lipca 2010 r. w godz. 10.00-18.00 (sobota 10:00 – 13:00). O przyjęciu na studia niestacjonarne decyduje kolejność złożenia kompletu dokumentów. Złóż dokumenty i ciesz się wakacjami!" ?? nie musisz brać udziału w rekrutacji, od razu zanosisz ww papiery na odpowiedni wydział edit: tam jest o SM i europeistyce bo to o ten kierunek chodziło ;p Edytowane przez nata_sha Czas edycji: 2010-07-12 o 18:30 |
|
|
|
|
|
#703 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#704 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() hmmm moja mam jest po pedagogice wczesnoszkolnej i przedszkolnej.. i tak szczerze to po tym nie ma co robić, tzn może praca jest, ale zarobki koszmarne, i wcale lekko nie jest tak jak się wydaje...
|
|
|
|
#705 |
|
Raczkowanie
|
na irk
|
|
|
|
|
#706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#707 |
|
Przyczajenie
|
a wybiera się ktoś na uniwersytet gdański? ^^ bo jadę tam całkiem sama co średnio mi się podoba..
|
|
|
|
|
#708 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
szkoda tylko,ze dojazd mam kiepski
|
|
|
#709 |
|
Raczkowanie
|
nie dostalam się na politechnike rzeszowska na finanse i rachunkowosc a tam skladalam w razie czego jakbym nie dostala się gdzie indziej ;((( jestem 247 (?!) na liscie rezerwowej
|
|
|
|
|
#710 |
|
Raczkowanie
|
Ja dostałam się do Warszawy, ale jeśli dostanę się na UG to raczej wybiorę Sopot (tam jest mój wydział)
|
|
#711 |
|
Raczkowanie
|
Nie wiecie może czy są gdzieś dostepne listy rankingowe na UJ?
|
|
#712 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Z jednej strony stolica, lepszy dojazd (ok. 3h pociągiem i jestem), a z drugiej strony piękne Trójmiasto, morze i 6h pociągiem
|
|
|
#713 |
|
Przyczajenie
|
Cześć, mam pewien problem i jeśli możecie pomóc mi go rozwiązać to byłabym bardzo wdzięczna
. Dostałam się na aps i muszę tam złożyć papiery do 17lipca,ale problem jest w tym,że złożyłyłam także papiery na sggw, nie dostałam się na jeden kierunek i zmieniłam na drugi(i na tym drugim przede mną jest 26 osób ,a rekrutacja będzie trwała do 26 lipca). Czy jęsli złożę papiery na aps to później będę mogła zrezygnować jeżeli dostanę się na sggw? Proszę o pilną odpowiedź... |
|
|
|
|
#714 |
|
Zakorzenienie
|
dobra dziewczyny, póki co zapisałam te które kojarze/mają w podpisie i te które wysłały mi dane
jesli będziecie wysyłać to piszcie proszę wg wzoru na 1str, ułatwicie mi pracę :Pna zielono zaznaczyłam kierunki na które już się dostałyście jakby co ![]() jakieś sugestie? coś pozmieniać? w sumie podaje wzór odrazu, coby wszystkie nie szukały ![]() agus1315 - fizjoterapia UM Poznań, ochrona środowiska UP Poznań aaaaa i jeśli już się zdecydowałyście na jakiś 1 kierunek to piszcie tylko ten na który idziecie
Nie szukaj kogoś z kim możesz żyć, ale kogoś bez kogo żyć nie możesz <3 Edytowane przez agus1315 Czas edycji: 2010-07-12 o 19:11 |
|
|
|
|
#715 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a Poli. Pozn.- logistyka. Cytat:
Dziewczyny z czego to wyniki, że ja i jakaś osoba nade mną mamy tyle samo punktów (punktowany 1 przedmiot) to czemu ona jest wyżej niż ja??
|
|
|
#716 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam takie pytanie do tych, którzy składali na UAM wydział chemii - papiery zanosicie do siedziby wydziału chemii?
|
|
|
|
|
#717 |
|
Przyczajenie
|
Jeśli się tym interesujecie to proszę o odpowiedź!
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#718 |
|
Raczkowanie
|
hej, hej
![]() mozna dolaczyc ?
|
|
#719 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#720 |
|
Przyczajenie
|
Wielkie dzięki
a świadectwo złożyć oryginał czy mogę także odpis?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Szkoła i edukacja
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:27.

Jak myślicie co lepsze?

o odp.
mam pytanie i wiem ze takich pytan bylo juz duzo ale jestem na 87 miejscu na liscie rezerwowej na prawo na Uwr i chcialbym wiedziec czy mam jakies szanse

To ja się nawet nie odzywam