Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV) - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-28, 13:04   #691
Debrah
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)

A jeszcze co do rzęs : fajnie to u ciebie wygląda Black - 2gie zdjęcie faktycznie lepsze. Nie miałaś uczucia ciągnięcia/sztywnych rzęs po tej lakierowej warstwie?

Hope i Yellow : bardzo fajnie.
Ja wam nie pokażę bo nie mam czym zrobić zdjęcia tak, żeby oko dobrze wyszło.

Ale później wrzucę oczy mojej córki na zbliżeniu - mama ma fajną fotę w telefonie a będzie dziś
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 13:07   #692
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
no to jak jestesmy w temacie to to moja ksena wojownicza księzniczka
jak mama

Cytat:
Napisane przez ewulkaaa Pokaż wiadomość
a w ogóle to wczoraj mój małż przyjechał z fotelikiem rowerowym dla Ani i kaskiem, jutro wyruszamy na naszą pierwszą wycieczkę rowerową
ale super, też bym już chciała, ale TŻ musi zorganizować fotelik

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 13:08   #693
djerba
Wtajemniczenie

Cytat:
ooo witamy

opowiadaj co tam u was słychać!
Mieszkamy już na swoim...koniec grudnia odebraliśmy mieszkanie
Nailah chodzi do żłobka (do tego samego budynku,gdzie znajduje się przedszkole Sade - rano są razem w grupie )
Męża nie ma oczywiście....wtedy kiedy jest najbardziej potrzebny, więc całe wykańczanie mieszkania zostało na mojej głowie... ale już wszystkie prace zakończone
Stary 2014-02-28, 13:09   #694
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Cytat:
my mamy taki http://allegro.pl/hamax-kiss-kask-fo...010812889.html

chciałam czerwony, ale mamy niebieski bo TŻ znalazł z drugiej ręki, nieużywany bo dziecko nie lubiło jeździć za 120zł

Ale małż już kupił naklejki: różowe motylki i kwiatuszki i różowy napis Ania
jaki fajny! Ale cena powalająca

Debrah Blanka ma tak samo z tym papa. Ona nawet jak rozmawiam przez telefon i słyszy, że mówię "pa" to od razu uruchamia rączki
fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 13:13   #695
Debrah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość

Debrah Blanka ma tak samo z tym papa. Ona nawet jak rozmawiam przez telefon i słyszy, że mówię "pa" to od razu uruchamia rączki
moja to samo
Czasem samą dłonią a czasem całą ręką
Stary 2014-02-28, 13:16   #696
ania13.03
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
jak mama

bokeh cudna Hania w akcji

Cytat:
Napisane przez djerba Pokaż wiadomość
Nailah chodzi do żłobka (do tego samego budynku,gdzie znajduje się przedszkole Sade - rano są razem w grupie )
Męża nie ma oczywiście....wtedy kiedy jest najbardziej potrzebny, więc całe wykańczanie mieszkania zostało na mojej głowie... ale już wszystkie prace zakończone
gratuluje przejscia na swoje

18.01.2013 - Lili
ania13.03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 13:17   #697
LadyWhisper
Zakorzenienie

Djerba, a zadzwoni© kto miaø???!! A wysøa© zdjécia??? no!
zagládaj czéßciej

Debrah, tak, idá 3 albo 4 zábki na raz
odespalißmy 3 godz, a ja sié czujé jeszcze gorzej chociaæ, przynajmniej mi podøoga nie faluje przed oczami....

Buziak, siostra u mnie

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-02-28, 13:27   #698
meneq
Zakorzenienie

Cytat:

Yae juz nie potrafi robic papa i umie tylko "baibai" (po jap. z ang bye-bye). Teraz dlaczego? Ano dlatego, ze "papa"po japonsku jest tata i jest mocno zdezorientowana, kiedy ma zrobic papa. Pierwsze dwujezyczne przeszkody...
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 13:30   #699
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ultra81 Pokaż wiadomość
Little - Twoja komentowała, a moja zachowała pełne powagi milczenie
A co do 45... zacny rozmiar Od razu mi się przypomina z Notting Hill, jak Julia Roberts siedzi na kanapie i patrzy na wielkie stopy Hugh Granta: "You know what they say... Big feet /i tu zawiesza głos/... large shoes"

Fewciu - zapamiętam i zastosuję w praktyce. Znając życie - wiele razy

Kolacji mi się chce! Idę zrobić przegląd lodówki.
mój tzt ma rozmiar buta 47 i to powiedzenie ... zgadzam się z nim

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Dziewczyny które nie planują podawać póki co mleka krowiego- jakie macie powody?
Sama,nie podaje chyba ze w czymś występuje niewielka ilość, ale tak się zastanawiam?
Całkiem sporo z nas już daje?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
powody.. hmmm... jakoś mi się z tym nie śpieszy. Po przejściach z Amelkowym brzuszkiem wole się wstrzymać.

Cytat:
Piękny film. Widziałaś komentarz, pierwszy bodajże? Ja rozumiem, że ktoś może nie lubić/nie chcieć mieć dzieci, ale żeby mówić o nich "podmiot" ?

---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ----------

Pytanie mam:

W jakim momencie dajecie dzieciom śniadanie? Tzn. ten pierwszy posiłek po przebudzeniu? Od razu tak tylko dziecko otwiera oczy, to robicie butelkę/przystawicie do uu/robicie kanapki itp czy najpierw poranna toaleta dziecka (mycie, ubieranie) a potem śniadanko?
u nas po przebudzenie jednak Amelka domaga się uu a takiego śniadanka to ok 40 min po wstaniu z łóżka.

Cytat:
Napisane przez YellowSheep Pokaż wiadomość
Dzisiaj to mam ochotę wziąć bąbla i wynieść się stąd na księżyc. Jak tu uwierzyć że jest się dobrą matką skoro tyle osób wkoło mnie tłucze mi do głowy non stop że tak nie jest?
Rada dnia - "nie wchodź już więcej na wizaż, bo wszystkie problemy stąd się biorą". kurde to już nawet śmieszne nie jest. Jeszcze zadzwoniłam do "tż" pytając czy mu przeszkadzam na co wspaniałomyślnie odpowiedział, że tak więc się rozłączyłam. No ale czego się spodziewałam?

Szkoda że Oli chory bo byśmy na spacer poszli...

Załączam tym razem z kompa rzęsy z tuszem bell i w bonusie mojego cukierasa
kurde, współczuje Ci tego z tztem..

Cytat:
http://easytone.com.pl/?md=products&...ne-reexperienc

tutaj tylko, że ja mam czarne - nie umiem znaleźć teraz
nie są za piękne, ale za to wygodne no i jakby nie było cena nas też skusiła (98zł z przesyłką) a może przedewszystkim

a w ogóle to wczoraj mój małż przyjechał z fotelikiem rowerowym dla Ani i kaskiem, jutro wyruszamy na naszą pierwszą wycieczkę rowerową uwielbiamy jeżdzić na rowerach, a ostatnio na rowerach buliśmy w weekend majowy 2012 w Żywcu, ale było suuuper! potem już byłam w ciąży a po ciąży to tylko na takie krótkie wyprawy się wybieraliśmy w lato, teraz chcemy zobaczyć jak Ania zareaguje, mamy nadzieję, że jej też będzie się podobało, to byśmy w lato pomyśleli nad dłuższymi trasami
mam te buty i jak dla mnie są badziewne. Muszę coś poszukać innego.

Cytat:
Blanuś ucina sobie drugą drzemke, pewnie potrwa szalone 20 min Ale zdążyłam zjeść obiad - u mnie dzisiaj makaron z sosem szpinakowym, dla Młodej już gotują się ziemniaczki plus puree z kukurydzy i kurczaczek. Dziewczyny Ona nienawidzi ryb (chyba ma to po mamusi) Czym mam Jej zastąpić?

każdego wieczora kłade się do łóżka z tą nadzieją

Moi nie wiedzą o wizażu, bo pewnie byłoby to samo
Ściskam Cię mocno!
Śliczne masz rzęśy!

słodziak

wracaj do nas, tęsknimy

Szczerze zazdroszczę rowerów! Uwielbiamy z M. rowery i spacery Muszę poszukać jakiegoś krzesełka na nasze. Jakie Wy macie?

Kochana, napiszesz mi jak robisz ten sos szpinakowy i obiadek dla Blanusi;>

HEJA KOCHANE.

Na wstępnie chciałabym podziękować jeszcze raz naszej FEWCI!!!! w pomocy, jakiej mi wczoraj udzieliła <3 <3 <3

rano byłam załatwiać sprawy w mops;p na 90procent dostane wychowawczy )))

piszecie tutaj o rzęskach i tuszach. Mój ulubiony to mayballine colossal, po nim moje rzęsy sięgają, może nie do połowy brwi ale blisko ;p Ale ja mam ogólnie długie.

Amelka nadal ma długie rzęsy;p ostatnio jej wypadła jedna i miałam ochote zrobić aż zdjęcie, bo niedowierzałam że są aż tak długie

tzt w szkole a Amelka bawi sie zabawkami, ale chyba pójdziemy na spacerek.

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 13:32   #700
jakajakaja5
Raczkowanie

Mały zalicza drugą drzemkę w ciągu dnia ewidentnie odsypia wczorajszy dzień

Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa Pokaż wiadomość
Chciałam napisać Kochane jesteście patrzę na fb i mam łzy w oczach Dziękujemy
U nas już ok jutro wyjdziemy wyniki ok dziś bez kroplowki mamy winowajcy gorączki 2 i 4 górne przebite a rzyganko nie wiadomo skąd właśnie wróciłam z domku byłam się wykopać odrazu lepiej człowiekowi

Ufff strach się bać c rzez te zęby nasze maluchy przechodzą?!

Cytat:
Napisane przez misiaeel Pokaż wiadomość
hej

taki mam humor z rana, że bez kija nie podchodź. a to pewnie dlatego, że teście już jadą do nas ale co tam, zakładam sztuczny uśmiech na twarz i jakoś dam radę
Uhuhu Misia trzymaj się !!! Ja za kilka godzin znowu będę widziała swoją t. Całą wyprawkę wyszykowałam na weekend żeby znowu mi nie nakarmiła dziecka cebulą surową albo ogórkiem w musztardzie. szkoda słów. Cały poprzedni weekend miałam spierdzielony przez nią. :/

Cytat:
Dzisiaj to mam ochotę wziąć bąbla i wynieść się stąd na księżyc. Jak tu uwierzyć że jest się dobrą matką skoro tyle osób wkoło mnie tłucze mi do głowy non stop że tak nie jest?
Rada dnia - "nie wchodź już więcej na wizaż, bo wszystkie problemy stąd się biorą". kurde to już nawet śmieszne nie jest. Jeszcze zadzwoniłam do "tż" pytając czy mu przeszkadzam na co wspaniałomyślnie odpowiedział, że tak więc się rozłączyłam. No ale czego się spodziewałam?

Szkoda że Oli chory bo byśmy na spacer poszli...

Yellow Ty musisz się dowartościować jakoś! Jesteś mega mądrą mamą i nie daj sobie wmówić czegoś innego!!!!!!
PS rzęsy mega ! A Oli super śmieszek.

Cytat:
Napisane przez misiaeel Pokaż wiadomość
łooo matko ale czysto
Lahahah to Ty nie wiesz że Hje i Fefcia wiodą prym w porządkach domowych na forum?! Nie bez powodu już długi czas istnieje u nas określenie "wyfefciować coś" ;P

Cytat:
Bombastyczna !!!!!!

Cytat:
Napisane przez neti1 Pokaż wiadomość
dziewczyny...włożyłam do łóżeczka tego diabełka...myślę "pojęczy to się zmęczy"..bo ani widu ani słychu na drzemkę...chwilę coś pokrzyczał..potem sobie gadał...i zaraz cisza...o tak go zastałam..
Mój też zasypia z przytulanką pod brzuchem hehehe że im tak wygodnie?

Cytat:
Nic się nie płaci i przy pierwszym dowodzie i przy kolejnym. Za paszport oczywiście tak. Czeka się około tygodnia
Wymienia się, jak dziecko konkretnie się zmieni... ale ja i tak zmieniam szybciej, z racji zmiany meldunku

Tak poza tym, hej laseczki
Jeeeeeeee Djerba kope lat kobito! Fajnie że się układa! Zaglądaj częściej!

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Djerba, a zadzwoni© kto miaø???!! A wysøa© zdjécia??? no!
zagládaj czéßciej

Debrah, tak, idá 3 albo 4 zábki na raz
odespalißmy 3 godz, a ja sié czujé jeszcze gorzej chociaæ, przynajmniej mi podøoga nie faluje przed oczami....

Buziak, siostra u mnie
Ło ale Ci trole pozmieniały czcionkę hehehe
jakajakaja5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 13:41   #701
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość

Kochana, napiszesz mi jak robisz ten sos szpinakowy i obiadek dla Blanusi;>

HEJA KOCHANE.

Na wstępnie chciałabym podziękować jeszcze raz naszej FEWCI!!!! w pomocy, jakiej mi wczoraj udzieliła <3 <3 <3

rano byłam załatwiać sprawy w mops;p na 90procent dostane wychowawczy )))
Bardzo się ciesze, że mogłam pomóc

Sos szpinakowy to dla nas-rodziców Standardowo - szpinak, troszkę cebulki i czosnek na masełko, poddusić na patelni, dodaję jogurt naturalny i troszkę ostrego sera, dzisiaj miałam cheddar. Właściwie już nie przyprawiam.
A dla Blanusi to nic szczególnego, ziemniaki gotowane, miałam zamrożoną, zblanszowaną kukurydzę, więc wrzuciłam na chwilkę na wrzątek, i kukurydze blenduję z masłem roślinnym (wolałabym jogurt, ale cóż - skaza), a kurczaczka mam z rosołku gotowanego bez przypraw. Mała lubi

Cytat:
Napisane przez jakajakaja5 Pokaż wiadomość
Lahahah to Ty nie wiesz że Hje i Fefcia wiodą prym w porządkach domowych na forum?! Nie bez powodu już długi czas istnieje u nas określenie "wyfefciować coś" ;P
o właśnie, dobrze, że o tym wspomniałaś Dlaczego nie ma określenia "wyhjejować coś"

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-02-28, 13:45   #702
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo się ciesze, że mogłam pomóc

Sos szpinakowy to dla nas-rodziców Standardowo - szpinak, troszkę cebulki i czosnek na masełko, poddusić na patelni, dodaję jogurt naturalny i troszkę ostrego sera, dzisiaj miałam cheddar. Właściwie już nie przyprawiam.
A dla Blanusi to nic szczególnego, ziemniaki gotowane, miałam zamrożoną, zblanszowaną kukurydzę, więc wrzuciłam na chwilkę na wrzątek, i kukurydze blenduję z masłem roślinnym (wolałabym jogurt, ale cóż - skaza), a kurczaczka mam z rosołku gotowanego bez przypraw. Mała lubi

o właśnie, dobrze, że o tym wspomniałaś Dlaczego nie ma określenia "wyhjejować coś"
dziękuje;* ja raz zrobiłam rybe ze szpinakiem i mozzarella i nie były to moje smaki zapisuje i spróbuje ten sos.

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Stary 2014-02-28, 13:45   #703
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Pokażę Wam dziwne zachowanie kupujących na allegro, którego nie rozumiem podoba mi się ten płaszcz od bardzo dawna, ale jakoś ciągle miałam ważniejsze wydatki (czyt. Blankowe ), no nieważne.
Popatrzcie na te dwie aukcje:
1. Zacięta licytacja - cena 83zł pus koszty wysyłki http://allegro.pl/kurtka-plaszcz-pon...999016633.html
2. Tu opcja "kup teraz" , cena 79zł http://allegro.pl/kimono-kurtka-plas...935627555.html
Możecie mi wytłumaczyć po co się bić? Nie rozumiem
To tak jak niektóre ubranka dla dzieci w licytacjach przekraczają kwotę zakupu nowej rzeczy w sklepie.
Stary 2014-02-28, 13:47   #704
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
Wybaczcie że tak na szybciocha Was nadrobię ale padam ze zmęczenia,a Wy zaszalałyście z tymi stronami znów
Dziś była u nas t. na obiedzie..... Daria nie chciała do niej iść..... tak to jest jak babcie tak mało widzi dla Darii to jak obca osoba........ sąsiadkę moją bardziej lubi.... nie wiem jak to będzie jak pójdę do pracy i Daria będzie musiała z nią zostać czasem

Hmm musisz Darię zacząć trochę przyzwyczajać bo rzeczywiście może być problem

Cytat:
Blanka budzi się co 15min. Nie wiem co się porobiło z tym Jej spaniem. Uświadomiliśmy sobie z TZ że nie śpimy od dwóch tygodni. Ja nie potrafię spać w ciągu dnia a M. jest w pracy więc nie ma jak odespać. I nie,nie żale się. Najważniejsze że Blanka lepiej się czuje. Tylko zwyczajnie,fizycznie jestem zmęczona. Ale już nie smęcę.

Insolito mam nadzieję że po podaniu żelaza wszystko się unormuje

Marsi trzymam kciuki za spotkanie!

Cytat:
hej

Filip obudził się dzisiaj przed 5, przed moim budzikiem i gadał sobie z miskami w łóżeczku na kolanach wychodziłam z pokoju, żeby mnie nie zauważył

a teraz sytuacja z wczoraj
sprzątam w pokoju i rzuciłam na ziemię brudną piżamkę i skarpetki Filipa, a ten podchodzi, podnosi to z ziemi i mówi do mnie: "Tanie?"; ja nie wiem o co chodzi, a ten mały skubaniec odwraca się, idzie do łazienki, staje pod drzwiami i krzyczy do mnie: "Mama, tanie, taanie!"; otworzyłam mu drzwi, wchodzi, wysuwa pojemnik na pranie i wrzuca to do środka myslałąm, że tam padnę normalnie; kiedyś jak zbierałam brudy, to mówiłam do niego, że trzeba wrzucić do pudełka i zrobić później pranie itd. i zapamiętał

Zuzka też jak powiem zanieś do prania to do pralki pakuje.
Mądre te nasze dzieci

Cytat:
oglądam właśnie DDTVN - jaka Anna Wendzikowska jest ładna zawsze pięknie wyglada, ma przepiękny uśmiech, super figurę chciałąbym taka być
Ja nawet nie wiem kto to
Wujek google już pomógł

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Hej kochane
My wstaliśmy o 7:13 (od tygodnia wstaje tak codziennie ).
Liczę na to że moje dziecko pójdzie zaraz spać a ja będę mogła pójść się wykąpać.
Potem mam w planach duże porządki,bo burdello w pokoju i jakoś dzionek zleci.

A wy jakie plany na dziś?
Byłam na zakupach. Wyjątkow obkupiłam siebie, a Zuzce nic.
Jeszcze mi buty zostały i jakaś bluza. Ale nie było nic ciekawgo.
A teraz już lenistwo
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 13:47   #705
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Cytat:
dziękuje;* ja raz zrobiłam rybe ze szpinakiem i mozzarella i nie były to moje smaki zapisuje i spróbuje ten sos.
jeśli wolisz słodsze smaki, to polecam śmietanę kremówkę do tego. I wtedy żółty ser zwykły.

Ciekawe jak MArsi na spotkaniu?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-02-28, 13:51   #706
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
Czy któraś z Was posiada kocyk z pluszu minky?
ja kocyka nie mam, ale szmatkę - przytulankę i takiego podusia - stworka z tego materiału

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 14:00   #707
Debrah
Zakorzenienie

Zrobiłam telefonem więc jakość jest jaka jest, może coś widac.

Twarz saute jeszcze, bez podkładu czy kremu więc sory jak jakieś brudki z cienia czy coś. Zaraz was nadrobię dalej.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg CAM00137.jpg (75,9 KB, 50 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg CAM00138.jpg (83,2 KB, 44 załadowań)
Stary 2014-02-28, 14:03   #708
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Cytat:
Hej

Młody od rana kaszle i rzęzi wizyta na 18... (jedyne 100 zł ) a ja juz schizuję. Wczoraj już praktycznie wszystko było ok i od rana znowu. Gorączki niet. Oby wszystko było ok myslałam ze juz przeszło ehh beznadziejna ze mnie matka
Zdrówka a mamą jesteś wspaniałą, chorób nie unikniemy.

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
Hej. U nas dzis dla odmiany ładna nocka. A spała i jadła w dzień tak samo jak zawsze więc nie wiem od czego to zależy że raz ładnie śpi a raz nie..... chyba tak po prostu ma i tyle

U nas też. Mleczko o 4:15 , zasnęła i spałyśmy do 7:20

Cytat:

Chciałam Wam przekazać info ze w Rossie z kartą Bebilon 3 jest znów po 52 zł do 9 marca. I pewnie znów na sklepie nie będzie żadnej informacji, tylko przy kasie rabat naliczaja.

.
Bebiko 800g jest w Rossie od dziś po 30zł na promocji . Jakktóraś kupuje to może się przydać
Stary 2014-02-28, 14:03   #709
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa Pokaż wiadomość
Chciałam napisać Kochane jesteście patrzę na fb i mam łzy w oczach Dziękujemy
U nas już ok jutro wyjdziemy wyniki ok dziś bez kroplowki mamy winowajcy gorączki 2 i 4 górne przebite a rzyganko nie wiadomo skąd właśnie wróciłam z domku byłam się wykopać odrazu lepiej człowiekowi

Super wieści

Cytat:
Moja Gwiazda wie, w której szufladzie mama trzyma chrupki

Blanka przeurocza
Jak Ty masz czysto zazdroszczę ....

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
a Dadolin ma takie swoje

W klatce obok mieszka chłopczyk, ma 1,5 roku i ma tak piękne gęste i długie rzęsy , że mu zazdroszczę

Cytat:
. Jeszcze zadzwoniłam do "tż" pytając czy mu przeszkadzam na co wspaniałomyślnie odpowiedział, że tak więc się rozłączyłam. No ale czego się spodziewałam?

dla Tżta , to po kiego odbierał

Oli słodziutki

Cytat:
Świetna jest

Debrah ja nie mam kocyka , więc nie pomogę.
Szaja Agatka aniołek
Insolito dostaniecie żelazo i wyniki sie poprawią

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-02-28, 14:11   #710
Delicjanka
Zakorzenienie

hahah a ja pokaze tzn przypomne zdj Amelki i jej rzęsideł
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 969088_643967125616355_266815151_n.jpg (54,3 KB, 52 załadowań)

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Stary 2014-02-28, 14:16   #711
Debrah
Zakorzenienie

Cytat:
Pokażę Wam dziwne zachowanie kupujących na allegro, którego nie rozumiem podoba mi się ten płaszcz od bardzo dawna, ale jakoś ciągle miałam ważniejsze wydatki (czyt. Blankowe ), no nieważne.
1. Zacięta licytacja - cena 83zł pus koszty wysyłki http://allegro.pl/kurtka-plaszcz-pon...999016633.html
2. Tu opcja "kup teraz" , cena 79zł http://allegro.pl/kimono-kurtka-plas...935627555.html
To tak jak niektóre ubranka dla dzieci w licytacjach przekraczają kwotę zakupu nowej rzeczy w sklepie.
może liczy, że ktoś się nabierze?

Świetny!

Cytat:
ja kocyka nie mam, ale szmatkę - przytulankę i takiego podusia - stworka z tego materiału
bardzo to grube? zastanawiam się nad zakupem kocyka + poszewki na poduszkę, żeby kołdrę już schować do szafy.

---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ----------

Cytat:
absolutnie cudne! potem wrzucę mojej. Twoja ma dłuższe, moja chyba grubsze i więcej.
Stary 2014-02-28, 14:24   #712
misiaeel
Wtajemniczenie

wiadomości z frontu. poszli z Hanią na spacer.
wiecie co dla Niej przywieźli? nie wiem skąd to wzięli, ale takiego pampersa jednego co był chyba dołączony do jakieś gazety czy coś? i co najlepsze. rozmiar 3
ale Hania pięknie się popisała zawołała sisi na nocnik więc kij im w
albo nie w oko.

Cytat:

a w ogóle to wczoraj mój małż przyjechał z fotelikiem rowerowym dla Ani i kaskiem, jutro wyruszamy na naszą pierwszą wycieczkę rowerową uwielbiamy jeżdzić na rowerach, a ostatnio na rowerach buliśmy w weekend majowy 2012 w Żywcu, ale było suuuper! potem już byłam w ciąży a po ciąży to tylko na takie krótkie wyprawy się wybieraliśmy w lato, teraz chcemy zobaczyć jak Ania zareaguje, mamy nadzieję, że jej też będzie się podobało, to byśmy w lato pomyśleli nad dłuższymi trasami
ojaa ale fajnie ja muszę sobie rower kupić
Cytat:

o Hania tak samo
Cytat:
Napisane przez jakajakaja5 Pokaż wiadomość

wiem wiem
Cytat:
bo ludzie chyba szukać nie potrafią
Cytat:

Aniołki[*][*]25.01.2012
misiaeel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 14:28   #713
Delicjanka
Zakorzenienie

W ogóle moja Amelka ma wysokie podbicie i nie mam pojęcia jakie jej kupić buciki na wiosne;>

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Stary 2014-02-28, 14:42   #714
nancykenator
Zakorzenienie

dziewczynki, wpadłam znowu na chwilę powiedzieć "papa" jedziemy zaraz do moich rodziców będę w poniedziałek
nancykenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 14:43   #715
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość
dziewczynki, wpadłam znowu na chwilę powiedzieć "papa" jedziemy zaraz do moich rodziców będę w poniedziałek

Udanego wyjazdu
Odpocznij trochę
Stary 2014-02-28, 14:57   #716
hope01
Zakorzenienie

Cytat:
Bell Long Long

A tu jeszcze w temacie Conanów-Niszczycieli-Barbarzyńców:
tusz zapisany

Barbarzyńca uroczy

Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość

Przepraszam że się nie odzywam...czytam ale nie mogę się wbić jakoś...

Zdecydowałam się wczoraj zaszczepić w końcu (odra-świnka-różyczka). Jak na razie nic niepokojącego się nie dzieje, żadnej gorączki, żadnej reakcji w miejscu wkłucia, Igor szaleje jak zwykle. Była inna lekarka niż zwykle, fajna bardzo, długo z nią rozmawiałam przed szczepieniem, wydaje się wiarygodna bo powiedziała że ma córkę 3 miesiące starszą od Igora. Młody ma 80 cm i waży 11,5 kg.

Kocham Was i z tego miejsca szczególnie pozdrawiam Kiję za historię z murzynkiem
dla Igiego
Fajnie że się odezwałaś w końcu

Cytat:

Cytat:
http://easytone.com.pl/?md=products&...ne-reexperienc

tutaj tylko, że ja mam czarne - nie umiem znaleźć teraz
nie są za piękne, ale za to wygodne no i jakby nie było cena nas też skusiła (98zł z przesyłką) a może przedewszystkim

ja też mam EasyTone biało-niebieskie za 89

Cytat:
Nic się nie płaci i przy pierwszym dowodzie i przy kolejnym. Za paszport oczywiście tak. Czeka się około tygodnia
Wymienia się, jak dziecko konkretnie się zmieni... ale ja i tak zmieniam szybciej, z racji zmiany meldunku

Tak poza tym, hej laseczki
Hej

Nic nie płaciliśmy.
Ale na dowód czekamy miesiąc.

Cytat:
Fajnie że na swoim.
Na pewno świetnie sobie dajesz radę

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
Yae juz nie potrafi robic papa i umie tylko "baibai" (po jap. z ang bye-bye). Teraz dlaczego? Ano dlatego, ze "papa"po japonsku jest tata i jest mocno zdezorientowana, kiedy ma zrobic papa. Pierwsze dwujezyczne przeszkody...
ojej, ale pewnie słodko wygląda taka zdezorientowana

Cytat:
Zrobiłam telefonem więc jakość jest jaka jest, może coś widac.

Twarz saute jeszcze, bez podkładu czy kremu więc sory jak jakieś brudki z cienia czy coś. Zaraz was nadrobię dalej.
Piękne, ostatecznie którym tuszem?

Cytat:
a idź ona jest cudowna

Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość
Udanego wyjazdu
Odpocznij trochę
właśnie !

wróciliśmy, Młody śpi, ale pewnie zaraz wstanie. Dziewczyny... On to dopiero dzisiaj jest Barbarzyńca-Złoczyńca-Zbój i wsio co możliwie. Po prostu diebeł wcielony Ale jak się z kurami wstało ...

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 14:59   #717
misiaeel
Wtajemniczenie

Cytat:
W ogóle moja Amelka ma wysokie podbicie i nie mam pojęcia jakie jej kupić buciki na wiosne;>
mamy ten sam problem:/
Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość
udanego wyjazdu

Aniołki[*][*]25.01.2012
misiaeel jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-02-28, 15:10   #718
nafiyqa
Zakorzenienie

I nie obejrze sobie Waszych rzesisk przez aplikacje, musze czekac do wieczora na kompa

Miśka, bedziesz w sierpniu w GDA?

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 15:12   #719
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Michael,Hje jak uczyłyście dzieci korzystać z nocnika?

Stary 2014-02-28, 15:15   #720
nafiyqa
Zakorzenienie

Powiem Wam newsa
Te, ktore ogladaja mjm
Ostatnio byla taka scena, w ktorej Agnieszka (ta ruda) lezala w szpitalu, a obok niej siedzial Tomek (ten od Gośki).
Jak TZ to zobaczyl to powiedzial: o nie, jak oni beda razem to ja przestaje ogladac ten serial.

I 5 sekund po tym tekscie Agnieszka mowi do Tomka: kocham Cie
Takze chyba przyszlosc mojego TZ i mjm jest przesądzona :P

Btw. TZ widzial juz poniedzialkowy odcinek i wszystko jest na jak najlepszej drodze :P:P

Edytowane przez nafiyqa
Czas edycji: 2014-02-28 o 15:16
nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości