Lublin - gdzie kupię? - zbiorczy - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-09-13, 20:44   #721
katushka
Raczkowanie

GG do katushka Wyślij wiadomość przez MSN do katushka
Dot.: Lublin - gdzie kupię? - zbiorczy

A ja chcialam sie zapytac gdzie moge kupic Zywą Ziemię Wulkaniczną Abacosun, Tierras del Volcan?????????????

14. 07. 2012
katushka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-13, 21:45   #722
Moii
Raczkowanie

GG do Moii

to ja mam 2 zapytana:
1.czy do zakladu fryzjerskiego Laniewscy warto sie wybrac?? mama mi mowila ze kiedys to oni nagrody zbierali i w ogole renoma ale jak tamtedy przejezdzalam to jakos bidowo wygladal...to jak, warto?? a jesli nie to gdzie do fryzera takiego co to mozna mu zaufac, ze doradzi profesjonalnie zna sie na doborze kolorow i potrafi ekstrawagancje jakos odpowiednia zrobic??
2. gdzie jest hurtownia fryzjerska?? bo cos slyszalam ze fajna ani ni w zab nie wiem gdzie...
ale watek debesiak!!
Moii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-13, 22:04   #723
karoolaaa
Zakorzenienie

kilka sklepow z artykulami fryzjerskimi jest na zamojskiej...ale nie wiem czy akutrat o te Ci chodzi
karoolaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-13, 22:18   #724
karoolaaa
Zakorzenienie

aaaa zapomnialam...wiecie moze gdzie moge kupic czarny zakiet ,najlepiej zeby mozna bylo dokupic do kompletu spodnie...juz nawet targ obeszlam caly ..i nic pustki straszne...ehhh
Stary 2006-09-13, 22:19   #725
cziki
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karoolaaa Pokaż wiadomość
aaaa zapomnialam...wiecie moze gdzie moge kupic czarny zakiet ,najlepiej zeby mozna bylo dokupic do kompletu spodnie...juz nawet targ obeszlam caly ..i nic pustki straszne...ehhh
Może w Astorii albo Famie (na Świętoduskiej) coś znajdziesz
cziki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-13, 22:31   #726
karoolaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cziki Pokaż wiadomość
Może w Astorii albo Famie (na Świętoduskiej) coś znajdziesz

dzieki musze tam zajsc bo normalnie ostatnimi czasy pustki straszne ale jakby ktos cos przy okazji zauwazyl ..to pisacccc
Stary 2006-09-14, 07:40   #727
Yoolia
Zakorzenienie

GG do Yoolia

Cytat:
Napisane przez wskazówka Pokaż wiadomość
Yoolia dziękuję bardzo za podpowiedzi, w końcu kupiłam dzięki tobie gdyby nie ty, to nawet nie zajrzałabym do dewocjonalii Tam kupiłam, nie taką jak chciałam, bo marzyła mi się inna, ta jest taka zwykła ale z braku laku i kit dobry A w introligatornii robią na zamówienie ok. 2 tyg. Na allegro było ładne, ale myślałam że dostanę coś takiego w Lbn, ale niestety, a teraz już za późno wysyłkę ALe najważniejsze że już mam tą księgę Jeszcze jakiś ładny wierszyk muszę wmalować
I ogólnie Yoolia dziękuję, bo twoje posty mi dużo podpowiadają
Nie ma za co
cieszę się że mogłam pomóc
Yoolia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-09-14, 10:37   #728
sss87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karoolaaa Pokaż wiadomość
W Reserved są oddzielnie żakiety i spodnie, chyba czarne tez widziałam Wiem co czujesz - ja szukałam czegoś normalnego na matury i też nic nie mogłam znaleźć W końcu kupiłam kostium w takim małym sklepiku na Głębokiej, naprzeciwko biblioteki.

sss87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-14, 11:02   #729
karoolaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sss87 Pokaż wiadomość
W Reserved są oddzielnie żakiety i spodnie, chyba czarne tez widziałam Wiem co czujesz - ja szukałam czegoś normalnego na matury i też nic nie mogłam znaleźć W końcu kupiłam kostium w takim małym sklepiku na Głębokiej, naprzeciwko biblioteki.

