![]() |
#691 |
Raczkowanie
|
Dot.: Rozłąka z ukochanym - 2012
Dziewczyny, macie rację, że to chwilowe i czasami tak bywa
![]() Dziękuję Wam za wsparcie, jak zawsze, nasz wątek jest niezawodny! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#692 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny co u was?
Mój przyjeżdza za równe 2 tygodnie ale tylko na 4 dni i nie bedziemy sie widziec znowu miesiąc ![]()
![]() |
#693 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Takie wątpliwości to normalne. Będą nam towarzyszyć pewnie całą rozłąke ![]() Kurcze ja musze jeszcze około tydzień czekać żeby się dowiedzieć kiedy przyjedzie ![]() Się w poniedziałek pokłóciliśmy znowu fest ale teraz już wiem, ze te kłótnie nie mają sensu bo zawsze kończy się na tym samym... A przez neta to kłótnie sa okropne!! No ale narazie jest ok. Pia Gizela 3mam kciuki, żeby to pisanie jakoś łatwiej poszło ![]() Jakie plany na dziś? Ja musze ogarnąć chałupę bo moje dziecko ma takie zdolności bałaganiarskie ... No i zakupy jakieś. Trzeba sobie umilić jakoś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#694 |
Raczkowanie
|
U mnie dzisiaj do kitu, czuje sie jak dziewczyna z piosnki Numb Linkin Park. Chyba sie pogubiłam w tym wszystkim. Ja nie rozumiem jak ja mogę znaleźć dla niego czas żeby pogadać w każdej sytuacji, a on nie. Ja obojetnie czy jestem z koleżankami, czy sama, czy z mamą mogę bez problemu z nim rozmawiać przez telefon. A on? Bez sensu są te tłumaczenia. Tak samo jak np u Poziomki że ma dużo projektów, mój też ma ciągle coś. Dla mnie to idiotyczne, że w ciągu 24 godzin jest problemem pogadanie 10 minut przez telefon, bo cos tam srośtam. To po prostu znak że mu się nie chce gadać. A skoro mu się nie chce, może coś się wypaliło. Kurczę przez pierwszy rok bycia razem on tak za mną latał że szok, teraz od 1,5 roku mam wrażenie że tylko ja to dalej napędzam. Potem kiedy się widzimy on naprawdę wygląda na zakochanego, ale co z tego kiedy w trakcie rozłąki nie mógł znaleźć dla mnie czasu? Zresztą on w rodzinie miał całkiem inne wzorce niż ja. Czasami mam wrażenie że tyle razy ile krytykuje swojego ojca, tyle razy popełnia te same błędy co on...
![]()
![]() |
#695 |
Zadomowienie
|
Wiesz ja myśle,że to zależy od faceta.
Nie wiem jak bylo w Twoim wypadku magdish ale wydaje mi sie,ze jest po prostu zbyt pewny tego ze z nim jestes i przestal sie starać... Jeśli zawsze odbierasz kiedy dzwoni,to raz na jakiś czas nie odbierz [jak bedziesz ze znajomymi].Jeśli nie będzie wiedział kiedy będzie mógł z Tobą porozmawiać to będzie bardziej zainteresowany co sie u Ciebie dzieje.
Akcja "pokaż kolana!" czas: do maja cel: ćwiczyć,ćwiczyć,ćwiczyć ! 15km ![]() Edytowane przez ewa102 Czas edycji: 2012-10-23 o 18:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#696 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiesz co Ci powiem..? Jest ogólna teoria, że wybiera się facetów na wzór swojego ojca.. I to nie ważne, czy jest on dobrym człowiekiem czy złym - to intuicja ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#697 |
Zadomowienie
|
na takie akcje polecam zajęcie się sobą. trochę olewania nikomu nie zaszkodziło
![]() magdish - nie musisz być ciągle dostępna na gg ![]() ![]() na mojego niesamowicie działa gdy jestem czymś zajęta i nie mam czasu dla misia. i bardzo się staram ostatnio żeby sobie więcej czasu poświęcać bo jak on się zajmuje sobą to ja się wściekam. nie mogę być zależna od niego i jego planu dnia, trzeba myśleć o sobie ![]() wrzucam wam to do list, to jakieś takie bardziej motywujące niż samej odhaczanie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#698 |
Zakorzenienie
|
Aha i w ogóle zapomniałam powiedzieć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#699 |
Zadomowienie
|
dla mnie popalanie to nic złego jeżeli jest faktycznie od czasu do czasu. ale rozumiem, że ktoś może mieć inne zdanie. powiem tylko tak - obserwuj. nie rób awantury bo on po prostu zacznie Cię okłamywać. jeżeli będzie za często palił to wtedy interwencja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#700 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja po prostu wewnętrznie boję się, że on sie w to wkręci ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#701 |
Zadomowienie
|
Dla mnie też nic złego czasem zapalenie.
Nie robie mu też awantury o picie [ z drugiej strony pije mniej ode mnie] ale na uczelni mają lodówke z piwkami i mogą pić od rana do wieczora i nikt im nic zlego nie powie... - zaznaczyłam mu,że jak chce pić to niech pije ale brzuch ma wrócić w nienaruszonym stanie i póki co się trzyma ![]() No właśnie mój sie nauczył,że ma mnie na gg wieczorami,ale zamierzam to zmienić ![]() Skoro sie boisz to palił ogólnie wcześniej? w sensie papierosy
Akcja "pokaż kolana!" czas: do maja cel: ćwiczyć,ćwiczyć,ćwiczyć ! 15km ![]() Edytowane przez ewa102 Czas edycji: 2012-10-10 o 11:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#702 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chodzi mi właśnie raczej o tych współlokatorów - dość wciągniętych w tą zabawę ![]() Dziewczyny, nie wiecie może, czy można zmienić nick na wizażu za pośrednictwem modów ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#703 |
Rozeznanie
|
Hej, mogę dołączyć?
![]() Mój Tż wyjechał do niemiec już w lipcu i od tamtego czasu widzieliśmy się dwa razy na kilka dni, teraz wraca w listopadzie dopiero ![]()
Wierzę w Nas bardziej niż w miłość, bo miłość jest jak człowiek, chwilą co nie godzi się na to, że musi ginąć. Powiedz mi to szczerze, chodzi o jakość czy o ilość? - Nie wiem. Jeśli miłość jest człowiekiem, chodzi mi o Ciebie! K. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#704 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#705 |
Rozeznanie
|
Dziękuję
![]() My z Tż ogólnie jesteśmy związkiem na odległość, bo mieszkamy prawie 200 km od siebie, ale jednak jak jest w Polsce, to ten kontakt jest łatwiejszy i realny i telefoniczny.. no ale mam nadzieję, że niedługo już się to zmieni na lepsze ![]()
Wierzę w Nas bardziej niż w miłość, bo miłość jest jak człowiek, chwilą co nie godzi się na to, że musi ginąć. Powiedz mi to szczerze, chodzi o jakość czy o ilość? - Nie wiem. Jeśli miłość jest człowiekiem, chodzi mi o Ciebie! K. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#706 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wszystkich których znam i których wciągneła trawka byli zwykłymi palaczami ,ale skoro to wspollokatorowie to faktycznie bądź czujna,nie wiadomo jaki bedą mieli na niego wplyw
![]() |
![]() |
#707 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mój ojciec jest całkiem fajny. Generalnie jeśli chodzi o poczucie humoru to mają bardzo podobne. Jednak mój chłopak mam wrażenie jest o wiele bardziej zaradny życiowo od mojego taty, ale też bardziej zadufany w sobie, zresztą z niego to typ takiego łobuza, tata to do niego anioł. Z drugiej strony mój tata w ogóle nie jest czuły, nie mówiąc o mojej mamie, bryle lodu ![]() Cytat:
![]() Ja chce sie zająć sobą, ale najgorsze jest to, że wy macie szkołe, prace, a ja tu ląduje po prostu na taki mega urlop. To aż dziwne, myślałam ze nigdy nie bede teksnić za studiami. Ja wstaje rano, jem śniadanie, nawet zabrałam sie za jakieś kuracje zielarskie oczyszczające organizm i chyba wiem więcej o ziołach niz zielarka, spotykam się z koleżankami, które jeszcze zostały w okolicy, bo jednak większość moich znajomych jest już daleko od swoich rodzinnych stron. Sprzątam, piekę, ucze sie języka a i tak w głowie tylko jedna myśl ![]() Cytat:
![]() ToxicSweety witaj ![]()
Zgubiłam się po drodze do miejsca, w którym teraz się znalazłam. Too much of nothing so why don't we give it try Too much of something we're gonna be living a lie... Edytowane przez magdish Czas edycji: 2012-10-10 o 12:08 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#708 |
Rozeznanie
|
Magdish witaj
![]() Jak już tak rozmawiacie o zielonym, ja powiem tyle: raz i nigdy więcej! miałam takiego bad tripa, że szkoda gadać.. myślałam, że rana nie dożyje. Są ludzie, którzy mogą palić i będą mieć pozytywne wrażenia i w nałóg nie wpadną, albo tacy, którzy po paleniu bedą mieć chore jazdy i tacy, którzy się uzależnią. Ja od tamtego pamiętnego momentu jestem przeciwko.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#709 |
Zadomowienie
|
A dlaczego Ty do niego nie jeździsz w trakcie przerwy?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#710 |
Raczkowanie
|
Jego rodzice delikatnie mówiąc woleli by żeby on miał dziewczynę że swoich stron, oni ciagle myślą ze to coś przelotnego i sie opamieta, on ze swoja rodzina często się o mnie kłóci. Na dodatek, on zna polski, ja jego języka nie, chociaż próbuje się uczyć. Generalnie ja mam duze opory żeby tam jechac, bo nawet nie będę potrafiła z nimi porozmawiać, może za rok sie odważę, chociaż i tak bede czułą sie jak intruz, bo wiem co o mnie mysleli. On chce mnie tam zabrać,mówi ze tak mówia bo mnie nie znają, a jego zapewnienia im nie wystarczają:/ Znam za to trójkę jego rodzeństwa i oni na szczęście są nam bardziej przychylni.
W każdym razie wole jak on jest u mnie, on też się czuje tu swobodnie u mnei wszyscy go lubią. Najbardziej boje sie, że te wszystkie różnice okażą się kiedyś dla nas zbyt duże, żeby nasz związek uciągnąć:/ Dobra, dosyć o mnie ![]() ![]() ![]()
Zgubiłam się po drodze do miejsca, w którym teraz się znalazłam. Too much of nothing so why don't we give it try Too much of something we're gonna be living a lie... Edytowane przez magdish Czas edycji: 2012-10-10 o 12:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#711 |
Zadomowienie
|
byłam dzisiaj na pizzy
![]()
Akcja "pokaż kolana!" czas: do maja cel: ćwiczyć,ćwiczyć,ćwiczyć ! 15km ![]() Edytowane przez ewa102 Czas edycji: 2012-10-23 o 18:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#712 |
Zadomowienie
|
Kooooopnijcie mnie w tyłek bo nic dzisiaj nie zrobiłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#713 |
Raczkowanie
|
Ech, dzisiaj przede mną najcięższy w tygodniu dzień na uczelni
![]() W związku od dwóch dni całkiem dobrze, ochłodzenie z mojej strony, jak zwykle, zaprocentowało przypływem uczuć z Jego ![]() ![]() A jak tam u Was? ![]() Miłego dnia, Kochane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#714 |
Zadomowienie
|
Prawie całą noc nie spałam bo usnełam o 21 i wstalam koło północy - i tyle,usnąć już nie mogłam
![]() My się wczoraj moze nie pokłocilismy -dopiero zaczynalismy ale nie mialam na to czasu - bylam umówiona i zakończylam rozmowe nim by wyszła kłotnia na prawde.Czasem palnie jakąs głupote i zazwyczaj mu tlumacze jak druga osoba sie czuje gdy coś takiego powie ale wczoraj już nie mialam cierpliwości... Później mi wysłał mi zdjecie na ktore sie umowilismy dzien wczesniej i dzisiaj rano buziaka [zawsze rano jak wstaje wysyła mi go wysyła] ale wciąż nie mam ochoty z nim rozmawiac ![]()
![]() |
#715 |
Zakorzenienie
|
Nie zobaczę się w ten weekend z TŻ
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#716 |
Raczkowanie
|
Poziomko, coś nie tak u Was, czy po prostu losowo tak wypadło?
Ja od trzech dni padam ze zmęczenia, niewyspania i nadmiaru obowiązków ![]() ![]() A jak u Was? Jakoś tu dzisiaj cicho ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#717 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#718 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja mam paskudną noc za sobą - mały poszedł spać o 23, wstał chwile po 6 a w nocy budził się co chwile... Dziś jade do rodziców na zakupy i po siostre - 7 lat ma - bo rodzice jadą na weekend pooodpoczywać i biore ją do siebie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#719 |
Raczkowanie
|
mart, ja zobaczę swojego TŻ na początku listopada na kilka dni
![]() Dziewczyny, pewnie znacie to uczucie, jak nie ma ich przy nas kiedy najbardziej ich potrzebujemy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#720 |
Zadomowienie
|
Tęsknie za jajecznicami TŻa
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:50.