|
|
#691 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Bo my jestesmy super babki! Matki - Wariatki cz I
Cytat:
... dzias kolejny raz poszlam spac po 24 bo nie moglam zasnąć i przewracalam sie z boku na bok, a potem tz zaczął chrapać
|
|
|
|
|
|
#692 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Wszystkim
jakoś nie mam weny na pisanie. Przeczytałam wszystko parę razy a i tak bez zrozumienia. Jestem w pracy a myślami w domku z Małą, bo ten "środkowy" katar ją męczy i cały czas się boję, żeby nic z tego nie wyszło ogólnie do Wybaczcie
|
|
|
|
|
#693 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() aaa to taka fryzurka Cytat:
wspolczuje Ci chrapiacego tz-a u mnie na szczescie sypialnia na pietrze a tz zawsze po cichu oglada tv ![]() Cytat:
oby katar szybko minal ....
|
|||
|
|
|
|
#694 |
|
Zakorzenienie
|
no i gdzie wszytskie??
![]() bry wieczór nawet sie nie przywitałam hehehe
|
|
|
|
|
#695 |
|
Wtajemniczenie
|
jestem
|
|
|
|
|
#696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do warzywek to miałam zakupione w sklepie , koło mnie sa takei budy i tam sprzedaja , pan mi wyciągnoł ładniutka marcheweczzke i pietruszke no i kuraka tez zakupiłam w sklepie osiedlowym mięsnym![]() uważam ze nei ma co si estresowac bo mały i tak predzej czy póxniej bedzi ejadł nasze jedzenie wiec taka marchew na pewno mu nie zaszkodzi, a nei zamierzam latac i szukac eko bo i tak w nei nei wierze
|
|
|
|
|
|
#697 |
|
Wtajemniczenie
|
Masz racje Asiu... przeciez nie bedziemy dawac dzieciom nie wiadomo ile czasu warzywa eko... a tak jak piszesz nie mamy pewnosci czy one na serio sa eko.... ale teraz przy takiej pogodzie mam lenia i nie chce mi sie nawet sobie gotowac
![]() Poki co sloiczki rulezzzzz
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sprawia mi to mega frajde
|
|
|
|
|
|
#699 |
|
Wtajemniczenie
|
Moja sis ostatnio przez tel mowila mi co i jak mam gotowac moze sie skusze i cos upichce w weekend.... ale narazie musze kupic blender bo nie mam
|
|
|
|
|
#700 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczynki
u nas noc nie przespana bo maciejowi chyba ząbki idą i to górne zamiast dolnych od wtorku tylko na rękach i jeszcze katar mm nadzieje że od zębów. a do tego jeszcze julcie gardło boli nie puściłam jej do szkoły dzisiaj![]() na szczęście średniaki się trzymają więc mam nadzieję że nie rozłożą się wszyscy ogólnie od wczoraj to masakra jakaś myślałam że rano się popłaczę jak o 6.30 zobaczyłam adasia z natalką proszących o kakao.... |
|
|
|
|
#701 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry,
melduje się po kilku dniach nieobecności, ale przyjechała moja mama i niby czasu powinnam mieć więcej dla siebie, a jest zupełnie odwrotnie! Ale nie narzekam, bo jak wyjedzie to będę za nią tęsknić. No i Zośka zaczęła od jej przyjazdu lepiej spać ---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ---------- ja też korzystam ze snu Zośki i pośpię z godzinkę z nią w dzień, a jak była tak mała że przesypiała całe dnie, to ja czasem spałam razem z nią i pół dnia, bo nigdy nie wiadomo było co będzie w nocy! |
||
|
|
|
|
#702 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane
roza biedny Macius, mam nadz ze szybko wyjda zebale i obejdzie sie bez bolu; co do starszych pociech trzymam kciuki zeby sie nie rozlozyly ![]() mamo zosi brawa dla corci teraz juz chyba bedzie ladnie przesypiala cale noce co?Monia to ja do Ciebie zadzwonie i bedziemy gotowaly razem przez tel bo ja tez z tych jeszcze nie gotujacych
|
|
|
#703 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wspolczuje nocki ![]() 6.30 kakao ....niezleCytat:
Hahahah Lulus..... zrobimy telekonferencje kulinarna Ale tak sobie mysle ze chociaz raz sprobuje ugotowac cos malej....potem juz bedzie lepiej bo nasze maluchy beda jadly to co my.... ![]() Mamo Zosi za pieknie przespana nocke corci U nas znowu marudzenie.... wczoraj poznym popludniem bylo tragicznie.... Olivka zalosnie marudzila... Prosze o kciuki bo mam dzisiaj wizyte u lekarza
|
||
|
|
|
|
#704 |
|
Zakorzenienie
|
Monia trzymam mocno kciuki!
|
|
|
|
|
#705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mocno zacisniete!
|
|
|
|
#706 |
|
Raczkowanie
|
kciuki mocno zaciśnięte
![]() Mamo Zosi brawa za nockę ![]() Maciuś właśnie zasnął mam nadzieję że na dłużej niż 20 min. ![]() dzisiaj się poddałam zadzwoniłam poposiłki w osobie mojej mamy więc odliczam czas do jej przyjazdu to starszakami się zajmie bo znudzone dziś niemiłosiernie a na święta to mają zakaz chorowania bo mamy chrzciny maciusia
|
|
|
|
|
#707 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
hejka
![]() Cytat:
oby reszta dzieciaczków się pochorowała![]() Cytat:
dla ZosieńkiCytat:
i dla MamusiCytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- idę coś może porobić w domu, póki mały śpi, przydało by się drzwi umyć ale mam lenia dziś aaaaaaaaa
|
|
|
|
#708 | ||
|
Zakorzenienie
|
heja heja
![]() Cytat:
![]() Cytat:
no i oby choroby posżły precz jak najszbciej żeby każdego z was nei dopadło po kolei |
||
|
|
|
|
#709 |
|
Rozeznanie
|
Cześć
![]() Jeśli można to pozwolę sobie odwiedzać Wasz wątek ![]() Tż jest, dziecie jest, do tego 2 koty więc jak nic i nutka szaleństwa musi być ![]() Pozdrawiam serdecznie wszystkie Matki Wariatki
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#710 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#711 |
|
Rozeznanie
|
ide na aerobik, odpczne troche bo dzis moja zlosnica przerosla samą siebie..normalnie myslalam ze oszaleje i wyjde z siebie- tak marudzila, a poza tym spala cale 20 min i za nic w swiecie nie chciala wiecej spac...
matko i corko...!PS> czekam na przesyłke, bo zamówilam tej moje księżniczce płaszczyk na wiosne. Mam nadzieje ze wymiary beda sie zgadzac i nie bedzie ani za maly ani za duzy |
|
|
|
|
#712 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() i czekamy na fotki płaszczyka jak ja Wam zazdroszczę tych sukienek,płaszczyków, kiteczek muszę szybko córcie robić
|
|
|
|
#713 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jasne odwiedzaj ile chcesz.... i napisz tez czasem... byloby milo ![]() Cytat:
![]() Ja moja sis przyleci w maju na chrzciny malej to ja poprosze zeby cos zrobila do zarelka ![]() Dzieki za wszystkie kciuki..... narazie mam skierowanie na przeswietlenie... potem sie zobaczy co i jak.... jednym slowem lekarka mnie nie pocieszyla....ach szkoda slow
|
||
|
|
|
|
#714 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() W poniedziałek mam wizytę i mam nadzieję, że chociaż na basen dostanę zgodę ![]() Cytat:
Także trzymam kciuki Będzie dobrze
|
|
|
#715 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Fajnie jest miec dziewczynkę, przebierac ją w te słodkie sukieneczki itd. ale ja chciałabym tez za kilka lat poznać jak to jest wychowywać chłopca... tż jest za tyle ze jak narazie sie na to nie zanosi bo nie mamy warunkow na kolejne dziecko, ale moze za kilka lat sie to zmieni-oby! dobranoc wszystkim mamom
|
|
|
|
|
|
#716 | |
|
Rozeznanie
|
Dzień Dobry
![]() Cytat:
|
|
|
#717 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#718 |
|
Rozeznanie
|
Przyszedł płaszczyk
Już obmyslam nad nakryciem głowy pasującym do płaszczyka bo niunia nie ma nic takiego... tż jeszcze nie wie ze czeka nas kolejny zakup, ale się dowie ...i pewnie nie bedzie z tego powodu zadowolony... |
|
|
|
|
#719 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej wszystkim
Jestem jakas spiaca i leniwa
|
|
|
|
|
#720 |
|
Zakorzenienie
|
heja heja
ale tu mało skrobiemy coś ostatnio pisze skrobiemy bo mnie tez mało, ale wszystko przez młodego , bo tylko chce sie bawic i bawic i uwaga: chce zeby mu spiewac i sie chichra hehe chyba totalnym beztalenciem nei jestem jupiiiiktoś pisał z echciałby wchowwac chłopac no ja ci powiem ze extra sparawa): na razie poczatki wiec nei wiem co dalej ale jest przekochany i czasem zfarzy mu sie walnąć mea łobuziarska minę -która uwielbiam
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:48.

dlatego w dzien no way
ale Tobie zazdroszcze ofcourse; i jeszcze ja mam taki problem ze zeby zasnac musze miec cisze, nie zasne przy tv, ani przy radiu, musi bc cicho sza no i nie zasne w 15 min i to jest u mnie ten problem
... dzias kolejny raz poszlam spac po 24 bo nie moglam zasnąć i przewracalam sie z boku na bok, a potem tz zaczął chrapać

ogólnie do

na telewizor? pamietasz film "glupi i glupszy" tam gra Jim Carey, o taka wlasnie fryzure mi chodzi

od wtorku tylko na rękach i jeszcze katar mm nadzieje że od zębów. a do tego jeszcze julcie gardło boli nie puściłam jej do szkoły dzisiaj
teraz juz chyba bedzie ladnie przesypiala cale noce co?

....niezle

Gabrysia - 09.02.2012