|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#721 |
Przyczajenie
|
Dot.: Bułgaria - Złote Piaski
Też jade do hotelu Złoty róg w terminie 01.08-12.08
![]() wybiera sie ktoś w tym terminie jeszcze? |
![]() ![]() |
![]() |
#722 |
Przyczajenie
|
BUŁGARIA 2009!! 07.08-18.08 JAWORZYNA TOUR !! hotel Dana Palace
Wybiera sie ktoś z Jaworzyny do Bułgarii (ZłotePiaski) w terminie 07.08 -18.08?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#723 |
Raczkowanie
|
ja jadę w tym terminie ale do hotelu Horizont.
#724 |
Przyczajenie
|
hotel Horizont mówisz? to nastaw się na jedzenie na mieście ; ) zależy jaki pokój trafisz <polecam 317 ;D>, bo nie wszystkie mają wyremonotowane łazienki, czeka Cię też ponad 200 schodów do plaży i bulwaru ; ) no i jest trochę robaków <mrówki, muchy, szerszenie> ale to tylko przy hotelu ;d ogólnie mi się bardzo w Bułgarii podobało, bo w hotelu tylko spałam i to nie zawsze xD
|
![]() ![]() |
![]() |
#725 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#726 |
Przyczajenie
|
ja wrocilam wczoraj. Takze z horyzontu jadalam czesto na miescie ale to tylko dlatego ze nie dalo rady wstac na sniadanie na obiad wrocic z plazy juz isc na kolacje. A moim zdaniem jedzenie nie bylo wcale takie zle zawsze cos ktos mogl dla siebie wybrac. Nie polecam tylo pc wody ze stolowki co podaja do posilkow bo u nas odradzali a pozniej duzo osob zlapalo jakiegos wirusa zoladkowego. W razie pytan chetnie odpowiem na priv:P bo sama wiem ile ich mialam przed wyjazdem
![]() pzdr. |
![]() ![]() |
![]() |
#727 |
Przyczajenie
|
Jadę do horizonta w terminie 4-15.08.09 z biura podróży karlik. Czy był już tam ktoś z tego biura? Czy możecie napisać coś o kadrze, dają dużo luzu?
|
![]() ![]() |
![]() |
#728 |
Przyczajenie
|
Dot.: Bułgaria - OBOZY
wróciłem z Horyzontu.. NIE POLECAM ! Jak Macie wybór zmiencie hotel na wszystko inne byle nie ten syf. Strasznie nie miła obsługa hotelu, za wszystko bedziesz płacił/a kałcja 20euro rzadko wraca spowrotem. Kolezanka wyprała koc bo smierdział i za to ze był mokry dolepili jej 30lewów.. Poplamisz przescierdało 10 lewów.. Wogole poduszki i kołdy nie sa zmieniane, jak przyjedziecie to macie po kimś <lol> Kibel... usiłujesz się kąpac właczajac prysznic a tam basen bo zatkane odprowadzenie wody.. pozniej kłótnie z kierownikim hotelu <ham jak s****ysyn> ze to juz tak było. Do tego dochodzi brak papieru toaletowego. Ja w moim pokoju miałem wogóle hardcore na parterze mialem mrówisko
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#729 |
Zakorzenienie
|
Czemu piszecie wszyscy (którzy wrócili) o lekach na gardło? tak łatwo tam o przeziebienie?
Co na wirusa żołądkowego ? ktos pisał o zatruciu woda. Czy ktoś lub znajomy musiał skorzystac z wizyty tam u lekarza? jak to wyglada? |
![]() ![]() |
![]() |
#730 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#731 |
Przyczajenie
|
do neseberu nie polecam jechac bo tam praktycznie nic nie ma dla mnie to wygladało jak jedno wielkie targowisko . Ja byłam jeszcze w delfinarium i nawet mi sie podobało .Słyszałam ze warto pojechac do bałczik i popłynac w rejs statkiem ( pod warunkiem ze nie masz choroby morskiej ) .
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#732 |
Przyczajenie
|
Są lodówki w pokojach w Horizoncie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#733 |
Przyczajenie
|
Hej :P Nie chce mi się czytać całego forum więc piszę. Jedzie ktoś na obóz do Bułgarii - Złote piaski do hotelu Afrodita w terminie 01.08 - 12.08 ? Bo chyba zmieniam obóz, miałam jechać do Lloret ale tam świńska grypa i o ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
#734 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#735 |
Raczkowanie
|
witajcie! ja też juz wrocilam. mielismy byc w HORYZONCIE ale zmienili nam na DANA PALACE PARK, bo w horyzoncie 'podobno' warunki straszne. bylam z biurem Karlik z zOpola,wiec wszyskie turnusy maja wlasnie zmieniony hotel. w pokojach są:suszarka do wlosow, lodówka (dziala!), klimatyzacja i tv. jedzenie jest dobre,szwedzki stol caly czas,kazdy znajdzie cos dla siebie. sniadanie-kielbaski,szynki, sery, warzywa, platki, jajka. obiady- najgorsze z tego wsyztskiego,jakies zmeiniaki,miesa,surowki (da sie przezyc), kolacja-obowiazkowo pizza! ryz z warzywami,znowu jakies miesa. mają pyszne ciasta! nie polecam pic samej wody,bo od 6 dni mam problemy zaladkowe; /
imprezy hmm tylko malibu; /// gdzie mi,jako dziewczynie sie nie podobalo. masa!! starszych gosci,ktorzy zaczepiaja i proponuja swoj hotel. bez komentarza. kadra! wychowawczyni p.Anie (ktora serdecznie pozdrawiam) okreslilismy 'wy**na w kosmos babka' luz blus, jesli bedziecie ok dla niej- pozwoli na wszystko ![]() KIEROWNICZKA p .Agnieszka!!!! strzezcie sie!! gorszej nie widzialalm nigdy ;//// przez wzglad na nią juz nie pojechalabym do tego hotelu... oswiadczenia za wszystko, opieprza,jest niemila... obsluga hotelu jest ok,sprzataczki wporzadku,tylko nie mowia w ogole po angielsku ; / uwaga na drzwi z balkonu bo tak piszcza i szuraja ze sie nie da wytrzymac!!! zglosilysmy to 3 dnia i do konca nikt z tym nic nie zrobil ; / straszny rygor-pani kiero organizuje czas tzn sniadanie o 8.10, basen od 9-12,obiad o 12.40,potem sjesta do 15,od 15-17 plaza,potem hotel i o 18.40 kolacja,ok 22.30 wyjscie do Malibu ptfu szczegolnie polecam kluby- Papaye i Arrogance! papaya-super muzyka,tlum ludzi,dobre drinki, w miare bezpiecznie. naprzeciwko niej jest hotel ktory chyba nigdy nie spi hehe wieczna impreza.wszyscy potem sie schodza do papaji.naprawde super ludzie ! arrgogance-bylam krotki(bo zbiorka byla) a ze pani kiero nie pozwalala nam tam chodzic to poszlysmy w czasie wolnym na miescie wiec o 24 kiedy impreza zaczynala sie 'otwierac' a ludzie schodzic musialysmy isc na zbiorke ; / fakt,na plaze i deptak jest masa schodow,fajnie sie wraca np po imprezie hehe chociaz potem zorientowali sie juz ze trzeba wracac naokolo,po chodniku a to tylko 5 min drogi dluzej ![]() piekna plaza,czyste morze-bajka!! bary-happy hour kupujesz 1,dostajesz 2 drinki ![]() ![]() podroz- do ZP tragednia,stalismy 4 godziny na granicy z serbia bo taka kolejka byla ; / na dworze 45 stopni,topilismy sie w busie poprostu. po drodze mielismy 2 pany,wiec cala podroz zajela nam ok 27 godzin spowrotem w busie wsyscy spali,wykonczeni ![]() wezcie cos na to gardlo jednak bo klima,drinki itd i gardlo umiera hehe cene-dosc tanio,chociaz 150 e rozplynelo mi sie nie wiem kiedy... papierosy tanie ok 3 leva, wodka 1L ok 13 leva, napok czy sok 1 l ok 3 leva,wejscie na dyskoteke 5 leva, drinki po ok 7-8 leva (oplaca sie wiec happy hour) ![]() prowiant na droge masakra 1 chleb na 5 osob,konserwy,pasztety i serki topione. zostawcie sobie kase na droge powrotna na jedzenie bo to jest masakra ogolnie gdyby nie pani Agnieszka (kierowniczka) oboz bylby na 6,przez nia niestety daje TYLKO 4,5 ![]() zazdroszcze wam wyjazdu bo tesknie za Golden Sands strasznie!!! Edytowane przez Mmmartuś Czas edycji: 2009-07-30 o 08:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#736 |
Przyczajenie
|
Hej :P Nie chce mi się czytać całego forum więc piszę. Jedzie ktoś na obóz do Bułgarii - Złote piaski do hotelu Afrodita w terminie 01.08 - 12.08 ? Bo chyba zmieniam obóz, miałam jechać do Lloret ale tam świńska grypa i o ;/ __________________ ja jade w tym terminie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#737 |
Przyczajenie
|
kazdy ma swoja opinie jak dla mnei w horyzoncie kierownik byl mily , zawsze mialam duzo papieru nic mi sie nie zapychało nie spotkalam ani jednego robaka i mialam poplamiona posciel od flamastra bo kolezance sie wylał ja niechccacy zbiłam lampke i koce zostawilismy na burze na balkonie i zmokły i cala kaucje dostalam z powrotem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#738 |
Przyczajenie
|
nie ma, my wlewaliśmy wody do kranu i tak chłodziliśmy napoje XD
---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- a jak dla mnie to właściciel Horizontu jest jakiś chory. kary za wszystko dosłownie ;/ ktoś mówił, że jedzenie wcale nie takie tragiczne. no nie wiem. nam się raz szczypawki w sałacie przytrafiły i jakieś dziwne robaki na chlebie :P też się zgodzę co do wody, lepiej kupić coś w barze. a i jak dostajecie pokój na parterze to porządnie zamykać balkony, bo moich kolegów okradli. |
![]() ![]() |
![]() |
#739 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() wlasnie wrocilam z bulgarii, tak czy inaczej polecam dana palace bo na tle innych hoteli wypada niezle. Niektore lazienki mają wanny, mi trafila sie jedynie krata w ziemi przez co często w łazience byla powódz :P dobrze, ze w pokojach jest klimatyzacja i lodowki. jesli macie mozliwosc to wezcie czajnik- bezcenny na obozie ![]() aaaj... wrocilabym do bulgarii ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#740 |
Przyczajenie
|
widzę, że choroba po Bułgarii to norma bo u nas też wszyscy chorzy wrócili
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#741 |
Przyczajenie
|
O kurde to faktycznie trzeba wziązc jakies gripex'y itd. ;D ja jade 09.08 do Nikea Parka i zapowiada sie za***iście o ile nie trafimy na z***anego opiekuna, tego nie życze inkomu. Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
#742 |
Przyczajenie
|
hej moze mi ktos polecic jakis oboz z biura z wroclawia do zlotych piaskow?
szukam czegos na gwalt ;/ z gory dzieki! |
![]() ![]() |
![]() |
#743 |
Przyczajenie
|
http://lato.but.waw.pl/oferta.php?id=4 ja jade z tego biura 04.08
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#744 |
Przyczajenie
|
but jest bardzo nie ogarniete biuro , gadaem z samym wychowawca z mojego turnusu i sam mi to przyznal. Chłopak pojechał jako ratownik a wcisneli go jako wychowawce + ratownik a zadnych kursów na to nie robil a dla nich to oszczednosc kasy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#745 |
Przyczajenie
|
Gremb przekonam sie czy tak jest
|
![]() ![]() |
![]() |
#746 |
Przyczajenie
|
Ja również uważam że każdy ma swoje opinie . Owszem Horyzont to nie jest jakiś hotel full wypas , ale dla mnie może być nie nastawiałam sie na jakiś luksus. Jedzenie?... wole tego nie komentować bo aż mi się nie dobrze robi , więc wchodzi tu w grę jedzenie na mieście. Ogólnie wybierajcie pokoje nie od strony basenu tylko od tej drugiej bo są ładniejsze łazienki , pokój 203 był naprawdę rewelacyjny tylko co najgorsze obok w pokoju była kadra ale i tak na luzie wszystko ;-) Nocne kąpiele w basenie , miasto nocą < 3 , dyskoteki , maksymalne szaleństwo . Jak ktoś jedzie sie wyszaleć , i nie ma zamiaru całymi dniami siedzieć w pokoju to polecam hotel bo nie był aż taki tragiczny
![]() hm.. co tu jeszcze? ;D alkohol papierosy taniocha ;d polecam Flirt + sprite rewelacja naprawdę ;-) Dyskoteka? Papaya najlepsza <3 . Drinki ? : energydrinki , atomic boomb to co piło się najbardziej i najlepiej ale to też zalezy od gustu . Bar ? White Bar mmmm. ;d _________________________ _________________ Jechałam z biurem BUT to kadra naprawde rewelacyjna - pozdrawiam wszystkich z turnusu 29.06-10.07 .
#747 |
Przyczajenie
|
kurcze kazdy narzeka na tego kierownika a ja chyba go w takim razie nie spotkalam ani razu <mysli> pokoj 320 w ktorym bylm ma ponoc najładniej wyremontowana lazienke. A co do ciszy nocnej na balkonie nigdy nie mialam z tym problemu nie wiem moze za malo przebywalam w hotelu.
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#748 |
Przyczajenie
|
Dot.: Obóz młodzieżowy Bułgaria - Złote piaski
Ja jadę do Złotych Piasków 5.08-17.08, do hotelu Dana Palace z Pantura. Jest ktoś jeszcze?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#749 |
Przyczajenie
|
Spakowany o 11 wyjazd
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#750 |
Raczkowanie
|
czy macie może jakieś oferty obozów do Bułgarii w terminie pod koniec sierpnia .. interesuja mnie przede wszystkim jakieś tańsze wyjazdy .. coś jak last minute
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:23.