dzieki wlasnie szukam czegos normalnego,a nie jak w wiekszosci sklepow zakiety jak dla starych babek,powypychane gdzie sie da jakimis poduszkami :/ bleee , szukam czegos takiego ''mlodziezowego'' a zarazem eleganckiego

Edit : a wiecie moze dzie mozna w lublinie dostac balsam do ust KARMEKS ? bylam juz w kilku aptekach ale tam nawet o nim nie slyszeli (

Edytowane przez karoolaaa
Czas edycji: 2006-09-14 o 18:09
Stary 2006-09-14, 19:20   #730
Moii
Raczkowanie

GG do Moii

jakas hurtownia podobno jest ale ja nic a nic nie wiem gdzie totez dlatego zapytuje no ktooo mi pwie cos o tych Łaniewskich?? (chyba na akademickiej jesli sie nie myle)
Stary 2006-09-14, 23:00   #731
kamkam
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez chamelieu Pokaż wiadomość
Ponawiam pytanie
Hej
Venezia w Galerii Orkana i ogólnie sklepy obuwnicze w Galerii Olimp
- na pewno trafisz na coś ciekawego
kamkam jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-09-14, 23:07   #732
kamkam
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez katiia Pokaż wiadomość
layla- dzięki
A może znacie jakiś zakład bardziej w centrum? Na Czuby mam trochę daleko.

Właśnie...najchętniej kogoś, kto robi ładne b-cz zdjęcia...muszę wymienić legitymację (na 1 semestr!!! ) i chcę miec ładne zdjęcie...bo po te udziwnione biometryczne do paszportu to chyba pojadę do Wa-wy, słyszałam,że same z tym problemy:/
Podobno był jakiś dobry fotograf na Królewskiej(?) U Rożka robiłam-owszem, w gablocie wiszą łądne zdjęcia, ale moje wyszły tak sobie-pani potraktowała mnie kilogramem pudru, była baaardzo profesjonalna, ale z efektu nie byłam zadowolona (hm, może po prostu jestem niefotogenicnza:/)
pozdrawiam
kamkam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-15, 08:15   #733
praline
Zakorzenienie

karoolaaa
chodzi Ci chyba o balsam Carmex? ;>
carmex.jpg
niestety, ale wydaje mi sie ze w Lublinku go nie dostaniesz ...(jak sie myle, to prosze mnie wyprowadzic z bledu).Pozostaje tylko allegro...powiem Ci szczerze, ze sama mialam ochote na ten balsamik!

CO do zakietow to bylas moze w Olimpie? jest kilka butikow, w ktorych mozna z odrobina szczescia cos znalezc.

A jak tam LV torba? patrzylas moze czy są w tym miejscu co wczesniej pisalam? hyhy

Moii
Z tego co mi wiadomo w Lublinie jest sieć fryzjerskich sklepow Sinus:
1) w Olimpie na Spoldzielczości Pracy
2) na Zamojskiej
3) na Młyńskiej
W tym 3 jeszcze nie bylam, ale jak przejezdzalam obok wydawal mi sie najwiekszy i chyba zasluguje na miano hurtownii (?)
Slyszalam tez o sklepie na Głębokiej...a no i jest kolejny malutki na ZAmojskiej naprzeciwko Sinusa.
Naprawde nie mam pojecia o jakiej hurtownii mowisz..chyba, ze jest gdzies taka, ale watpie zeby byl tam handel detaliczny.

Z kolei co do Łaniewskich, w Lublinie sa ich 3 salony:
1) na Staszica
2) w Leclercu na Turystycznej
3) na Głębokiej
Ten 3 jest najstarszy.Slyszalam wiele opinii o nich..nawet sama mialam sie tam wybrac(1), ale akurat nie bylo miejsc :P
Moj tata sie strzyze w 1 i jest zadowolony, do innego fryzjera nie chodzi( no coz faceci nie maja zbytnio skomplikowanych uczesan
W Liceum mialam taka kolezanke co chodzila do 3 i byla zawsze baaardzo zadowolona. Wloski miala zadbane, ladnie pomalaowane.
Z kolei mama mojej przyjaciolki przed wielkim balem poszla tam na strzyzenie i jakis koles zrobil jej strasznego barana na glowie;/ musiala szybko biec do domu i myc glowe...Wszystko zalezy na kogo sie trafi

kamkam
popdpinam sie pod Twoje zapytanie a propos zdjecia...sama musze sobie zrobic do legitymki( ponoc wymieniaja nam na plaasstykowee)
Moj TŻ niedlugo sie broni i potrrzebuje tez kilku foteczek...a, ze mieszkamy w Centrum to fajnie by było tam znalezc fotografa.
praline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-15, 08:18   #734
wskazówka
Zakorzenienie

Potrzebuję takich kokardek przyklejanych do prezentów (rozgwiazdy?) ok. 30 sztuk w jednym kolorze (białe bądź złote) na dziś! Kto pomoże?? Gdzie je można kupić? Bo w kwiaciarniach to pojedyncze sztuki. A może w jakiejś dobrze zaopatrzonej, gdzie taka jest?
wskazówka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-15, 08:22   #735
praline
Zakorzenienie

Cytat:
Potrzebuję takich kokardek przyklejanych do prezentów (rozgwiazdy?) ok. 30 sztuk w jednym kolorze (białe bądź złote) na dziś! Kto pomoże?? Gdzie je można kupić? Bo w kwiaciarniach to pojedyncze sztuki. A może w jakiejś dobrze zaopatrzonej, gdzie taka jest?
sadze ze sa w GAlerii Cantrum tam na dole, ale pewnie cena jest porazajaca...ewentualnie w Empiku.
Wydaje mi sie ze znajdzesz je takze w sklepie papierniczym ABC, ktory jest naprzeciwko Athlete's Foot/

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-09-15, 08:22   #736
Yoolia
Zakorzenienie

GG do Yoolia

ja poszukałabym w sklepach papierniczych, empiku, w realu na stoisku z art. papierniczymi i przed kasami jest stoisko gdzie pani pakuje prezenty, ma różne ozdobne torebki i gadżety do pakowania.
Yoolia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-15, 08:25   #737
karoolaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez praline Pokaż wiadomość
karoolaaa
chodzi Ci chyba o balsam Carmex? ;>
Załącznik 579932
niestety, ale wydaje mi sie ze w Lublinku go nie dostaniesz ...(jak sie myle, to prosze mnie wyprowadzic z bledu).Pozostaje tylko allegro...powiem Ci szczerze, ze sama mialam ochote na ten balsamik!

CO do zakietow to bylas moze w Olimpie? jest kilka butikow, w ktorych mozna z odrobina szczescia cos znalezc.

A jak tam LV torba? patrzylas moze czy są w tym miejscu co wczesniej pisalam? hyhy

Moii
2) na Zamojskiej
3) na Młyńskiej
W tym 3 jeszcze nie bylam, ale jak przejezdzalam obok wydawal mi sie najwiekszy i chyba zasluguje na miano hurtownii (?)
Slyszalam tez o sklepie na Głębokiej...a no i jest kolejny malutki na ZAmojskiej naprzeciwko Sinusa.
Naprawde nie mam pojecia o jakiej hurtownii mowisz..chyba, ze jest gdzies taka, ale watpie zeby byl tam handel detaliczny.

Z kolei co do Łaniewskich, w Lublinie sa ich 3 salony:
1) na Staszica
2) w Leclercu na Turystycznej
3) na Głębokiej
Ten 3 jest najstarszy.Slyszalam wiele opinii o nich..nawet sama mialam sie tam wybrac(1), ale akurat nie bylo miejsc :P
Moj tata sie strzyze w 1 i jest zadowolony, do innego fryzjera nie chodzi( no coz faceci nie maja zbytnio skomplikowanych uczesan
W Liceum mialam taka kolezanke co chodzila do 3 i byla zawsze baaardzo zadowolona. Wloski miala zadbane, ladnie pomalaowane.
Z kolei mama mojej przyjaciolki przed wielkim balem poszla tam na strzyzenie i jakis koles zrobil jej strasznego barana na glowie;/ musiala szybko biec do domu i myc glowe...Wszystko zalezy na kogo sie trafi

kamkam
popdpinam sie pod Twoje zapytanie a propos zdjecia...sama musze sobie zrobic do legitymki( ponoc wymieniaja nam na plaasstykowee)
Moj TŻ niedlugo sie broni i potrrzebuje tez kilku foteczek...a, ze mieszkamy w Centrum to fajnie by było tam znalezc fotografa.

Dzieki Pralline no wlasnie o ten carmex mi chodzi..ale chyba nie ma go jeszcze u nas w aptekach nawet Wybieram sie jutro na zakupy wiec od razu sprawdze te miejsca ktore mi polecilas DZiekuuufffkkaa
Stary 2006-09-15, 08:37   #738
froggie
Zakorzenienie

Cytat:
a najlepiej w Leclercu bądź Tesco, nie wiem jak w Realu bo to nie mój rejon, zawsze tam był duży wybór
Stary 2006-09-15, 09:23   #739
wunia83
Zadomowienie

Wskazówko, powinnaś kokardki dostać w sklepie/hurtowni z opakowaniami, wszelkiego rodzaju torebkami i woreczkami przy targu na Wileńskiej (od strony parkingu, obok sklepu zoologicznego)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-09-15, 09:32   #740
Bruja
Rozeznanie

Cytat:
Moii
2) na Zamojskiej
3) na Młyńskiej
Ja ostatnio widziałam hurtownię (chyba też z serii Sinus) na Krochmalnej - tak mniej więcej naprzeciwko cukrowni. Nie byłam w środku, ale nad wejściem mają całkiem spory napis, że hurtownia
Stary 2006-09-15, 09:33   #741
wskazówka
Zakorzenienie

Cytat:
sadze ze sa w GAlerii Cantrum tam na dole, ale pewnie cena jest porazajaca...ewentualnie w Empiku.
Wydaje mi sie ze znajdzesz je takze w sklepie papierniczym ABC, ktory jest naprzeciwko Athlete's Foot/
Cytat:
Napisane przez Yoolia Pokaż wiadomość
ja poszukałabym w sklepach papierniczych, empiku, w realu na stoisku z art. papierniczymi i przed kasami jest stoisko gdzie pani pakuje prezenty, ma różne ozdobne torebki i gadżety do pakowania.
Cytat:
Napisane przez froggie Pokaż wiadomość

a najlepiej w Leclercu bądź Tesco, nie wiem jak w Realu bo to nie mój rejon, zawsze tam był duży wybór
Cytat:
Napisane przez wunia83 Pokaż wiadomość
Wskazówko, powinnaś kokardki dostać w sklepie/hurtowni z opakowaniami, wszelkiego rodzaju torebkami i woreczkami przy targu na Wileńskiej (od strony parkingu, obok sklepu zoologicznego)
Dziękuję dziewczyny Praline a gdzie jest ten sklep ABC na jakiej ul.? Bo Athlete's Foot nic mi nie podpowiedziało, pierwszy raz słyszę taka nazwę
W realu nie ma tych kokardek tyle, no i są tylko niebieskie i zielone.
W GC są drogie
A w Leclercu i Tesco to na stoisku z art. pap. czy gdzieś na stoisku na sklepie?
Poszukam jeszcze tego sklepu zoologicznego i tego sklepu z op./torbami itp. mam nadzięję że znajdę. Czy ten sklep jest zaraz tu przy rondzie koło Leclerca, co ten targ jest? Innego targu nie widziałam, ale może o nim nie wiem, bo w sumie rzadko tam bywam.
Szkoda że u mnie nie ma w mieście Nawet na zamówienie nie da rady bo się skończyły w hurtowni
Stary 2006-09-15, 09:37   #742
Bruja
Rozeznanie

Cytat:
Dziękuję dziewczyny Praline a gdzie jest ten sklep ABC na jakiej ul.? Bo Athlete's Foot nic mi nie podpowiedziało, pierwszy raz słyszę taka nazwę
sklep ABC jest prawie na samym początku deptaka (idąc od Galerii Centrum), po prawej stronie
Stary 2006-09-15, 09:41   #743
praline
Zakorzenienie

Bruja
To nie Krochamlna a Młyńska, tam naprzeciw Cukrowni...

Wskazowko
na Krakowskim Przedmiesciu...na samiutkim poczatku...kiedys obok byl salon Parisette, teraz jest Orange.Wychodzac z GC przechodzisz przez przejscie dla pieszych.
Stary 2006-09-15, 09:42   #744
wskazówka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bruja Pokaż wiadomość
sklep ABC jest prawie na samym początku deptaka (idąc od Galerii Centrum), po prawej stronie
Teraz już wiem
wunia83 czy ten sklep z op. jest jakoś oznakowany, ma jakiś szyld? Duży czy mały, bo nei wiem jakiego szukać Czy z ronda ul. Wileńskiej i Zana widać ten sklep, czy muszę tam zajechać na taki ciasny parking?
EDIT: dziękuję za wszelkie podpowiedzi, jade na poszukiwania
Stary 2006-09-15, 09:51   #745
Bruja
Rozeznanie

Cytat:
Bruja
To nie Krochamlna a Młyńska, tam naprzeciw Cukrowni...

Nie- na pewno nie , specjalnie spojrzałam wtedy na tabliczkę z ulicą na budynku. Zresztą Młyńska zaczyna się sporo dalej, Krochmalna ma tam takie rozwidlenie, jedno prowadzi na dworzec PKP (to Gazowa) a drugie do 1-szego Maja (to Młyńska). Ten sklep jest zaraz obok torów prowadzących do cukrowni, i wyjazdu z ulicy Spółdzielczej
Stary 2006-09-15, 10:40   #746
Moii
Raczkowanie

GG do Moii

Bruja, praline- dzieki dzieki bardzo mi pomoglyscie
Stary 2006-09-15, 11:32   #747
milly
Raczkowanie

Czesc dziewczyny.
Ja tak nietypowo.
Wczoraj zepsuł mi się magnetowid i nie wiem gdzie mam pojsc go naprawic. Obok mnie jest jeden zaklad ale facet powiedzial, ze mam juz do niego z tym gratem....jak on mógł...nie przychodzić. No i nie wiem gdzie iść
Miszkam na Czubach...ale to i tak nie ma znaczenia. Pomozcie, jesli znacie jakis dobry i niedrogi zaklad.

z góry dzieki
pozdrawiam
milly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-15, 16:35   #748
praline
Zakorzenienie

Bruja
paaatrz! masz racje! zle przeczytalam nazawe ulicy
!!!!Sinus jest na Krochmalnej 8 ..wlasnie sprawdzilam w necie) kurcze a bylam przekonana ze jest na Młynskie.
DZieki za poprawienie

a propos sklepow fryzjerskich znalazlam takie jeszcze:
Lublin ● SED-FRYZ ul. Głęboka 10/8 ● STUDIO A ul. Głęboka 10 lok. 14 ● PROGRESS ul. Jana Pawła II 22 ●

Edytowane przez praline
Czas edycji: 2006-09-15 o 16:41 Powód: nowe inf.
Stary 2006-09-15, 17:08   #749
aniunia_81
Raczkowanie

Milly:
miałam zepsuty magnetowid jakieś trzy lata (!) bo mi w serwisie powiedzieli że trzeba wymieniać głowicę, czy coś... za 500zł (!!! szok) aż tu pewnego dnia wujek mi doradził, żebym pojechała na tatary - dokładnie na przeciwko przystanku gdzie staje 34 jak trzeba wysiąść na ul. Hutniczej przy ośrodku egzaminacyjnym na prawo jazdy. Jest to stary zakład, w którym pracyje siwy, miły pan Złota rączka od magnetowidów i telewizorów. zrobił mi to za 15zł

jest to po drugiej stronie ulicy, patrząc od ośrodka egz.

pa
aniunia_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-15, 22:19   #750
cziki
Zakorzenienie

To znowu ja Nie wiem czy był gdzieś już wątek o tym więc sie tu was krajanek zapytam jak być zjechanym to lepiej przez swoich hehe
Wiecie może co to za nowe stoisko w NATURZE i jakie stoisko tam było wczesniej bo za cholere nie moge sobie przypomnieć
Wpadłam tam ostatnio tylko na chwile a tu BUM jakieś nowe Eseence czy coś takiego - kupiłam sobie tylko bibułki matujące bo za 9,99 były a ja szukałam takich całe laato
Jak wiecie coś wiecej to piszta
cziki jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości