|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#721 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: piękne do wakacji ;)))
o matko, jestem padnieta!! ale czuje sie o polowe lzejsza i wydaje mi sie ze jestem weselsza po tym wysilku
co prawda dopiero teraz jem sniadanko, bo basenik byl o 10... mleczko z musli pyyycha
|
|
#722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale mój to się juz rozhulał i się upomina co 1,5 godz( jak w szkole jestem)
|
|
|
|
#723 |
|
Przyczajenie
|
PINGWIN no ale robie takie cwiczenia na brzuc ktore znajdziemy tu na forum i w kazdej gazetce typu shape zeby miec ladny brzuch nazywam je brzuszkami bo sa na brzuch i nei wiele sie roznia od brzuszkow ale wiele z nich to nie brzuszki
no to myslisz ze te wszystkie cwiczenia nic mi nie dadza i ani troche po nich nie schudne i nei poprawie wygladu brzuszka? jesli tak to czemu niby w kazdej takiej gazecie sa te cwiczenia i tam jest napisane ze to cos daje?
|
|
#724 |
|
Zakorzenienie
|
Basia to nie do końca tak: są różne drogi do celu: mniej lub bardziej skutecznie
generalnie chodzi o to, ze wkład pracy nie jest proporcjonalny do efektu, bo żeby mieć ładny brzuch trzeba spalić tłuszcz a brzuszki się do tego nie przyczynią Oczywiście jakiś efekt będzie, bo lepiej robić cokolwiek niż nic W gazetach pisza różne rzeczy np. 5 kilo w 5 dni, nie można we wszystko wierzyć, piszą o tym co się dobrze sprzedaje
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
|
#725 |
|
Przyczajenie
|
Eve1983 ja mam silną motywację, bo wesele juz za 66 dni
(oczywiście nie moje ) a i tak strasznie ciężko jest mi opanować złe nawyki żywieniowe i trzymac się diety, chociaż wiem,ze to jedyna droga do lepszego wyglądua co się tyczy cwiczeń,to narazie nie umię się do nich zmobilizować więc podziwiam te z was,które ćwiczą regularnie |
|
|
|
|
#726 |
|
Raczkowanie
|
no wlaśnie z tą mobilizacją do tych ćwiczeń ja też mam z tym problem jeszcze jak skakalam na skakance to i do ćwiczeń mialam więkrzy zapal ale teraz przy kontuzji stopy nie skaczęto i ćwiczyć mi się nie chce.Też potrzebuję porządnego kopa na zachęte na początku to córka przypominala mi o ćwiczeniach a teraz to i ona zapomina o tym no i nie ćwiczymy ani ja ani ona,dobrze ze od marca idę na silownię to chociaż dwa razy w tygodniu sobie poćwiczę na sprzęcie
|
|
#727 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny mam pytanie...
Powiedzcie czy sciskanie ud butelka cos daje? Chodzi mi o wyszczuplenie ud, glownie wewnetrzenej strony. |
|
|
|
|
#728 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny... Od jutra biore się za diete... a właściwie od dziś bo już dziś nic nie zjem.... Stwierdziłam że dalej tak nie mozna bo cały czas bede mówiła że od jutra i od jutra.... to przecież tylko jedzenie...
nic nam nie zrobi jak go nie zjemy... Tylko trzeba wyćwiczyć silną wole i powiedzieć głośno NIE! No to Dobranoc kochaniutkie...NIE słodyczom!
|
|
|
#729 |
|
Przyczajenie
|
PINGWIN zatem co mi doradzasz? chcialabym zgubic troszke z brzuszka ale najbardziej z ud? z gory dzieki za odp
|
|
#730 |
|
Zakorzenienie
|
Dietę i porządny trening siłowo - interwałowy, czasem aeroby
Poczytaj ten wątek są przykłady jak układać dietę
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
|
#731 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jestem tez tego zdania od dziś porzadnie biore sie za dietke i ćwiczonka bo jak do tej pory ćwiczyłam ale nie przywiazywałam dużej wagi do jedzenia zwłaszcza po 17 mam taki apetyt że pozeram wiecej niz przez poprzednia cześc dnia no i słodycze wiosna zbliza sie wielkimi krokami !! musze sobie to wbic do glowy i zabrac sie porzadnie za diete i cwiczenia nie chce kolejnego lata spedzić w kompleksach kiedy sie wszyscy swietnie bawią nad wodą na dzień dzisiejszy waże 60kg przy wzroscie 168 nie zalezy mi na wadze zalezy mi na zgubieniu tłuszczyku z brzucha Więc dziewczyny do roboty !musimy byc piekne i zgrabne na lato trzymam za was i za siebie kciuki
|
|
|
|
|
|
#732 |
|
Zadomowienie
|
Dokladnie dziewczyny dieta i sport
Bedziemy zgrabne i bedziemy czuly sie swietnie... Ponawiam swoje pytanie o ta nieszczesna butelke Czy sciskanie butelki miedzy udami cos daje ??
|
|
|
|
|
#733 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() natomiast wiem to, ze po wczorajszym basenie czuje wszystkie miesnie!!! uwielbiam to uczucie xD
|
|
|
#734 |
|
Zakorzenienie
|
Ja od wczoraj nie jem slodyczy.
Postanowilam sobie tak bo mialam kojena motywacje-post. Oczywiscie mam nadzieje, ze wytrwam a pozniej bd juz miala tak wycwiczona wole, ze pozwole sobie na slodycze ale powiedzmy w weekendy, imprezy itp. i to w malych ilosciach ![]() Pingwin-slyszalam kiedys, ze lody nie tucza tak bardzo. Ze bez zadnych polew itp. nie sa takie 'grozne'. Oczywiscie chodzi mi o porcje a nie o cale opakowanie Algidy; badz takie zwykle galkowe albo z maszyny. I jeszcze jedno pytanie ktore dotyczy rolmopsów. To sa sledzie zwiniete, a w srodku jest po kawalku papryki marynowanej, ogorka kiszonego i cebulki+odrobina musztardy francuskiej. To wszystko jest w zalewie octowej. Chodzi mi o to czy jest zdrowe? Tak co mozesz mi o tym powiedziec. Dzieki z gory
|
|
|
#735 |
|
Rozeznanie
|
blaque mysle ze zdrowe, wkoncu ryby sa zdrowe, tylko ta musztarda... no ale mozna sobie raz na czas pozwolic prawda? jednak najlepiej jezeli wypowiedzialby sie tutaj specjalista
![]() co do lodow, to najlepiej takie wodne... a jak juz sie zrobi samemu np z jogurtu, lub z wody z sokiem to juz wogole cud-miod
|
|
#736 |
|
Zakorzenienie
|
blaque u mnie postanowienie odwyku od slodyczy tez nastapil pod wplywem postu
) chociaz raz chce sobie udowodnic ze jestem silniejsza od tych pysznych lakoci
|
|
#737 |
|
Rozeznanie
|
to i ja sie przylaczam.... nie mam jakos duzo do zrzucenia ale jakby mi ubylo z 5 kg to bym byla taka happy
mam nadzieje ze cos podpowiecie hmmm... musze cos zaczac robic zeby nie myslec o jedzeniu ale jak sie spojrze na moj brzuch to od razu trace humor wiec nie bede jadla o!!!
|
|
|
|
|
#738 |
|
Rozeznanie
|
kasiaaa178 moze zrob diete oczyszczajca? a potem poprostu ogranicz ilosc spozywanego jedzenia
w tym slodycze.. no i troche ruchu nie zaszkodzilo nikomu
|
|
#739 | |
|
Rozeznanie
|
To takie filmy z cwiczeniami prowadzone przez Deane Berry. Mi osobiscie dobrze sie to cwiczy i daje wycisk tak ze po skonczonym leze i kwicze i leje sie ze mnie litrami
Cytat:
Dziewczyny i Pingwinku nam prosbe, zerknijcie na moj jadlospis bo sama nie wiem czy juz jem dobrze czy nie, napisze co zjadlam dzisiaj i co jem zamiennie w inne dni: sniadanie: 2 tosty z razowca z bialym serem (czasem jem chleb z wedlina, albo bialy ser z jakimis warzywkami) 2snaidanie (w szkole): 2x ciemny chlep z 2plastrami wedliny z piersi z kurczaka, z ogorkiem i salata ( w szkole siedze zazwyczaj sporo godzin, wcinam takie wlasnie kanapki, ewentualnie jesli siedze caly dzien wcinam jeszcze serek wiejski) obiad: 2x kanapki z tym co wyzej + sledz z cebula (no wlasnie jesli chodzi o sledzie to to ryba wiec zapewne ma bialko ale chyba zalicza sie do tych bardziej tlustych ryb.. co myslicie? jesc, nie jesc?)(pozatym na obiady zjadam: jajecznice, kotlety sojowe, piers z kurczaka, jakas rybka, piers z indyka, wolowina + zawsze jakies warzywka, czasem jakis ciemny ryz, kuskus, albo makaron (stram sie zaby byl pelnoziarnisty). podwieczorek: jajko + szpinak (to zazwyczaj jest posilek potreningowy wiec staram sie zeby bylo bialko) kolacja: 100g serka wiejskiego lub tunczyk Tyle, za wszelka pomoc dziekuje |
|
|
|
|
|
#740 |
|
Raczkowanie
|
ja od jutra biorę się porządnie za siebie
![]() dziś się objadłam, delikatnie mówiąc... ![]() ale dośc już z tym, tak dlużej nie będzie !! ![]() muszę zrzucic ok 6kg-minimum 4 ![]() ważę 66kg przy wzroscie 1,75... |
|
|
|
|
#741 |
|
Raczkowanie
|
ja pomiędzy udami wolę co innego ściska a nie butelkę
|
|
#742 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jak te lody sie robi? Z jogurtu? Nigdy o tym nie slyszalam.. ![]() A co do lodow wodnych to nie lubie. Chodzi mi o takie zwyczajne. Smietankowe np. ![]() Cytat:
haha1 pokusa zaliczona. Jeszcze 39 dni-czyli w tym jakies 100 pokus?
|
|
|
|
#743 |
|
Raczkowanie
|
Ja też mam postanowienie zero slodyczy i mniej mięsa z mięsem to jakoś sobie poradzę gorzej ze slodyczami to jest mój życiowy problem jak narazie daje rade moja córka mi mówi za każdym razem ze mama ale ty sie odchudzasz i nawet jak bym chciala zjeśc choć maly kawalek czekoladki lub czegoś innego slodkiego to ona mi nie daje - maly chytrus ale to dobrze bo ktoś musi mnie pilnować??
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#744 |
|
Rozeznanie
|
blaque, poprostu jogurty wstawiasz do lodowki
, tyle ze te owocowe posiadaja duzo cukru... moze lepiej wziasc jogurt naturalny i wymieszac z jakas papka owocowa? :P hehehe ![]() Gorzałka - watrobke mozna mrozic
|
|
#745 |
|
Przyczajenie
|
PINGWIN tylko problem jest ze mna taki ze nie moge przeciazac stawow chodzi tu m.in. o ciezary i najlepiej nie wykonywac cwiczen wymagajacych duzego zginania kolan moze wiec polecisz mi cos?
|
|
#746 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny juz dodalam to zdjecie wczoraj na zdjecia ktore nas motywuja ale chyba zly watek wybralam no to tu wkleje
) bardzo podobaja mi sie te miesnie (skosne) i sie zastanawiam jakie sa naprawde najlepsze cwiczenia zeby te miesnie byly takie widoczne ? a tak w ogoloe to juz dzisiaj zaczal sie moj 3 dzien bez slodyczy poczatki sa naprawde ciezkie : ) i wczoraj nie zrobilam callana i jakos tak sie czuje jakbym mniej pocwiczylam a sobie zrobilam wczoraj 8 mim legs ale jakos nie czuje miesni nog tak jak po callanie )
|
|
#747 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kurcze jakie to piekne uczucie byc zmeczonym ![]() Wczoraj bieganie hula hop skakanka i rozciaganie zaliczone Jestem z siebie dumna .... ![]() |
|
|
|
|
|
#748 |
|
Zadomowienie
|
A u mnie waga znowu w gore poszła
![]() Ratunku ![]()
|
|
|
#749 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cwiczenia w sumie wszystkie trwaja ponad 1h A na moj plan dietetyczny nikt nie zerknal?
|
|
|
|
|
|
#750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
śledzie to zdrowa ryba, mają dużo omega3, są rzeczywiście dość tłuste i dlatego nie łącz śledzi z ww, ale jeść je warto
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:28.

co prawda dopiero teraz jem sniadanko, bo basenik byl o 10... mleczko z musli pyyycha

więc podziwiam te z was,które ćwiczą regularnie

no i słodycze
wiosna zbliza sie wielkimi krokami !! musze sobie to wbic do glowy i zabrac sie porzadnie za diete i cwiczenia nie chce kolejnego lata spedzić w kompleksach kiedy sie wszyscy swietnie bawią nad wodą