|
|
#721 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czerwcowe mamusie 2017 cz. V
Właśnie mi się przypomniało, że dziś zaczynam 3 trymestr
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#722 |
|
Rozeznanie
|
Nie wiem czy mi gdzies umknelo czy nie pojawil sie moj wpis ale pisalam co do wozkow.y korzystalismy z wozka 2 w 1 do 2 roku zycia kiedy to Corka po prostu calkiem przestała jeździć w wozku...
Parasolki nie mielismy wcale. Dla mnie spacerowka z tego wozka chociaz wiadomo ze spora i niestety ciezka to jednak byal bardzo stabilna i wygodna. Po prosty chyba wybralismy idealny dla Nas model, bo faktycznie na forum Mamy pisaly w tamtym czasie ze głównie zachwycaly sie gondolami po czym zmienialy dziecku na spacerowke a tam rozczarowanie i inwestowaly w parasolke. My w gondoli wozilismy do 8miesiaca a potem spacerowka. No i Nasz wozek waży 17kg i tez targalam bez windy do domu. I to kilka razy dziennie w dodatku po cc. Ale jak ktos chce to sobie poradzi ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ---------- Leze w lozeczku. Maz poszedl zaprowadzic Corcie a po drodze kupi pieczywo na sniadanie. Na sama mysl burczy mi w brzuszku... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#723 |
|
Rozeznanie
|
A jeszcze na dzien dobry pokaze Wam moje paznokcie co robilam w poniedzialek1489562352129.jpg
|
|
|
#724 |
|
Rozeznanie
|
1489562375609.jpg
|
|
|
#725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#726 |
|
Zakorzenienie
|
Ale tesciowie. Dobrze ze w rodzinie nie mam takiego bo agresor mógł by mi się włączyć.
Jestem po cudownym napoju. Jak ostatnio to robiłam to były mniejsze kubki i dla mnie było lepiej. Teraz miałam większy problem żeby wypić i mi smrodek do noska leciał. Ble. Powiedziała że laboratorium twierdzi że cytryna może zanurzyć wynik więc nie dodałam chociaż mam że sobą. To teraz dwie godzinki z głowy 🙄 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#727 |
|
Zakorzenienie
|
Vela super ,że wyniki masz dobre
ja bym się nachlała z tej okazji jakims picolo ja jeszcze w głebi serca mam nadzieje,że te moje wyniki to pomyłka albo sfałszowany wynik albo coś - obudze się z tego snu za 3 miechy jutro dostane recepte pewnie na paseczki glukometr i heja! no ale juz do jutra sie doczekac nie mogę,mam nadzieje,że przez ta diete na oko nie zrobiłam małej nic złego :/ mam totalny metlik w głowie - za duzo mysle za duzo sie martwie- OSIWIEJE do czerwca! jak nie ołysieje bo włosy garsciami wychodzą przy czesaniu :/ dzis brzydki dzień - smetny deszcz siorpa za oknem-w sam raz obraz do depresji... jade sobie zrobic sweetfocie do dowodu bo juz mi się kończy waznosc a tak mi się chce ,że o jejjuu
|
#728 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
powodzenia Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ---------- Cytat:
||
|
|
|
#729 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze troche i wszystkie będziemy miały za sobą
Adatka ja bym sobie nie robiła zdjęcia teraz bo moja buzia już wygląda inaczej i nie chciałabym patrzeć potem na nią przez kilka lat. Chociaż ładna pamiątka Musze z mezem pogadać żeby mi fotki porobil jakieś ładne. Chociaż może jak się ciepło zrobi to będzie na dworze można jakieś ładne zdjęcia zrobić. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#730 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#731 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurczę od rana co chwilę brzuch mi się napina, nie wiem czemu podejrzewam że z nerwów bo jeszcze od wczoraj jakąś chandra mnie trzyma ![]() ---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#732 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#733 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny. Ale wczoraj padlam zmeczona. Poszlam spac o 22 i dopiero wstalam. Chyba za bardzo przgielam z łażeniem po miescie. Myslalam ze do samochidu nie dojde- szlam jak typowa pokraka z bólu spojenia 😏 no a zaraz jade samochodem na zakupy bo nie dojde 😏
Mi aplikacja pokazuje ze do konca ciazy zostalao 85 dni 😲 ale ten czas leci Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#735 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jestem taka na siebie dziś wkurzona. Byłam u prezydenta w sprawie przedszkola i zamiast coś załatwić to weszłam tam i się... Rozpłakałam🙈 powiedział, żeby jutro mój mąż przyszedł z nim porozmawiać , bo ze mną będzie ciężko będzie się dogać 😶😖 i teraz wszystko w rekach mojego Lepaka 😔 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zjadłam chyba 8 krówek, mały w brzuchu dostał szału, tak wariuje ze cały brzuch mnie boli, wali w pachwinach, koło łona i koło pępka... Jak on jest ułożony? |
|
|
|
|
#738 |
|
Zakorzenienie
|
Hej. Ja juz po malutkiej grahamce i kawce..nadrobilam
Ja dzis jade po wyniki z posiewu z kanalu szyjki..oby mi tam nic nie wyroslo..bo jak cos to co..szpital i antybiotyk? Pojade tez do urzedu i zobacze czy da sie cos zalatwic w sprawie przelewu podatku na inne konto..niby tez prawidłowe. .z innej dzialki ktorej jestesmy współwłaścicielami no ale.. Bylabym stratna 21 zl teraz dla mnie to duzo..chociaz krem bym sobie do twarzy kupila Koniec marca jest weekend znizek..chcialam jechac..ale chyba sobie podaruje..wszystko idzie w dzialke..i jeszcze remont..wyprawka.. Chcialam ogarnac z wyplat tylko ale na dzialke czas ruszyc z oszczednosci.. W sumie one na to sa przeznaczone ale jakos ciezko mi brac stamtad kase ![]() Jeszcze jakis szybki obiad do 12 musze mezowi ogarnac..ja sobie zjem warzywa z kasza a dla niego mam kurczaka i chyba mu zrobie tez go z kasza ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- Marika wspolczuje tych wizyt..mam nadzieje..ze maz cos zalatwi.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- Sarenka piekne pazurki typowo wiosenne Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- Tez ogladam agenta..mi Niecika zal czasami bylo..ale ja jakos za kazdym razem czuje ze ktos odpadnie..za duzo wokol niego ostatnio sie dzialo..w ddtvn byl..u kuby.. Jakos to mnie zastanawia Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#739 |
|
Zakorzenienie
|
Zreszta..zawsze jak sa te odczyty wyników to u tej osoby ktora odpada dlugo to trwa..i zawsze 2 albo 3 osoba
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#740 |
|
Zakorzenienie
|
Ania, ja kiedyś też pomyliłam konta w Urzędzie Miasta. Napisałam pismo i przeksięgowali.
|
|
|
|
#741 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dziś jadę do ginekologa. Czy ktoś prócz mnie tez dziś wizytuje? 😊 |
|
|
|
|
#742 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#743 |
|
Wtajemniczenie
|
Chociaż do kibelka?
hahaha Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#744 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To musisz mu ufać inaczej byś sie wzięła w garść. Cytat:
Wczoraj mnie Jerzyk kopał na górze po lewej a dzisiaj już po prawej. W trakcie fikołka jest ewidentnie Cytat:
A z Niecikiem to trzeba uważać na komentarze, bo jego partnerka (żona?) w czerwcu rodzi, więc może tu jest albo nas podczytuje czerwcowa mamusia
|
|
#745 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#746 |
|
Zakorzenienie
|
To ja Wam rzucę, bo dzisiaj na grupie o pieluchach pisałam jaki miałam sen. Coraz częściej śni mi się Jerzyk no ale dzisiaj to przegięcie :P
Dziewczyny muszę Wam opowiedzieć co mi się dzisiaj śniło. Generalnie pod koniec czerwca rodzi się Jerzyk. Chcę go wielopieluchlwac i mam kupiona pierwsza wyprawkę. Uwielbiam czytać o pieluchach wielorazowych i NHN. Nie wiem czy będę próbować wysadzac małego ale czytam o tym z zaciekawieniem. Dzisiaj śniło mi się że Jerzyk się urodził i śniła mi się klasyczna opieka nad maluchem. Karmienie i te sprawy. I przyszło do mycia pupy. Stwierdziłam że najwygodniej pod zalewem sama woda i wacikiem. Myje myje a tu młody taka kupę strzelił że hoho. Najpierw byłam szczęśliwa że sam na taki pomysł wpadł. I że bez planowania nam wyszło. A potem się okazało że kupa taka wielka że problem ze splukaniem był 😂 😂 😂![]() To była taka kupa, że aż się przelewało z umywalki i taka gęsta, że dzieci chyba takich nie robią :P
|
#747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hehe dziś fizjologiczne sny. Z tą żoną Niecika, to też od razu pomyślałam, że też czerwcówka Luizo, jeśli nas czytasz, to się odezwij
|
|
|
|
|
#748 |
|
Zadomowienie
|
A ja dalej borykam sie z infekcja, te apteczne preparaty lagodza na chwile. Do tego nie wiem czy to opuchniecie TAM od infekcji czy pojawiaja mi sie zylaki ;/ czytalam ze czesto sie robia pod koniec II trymestru i przez caly III moga byc. Zwariuje chyba. Wizyta we wtorek ale i tak musze dzwonic do gina, moze przesunie na jutro
Do tego boli mnie glowa ale z tylu jakby w rogu na dole. |
|
|
|
#749 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
||
|
|
|
#750 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:07.

obudze się z tego snu za 3 miechy

powodzenia
podejrzewam że z nerwów bo jeszcze od wczoraj jakąś chandra mnie trzyma 

teraz dla mnie to duzo..chociaz krem bym sobie do twarzy kupila
😂