Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9 - Strona 242 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-31, 20:20   #7231
scheherezade
Raczkowanie

GG do scheherezade
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Cytat:
Napisane przez Precelka1 Pokaż wiadomość
Część dziewczyn pewnie bierze z tej okazji kredyt, jeśli nie mają innego wyjścia, u mnie takiego problemu nie było, miałam sporo kasy odłożonej, część dołożył (uwaga) mój facet i było to dla niego całkiem naturalne. Nie dlatego, że chciał, bym się upiększyła, a dlatego, że zwyczajnie mi na tym zależało a on to rozumiał i mnie wspierał. Zdaje sobie sprawę, że takie zachowanie niestety nie jest powszechne.
Mi rownież na cycuchy dał facet
Sam sie upominal ze jesień/zima (koniecznie tego roku) to najlepszy okres.
Umówiliśmy sie wcześniej ze są dwa warunki pierwszy to po urodzeniu dziecka a drugi ze zrobimy z luzniejszych pieniędzy kredyt nie wchodził w grę a teraz uważamy oboje ze były to dobrze wydane pieniądze

17/01/13 r 360 Nagor okrągłe Dr. A.D Szczecin
160 cm , 46, kg --> w trakcie utuczenia się
scheherezade jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-31, 20:21   #7232
Kira5
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Hej dziewczyny
Tak piszecie o tym braku czucia lub wręcz nieprzyjemnym dotyku...aż nieco to zniechęca Ale jak czytałam powoli się to normuje więc może nie jest tak, że przez cały czas piersiątka będą takie nadwrażliwie niewrażliwe
Selena tak, pierwszy raz będę u gina i niestety u mężczyzny...nie wiem jak przetrwam, może faktycznie wtopię się w tłum
Kira5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-31, 22:56   #7233
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez korolowa Pokaż wiadomość
star90, ja zachowałam sobie jeden stanik na pamiątka, teraz obejmuje miseczką dolną cześć piersi i ledwo do sutka dotyka hahha, aż zrobię zdjęcie!

Teraz jak czytam, ze dużej cześci dziewczyn TŻ jakoś pomógł finansowo to myślę o swojej sytuacji, w ogóle nie pomyślałam aby go o to prosić, a on oczywiście aby mnie tak wesprzeć, aż ten temat z nim poruszę.

---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ----------

ja miałam też taki z Avene i go dość dobrze wspominam, bo łączy i filtr i podkład, chyba był tańszy od Bidermy, dokładnie ten:

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...teinte-50.html

no najgorsze było nałożenie kremu z 50 i na to podkład, w ogolę to się u mnie nie sprawdzało, a teraz używam kremu, na to podkład mineralny w pudrze (tez chroni przed słońcem z racji tego, że mineralny, a do tego lekki i naturalny) i na to ten puder isclinical i jest super. Ale możliwość zastąpienia kryjącego podkładu lekkim mineralnym w pudrze pojawiła się u mnie jakieś 4 miesiące temu jak przebarwienia zlikwidowałam i krosty, nie wiem czy mając te plamy i wypryski on by się sprawdził, pewnie nie, bo słabo kryje - choć sa różne, nawet te dobrze kryjące występują też w wersji mineralnej pudrowej..

---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ----------

mi się udało bez pożyczania, ale fakt - zakupoholiczką jestem też, ale się leczę hahah ostatnio się wprowadzałam do mojego TŻ i musieliśmy kupić nową szafę wielką na cały pokój bo moje rzeczy się...nie mieściły i stwierdziłam, że koniec, cześć oddałam siostrze, cześć próbuje sprzedać, połowy człowiek nie nosi, teraz mam odwyk od kupowania, ale czuję że się zacznie jak cycuchy już będą mogły się nosić w innych stanikach, w koszule się nie dopinam, wiec muszę je sprzedać i kupić nowe ^^, jeszcze sukienek nie przymierzałam, obawiam się ze spotka je los koszul, bo większość nie jest rozciągliwa.
no z tymi biustonoszami to niezłe jaja, ja sobie też zachowałam taki największy w który wpychałam tony poduszek i byłam pewna że po op. będzie idealny no cóż...tak jak piszesz dół piersi zakrył a mąż to miał tak z 10 lat na to by uzbierać kaske, ja w sumie na siebie nie wydaje jakoś dużo ale mam dziecko, które ma cudowną zdolność wyciągania odemnie wszystkiego.... skarbonka bez dna

A co do kosmetyków to patrze, że te filtro-pudry z Aveny i Biodermy teraz w jednej cenie, ale jeszcze poszperam a podaj jeszcze linka do tego lekkiego mineralnego co stosujesz, ja mam gładką buzie i nie musze niczego teraz tuszować, na filtrach jadę od ponad 10 lat wiec wszystko już wybielone i to fajny pomysł przerzucić się na coś lekkiego, ale jakoś nic na ten temat nie wiem...stosuje zwykły fluid

---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ----------

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
witajcie

Saba
Belseno w koncu z biustem moge kusic wczesnie bym nie poszalala
szalej i kuś Jesteś młoda, piękna, masz atuty i poukładane w głowie, świat jest Twój

---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ----------

Cytat:
Napisane przez Kira5 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
Tak piszecie o tym braku czucia lub wręcz nieprzyjemnym dotyku...aż nieco to zniechęca Ale jak czytałam powoli się to normuje więc może nie jest tak, że przez cały czas piersiątka będą takie nadwrażliwie niewrażliwe
Selena tak, pierwszy raz będę u gina i niestety u mężczyzny...nie wiem jak przetrwam, może faktycznie wtopię się w tłum
tego jeszcze nie wiem, mi niebawem stuknie rok od op. jest znaczna poprawa bo do niedawna miałam cały spód piersi i sutki bez czucia a jeśli coś czułam to ból, teraz na dole piersi mam coraz większe obszary z czuciem ale do całych piersi to jeszcze kawałek, w sutkach czucia nie mam ale nie czuje już bólu. Lekarz mi mówił, że jest ok. 3% pacjentek którym nigdy czucie nie wraca. Ja od ok. roku odprawiam modły bym nie była w tych 3%

---------- Dopisano o 23:56 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ----------

Cytat:
Napisane przez Kulkaaga Pokaż wiadomość
Idę oglądać

Na przyszły weekend jest zniżka z avanti, m.in do atlantica i do sklepu inter. kontri - także jakby któraś miała chęć na zakupy, to warto się w avanti zaopatrzyć
ja już chyba dłuuuugo nie kupie żadnego stanika śmiała się kiedyś Mya, że do większego biustu powinni w gratisie większe mieszkanie dorzucać no ale taka prawda no chociaż garderobe by dorzucali, w mojej szufladzie już nie ma miejsca...ja nigdy w życiu nie miałam takiej ilości staników....no ale jak tu nie kupić jak takie cudenka o 70% tańsze były....to moje największe zakupowe szaleństwo w ostatniej pięciolatce tak...zdecydownie sklepy ze stanikami musze omijać szerokim łukiem...wpadłam w nałóg

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2013-05-31 o 23:08
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-01, 06:43   #7234
Saba08
Zadomowienie

Witajcie! A ja Wam powiem, że jak mam iść kupować stanik, to jestem chora, bo nic nie mogę sobie dobrać dziewczyny przed operacją, jeśli myślicie, że po operacji założycie każdy stanik, który Wam się podoba, to się mylicie Miękkie też odpadają, bo sutki się odznaczają (co w większości sytuacji jest niewskazane ). No ale przynajmniej nie trzeba kupować stanika 70A
Stary 2013-06-01, 08:09   #7235
korolowa
Rozeznanie

belseno jeśli chodzi o podkłady minerale w pudrach, to ja zaczęłam od tego sklepu, najpierw zamówiłam sobie te małe próbki żeby to wypróbować:

http://kosmetyki-mineralne.com/

masz tu kilka fajnych marek i możesz zamówić próbki, które nawet wystarczają na dość długo, polecam też poszukać na początku filmików na youtube jak się aplikuje te podkłady, teraz ja już robię to mechanicznie, ale na początku się bawiłam, musisz mieć specjalny pędzel do tego i okrągłymi ruchami nakładać n twarz, wcześniej strzepując nadmiar pudru abyś go za dużo nie nałożyła.

teraz używam z sephory smasboxa, jest bardzo lekki, ma właściwości nawilżające i go lubie bardzo

---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ----------

Cytat:
Napisane przez Saba08 Pokaż wiadomość
Witajcie! A ja Wam powiem, że jak mam iść kupować stanik, to jestem chora, bo nic nie mogę sobie dobrać dziewczyny przed operacją, jeśli myślicie, że po operacji założycie każdy stanik, który Wam się podoba, to się mylicie Miękkie też odpadają, bo sutki się odznaczają (co w większości sytuacji jest niewskazane ). No ale przynajmniej nie trzeba kupować stanika 70A
hehe, a ja myślałam, ze teraz to będzie łatwiej w sumie jeszcze nie chodziłam za bardzo po sklepach, no moze raz w H&M co stroje przymierzałam i byłam mile zaskoczona bo każdy który wziełam leżał obłędnie a przymierzałam tez taki prosty stanik czarny (mam na zdjęciach) i to będzie mój fason! tylko żebym taki znalazła z lepszego materiału, bo ten w HM to taki byle jaki był.
Stary 2013-06-01, 09:35   #7236
selena06
Raczkowanie

Hey Dziewczynki,
do 10 czerwca mnie nie będzie bo mój Kochany Małż zabiera mnie na tydzień do Paryża z okazji 4tej rocznicy ślubu
nie wiem jak Was nadrobię po powrocie,ale dzięki wyjazdowi szybciej czas zleci do konsultacji bo to 2tygodnie tylko zostaną!

A tak poza tym to orientuje się któraś z Was co się z balsamem nawilżająco- ujędrniającym z L'Oréal? Tylko on mi pasował a teraz nie ma go ani w Rossmanach ani Superpharm
Stary 2013-06-01, 10:04   #7237
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90
Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Ja właśnie jestem po egzaminie ustnym dyplomowym zdałam na 5 ale się ciesze i z tej okazji nie mogę się doczekać mojego nowego biustu! Na pierwszym roku studiów obiecałam sobie że jak zdobęde licencjat to robie sobie nowy biust!

Tak ciezko jest dobrać stanik? Ja jeszcze nie siedze w tym temacie i nie wiem jakie staniki mozna nosic a jakie nie . Musze sie wglebic w to troche

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-06-01, 10:23   #7238
Olivkaa200
Zakorzenienie

witajcie w ta brzydka pogodę kiedy te slonce bedzie

Co do stanikow dziewczyny ja tez mam ogromny problem z kupnem stanika o takich sklepach jak H&M moge zapomniec bo tam miska konczy sie na D a dla mnie to zdecydowanie za malo kiedys sie szlo kupowalo najwiekszy push up i bylo cud a teraz tez sie najpierw nadenerwuje zeby cos kupic ale narazie nic nie kupuje bo jeden juz mam za maly i go nie nosze prawie 100zl do kosza
przed miesiaczka tak mi te piersi sie powiekszaja ze wylewaja sie z kazdego stanika tez tak macie?? bo mnie to zastanawia przed operacja nie bylo mowy o powiekszaniu a szkoda moze cos jest nie tak

Star gratulacje w takim razie teraz konsultacja i operacja rok szybko zleci ja na swoje piersi czekalam praktycznie od 15 rz ale tak na serio wiedzialam juz ze bede je miala jak skonczylam 18 lat ale musialam poczekac do tej magicznej granicy 21 lat no i zaraz rok mi stuknie czas szybko leci

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-01, 10:33   #7239
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Dziekuje mam nadzieje ze szybko zleci i nic nie stanie na drodze zrobienia op za rok boje sie tylko dobrania rozmiaru jestem wyjatkowa szczupla osoba ale chce miec dosc pokazny biust ale nie wiem co na to doktor

