![]() |
#721 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kiedy NAPRAWDĘ odczułaś, ze Twój facet cię kocha?
Kiedy po męczącym i stresującym dniu przygotował mi relaksującą kąpiel z pianą i świeczkami... później jeszcze zrobił kolacje a rano kanapeczki do pracy.... A sam tego dnia był pewnie nie mniej zmęczony niż ja...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#722 |
Zakorzenienie
|
Nie tak dawno czytałam ten wątek z łzami wzruszenia w oczach, ale też z lekkim żalem, że nie spotkałam takiego wspaniałego mężczyzny jak ci, o których piszecie...
....a jednak szczęście uśmiechnęło się również do mnie ![]() - zawsze myśli i dba w pierwszej kolejności o mnie niż o siebie - zmienia biegi w aucie LEWĄ RĘKĄ, żeby nie wypuszczać mnie z prawej ręki... ![]() - nie pozwala mi jeździć autobusami ![]() - przedstawił mnie caluśkiej swojej rodzinie po 2 tygodniach związku... - rozpieszcza mnie: masaże stóp, robienie mi herbatki, karmienie to normalność (choć oczywiście staram się tego nie nadużywać ![]() ![]() - za każdym razem, jak się maluję, mówi, że dla niego nie muszę tego robić itd. - z uwagą słucha opowieści mojego taty ("A w roku 1967....") - przez 3 lata jest gotowy widywać się tylko w weekendy, ze względu na moje studia. Wszystko robi, aby było znam lżej...opłaca mi internet, byśmy mogli rozmawiać, będzie po mnie przyjeżdżał... - planuje ze mną przyszłość - mówi, że jestem ta jedyna, inne się nie liczą, potrafi mówić tak naprawdę długo po czym podsumowuje: "ale co ja będę tyle mówił, sama się przekonasz ![]() ![]() - przeprasza za rzeczy, za które nic a nic się nie gniewam, bo są to drobnostki, których czasem nawet nie dostrzegam Po prostu czuję to cały czas ![]() ![]()
![]() |
#723 |
Raczkowanie
|
Wiem, ze może to, co napisze nie do końca pasuje do tego wątku, bo jestem dopiero w gimnazjum, ale napisze. Jest tyle sytuacji, w których czuję ze mnie kocha, ale wybiorę teraz tylko te najważniejsze:
- Kiedy specjalnie dla mnie zdecydował się pojechać na wymianę, chociaż początkowo nie chciał, kiedy biegał razem ze mną za nauczycielką żeby to załatwić. - Kiedy ja mam próby do szkolnego przedstawienia, a on przychodzi wcześniej, tylko po to, żeby posiedzieć na korytarzu kiedy ćwiczę. - Kiedy mam doła i z płaczem dzwonie do niego, żeby się wyżalić, a on cierpliwie powtarza mi jaka to jestem ładna i mądra, i jak bardzo mnie kocha. - Kiedy uparcie każe mi nosić plecak na dwóch ramionach, a jeśli nosze na jednym to sam zakłada mi drugie. - Kiedy przytula mnie mocno "na do widzenia" z tym swoi rozbrajającym uśmiechem małego chłopczyka, od którego uginają mi się kolana. - Kiedy godzinami rozmawiamy na GG, a on nie chce mnie puścić jak muszę iść. - Kiedy zawsze trzyma dla mnie miejsce koło siebie. Jest tego o wiele więcej, ale to są takie najważniejsze rzeczy... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#724 |
Raczkowanie
|
Poczułam jak mi powiedziaŁ to pierwszy raZ w oczy.. ;0))
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#725 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kiedy NAPRAWDĘ odczułaś ,ze Twój facet cię kocha?
było wiele sytuacji które się na to złożyły. hm raz przesadziłam z jednym kolegą ale on mi to wybaczył, a 2 tygodnie później miałam 18ste urodziny i zrobił mi cudowny prezent- to były najlepsze urodziny jakie obchodziłam. (w sumie teraz to już mój były od niedawna)
![]() |
#726 |
Zakorzenienie
|
Do poprzedniego wpisu dodam, że wczoraj pierwszy raz powiedziałam, że Go kocham (a on mi)
![]()
![]() |
#727 |
Zakorzenienie
|
Piwusia , StarFromTheSky płaczę przez Was a w parcy siedze.... ale wstyd
![]()
![]() |
![]() |
#728 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a rzeczy ktore zacytowalam mam IDENTYCZNE z moim gałganem kochanym ![]() ![]() chociaz czuje to caly czas, to ostatnio znowu sie popisal ![]() ![]() ![]() a ostatnio mam tez problemy z sercem - dzis zadzwonil, czy umowilam sie juz do lekarza. powiedzialam, ze nie, bo zaden lekarz mi na to nic nie poradzi, ze sporadycznie kilka razy w roku boli mnie przez dobe serce, a na drugi dzien przechodzi. wkurzyl sie i powiedzial, ze w takim razie on mnie zapisze do lekarza i wpakuje do auta i zawiezie ![]() ![]()
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. ![]() 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() ![]() Edytowane przez pani ćma Czas edycji: 2008-09-26 o 14:42 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#729 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A z tymi urodzinkami rzeczywiście baardzo romantycznie ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#730 |
Konto usunięte
|
Kiedys robilam z kumpelami babski wieczór. Pod wpływem % bardzo poklocilam sie ze swoja przyjaciolka. Polecialo tyle niemilych slow ze bylam pewna ze to koniec przyjazni. Nie mialam ochoty dłuzej siedziec w tamtym towarzystwie i zadzwonilam do chłopaka że mi zle i chyba wracam do domu. Kiedy to uslyszał bojąc sie o mnie przybiegł w deszczu o 3 w nocy zebym nie wracała sama. Miał do przebycia kilka kilometrow i tak sie do mnie spieszył ze przebył je w bardzo krotkim czasie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#731 |
Raczkowanie
|
Z nami było tak, że już 5 miesięcy przed tym jak zostaliśmy parą przyszedł do mnie kompletnie pijany i powiedział, że jestem miłością jego życia. To było dziwne i oczywiście w to nie uwierzyłam, ale teraz z perspektywy 2 lat razem wiem , ze nie puszczał słów na wiatr...
Z kolei po kilku miesiącach bycia razem ja musiałam jechac na z góry zaklepane praktyki do Szkocji na 2 miesiące. Na lotnisku po pożegnaniu odwrócił się w ostatniej chwili,zeby ukryc łzy a potem wytrzymał tylko 2 tygodnie w domu, załatwił sobie szybko bilet, kase i przyjechał do mnie. Takich gestów było dużo, ale to są bardzo powierzchowne sytuacje. Tak naprawde wiem , ze mnie kocha za każdym razem kiedy pomaga mi w moich niekończących się problemach, zawsze ze 100% koncentracji, kiedy mnie rozwesela, zgłębia mój charakter, żeby jeszcze lepiej mnie poznać. Ale najbardziej mnie rozbraja kiedy długo na mnie patrzy, i mówi zadziwiony, wrecz z niedowierzaniem : " jak ty się taka uchowałaś?" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#732 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a wracajac do tematu - kiedy jest mi zle, rzuca wszystko w kat i idzie/przyjezdza do mnie bez wzgledu na pore dnia i bez wzgledu na wszystko. ostatnio bylismy przez tydzien w miastach oddalonych od siebie o 200km, ja zaczelam swirowac i dolowac, a on gdy tylko sie o tym dowiedzial, przyjechal te 200km specjalnie dla i do mnie, wydajac ostatnie pieniadze na benzyne tylko po to by mnie utulic i uspokoic.. ![]() ![]()
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. ![]() 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#733 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
W przypadku facetów mniej znaczy więcej, bo im mniej poświęcasz im uwagi, tym większe wzbudzasz w nich pożądanie! Przyczyną połowy naszych blędów życiowych jest to, że odczuwamy tam, gdzie powinniśmy myśleć, a myślimy tam, gdzie powinniśmy odczuwać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#734 |
Zakorzenienie
|
1. jak przeleciał pół świata, żeby powiedzieć mi, że mnie kocha i beze mnie nie może, i żeby poznać tatusia
![]() 2. jak przeleciał pół świata po raz 2 i 3, żeby mi oświadczyć, że teraz już będzie tylko godzinkę drogi ode mnie albo bliżej. no i już nie musi latać ![]() 3. jak powiedział, że jak kiedyś będę pomarszczona (jestem starsza) i gruba (w domyśle zaciązona) i on mnie wtedy będzie kochał jeszcze bardziej 4. jak się przestraszył, gdy opowiedziałam o przypadkowym spotkaniu z eksem i jego oświadczynach, które były nieco żałosną i spóźnioną próbą ratowania tamtego związku 5. jak przychodzi do mnie rano, gdy w negliżu robię makijaż. przytula zaspaną mordunię do mojego policzka i śmieje się w lustro 6. jak przedłużył mu się męski wieczór (o 5h!) i po pijackim zabłądzeniu (nie ten nocny... aj) przyniósł chorej, cierpiącej i zdenerwowanej mi - bukiet róż. zapomniał tylko o kolcach i zrywając je w czasie spaceru z drugiego końca miasta pokiereszował sobie łapy. no ale jak mogłam być zła 7. jak mi powiedział w pewien leniwy poranek, że chciałby się kiedyś ze mną ożenić i z mimo wszystko wielką obawą czekał na odpowiedź. a ja się przeciągnęłam, uśmiechnęłam i powiedziałam "dzień dobry".
Pożądanie zadowoli się każdą, byle jaką. Ale dusza pragnie tylko jednej - jedynej, wybranej. (H. Sakutaro) wróciłam ![]() Edytowane przez pani_smith Czas edycji: 2008-09-27 o 03:53 Powód: literówka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#735 |
Raczkowanie
|
Gdy się rozsawaliśmy z jego winy .. pocielam sobie ręce i w kłótni mu to powiedziałam. nastepngo dnia gdy sie spotkalismy pokazalam mu rece i miał w oczach łzy ..
![]() |
![]() |
#736 | |
Zakorzenienie
|
Amani: Wszystko jest cudowne, bardzo serdecznie Ci gratuluję, tylko nie spodobało mi się zmienianie biegów lewą ręką - wybacz, ale chyba podczas tego krótkiego czasu kiedy jedziecie samochodem możecie wytrzymać bez kontaktu fizycznego i przestać narażać siebie i innych uczestników ruchu na wypadek?
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#737 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#738 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#739 |
Raczkowanie
|
taki romantyczny wątek, a ty się czepiasz jazdy samochodem
![]() a ja sama nie wiem, kiedy poczułam to tak naprawdę. tzn w jakich okolicznościach, po jakim zdarzeniu. mój tż zawsze stawał dla mnie na rzęsach. zrobil dla mnie mnóstwo wspaniałych rzeczy, wciąż robi. nie raz się poświęcił. przede wszystkim był ze mną w najtrudniejszym jak dotąd momencie mojego zycia, kiedy wszystko waliło mi się na głowę. czasem radził, czasem głaskał po głowie, a czasem robił wszystko bym zapomniała co się wokół mnie dzieje i cieszyła się drobnostkami. nigdy mu tego nie zapomnę. jeśli chodzi o mniej odległe w czasie dowody miłości - harował jak wół, po godzinach, żeby zarobić na moją operację. nie chodzi tu o pieniądze, ale o jego wysiłek, poświęcony czas. a wcale nie musiał tego robić. Edytowane przez ksz23 Czas edycji: 2008-09-27 o 23:00 Powód: pomyłka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#740 |
Zakorzenienie
|
Czasem trzeba się uczepić nawet w najmniej odpowiednim momencie, żeby uświadomić ludziom pewne rzeczy
![]()
![]() |
#741 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#742 |
Raczkowanie
|
poczułam to dziś,gdy żegnałam się z nim(wyjeżdża na studia do stolicy,ja zostaje na studia nad morzem)...ryczałam jak głupia,próbowałam się uspokoić i tak na zmianę..widziałam w jego oczach,że tez nie jest mu łatwo...to był magiczny,choć smutny,moment...Nawet jak to pisze to mi się ryczeć chce...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#743 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#744 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wyobrażam sobie takiej sytuacji. Jak często będziecie się widywać?
![]() |
![]() |
#745 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#746 |
Raczkowanie
|
pleasech....., a jak długo jesteście razem?
ja jestem w podobnej sytuacji, choć mnie prawdopodobnie dzieli mniejsza odległość z moim ukochanym niż was. ale teraz to już będzie 4 rok związku na odległość i jakoś dajemy sobie radę. chociaż jesli mogę coś poradzić - jeśli naprawdę zależy ci na tej miłości, róbcie wszystko, żeby jak najszybciej być jak najbliżej siebie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#747 |
Zakorzenienie
|
jak sie szczerze kochacie to was tylko wzmocni
![]()
![]() |
#748 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#749 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() myślę o tym,by za rok przeprowadzić się do Warszawy,do niego...mam nadzieję,że łatwo przenieść się na studiach... Inne z Was opowiadają,że widują się z TZ co weekend..boże ,co ja bym oddała,by móc go zobaczyć raz na tydzień... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#750 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:09.