![]() |
#721 |
Zakorzenienie
|
Dot.: aktualna lista marzeń
A czy można w tym wątku marzyć sobie o powiększeniu funduszy? Na perfumy oczywiście
![]() Jeśli można to ja marzę o rozmnożeniu pieniędzy na koncie, co by mieć na realizację zapachowych marzeń ![]()
#722 |
Konto usunięte
|
ja marze o calym sklepie
![]() ale tak na serio to tez nie mam zadnych - na razie - wybujalych marzen: Burberry london, Dragon, 24 faubourg, le feu, black cashmere (heh -widac, ze zima nadciaga) a tak z marzen absolutnych - to moj najukochanszy zapach ever - niestety juz niedostepny - 2000 et une folies Yves Rocher |
![]() ![]() |
![]() |
#723 |
niecnotliwa dziewica
|
Który London, jesli można spytać, stary czy nowy...?
|
![]() ![]() |
![]() |
#724 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() nowego mialam na skorze - i tez baaardzo mi smakowal wiec nie wiem ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#725 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#726 |
Raczkowanie
|
dziwne, bardzo nawet... ale.. nie mam teraz żadnych marzeń perfumowych! Spełniły się dwa moje ciche marzonka - mam na własną własność
![]() ![]()
#727 |
Zakorzenienie
|
Ja marzę o Lanvinie D`Arpege...Nie wiem, czy moje marzenia są uzasadnione, bo jeszcze nie miałam przyjemności z tym zapachem, na razie usiłuję zdobyć próbkę.
|
![]() ![]() |
![]() |
#728 |
Zakorzenienie
|
całkiem niedawno były próbki na allegro, nawet wklejałam do wątku o okazjach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#729 |
Zakorzenienie
|
Dzięki bardzo, poszperam na allegro uwielbiam tam kupować.
|
![]() ![]() |
![]() |
#730 |
Zakorzenienie
|
Odkryłam niedawno uwielbienie dla zapachów jabłkowo-waniliowych w postaci nabytej niedawno NINY oraz nieco dawniej SILVER RAIN, marzę o kolejnych słodkich cudach z dodatkiem jabłek
![]() ![]() Tylko nie na "Zielone jabłuszko " ![]()
#731 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() bo zielone jabluszko to Joop jak mniemam? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#732 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Zielone jabłuszko" to raczej typ znanych z dawnych czasów zapachów świeżo-zielono-jabłkowych Takich dosłownych. Generalnie wolę jednak jabłuszka dojrzałe , słodkie. Joopa "All about Eve" wstyd przynać - bo przecież to wszytko podobno o mnie - ale nie znam ![]()
![]() |
#733 |
Zakorzenienie
|
Na mojej skórze Joop to niestety nie "zielone Jabłuszko"
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#734 |
Rozeznanie
|
Jako że wątek podobno ma moc sprawczą wpisuję swoje marzenia(może w końcu wygram w totka
![]() -Cristobala Balenciagi albo Le Parfum Lalique("albo" ponieważ między obydwoma zapachami jest niewielka różnica..Cristobal ciut ciekawszy jednak te chwościki przy flakonie Le Parfum... ![]() ![]() -Eau de Charlotte Annick Goutal -Violette Menthe Brosseau -Jacinthe et Rose E.Coudray(wcześniej marzyłam o La Rose de Rosine:podobne są do siebie..jednak Jacinthe o niebo trwalszy) -Dzing!(jejuniu-jakie one piękne ![]() ![]() ![]() -Premier Figuer L`Artisan w wersji kolekcjonerskiej..w tym prześlicznym figowym flakonie ![]() Marzę też o tym, żeby poznać Bahianę..Ktokolwiek widział..ktokolwiek wie.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#735 |
Wtajemniczenie
|
ETERNITY - ja tez marze o kolekcjonerskim flakoniku Premier Figuer , zakochalam sie jak go ujrzalam, ale to bedzie na razie milosc platoniczna, powzdycham sobie do niego i to wszystko, bo samego zapachu jakos nie pokochalam...
ale za to Le Parfum w ekstrakcie ![]() ![]() skoro ten watek ma moc sprawcza, to moze dostane jakas nieprzewidziana premie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#736 |
Rozeznanie
|
Mi zapach Premier Figuier bardzo odpowiada..Jest taki soczyście zielony..uwielbiam taką nutę(coś jak Cabotine Gres-oczywiście to nie są podobne zapachy tylko typ ten sam).Z tego co mi napisała w mailu Pani z Quality ten kolekcjonerski flakon kosztuje 820 zł(100 ml edp)
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#737 |
Zakorzenienie
|
Liczac na moc sprawcza wątku:
Ja chce Zagorsk i Avignon (oczywiście mam na nie odłozone czewkam tylko az bada na połeczce bo na razie idzie transport a ja chce miec je do poniedziałku najpózniej). A i chce Asję ![]() A Madnessa mam sobie sama zamówić ( mysle tylko czy kupić sobie perfumy w slicznej kostce czy wode w psikaczu). Stad pytanie w jakiej opcji tego madnessa lepiej (strasznie mnie kusza perfumy ale nie wiem czy to nie badzie za duzo dobrego).
#738 |
Wtajemniczenie
|
Eenax , pewnie ze perfumy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#739 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko kostka - śliczna co prawda i genialnie zapakowana - jest niezbyt poręczna do używania, ma ogromny otwór. Tu zdecydowanie lepiej sprawdza się edp. Ja na Twoim miejscu wybrałabym jednak ekstrakt ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#740 |
Zakorzenienie
|
Dziekuję bardzo a wiec juz za 2 tygodnie (szkoda ze tak długo ale z drugiej strony URLOP!!!) bede sie cieszyć włąsnymi perfumami Madness.
Tak samo za 2 tygodnie bede sie cieszyć: Asją, SUN-EM, Dieslem PLUS PLUS, Zagorskiem i Avignonem. Nie bede sie cieszyc: bo własnie przepachniłam kase na dywan!!!
#741 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#742 |
Zakorzenienie
|
Hugo Bosik Deep Red mi się marzy na chłodną jesień
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#743 |
Raczkowanie
|
Po otrzymaniu paczuszki z Quality mam ochotę dopisac jeszcze Ombre Rose Brosseau, ale chyba się jednak nie zdecyduję... bardzo nietrwałe
![]() ![]() Po wizycie w nowym lubelskim Marionnaudzie (szok! pełne testery wszystkich dostępnych tam zapachów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#744 |
Zakorzenienie
|
Tea for Two nie trwałe?
No fakt ja przestaję go czuc na sobie po 2 godzinkach ale inni czuja je dość wyraznie. A przykład? Rano o 6 sie spsikałam a o 17 dostałam komplement ze ładnie pachnę kosmetykami (od 5 latka - a dzieci ponoc nie kłamią).
#745 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Za to marzenia "do powąchania" narazie zaspokojone, udało mi się poznać zapachy: Mitsouko, Jicky, L Lempickiej, Ninę Ricci, Lacoste Inspiration, perfumy Laury Biagiotti i coś tam jeszcze co mój nos pewnie nie uznał za zbyt interesujące by je zapamiętać.
![]() |
#746 |
Zakorzenienie
|
Teraz marzą mi się Lacoste Inspiration i Joop Jette
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#747 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#748 |
Zakorzenienie
|
Marzy mi sie duza butla 212 carolina Herrera, to mi na jesien wystraczy do szczescia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#749 |
Zakorzenienie
|
a jednak, watek ma moc sprawcza
![]() ![]()
#750 |
Zakorzenienie
|
Wątek zdecydowanie ma moc sprawczą. Do mnie leci Hogo Bossik Deep Red, pieknie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:51.