|
|
#721 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Shih Tzu
Cytat:
![]() Końcowe szczepienie to na wścieklizne i dopiero po nim można wyjsc !!! Jak juz bdzie piesek w domu to zaglądnij do książeczki zdrowia kiedy następne szczepienie. Na wizycie u weterynarza wypytaj o spacerki - dokładnie musi Wam wytlumaczyć co i kiedy wolno !!!! Nalebsze są kropelki na pchełki. Wciera się te kropelki pieskowi w skure na grzbiecie i nie wolno tam dotykac i nie kąpzś po podaniu kropelek co najmniej przez 2 tygodnie. Polecam bo są skutecznie i np. starczą na całe lato !!
|
|
|
|
|
#722 |
|
Raczkowanie
|
czyli teraz szcepienie, potem wsieklizna ?? hm a nie jak ma piesek pol roku ??
|
|
|
|
#723 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#724 |
|
Raczkowanie
|
sunia ma jutro nosowke a po 14 lutym odrobaczeni
czy mam isc wczesniej do weterynarza ??czy moge po 14 i wtedy odrobaczyc i zapytac o cos na pchełki?? co myslicie o Pusi ?? moze sie nazywac Pusia ??
|
|
|
|
#725 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() W książeczce zdrowia powinien weterynarz zapisać kolejne szczepienie. Na tą date pujdz- wystarczy !!! Pusia to moim zdaniem pasuje do świnki morskiej. Jutro z ran aposzukam coś ciekawego na necie !!!!
|
|
|
|
|
#726 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#727 |
|
Raczkowanie
|
monika dzieki
tylko ja musze znalezc cos łatwego dla dzieci do powiedzenia
|
|
|
|
#728 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#729 |
|
Raczkowanie
|
a może NUKA
|
|
|
|
#730 |
|
Raczkowanie
|
a moze Figa??albo Mika
|
|
|
|
#731 |
|
Raczkowanie
|
millal ja proponuje dać pieskowi na imie KIKA i latwe i przyjemne i nawet fajnie brzmi jak się ją na dworze będzie wołało
![]() evelinestja mam do ciebie pytanie,bo ja na wakacje chciałabym kupić sobie wlasnie shih tzu, bede akurat po skonczeniu studiów a przed podjęciem pracy,bo chcialam sobie zrobic 2-3miesieczne ostatnie w moim zyciu wakacje przed cięzką i doemeryturową pracą a widze,że ty też z kielc jesteś i mam pytanie dotyczące tego skąd swojego pieska masz?czy kupowalaś go u nas w województwie? ja bym chciala tak na poczatku lipca kupić sobie takiego szczeniaczka,zeby przez wakacje poduczyl się sikania na dworze i zostawania w domu na pare godzin,zeby zbytnio nie demolowal domu jak sam zostanie jak ja do pracy pojde.tylko ze ja nie chcę pieska z rodowodem,bo mnie niestety nie stac na az tak wielki wydatek! bede bardzo wdzieczna za odpowiedz pozdrawiam wszystkie uczestniczki forum już czuję,że was polubiłam,a w waszych pieskach to się zakochałam poprostu!!ja jak dorwałam się dzisiaj do formum to od godziny 14 czytam i dobrnełam do konca juz
|
|
|
|
#732 |
|
Przyczajenie
|
A ja dziś wróciłam z wyjazdu i dziś też odebrałam Elvisa.
![]() Teraz śpi na moich kolanach, główkę opiera o moją rękę,więc piszę tylko jedną. Niepokoję się tylko trochę, bo jak śpi to dziwnie oddycha. Czy to normalne? Jutro wstawię jakieś fotki. ![]()
|
|
|
|
#733 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
moja tez okropnie oddychała podczas snu ale teraz jest juz lepiej. Shih Tzu mają wąskie przegrody nosowe co utrudnia im oddychanie. Z wiekiem to mija![]() Czekamy na foteczki
|
|
|
|
|
#734 |
|
Raczkowanie
|
A to moja Roxi
Jutro konczy 4 miesiace
|
|
|
|
#735 |
|
Przyczajenie
|
Oto mój mały urwis.
![]() A, mam pytanie. Czy mogę dać mu troszkę jogurtu naturalnego? Ma prawie 8 tygodni i nie wiem, czy nie jest za mały.
|
|
|
|
#736 |
|
Raczkowanie
|
hej
sunia juz w domu tylko sie martwie bo cos ciezko oddycha czy one tak maja ? |
|
|
|
#737 |
|
Raczkowanie
|
cudne maleństwo
Za szybko one rosną......
|
|
|
|
#738 |
|
Raczkowanie
|
sunia dalej bez imienia
sika w łazience na przescieradełko kupa w kuchni na linoleum sie zdarzyła
|
|
|
|
#739 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#740 |
|
Raczkowanie
|
pierwsza noc przed nami boje sie ze bedzie skomlec do łozka
|
|
|
|
#741 |
|
Przyczajenie
|
My pierwszą znieśliśmy dość dobrze. Mały chciał się bawić, ale o 5 się uspokoił.
Teraz przed nami druga noc. Mam nadzieję, że będzie lepiej. Elvis praktycznie juź zasnął. Mam nadzieję, że jak ja wejdę to znów się nie rozbryka.No, i oczywiście życzę dobrej pierwszej nocy. Oby się przyzwycził i spał.
|
|
|
|
#742 |
|
Raczkowanie
|
no tak
ja z dzieckiem w jednym pokoju mąż z sunia na łozku w drugim tak skomlała no i kope robi gdzie sie uda ale dzis nosowka to sie dowiem kiedy na dwor mozna chodzicja ja tak chwale a ona sie zsikała w pokoju po wsciekaniu ze starszym synem
|
|
|
|
#743 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() cięzkie oddychanie (tak jak napisała wcześniej koleżanka) spowodowane jest kródką kufa czyli noskiem. Nastaw się na głośne chrapanie ! Co do spania w łuzku to jak teraz pozwolisz tak zostanie. Siusianie - trzeba obserwowac jak sie kręci to na szmatke.Żeby kupke też robiła na szmatke możesz ją lekko ubrudzić już zrobioną kupką aby tam był jej zapach. Troszke FE to brzmi ale jak poczuje swój zapach to może uda jej się zkojażyć że tam trzeba sie załatwiać. Może to pomuc jesli już kojazy że tam ma robić siku. Zpodanych przezemnie wcześniej imion nic nie wybrałaś ????? |
|
|
|
|
#744 |
|
Raczkowanie
|
No mój Rokuś to potrafi chrapnąć:P Takie głośne chrapanie z takiego małego ciałka
Jak to możliwe...???
|
|
|
|
#745 |
|
Raczkowanie
|
no niestety chrapanie chrapaniem ale sie okazalo ze ma zapalenie oskrzeli
zastrzyki do piatku ,codziennie 35 zł ![]() chyba Daisy bedzie nie wiem juz sama |
|
|
|
#746 |
|
Raczkowanie
|
uuu
to ładny początek... Ale mam nadzieję, że szybko wyzdrowieje!!!! Usciskaj odemnie psinkę Też bym chciała takiego malutkiego, już to pisałam parę razy Ale póki co musze się zadowolić oglądaniem Waszych maleństw
|
|
|
|
#747 |
|
Raczkowanie
|
no wydatek niezły niestety
i kurcze głowie sie z nazwaniem no kłopot mam
|
|
|
|
#748 |
|
Raczkowanie
|
A nie szukałaś na neciku??? Dużo jest psich imienników:P
|
|
|
|
#749 |
|
Raczkowanie
|
ile elvis wazy ??
sunia 2600 i nie wiem czy to duzo ? imion duzo ale ciezka sprawa |
|
|
|
#750 |
|
Raczkowanie
|
A może ZUZA
znam jedną śliczną suńkę shih tzu o tym imieniu
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:28.

tylko ja musze znalezc cos łatwego dla dzieci do powiedzenia