![]() |
#691 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Cytat:
Nie wiem ile się jeszcze nacieszę swoimi piersiami- 10 lat, 15 ![]() ![]() ![]()
![]() |
#692 |
Raczkowanie
|
Znalazłam jeszcze zdjęcia Heidi Montag
http://www.freeentertainmentblog.com...t/heidi-montag Ona ma implanty 700ml i moim zdaniem wyglądają super , duże ale nie za duże i pasujące do reszty , co myślicie ? Na googlach wpiszcie jej nazwisko to wyskoczy więcej fotek Dobranoc WSZYSTKIM ![]() ![]() ![]() ![]()
#693 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wyobrażam sobie lekarza który by nie poznał podczas badania, że piersi są z protezami!!!- jeśli taka sytuacja miałaby miejsce należałoby sprawdzić czy taki lekarz nie kupił dyplomu na bazarze. Myślę nawet że dobry specjalista ginekolog na sam widok powiększonego biustu u swojej pacjentki powinien zareagować i się zainteresować jaka jest przyczyna (bo to nie jest normalne pod względem medycznym i może sygnalizować szereg niebezpiecznych zmian lub np ciążę ). Powinien zauważyć nienaturalny rozmiar/wygląd piersi jeśli pacjentkę wcześniej zna. No bo co będzie jak np zapisze pigułki anty a okaże się że kobieta jest w ciąży? ![]() Cytat:
![]() |
#694 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#695 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() OLIVKA dzieki za odpowiedź ..i super że już ok z nią ![]() ![]() MIRABELKO ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() GIZELL widzisz jak u mnie pod górkę... ![]() ![]() NITKA DAWAJ ZNAĆ JAK NAJSZYBCIEJ..ja już planuję by lapa wziąć do kliniki..jak myślicie dam radę używać w 2 dobie np??? HORO..rozumiem,rozumiem:e hem:jak będziesz uważała ze to dla Ciebie odpowiednie to tak też na pewno będzie!!! ![]() gwen.sweet ,joasii i reszta buźka!
dr.M.W. Wrocław!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez klaudeczka2010 Czas edycji: 2011-10-16 o 22:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#696 |
Zakorzenienie
|
Wiesz może jaki jest implancik w planach?
#697 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- Qrcze nie wiem ![]() ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#698 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- Cytat:
![]() ![]() Ja jestem nadal na etapie wyrabiania swojego zdania na temat Pana dr. i liczę że będę miała taką możliwość ![]() ![]() ![]() ![]()
like for like !!! ![]() Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ![]() ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia ![]() ![]() 15,12.09 mentorCPG333-485cc ![]() ![]() Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2011-10-16 o 22:34 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#699 |
Wtajemniczenie
|
Mya prowadzi kartoteki na wszystkich doktorków
![]() Gizell nawe jeśli zdjęcie byłoby natural to to, ze piersi 700 świetnie wyglądają na Heidi nie oznacza, że równie świetne bedą na innej kobiecie. bo Heidi moze miec np 182 wzrostu a wysokie babki mogą sobie pozwolić na więcej ![]() to jeszcze powinno Cie zainteresować http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=25204
Mentor okrągłe hp 325cc ![]() ![]() Edytowane przez jooasi Czas edycji: 2011-10-16 o 22:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#700 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() No tak faceci sa wszedzie: D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#701 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Co do linku ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ---------- Cytat:
![]() ![]() Napisać jak napisac - ale jak taki życiorys potem złożyć ![]()
like for like !!! ![]() Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ![]() ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia ![]() ![]() 15,12.09 mentorCPG333-485cc ![]() ![]() Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2011-10-16 o 22:55 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#702 |
Zadomowienie
|
Ale podobno Heidi wcale dobrze nie wygląda z tym biustem- tzn krytykowano ją za te większe implanty... wczesniej miala jakieś mniejsze o ile sie orientuje. No tak wracamy do tego samego- kwestia gustu. Musisz się liczyc z tym ze bedziesz wzbudzać zainteresowanie takim biustem i pierwszym z czym ludzie beda cie kojarzyć to "wielkie cycki" myslę ze może być meczące jak wszyscy patrzą na nią przez pryzmat wielkich cycków.
#703 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() POWODZENIA!TRZYMAMY KCIUKI ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#704 |
Wtajemniczenie
|
Nitka dziś Twój wielki dzień powodzenia życze i kciukasy trzymam
![]()
#705 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Fakt faktem, ale miseczki mamy spore E, F i tak przynajmniej ja mam problem z kupieniem takiej miski w obwodzie 65. Myślę, że implanty tej wielkości dały mi pełną satysfakcję i dyskrecję zarazem nikt z zewnątrz nie gapi mi się w cyce i nawet Teściowa nic nie wie...nosiłam duże push-upy, więc teraz nie rzucam się w oczy, a w bikini nie będę skrępowana i w sypialni czuję się swobodnie i bez kompleksów. ps. Gdzie kupujecie takie rozmiary i jakiej firmy? Całe życie kupowałam victorię sekret 32 B z super gąbką, ale teraz nie wiem jaki rozmiar zamówić u mamy i co mam jej powiedzieć, że urosły od witamin? O op nie mogę pisnąć słówka, bo mnie zabije "stara piguła", a staniki uwielbiam i mam teraz kłopot. W triuphie mogę zapomnieć o zakupach, bo nie robią tego obwodu buuu. A tak w ogóle miłego dnia wszystkim ![]() ---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ---------- Się podpiszę...kciuki zaciśnięte!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#706 |
Wtajemniczenie
|
Mya jakby co bedziemy Twoimi bodygardami własną piersią obronimy
![]() a link mi sam wyskoczył, chciałam sprawdzić co to za pani bo nie znałam, dziewczyna zrobiła 10 operacji plastycznych na raz a teraz płacze, że wygląda jak Franki i pobliźniona jak po wypadku, ma już pomysł na kolejną sensację wokół siebie, bedzie odwracać efekty, niektórzy mają problem by powiedzieć dość ![]() ---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ---------- Anek ja jeszcze przed ale już badałam teren stanikowy i odkryłam wcześniej mi nieznane Panache i Freya, bardzo fajne staniki dla cycolinek ale z droższej półki. duży wybór jest na allegro ![]() ten mi się szczególnie spodobał http://allegro.pl/biustonosz-lucia-f...838732443.html
Mentor okrągłe hp 325cc ![]() ![]() Edytowane przez jooasi Czas edycji: 2011-10-17 o 07:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#707 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziewczyno nie irytuj się tak , któraś z Was pisała o tym ginekologu w tej czy poprzedniej części , nie będę tego szukać bo mi się nie chce , ale wiem że to czytałam . A czy kupił swój dyplom lekarza na pobliskim bazarze tego nie wiem, może kupił. Po drugie to nie znasz moich dokładnych wymiarów więc nie pisz że twój lekarz nie zrobił by mi za żadne pieniądze takich cycków , mój też mi nie wstawi za dużych nie martw się . Najlepszego lekarza można polecić bo jak widzisz u danej osoby ładne efekty , że biust jest starannie dobrany i estetycznie zrobiony to JAK NAJBARDZIEJ MOŻNA POLECIĆ !
![]() |
#708 |
Wtajemniczenie
|
Powodzenia i wracaj szybko!!!!!!!
![]()
#709 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Niestety często jest tak, że znajdzie się coś ważniejszego na co 15 tys trzeba wydać. Mi akurat się udało zrobić cycki w takim czasie, że było ok u mnie z kasą....ale gdybym miała robić teraz to nie wiem jakby to wyglądało ![]() ![]() Nitka - powodzenia, trzymamy za Ciebie kciuki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#710 |
Raczkowanie
|
Dzien dobry w słoneczny poranek
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- Ja również trzymam kciuki za NITKE -wracaj szybko i szczęśliwa z nowymi piersiami ![]() ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Cos mi cięzko pisanie idzie nie chce sie zapisywać ,ale jakos sobie poradze Slicznie dziękuje dziewczynkom za komentarze ![]() GWNDOLINKO z tymni rozmiarami staniczków to różnie ten ekri akutat był75E ale znowóż ten drugi 70G no i tak to bywa,zależy od firmy ,a to cięcie uparciucha (prawy) to ta zaczerwieniona kreska na piersi nie w fałdzie (w fałdzie to prawy jest juz prawie ideał) ŻABULEK jeśli chodzi o ten staniczek ekri to chyba zaden firmowy napisze tobie to co było na metce przyczepione KING a strona internetowa www.king.com.pl (kosztował 80zł.) ja go kupowałam w sklepie takim małym z bielizna ta pani ma mega wybór ,dla porównania w triumfie to mnie zabardzo nic sie nie podoba i ceny do tego wysokie. Dodam tylko że to chyba Polskia produkcja (pisze Bałystok) ale kto to wie może z Chin przywędrował Ja juz kupowałam u tej pani strój i jescze jeden -ten drugi koronkowy.I jesli będę potrzebowała to własnie tam sie udam ,chociaz w jednym butiku są bardzo fajne Ewy Bienkowskiej TAM TEŻ SPORY WYBÓR -dla nas ![]() ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- O MATKO ŻLE NAPISAŁAM POPRAWIAM SZYBCIUTKO KINGA a STRONA www.kinga.com.pl zjadłam na końcu A i wyszlo nie to co miało -przepraszam ---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- Kinga - bielizna | mada.pl ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- WIECIE CO JA TROCHE NIE TECHNICZNA JESTEM WIĘC JEŚLI CHCESZ ZABULEK to wpisz sobie osobno w google te stronę i wtedy wzystko jasne będzie -przepraszam
#711 |
Raczkowanie
|
Klaudeczko tak własnie Cię odbieram, jak opisała Cie twoja kolezanka..
po postach widać też ze jestes bardzo zywiołowa, energiczna ![]() mam podobnie.. co do kasy, operacji i innych wydatków My wykańczalismy dom..wszystko od podstaw to kasy z deczka szło..i wiadomo ta na cycki tez powinna pójść na NASZA SYPIALKE...ale stwierdziłam ze co mi po meblach jak serce krwawi i bylo by zapwne coraz gorzej..nie tylko ze mna ale i z moim zwiazkiem ..miałam piersi i raptem ich nie ma a pocieszanie Męża nie pomagało na długo, z czasem zaczełam czuć złość na niego ![]() ...a kasa dzis jest a jutro jej nie ma... i to kiedys w ten sposób nigdy nie nadejdzie... jeśli w 60 czy 70% będzie możliwe żebys zrobiła piersi to je zrób...po tym będziesz mogła juz całkowicie inwestować w swoją działalność...mówisz że zaliczkę wpłaciłaś...to brakuje ci jakieś 8tys tak? może mógłby któs wspomóc? eh zyczę Ci by twoje marzenie się wreszcie spełniło..a ono wiele zmienia.. Gizell wczoraj robiłam te cwiczenia na pupe..o ja cie to jest wycisk...nie mogłam wstac tak dupa bolała hahaha a zrobiłam tylko 2 razy 40 powtórzeń na każda noge na czworaka i na leżąco..80 na nogę..dzis rano od tych cwiczeń zaczełam plus moja szóstkę ciekawe ile wytrwam ![]() i TRZYMAM KCIUKI a wszystkie nowe piersi!!!!!!!! ahh
Sebbin 335ml okragle , wysoki profil 109mm, projekcja 54mm ![]() ![]() Edytowane przez Mirabellla Czas edycji: 2011-10-17 o 09:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#712 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Witaj ![]() Dzieki za linka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#713 |
Raczkowanie
|
Witam!!! Pędzicie jak burza-to już tyle stron???!!!
Żabulek dzisiaj idziesz poćwiczyć na rurze? Tak się zastanawiam czy to nie za szybko... mam koleżankę, która za szybko zaczęła ćwiczyć i jej się implanty osunęły w dół i tak jej zostało niestety.Może jeszcze przemyśl sprawę??!! Chociaż wiem że łatwo się mówi,sama jestem maniaczką i ćwiczę non stop (jestem instruktorką fitness z wykształcenia) i nie wyobrażam sobie nie ćwiczyć przez trzy miesiące.I powiem szczerze,że też zastanawiam się nad tą rurką- fajna sprawa!!!
#714 |
Wtajemniczenie
|
raaaany same maniaczki ćwiczeń a ja mam taką cięzką dupę do ruszenia
![]()
#715 |
Zadomowienie
|
Joasi nie przejmuje się
![]() Ja sie dołaczam do ciebie ![]() Pozdrawiam Was i lece na uczelnie
#716 |
Raczkowanie
|
Gizell wczoraj robiłam te cwiczenia na pupe..o ja cie to jest wycisk...nie mogłam wstac tak dupa bolała hahaha a zrobiłam tylko 2 razy 40 powtórzeń na każda noge na czworaka i na leżąco..80 na nogę..dzis rano od tych cwiczeń zaczełam plus moja szóstkę
ciekawe ile wytrwam ![]() i TRZYMAM KCIUKI a wszystkie nowe piersi!!!!!!!! ahh[/QUOTE] Mirabella o to chodzi , jak boli to znaczy że robisz to efektownie ![]() ![]()
#717 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- Cytat:
Mnie zirytować raczej nie łatwo ![]() ![]() Co do Twoich wymiarów - oczywiście że ich nie podałaś i ich nie znam. Mało tego podajesz różne informacje które nie bardzo trzymają się kupy. Przed operacją miałaś mis B , po op z wkładkami ponad 300 masz C- chcesz mieć E i planujesz wkładki 700 ![]() A mówiąc, że mój lekarz nie zrobiłby Ci takich piersi za żadne pieniądze - miałam na myśli efekt jaki nam pokazujesz i piszesz że o takim marzysz. I bez zastanowienia mogę Ci podać kolejne pięć nazwisk lekarzy którzy takich piersi nie zrobią w żadnym wypadku. ---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja też nie znałam dziewczyny - powiem więcej nadal nie pamiętam kto to ![]() ![]()
like for like !!! ![]() Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ![]() ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia ![]() ![]() 15,12.09 mentorCPG333-485cc ![]() ![]() Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2011-10-17 o 11:57 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#718 |
Raczkowanie
|
Pomału przygotowuję się do operacji-zbliża się mój upragniony termin, i wiecie co - największy problem mam z piżamą
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- Jooasi jak masz myśli żeby coś ze sobą zrobić to już połowa sukcesu ![]()
#719 |
Raczkowanie
|
dziekuje wam dziewczyny za odpowiedzi
![]() ![]() ![]() ![]()
#720 | |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:55.