|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#7201 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Cytat:
beatrise, hmm, ja 7 dnia to już sama wstawałam i się w sumie dobrze czułam, zadzwoń jutro do dr najlepiej, może to normalne, ale może nie, obawiam się na forum nikt tego ocenić nie może, po co masz się denerwować, poradź się lekarza. ja zgarbiona tez pamiętam, że chodziłam właśnie około tygodnia, a plecy smarował mi TŻ jakims żelem na ból i stłuczenia, pomagało, radze się zaopatrzyć ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#7202 |
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
korolowa super avatarek
![]() beatrise zadzwoń do lekarza, bo nie wiem, czy to jest normalne. Zgarbiona byłam ponad tydzień, jedyne co może pomóc, to żel na ból pleców. I jak tylko dasz radę, wyprostuj się, to kręgosłup odpocznie. Za dzień dwa powinnaś już dać radę. ---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- star90 są u nas dziewczyny, które robiły piersi w Szczecinie, jak się pojawią, to zapytaj, każda ma w podpisie inicjały lekarza, w razie czego pytaj (tylko pamiętaj, bez nazwisk ![]()
#7203 |
Zakorzenienie
|
Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Oki
![]() Kurcze czeka mnie tylko najgorsze- rodzice ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#7204 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7205 |
Zakorzenienie
|
Dlatego chce zrobic
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#7206 |
Zakorzenienie
|
witajcie dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() korolowa jaki masz avatark super ![]() ![]() Star ja zapisalam sie na operacje z rocznym wyprzedzeniem nie bylo żadnego problemu. Na konsultacji powiedzialam ze tylko taki termin mi pasuje.
#7207 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Witaj Olivko ![]()
![]() |
#7208 | |
Zakorzenienie
|
Hmm to super
![]() Tz mi troche dorzuci na operacje moze nawet jednego cycucha.. A to juz cos ![]() Powiedzcie mi dziewczyny czy oszczedzacie na zabieg/ bierzecie kredyt? Wiem ze sa tez takie co duzo zarabiaja i nie musza odkladac ale to rzadkosc bo mamy w PL takie zarobki jakie mamy . Wiec pytam z ciekawosci ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#7209 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale chyba będę musiała zajrzeć, dzięki Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
To w sumie też ciekawe - jestem w stanie zrozumieć inne zalecenia lekarzy po op ale już chyba komplety dokumentów powinny być wszędzie takie same? A tu jedne dostają paszport, inne nie, jedne mają same wysyłać gwarancję do mentora, innym wysyła lekarz itp Powinno to zostać jakoś ujednolicone Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Bo ja to pewnie do dzisiaj bym powtarzała nad słuchawką "chciałabym, ale się boję" ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#7210 |
Zakorzenienie
|
Zazdroszcze Małża .. Ahhhh
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#7211 |
Raczkowanie
|
Jak już jesteśmy w temacie pieniążków to czy wizyty kontrolne cokolwiek kosztują, czy wlicza to się do ceny operacji? Jeśli coś pójdzie nie daj Boże nie tak (infekcja itp.) i musi dojść do wyjęcia implantu ja ponoszę koszta?
|
![]() ![]() |
![]() |
#7212 |
Rozeznanie
|
Ja za wizyty kontrolne po operacji nie płaciłam już nic dodatkowo.
|
![]() ![]() |
![]() |
#7213 |
Zakorzenienie
|
Ja już chyba wybrałam doktora.. Same pochlebne opinie w internecie. I znajoma rowniez u niego robiła i ma świetne piersi. Doktor M.P ze Szczecina
![]() Napisalam e mail ile się czeka na wstepna konsultacje i umawiam się ![]()
#7214 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:28 ---------- Poprzedni post napisano o 01:27 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 01:34 ---------- Poprzedni post napisano o 01:28 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Olivka witaj ![]() ![]() Mya, że tak wrócę jeszcze do filtrów bo mniej więcej wtedy mnie wywaliło z neta ![]() A ten puder mineralny is Clinical o którym pisała Koralowa to ma SPF 20, to nie za niski filtr? Koralowa jak to u Ciebie się sprawdza? Ty to stosujesz żeby wogóle twarzy nie opalać, czy tylko trochę chronić?
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2013-05-31 o 00:48 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#7215 |
Rozeznanie
|
belseno, puder ma niski faktor rzeczywiście, ale z tego wzgledu, że jest mineralny czyli działa od razu po aplikacji to daje rade, w ciągu dnia przed wyjście na słońce pudruje się i juz, a na wakacjach robiłam ze 4 razy na plaży.
ja walczę z przebarwieniami i chyba pierwszy raz cała moja walka przyniosła bardzo dobre efekty, po Egipcie odnowiły się dosłownie ze 3 lekkie plamki, a wcześniej cała twarz była w przebarwieniach, ale moja walka to długi proces, ten puder to dla mnie najlepsze rozwiązanie, kremy z filtrem mnie zapychały, świeciłam się, były krosty, wałkowały się itp i wyglądałam gorzej.
![]() |
#7216 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję, że kiedyś będziemy jeszcze w pełni zadowolone z naszych sutków ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7217 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#7218 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#7219 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Na przyszły weekend jest zniżka z avanti, m.in do atlantica i do sklepu inter. kontri - także jakby któraś miała chęć na zakupy, to warto się w avanti zaopatrzyć ![]()
![]() Edytowane przez Kulkaaga Czas edycji: 2013-05-31 o 10:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7220 | |
Raczkowanie
|
hej kobitki
![]() ![]() ja się wybieram do mojego doktorka za 2 tyg ktoś chyba pytał? kolorowa piękne piłeczki ![]() miłego słonecznego dnia ![]() ---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#7221 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...mineralny.html ale taki sypki jeżeli działa to o niebo fajniejszy ![]() ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2013-05-31 o 11:26 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#7222 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#7223 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja niestety jeszcze sie nie wglebilam w temat tych wszystkich biustonoszy ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#7224 |
Rozeznanie
|
Ja też pożyczałam na operację, bo z oszczędzaniem ciężko idzie, zawsze jest coś ważniejszego do kupienia/zrobienia.
|
![]() ![]() |
![]() |
#7225 |
Zakorzenienie
|
Ja bym mogla pozyczyc ale z banku.. A pozniej tez kwoty do oddania o wiele wieksze wiec chyba uzbroje sie w cierpliwosc umowie sie na op na polowe 2014 i do tego czasu uda mi sie odlozyc, tz mi dolozy a najwyzej na reszte mi zrobia kredyt. Tylko chyba nie w kazdej klinice mozna
![]() Dziewczyny ktoras z was robila op u M.P w Szczecinie? Pracowal w artplastice teraz ma swoja klinikę. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#7226 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
star90, ja zachowałam sobie jeden stanik na pamiątka, teraz obejmuje miseczką dolną cześć piersi i ledwo do sutka dotyka hahha, aż zrobię zdjęcie! Teraz jak czytam, ze dużej cześci dziewczyn TŻ jakoś pomógł finansowo to myślę o swojej sytuacji, w ogóle nie pomyślałam aby go o to prosić, a on oczywiście aby mnie tak wesprzeć, aż ten temat z nim poruszę. ---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- Cytat:
ja miałam też taki z Avene i go dość dobrze wspominam, bo łączy i filtr i podkład, chyba był tańszy od Bidermy, dokładnie ten: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...teinte-50.html no najgorsze było nałożenie kremu z 50 i na to podkład, w ogolę to się u mnie nie sprawdzało, a teraz używam kremu, na to podkład mineralny w pudrze (tez chroni przed słońcem z racji tego, że mineralny, a do tego lekki i naturalny) i na to ten puder isclinical i jest super. Ale możliwość zastąpienia kryjącego podkładu lekkim mineralnym w pudrze pojawiła się u mnie jakieś 4 miesiące temu jak przebarwienia zlikwidowałam i krosty, nie wiem czy mając te plamy i wypryski on by się sprawdził, pewnie nie, bo słabo kryje - choć sa różne, nawet te dobrze kryjące występują też w wersji mineralnej pudrowej.. ---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- Cytat:
mi się udało bez pożyczania, ale fakt - zakupoholiczką jestem też, ale się leczę hahah ![]() ostatnio w Twoim Stylu był artykuł o minimalizmie i dał mi do myślenia, przez 80% czasu człowiek używa tylko 20% rzeczy jakie posiada, reszta leży i leży, i mnie np to frustruje, że kupiłam coś i tego nie noszę, bez sensu. staram się teraz nie kupować dużej ilości rzeczy, a jakąś dobrą, lepszej marki raz na jakiś czas.
![]() |
#7227 | |
Zakorzenienie
|
witajcie
![]() Saba ![]() Belseno ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#7228 |
Raczkowanie
|
hej Dziewczyny,
w koncu dodalam zdjęcia swoich niewyjsciowych wyjsciowek. Ale to dziwne doswiadczenie... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7229 | |
Zadomowienie
|
Hej dziewczynki
![]() Nie mam czasu do was zajrzeć ehhh. Zawsze coś. Wczoraj byłam u mojego gina , chodzę do niego od 11 lat więc mam do niego pełne zaufanie , pokazałam mu usg piersi ze swoją torbielka i mam się nie denerwować jest ok. Powiedziałam o planowanej operacji , da mi wszystkie skierowania na badania, powiedział ze jak stać mnie na te operacje to żebym robiła bo jego wiele pacjentek jest mega zadowolonych . Usmialam się bo kazał koniecznie przyjść i pokazać swoje cuda ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- Belseno byłam u Ciebie w albumie i niezle się obkupiłaś. Wczystkie staniczki śliczne a twoje piersi prezentują się cudnie ![]()
![]() |
#7230 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A u mnie w domu to ja jestem ta oszczędna, chociaż zaszaleć też lubię. A mój mąż wiecznie coś kupuje przez internet, a ja tylko co drugi dzień odbieram to od kuriera. A co do dorzucania się męża, to chciał czy nie chciał dorzucił się, bo mamy wspólne konta ![]() Wpadłam tylko się przywitać wieczorową porą. ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez ania2003 Czas edycji: 2013-05-31 o 20:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:55.