![]() |
#721 |
Raczkowanie
|
Dot.: Lublin - gdzie kupię? - zbiorczy
A ja chcialam sie zapytac gdzie moge kupic Zywą Ziemię Wulkaniczną Abacosun, Tierras del Volcan?????????????
#722 |
Raczkowanie
|
to ja mam 2 zapytana:
1.czy do zakladu fryzjerskiego Laniewscy warto sie wybrac?? mama mi mowila ze kiedys to oni nagrody zbierali i w ogole renoma ![]() 2. gdzie jest hurtownia fryzjerska?? bo cos slyszalam ze fajna ani ni w zab nie wiem gdzie... ale watek debesiak!! |
![]() ![]() |
![]() |
#723 |
Zakorzenienie
|
kilka sklepow z artykulami fryzjerskimi jest na zamojskiej...ale nie wiem czy akutrat o te Ci chodzi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#724 |
Zakorzenienie
|
aaaa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#725 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#726 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#727 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() cieszę się że mogłam pomóc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#728 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#729 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzieki ![]() ![]() Edit : a wiecie moze dzie mozna w lublinie dostac balsam do ust KARMEKS ? bylam juz w kilku aptekach ale tam nawet o nim nie slyszeli ![]() Edytowane przez karoolaaa Czas edycji: 2006-09-14 o 18:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#730 |
Raczkowanie
|
jakas hurtownia podobno jest ale ja nic a nic nie wiem gdzie totez dlatego zapytuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#731 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#732 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Właśnie...najchętniej kogoś, kto robi ładne b-cz zdjęcia...muszę wymienić legitymację (na 1 semestr!!! ![]() ![]() ![]() Podobno był jakiś dobry fotograf na Królewskiej(?) U Rożka robiłam-owszem, w gablocie wiszą łądne zdjęcia, ale moje wyszły tak sobie-pani potraktowała mnie kilogramem pudru, była baaardzo profesjonalna, ale z efektu nie byłam zadowolona (hm, może po prostu jestem niefotogenicnza:/) pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#733 |
Zakorzenienie
|
karoolaaa
chodzi Ci chyba o balsam Carmex? ;> carmex.jpg niestety, ale wydaje mi sie ze w Lublinku go nie dostaniesz ![]() CO do zakietow to bylas moze w Olimpie? jest kilka butikow, w ktorych mozna z odrobina szczescia cos znalezc. A jak tam LV torba? patrzylas moze czy są w tym miejscu co wczesniej pisalam? ![]() Moii Z tego co mi wiadomo w Lublinie jest sieć fryzjerskich sklepow Sinus: 1) w Olimpie na Spoldzielczości Pracy 2) na Zamojskiej 3) na Młyńskiej W tym 3 jeszcze nie bylam, ale jak przejezdzalam obok wydawal mi sie najwiekszy i chyba zasluguje na miano hurtownii (?) Slyszalam tez o sklepie na Głębokiej...a no i jest kolejny malutki na ZAmojskiej naprzeciwko Sinusa. Naprawde nie mam pojecia o jakiej hurtownii mowisz..chyba, ze jest gdzies taka, ale watpie zeby byl tam handel detaliczny. Z kolei co do Łaniewskich, w Lublinie sa ich 3 salony: 1) na Staszica 2) w Leclercu na Turystycznej 3) na Głębokiej Ten 3 jest najstarszy.Slyszalam wiele opinii o nich..nawet sama mialam sie tam wybrac(1), ale akurat nie bylo miejsc :P Moj tata sie strzyze w 1 i jest zadowolony, do innego fryzjera nie chodzi( no coz faceci nie maja zbytnio skomplikowanych uczesan ![]() W Liceum mialam taka kolezanke co chodzila do 3 i byla zawsze baaardzo zadowolona. Wloski miala zadbane, ladnie pomalaowane. Z kolei mama mojej przyjaciolki przed wielkim balem poszla tam na strzyzenie i jakis koles zrobil jej strasznego barana na glowie;/ musiala szybko biec do domu i myc glowe...Wszystko zalezy na kogo sie trafi ![]() kamkam popdpinam sie pod Twoje zapytanie a propos zdjecia...sama musze sobie zrobic do legitymki( ponoc wymieniaja nam na plaasstykowee) Moj TŻ niedlugo sie broni i potrrzebuje tez kilku foteczek...a, ze mieszkamy w Centrum to fajnie by było tam znalezc fotografa. |
![]() ![]() |
![]() |
#734 |
Zakorzenienie
|
Potrzebuję takich kokardek przyklejanych do prezentów (rozgwiazdy?) ok. 30 sztuk w jednym kolorze (białe bądź złote) na dziś! Kto pomoże?? Gdzie je można kupić? Bo w kwiaciarniach to pojedyncze sztuki. A może w jakiejś dobrze zaopatrzonej, gdzie taka jest?
|
![]() ![]() |
![]() |
#735 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wydaje mi sie ze znajdzesz je takze w sklepie papierniczym ABC, ktory jest naprzeciwko Athlete's Foot/ |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#736 |
Zakorzenienie
|
ja poszukałabym w sklepach papierniczych, empiku, w realu na stoisku z art. papierniczymi i przed kasami jest stoisko gdzie pani pakuje prezenty, ma różne ozdobne torebki i gadżety do pakowania.
|
![]() ![]() |
![]() |
#737 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzieki Pralline ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#738 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#739 |
Zadomowienie
|
Wskazówko, powinnaś kokardki dostać w sklepie/hurtowni z opakowaniami, wszelkiego rodzaju torebkami i woreczkami przy targu na Wileńskiej (od strony parkingu, obok sklepu zoologicznego)
![]()
#740 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#741 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() W realu nie ma tych kokardek tyle, no i są tylko niebieskie i zielone. W GC są drogie ![]() A w Leclercu i Tesco to na stoisku z art. pap. czy gdzieś na stoisku na sklepie? Poszukam jeszcze tego sklepu zoologicznego ![]() Szkoda że u mnie nie ma w mieście ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#742 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#743 |
Zakorzenienie
|
Bruja
To nie Krochamlna a Młyńska, tam naprzeciw Cukrowni... Wskazowko na Krakowskim Przedmiesciu...na samiutkim poczatku...kiedys obok byl salon Parisette, teraz jest Orange.Wychodzac z GC przechodzisz przez przejscie dla pieszych. |
![]() ![]() |
![]() |
#744 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wunia83 czy ten sklep z op. jest jakoś oznakowany, ma jakiś szyld? Duży czy mały, bo nei wiem jakiego szukać ![]() ![]() EDIT: dziękuję za wszelkie podpowiedzi, jade na poszukiwania ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#745 |
Rozeznanie
|
Nie- na pewno nie ![]() ![]()
#746 |
Raczkowanie
|
Bruja, praline- dzieki dzieki bardzo mi pomoglyscie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#747 |
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny.
Ja tak nietypowo. Wczoraj zepsuł mi się magnetowid ![]() ![]() Miszkam na Czubach...ale to i tak nie ma znaczenia. Pomozcie, jesli znacie jakis dobry i niedrogi zaklad. z góry dzieki ![]() pozdrawiam
#748 |
Zakorzenienie
|
Bruja
paaatrz! masz racje! zle przeczytalam nazawe ulicy !!!!Sinus jest na Krochmalnej 8 ..wlasnie sprawdzilam w necie ![]() DZieki za poprawienie ![]() a propos sklepow fryzjerskich znalazlam takie jeszcze: Lublin ● SED-FRYZ ul. Głęboka 10/8 ● STUDIO A ul. Głęboka 10 lok. 14 ● PROGRESS ul. Jana Pawła II 22 ● Edytowane przez praline Czas edycji: 2006-09-15 o 16:41 Powód: nowe inf. |
![]() ![]() |
![]() |
#749 |
Raczkowanie
|
Milly:
miałam zepsuty magnetowid jakieś trzy lata (!) bo mi w serwisie powiedzieli że trzeba wymieniać głowicę, czy coś... za 500zł (!!! szok) aż tu pewnego dnia wujek mi doradził, żebym pojechała na tatary - dokładnie na przeciwko przystanku gdzie staje 34 jak trzeba wysiąść na ul. Hutniczej przy ośrodku egzaminacyjnym na prawo jazdy. Jest to stary zakład, w którym pracyje siwy, miły pan Złota rączka od magnetowidów i telewizorów. zrobił mi to za 15zł ![]() jest to po drugiej stronie ulicy, patrząc od ośrodka egz. pa |
![]() ![]() |
![]() |
#750 |
Zakorzenienie
|
To znowu ja
![]() ![]() Wiecie może co to za nowe stoisko w NATURZE i jakie stoisko tam było wczesniej bo za cholere nie moge sobie przypomnieć ![]() Wpadłam tam ostatnio tylko na chwile a tu BUM jakieś nowe Eseence czy coś takiego - kupiłam sobie tylko bibułki matujące bo za 9,99 były a ja szukałam takich całe laato ![]() Jak wiecie coś wiecej to piszta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:48.