Stary 2013-06-01, 10:46   #7240
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Star90 Pokaż wiadomość
Dziekuje mam nadzieje ze szybko zleci i nic nie stanie na drodze zrobienia op za rok boje sie tylko dobrania rozmiaru jestem wyjatkowa szczupla osoba ale chce miec dosc pokazny biust ale nie wiem co na to doktor
Wstaw do albumu zdjęcie calej sylwetki plus wymiary zerkniemy cos podowiemy pamietaj ze to co chcemy a to co jest dla nas dobre to dwie rozne sprawy. Podejrzewam że dzieci jeszcze nie masz i pytanie czy bedziesz miec? Jezeli tak przemysl swoja decyzje z duzym biustem. Co bedzie jezeli podczas karmienia piersi zaczna sie powiekszac do duzych rozmiarow a po karmieniu zostanie skora ktora bedzie trzeba zlikwidowac? Wlozysz jeszcze wiekszy implant? Czy bedziesz nacinac wzdłuż piersi? Jezeli jestes drobna mysle ze zaden lekarz nie wlozy Ci duzych implantow bo sie nie da. Skora jest rozciagliwa ale bez przesady.

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2013-06-01, 11:12   #7241
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Wiem wiem ze nie wlozy mi duzych bo jestem za szczupłai nie chce przeginac Moja kumpela jest mniej wiecej takiej postury jak ja i lekarz jej wlozyl 380 i wygladaja idealnie i chcialabym mniej wiecej taki efekt.
Nie mam dzieci ale za pare lat planuje wieczorem wstawie zdjecia do galerii

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-01, 11:42   #7242
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem wiem ze nie wlozy mi duzych bo jestem za szczupłai nie chce przeginac Moja kumpela jest mniej wiecej takiej postury jak ja i lekarz jej wlozyl 380 i wygladaja idealnie i chcialabym mniej wiecej taki efekt.
Nie mam dzieci ale za pare lat planuje wieczorem wstawie zdjecia do galerii
Takie 380cc mysle ze jest fajnym rozmiarkiem dla drobinek myslalam ze masz na mysli implant 500-600 to juz sa duzee kolezanka anatomiczne ma a ksztal tez ma znaczenie

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2013-06-01, 12:02   #7243
karola139
Raczkowanie

Hej dziewczyny jestem już szczesliwa posiadaczką fajnego biustu operacja poszła pomyślnie 3 dni po ciężkie ale do zniesienia . We wtorek mam zdjecie szwów , nie mogę się doczekać końcowego efektu ale musze być cierpliwa
karola139 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-01, 12:45   #7244
unsafe_girl
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez karola139 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny jestem już szczesliwa posiadaczką fajnego biustu operacja poszła pomyślnie 3 dni po ciężkie ale do zniesienia . We wtorek mam zdjecie szwów , nie mogę się doczekać końcowego efektu ale musze być cierpliwa
Super, gratulacje Teraz czekamy na zdjęcia
Jakie masz implanty?
unsafe_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-01, 12:51   #7245
ktopozna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kachuula Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki

Nie mam czasu do was zajrzeć ehhh. Zawsze coś. Wczoraj byłam u mojego gina , chodzę do niego od 11 lat więc mam do niego pełne zaufanie , pokazałam mu usg piersi ze swoją torbielka i mam się nie denerwować jest ok. Powiedziałam o planowanej operacji , da mi wszystkie skierowania na badania, powiedział ze jak stać mnie na te operacje to żebym robiła bo jego wiele pacjentek jest mega zadowolonych . Usmialam się bo kazał koniecznie przyjść i pokazać swoje cuda
Kachuula, ja jak u mojego byłam ostatnio, to stwierdził, że są tak proporcjonalne, że myślał, że przed operacją jestem. Oczywiście też kazał pokazać i stwierdził, że są dużo większe niż w ubraniu i jedne z ładniejszych, jakie widział

Cytat:
Moj facet potrafi oszczedzać - ja nie dlatego będę odkładała pieniadze na jego konto wiem ze tam będą przynajmniej bo u mnie na koncie szybko płyną niestety. Zwłaszcza jak zawitam na allegro czy Zalando no nic taka jestem i trudno. Moj tż mi dołoży jakaś kwotę- kiedyś mówił że złożymy się po jednym cycku hehe mam nadzieje ze nie zmieni zdania On ogólnie mowi ze operacja mi nie potrzebna ale jak chce to czemu nie w koncu wszystko dla ludzi . A ja marze zeby wyrzucić moje 75b push up i zalozyć miękkie duże D
Star, jak to możliwe, że ważysz 44 kg i nosisz 75 B? Może wystarczy, że dobrze dobierzesz biustonosz?

A tak w ogóle to się witam u nas tak leje, że wszystkie atrakcje na dzień dziecka szlag trafił... szkoda słów, bo kisimy się w domu.
Ja w biustonoszach Ewy Bień śmigam, świetny też mam z Dalii. Na początku miałam problem z dopasowaniem fiszbin, ale po 2-3 założeniach od razu się polepszyło, choć na początku odgniatały mi się w rowku. Teraz jest super, wieczorem zrobię fotki i wkleję moje nabytki
Stary 2013-06-01, 13:00   #7246
belseno
Zadomowienie

Cytat:
belseno jeśli chodzi o podkłady minerale w pudrach, to ja zaczęłam od tego sklepu, najpierw zamówiłam sobie te małe próbki żeby to wypróbować:

http://kosmetyki-mineralne.com/

masz tu kilka fajnych marek i możesz zamówić próbki, które nawet wystarczają na dość długo, polecam też poszukać na początku filmików na youtube jak się aplikuje te podkłady, teraz ja już robię to mechanicznie, ale na początku się bawiłam, musisz mieć specjalny pędzel do tego i okrągłymi ruchami nakładać n twarz, wcześniej strzepując nadmiar pudru abyś go za dużo nie nałożyła.

teraz używam z sephory smasboxa, jest bardzo lekki, ma właściwości nawilżające i go lubie bardzo

---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ----------

hehe, a ja myślałam, ze teraz to będzie łatwiej w sumie jeszcze nie chodziłam za bardzo po sklepach, no moze raz w H&M co stroje przymierzałam i byłam mile zaskoczona bo każdy który wziełam leżał obłędnie a przymierzałam tez taki prosty stanik czarny (mam na zdjęciach) i to będzie mój fason! tylko żebym taki znalazła z lepszego materiału, bo ten w HM to taki byle jaki był.

o dzięki Jesteś WIELKA!

Cytat:
witajcie w ta brzydka pogodę kiedy te slonce bedzie

Co do stanikow dziewczyny ja tez mam ogromny problem z kupnem stanika o takich sklepach jak H&M moge zapomniec bo tam miska konczy sie na D a dla mnie to zdecydowanie za malo kiedys sie szlo kupowalo najwiekszy push up i bylo cud a teraz tez sie najpierw nadenerwuje zeby cos kupic ale narazie nic nie kupuje bo jeden juz mam za maly i go nie nosze prawie 100zl do kosza
przed miesiaczka tak mi te piersi sie powiekszaja ze wylewaja sie z kazdego stanika tez tak macie?? bo mnie to zastanawia przed operacja nie bylo mowy o powiekszaniu a szkoda moze cos jest nie tak

Ja ze staników preferuję firme Freya - wiem, że kosztują sporo ale kurcze 2 czy 3 porządne mieć trzeba i nie ma się co oszukiwać, że na taki duży biust kupi się dobry stanik w H&M, miska musi być dobrze wyprofilowana a stanik dobrze trzymać a we Frey mają małe obwody i miski w każdym rozmiarze i te fasony jakoś tak dobrze na żelkach leżą, nic nie trzeba kombinować, aż poszłam teraz sprawdzić metki i te staniki w których najbardziej lubię chodzić - niekoniecznie najpiękniejsze za to najwygodniejsze mam właśnie z tej firmy. Miękka otulająca tkanina, sutki nie prześwitują, dobrze trzyma i nic nie uwiera.
Poszukajcie w markowych sklepach z bielizną i chociaż przymierzcie tak żeby mieć porównanie z innymi. Ja kiedyś sobie obiecałam, że będę 1 porządny stanik raz na 1-2miesiące kupować ale przymierzałam dużo różnych i markowych i takich tańszych, tak żeby wiedzieć co ew. kupić aż trafiła się likwidacja sklepu i kupiłam wszystkie, które chciałam hihhiiii

z ciekawości weszłam na strone Frey - pierwszy raz i nawet coś bez fiszbin maja, nie przymierzałam więc się nie wypowiem ale ot taka ciekawostka
http://www.freyalingerie.pl/bielizna...px?colour=nude

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2013-06-01 o 13:13
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-01, 15:19   #7247
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
Też tak mam Kocham moje cycki przed miesiączką Przed operacją też nic się nie powiększało, czyli mamy podobnie - nie ma co się przejmować. Ja Wam powiem, że boję się też np na caly dzień wskoczyć w fiszbiny... Żeby coś się nie stało z implantem.

---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ----------

Cytat:
Jezeli jestes drobna mysle ze zaden lekarz nie wlozy Ci duzych implantow bo sie nie da. Skora jest rozciagliwa ale bez przesady.
Dokładnie, przynajmniej żaden "porządny" lekarz tego nie zrobi. Ja jestem najlepszym przykładem, jestem drobna i nie mogłam mieć więcej niż okrągłe 275 cc (przy zachowaniu ładnego wyglądu). I wierz mi Star, większy okrągły implant by już mi się odznaczał.
Pamiętaj też o tym, że jeśli będziesz miała bardzo duży implant (w stosunku do Twojej budowy itp) mogą Ci się zrobić rozstępy...

No a kwestia ciąży to tym bardziej powód do zastanowienia. Lepiej teraz powiększyć trochę, a potem znacznie.
Stary 2013-06-01, 15:53   #7248
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Cytat:
Napisane przez ktopozna Pokaż wiadomość
Kachuula, ja jak u mojego byłam ostatnio, to stwierdził, że są tak proporcjonalne, że myślał, że przed operacją jestem. Oczywiście też kazał pokazać i stwierdził, że są dużo większe niż w ubraniu i jedne z ładniejszych, jakie widział

Star, jak to możliwe, że ważysz 44 kg i nosisz 75 B? Może wystarczy, że dobrze dobierzesz biustonosz?

A tak w ogóle to się witam u nas tak leje, że wszystkie atrakcje na dzień dziecka szlag trafił... szkoda słów, bo kisimy się w domu.
Ja w biustonoszach Ewy Bień śmigam, świetny też mam z Dalii. Na początku miałam problem z dopasowaniem fiszbin, ale po 2-3 założeniach od razu się polepszyło, choć na początku odgniatały mi się w rowku. Teraz jest super, wieczorem zrobię fotki i wkleję moje nabytki
Hmm
W sumie nigdy nie dobieralam sobie stanika za pomoca mierzenia obwodu. Po tym jak zaczelam brac tabletki i troche mi piersi urosly przymierzylam 75 B i taki mi najbardziej odpowiadał, jeszcze push up ladnie mi zbiera biust i jakos to wygląda ale tak czy siak.. zrobię .
Muszę sie dzisiaj wymierzyć !

Dlatego dziewczynki chce sie wybrac na konsultacje i zobaczyc co mi zaproponuje

Edytowane przez Star90
Czas edycji: 2013-06-01 o 15:54
Star90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-01, 16:54   #7249
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
o dzięki Jesteś WIELKA!

z ciekawości weszłam na strone Frey - pierwszy raz i nawet coś bez fiszbin maja, nie przymierzałam więc się nie wypowiem ale ot taka ciekawostka
http://www.freyalingerie.pl/bielizna...px?colour=nude
ooo fajny ten stanik cos dla mnie bo z niskim mostkiem a aj mam mala przerwe musze go poszukac i moze w ciemno zamowie dzieki za link

---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ----------

tylko nie moge go znalezc w necie
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-01, 19:48   #7250
unsafe_girl
Rozeznanie

Dziewczyny, czy tylko ja jestem przez ostatnie dni taka mega nerwowa, czy jeszcze któraś z was tak ma? Nie wiem, czy to już przez tą pogodę, czy może jakiś specyfik na to zakupić
Stary 2013-06-01, 20:31   #7251
korolowa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez unsafe_girl Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy tylko ja jestem przez ostatnie dni taka mega nerwowa, czy jeszcze któraś z was tak ma? Nie wiem, czy to już przez tą pogodę, czy może jakiś specyfik na to zakupić
a nie jesteś przed okresem? ja przed mam mega nerwa!

napisałyście wyżej, że przed okresem Wam się biust powiększa...ciekawe czy tak będzie ze mną, wcześniej mi się nie powiększał .
Stary 2013-06-01, 20:53   #7252
unsafe_girl
Rozeznanie

Cytat:
a nie jesteś przed okresem? ja przed mam mega nerwa!

napisałyście wyżej, że przed okresem Wam się biust powiększa...ciekawe czy tak będzie ze mną, wcześniej mi się nie powiększał .
No właśnie nie.. Mój syn też chodzi taki rozdrażniony.

Przed operacją biust dużo powiększył mi się po tabletkach anty, a teraz nie chce
Stary 2013-06-02, 08:21   #7253
beatrise
Raczkowanie

Witam, ja ostatnio przestałam się udzielać bo wpadłam w dołek. jestem juz 10 dobe po operacji i nadal rano i wieczorem mnie boli i musze brac tabletke przeciwbólową. Dalej jak wstaje rano o mnie uciska. Też tak miałyście? Może coś jest u mnie nie tak Jutro i de na zdjęcie szwów.

Napiszcie mi po jakim czasie już jak wsawałycie z rana i nic Was nie bolało? Ja wiem, ze to pewnie sprawa indywiduana i kazda pewnie miała inaczej.
Moze jestem przewrażliwiona, ale boje się że moze coś się przemieściło lub... nie wiem czy te moje objawy są normalne. Bo wcześniej mnie tak nie kuło

Nawet jak sie śmieje to mnie boli, to normalne? :/
Stary 2013-06-02, 10:29   #7254
unsafe_girl
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez beatrise Pokaż wiadomość
Witam, ja ostatnio przestałam się udzielać bo wpadłam w dołek. jestem juz 10 dobe po operacji i nadal rano i wieczorem mnie boli i musze brac tabletke przeciwbólową. Dalej jak wstaje rano o mnie uciska. Też tak miałyście? Może coś jest u mnie nie tak Jutro i de na zdjęcie szwów.

Napiszcie mi po jakim czasie już jak wsawałycie z rana i nic Was nie bolało? Ja wiem, ze to pewnie sprawa indywiduana i kazda pewnie miała inaczej.
Moze jestem przewrażliwiona, ale boje się że moze coś się przemieściło lub... nie wiem czy te moje objawy są normalne. Bo wcześniej mnie tak nie kuło

Mnie też długo bolało. Ponad 2 tygodnie.
Mięśnie muszą wrócić do normy, teraz pewnie ból rozchodzi Ci się po całej klatce piersiowej. Ale jutro zapytaj dla pewności lekarza.
I teraz już będzie tylko lepiej, trzymaj się
Stary 2013-06-02, 13:56   #7255
Saba08
Zadomowienie

Beatrise to normalne. Wszystko wewnątrz masz poważnie naruszone, jak to Mya obrazowo opisywala - masz w środku 2 wielkie rany wielkości implantu - to musi boleć. Nawet jak nie będzie boleć, to w żadnym wypadku nie jest znak, że wszystko już się zagoiło.
Stary 2013-06-02, 14:37   #7256
EmotIkonka
Rozeznanie

Wyślij wiadomość przez MSN do EmotIkonka

Hej dziewczyny
Kochane mam do was prosbe.
Bardzo prosze o Lajka na FB dla mojej stronki bede gigantycznie wdzieczna
https://www.facebook.com/pages/Kalin...3960579?ref=hl
: roza:
Milion buziakow dla nowych i starych cycolinek

31.07.2012 powiększanie ust kwasem
09.08.2012 dopełnienie ust kwasem drugi zastrzyk Juvaderm Ultra Smile Kraków Medestetis

EmotIkonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-02, 15:39   #7257
korolowa
Rozeznanie

Cytat:

ja jestem już 3 tygodnie po, a jak rano wstaje to zawsze kłuje, coraz mniej ale jednak, i na pewno jak masz jeszcze szwy to też one robią swoje, jak mi ściągnęli (po 7 dniach) jakoś lepiej się poczułam, mogłam się wyprostować itp. Pytanie, czy się np nie forsowałaś, bo to z pewnością nie pomaga zagojeniu się ran w środku.

Dołem się nie martw, minie, a wraz z nim nadejdzie miłość do nowego biustu
Stary 2013-06-02, 17:15   #7258
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Wstawiłam zdjęcia ale robione telefonem więc jakość średnia. I nie wiem czemu dwa są obrócone i nie mogę ich przekręcić
Stary 2013-06-02, 18:03   #7259
scheherezade
Raczkowanie

GG do scheherezade

Cytat:
Napisane przez Saba08 Pokaż wiadomość
Też tak mam Kocham moje cycki przed miesiączką Przed operacją też nic się nie powiększało, czyli mamy podobnie - nie ma co się przejmować. Ja Wam powiem, że boję się też np na caly dzień wskoczyć w fiszbiny... Żeby coś się nie stało z implantem.

---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ----------

Dokładnie, przynajmniej żaden "porządny" lekarz tego nie zrobi. Ja jestem najlepszym przykładem, jestem drobna i nie mogłam mieć więcej niż okrągłe 275 cc (przy zachowaniu ładnego wyglądu). I wierz mi Star, większy okrągły implant by już mi się odznaczał.
Pamiętaj też o tym, że jeśli będziesz miała bardzo duży implant (w stosunku do Twojej budowy itp) mogą Ci się zrobić rozstępy...

No a kwestia ciąży to tym bardziej powód do zastanowienia. Lepiej teraz powiększyć trochę, a potem znacznie.
Nie znam twoich wymiarów kochana ale jestem mała,niska chuda,drobna zwal jak zwal zaproponowali mi cos max do 200 bo mie wejdzie wiecej to raz a dwa bo bede karykaturalna.
Nie zgodziłam sie,włożyli ile weszło czyli 360cc i piersi są idealne,akuratnie ani nie wielkie ani nie ma specjalnego niedosytu
Także to różnie bywa kochana
Ps. Wrzucam zdjęcia pozostałych strojów kapielowych

17/01/13 r 360 Nagor okrągłe Dr. A.D Szczecin
160 cm , 46, kg --> w trakcie utuczenia się
scheherezade jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-02, 20:02   #7260
ninka28
Raczkowanie

Cytat:

beatrise ja jestem ponad miesiąc po op i mnie też jeszcze czasami coś boli szczególnie jak wstaje po nocy więc to chyba normalne kochana, ja też panikowałam jak mnie coś za mocno bolało i wydzwaniałam do mojego lekarza ale za każdym razem mnie uspokajał więc może też zadzwoń

---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ----------

dobry wieczór kochane super że w końcu się ciepło zrobiło, popstrykałam dziś trochę zdjęć kurcze i chyba mam nie dosyt co do wielkości moich piersi jak były spuchniete to się wydawały duże a teraz jak już opuchlizna zeszła to wydają mi się małe też tak miałyście, niby się cieszę bardzo że mam cycuchy ale jakoś tak nie do końca ach babie to się nigdy nie dogodzi wrzucę zaraz kilka zdjęć

---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ----------

wrzuciłam kilka fotek

---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ----------

Cytat:
Napisane przez scheherezade Pokaż wiadomość
Nie znam twoich wymiarów kochana ale jestem mała,niska chuda,drobna zwal jak zwal zaproponowali mi cos max do 200 bo mie wejdzie wiecej to raz a dwa bo bede karykaturalna.
Nie zgodziłam sie,włożyli ile weszło czyli 360cc i piersi są idealne,akuratnie ani nie wielkie ani nie ma specjalnego niedosytu
Także to różnie bywa kochana
Ps. Wrzucam zdjęcia pozostałych strojów kapielowych
super ten czarny strój zakochałam się a co to za strój

ninka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości