|
|
#721 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie majowe 2018 cz. 2
nalesnikona, amarela, Mirabilka trzymam kciuki za wizyty
Dziękuje za wszystkie mile słowa dobrze ze moje dziecko tez lubi spac![]() groooszek dziekuje ze wpisanie na liste a dlaczego jestem pierwsza?zeby sie domimazet nie pogniewala ze sie wepchalam w kolejke
|
|
|
|
#722 | |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze troszkę i będzie po stresiku :kciuki;
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#723 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- Cytat:
|
|
#724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- Wy tez tak dużo sikacie ? dzisiaj w nocy byłam chyba z 10 razy
|
|
#725 |
|
Zakorzenienie
|
Mówiłam, że chce iść na L4 od początku października w czerwcu miałam ciąże biochemiczną i powiedziałam szefowej ,ze byłam w czerwcu w ciąży ale poroniłam i teraz chce się skupić na sobie i dziecku. Ona też ma hashimoto i wie, że jest większe ryzyko poronienia przy nieuregulowanych hormonach i chyba mnie rozumie.
|
#726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny, która z Was jeszcze nie mówiła w pracy i kiedy chcecie powiedzieć ?
|
|
#727 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#729 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do 30 października tak niewiele zostało!! Rodzice się dowiedzą, przyjaciele... czas tak szybko leci...---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- Cytat:
Kciuki żeby się jednak nikt nie obraził, kciuki żeby byli wyrozumiali, przecież to powód do radości, halo! ![]() ---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- Ja też o 3-4 wstaję na siku. Nie lubię tego, bo idę po ciemoku z zamkniętymi oczami na czuja, ze zmęczenia.
|
|
|
#730 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziś po raz pierwszy od dłuższego czasu przespałam całą noc....mąż mnie budził na sikanie dziś o 5 bo też się zorientował, że nie byłam a potem często mówiłam że mnie podbrzusze boli od trzymania..stąd teraz mnie pilnuje.---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#731 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mnie też kłuje często, dzisiaj nawet w nocy w pewnym momencie mnie to obudziło ale przeszło i nawet się zastanawiam czy mi się to śniło czy nie. Ja nie sikam więcej, ale ja mało pije, muszę się zmuszać do picia.
|
|
#732 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#733 |
|
Konto usunięte
|
Witam się i idę upolować winogrona z kuchni, bo ktoś mi zrobił smaka!
: ) Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mówiłam - moja szefowa szkoda gadać bo pewnie usłyszę " na złość mi zrobiłaś " albo ze na 500+ poleciałam - to taka piiiii której wygodna sie liczy tylko i wyłącznie jej. Do końca tyg mam urlop, powiem w poniedziałek po urlopie a w połowie listopada max ide na l4. Chyba ze szefowa sie rozpędzi i przekroczy granice to ide od razu.
|
|
#735 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ooo winogrona...muszę upolować w sklepie...tyle że ja te bezpestkowe lubie...innymi pluje
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#736 |
|
Zakorzenienie
|
Raczej nie - tzn wiesz zanim wrócę mam nadzieje, ze juz jej nie bedzie ( emerytka od 4 lat) i ogolnie mam nadzieje ze większość emerytów bedzie tam gdzie ich miejsce
jak nie to tam nje wracam ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
#737 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja nie mówiłam w pracy samo wylazło, w sumie rzutem na taśmę zdążyliśmy rodzicom powiedzieć zanim mnie powaliło do łóżka i bardzo się cieszę, że powiedzieliśmy, bo trudno by ich było informować horyzontalnie i na dzień dobry, że nie jest wesoło. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak mnie wkurza to gadanie o 500+ ze pewnie dlatego ciąża,albo zrobcie sobie drugie to bedzie 500+,nie wiem,moze jestem jakas dziwna ale wedlug mnie ludzie ktorzy chcą miec dziecko nie zdecyduja sie na nie tylko ze wzgledu na 500zl bo to juz skrajnie nieodpowiedzialne
|
|
|
|
|
#739 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#741 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#742 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#743 |
|
Zakorzenienie
|
Mój mąż wczoraj kupił bezpestkowe
|
#744 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Ja swój winogron kupiłam w lidlu, jest bez pestek, ale cóż z tego jak jeść już nie mogę bo mi niedobrze po nim
|
||
|
|
|
#745 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
no, ale nie ma się co denerwować ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- tzn mam plan inny jak moja przesadzi z tymi tekstami to idę bezpośrednio do prezesa podziękować za współpracę, ale ze wzgl na nią nie będę pracowała dłużej - taki mam plan jak posunie się za daleko i zacznie mnie obrażać.
|
|
#746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#747 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mam na 19 dopiero. Lekarz przyjmuję w od 16, ale przejechać tam w tych godzinach to jest trzy razy dłużej, więc wolałam później i szybciej dojechać ![]() Cytat:
Trzymam kciuki za wchłanianie krwiaka! Lekarz nie wysłał Cię na zwolnienie przy krwiaku? ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#748 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie na tyle dobrze, że zanim zaszłam wysyłałam cv i miałam kilka ciekawych ofert ale rezygnowałam z nich sama - bo uznałam, że skoro chce drugie to jednak lepiej jak ten temat załatwię w starej pracy, niż znów czekać kolejne lata zanim się " wypracuje" jakieś lata.
|
#749 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tak czy siak będę Was podczytywać, ale Wy tu szalejecie z tymi postami także ja pasuję, nie nadążam za Wami! ![]() Pozdrawiam serdecznie ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#750 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() U mnie było tak, że przy rozmowach oceniających w czerwcu powiedziałam o tym, że chcę zajść w ciążę. U nas mówi się taki rzeczy, żeby gdyby ktoś konkretny wysłał cv, to nie odrzucać go, bo teraz nie potrzebujemy. I żeby móc dobrze rozplanować zakresy obowiązków itd. O ciąży powiedziałam w piątek. Niedługo po tym, jak się dowiedziałam. W pierwszej ciąży miałam różne problemy, ale teraz jestem od razu zaluteinowana także może będzie ok, więc powiedziałam, że na razie chcę pracować, dopóki nie znajdzie kogoś na moje miejsce. Przynajmniej do końca miesiąca (kilka dni wcześniej była dziewczyna do mnie, ale miała zacząć od października, bo i tak potrzebowaliśmy, udało się, że zaczęła tydzień wcześniej, a następna zaczęła w zzesżłym tyg)A w poniedziałek okazało się na usg, że mam krwiaka i to w takim miejscu, że jak pęknie, to razem ze wszystkim... Pozamykałam, co musiałam i od środy byłam na zwolnieniu.... Także życie pisze różne scenariusze... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:32.

dobrze ze moje dziecko tez lubi spac
a dlaczego jestem pierwsza?zeby sie domimazet nie pogniewala ze sie wepchalam w kolejke

a na l4 zastanawia się kiedy pójdę, bo się wszyscy mega obrażą na mnie.

a jak mnie wkurza to gadanie o 500+ ze pewnie dlatego ciąża,albo zrobcie sobie drugie to bedzie 500+,nie wiem,moze jestem jakas dziwna ale wedlug mnie ludzie ktorzy chcą miec dziecko nie zdecyduja sie na nie tylko ze wzgledu na 500zl