![]() |
#691 |
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne, młode i szalone, czyli 30+ 40+ c.d.
A kto to jest ? Zdecydowanie nie wyglada, ale zapewne przy kasie jaka posiada i w siebie ładuje, biorąc pod uwagę obrobienie zdjeć - mogę w to uwierzyć. Ciekawa jestem tylko jak wyglada "twarzą w twarz". Tak czy siak, prezentuje sie bardzo dobrze.
![]() |
#692 |
Gang Iren
|
Christie Brinkley
#693 |
Gang Iren
|
Na niektórych zdj. wygląda starzej, ale ładnie. No i po dłoniach widać, że jest sporo starsza.
#694 |
Konto usunięte
|
Nogi niezłe, jak na wiek...Reszta napompowana do granic możliwości i naturalnosci...Jak balonik
![]() Ale, kto bogatemu zabroni, jak często tu piszemy ![]() Edytowane przez 201608151053 Czas edycji: 2016-04-07 o 12:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#695 |
სამართალი
|
Dzień dobry!
Pojechałam, wróciłam. Świat niespokojny, wzmożone kontrole na lotniskach. Ale pięknie było! Odpoczęliśmy po trudnym roku, marzenia spełnione. Tam mogłabym żyć, powrót trudny. Do końca tygodnia mam urlop, więc zmykam zaraz do fryzjera. Rozpakowuję się, robię pranie, ogarniam dom. Nadrabiam wszystko, czego nie zdążyłam zrobić przed wyjazdem. Mam tyyyle energii! Tylko moja skóra cierpi, zmęczona brakiem swojej codziennej pielęgnacji, suchym powietrzem w samolotach, zmianą trybu życia. |
![]() ![]() |
![]() |
#696 |
Zakorzenienie
|
Samartali, witaj
![]() Wyglada babka swietnie, obojętnie, ile w to wpompowała. Oprócz kasy musi tez być ciezka praca, pielegnacja...Ja osobiście nie lubie przesady, czyli 60 nie musi wygladac, jak króliczek Playboya ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#697 |
ForceIsStrongInThisOne...
|
Tak, sliczna jest. Moj target na po 60-tce ![]() Ooooooo... Rose Madder ![]()
![]() |
#698 |
Zadomowienie
|
Pewnie, że jest napompowana, ale widziałam takie, co dużo gorzej, w sensie sztucznej, wyglądają. W sumie nie obraziłbym sie, gdybym miała tak wyglądać mając tyle lat.
Samartali ![]() ![]() W ramach ograniczania mojego zakupoholizmu ciuchowego i chyba à propos naszej wczorajszej wymiany zdań na ten temat, zakupiłam dziś w Tchibo dwie pary spodni i bluzkę. Byłam też w lumpie i kupiłam masę ciuchów dla synka, upolowalam miedzy innymi sweterek Tommy'iego Hilfigera. Za dwie wielkie siaty zakupów zapłaciłam całe 37 złotych. Tak to mozna kupować ![]() Z Tchibo wzięłam zestaw długie spodnie z białą bluzką, z drugiego zestawu tylko te spodnie 3/4
![]() |
#699 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#700 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#701 |
Zakorzenienie
|
Wonder wyobraziłam sobie Ciebie tak na lekkim rauszcie z rana hi hi..
![]() Babskie bolączki.Tez tak mam ![]() Eva no Tobie złoto pomaga..a jakże ![]() ![]() ![]() Gosia spróbuj sodą oczyszczoną.Na pastę do zębów im posyp.Możesz tez woda utelnioną.Mojemu taką w żelu kupiłam(wodę)Też miał raz przebarwione zęby, po antybiotyku.Dzwoniłam do Kamy w try mig ![]() ![]() U mnie nia ma fajnego lumpka. Mam koleżanki -co takie perełki pokupowały,że aż zazdraszczałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#702 |
Gang Iren
|
Dzięki za patent Miszka
![]() Tylko, że najmłodszy nie potrafi wypluwać, to nie wiem czy może sodę lub wodę utlenioną?
#703 |
Zakorzenienie
|
Gosiu a kto to jest?
U mnie jest jeszcze ładnie. Poczekam do jutra i czar pryśnie ![]() Jestem szczęśliwcem i nie miałam jęczmienia i opryszczki. Moja córka również. Jej ojciec za to miewa jedno i drugie. Jakaś sprawiedliwość jednak jest na tym świecie ![]() Ja nic sobie wiosennego nie mogę kupić ![]() ![]() ![]() Beata bardzo ładna sukienka. I jak to bawełny nie prać w pralce? hmmmm bardziej bałabym się suszenia, żeby nie zdeformować kiecki, pranie na delikatnym programie ![]() ---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ---------- Gosiu doczytałam już Twoją odp kto jest na zdj. Widać tylko moje tempo pisania postów. Zasiadam, czas płynie, coś mi przerywa i... kilka postów już nowych jest. Ale to bardzo dobrze. Tak to można kawę pić ![]() Samartali współczuję powrotu do rzeczywistości Wonder zakupy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ---------- Zajadam się twarożkiem z rzodkiewką ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#704 |
Zakorzenienie
|
Gosiu, zupełnemu maluchowi to ja bym tego nie dawała. ani jedno ani drugie mu nie posłuży.
|
![]() ![]() |
![]() |
#705 |
Gang Iren
|
Dziękuję Kama!
Anyżku, znam ten ból. Tzn. stomatologa na szczęście nie (odpukać!) - w życiu nie miałam problemów z zębami, dziur brak ![]() ![]()
#706 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry w piątek
![]() ![]() Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#707 |
Zakorzenienie
|
jak zwykle powtarzam za Aussie, jednak widać, ze dość blisko siebie jesteśmy - zimno
![]() ![]() ![]() całkiem sympatyczny balsam https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,8...-do-ciala.html Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2016-04-08 o 07:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#708 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ponuro i chłodnawo... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#709 |
ForceIsStrongInThisOne...
|
Po pieknym wschodzie Slonca jest pochmurnie, bedzie lalo?!
Co sie z ta pogoda porobilo?! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sent from my iPhone6+ using crap Tapatalk
![]() |
#710 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny, jakaś maść na wysypke na dekolcie? Wapno nie pomaga, muszę jakies tabletki kupić i coś do smarowania. Jakis pomysł? Tylko bez recepty, jak nie przejdzie, pójdę w przyszlym tygodniu do lekarza...
W necie znalazłam krochmal na wysypkę?!? Ale to chyba zart jakiś... |
![]() ![]() |
![]() |
#711 |
Zakorzenienie
|
Beata- to nie żart. Krochmal pomaga
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#712 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Słońca brak, ale temperaturowo jest u mnie nieźle. Nie wiem co na taką wysypkę, więc niestety nic nie doradzę. Moze to cos na tle alergicznym ? Miłego dnia dziewczyny.
![]() |
#713 |
Zakorzenienie
|
Ha ! a u mnie słonecznie i w miarę ciepło
![]() Beata mąka ziemniaczana łagodzi wszelkie podrażnienia. Proponuję kąpiel w krochmalu, tak jak niemowlęta ![]() Mam natchnienie na czerń. Wszystko czarne, dziś cała na czarno jestem ubrana. Koleżanka zapytała się mnie czy na pogrzeb idę. Lekko przesadziła, bo mam szpilki, rajstopy w kropki i czarną sukienkę koszulową. Tak na pogrzeby nie chadzam ![]() ---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- Bardzo podobała mi się stylizacja Przetakiewicz na pokazie Wolińskiego: http://lula.pl/lula/56,111770,198832...tylizacje.html pomijam makijaż, który skopany jest baaaaardzo. |
![]() ![]() |
![]() |
#714 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Wybieram opcje z hydrokortyzonem, jak nie pomoże, zostanie lekarz... Miałam za młodu, potem mi przeszło, ostatnio wróciło zimą...Sporą część w kaszmirowym golfie przelatałam...Ale wiosną/latem tez lubię, tyle że do białych spodni np. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#715 |
Zadomowienie
|
Cofam słowa o wybornej temperaturze. Nie zmieniła sie od rana, jak było tak jest 11 stopni 😝
![]() |
#716 |
სამართალი
|
Dzień dobry!
Właśnie przestało padać, wyszło słońce, więc idę na energiczny spacer. Rozruszałam się mocno na wyjeździe, nie chcę tracić formy. No i korzystam z końcówki urlopu. Mam jeszcze trochę prania ale musi najpierw wyschnąć to, co już uprałam. Wonder, fajne te ubrania z Tchibo. U mnie odwyk zakupowy, wyjazd nieco uderzył mnie po kieszeni, a wiosna, szczególnie kwiecień-maj to zawsze okres wzmożonych wydatków - ubezpieczenie samochodu, mieszkania. I jeszcze wczoraj tablet męża spadł mi na płytki. Przejechał z nami pół świata, a rozwaliłam go u siebie w przedpokoju w czasie wyjmowania z bagażu. Już oddany do naprawy ale koszt wymiany ekranu zaboli. Na szczęście zdjęcia mieliśmy na karcie, więc nic się z nimi nie stało. Aha, i jeszcze w poniedziałek zaczynam leczenie kanałowe zęba - no pójdę z torbami w tym miesiącu ![]() ---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- Ale za to mam nową fryzurę ![]() ---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- Anyż, makijaż Przetakiewicz na tym zdjęciu, fatalny. |
![]() ![]() |
![]() |
#717 |
Zakorzenienie
|
Wonder ta temp jeszcze do przeżycia
![]() Samartali makijaż fatalny, do końca nie rozumiem fenomenu odblaskowego makijażu. Mamy się świecić i to w sposób mokrej cery. Mi się to nie podoba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#718 |
Zakorzenienie
|
Anyz, ja dziś...jagodowa byłąm
![]() ![]() Naszło mnie na tiramisu. najprościej byłoby isc do biedronki, ale ta kaloryczność...No i ja jednak wole słodycz przełamana czyms kwaśnym... TO zrobiłam tiramisowatego przekłądanca ![]() ![]() Beti, ja bym najpierw sprawdziła, od czego ta wysypka, a dopiero potem bym cos stosowała. i jednak nie krochmal ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#719 |
Rozeznanie
|
Hello
![]() co za pogoda...wczoraj mocna wiosna zakrawająca o lato, dziś iście jesiennie...głowa wariuje ![]() Wonder, dobrze zrozumiałam miałaś opryszczkę usuwaną laserem? ![]() ![]() w temacie butów, znacie markę Gabor? mam na zalando upatrzone dwie pary, ceny dosyć wysokie, jestem ciekawa czy adekwatne do jakości...uwielbiam buty geoxa - wygoda, a stopy mam....hmm wymagające ![]() Budapeszt mnie rozczarował...słyszałam same superlatywy a tak naprawdę poza pojedyńczymy obiektami, miejscami, ogólnie miasto niespecjalnie ładne, energetyczne, czyste....parlament faktycznie piękny - kocham gotyk, piękny odrestaurowany piaskowiec, robi wrażenie ![]() ![]() ![]() ![]() weekend czas zacząć, powoli ale jednak ![]() dziś mam imprezę ślubną - kameralne spotkanie w knajpie w gronie znajomych, na szybko muszę biec po prezent, jakieś propozycje miłe Panie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#720 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Piszczyk jestem i tyle. Mignął mi kiedyś odcinek tej Cesarzowej koreańskiej jakiejś. Rozdziawilam gębę patrząc na cery kobiet i mężczyzn. Piękne, nieskazitelne. Włosy tez, cholera. Naprawdę, natura baaaardzo niesprawiedliwie to porozdzielała ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:02.