Kiedy NAPRAWDĘ odczułaś, ze Twój facet cię kocha? - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-09-21, 16:26   #721
martaK
Raczkowanie

Dot.: Kiedy NAPRAWDĘ odczułaś, ze Twój facet cię kocha?

Kiedy po męczącym i stresującym dniu przygotował mi relaksującą kąpiel z pianą i świeczkami... później jeszcze zrobił kolacje a rano kanapeczki do pracy.... A sam tego dnia był pewnie nie mniej zmęczony niż ja...
martaK jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-25, 00:38   #722
Amani
Zakorzenienie

Nie tak dawno czytałam ten wątek z łzami wzruszenia w oczach, ale też z lekkim żalem, że nie spotkałam takiego wspaniałego mężczyzny jak ci, o których piszecie...

....a jednak szczęście uśmiechnęło się również do mnie Czuję, że mnie kocha (a we wczesnym okresie naszej znajomości, że mu na mnie bardzo, bardzo zależy), gdy:

- zawsze myśli i dba w pierwszej kolejności o mnie niż o siebie
- zmienia biegi w aucie LEWĄ RĘKĄ, żeby nie wypuszczać mnie z prawej ręki...
- nie pozwala mi jeździć autobusami , zawsze jeździ po mnie, wracamy do niego, a potem odwozi mnie do domku i sam wraca (a mamy do siebie dokładnie 20km)
- przedstawił mnie caluśkiej swojej rodzinie po 2 tygodniach związku...
- rozpieszcza mnie: masaże stóp, robienie mi herbatki, karmienie to normalność (choć oczywiście staram się tego nie nadużywać ). Podczas oglądania filmu robi mi fotel z poduszek, przykrywa (kołdrę zawija nawet pod spód-tak jak lubię) i daje ulubioną przytulankę
- za każdym razem, jak się maluję, mówi, że dla niego nie muszę tego robić itd.
- z uwagą słucha opowieści mojego taty ("A w roku 1967....")
- przez 3 lata jest gotowy widywać się tylko w weekendy, ze względu na moje studia. Wszystko robi, aby było znam lżej...opłaca mi internet, byśmy mogli rozmawiać, będzie po mnie przyjeżdżał...
- planuje ze mną przyszłość
- mówi, że jestem ta jedyna, inne się nie liczą, potrafi mówić tak naprawdę długo po czym podsumowuje: "ale co ja będę tyle mówił, sama się przekonasz " i nigdy, przenigdy nie zawodzi
- przeprasza za rzeczy, za które nic a nic się nie gniewam, bo są to drobnostki, których czasem nawet nie dostrzegam

Po prostu czuję to cały czas Nawet, gdy Go nie ma obok... Ma najlepsze serduszko na świecie, jest po prostu inny niż wszyscy...ten Jedyny

-26kg

Amani jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-25, 14:25   #723
Aga017
Raczkowanie

Wiem, ze może to, co napisze nie do końca pasuje do tego wątku, bo jestem dopiero w gimnazjum, ale napisze. Jest tyle sytuacji, w których czuję ze mnie kocha, ale wybiorę teraz tylko te najważniejsze:

- Kiedy specjalnie dla mnie zdecydował się pojechać na wymianę, chociaż początkowo nie chciał, kiedy biegał razem ze mną za nauczycielką żeby to załatwić.
- Kiedy ja mam próby do szkolnego przedstawienia, a on przychodzi wcześniej, tylko po to, żeby posiedzieć na korytarzu kiedy ćwiczę.
- Kiedy mam doła i z płaczem dzwonie do niego, żeby się wyżalić, a on cierpliwie powtarza mi jaka to jestem ładna i mądra, i jak bardzo mnie kocha.
- Kiedy uparcie każe mi nosić plecak na dwóch ramionach, a jeśli nosze na jednym to sam zakłada mi drugie.
- Kiedy przytula mnie mocno "na do widzenia" z tym swoi rozbrajającym uśmiechem małego chłopczyka, od którego uginają mi się kolana.
- Kiedy godzinami rozmawiamy na GG, a on nie chce mnie puścić jak muszę iść.
- Kiedy zawsze trzyma dla mnie miejsce koło siebie.

Jest tego o wiele więcej, ale to są takie najważniejsze rzeczy...
Aga017 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-25, 15:49   #724
Marta13041991
Raczkowanie

Poczułam jak mi powiedziaŁ to pierwszy raZ w oczy.. ;0))
Marta13041991 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-26, 10:40   #725
ewanka1989
Zakorzenienie

Dot.: Kiedy NAPRAWDĘ odczułaś ,ze Twój facet cię kocha?

było wiele sytuacji które się na to złożyły. hm raz przesadziłam z jednym kolegą ale on mi to wybaczył, a 2 tygodnie później miałam 18ste urodziny i zrobił mi cudowny prezent- to były najlepsze urodziny jakie obchodziłam. (w sumie teraz to już mój były od niedawna)

ewanka1989 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-26, 10:56   #726
Amani
Zakorzenienie

Do poprzedniego wpisu dodam, że wczoraj pierwszy raz powiedziałam, że Go kocham (a on mi) a Jemu spłynęła mu łza po policzku...

-26kg

Stary 2008-09-26, 13:55   #727
madziwnia
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to madziwnia

Piwusia , StarFromTheSky płaczę przez Was a w parcy siedze.... ale wstyd

Pola ur. 3 czerwca 2014!
madziwnia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-26, 14:42   #728
pani ćma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Amani Pokaż wiadomość
....a jednak szczęście uśmiechnęło się również do mnie Czuję, że mnie kocha (a we wczesnym okresie naszej znajomości, że mu na mnie bardzo, bardzo zależy), gdy:

- zawsze myśli i dba w pierwszej kolejności o mnie niż o siebie
- nie pozwala mi jeździć autobusami , zawsze jeździ po mnie, wracamy do niego, a potem odwozi mnie do domku i sam wraca (a mamy do siebie dokładnie 20km)
- przedstawił mnie caluśkiej swojej rodzinie po 2 tygodniach związku...
- rozpieszcza mnie: masaże stóp, robienie mi herbatki, karmienie to normalność (choć oczywiście staram się tego nie nadużywać ). Podczas oglądania filmu robi mi fotel z poduszek, przykrywa (kołdrę zawija nawet pod spód-tak jak lubię) i daje ulubioną przytulankę
- za każdym razem, jak się maluję, mówi, że dla niego nie muszę tego robić itd.
- planuje ze mną przyszłość
- mówi, że jestem ta jedyna, inne się nie liczą, potrafi mówić tak naprawdę długo po czym podsumowuje: "ale co ja będę tyle mówił, sama się przekonasz " i nigdy, przenigdy nie zawodzi
- przeprasza za rzeczy, za które nic a nic się nie gniewam, bo są to drobnostki, których czasem nawet nie dostrzegam

Po prostu czuję to cały czas Nawet, gdy Go nie ma obok... Ma najlepsze serduszko na świecie, jest po prostu inny niż wszyscy...ten Jedyny
Amani - baaaaaardzo sie ciesze z twojego szczescia

a rzeczy ktore zacytowalam mam IDENTYCZNE z moim gałganem kochanym jak to czlowiek zapomina o takich cudownych i slodkich, codziennych drobnostkach..
chociaz czuje to caly czas, to ostatnio znowu sie popisal byly moje urodziny, poszlam wziac szybki prysznic, a on w calym mieszkaniu [lacznie ze schodami] ustawil ponad 100 swieczek, bylo tak pieknie, ze jak dolozyl do tego zyczenia, to sie poplakalam.. nie mowiac juz o wymarzonym prezencie [zgadl, chociaz nic nie mowilam]
a ostatnio mam tez problemy z sercem - dzis zadzwonil, czy umowilam sie juz do lekarza. powiedzialam, ze nie, bo zaden lekarz mi na to nic nie poradzi, ze sporadycznie kilka razy w roku boli mnie przez dobe serce, a na drugi dzien przechodzi. wkurzyl sie i powiedzial, ze w takim razie on mnie zapisze do lekarza i wpakuje do auta i zawiezie znajac jego tak wlasnie bedzie

Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką.
Ale przynosi szacunek.
A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda.

65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 >
59 > 58 > 57> 56 > 52 ... > 49

Edytowane przez pani ćma
Czas edycji: 2008-09-26 o 14:42 Powód: dopisek
pani ćma jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-26, 18:42   #729
Amani
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pani ćma Pokaż wiadomość

a rzeczy ktore zacytowalam mam IDENTYCZNE z moim gałganem kochanym jak to czlowiek zapomina o takich cudownych i slodkich, codziennych drobnostkach..
chociaz czuje to caly czas, to ostatnio znowu sie popisal byly moje urodziny, poszlam wziac szybki prysznic, a on w calym mieszkaniu [lacznie ze schodami] ustawil ponad 100 swieczek, bylo tak pieknie, ze jak dolozyl do tego zyczenia, to sie poplakalam.. nie mowiac juz o wymarzonym prezencie [zgadl, chociaz nic nie mowilam]
a ostatnio mam tez problemy z sercem - dzis zadzwonil, czy umowilam sie juz do lekarza. powiedzialam, ze nie, bo zaden lekarz mi na to nic nie poradzi, ze sporadycznie kilka razy w roku boli mnie przez dobe serce, a na drugi dzien przechodzi. wkurzyl sie i powiedzial, ze w takim razie on mnie zapisze do lekarza i wpakuje do auta i zawiezie znajac jego tak wlasnie bedzie
A ja się cieszę z Twojego, kochana I po cichutku trochę zazdroszczę, że nie musicie rozstawać się na studia...
A z tymi urodzinkami rzeczywiście baardzo romantycznie uwielbiam świeczki. No i wszystkiego najlepszego, solenizantko Happy birthday nie muszę życzyć, bo już TŻ się o to postarał, żeby była happy jak widać

-26kg

Stary 2008-09-26, 20:52   #730
0d75851a92bcdb93dfbf170261c847a0f1cef222
Konto usunięte

Kiedys robilam z kumpelami babski wieczór. Pod wpływem % bardzo poklocilam sie ze swoja przyjaciolka. Polecialo tyle niemilych slow ze bylam pewna ze to koniec przyjazni. Nie mialam ochoty dłuzej siedziec w tamtym towarzystwie i zadzwonilam do chłopaka że mi zle i chyba wracam do domu. Kiedy to uslyszał bojąc sie o mnie przybiegł w deszczu o 3 w nocy zebym nie wracała sama. Miał do przebycia kilka kilometrow i tak sie do mnie spieszył ze przebył je w bardzo krotkim czasie
0d75851a92bcdb93dfbf170261c847a0f1cef222 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-26, 20:54   #731
Gezelle
Raczkowanie

Z nami było tak, że już 5 miesięcy przed tym jak zostaliśmy parą przyszedł do mnie kompletnie pijany i powiedział, że jestem miłością jego życia. To było dziwne i oczywiście w to nie uwierzyłam, ale teraz z perspektywy 2 lat razem wiem , ze nie puszczał słów na wiatr...

Z kolei po kilku miesiącach bycia razem ja musiałam jechac na z góry zaklepane praktyki do Szkocji na 2 miesiące. Na lotnisku po pożegnaniu odwrócił się w ostatniej chwili,zeby ukryc łzy a potem wytrzymał tylko 2 tygodnie w domu, załatwił sobie szybko bilet, kase i przyjechał do mnie.

Takich gestów było dużo, ale to są bardzo powierzchowne sytuacje. Tak naprawde wiem , ze mnie kocha za każdym razem kiedy pomaga mi w moich niekończących się problemach, zawsze ze 100% koncentracji, kiedy mnie rozwesela, zgłębia mój charakter, żeby jeszcze lepiej mnie poznać. Ale najbardziej mnie rozbraja kiedy długo na mnie patrzy, i mówi zadziwiony, wrecz z niedowierzaniem : " jak ty się taka uchowałaś?"
Gezelle jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-09-26, 21:05   #732
pani ćma
Zakorzenienie

Cytat:
A ja się cieszę z Twojego, kochana I po cichutku trochę zazdroszczę, że nie musicie rozstawać się na studia...
A z tymi urodzinkami rzeczywiście baardzo romantycznie uwielbiam świeczki. No i wszystkiego najlepszego, solenizantko Happy birthday nie muszę życzyć, bo już TŻ się o to postarał, żeby była happy jak widać
ojjj wy na pewno dacie rade, bedziecie sie widywac co weekend, a tydzien na uczelni szybko zleci i dziekuje za zyczenia

a wracajac do tematu - kiedy jest mi zle, rzuca wszystko w kat i idzie/przyjezdza do mnie bez wzgledu na pore dnia i bez wzgledu na wszystko. ostatnio bylismy przez tydzien w miastach oddalonych od siebie o 200km, ja zaczelam swirowac i dolowac, a on gdy tylko sie o tym dowiedzial, przyjechal te 200km specjalnie dla i do mnie, wydajac ostatnie pieniadze na benzyne tylko po to by mnie utulic i uspokoic.. jeszcze przepraszal za to, ze spocony i ze prosto z drogi, ze nie pojechal najpierw do domu wykapac sie

Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką.
Ale przynosi szacunek.
A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda.

65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 >
59 > 58 > 57> 56 > 52 ... > 49
pani ćma jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-26, 21:48   #733
anulka0016
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pani ćma Pokaż wiadomość

Pomysł ze świeczkami super

Przyczyną połowy
naszych blędów życiowych jest to,
że odczuwamy tam,
gdzie powinniśmy myśleć,
a myślimy tam,
gdzie powinniśmy odczuwać.
anulka0016 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-27, 03:50   #734
pani_smith
Zakorzenienie

1. jak przeleciał pół świata, żeby powiedzieć mi, że mnie kocha i beze mnie nie może, i żeby poznać tatusia
2. jak przeleciał pół świata po raz 2 i 3, żeby mi oświadczyć, że teraz już będzie tylko godzinkę drogi ode mnie albo bliżej. no i już nie musi latać
3. jak powiedział, że jak kiedyś będę pomarszczona (jestem starsza) i gruba (w domyśle zaciązona) i on mnie wtedy będzie kochał jeszcze bardziej
4. jak się przestraszył, gdy opowiedziałam o przypadkowym spotkaniu z eksem i jego oświadczynach, które były nieco żałosną i spóźnioną próbą ratowania tamtego związku
5. jak przychodzi do mnie rano, gdy w negliżu robię makijaż. przytula zaspaną mordunię do mojego policzka i śmieje się w lustro
6. jak przedłużył mu się męski wieczór (o 5h!) i po pijackim zabłądzeniu (nie ten nocny... aj) przyniósł chorej, cierpiącej i zdenerwowanej mi - bukiet róż. zapomniał tylko o kolcach i zrywając je w czasie spaceru z drugiego końca miasta pokiereszował sobie łapy. no ale jak mogłam być zła
7. jak mi powiedział w pewien leniwy poranek, że chciałby się kiedyś ze mną ożenić i z mimo wszystko wielką obawą czekał na odpowiedź. a ja się przeciągnęłam, uśmiechnęłam i powiedziałam "dzień dobry".

wróciłam

Edytowane przez pani_smith
Czas edycji: 2008-09-27 o 03:53 Powód: literówka
pani_smith jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-27, 17:59   #735
TwOjaImaginaCja
Raczkowanie

Gdy się rozsawaliśmy z jego winy .. pocielam sobie ręce i w kłótni mu to powiedziałam. nastepngo dnia gdy sie spotkalismy pokazalam mu rece i miał w oczach łzy ..

`wszystko dla ciebie, jak wiele, może nawet nie wiesz..´

;****
TwOjaImaginaCja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-27, 18:16   #736
Jeanne90
Zakorzenienie

Amani: Wszystko jest cudowne, bardzo serdecznie Ci gratuluję, tylko nie spodobało mi się zmienianie biegów lewą ręką - wybacz, ale chyba podczas tego krótkiego czasu kiedy jedziecie samochodem możecie wytrzymać bez kontaktu fizycznego i przestać narażać siebie i innych uczestników ruchu na wypadek?

Cytat:
Napisane przez TwOjaImaginaCja Pokaż wiadomość
Gdy się rozsawaliśmy z jego winy .. pocielam sobie ręce i w kłótni mu to powiedziałam. nastepngo dnia gdy sie spotkalismy pokazalam mu rece i miał w oczach łzy ..
Ekhm...
Stary 2008-09-27, 21:30   #737
Amani
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jeanne90 Pokaż wiadomość
Amani: Wszystko jest cudowne, bardzo serdecznie Ci gratuluję, tylko nie spodobało mi się zmienianie biegów lewą ręką - wybacz, ale chyba podczas tego krótkiego czasu kiedy jedziecie samochodem możecie wytrzymać bez kontaktu fizycznego i przestać narażać siebie i innych uczestników ruchu na wypadek?
Jasne, ale my nie jezdzimy tak cały czas i na pewno nie zdarza się to w sytuacji, kiedy mogłoby to spowodować niebezpieczeństwo na drodze Ale jeśli kogoś uraziłam, to sorry

-26kg

Stary 2008-09-27, 22:35   #738
Jeanne90
Zakorzenienie

Cytat:
Jasne, ale my nie jezdzimy tak cały czas i na pewno nie zdarza się to w sytuacji, kiedy mogłoby to spowodować niebezpieczeństwo na drodze Ale jeśli kogoś uraziłam, to sorry
Nie, nie uraziłaś, tylko chodzi o to, że tak po prostu nie powinno się jeździć. Zawsze trzeba mieć przygotowane obie ręce do reagowania. Poza tym podczas jazdy samochodem nie ma nigdy momentu, w którym nie groziłoby niebezpieczeństwo. Możesz jechać po prostej drodze, bez drzew, bez ludzi, bez innych samochodów, ale nigdy nie wolno zakładać, że "teraz to na pewno się nic nie stanie". Dlatego jestem przeciwna trzymaniu się za ręce podczas gdy jedna z osób prowadzi auto - skoro tak bardzo się kochacie, to jestem pewna, że nie musicie mieć cały czas fizycznego kontaktu, że wystarczy sama obecność, kontakt psychiczny Pozdrawiam
Stary 2008-09-27, 22:59   #739
ksz23
Raczkowanie

taki romantyczny wątek, a ty się czepiasz jazdy samochodem

a ja sama nie wiem, kiedy poczułam to tak naprawdę. tzn w jakich okolicznościach, po jakim zdarzeniu. mój tż zawsze stawał dla mnie na rzęsach. zrobil dla mnie mnóstwo wspaniałych rzeczy, wciąż robi. nie raz się poświęcił.
przede wszystkim był ze mną w najtrudniejszym jak dotąd momencie mojego zycia, kiedy wszystko waliło mi się na głowę. czasem radził, czasem głaskał po głowie, a czasem robił wszystko bym zapomniała co się wokół mnie dzieje i cieszyła się drobnostkami. nigdy mu tego nie zapomnę.

jeśli chodzi o mniej odległe w czasie dowody miłości - harował jak wół, po godzinach, żeby zarobić na moją operację. nie chodzi tu o pieniądze, ale o jego wysiłek, poświęcony czas. a wcale nie musiał tego robić.

Edytowane przez ksz23
Czas edycji: 2008-09-27 o 23:00 Powód: pomyłka
ksz23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-09-27, 23:23   #740
Jeanne90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ksz23 Pokaż wiadomość
taki romantyczny wątek, a ty się czepiasz jazdy samochodem
Czasem trzeba się uczepić nawet w najmniej odpowiednim momencie, żeby uświadomić ludziom pewne rzeczy
Stary 2008-09-27, 23:30   #741
Amani
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jeanne90 Pokaż wiadomość
Czasem trzeba się uczepić nawet w najmniej odpowiednim momencie, żeby uświadomić ludziom pewne rzeczy
Ważne, żeby nie przesadzać Zresztą nie o tym wątek. EOT jak dla mnie
Pozdrawiam

-26kg

Stary 2008-09-28, 00:28   #742
pleasechangemyname
Raczkowanie

poczułam to dziś,gdy żegnałam się z nim(wyjeżdża na studia do stolicy,ja zostaje na studia nad morzem)...ryczałam jak głupia,próbowałam się uspokoić i tak na zmianę..widziałam w jego oczach,że tez nie jest mu łatwo...to był magiczny,choć smutny,moment...Nawet jak to pisze to mi się ryczeć chce...
pleasechangemyname jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-28, 10:44   #743
Jeanne90
Zakorzenienie

Cytat:
Ważne, żeby nie przesadzać Zresztą nie o tym wątek. EOT jak dla mnie
Pozdrawiam
No właśnie. A ja uważam, że nie przesadzam Z mojej również koniec tematu i również pozdrawiam
Stary 2008-09-28, 12:51   #744
pink69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pleasechangemyname Pokaż wiadomość
poczułam to dziś,gdy żegnałam się z nim(wyjeżdża na studia do stolicy,ja zostaje na studia nad morzem)...ryczałam jak głupia,próbowałam się uspokoić i tak na zmianę..widziałam w jego oczach,że tez nie jest mu łatwo...to był magiczny,choć smutny,moment...Nawet jak to pisze to mi się ryczeć chce...
Okropne
Nie wyobrażam sobie takiej sytuacji.
Jak często będziecie się widywać?

pink69 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-28, 18:03   #745
pleasechangemyname
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pink69 Pokaż wiadomość
Okropne
Nie wyobrażam sobie takiej sytuacji.
Jak często będziecie się widywać?
Rzadko...co prawda teraz będzie za miesiąc na 'wszystkich świętych',ale to tylko na dwa dni...Nie wiem jak dam sobie radę...Boję się skutków takiej sytuacji...
Stary 2008-09-28, 20:39   #746
ksz23
Raczkowanie

pleasech....., a jak długo jesteście razem?
ja jestem w podobnej sytuacji, choć mnie prawdopodobnie dzieli mniejsza odległość z moim ukochanym niż was. ale teraz to już będzie 4 rok związku na odległość i jakoś dajemy sobie radę. chociaż jesli mogę coś poradzić - jeśli naprawdę zależy ci na tej miłości, róbcie wszystko, żeby jak najszybciej być jak najbliżej siebie.
ksz23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-28, 20:57   #747
Madaaa
Zakorzenienie

jak sie szczerze kochacie to was tylko wzmocni Ja od poczatku zwiazku przez 3 lata widywalam sie z tz tylko w weekendy a po roku nawet co dwa weekenedy. Nie bylo to fajne, bo wiadomo jak to sie za soba teskni szczegolnie na samym poczatku zwiazku kiedy to jeszcze motyle fruwaja w brzuszku .
Madaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-28, 22:10   #748
Amani
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madaaa Pokaż wiadomość
jak sie szczerze kochacie to was tylko wzmocni Ja od poczatku zwiazku przez 3 lata widywalam sie z tz tylko w weekendy a po roku nawet co dwa weekenedy. Nie bylo to fajne, bo wiadomo jak to sie za soba teskni szczegolnie na samym poczatku zwiazku kiedy to jeszcze motyle fruwaja w brzuszku .
Gratuluję Nas czeka dokładnie to samo - 3 lata widywania się tylko w weekendy... I mam nadzieję, że skończy się tak, jak u Was - czyli będzie wszystko idealnie

-26kg

Stary 2008-09-29, 12:48   #749
pleasechangemyname
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ksz23 Pokaż wiadomość
pleasech....., a jak długo jesteście razem?
ja jestem w podobnej sytuacji, choć mnie prawdopodobnie dzieli mniejsza odległość z moim ukochanym niż was. ale teraz to już będzie 4 rok związku na odległość i jakoś dajemy sobie radę. chociaż jesli mogę coś poradzić - jeśli naprawdę zależy ci na tej miłości, róbcie wszystko, żeby jak najszybciej być jak najbliżej siebie.
jesteśmy ze sobą 8 miesięcy...ale czy czas spędzony ze sobą odzwierciedla uczucia?
myślę o tym,by za rok przeprowadzić się do Warszawy,do niego...mam nadzieję,że łatwo przenieść się na studiach...
Inne z Was opowiadają,że widują się z TZ co weekend..boże ,co ja bym oddała,by móc go zobaczyć raz na tydzień...
Stary 2008-09-29, 14:17   #750
Madaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Gratuluję Nas czeka dokładnie to samo - 3 lata widywania się tylko w weekendy... I mam nadzieję, że skończy się tak, jak u Was - czyli będzie wszystko idealnie
Dzieki I WAm tez się uda Pamietaj, ze zostają dla was świeta i trzy miesięczne wakacje
Madaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości