![]() |
#721 |
BAN stały
|
Dot.: GANG spod topiku dla starajacych sie czII
O właśnie Iza nie zapomnij o postawieniu mi kart i zobacz co z tym mundurem
![]() jedna wróżka mi wywróżyła że widzi mnie w mundurze a wtedy składałam papier do policji ale sie nie dostałam ![]() Dobra spadam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#722 |
Zakorzenienie
|
Kurcze nie zdążę nadrobić tego co naskrobałyście
![]() ![]() Zuzia podpis bardzo mi się podoba ![]() Jeszcze godzinka i do domu... Właśnie Izuś już kiedyś mi obiecałaś postawić karty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#723 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#724 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() No to przedstawie krótką charakterystykę pana Stiuarda ( ![]() (i z resztą ich niewiele). Okularki, brzyszek, i uśmiech od uch do ucha ![]() ![]() a prpoos małża mego. wczoraj się wypilingowałam od stóp do czóbka głowy. uhahana mówie do męża "dotkniej jaka jestem gładziutka" on dotyka mojego policzka i mówi " no faktycznie. Ogoliłaś się ?" ![]() Tutaj na stronie 24 pisze za co Go kocham (małża) może Go Wam trochę przybilże https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...+kocha&page=24
![]() |
#725 |
Zakorzenienie
|
Iza to łdny zazdrosnik z niego
![]() kurcze nie moge znowu gg zainstalowac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#726 |
Wtajemniczenie
|
O rany, ale sie rozpisalyscie
![]() Pogubilam sie z tego wszystkiego i nie wiem co mam komu napisac. Powiem tylko Zuzi zeby jesli pragnie dzidziusia to zeby sie nawet nie zastanawiala nad zadna przerwa. CHociaz nie jestem mama to wydaje mi sie ze dziecko jeszcze bardzie mobilizuje do dzialan. Moim marzeniem bylo urodzic do 25 roku zycia i co? I nic. Mam 29, poronienia za soba a moze i kolejne przed soba i tak sie zastanawiam ze skoro nie mam jeszcze jednego dziecka w tym wieku to kiedy bede miala drugie??? Wszystko da sie pogodzic, studia tez. Skonczysz szkole i pomyslisz ze moze teraz dobrze by bylo miec dobrze platna prace i znowu odlozysz na kolejny rok. Pozniej na kolejny i zanim sie obejrzysz bedziesz w moim wieku. Dziewczyny nie wiem co jest grane. @ jak nie bylo tak nie ma, piersi bola, tylko jeden sutek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#727 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#728 |
Zakorzenienie
|
Syla a nie mozesz na bete isc ?? moze jednak udalo sie to od rzu bys byla pod kontrola....
#729 |
Zakorzenienie
|
Syla
idz ne bete mi tez test wyszedl negatywny a beta pozytywana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#730 |
Zakorzenienie
|
Hehe ale dziś poszalałam jak byłam na mieście to kupiłam róż INGLOT i cienie tej samej formy do tego fajny błyszczyk Eveline, konturówkę do ust, lekier. Zamówiłam na allegro tusz MAX Factor Masterpiece, butki białe i czarne wcześniej zamieszczałam ich zdjęcia i jak prawdziwa kobieta jestem szczęśliwa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#731 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Eee tam dzwczyny nie nakrecajcie mnie. No jak moge byc w ciazy jak nie bylo konkretnych staranek? Bylo bez zabezpieczenia ale nie "do konca" ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#732 |
Zakorzenienie
|
Piwusia.... rycze przez ciebie.... az wstyd jak ktos teraz wejdzie a ja makijaz próbuje zatrzymac na twarzy... rany jak dawno nie płakałąm tak jak teraz... ale smieszna chyba slep zamkne na chwilę.. ale wsytd.. . ja tak mam przepraszam ale ja sie bardzo wzruszam
![]() |
#733 |
Zakorzenienie
|
![]() gdy słowo tak oznacza zwycięstwo miłości, przyjmijcie życzenia szczere: szczęścia, zdrowia, radości. Niech uśmiech waszych dzieci pochodnią wesela świeci. Dobroć, mądrość niech czynem kieruje, a harmonii współżycia nigdy nie brakuje. ![]() Gabi słońce Nasze jutro Twój dzień będziesz GWIAZDĄ dla wszystkich lecz zona jednego!!!!!
![]() |
#734 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() AAAAA zapomnialam Kasiu Tolu dostalam maile ![]() ![]()
![]() |
#735 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dobrze wiem ze wsystarczy ten jeden jedyny, ale takie szczescie trafia sie tym co nie chca a nie tym co o tym marza. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#736 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Jak by to powiedział mój małż... Nie płakusiamy no..i ![]() Ja strasz nie płaczliwa jestem... jak tamten wątek czytałam to też ryczałam ![]()
![]() |
#737 |
Zakorzenienie
|
Kathi
![]() Olivka ![]() Mischoko ![]() Madzia ![]() Zuzia ![]() nudzi mi się, brrr, goście się powoli zjeżdżają ![]() jutro podejdę do tego tak jakbym szła na wesele po prostu i już postaram się dobrze bawić i przy stole nie usnąć DO PONIEDZIAŁKU LASKI trzymajcie kciuki coby nikt zawału nie dostał, nikt nóg nie połamał, ogólnie aby było miło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#738 |
Zakorzenienie
|
Ppewnie Gabi że ksiukasy bedziemy trzyamc , ja nawet na swoim weselu tzn tam gdzie ide jutro.. wypije twoje zdrowie i wypije zdrowie kazdej z Was cobyście szybko fasoli miały
![]() ![]()
![]() |
#739 |
Zakorzenienie
|
Gabi bedzie zobaczysz a sala sie nie przejmuj to Ty bedziesz ta naj naj naj zobaczysz
![]() Laski mam samochod !!!!!!!!!!!!!!! moj maz kupil mi wlasnie toyote corolle ![]() ![]() ![]() wreszcie mam samochod !!!!! No to ja Madzia dzis wieczorkiem wypije za Ciebie coby i Ciebie Bozia nie pominela ![]()
Wszystko co dobre, jest nielegalne, niemoralne lub powoduje tycie ![]() Edytowane przez Mischoko Czas edycji: 2008-09-26 o 14:50 Powód: Edit:0 |
![]() ![]() |
![]() |
#740 |
Zakorzenienie
|
Mischoko dlugo masz prawko? nie boisz sie jezdzic lewa strona?
![]() Tż kuzynka jest w Liverpoolu( nie wiem jak to sie pisze) i jezdzi ponoc w UK auta sa bardzo tanie nie to co u Nas ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#741 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() W uk jezdzilam jzu w Londynie. Jezdzi sie tak samo jak w pl tylko druga reka zmieniasz biegi i jezdzisz po drugiej stronie najgorzej na rondach czasem sie zapomniam ![]() Ale to fakt auto jest tanie dobre autko mozesz kupic za 1000-2000 funtow oczywiscie nie uzywane i nie jakies super a tyle to moz tz zarabia w miesiac wiec wiesz mozna sobie pozwolic. Chcielismy focusa diesla za ok 4000 funtow czyli jakies 8tys zlotych wiec to itak nie duzo ale moze lepiej kupimy dwa tansze a zeby kazde mialo a nie jedno bo i tak sie nie podzielimy nim ![]() ![]()
![]() |
#742 |
Zakorzenienie
|
Blondynka bardzo tanie sa auta, tylko im pozazdrościc,
ponoć łatwo sie przestawic na lewa strone mój tata mi mówił ale ja bym sie bała ![]() Ucałuj brzusio od Madzi i pogłaskaj za mnie.. na szczescie ![]()
![]() |
#743 |
Wtajemniczenie
|
Wzystkiego najlepszego Gabi z okazji tak szczegolnego dnia
![]() Mam nadzieje ze bedziesz sie swietnie bawic i wszyscy razem z toba ![]() Rany jak dobrze ze juz weekend ![]() Piwusia pieknie opisalas ta wasza milosc. Mischoko a kiedy masz w planie histeroskopie? |
![]() ![]() |
![]() |
#744 |
Rozeznanie
|
idę do lekarza brr znowu stres. Pierwsza wizyta u nowego GP.
Pozdrawiam ![]()
#745 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Super ze bedziesz miala samochod ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#746 |
Zakorzenienie
|
Syla łobuzie... na bete marsz!!!Albo w niedziele jeszcze jeden tescior:
![]() ![]()
![]() |
#747 |
Zakorzenienie
|
Madzia dzieki
![]() Mischoko auta bardzo tanie zazdroszcze ![]() ![]() Ja mam prawko ale nie jezdze za to mam szoferow hihihihi ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#748 | |
Zakorzenienie
|
Wlasnie wczoraj bylam i mam termin na przyszly czwartek na 18:00 troche sie boje
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#749 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#750 |
Zakorzenienie
|
O prosze Syla ladnie sie zapowiada betke zrob i bedziemy sie cieszyc mam nadzieje
Moj TZ juz po wizycie u lekarza hihi i co sie okazalo ze lekkie przeziebienie ma symulant ![]() ![]() Mowi ze na sam widok lekarza lepiej mu sie zrobila hahaha dostal syropek i witaminki i tyle tego bylo a stresu mi nagonil niedobry Iza to fajnie teraz jak juz auto masz to i perelka sie pojawi ![]() ![]() Piwusia miejmy nadzieje ze beda takie wrazenia po GP jak po instruktorze jezyka angielskiego ![]() Gabi kciuki zacisniete baw sie dobrze ![]() U mnie postepy w planach na slub mam fryzjerke umowiona w POlsce jeszcze tylko kosmetyczke i jestem na prostej co do ciuchow to penie beda czarne spodnie i jakas tunika hmmmm Nareszcie skontaktowal sie ze mna fotograf ktory od marca robi mi portret rodzinny i idiota jeszcze nie zrobil bo wizje mial tylko sprzetu brak nic to efekt taki ze jak w Grudniu pojade zrobimy inne zdjecie Kusi mnie sesja z brzuszkiem ale raczej nie u tego fotografa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:49.