Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r. - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-19, 13:29   #691
pozycja77
Zadomowienie

Dot.: Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r.

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
no poszedł poszedł. generalnie skusiła go większa kasa bo juz na okresie próbnym dostanie ok 400 zł więcej podstawy niz w poprzedniej a to sporo. szczególnie, ze praca bliziutko domu (jakies 5 minut samochodem) wiec na dojazdy nie wyda

Sweter fajny

a zamawiałam to:
skarpetusie miały byc wzór 3 ale będzie 1 lub 5 bo im brakło 3
https://www.patryczek.pl/skarpety/19...dziecka-9-10cm

z tych wzór 10
https://www.patryczek.pl/skarpety/72...dziecka-9-10cm

dwie takie czapeczki (jedna mniejsza i jedna większa)
https://www.patryczek.pl/czapeczki/1...erfetka-rozm-1

taka czapusia
https://www.patryczek.pl/czapeczki/4...lurowa-rozm-56

taka czapusia
https://www.patryczek.pl/czapeczki/1...lniana-rozm-62

jeden komplecik
https://www.patryczek.pl/komplety/26...-paski-rozm-56

drugi komplecik
https://www.patryczek.pl/komplety/45...ikacja-rozm-62

i trzeci komplecik
https://www.patryczek.pl/komplety/32...-paski-rozm-62
400 zł, to już całkiem fajna kwota, bedzie wam łatwiej

ciuszki dla Dzidzi bardzo fajne, ladna kolorystyka i wzory, no i ceny są całkiem całkiem. Ja tylko przeglądam allegro na razie, no i łaże w h&m kolo bodziaka z koalą, ale ten miesiąc muszę sobie jeszcze odpuścic, usg 7 października i może wtedy się okaże dla kogo bedziemy zbierać ciuszki dla Janka czy Oli. wtedy też zobaczę czy to maleństwo , czy wielkolud Ogólnie to moi dzieciaci znajomi mówią zeby się nie nastawiać na to, że wszystkie zakupy zrobie przed porodem

Szczęściem jednego człowieka jest drugi człowiek.L&Ł
pozycja77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-19, 13:53   #692
nawojka8583
Zadomowienie

Dot.: Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r.

Cytat:
Napisane przez kasikzaki Pokaż wiadomość
Hejka. Ja już w domku po pracy....dzisiaj nikt mnie nie wpienił hihi

Wybraliśmy już imie dla naszej kruszynki.....Milenka będzie...w końcu doszliśmy z tżetem do porozumienia
Kasik fajne imię, podoba mi się Milenka. Dobrze, że wczoraj było spokojnie w pracy. Mi ostatnio powiedzieli, że jak będę wyglądać jak kobieta w ciąży to mi dadzą lżejszą pracę . Niedługo zaczne 7 m-c, a oni mi mówią, że nie wyglądam jak kobieta w ciąży.
nawojka8583 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-19, 13:57   #693
mala_stopka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Anulka_86 Pokaż wiadomość
jejku dziewczyny jak Wy szybko piszecie... nie potrafię wszystkiego przeczytać a już kolejna strona
Mam do Was pytani odnośnie Waszego brzucha. Kiedy u was zrobił się widoczny? ja już 17 tydzień rozpoczełam i jak ktoś nie wie to nie zauważy, że w ciąży jestem.....
Jak tak czytam o Waszych zgagach itp. to pocieszam się ,że ja tego nie przechodzę...
Kwaśne nadal mi smakuje... i oby na słodkie nie przeszło bo wtedy może będę tyć... choć na razie tylko 1 km do przodu.
Z dzidzią wszystko ok. Byłam w takim szoku jak zobaczyłam na drugim USG jak macha rączkami, nóżkami a ja tego nie czuje i nie widzę bo brzucha brak.
A skąd jesteście? ja z Wielkopolski, a dokładniej teraz z Poznania bo kończę ostatni rok studiów. Z mężem jestem troszkę na odległość. Jak jesteśmy trochę w domku razem to ja za chwile na zajęcia albo on w delegację i tak w kółko.... ale jeszcze ten jeden semestr mam tylko duzo do roboty a potem to już tylko pisanie mgr i będzie ok. Mam takie marzenie za rok w czerwcu mieć dobry humorek z prawie pół rocznym synkiem- bo prawdopodobnie synek tak na 80% i być już mgr inż po obronie... może się uda zobaczymy. a jak Wasze plany? pracujecie czytałam... chcecie być mamami w domku długo? czy raczej szybciutko do pracy wracać ?
A co do dzidzi to możecie mi powiedzieć jak dokładnie wyglądało USG połówkowe? tzn nie wiem czy dobrze wiem o co chodzi. Dziecko jest wtedy "gruntownie" oglądane czy ma wszystkie narządy itp. i czy jest odpowiednio duże do swojego wieku? dobrze myślę? ja dopiero na nie idę za prawie 4 tygodnie wiec jeszcze troszkę muszę poczekać.

pozdrawiam Was serdecznie i miłego weekendu...
witamy witamy
ja mieszkam w Luboniu koło Poznania, jest jeszcze jedna mamuśka bodajze z komornik kurcze zapomniałam nicku
niemniej może się kiedys spotkamy na kawusie we trójkę??

aha a co brzusia, to w pierwszej ciąży dosłownie wyskoczył z dnia na dzień w 20 tygodniu, a tak to nic nie bylo widac....

Agacia_cz dobrze zrobiłaś, ze go pogonilas, należalo mu się....
a teraz to poważnie z nim pogadaj, bo taka sytuacja nie może sie powtórzyć...

Cytat:
Napisane przez renata:) Pokaż wiadomość
hej dziewczyny
melduję się jako młoda mężatka. Było fantastycznie, pogoda wymarzona, goście świetni i jedzenie pyszne no i się wytańczyłam
nie nadrobię bo za dużo tego
niedługo na pewno już wrócę normalnie
Gratki, gratki
i czekamy na relacje i foteczki

jesli chodzi o ciuszki, to moja córcia jak się urodzila to miała 53cm i te najmniejsze ciuszki (56cm) były za małe po jakis 2-3tygodniach
ona urodzila się w maju, ale ubierałam ją głownie w bodziaki z krótkim rekawem i na to pajac-to było dla mnie najwygodniejsze, albo bodziak z długim i do tego śpioch albo spodenki ze stópkami, potem wiadomo jak zrobilo się cieplej to odpowiednio lżej
ja byłam bardzo zadowolona z bodziaków, a przy pępuszku nie przeszkadzały, niestety niektóre tylko zafarbowały sie lekko gencjaną...
a kaftaników nie lubiłam, bo Iga to taki wiercipętek był (zreszta do teraz jest i w nocy ujeżdża po całym łózku), ze plecki ciągle na wierzchu by miała

teraz myśle, ze też będzie wersja bodziak na krótki plus pajac, bo w mieszkanku mamy cieplutko...

zdróweczka chorowitki
ja juz wyszłam na prostą i póki co przeziębienie sobie poszło....

Edytowane przez mala_stopka
Czas edycji: 2011-09-19 o 14:01
mala_stopka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-19, 14:01   #694
nawojka8583
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kamciurka Pokaż wiadomość
ja tez chce jechac zeby popatrzec sobie moze jakies wlasnie promocje beda, ale wozek i tak z netu bede zamawiac, juz mam upatrzony
Kamciurka pochwal się upatrzonym wózkiem.

---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ----------

Cytat:
Napisane przez pearpearl Pokaż wiadomość
W ogole to przyznam sie, ze zaczynam odczuwac lek, jak tak piszecie o tych rozmiarach, rodzajach i ilosciach ubranek Ja nie mam nic, oprocz pary skarpetek, a jezeli chodzi o pojecie, w co i jak ubierac dziecko, to moje wynosi mniej niz zero
Pearpearl łączę się z Tobą w strachu i lęku
Stary 2011-09-19, 14:02   #695
uska000
Zadomowienie

czesc dziewczynki
bylam u lekarza z malym wszystko ok, a ja mam wkur**;/
skierowania na nic nie da za wszystko trzeba placic;/ witaminy brac te ktore przedstawiciel ostatnio zareklamowal i prezencik dal;/
piperzona korupcja pieprzona polska;/
wszystko do dupy;/

http://www.suwaczek.pl/cache/b034e10552.png
uska000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-19, 14:14   #696
MissZuzia
Zadomowienie

Question Dot.: Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r.

Cytat:
Napisane przez uska000 Pokaż wiadomość
czesc dziewczynki
skierowania na nic nie da za wszystko trzeba placic;/ witaminy brac te ktore przedstawiciel ostatnio zareklamowal i prezencik dal;/
wszystko do dupy;/
A byłaś prywatnie czy państwowo na tej wizycie?
Bo jak prywatnie to niestety ale skierowanie od takiego lekarza na NFZ nie jest honorowane i zapłacić musisz. Ale jeśli państwowy lekarz tak cię robi to tylko
Ja w sumie mam ok. z tym, jak się dopiero dowiedziałam że mam to w pakiecie z pracy w przychodni prywatnej i mimo, że skierowanie na badania jest od lekarza z zewnątrz to za nic i tak nie płace, jeśli jest w pakiecie. I tak np. krew czy mocz mam za darmo. Na NFZ jakbym chodziła to nie i musiałabym płacić.

http://suwaczki.maluchy.pl/li-57141.png

było 83 jest 63 musi być 60 w sferze marzeń 58
MissZuzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-19, 14:46   #697
nawojka8583
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agacia_cz Pokaż wiadomość
Dziewczyny nie wiem co ja mam myśleć nie przespalam całej nocy
Chodzi o mojego tz
Wczoraj się okazało oczywiście przez przypadek ( dostałam SMS który nie był do mnie) ze szanowny pan kupił swojej byłej żonie prostownice bo jej się popsula twierdzi ze zrobił to dla świętego spokoju bo smsowala do niego już od kilku dni o tym
Ja kompletnie nie wiem co o tym myśleć ??? Tak ma być już całe życie? Nie mamy kasy a on wyskakuje z takim gestem....
Wyrzucilam go wczoraj chodził cała noc co godz wysyłał smsy ze kocha itp
Ehhhhh ;(
Agacia ciężko mi cokolwiek powiedzieć nie znając Twojego TZ. Oczywiście będąc na Twoim miejscu bardzo by mnie to zabolało. Może Twój TZ należy do ludzi, którzy nie potrafią odmawiać i właśnie dla świętego spokoju kupił jej tą prostownicę. Wygląda na to, że była żona go doskonale wyczuła i nim zwyczajnie manipuluje. Może ona stara się namieszać pomiędzy Wami bo dlaczego wysłała do Ciebie smsa, którego odbiorcą miał być Twój TZ Trochę to dziwne, że smsy z prośbą o prostownicę pisała do niego, a wiadomość z podziękowaniem wysłała właśnie do Ciebie. Co?? Nagle jej się numery pomyliły?? Może tak właśnie miało być???

---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ----------

Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość
Zaraz zmykam bo jadę do dentysty, a popołudniu podejrzeć Olka u mojego gina .
Inutil miłego podglądania Olka

---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ----------

Cytat:
hej dziewczyny
melduję się jako młoda mężatka. Było fantastycznie, pogoda wymarzona, goście świetni i jedzenie pyszne no i się wytańczyłam
Renatko wszystkiego najlepszego na Nowiej Drodze Życia, dużo szczęścia i miłości . Wracaj szybko i pochwal się zdjęciami

Milla świetny ten wózeczek, bardzo mi się podoba. Gratuluje rocznicy!
Dziewczyny z UK Wy już wybrałyście jakieś wózki? Bo ja mam ciągle mętlik w głowie.

---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ----------

Cytat:
Napisane przez Anulka_86 Pokaż wiadomość
Milla_85
Bardzo ładny wózek przede wszystkim kolor- bardzo go lubię i chyba my też kupimy tak wrzos/ fiolet bo mi się podoba

A co do mam i teściowych to chyba nie warto słuchać. sama z tym walczę bo teściowa ma zawsze złote rady najlepsze oczywiście -wg niej.

Ja mam ten plus ,że moja mama nie wtyka się do niczego, ani mojemu bratu który maj już dwójkę dzieci ani nam. Zawsze była zdania ,że to są nasze dzieci.. .ona może pomóc ale się nie narzuca nigdy. Przecież ona z tata już miali swój czas macierzyństwa - kupowania wózków itp.
teraz czas na babciowanie- a to co innego.
Moja mama zawsze mi powtarza ,że mam robić tak jak ja uważam - bo przecież czy któraś z przyszłych matek lub obecnych chce źle dla swojej małej wymarzonej kruszynki? Taki czas jak kupowanie wózków, łózeczka... pierwszych ciuszków najbardziej cieszy przyszłych rodziców... i niech rodzice dadzą się nacieszyć nam młodym tym wspaniałym czasem i nie komentują bo to czasem mocno denerwuje!
Anulka dla mamy za rozsądne i bardzo zdrowe podejście do życia.

Edytowane przez nawojka8583
Czas edycji: 2011-09-19 o 14:38
Stary 2011-09-19, 15:01   #698
Anulka_86
Raczkowanie

mala_stopka super, że jesteś z okolic Poznania. Zawsze możemy się wymieniać informacjami. Chodzi do lekarza w Poznaniu?
Wiesz , jak patrzę na Twoje zdjęcie z córcią to bardzo przypominasz mi taką moją znajomą z Lubonia. Kiedyś chodziłyśmy razem do szkoły policealnej jeszcze zanim zaczęłam studia.... hm.. a może to Twoja siostra?
Bo ta koleżanka ma dwóch synków, dlatego to na pewno nie ona.
Anulka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-19, 15:07   #699
nawojka8583
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez arm Pokaż wiadomość
czesc mamuski!
chcialabym do Was dołączyc, termin mam na 30 stycznia i bedzie synus prawdopodobnie Stas... od samego poczatku ciazy tak sie zwracalismy do brzuszka i mimo ze ostatnio pojawily sie w mojej glowie watpliwosci co do imienia to jakos nie wyobrazam sobie zeby Stas nie byl Stasiem zreszta Tz jest baaaardzo wybredny co do imion i akceptuje tylko Stasia i Kube, a ze w jego domu rodzinnym jest pies o imieniu Kuba wiec...

mamuski wiem, wiekszosc z Was juz jest po usg połówkowym i w zwiazku z tym mam do Was pytanie. czy u ktorejs z Was a wlasciwie czy u Waszych malych szkrabow wykryto zwapnienie tzw. bright spot? w serduszku mojej dzidzi pani dr zauwazyla wlasnie cos takiego w lewej i prawej komorze serduszka, jednak stwierdzila zeby sie nie martwic bo cos takiego pojawia sie u 1/3 dzieci, ze lekarze sami do konca nie wiedza z czego to wynika. reszta badan wyszla bardzo dobrze, zadnych zastrzezen... tylko wiecie-mimo wszystko niepokoje sie. staram sie o tym nie myslec, ale jednak :/
Witaj Armgratuluje Stasia i zapraszamy.
Ja mam podobną sytuację, tylko, że u mojego synusia wykryto cystę, która jest ulokowana gdzieś w miednicy. Lekarze też nie są w stanie powiedzieć skąd to się bierze i jakie może mieć konsekwencje, ale również mówią żeby się nie martwić. Staram się więc...Reszta badań też ok i wszystkie pomiary w normie. Mieszkam w UK, a tu ciąże prowadzi się troszkę inaczej niż w Polsce, np przewidziane jest tylko dwa USG w przypadku normalnie rozwijającej się ciąży. Ze względu na tą torbiel jesteśmy pod stałą opieką i USG mamy co 4 tygodnie. Dodam, że będąc niedawno na urlopie w Pl odwiedziłam moją gin i ona też powiedziała mi tylko tyle czego tu sie dowiedziałam. Trzymam mocno kciuki za zdrowe serduszko Twojego Synka. Nie napiszę Ci żebyś się nie martwiła bo sama doskonale wiem, że się nie da, ale trzeba wierzyć, że będzie dobrze

---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ----------

Cytat:
Napisane przez ciezaroweczka Pokaż wiadomość
cześć.
Ja w piatek dostałam dwa worki ciuszków - dla dziewczynki Różowe wszystko!!! A płeć dopiero będe znała w środę po południu. Jak patrze na te sukieneczki malusie, body, pajacyki rózowe chce dziewczynkę - Michalinkę
Hehe ja będąc w sklepie w sobotę oglądałam ciuszki dla dziewczynki wiedząc, że będzie synuś, nie mogłam nie popatrzeć na te wszystkie sukienusie, słodkie balerinki z kwiatuszkami itp. Dopiero mąż mnie sprowadził na ziemię
Stary 2011-09-19, 15:07   #700
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pearpearl Pokaż wiadomość
Co do chorobska, to zarazilyscie mojego TZta. Ja na szczescie na razie sie trzymam, chociaz to mi na razie odpuszczono Biedny TZ zasmarkany i z bolacym gardlem pojechal dzisiaj do Warszawy, bo juz koniecznie musial byc na lotnisku, a ze moi rodzice wrocili, to juz sie nie bal zostawiac mnie samej. Powiem Wam, ze chyba tez wszystkie moje lzy i nasze klotnie nie poszly na marne. Teraz jest cudownie, co znaczy, ze jest normalnie Kochamy sie, wspieramy, mozemy na sobie polegac i znowu czuje, ze jestesmy dla niego najwazniejsi/najwazniejsze na swiecie.
I chociaz dzidzia caly czas uciekala i sie chowala, jak przykladal reke do brzusia, a jak tylko odchodzil, to dawala o sobie znac, to wczoraj w koncu sie ujawnila i zaszczycila go kilkoma delikatnymi kopniaczkami. Wczesniej spiewalismy jej piosenki, wiec moze sie zlitowala

Polecam mleko z maslem i czosnkiem. Obrzydliwy smak jet wprost proporcjonalny do skutecznego dzialania.
super, oby tak dalej!
A malec nie kopie wiem czemu... "bo nie jest na zawołanie" to tak jak moje na początku kopów ale spoko, potem to co chwila będzie i się jeszcze nacieszy- choc chyba ja sama się bardziej podniecam kopami niz mąż
A na gardło niech kupi sobie tantum verde- nie poznałam lepszego lekartwa po 8 tabletkach gardło przestało bolec (po 2 dniach) no i w te dni zaliczylam 4 płukanki gardła wodą cieplą ze szczyptą soli

A Ty weź zapobiegawczo mleko z czosnkiem, bo mogl Cie zarazic, a katarem mozna ja jeszcze mam i nic nie mogę zrobic, trzeba to 'przejsc'

AgaMili współczuje choroba wykańcza czosnek, mleko i jedziesz! A i przeczytałam, że papryka chilli ma najwięcej wit c i na choróbska najlepsza- moczyc ja w duzej ilosci soli to nie będzie taka mocna a jesli gardlo by po tym ostro paliło to sokiem pomidorowym zapic albo (chyba) mlekiem

agacia ojj nieciekawie... chyba zakazałabym mu widywania się z eks i żeby oddzielił ją grubą krechą... teraz Ty i maleństwo jesteście NAJWAŻNIEJSI!! ja mojego to bym wyśmiała i zrobiła taką awanturę, że by nie wiedział kim jest od awantur to ja pierwsza Poza tym, może on do niej coś czuje?? Skoro jej kupuje takie drogie rzeczy?!!!! oj dałabym mu popalic!

uska na nfz chodzisz? mi na nfz czy prywatnie dają skierowania

renata czekamy na zdjęcia w klubie!!!!

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-19, 15:08   #701
*Agatek*
Zakorzenienie

Czesc lasunie

Spałam do 15 chyba mój rekord!! odespałam chyba 3 ostatnie nocki naprawdę... w sumie nie wiem o której zasnęliśmy po no fajnych chwilach byłam tak sonana, że szok, zasnęłam z minutę osiem

Byłam na miejscu o 21.20
Inutil
przekazała info
Zajączek był grzeczny całą drogę, na dworcu troszkę kopał, bo chyba był niecierpliwy a potem to kopa dostałam jak się przewracało na drugi boczek hihi

Tż czekał grzecznie i wypatrywał żonci a w domku dostałam RÓŻE!!! normalnie zasuszę i zapiszę sobie tą datę
Na portfel zaraeagował tak: "z zamknięciem????" nie podpasowało chyba Next time kupię bez, ale za jakieś 2-3 lata, bo ten mu troszkę potrzyma No i w końcu tatuś widział jak brzuszko się ruszał no i czuł

pearpearl - Wiesz co, ja sama nie wiedziałam, czy się wyrobię ale na szczęście zdążyłam byc na cycek glancek
Czosnek zaprzestałam jeśc juz w pt bo mi się skończył i zaczęłam amolem smarowac nogi i takie fajne uczucie ciepla- pomoglo no i mleko z czosnkiem pycha bez masła, z 1 ząbkiem w środku mmm, uwielbiam jak nie czuję aż tak smaku dało radę, naprawdę katar nadal został i trochę kaszel bo wszystko poszło do płuc i odkaszluję mój kot jest wypuszczany na pokoje codziennie, tak to mieszka w kuchni bo by pocharatal meble on czuje mysz, szuka, ale wiadomo, że nie złapie, bo jest całe mnóstwo zakamarków poza tym mam trutkę na myszy wyłożoną na poddaszu i na dole, więc nie wiadomo co by się stało jakby zjadł zatrutą mysz chciałam, żeby chociaż złapał i zabił, a zwłoki dałabym kotom dochodzącym, ale szukał szukał i czekał za biurkiem, ale nie wylazła Więc widzisz lipa!

A co do płci... hmm... wiesz na początku była kiełbasa i ogórki kiszone, potem słodkie, a teraz znów słone, kwaśne i tak na zmianę teraz zgłupiałam i nie wiem, chcę życ w takiej niewiedzy Oby było zdrowe, tak jak piszesz!!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-19, 15:12   #702
nawojka8583
Zadomowienie

Cytat:
halo? jestescie? TZ poszedł do pracy (nowej) i sie nudze a tu nikt nie pisze
napisali mi maila z tego sklepu patryczek, ze brakło im jednych skarpetek i czy mogą inne przysłac
Neska to czym będzie się teraz mąż zajmował?? Trzymam kciuki za nową pracę Twojego męża.

---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ----------

Cytat:
Napisane przez pozycja77 Pokaż wiadomość
Hej Mamusie!!
dziś świętuje 18 tj 18 tydz zaczynam
Pozycja świętujemy razem z Tobą!!! Fajny sweterek
Stary 2011-09-19, 15:14   #703
uska000
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MissZuzia Pokaż wiadomość
A byłaś prywatnie czy państwowo na tej wizycie?
Bo jak prywatnie to niestety ale skierowanie od takiego lekarza na NFZ nie jest honorowane i zapłacić musisz. Ale jeśli państwowy lekarz tak cię robi to tylko
Ja w sumie mam ok. z tym, jak się dopiero dowiedziałam że mam to w pakiecie z pracy w przychodni prywatnej i mimo, że skierowanie na badania jest od lekarza z zewnątrz to za nic i tak nie płace, jeśli jest w pakiecie. I tak np. krew czy mocz mam za darmo. Na NFZ jakbym chodziła to nie i musiałabym płacić.
na nfz, i za wszystko place usg 50zl, krew mocz w lab place bo on skierowania nie da... glukoze mam drugi raz robic tez trzeba zaplacic bo on nie moze dac skierowania;/ to co ja mam tylko fizyte za free tyle ze musze siedziec i czekac godzinami bo nie umawia na godziny;/

http://www.suwaczek.pl/cache/b034e10552.png
uska000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-19, 15:14   #704
natisska
Rozeznanie

GG do natisska

Witam po weekendzie Mamusie i brzusie

Byłam dzis na wizycie i lekarz jest na 1000% przekonany (sama zreszta widziałam) ze bedzie

SYNUŚ !!!!

kasik prosze o zmiane na liscie

Obłęd hehe taka jestem podekscytowana że nadrobiłam po łebkach przepraszam Zrobiłam tez małe zakupki kupiłam 4 body i dresik

AA i zazdroszcze Wam pepco, u nas dopiero beda otwierac ale to jeszcze dlugo bo dopiero centrum buduja kamciurka prześliczne zakupy

natisska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-19, 15:26   #705
nawojka8583
Zadomowienie

Cytat:
no poszedł poszedł. generalnie skusiła go większa kasa bo juz na okresie próbnym dostanie ok 400 zł więcej podstawy niz w poprzedniej a to sporo. szczególnie, ze praca bliziutko domu (jakies 5 minut samochodem) wiec na dojazdy nie wyda

Sweter fajny

a zamawiałam to:
skarpetusie miały byc wzór 3 ale będzie 1 lub 5 bo im brakło 3
https://www.patryczek.pl/skarpety/19...dziecka-9-10cm

z tych wzór 10
https://www.patryczek.pl/skarpety/72...dziecka-9-10cm

dwie takie czapeczki (jedna mniejsza i jedna większa)
https://www.patryczek.pl/czapeczki/1...erfetka-rozm-1

taka czapusia
https://www.patryczek.pl/czapeczki/4...lurowa-rozm-56

taka czapusia
https://www.patryczek.pl/czapeczki/1...lniana-rozm-62

jeden komplecik
https://www.patryczek.pl/komplety/26...-paski-rozm-56

drugi komplecik
https://www.patryczek.pl/komplety/45...ikacja-rozm-62

i trzeci komplecik
https://www.patryczek.pl/komplety/32...-paski-rozm-62
Neska wypasione ciuszki. Będzie mały przystojniacha

---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ----------

Cytat:
Napisane przez uska000 Pokaż wiadomość
czesc dziewczynki
wszystko do dupy;/
Uska nie stresuj się najważniejsze, że z synkiem wszystko dobrze.
Stary 2011-09-19, 15:27   #706
NataliaM1103
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez natisska Pokaż wiadomość

Byłam dzis na wizycie i lekarz jest na 1000% przekonany (sama zreszta widziałam) ze bedzie

SYNUŚ !!!!

Obłęd hehe taka jestem podekscytowana że nadrobiłam po łebkach przepraszam Zrobiłam tez małe zakupki kupiłam 4 body i dresik

AA i zazdroszcze Wam pepco, u nas dopiero beda otwierac ale to jeszcze dlugo bo dopiero centrum buduja kamciurka prześliczne zakupy

Gratuluje Synusia
NataliaM1103 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-19, 15:31   #707
nawojka8583
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
super, oby tak dalej!
A malec nie kopie wiem czemu... "bo nie jest na zawołanie" to tak jak moje na początku kopów ale spoko, potem to co chwila będzie i się jeszcze nacieszy- choc chyba ja sama się bardziej podniecam kopami niz mąż
A na gardło niech kupi sobie tantum verde- nie poznałam lepszego lekartwa po 8 tabletkach gardło przestało bolec (po 2 dniach) no i w te dni zaliczylam 4 płukanki gardła wodą cieplą ze szczyptą soli

A Ty weź zapobiegawczo mleko z czosnkiem, bo mogl Cie zarazic, a katarem mozna ja jeszcze mam i nic nie mogę zrobic, trzeba to 'przejsc'

AgaMili współczuje choroba wykańcza czosnek, mleko i jedziesz! A i przeczytałam, że papryka chilli ma najwięcej wit c i na choróbska najlepsza- moczyc ja w duzej ilosci soli to nie będzie taka mocna a jesli gardlo by po tym ostro paliło to sokiem pomidorowym zapic albo (chyba) mlekiem

agacia ojj nieciekawie... chyba zakazałabym mu widywania się z eks i żeby oddzielił ją grubą krechą... teraz Ty i maleństwo jesteście NAJWAŻNIEJSI!! ja mojego to bym wyśmiała i zrobiła taką awanturę, że by nie wiedział kim jest od awantur to ja pierwsza Poza tym, może on do niej coś czuje?? Skoro jej kupuje takie drogie rzeczy?!!!! oj dałabym mu popalic!

uska na nfz chodzisz? mi na nfz czy prywatnie dają skierowania

renata czekamy na zdjęcia w klubie!!!!
Agatku jak tam??? Wymęczyłaś już męża??? Dał dziś biedak radę pójść do pracy???
Stary 2011-09-19, 15:32   #708
n1kotynka
Zadomowienie

helloł

nadrabiam Was ( z przerwami) od 8 rano :P masakra

i tak:

witam nowe Mamusie

gratuluję poznanych płci

MissZuzia i kropeczka spóźnione życzenia urodzinowe wszystkiego najlepszego dla Was

kamciurka wszystkiego najlepszego z okazji imienin

renatko witaj w gronie mężatek u mnie za niecałe 2 tygodnie będzie pierwsza rocznica , jak ten czas leci

yy i w ogóle masakra, tyle mnie nie było, że nie wiem już co pisać, tyle mi po głowie krąży

pear ahh zauważyłaś, że mnie nie było a ja jak nie problemy z internetem w Krakowie, to problemy z komputerem, który już dogorywa :P klawisze mu odpadają no i WiFI cały czas rozłącza, dlatego cięzko mi pisać z krakowa ;/ jestem teraz 2 dni w Warszawie, potem jeszcze wracam i już od przyszłego tygodnia będę stale z Wami

super zakupy macie w ogóle, ja się zaczęłam stresować, że jeszcze nic nie mam, a jak ostatnio byłam u rodzinki w weekend w rzeszowie to zauważyłam, że jakoś moje siostry nie palą się do obdarowania mnie a jedna ma 4 dzieci, druga 2 no i jakoś super chętne, żeby nam pomóc nie były ;/
jedynie moja mama zapytała nas jaka forma pomocy najbardziej nam się przyda i że ona jest całkowicie do naszej dyspozycji co było strasznie miłe a tak to jakoś hmm średnio...

a w ogóle to się strasznie za Wami stęskniłam
n1kotynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-19, 15:35   #709
nawojka8583
Zadomowienie

Cytat:

SYNUŚ !!!!

Natisska gratuluje Synusia
Stary 2011-09-19, 15:40   #710
ultraradiola
Wtajemniczenie

cześć mamusie

Cytat:

SYNUŚ !!!!
gratulacje synusia coraz ich więcej

Cytat:
Czesc lasunie

Spałam do 15 chyba mój rekord!! odespałam chyba 3 ostatnie nocki naprawdę... w sumie nie wiem o której zasnęliśmy po no fajnych chwilach byłam tak sonana, że szok, zasnęłam z minutę osiem

Byłam na miejscu o 21.20
Inutil
przekazała info
Zajączek był grzeczny całą drogę, na dworcu troszkę kopał, bo chyba był niecierpliwy a potem to kopa dostałam jak się przewracało na drugi boczek hihi

Tż czekał grzecznie i wypatrywał żonci a w domku dostałam RÓŻE!!! normalnie zasuszę i zapiszę sobie tą datę
Na portfel zaraeagował tak: "z zamknięciem????" nie podpasowało chyba Next time kupię bez, ale za jakieś 2-3 lata, bo ten mu troszkę potrzyma No i w końcu tatuś widział jak brzuszko się ruszał no i czuł

super ze dojechaliście juz na miejsce i jestescie razem i brawo dla TZ za różyczki Wykorzystajcie ten czas jak najlepiej
Ja muszę jeszcze poczekać 9 dni na mojego TZ. I juz się nie mogę doczekać

A ja byłam dzisiaj u kardiologa na szczescię pomimo mojej malutkiej wady serca mogę bez żadnych przeciwskazań rodzić siłą naturalną została jeszcze tylko wizyta u okulisty zeby sie upewnić na 100% ze nie ma zadnych przeciwskazań do porodu własnymi siłami, bo wadę mam -5,0 i muszę przebadać dokładnie swoje oczy czy taki wysiłek nie spowoduje pogorszenia się wady

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-19, 15:44   #711
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Czesc lasunie

Byłam na miejscu o 21.20 [B]

no no to się działo heh
Cytat:
Napisane przez nawojka8583 Pokaż wiadomość
Neska to czym będzie się teraz mąż zajmował?? Trzymam kciuki za nową pracę Twojego męża.[COLOR="Silver"]
kochana niczym fajnym bedzie na wózkach jezdzil no wiesz-specjalnie po to studia skonczyl no ale coz....jak sie nie ma co sie lubi....
Cytat:

SYNUŚ !!!!

gratuluję synka
Cytat:
Neska wypasione ciuszki. Będzie mały przystojniacha[COLOR="Silver"]

.
no no trzeba mu zacząć księżniczki szukac

---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ----------

a no i odebralam swoje wyniki własnie
mocz ok, morfologia bez szału ale chyba tez bez tragedii bo podobna do poprzedniej... no i glukoza wyszła mi 123 po 2h i 75g glukozy....no i nie wiem...niby w necie piszą, że norma do 140. jutro do gina to się okaze...
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-19, 15:53   #712
natisska
Rozeznanie

GG do natisska

Cytat:
Napisane przez NataliaM1103 Pokaż wiadomość

Gratuluje Synusia
Cytat:
Natisska gratuluje Synusia
Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
cześć mamusie

gratulacje synusia coraz ich więcej

super ze dojechaliście juz na miejsce i jestescie razem i brawo dla TZ za różyczki Wykorzystajcie ten czas jak najlepiej

A ja byłam dzisiaj u kardiologa na szczescię pomimo mojej malutkiej wady serca mogę bez żadnych przeciwskazań rodzić siłą naturalną została jeszcze tylko wizyta u okulisty zeby sie upewnić na 100% ze nie ma zadnych przeciwskazań do porodu własnymi siłami, bo wadę mam -5,0 i muszę przebadać dokładnie swoje oczy czy taki wysiłek nie spowoduje pogorszenia się wady
Cytat:
no no to się działo heh

kochana niczym fajnym bedzie na wózkach jezdzil no wiesz-specjalnie po to studia skonczyl no ale coz....jak sie nie ma co sie lubi....

gratuluję synka

no no trzeba mu zacząć księżniczki szukac

---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ----------

a no i odebralam swoje wyniki własnie
mocz ok, morfologia bez szału ale chyba tez bez tragedii bo podobna do poprzedniej... no i glukoza wyszła mi 123 po 2h i 75g glukozy....no i nie wiem...niby w necie piszą, że norma do 140. jutro do gina to się okaze...

Dzieki dziewczyny
A chłopaki na naszym wtku rzeczywiście górą

Ultra gratuluje braku przeciwskazań i zazdroszcze, ja prawdopodobnie bede miala cesarke bo ma za wąską mienicę, ale jeszcze bedą mi to sprawdzali w szpitalu jakims metalowym czymś

Neska super ze wyniki w normie glukozą się nie przejmuj, mieści się spokojnie w normie więc bedzie dobrze, może jest wysoka bo miałaś tą większą dawkę glukozy

natisska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-19, 16:03   #713
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Agatku jak tam??? Wymęczyłaś już męża??? Dał dziś biedak radę pójść do pracy???
nie postarałam się, bo byłam wykończona podróżą i nockami ostatnimi- poza tym libido mi spadło to chyba przez tą chorobę
Poszedł i wraca koło 20 bo muszą przelac $$ do Polska dla teściówki :/ jutro normalnie o 17 będzie

Poza tym kaszel i katar doskwiera i czuję się taka bezużyteczna idę do sklepu kupic rekawiczki do sprzatania bo widzę brakuje tu kobiecej ręki
Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość

mam nadzieję, że libido wróci albo to jest tak jak ze słodkim: raz mam ochotę przez 2 tyg a nastepne 2 tyg nic

Masz - 5?? soczewki nosisz? ja mam tylko -1 chociaż czuję, że sie pogorszył wzrok... i muszę coś wymyślic

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-09-19, 16:07   #714
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Ultra to dobrze, ze u kardiologa ok. mnie tez czeka wizyta u okulisty. co prawda mam -2 ale to chyba nie tylko od ilosći dioptrii zalezy czy mozna rodzic sn

Agatku a jak tam warunki lokalowe u tz? macie swoj pokoik czy jak?
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-19, 16:40   #715
bambusiek
Zakorzenienie

Hi przyznaję, że nadrobiłam po łebkach

Cytat:
Napisane przez Mijus Pokaż wiadomość
Tradycyjnie piję kawę i oglądam DD TVN i planuje dzień, a w szczególności obiad...czy któraś jadła zupę krem z pora i ziemniaków?
Chyba dziś zrobię mały experyment
Poproszę przepis oczywiście jeśli wyszła dobra

Cytat:
hej dziewczyny

Cytat:
Napisane przez Milla_85 Pokaż wiadomość
no właśnie, jak szybko rośnie dziecko? Ile potrzeba 56 i po jakim czasie wskakuje w 62/ Oczywiście, wiem że każde rośnie inaczej i z innych wymiarów startuje ale jakaś średnia chyba jest
Słyszałam, że tak czy inaczej lepiej kupić na 62, bo podwinąć zawsze można, a nigdy nie wiadomo jak duże będzie dziecko.
No i na dłużej starczą:P

Cytat:
Napisane przez mala_stopka Pokaż wiadomość
witamy witamy
ja mieszkam w Luboniu koło Poznania, jest jeszcze jedna mamuśka bodajze z komornik kurcze zapomniałam nicku
niemniej może się kiedys spotkamy na kawusie we trójkę??
Ja jestem prawie prawie z waszych okolic - Leszno

Cytat:

SYNUŚ !!!!

_________________________ _______
Hi

Miałam się już wczoraj odezwać, ale mi Mąż wlazł do kompa i zamknął stronkę
Poprałam ciuszki dla bobo i sporo jeszcze brakuje połażę znów po lumpkach i mam nadzieję, że obkupię malucha

W przyszłą środę mam wizytę i mam nadzieję, że dowiem się płci chociaż cały czas myślimy o dzidziolu jako o chłopcu

Aaaa... Mąż mi wyjeżdża na tydzień w góry jako opiekun - pracuje w szkole, gdzie nauczyciele raz w roku wyjeżdżają z uczniami.
będę strasznie tęsknić, ale skoro i tak musi jechać, to lepiej teraz niż np. styczeń/luty
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-19, 17:18   #716
arm
Raczkowanie

Cytat:
Witaj Armgratuluje Stasia i zapraszamy.
Ja mam podobną sytuację, tylko, że u mojego synusia wykryto cystę, która jest ulokowana gdzieś w miednicy. Lekarze też nie są w stanie powiedzieć skąd to się bierze i jakie może mieć konsekwencje, ale również mówią żeby się nie martwić. Staram się więc...Reszta badań też ok i wszystkie pomiary w normie. Mieszkam w UK, a tu ciąże prowadzi się troszkę inaczej niż w Polsce, np przewidziane jest tylko dwa USG w przypadku normalnie rozwijającej się ciąży. Ze względu na tą torbiel jesteśmy pod stałą opieką i USG mamy co 4 tygodnie. Dodam, że będąc niedawno na urlopie w Pl odwiedziłam moją gin i ona też powiedziała mi tylko tyle czego tu sie dowiedziałam. Trzymam mocno kciuki za zdrowe serduszko Twojego Synka. Nie napiszę Ci żebyś się nie martwiła bo sama doskonale wiem, że się nie da, ale trzeba wierzyć, że będzie dobrze
nawojka bardzo Ci dziękuję za slowa otuchy. w sumie to jak wyszlam z tego badania to bylam szczesliwa ze wszystko jest oki. bo ta pani dr jakos tak mnie uspokoila. dopiero na drugi dzien zaczelam szukac na necie czegokolwiek na ten temat i zaczelam schizowac ja poszlam na to usg prenatalne zupelnie profilaktycznie. moj lekarz prowadzacy nie namawial mnie do niego, twierdzil ze nie widzi wskazan. sama zecydowalam ze chce je zrobic zeby byc spokojna. wizyte u mojego gina mam za 3 tyg. ciekawe czy on na swoim sprzecie tez to zauwazy... a moze nie bedzie mial czego zauwazac bo juz sie to zwapnienie samo wchlonie? ehhhh za duzo watpliwosci. najlepsze ze moj Tz byl ze mna, wszystko slyszal i widzial i on jest zupelnie spokojny. mowi zebym nie panikowala i tego staram sie trzymac

dziewczyny ja tez nie mam dla Małego nawet złamanej skarpetki ale juz mnie bardzo nosi i moje jutro wybiore sie na jakies zakupki
arm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-19, 17:19   #717
nawojka8583
Zadomowienie

Cytat:
No niestety takie realia Neska, ale chociaż za lepsze pieniądze niż w poprzedniej. Żadna praca nie hańbi, ale to przykre, że człowiek się uczy, męczy, a później pracuje dużo poniżej swoich kwalifikacji
Stary 2011-09-19, 17:27   #718
pearpearl
Wtajemniczenie

AgaMili, ciesze sie, ze jestescie juz zdrowi. Straszny jest taki wirus - potrafi wykonczyc czlowieka. Na szczescie juz po wszystkim.

Co do zakupow, to tez sie pocieszam, ze jeszcze mamy czas, chociaz zaczynam od czasu do czasu panikowac, ale to ze wzgledu na niektore dziewczyny tutaj, ktore widac sa bardziej zorganizowane i tyle juz maja
A Tobie zazdroszcze primarka. Jak mieszkalam w Londynie, to bardzo podobaly mi sie tam dzieciece ubranka, a najbardziej to cena

Anulka86, no to Twoja Mama jest bardzo madra kobieta i brawa za podejscie Az milo posluchac, a raczej poczytac

Arm, witaj
Bardzo mi sie podoba imie Stas. Jest to jedno z ladniejszych imion meskich i nie wiadomo, czy sama nie nazwalabym tak swojego drugiego synka, gdyby takowy nam sie przytrafil. Dla pierworodnego juz mam dawno wybrane i nie zmienie, chociaz i tak wszystko wskazuje na pierworodna
Co do Twojego problemu, to nigdy o czyms takim nie slyszalam. Ja chyba na wszelki wypadek poszlabym po opinie do roznych lekarzy... Tak dla pewnosci.

Milla
, gratulacje rocznicy !!!!

Cytat:
Pearpearl łączę się z Tobą w strachu i lęku
uf
dobrze, ze nie jestem sama
ostatnio o szybsze bicie serca przysporzyla mnie sciana smoczkow i butelek w smyku
spieprzalam stmatad niczym strus pedziwiatr

Agatku szalony, ja katar to mam od samego poczatku ciazy i tylko czasem jest troche mniejszy. Taka kolejna uroda mojego stanu blogoslawionego
Mleko z czosnkiem pilam, ale byla to dla mnie katorga. Dla Tzta chyba jeszcze wieksza. Ja nie wiem, jak Ty mozesz to lubic :P Jestes jakas inna
A maluch czy moze rczej maluszka w ostatni dzien pokopal/a starego ze az milo i sie tz jaral, ze chyba juz teraz go lubi. Nic nie zczail, ze wtedy wylaczylam muzyczke i dzieciak sie jej domagal

Cytat:
Napisane przez Agatek
kurde, skad Ty masz takie informacje
jestes niczym znachorka

Co do TZta to za roze. Ma szczescie, ze sie postaral! A uwaga do portfela byla zbedna
Fajnie, ze bejbi dobrze znioslo podroz. Teraz korzystaj z urokow malzenstwa ile wlezie. Na libido nie patrz i pozwol podkrecic je Mezulkowi, bo pozniej bedziesz zalowala :P Nie sprzataj tam za duzo, bo jak sie tak namachasz, to nic dziwnego, ze pozniej nie masz ochoty na nocne figle szkoda by bylo zmarnowac ten "cycek glancek"

Co do plci, to ja chyba juz powoli nastawiam sie na dziewczynke. Jakos tak wszystkie znaki na niebie wskazuje na pimpuche. Jak bedzie zdrowa, to bede najszczesliwsza na swiecie. A jak okaza sie jajcuchy, to bede super mile zaskoczona.
A jak z miesiem, jesz??? Masz ochote? Bo mnie az skreca, jak mam cos miesnego zjesc, ale teraz sie zmuszam, zeby pozbyc sie tej anemii. Podobno to kolejny znak, ze dziewczynka, bo z chlopcem w brzuchu kobiety bardziej maja ochote na miecho. Tylko ile w tym prawdy...
Ale tez sie jaram, ze bedzie niespodzianka. Wszyscy beda do samego konca trzymani w niepewnosci

Natisska, gratuluje synusia !!! Jajca zalaly nasz watek

Niktynko, witaj z powrotem!
A co Ty tak kursujesz miedzy Krakowem a Warszawa i przy okazji nas zaniedbujesz???

Neska, za wyniki. Dobrze, ze nic sie nie przypaletalo.

Renatko, wszystkiego naj na nowej drodze zycia. Szczescia, milosci i samych cudownych momentow !!!

Sometimes when I close my eyes, I can't see

Edytowane przez pearpearl
Czas edycji: 2011-09-19 o 17:30
pearpearl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-19, 17:36   #719
nawojka8583
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez arm Pokaż wiadomość
nawojka bardzo Ci dziękuję za slowa otuchy. w sumie to jak wyszlam z tego badania to bylam szczesliwa ze wszystko jest oki. bo ta pani dr jakos tak mnie uspokoila. dopiero na drugi dzien zaczelam szukac na necie czegokolwiek na ten temat i zaczelam schizowac ja poszlam na to usg prenatalne zupelnie profilaktycznie. moj lekarz prowadzacy nie namawial mnie do niego, twierdzil ze nie widzi wskazan. sama zecydowalam ze chce je zrobic zeby byc spokojna. wizyte u mojego gina mam za 3 tyg. ciekawe czy on na swoim sprzecie tez to zauwazy... a moze nie bedzie mial czego zauwazac bo juz sie to zwapnienie samo wchlonie? ehhhh za duzo watpliwosci. najlepsze ze moj Tz byl ze mna, wszystko slyszal i widzial i on jest zupelnie spokojny. mowi zebym nie panikowala i tego staram sie trzymac

dziewczyny ja tez nie mam dla Małego nawet złamanej skarpetki ale juz mnie bardzo nosi i moje jutro wybiore sie na jakies zakupki
Arm dobrze, że oboje z TZ macie takie podejście do tego. Ja prenatalne musiałam zrobić, bo w UK podobno od jakiegoś czasu są obowiązkowe. Nie pozostaje nam nic innego jak wierzyć, że wszystko będzie dobrze i tego się trzymajmy. U mnie na ostatnim USG wyszło, że cysta się powiększyła niestety. Kolejne USG 13 października, miejmy nadzieję, że już chociaż nie będzie rosła.
Stary 2011-09-19, 17:42   #720
ewula83
Rozeznanie

Hej Dziewczyny!!

My na wekeend bylismy w odwiedzinki u rodzinki(u kuzynek TZ)dostalam pare rzeczy dla dzidzi w tym lezeczek Chicco.To sa moje pierwsze rzeczy dla dzidzi.Zakupy planuje wprzyszlym miesiacu.

---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ----------

Renatko,wszystkiego najlepszego na Nowej Drodze Zycia.Wklej nam jakies fotki!!

---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ----------

Cytat:

SYNUŚ !!!!

Gratuluje synusia!!

---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ----------

Jutro moj TZ ma gastroskopie i boje sie o niego.Widze jak to przezywa,pewnie nie bedzie dzisiaj spal z nerwow,ja chyba tez.

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości