Powiększanie piersi cz.7 - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-16, 20:56   #691
MyaDiva
Zakorzenienie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
racja Mya ja też tak odkładałam ciągle coś ważniejszego było dzieci, dom, ogród a tu kasa na co innego potrzebna aż mi 36lat stuknęlo i żal, że wcześniej tego nie zrobiłam bo co mi po cyckach na starość robie szybko bo to ostatni dzwonek na nie
Ja też stanowczo za długo miałam ważniejsze rzeczy - więc wiem jak to jest. Dzieci, praca, dom, dzieci, praca ,dom - skarbonka bez dna, końca nie widać a lata lecą. Zawsze myslisz że najlepsze masz przed sobą a tymczasem nie ma tego "kiedyś" . Gwiazdka za gwiazdką a my ciągle w tym samym miejscu. Ale każdy sam musi to zrozumieć i zatrzymać się w porę i usłyszeć swój ostatni dzwonek.
Nie wiem ile się jeszcze nacieszę swoimi piersiami- 10 lat, 15 Co będzie potem - nie wiem. Tzn chyba wiem Ale teraz się tym nie martwię -bo teraz mam swoje "kiedyś" na które tyle czekałam

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-16, 21:19   #692
Gizell
Raczkowanie

Znalazłam jeszcze zdjęcia Heidi Montag

http://www.freeentertainmentblog.com...t/heidi-montag

Ona ma implanty 700ml i moim zdaniem wyglądają super , duże ale nie za duże i pasujące do reszty , co myślicie ? Na googlach wpiszcie jej nazwisko to wyskoczy więcej fotek

Dobranoc WSZYSTKIM
Stary 2011-10-16, 21:27   #693
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gizell Pokaż wiadomość

(....)
5. Czy biust w dotyku jest sztuczny ?
Raczej nie oczywiście trzeba odczekać kilka miesięcy od zabiegu żeby implanty dobrze się ułożyły . Ja jak łapię za swoje to nie powiedziała bym że są sztuczne , zresztą dziewczyny też pisały wcześniej że nawet ginekolog nie poznał że to implanty .
Nikt nie pisał o ginekologu który nie poznał że są implanty podczas badania. Jeśli się mylę przytocz proszę tą wypowiedz. Daga pisała że nie poznał- ale okazało się że nie zauważył , bo piersi jej nie bada- więc jak miał poznać????
Nie wyobrażam sobie lekarza który by nie poznał podczas badania, że piersi są z protezami!!!- jeśli taka sytuacja miałaby miejsce należałoby sprawdzić czy taki lekarz nie kupił dyplomu na bazarze. Myślę nawet że dobry specjalista ginekolog na sam widok powiększonego biustu u swojej pacjentki powinien zareagować i się zainteresować jaka jest przyczyna (bo to nie jest normalne pod względem medycznym i może sygnalizować szereg niebezpiecznych zmian lub np ciążę ). Powinien zauważyć nienaturalny rozmiar/wygląd piersi jeśli pacjentkę wcześniej zna. No bo co będzie jak np zapisze pigułki anty a okaże się że kobieta jest w ciąży?

Cytat:
Ja myślę że jak któraś z nas była zadowolona z chirurga to śmiało może go polecić, dlaczego nie ? Dobry specjalista zrobi Ci i ładne i jędrne i małe lub duże jakie kto lubi . Ja oglądałam galerię lekarza do którego jadę i widziałam piersi w różnych rozmiarach i każde wyglądały zjawiskowo , dlatego polecam
Ale jak wiesz jest nas tu trochę i różni lekarze nas operowali. W większości jesteśmy zadowolone. I mimo, że widziałyśmy galerie Twojego lekarza- nie wybrałyśmy go. Podobnie Ty - nie wybrałaś np mojego lekarza. I ja Tobie mojego bym nie poleciła- bo wiem że mój by Ci takich piersi jakie chcesz nie zrobił za żadne pieniądze świata. Więc jak można komuś polecić tego "najlepszego lekarza" nie wiedząc nawet czego oczekuje??

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2011-10-16, 21:29   #694
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Nitka_I Pokaż wiadomość
Dziewczyny już dziś wyjeżdzam do Dr. Jestem jakby naszpikowana tabletkami pobudzającymi Trzymajcie kciuki !!! Odezwę się po op...
Kochana powodzenia:ju pi: Trzymam juz kciuki i czekam na wiesci po operacji:jupi :
Stary 2011-10-16, 21:34   #695
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
O parapetówka się szykuje będziemy oblewać
Z remontami tak już jest że ciągną się w nieskończoność i nikt tego przeskoczyc nie potrafi - zawsze coś . Jak jest kasa to wykonawca do du...ale i tak to lepsze niż braki finansowe a jak wykonawca dobry i kasa bez limitu to i tak zawsze coś wyskoczy i remont się przeciągnie Więc jest co oblewać jak się już skończy , wysprząta i meble ustawi A co do dobrego czasu na operację-szkoda czekać na to, że na kupce będzie luźne 15 tyś. Ciężko teraz wszystkim którzy sami prowadzą małe firmy oni nie żyja na zielonej wyspie jak reszta naszej gospodarki. Więc zmobilizuj się i nawet kosztem małych wyrzeczeń potem- zrób w końcu te cycki Potem będziesz musiała sobie poradzić i poradzisz bo jak trzeba - można więcej dzwignąć. Zobacz prawie rok minął - i jak były przeszkody tak są. Wiecznie coś - a to remont, a to kłopoty z biznesem, a to chłop nerwy psuje, a to wyjazd w planach - końca nie będzie. Takie jest życie. Zatrzymaj to na chwile, wskocz na stół i ciesz się w końcu ze swoich bimbałków
MAYU JAKĄ TY MASZ RACJĘ!!!tego zwolnienia mi trzebamam ochotę przekląć..ku......a za dużo się działo ostatnio,a że z kasą wszystko ma wiele wspólnego to tak się dziejechłop też mnie wkur....,ja wiesz ostatno stwierdziłam że ja się do tego naszego popierzonego świata nie nadaję!!!za naiwna,za dobra,zbyt empatyczna ..ale już to mówiłam..ale coo...teściowa nam teraz dużo pomaga,finansowo przedewszystkim ...i ja dziś nawet mówię..cholera...a ja cycki pójdę zrobić akurat teraz i jak to będzie wyglądałonoo ale jak mówię..może coś dodatkowego nam wpadniewięc mam nadzieję!!!mam nadzieję że w razie czego jak rok mija to zaliczka nie przepada???ale mam jeszcze 42dni..to kawałek czasu...moze akurat

OLIVKA dzieki za odpowiedź ..i super że już ok z niąpstryknij jej focie z zaskoczenia

MIRABELKODZIĘKI że tak myślisz!!!nooo myślę że nie jestem zła...ciężko mówić o sobie ale mogę przytoczyć wam jedno zdanie które cały czas mi powtarza moja wspólniczka(koleżanka)... ty przestań być już taką MATKĄ TERESĄ dla wszstkich,jesteś Klaudia za dobra!!!nie nadaję się na szefową bo ja zawsze I NA ZAWSZE jestem z wszystkimi równa!!!nie potrafię..wiem wiem..do dupy to!!!a na kawę i parapetówę zapraszam do mnie!!!poklachamy

GIZELL widzisz jak u mnie pod górkę...z cycorami..1 kwietnia wpłaciłam zaliczkę i chyba los potraktował to jak żart bo do tej pory coś nie mogę zrealizować marzenia...niby teraz 28listopad mam termin ale to tak na 2 razy....noo może 70%na tak...echh..

NITKA DAWAJ ZNAĆ JAK NAJSZYBCIEJ..ja już planuję by lapa wziąć do kliniki..jak myślicie dam radę używać w 2 dobie np???

HORO..rozumiem,rozumiem:e hem:jak będziesz uważała ze to dla Ciebie odpowiednie to tak też na pewno będzie!!!

gwen.sweet ,joasii i reszta buźka!

Edytowane przez klaudeczka2010
Czas edycji: 2011-10-16 o 22:07
klaudeczka2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-16, 21:35   #696
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
Kochana powodzenia:ju pi: Trzymam juz kciuki i czekam na wiesci po operacji:jupi :
Wiesz może jaki jest implancik w planach?

Stary 2011-10-16, 21:48   #697
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja też stanowczo za długo miałam ważniejsze rzeczy - więc wiem jak to jest. Dzieci, praca, dom, dzieci, praca ,dom - skarbonka bez dna, końca nie widać a lata lecą. Zawsze myslisz że najlepsze masz przed sobą a tymczasem nie ma tego "kiedyś" . Gwiazdka za gwiazdką a my ciągle w tym samym miejscu. Ale każdy sam musi to zrozumieć i zatrzymać się w porę i usłyszeć swój ostatni dzwonek.
Nie wiem ile się jeszcze nacieszę swoimi piersiami- 10 lat, 15 Co będzie potem - nie wiem. Tzn chyba wiem Ale teraz się tym nie martwię -bo teraz mam swoje "kiedyś" na które tyle czekałam
Ja tez dlugo czekalam I mysle sobie , ze stara jestem , ale w koncu je mam I teraz bede sie cieszyc przez okolo 10 lat, a co bedzie potem??? Mam nadzieje, ze za 10-15 lat 90% dziewczyn bedzie mialo zeli i nie bede sie wyrozniac na ulicy Operacja stanie sie tak normalna jak wizyta u fryzjera, albo w solarium, wiec o przyszlosc sie nie martwie

---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ----------

Cytat:
Znalazłam jeszcze zdjęcia Heidi Montag

http://www.freeentertainmentblog.com...t/heidi-montag

Ona ma implanty 700ml i moim zdaniem wyglądają super , duże ale nie za duże i pasujące do reszty , co myślicie ? Na googlach wpiszcie jej nazwisko to wyskoczy więcej fotek

Dobranoc WSZYSTKIM
A ja nigdy nie sugerowalam sie takimi zdjeciami, bo dla mnie to czysty photoshop Wole zdjecia dziewczyn z forum, bo wiem, ze sa prawdziwe Przynajmniej w 90%

---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ----------

Cytat:
Wiesz może jaki jest implancik w planach?
Qrcze nie wiem Tyle osob od Polaka na priva mi pisalo, ze sie pogubilam Chyba 450 ma w planach, ale nie wiem, czy nie pokrecilam Doktorek ostatnio tasmowo 450 wsadza
Stary 2011-10-16, 21:59   #698
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tez dlugo czekalam I mysle sobie , ze stara jestem , ale w koncu je mam I teraz bede sie cieszyc przez okolo 10 lat, a co bedzie potem??? Mam nadzieje, ze za 10-15 lat 90% dziewczyn bedzie mialo zeli i nie bede sie wyrozniac na ulicy Operacja stanie sie tak normalna jak wizyta u fryzjera, albo w solarium, wiec o przyszlosc sie nie martwie

---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ----------

A ja nigdy nie sugerowalam sie takimi zdjeciami, bo dla mnie to czysty photoshop Wole zdjecia dziewczyn z forum, bo wiem, ze sa prawdziwe Przynajmniej w 90%
O dokładnie-na takich wylizanych fotach nawet facet może być śliczną kobietką Tylko tu na forum jest to co prawdziwe- i można to ocenić nawet w galeriach lekarzy nie ma tyle prawdy

---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ----------

Cytat:

Qrcze nie wiem Tyle osob od Polaka na priva mi pisalo, ze sie pogubilam Chyba 450 ma w planach, ale nie wiem, czy nie pokrecilam Doktorek ostatnio tasmowo 450 wsadza
no ładnie - pewnie karton z takim rozmiarkiem otworzył mam nidzieje że Nitka nie zniknie nam potem - i się dowiemy.
Ja jestem nadal na etapie wyrabiania swojego zdania na temat Pana dr. i liczę że będę miała taką możliwość Jak dotąd polakowe dziewczynki jakoś znikają potem Tylko Ty dzielnie trwasz na posterunku. A dodawać nie muszę że piersi masz śliczne bo wszystkie o tym wiemy i zawsze czekamy na Twoje focie przebierając nóżkami.

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2011-10-16 o 22:34
Stary 2011-10-16, 22:08   #699
jooasi
Wtajemniczenie

Mya prowadzi kartoteki na wszystkich doktorków

Gizell nawe jeśli zdjęcie byłoby natural to to, ze piersi 700 świetnie wyglądają na Heidi nie oznacza, że równie świetne bedą na innej kobiecie. bo Heidi moze miec np 182 wzrostu a wysokie babki mogą sobie pozwolić na więcej
to jeszcze powinno Cie zainteresować http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=25204

Edytowane przez jooasi
Czas edycji: 2011-10-16 o 22:17
jooasi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-16, 22:18   #700
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
O dokładnie-na takich wylizanych fotach nawet facet może być śliczną kobietką Tylko tu na forum jest to co prawdziwe- i można to ocenić nawet w galeriach lekarzy nie ma tyle prawdy

No tak faceci sa wszedzie: D W rozmowach w toku byl facet, ktory urodzil 3 dzieci A wczesniej byl miss
Stary 2011-10-16, 22:33   #701
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
MAYU JAKĄ TY MASZ RACJĘ!!!tego zwolnienia mi trzebamam ochotę przekląć..ku......a za dużo się działo ostatnio,a że z kasą wszystko ma wiele wspólnego to tak się dziejechłop też mnie wkur....,ja wiesz ostatno stwierdziłam że ja się do tego naszego popierzonego świata nie nadaję!!!za naiwna,za dobra,zbyt empatyczna ..ale już to mówiłam..ale coo...teściowa nam teraz dużo pomaga,finansowo przedewszystkim ...i ja dziś nawet mówię..cholera...a ja cycki pójdę zrobić akurat teraz i jak to będzie wyglądałonoo ale jak mówię..może coś dodatkowego nam wpadniewięc mam nadzieję!!!mam nadzieję że w razie czego jak rok mija to zaliczka nie przepada???ale mam jeszcze 42dni..to kawałek czasu...moze akurat
Mi się tak troszkę wydaje, że Tobie na przeszkodzie nie stoją te wszystkie przeszkody tylko brak Ci po prostu wsparcia Tż. Pamiętam jak ochrzan kiedyś dostał i potem oczywiście zainteresował się Twoją operacją (hihi to taka oczywistość jak chłop po łapkach dostanie że nagle zauważy troski kobiety i mówi to co ona chce usłyszeć. Mi nawet nie musiałaś pisać skąd u Tż ten nagły przypływ zainteresowania. )Ty od razu innaczej pisałaś- nawet romiaru wiekszego się już nie bałaś, i wszytsko było prostsze dla Ciebie i tyle entuzjazmu miałaś. Znamy się już długo Klaudeczko - dlatego pozwoliłam sobie na to spostrzeżenie, mam nadzieję że się nie obrazisz na mnie. Wiesz że cały czas trzymam kciuki za Ciebie i nie mogę się doczekać aż w końcu napiszesz, że torba spakowana

---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ----------

Cytat:
Mya prowadzi kartoteki na wszystkich doktorków

Gizell nawe jeśli zdjęcie byłoby natural to to, ze piersi 700 świetnie wyglądają na Heidi nie oznacza, że równie świetne bedą na innej kobiecie. bo Heidi moze miec np 182 wzrostu a wysokie babki mogą sobie pozwolić na więcej
to jeszcze powinno Cie zainteresować http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=25204
J ooasi Ty tak nawet nie żartuj bo lekarze się zrzucą i kilera wynajmą

Co do linku ale wyszukałaś myślę że Gizell i tak nie przyjmie tych informacji do wiadomości.

---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ----------

Cytat:

No tak faceci sa wszedzie: D W rozmowach w toku byl facet, ktory urodzil 3 dzieci A wczesniej byl miss
o w mordeczkę - ale jak tu życiorys napisać w takim przypadku
Napisać jak napisac - ale jak taki życiorys potem złożyć

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2011-10-16 o 22:55
Stary 2011-10-16, 23:23   #702
gwendolinka
Zadomowienie

Ale podobno Heidi wcale dobrze nie wygląda z tym biustem- tzn krytykowano ją za te większe implanty... wczesniej miala jakieś mniejsze o ile sie orientuje. No tak wracamy do tego samego- kwestia gustu. Musisz się liczyc z tym ze bedziesz wzbudzać zainteresowanie takim biustem i pierwszym z czym ludzie beda cie kojarzyć to "wielkie cycki" myslę ze może być meczące jak wszyscy patrzą na nią przez pryzmat wielkich cycków.

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-17, 05:49   #703
Olivkaa200
Zakorzenienie

Nitka_I 17.10 - DZIŚ
POWODZENIA!TRZYMAMY KCIUKI

SweetMegi 25.10 - 9
grazia78 14.11-28
joasi 17.11 - 32
klaudeczka2 010 28.11-41
Nadinka2 19.12- 70
malinkac 19.12- 70
sherry.b 26.04.2012r-191
Olivkaa200 12.07.2012r-269
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-17, 07:24   #704
jooasi
Wtajemniczenie

Nitka dziś Twój wielki dzień powodzenia życze i kciukasy trzymam
Stary 2011-10-17, 07:30   #705
anek799
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
Ale podobno Heidi wcale dobrze nie wygląda z tym biustem- tzn krytykowano ją za te większe implanty... wczesniej miala jakieś mniejsze o ile sie orientuje. No tak wracamy do tego samego- kwestia gustu. Musisz się liczyc z tym ze bedziesz wzbudzać zainteresowanie takim biustem i pierwszym z czym ludzie beda cie kojarzyć to "wielkie cycki" myslę ze może być meczące jak wszyscy patrzą na nią przez pryzmat wielkich cycków.
Ot i dobre spostrzeżenieKoc hana wiem, że Ty i ja mamy tam lekki niedosycik i wydaje mi się spowodowane jest to bardziej cyferkami 325-345 niż wizualizacją, bo gdybyśmy miały 400 lub, więcej i taki efekt jak mamy, to byśmy się nie czepiały...dobrze myślę czy się mylę
Fakt faktem, ale miseczki mamy spore E, F i tak przynajmniej ja mam problem z kupieniem takiej miski w obwodzie 65.
Myślę, że implanty tej wielkości dały mi pełną satysfakcję i dyskrecję zarazem nikt z zewnątrz nie gapi mi się w cyce i nawet Teściowa nic nie wie...nosiłam duże push-upy, więc teraz nie rzucam się w oczy, a w bikini nie będę skrępowana i w sypialni czuję się swobodnie i bez kompleksów.
ps. Gdzie kupujecie takie rozmiary i jakiej firmy?
Całe życie kupowałam victorię sekret 32 B z super gąbką, ale teraz nie wiem jaki rozmiar zamówić u mamy i co mam jej powiedzieć, że urosły od witamin? O op nie mogę pisnąć słówka, bo mnie zabije "stara piguła", a staniki uwielbiam i mam teraz kłopot. W triuphie mogę zapomnieć o zakupach, bo nie robią tego obwodu buuu.

A tak w ogóle miłego dnia wszystkim

---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ----------

Cytat:
Nitka dziś Twój wielki dzień powodzenia życze i kciukasy trzymam
Się podpiszę...kciuki zaciśnięte!!!
anek799 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-17, 07:39   #706
jooasi
Wtajemniczenie

Mya jakby co bedziemy Twoimi bodygardami własną piersią obronimy
a link mi sam wyskoczył, chciałam sprawdzić co to za pani bo nie znałam, dziewczyna zrobiła 10 operacji plastycznych na raz a teraz płacze, że wygląda jak Franki i pobliźniona jak po wypadku, ma już pomysł na kolejną sensację wokół siebie, bedzie odwracać efekty, niektórzy mają problem by powiedzieć dość

---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ----------

Anek ja jeszcze przed ale już badałam teren stanikowy i odkryłam wcześniej mi nieznane Panache i Freya, bardzo fajne staniki dla cycolinek ale z droższej półki. duży wybór jest na allegro
ten mi się szczególnie spodobał http://allegro.pl/biustonosz-lucia-f...838732443.html

Edytowane przez jooasi
Czas edycji: 2011-10-17 o 07:44
jooasi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-17, 07:39   #707
Gizell
Raczkowanie

Cytat:
Nikt nie pisał o ginekologu który nie poznał że są implanty podczas badania. Jeśli się mylę przytocz proszę tą wypowiedz. Daga pisała że nie poznał- ale okazało się że nie zauważył , bo piersi jej nie bada- więc jak miał poznać????
Nie wyobrażam sobie lekarza który by nie poznał podczas badania, że piersi są z protezami!!!- jeśli taka sytuacja miałaby miejsce należałoby sprawdzić czy taki lekarz nie kupił dyplomu na bazarze. Myślę nawet że dobry specjalista ginekolog na sam widok powiększonego biustu u swojej pacjentki powinien zareagować i się zainteresować jaka jest przyczyna (bo to nie jest normalne pod względem medycznym i może sygnalizować szereg niebezpiecznych zmian lub np ciążę ). Powinien zauważyć nienaturalny rozmiar/wygląd piersi jeśli pacjentkę wcześniej zna. No bo co będzie jak np zapisze pigułki anty a okaże się że kobieta jest w ciąży?

Ale jak wiesz jest nas tu trochę i różni lekarze nas operowali. W większości jesteśmy zadowolone. I mimo, że widziałyśmy galerie Twojego lekarza- nie wybrałyśmy go. Podobnie Ty - nie wybrałaś np mojego lekarza. I ja Tobie mojego bym nie poleciła- bo wiem że mój by Ci takich piersi jakie chcesz nie zrobił za żadne pieniądze świata. Więc jak można komuś polecić tego "najlepszego lekarza" nie wiedząc nawet czego oczekuje??

Dziewczyno nie irytuj się tak , któraś z Was pisała o tym ginekologu w tej czy poprzedniej części , nie będę tego szukać bo mi się nie chce , ale wiem że to czytałam . A czy kupił swój dyplom lekarza na pobliskim bazarze tego nie wiem, może kupił.
Po drugie to nie znasz moich dokładnych wymiarów więc nie pisz że twój lekarz nie zrobił by mi za żadne pieniądze takich cycków , mój też mi nie wstawi za dużych nie martw się .
Najlepszego lekarza można polecić bo jak widzisz u danej osoby ładne efekty , że biust jest starannie dobrany i estetycznie zrobiony to JAK NAJBARDZIEJ MOŻNA POLECIĆ !
Stary 2011-10-17, 08:04   #708
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Nitka_I 17.10 - DZIŚ
POWODZENIA!TRZYMAMY KCIUKI

Powodzenia i wracaj szybko!!!!!!!
Stary 2011-10-17, 08:35   #709
korinka
BAN stały

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
Klaudeczka, zobaczysz ze w końcu uda Ci się zrobić cycuchy! a co do zaliczki to nie sądzę, że przepada ale naw szelki wypadek dowiedz się w swojej klinice

Niestety często jest tak, że znajdzie się coś ważniejszego na co 15 tys trzeba wydać. Mi akurat się udało zrobić cycki w takim czasie, że było ok u mnie z kasą....ale gdybym miała robić teraz to nie wiem jakby to wyglądało Ale wierzę, że Ci się uda

Nitka - powodzenia, trzymamy za Ciebie kciuki
korinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-17, 09:20   #710
rodzynki
Raczkowanie

Dzien dobry w słoneczny poranek

---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ----------

Ja również trzymam kciuki za NITKE -wracaj szybko i szczęśliwa z nowymi piersiami

---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ----------

Cos mi cięzko pisanie idzie nie chce sie zapisywać ,ale jakos sobie poradze
Slicznie dziękuje dziewczynkom za komentarze
GWNDOLINKO z tymni rozmiarami staniczków to różnie ten ekri akutat był75E ale znowóż ten drugi 70G no i tak to bywa,zależy od firmy ,a to cięcie uparciucha (prawy) to ta zaczerwieniona kreska na piersi nie w fałdzie (w fałdzie to prawy jest juz prawie ideał)

ŻABULEK jeśli chodzi o ten staniczek ekri to chyba zaden firmowy napisze tobie to co było na metce przyczepione KING a strona internetowa www.king.com.pl (kosztował 80zł.) ja go kupowałam w sklepie takim małym z bielizna ta pani ma mega wybór ,dla porównania w triumfie to mnie zabardzo nic sie nie podoba i ceny do tego wysokie. Dodam tylko że to chyba Polskia produkcja (pisze Bałystok) ale kto to wie może z Chin przywędrował
Ja juz kupowałam u tej pani strój i jescze jeden -ten drugi koronkowy.I jesli będę potrzebowała to własnie tam sie udam ,chociaz w jednym butiku są bardzo fajne Ewy Bienkowskiej TAM TEŻ SPORY WYBÓR -dla nas

---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ----------

O MATKO ŻLE NAPISAŁAM POPRAWIAM SZYBCIUTKO

KINGA a STRONA www.kinga.com.pl
zjadłam na końcu A i wyszlo nie to co miało -przepraszam

---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ----------

Kinga - bielizna | mada.pl

---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------

WIECIE CO JA TROCHE NIE TECHNICZNA JESTEM WIĘC JEŚLI CHCESZ ZABULEK to wpisz sobie osobno w google te stronę i wtedy wzystko jasne będzie -przepraszam
Stary 2011-10-17, 09:28   #711
Mirabellla
Raczkowanie

GG do Mirabellla

Klaudeczko tak własnie Cię odbieram, jak opisała Cie twoja kolezanka..
po postach widać też ze jestes bardzo zywiołowa, energiczna i zapewne duzo sie smiejesz? he

mam podobnie..

co do kasy, operacji i innych wydatków

My wykańczalismy dom..wszystko od podstaw to kasy z deczka szło..i wiadomo ta na cycki tez powinna pójść na NASZA SYPIALKE...ale stwierdziłam ze co mi po meblach jak serce krwawi i bylo by zapwne coraz gorzej..nie tylko ze mna ale i z moim zwiazkiem ..miałam piersi i raptem ich nie ma a pocieszanie Męża nie pomagało na długo, z czasem zaczełam czuć złość na niego(wiem chore)

...a kasa dzis jest a jutro jej nie ma...

i to kiedys w ten sposób nigdy nie nadejdzie...

jeśli w 60 czy 70% będzie możliwe żebys zrobiła piersi to je zrób...po tym będziesz mogła juz całkowicie inwestować w swoją działalność...mówisz że zaliczkę wpłaciłaś...to brakuje ci jakieś 8tys tak? może mógłby któs wspomóc?

eh zyczę Ci by twoje marzenie się wreszcie spełniło..a ono wiele zmienia..

Gizell wczoraj robiłam te cwiczenia na pupe..o ja cie to jest wycisk...nie mogłam wstac tak dupa bolała hahaha a zrobiłam tylko 2 razy 40 powtórzeń na każda noge na czworaka i na leżąco..80 na nogę..dzis rano od tych cwiczeń zaczełam plus moja szóstkę

ciekawe ile wytrwam

i TRZYMAM KCIUKI a wszystkie nowe piersi!!!!!!!! ahh

Edytowane przez Mirabellla
Czas edycji: 2011-10-17 o 09:29
Mirabellla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-17, 09:56   #712
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez rodzynki Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ----------

Ja również trzymam kciuki za NITKE -wracaj szybko i szczęśliwa z nowymi piersiami

---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ----------

GWNDOLINKO z tymni rozmiarami staniczków to różnie ten ekri akutat był75E ale znowóż ten drugi 70G no i tak to bywa,zależy od firmy ,a to cięcie uparciucha (prawy) to ta zaczerwieniona kreska na piersi nie w fałdzie (w fałdzie to prawy jest juz prawie ideał)

ŻABULEK jeśli chodzi o ten staniczek ekri to chyba zaden firmowy napisze tobie to co było na metce przyczepione KING a strona internetowa www.king.com.pl (kosztował 80zł.) ja go kupowałam w sklepie takim małym z bielizna ta pani ma mega wybór ,dla porównania w triumfie to mnie zabardzo nic sie nie podoba i ceny do tego wysokie. Dodam tylko że to chyba Polskia produkcja (pisze Bałystok) ale kto to wie może z Chin przywędrował
Ja juz kupowałam u tej pani strój i jescze jeden -ten drugi koronkowy.I jesli będę potrzebowała to własnie tam sie udam ,chociaz w jednym butiku są bardzo fajne Ewy Bienkowskiej TAM TEŻ SPORY WYBÓR -dla nas

---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ----------

---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ----------

---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------

WIECIE CO JA TROCHE NIE TECHNICZNA JESTEM WIĘC JEŚLI CHCESZ ZABULEK to wpisz sobie osobno w google te stronę i wtedy wzystko jasne będzie -przepraszam

Witaj

Dzieki za linka Bylam na tej stroniei wszystkie staniczki sa piekne Ten sklep online obejmuje cala Polske, ale czy ja sie lapie na zakupy??? Po pracy usiade i poczytam dokladnie Same cudenka tam sa , az oczoplasu dostalam:love :
Stary 2011-10-17, 09:59   #713
SweetMegi
Raczkowanie

Witam!!! Pędzicie jak burza-to już tyle stron???!!!
Żabulek dzisiaj idziesz poćwiczyć na rurze? Tak się zastanawiam czy to nie za szybko... mam koleżankę, która za szybko zaczęła ćwiczyć i jej się implanty osunęły w dół i tak jej zostało niestety.Może jeszcze przemyśl sprawę??!! Chociaż wiem że łatwo się mówi,sama jestem maniaczką i ćwiczę non stop (jestem instruktorką fitness z wykształcenia) i nie wyobrażam sobie nie ćwiczyć przez trzy miesiące.I powiem szczerze,że też zastanawiam się nad tą rurką- fajna sprawa!!!
Stary 2011-10-17, 10:14   #714
jooasi
Wtajemniczenie

raaaany same maniaczki ćwiczeń a ja mam taką cięzką dupę do ruszenia
Stary 2011-10-17, 10:50   #715
gwendolinka
Zadomowienie

Joasi nie przejmuje się
Ja sie dołaczam do ciebie
Pozdrawiam Was i lece na uczelnie

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-17, 11:00   #716
Gizell
Raczkowanie

Gizell wczoraj robiłam te cwiczenia na pupe..o ja cie to jest wycisk...nie mogłam wstac tak dupa bolała hahaha a zrobiłam tylko 2 razy 40 powtórzeń na każda noge na czworaka i na leżąco..80 na nogę..dzis rano od tych cwiczeń zaczełam plus moja szóstkę

ciekawe ile wytrwam

i TRZYMAM KCIUKI a wszystkie nowe piersi!!!!!!!! ahh[/QUOTE]

Mirabella o to chodzi , jak boli to znaczy że robisz to efektownie wystarczy na początek taka seria jak sobie zrobiłaś . Wytrwaj tak ok 2-3 tyg a zobaczysz jak pośladki zaczną się modelować a jak zobaczysz pozytywne zmiany to się zakochasz i już zawsze będziesz sobie choć kilka ruchów dziennie fundować , życzę powodzenia
Stary 2011-10-17, 12:25   #717
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
Joasi nie przejmuje się
Ja sie dołaczam do ciebie
Pozdrawiam Was i lece na uczelnie
Kochane u mnie też się ostatnio na chęciach skończyło

---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ----------

Cytat:
Dziewczyno nie irytuj się tak , któraś z Was pisała o tym ginekologu w tej czy poprzedniej części , nie będę tego szukać bo mi się nie chce , ale wiem że to czytałam . A czy kupił swój dyplom lekarza na pobliskim bazarze tego nie wiem, może kupił.
Po drugie to nie znasz moich dokładnych wymiarów więc nie pisz że twój lekarz nie zrobił by mi za żadne pieniądze takich cycków , mój też mi nie wstawi za dużych nie martw się .
Najlepszego lekarza można polecić bo jak widzisz u danej osoby ładne efekty , że biust jest starannie dobrany i estetycznie zrobiony to JAK NAJBARDZIEJ MOŻNA POLECIĆ !
O widzę że jesteś więc Ci odpowiem od razu.
Mnie zirytować raczej nie łatwo oazą spokoju jestem . A Ty po prostu napisałaś coś co się mija z prawdą - i warto to wyjaśnić żeby innych osób które są przed operacja w błąd nie wprowadzać. No ale widzę, że akurat Tobie się nie chce nic wyjaśniać
Co do Twoich wymiarów - oczywiście że ich nie podałaś i ich nie znam. Mało tego podajesz różne informacje które nie bardzo trzymają się kupy. Przed operacją miałaś mis B , po op z wkładkami ponad 300 masz C- chcesz mieć E i planujesz wkładki 700 Gdybyś nie twierdziła że jestes po operacji możnaby pomyśleć że nie masz zielonego pojęcia o czym piszesz. Zdjęć nie masz i aparatu też, z konsultacji u lekarza też nie za wiele wyniosłaś -posługujesz się terminologią jakiej tam nie usłyszałaś, pokazujesz nam dziwne zdjęcia i zachęcasz do komentarzy- prawda jest taka że dla mnie jesteś osobą niewirygodną. Więc nawet nie pogłębiam już Twoich wpisów.
A mówiąc, że mój lekarz nie zrobiłby Ci takich piersi za żadne pieniądze - miałam na myśli efekt jaki nam pokazujesz i piszesz że o takim marzysz. I bez zastanowienia mogę Ci podać kolejne pięć nazwisk lekarzy którzy takich piersi nie zrobią w żadnym wypadku.

---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ----------

Cytat:
Napisane przez rodzynki Pokaż wiadomość

Link działa Rodzyneczku - i jakie śliczne tam staniczki są. I ceny dość przystępne.Mam sklep z ich bielizną za rogiem- muszę tam wpaść i zobaczyć co mają. Ale wiem że taki rozmiarek jak masz Ty będzie i na mnie dobry więc mogę nawet w necie zamówić. Popatrzę wieczorkiem dokładnie w ich ofertę- dzięki za ten link

---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ----------

Cytat:
Mya jakby co bedziemy Twoimi bodygardami własną piersią obronimy
a link mi sam wyskoczył, chciałam sprawdzić co to za pani bo nie znałam, dziewczyna zrobiła 10 operacji plastycznych na raz a teraz płacze, że wygląda jak Franki i pobliźniona jak po wypadku, ma już pomysł na kolejną sensację wokół siebie, bedzie odwracać efekty, niektórzy mają problem by powiedzieć dość
to jestem bezpieczna
Ja też nie znałam dziewczyny - powiem więcej nadal nie pamiętam kto toKurka- 10 opercji i dopiero oprzytomniała. Jej decyzje i sama poniesie teraz tego konsekwencje. I jak przypuszczałam u najbardziej zainteresowanej osoby artykuł przeszedł bez odzewu

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2011-10-17 o 11:57
Stary 2011-10-17, 13:38   #718
SweetMegi
Raczkowanie

Pomału przygotowuję się do operacji-zbliża się mój upragniony termin, i wiecie co - największy problem mam z piżamą- naprawdę!!! Wszędzie szukałam dwuczęściowej z rozpinaną górą, bo taką zalecał lekarz, a tu nic nie ma.Jak już coś było to takie "babcine".KOSZMAR.Coś tam kupiłam ale szału nie robi.Ja to mam problemy, nie???!!!

---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ----------

Cytat:
raaaany same maniaczki ćwiczeń a ja mam taką cięzką dupę do ruszenia
Jooasi jak masz myśli żeby coś ze sobą zrobić to już połowa sukcesu, teraz tylko musisz znaleźć odpowiednią formę ruchu dla Ciebie.Każda genialnie wpływa na stan ducha i ciała!!! ja np. uwielbiam praktycznie wszystko:siłownia,biegani e,fitness, taniec,gra w tenisa,jazda na rolkach.......... ale nie cierpię jeździć na rowerze.Może spróbuj pilates lub jogę, albo basen. Możliwości jest nieskończenie dużo!!!!!A taka spokojniejsza forma ćwiczeń może spodobałaby Ci się!!!!!
Stary 2011-10-17, 14:02   #719
joanna871
Raczkowanie

dziekuje wam dziewczyny za odpowiedzi co do planownego zabiegu nie spieszy mi sie ,mysle ze tak za 2,3lata sie tego podejme ,odkladam pieniadze ale najpierw musze sobie zrobic zabieg nosa i uszu bo ciagle choruje ,no i moze zęby poprawie zabieg piersi chyba zostawie na koniec ,marza mi sie wieksze ale tak bez przesady ,jak bede zdecydowana to sie odezwe dzieki cycuszki

Włosy-57cm
Cel: 90cm zadbanych kłaczków
joanna871 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-17, 14:31   #720
Miliqqq
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

Cytat:
racja Mya ja też tak odkładałam ciągle coś ważniejszego było dzieci, dom, ogród a tu kasa na co innego potrzebna aż mi 36lat stuknęlo i żal, że wcześniej tego nie zrobiłam bo co mi po cyckach na starość robie szybko bo to ostatni dzwonek na nie
Kochana przyznam, że u mnie tej wyliczanki dom, dzieci, ogród nie ma, może jeszcze będzie jakoś specjalnie na razie na tym nie ubolewam, ale taki okres musi przyjść w życiu kobiety, że jej potrzeby są na pierwszym planie... oczywiście w granicach rozsądku, no nie powiesz dziecku, że mu książek do szkoły nie kupisz, bo na kosmetyczkę masz odłożoną ciężko zarobioną kasę
Miliqqq jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości