|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#691 |
Zadomowienie
|
Dot.: SPD off - topowo po raz pierwszy i nie ostatni ;-)
Ja też nie miałam i nie mam szajby ślubnej. Dzień jak codzień, tylko może sukienka i buty na obcasie (ja noszę się na sportowo).
Właśnie na gruoponie czy jak to się pisze kupiłam dla TŻ półroczną prenumeratę National Geographic ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#692 |
Zakorzenienie
|
ja tez nie rozumiem zachwytów ślubnych, ale ja to w ogóle dziwna pod tym wzgledem.
Po pierwsze to nie wiem kiedy my w ogóle zrobimy ślub, po drugie jedyne o czym marzę to ładna suknia ![]() Jak sobie pomyślę, ze rodzina Tż i moja ma się razem spotkać to mnie mdli ![]()
![]() |
#693 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda ze zagranicznej prenumeraty niema w takiej cenie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#694 |
Zakorzenienie
|
Tak bardzo bym chciała z Wami pisać, a nie mam jak nadrabiać i być na bieżąco, a już co dopiero przeczytać to, co mnie ominęło
![]() ![]() ![]() Gdy dostałam info o tym wątku myślałam, że to jakby kontynuacja poprzedniego... ale widzę, że były jakieś spory... nie przeczytałam wszystkiego, więc czy mogła bym prosić kogoś o jakiś skrót? ![]() Obiecuję, że postaram się nadrabiać w miarę możliwości ![]() Z tego co zdążyłam doczytać: Haniula- gratulacje!!! i zamążpójścia i fasolki!!! ![]() ![]() Marcia- mój ślub będzie w przyszłym roku ![]()
#695 |
Raczkowanie
|
Właśnie wróciliśmy, teraz siedzimy u TŻ w pokoju
![]() Chłopacy sobie piwkują, a ja Was nadrabiam ![]() Na bilardzie było bardzo sympatycznie ![]() Szło mi co raz lepiej choć dopiero drugi raz w to grałam ![]() Wypiłam dwa soczki pomarańczowe z lodem (oby mnie tylko gardło mnie nie bolało) :/ ![]() ![]() Zaraz włączymy sobie Kac Vegas 2 ![]() Podobno swietny film ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#696 | |||
☕ sprawia, że jestem☺
|
Witaj
![]() Przyjemny nick ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#697 |
Zakorzenienie
|
Punto ja tez tak mam co do slubu
zreszta jak sama bralam jakies 9 lat temu to bylo skromnie bez jakis udziwnien i nawet jak kolezanki plastyczki chcialy mi wcisnac zebym skorzystala z ich pomyslu to tak jakos nie wsio mi podchodzilo no i niestety mialypodejscie ,,zastaw sie a postaw sie " a my z ex nie i byl po prostu obiad dla rodziny ( meza bo mojej nie bylo ale o tym nie tu) i w sumie tyle sami udekorowalismy szczerze ro nawet bialej kiecki niemialam ( i teraz mi sie marzy ) ![]() a ze mialam cywilny to moj tz sie smieje ze do kosciola jeszcze mnie moze zaciagnac ale obydwoje w sumie jakos sie nie spieszymy bo mielismy troche popaprane w zwiazkach fakt jakbym teraz brala slub to tez bym jakiegos wielkiego weselicha nie robila ale tez bym to zorganizowala inaczej niz wtedy Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2011-07-03 o 23:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#698 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz już mniej szukam czegokolwiek ( choć powinnam, bo jeszcze w ogóle nie myślę o sukni !!! ) najwięcej myślę o dekoracjach .. i o tym, że po ślubie będzie dla nas zupełnie inne życie, bo do ślubu musimy podjąć kilka ważnych decyzji... Cytat:
![]()
![]() |
#699 | |
☕ sprawia, że jestem☺
|
Ja czasem myślę żeby pyknąć cywila ze świadkami i rodzicami
![]() ---------- Dopisano o 00:41 ---------- Poprzedni post napisano o 00:40 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#700 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja wiem, że żałowałabym jakbym nie zrobiła takiego wesela jakie zrobimy ![]() nie musicie się martwić nie będę Wam truła o ślubach ![]() znów nie mogę zasnąć , przeglądam książkę kucharską, kupiłam jakoś niedawno "kuchnię włoską" w biedronce i całkiem fajne przepisy są ![]() ![]()
Jeśli chce się być szczęśliwym, nie wolno gmerać w pamięci... ![]() ![]() Edytowane przez sikoreczka111 Czas edycji: 2011-07-04 o 00:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#701 |
Zakorzenienie
|
sikoreczko to nie tak ze mnie to wogole nie interesuje
podobaja mi sie rozne ozdoby i wogole ale wiem ze jesli bym brala slub to nie bedzie to jakies na wiele osob wiec wtedy tez minimalizm jakis tez bedzie niemam cory ani syna i jakos zaczynam watic czy sie doczekam ale coz ... okaze sie za pare lat czy slub /wesele/dzieci i wogole jak wszystko bedzie wygladac i nie trujesz ![]() Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2011-07-04 o 00:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#702 |
Raczkowanie
|
Idziemy spać
![]() Kolorowych ![]() Stosunkowo udanej nocy ![]() Hihi do jutra, tzn do dzisiejszym godzin porannych ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#703 |
Zakorzenienie
|
do jutra do jutra
![]() ja czekam na pranie .. wiem wiem tak wczesnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#704 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też idę spać, bo jutro mega pranie mnie czeka .. no i muszę znów zaplanować budżet na tydzień ![]() dobranoc ![]()
![]() |
#705 |
Zakorzenienie
|
jutro czeka mnie jeszcze jedno pranie a te koty sa super ale w dzien
![]() dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#706 | |
Zadomowienie
|
Nic a nic
![]() ![]() Cytat:
![]() TŻ do pracy wyprawiony i wkońcu cisza. Jak on potrafi hałasować to glowa mała. Malutka jeszcze śpi ale o 7 pewnie już zrobi pobudkę. TŻ do końca miesiąca robi do 19 więc znów same będziemy siedzieć. Gdyby nie praca rodziców to pojechałabym na troszkę a tak to nie opłaca mi się. Damy radę ![]()
31.01.2009 Julia ![]() 28.05.2013 Antoś ![]() Edytowane przez Paulunia8713 Czas edycji: 2011-07-04 o 05:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#707 | |
Zakorzenienie
|
ja jak nie miałam córy to myślenie o ślubie tez miałam takie samo jak teraz
![]() w ogóle to kuzynka na ślub wydała ponad 30 tysięcy i dla mnie to jest jakiś kosmos. to ja jakbym miała 30 tys na coś wydać, to bym wolała dołożyc do wyposażenia mieszkania, a resztę na konto i zrobić cywilny +jakiś poczęstunek ![]() ---------- Dopisano o 06:24 ---------- Poprzedni post napisano o 06:19 ---------- Cytat:
![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-07-04 o 05:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#708 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzień dobry ![]() ja wstałam i co za oknem?? DESZCZ!! ![]() moge jeszcze poleżec z godzinkę a potem musze się zbierac bo musze do firmy (posrednika pracy) zanieść raport godzinowy a potem będę z siostrą (przyszłą panią architekt) mierzyła jakieś stajnie zbudowane za czasow Poniatowskiego ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#709 |
Zadomowienie
|
Trzymajcie kciuki, właśnie wychodzę naswój wielki dzień
![]() Ja dopytuje się o rzeczy ślubne, nieraz wizazowe wątki pooglądam, ale ogólnie na codzień mało moich myśli to zajmuje ![]()
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam ![]() 7.7.2012 godz 17 ![]() 7.3.2015 moje druga miłość ![]() Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#710 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#711 |
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
![]() Wpadłam się tylko przywitać, jejku jak mi się nic nie chce ![]() Ja już wyszykowana więc zaraz uciekam do pracy. Jak wrócę z pracy to was nadrobię bo kochaniutkie pędzicie jak szalone ![]() Przy okazji czy mogę prosić o kciuki dla tż bo ma dzisiaj ważny egzamin, eh już od rana się stresuję ![]() Miłego dnia życzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#712 |
Zakorzenienie
|
marcia będzie ok
![]() nurku faktycznie dziś masz cały dzień zajęty, a do tego ta pogoda ![]() ![]() motylek ![]()
![]() |
#713 |
Zakorzenienie
|
ja już byłam w biedronce, ale póki co nie było nic fajnego na tych wyprzedażach , niby mają dokładać jak się sprzeda to, co jest, więc się jeszcze zobaczy
![]()
![]() |
#714 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurcze, a tak chciałam coś wyhaczyć ![]() o w Biedro młode ziemniaki za 0,97 gr kg od dziś do pojutrze (a myślałam, ze cały tydzien, ale nie) chyba jutro podjadę i kupię z 10 kg ![]() a za tydzień grubosz za 7,99 ![]() ja jestem ślepa, bo szukam i szukam info o tych wyprzedażach w Biedro od dzis i nie widzę ![]() to napewno w całej Pl w Biedro jest ![]() jakiś czas nie miałam hopla na punkcie pierdół kuchennych i znowu mi się zaczęło ![]() w ogóle to by mi się nowy czajnik przydał, bo cały okopciłam gazem i już nie do domycia jest,a w Biedro za 12,99 w tym tyg jest ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-07-04 o 06:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#715 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale stały też kartony obok z innymi rzeczami, więc na bank będą dokładać coś ![]() U mnie były te ziemniaki i myślałam o nich, ale w fatalnym stanie, nie dość, że maciupinkie to jeszcze już pomarszczone ...
Jeśli chce się być szczęśliwym, nie wolno gmerać w pamięci... ![]() ![]() Edytowane przez sikoreczka111 Czas edycji: 2011-07-04 o 06:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#716 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wiesz, że ja też miałam takie myśli ![]() Ale mimo wszystko marzę o białej sukni ![]() Najbardziej przeraża mnie fakt tych tysięcy złotych przeznaczonych na wesele ... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#717 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kto by to obierał ![]() w sumie to wiesz, jak sprzedają to co mają na stanie, to niekoniecznie wszędzie będzie to samo, bo wszędzie inaczej wszystko schodzi, ale jak to wyprzedaż rzeczy takich, co zostały, to może być to nic ciekawego, bo najfajniejsze rzeczy to raczej zeszły od razu ![]() no ale kto wie, jutro jak po te pyrki podjadę to się przekonam ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#718 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Mój tż jutro się broni i mi już się w żołądku przewraca! Matko a co to będzie jak sama w piątek będę się bronić ![]() Dziewczyny możecie polecić jakieś tabletki antystresowe? Oczywiście nie jakieś mega mocne, tylko takie, które pomogą mi przeżyć ten tydzień? ![]() Dzień dobry ![]() Wstałam wcześniej żeby się uczyć. Zaraz drukuje ostatnie pytania i biorę się. Choć po 9 muszę wyjść, zajrzę do chińskiego czy mają jakieś koszule na obronę, a potem do gastrologa. Niestety moje ostatnie wyniki nie są zbyt dobre ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#719 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Trzeba by sie przejść do B. zobaczyć co ciekawego wyłożyli ![]() Pogoda bez zmian ![]() ![]() A szkoda bo znajomi zapraszali nas na działkę ![]() ---------- Dopisano o 08:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:00 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#720 |
Zakorzenienie
|
dodaja a może jakąs meliskę pij ? ja nigdy nie brałam nic na uspokojenie , tylko melisę pijałam ...
lili wiesz niektóre rzeczy w promocji w biedronce były fajne, ale drogie, i widziałam, że sporo ich zostawało ... więc myślę, że może być coś ciekawego jeszcze ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:50.