|
|
#721 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: GANG spod topiku dla starajacych sie
Gabi pojechałaś ostro, muszę Ci powiedzieć. Nigdy tak nie myslałam, bo on dużo rzeczy dla mnie też robi. Moze teraz poprzez tą kłotnie żadnej zalety nie wymieniłam, tylko same wady...Szczerze powiedziawszy mi sie aż tak bardzo do zaręczyn nie śpieszy. I były one prawdopodobne dopiero po naszym przyjeździe. Czasem mój Tż potrafi zaskoczyć, choc już nie tak jak ostatnio...W tamtym roku zabrał mnie do zakopanego na weekend w lipcu. Wogóle bez planowania, ja bez kasy. Jak są jakieś okazje potrafi zaskoczyć super prezentami i wogóle. Juz nieraz mi szczęka opadła z oczywiście miłego zaskoczenia. Teraz ostatnio on nie ma kasy, ja byłam przy kasie wiec teraz ja dawałam, że tak powiem. Poza tym (osttanio to sie zmieniło i mnie to martwi) zawze jak przychodziłam do Tż, on mi naskakiwał, robił jedzenie, herbatki, latał do sklepu, ja potrafiłam przeleżeć cały dzień w łózku. Teraz sie nauczył, że mam z nim iśc, alo sama oczywiscie nie na zakupy, tylko sobie cos przyniesc na doł
|
|
|
|
#722 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie daj sie, jak mu sie cos nie bedzie podobalo to niech znika. Na pewno bys miala wielu adoratorow
|
|
#723 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
sama elita tu sie gosci i my nie zapominamy o ludziach moze czasem zajmiemy sie jednym tamatem bardziej niz innymi ale to zycieWieden zanym i to jak wlasna kieszen . Tydzien zwiedzania to malo Piekne miasto tylko wszystko z czasem powszednieje Dla mnie to juz taka sama dziura jak inne miasteczka gdzie mieszkalam zartuje to zawsze mozna cos dla siebie znalezcDomi jakos przebrniesz przez tan kryzys Gabi jak wyniki TZ??? |
||
|
|
|
#724 |
|
Zakorzenienie
|
Gabi no własnie jak wyniki?Są juz czy może potem?
|
|
|
|
#725 |
|
Zakorzenienie
|
Kathi super dopisek w podpisie
niech spadaja skad przylezli uklon za NK
|
|
#726 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe dopisek znalazlam na neciku i baaardzo mi sie podoba
hehe kurna uklonu znalezc nie mogeKurcze znow mi dziewczyny pouciekaly
Edytowane przez Kathi75 Czas edycji: 2008-07-10 o 12:26 |
|
|
|
#727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zazdroszcze ci pracy ja tez musze cosik poszukac ale jakos checi brak dostalam oferte z bezrobocia i musze tam jechac ale bardzo mi sie nie chce |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#728 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam dziś strasznie dużo pracy.Na jutro załatwiłam urlop i zobaczymy jak się spisze mój "zołniez"
![]() i jego armia to ci dopiero muszę jechać z nim chyba żeby go za rączkę potrzymać
|
|
|
|
#729 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki
wyniki jadą już Arek pisał smska cytuje"tylko zapładniać kochanie "więc chyba ok wszytsko ![]() huuuuura |
|
|
|
#730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#731 |
|
Zakorzenienie
|
Gabi to super
Ja siedze od trzech dni i sie zastanawiam, co mogłam złego zrobic i nic mi do głowy nie przychodzi chyba, że jestem za głupia...
|
|
|
|
#732 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#733 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Nie zmieniaj swoich planow dla zadnego faceta - badz szczesliwa bez wzgledu na wszytko.
Edytowane przez Mischoko Czas edycji: 2008-07-10 o 12:59 Powód: dopisek |
|||
|
|
|
#734 |
|
Zakorzenienie
|
jeśli ktoś się zna to tak
plemniki o ruchu żwawym: 90% żwawym po 2 h: 85 % i ogólnie są zasadowe, szaro-białe, gęste itd. nic nie kumam, trza do lekarza isć z tym
|
|
|
|
#735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chlopa masz jak na schwal
|
|
|
#736 |
|
Zakorzenienie
|
ale to chyba dobrze. My jedziemy jutro i ponoć wyniki w tym samym dniu
więc wam napiszę co i jak Gabi to teraz tylko zbadać Twoje hormonki, chociaż kto wie może już nie ma takiej potrzeby![]() Ja to dziś znów spać nie będę mogła bo się będę stresować jutrem. Może się tam przy okazji dowiem jakie badanka powinnam zrobić ja. KUrcze ile to się człowiek musi nadenerwować i jak tu zafasolkować
|
|
|
|
#737 |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam właśnie z miasta, skusiłam się na spódniczkę, a miałam nie robić żadnych zakupów ciuchowych przez jakiś czas
Gabi, wyniki Twojego A. wydają się super, nic tylko świat zaludniać ![]() Kathi, byłam kiedyś 1 dzień w Wiedniu, bardzo mi się podobał, choć deszczowy dzień wtedy był. Marzy mi się kiedyś pojechać tam na festiwal jazzowy, jazz fest wien ![]() Domi, Mischoko ma racje, powinnaś zając się teraz sobą, postarać się choć na chwilę oderwać myśli o tej przykrej sytuacji. Może umów się ze znajomymi, wyjdź gdzieś, weekend tuż, tuż, to może coś się uda zorganizować
|
#738 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki Wy się nie usuwacie sie z listy staraczek z wątku:Planujemy zajść w ciąże?
|
|
|
|
#739 | |||
|
Zakorzenienie
|
Gabi grtuluje wynikow kurcze pieknie nopieknie i do dziela choc moze dzielo juz zostalo wykonane
Kiedy masz termin @??Cytat:
Cytat:
Cytat:
swojego TZ No wlasnie zafasolkowanie to nie taka prosta rzecz ja na badanka ide w piatek zobaczymy na razie luzik a moje plodne dni juz niedlugo tzn perniw piatek lub sobot hehe chyba dopuszcze meza jak sie postara jeszcze ta kilka dni
|
|||
|
|
|
#740 |
|
Zakorzenienie
|
Ja napisałam do Zuzi PRIVa i mnie usunęła
ale dużo nowych osób się zapisało i ta lista się znów wydłuzyła![]() Ja na solarium chyba dziś pójde. Bo lato w pełni (co prawda dzis pada) a ja mało opalona jestem
Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2008-07-10 o 14:25 Powód: dopisek |
|
|
|
#741 |
|
Zakorzenienie
|
mój termin @ jest między 11 a 15 lipca jakoś, więc do poniedziałku conajmniej czekam bezstresowo ![]() wiecie co, to nie chodzi o to, że już się nie staram albo coś odpuszczam ale ... straciłam już wiarę, że się uda! Liczę dni, robię dzidzi wtedy kiedy teoretycznie trzeba, czekam czy @ zjawi się czy nie ... ale już nie wierzę, już nie mam tego optymizmu, już nie mam tej nadzieii co kiedyś Niby wieczorem jak mi smutno modlę się do Boga aby mi też dał taką małą duszyczkę w przydziale, niby łzy stają w oczach kiedy widzę uśmiechnięte malutkie buźki w wózkach, ale po prostu dla siebie jakoś nie widzę już szans.Tak zdrowo rozsądkowo po prostu już nie wierzę w cud. Dlatego tak bardzo podziwiam i chylę czoło przed Olivką Słońce naprawdę jesteś Wielka |
|
|
|
#742 |
|
Zakorzenienie
|
no i się poryczałam:rycz-smarkam: Gani wcale nie jestem wielka. Zupełnie nie różnię się niczym od pozostałych każda z nas stara się jak może. Ja nie wiem na ile mi jeszcze starczy sił, ale mam nadzieję że mam ich tak dużo jak mocno pragnę dziecka
Mam załamania i to coraz częściej ale się niepoddam. Nie ma szans. Za dużo już przeszłam. Jak mój ginekolog się nie spisze to nie jest jedyny, tylko że tym razem w razie czego udam się do fachowej poradni a nie będę szukać na oślep szkoda czasu.![]() Buziaczki uciekam, jak będę miała taką możliwość zaglądnę wieczorkiem Gabi głowa do góry każda z nas ma chwile zwątpienia, opada z sił, ale my kobiety starające się musimy się podnosić i walczyć dalej tak że do boju!!!! |
|
|
|
#743 |
|
Zakorzenienie
|
Olivka
dostałam właśnie od koleżanki Sylwi mieszkającej na stałe we Francji Piąty miesiąc ciąży (Sylwia ma 32 lata i to jej pierwsza ciąża) |
|
|
|
#744 |
|
Zakorzenienie
|
Hellou a gdzie sie masze dziewczyny podzialy???
`FRUZIENKA KARENINA inne laseczki wszytkie pouciekalyscießßß NA POPRAWE NASTROJU ORAZECZEK |
|
|
|
#745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#746 |
|
Zakorzenienie
|
Kathi, ostatnia fotka z tym dzieciaczkiem to będzie moje motto życiowe
Mischoko, jeszcze trochę i sama będziesz mogła pochwalić się swoim dzieciaczkiem
|
#747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo glodna jestem a ze @ to nie umiem sie opanowac....
|
|
|
#748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#749 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sama się stosuje i.... na śniadanie jadam batony, na obiad czekolady, na kolacje chipsy miedzy posiłkami jadam zwyczajne obiady czy kolacje jak narazie utyło mi się tylko do 61-63 kg przy wzroście 173 więc nie ma katastrofy.... a jaki mam humor dobry ![]() czas do pracy mykać miłego pisania i |
|
|
|
|
#750 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
))
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:25.

Nie daj sie, jak mu sie cos nie bedzie podobalo to niech znika. Na pewno bys miala wielu adoratorow 
nieeee ja pznaje dopiero mój organim więc nie denerwowac sie na mnie za głupie pytania 
GABI TY TUTAJ 

w poniedziałek zaczynam, trochę mam stracha
dostalam oferte z bezrobocia i musze tam jechac ale bardzo mi sie nie chce