Mamusie listopadowo-grudniowe 2008 ;)))) część II - rozpakowywanie ;) !!! - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-10-26, 08:43   #721
anytsuj
Zadomowienie

Dot.: Mamusie listopadowo-grudniowe 2008 ;)))) część II - rozpakowywanie ;) !!!

Aaliyah G R A T U L A C J E !!!!! Ale super wiadomość z samego rana, to co dziewczyny znowu pijemy za zdrowie mamy i maluszka!!!
anytsuj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-26, 08:45   #722
becia_leszno
Zadomowienie

GG do becia_leszno

Cytat:
Napisane przez scorpionec Pokaż wiadomość
to ja znowu z pobudzająca wiadomością z samego rana

Magda (aaliyah) 25.10 o 23:32 urodziła córeczkę OLIMPIE 3400 kg i 52 cm !!!

więc podium mamy kompetne !!!

GRATULUJE MAMUSI !!!

CZEKAMY NA ZDJĘCIA I FOTKI

NO NO Gratulacje moj skorpionek się nie spieszy wcale
becia_leszno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-26, 08:52   #723
poisone
Rozeznanie

Aaliyah - gratulacje kochana Czekamy na opis porodu i zdjęcia!

Tola - pufka super - a jaką masz fajną "piłeczkę" przed sobą
poisone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-26, 10:10   #724
Kbaga
Raczkowanie

Cytat:
to ja znowu z pobudzająca wiadomością z samego rana

Magda (aaliyah) 25.10 o 23:32 urodziła córeczkę OLIMPIE 3400 kg i 52 cm !!!

więc podium mamy kompetne !!!

GRATULUJE MAMUSI !!!

CZEKAMY NA ZDJĘCIA I FOTKI
Gratulacje i pozdrowienia.
Kbaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-26, 10:26   #725
moniola
Raczkowanie

Niobe7, Mała82 i Aaliyah - GRATULACJE!!!

Super że macie już swoje Maleństwa po drugiej stronie brzuszka! Zazdroszczę

Tak jak pozostałe dziewczyny niemogę się doczekać na zdjęcia

Edyta0131 super dużo ciuszków! Tylko żeby się teraz nie okazało że będzie synuś

Gosiaczek bardzo ładny ten album. Też jestem ciekawa ile ma stron. Podobnie jak któraś z Was w sklepach widziałam tylko takie na 1 rok życia. Ten bardzo mi się podoba ale z zakupem się wstrzymam bo i tak już rodzinka marudzi że prawie wszystko sami kupiliśmy i oni nie będą mieli co kupić małemu jak się urodzi więc nie bedziemy narazie szaleć

A co do rodzenia to po piątkowej wizycie okazało się że synusiowi nie jest wcale tak spieszno na świat. Wcześniej miałam często skurcze i stawianie brzucha nie wspominając już o prawie miesięcznym pobycie w szpitalu na podtrzymaniu bo grozil mi poród przedwczesny. Dostawałam tam fenoterol.Teraz juz dawno odstawiłam a tu cisza Oficjalnie jestem w 38 t.c. ale jak lekarz mierzył mu główkę, brzuszek i kość udową to różnie to wychodziło Na podstawie tych pomiarów t.p. jeszcze mi się przesunął w połowę listopada ale zobaczymy jak będzie. Jak narazie jest podobno jeszcze wysoko (co z resztą wyraźnie czuję bo nieźle daje mi po żebrach ) Zobaczymy jak będzie.

Miłego dnia wszystkim Mamusiom.
moniola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-26, 10:34   #726
aniak2888
Raczkowanie

Aaliyah gratulacje
aniak2888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-26, 11:27   #727
Gosiaczek1211
Rozeznanie

GG do Gosiaczek1211

Aaliyah gratulacje dla brązowej medalistki. Super wiadomość z rana!!! Dużo zdrówka i radości dla całej rodzinki

A jeśli chodzi o ten album to nie wiem skąd ciągle pojawiające się pytanie ile on ma stron?? Na aukcji jest wyraźnie napisane Format: 18.2 x 28 cm; 96 stron; oprawa twarda

Słoneczne buziaki dla maluszków: tych w łóżeczkach i tych w mamusinych brzuszkach jeszcze
Gosiaczek1211 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-10-26, 11:52   #728
KaSiaEG
Raczkowanie

Aaliyah GRATULACJE

http://www.bebiko.com.pl/#/galeria/9...b609505b1af6d9
KaSiaEG jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-26, 12:01   #729
asiak1981
Rozeznanie

Aaliyah ogromne gratulacje!! Na razie dziewczynki górą!

Mi zostały 2 tygodnie do porodu a wciąż czekamy za łóżeczkiem (zamawialiśmy przez sklep, a nie z allegro).

Dziś piękne słoneczko, wiec wybraliśmy się z małżem na spacerek pod tężnie. Jesień w parku jest piękna! Niestety szybko padły nam baterie w aparacie jak goniłam za wiewiórką (a o zapasowym komplecie oczywiście zapomniałam).

W piątek byłam w szpitalu na ktg - trafiłam na bardzo fajną położną, miałam okazję wypytać się o "zwyczaje" na naszej porodówce. Pytałam m.in. o koszule do rodzenia i kazała mi wziąć na wszelki wypadek swoją bo mają niewiele na stanie i problem jak zjawi się dużo kobiet do porodu.

Życzę Wam miłej niedzieli! Korzystajcie z pogody!!
asiak1981 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-26, 13:18   #730
lisey
Zadomowienie

GG do lisey

no jakie fajne wiadomosci
aaliyah grtulacjek laski:
rewelacja, mamy juz 3 maluszki, i to 2 dziewuszki
edyta ciuszki rewelacyjne i az tyle

tola puf super, kolorek mi sie zwlaszcza podoba

xandra fajna ta sofa, ja bym z kolei poszla w inna strone, i kupila kape w kolorze bezowym, i do tego mase poduszek wlasnie seledynowych, do tego jeszcze kilka drobiazgow w tymze kolorze i byloby fajnie, nie za duzo koloru a tak by pasowalo

no mamusie, zaczelo u nas sie na dobre, ciekawe kto nastepny, ja mam juz 2 tygodnie i tak bym juz chciala tulic swoje malenstwo
a dzis sie moge pochwalic moim cudem, no nie do konca ale zawsze cos, mamy jutro rocznice pierwsza slubu ale robimy uroczysta kolacyjke dzis bo jutro na 20 do pracy idzie moje kochanie.Wiec mialam wczoraj zajety dzionek, i zrobilam torcik, musze ise pochwalic bo to nie lada wyczyn w moim stanie
i przepiekny bukiet
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg roze 019.jpg (106,4 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg roze 005.jpg (70,1 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg roze 002.jpg (49,4 KB, 11 załadowań)

Fasolinka
lisey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-26, 13:35   #731
tola3804
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez poisone Pokaż wiadomość
Tola - pufka super - a jaką masz fajną "piłeczkę" przed sobą
Cytat:
Napisane przez lisey Pokaż wiadomość
tola puf super, kolorek mi sie zwlaszcza podoba

Wiec mialam wczoraj zajety dzionek, i zrobilam torcik, musze ise pochwalic bo to nie lada wyczyn w moim stanie
i przepiekny bukiet
Dziękuję.

Lisey! Piękny torcik!

Miałam nie narzekać, ale to co mnie w nocy spotkało, to już tragedia. Dosłownie. Zgaga przy tym to nic. Wysiadł mi totalnie kręgosłup. Totalnie! Jeszcze tak nigdy nie miałam. Jak wstałam dziś w nocy, to myślałam, że się przewrócę. Gdyby nie łóżko Mikiego, którego się złapałam, to bym się wywaliła. Ból niesamowity. Aż małż się obudził i pytał się, co się stało. Do kibelka szłam dosłownie po meblach i ścianach. Nie byłam w stanie iść o własnych siłach. I tak za każdym razem. KOSZMAR. Teraz jest ciut lepiej, ale tylko ciut. Jak już chodzę, to jakoś chodzę, ale jak mam siąść albo wstać, to znowu to samo... Masakra! Aż mi się wyć chce z bólu...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-26, 13:58   #732
lisey
Zadomowienie

GG do lisey

tola dzieki, jeszcze nie wiem jak smakuje bo do wieczora musi postac w takim stanie, nie wiem jak dlugo sie powstrzymam
biedulko no nie mialas lekkiej nocki,a moze maluszek uciska Cie na na nerw?
lez dzis i odpoczywaj, pozwol innym by sie Toba zajeli, nie nadwyrezaj sie ,poleniuchuj sobie, na pewno jutro bedzie lepiej
ja mialam takie cos 2 miesiace temu, i po scianach chodzilam, i na 3 dzien przeszlo, a jak zadzwonilam do poloznej to mi powiedziala ze to nic, ze tak jest jak dziecko uciska nerw i polecila mi masowac brzuszek i moze wtedy sie ruszy i ulozy inaczej.Moze pomasuj i Ci ulge to przyniesie?
mam taka nadzieje

Fasolinka
Stary 2008-10-26, 14:00   #733
niobe7
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to niobe7

aaliyah - gratuluje i czekam tak samo na zdjecia

w koncu moze sie rozkreci na dobre to ropakowywanie. Nadal czekamy na Ciebie scorpioniec, bo ja jakos tak obstawialm, ze jednak to Ty bedziesz pierwsza a tutaj nawet na podium Ci sie nie udalo zalapac

lisey - sliczny torcik, swoja sline to az na stopach czuje tak mi cieknie na sam widok

A my dzis rozpoczelysmy wietrzenie sie
Karola wlasnie spi sobie smacznie przy balkonie Dzis 15 min, jutro 30 min, pojutrze 45 i potem na spacerek pierwszy moze sie wybierzemy jak bedzie ladna pogoda
niobe7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-26, 14:06   #734
scorpionec
Zakorzenienie

Lokalizacja: "Na peryferiach miasta, gdzie asfalt trawą zarasta..."

lisey ale przysmaki nam tu serwujesz nono podziwiam cie bo ja bym chyba nie dala rady..

tola mam to samo.... możesz podgrzać bolące miejsce termoforem - oczywiście nie za gorącym (ja przykładam kota)

albo położyć sie na boku z kocem między podkulonymi nogami a ręke którą masz na górze połozyc za plecami...

nie wiem na jakiej zasadzie ale to pomaga tylko trzeba troche czasu tak spędzić

niobe ja obstawiałam becie i nadal obie sie turlamy w piątek mam stawic sie w szpitalu na ktg.. i jakoś wydaje mi się ze tak to sie skończy... tzn mała min do piątku bedzie kwatere okupować... w końcu ma rezerwacje do końca miesiąca
scorpionec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-26, 14:23   #735
Paula Szyszka
Zadomowienie

lisey piękny torcik wygląda jak z prawdziwej cukierni ( a nawet lepiej )wzytkiego dobrego z okazji rocznicy i udanej imprezki

tola3804 biedactwo odpoczywaj dużo i niech może maż ci pomasuje troszkę te plecki mi zawsze to pomaga

xandra ja też bym tam jakaś kapę nałożyła i kolorowych poduch a na ścianie może jakieś ramki ze zdjęciami ...

u nas byli troszkę dzisiaj znajomi ze swoją 3 miesięczną dzidzią i znowu nadostawałm ubranek dla małego ten to ma dobrze ciągle coś dostaje później porobię zdjęcia to się pochwalę
Paula Szyszka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-10-26, 15:16   #736
lisey
Zadomowienie

GG do lisey

niobe nie Ty jedna, mi jezor od wczoraj chlapie jak bokserowi (psu), super ze sie odzywasz od czasu do zcasu, buziaczki dla Karolki

scorpionec a moze to bylby pomysl na zrobienie torciku na szybszy porodek? ja pleckow dzis nie czuje, i wczoraj jak polozylam sie na kanapie tak szybko nie zlazlam z niej

paula dzieki,dzieki, nie przesadzajmy, bo az taki piekny nie jest, masa mi nie wyszla bo nie mialam masla wiec margarynke wzielam i jakies to miekkie wyszlo ale jezor Mezowi do tylka uciekal i tylko filowal kiedy skoncze bo moze by sprobowal. Zakazane ma, bo ma byc na deser po obiadokolacji, i lazi teraz i tylko mnie pospiesza

wiec na dzis ja koncze z wizazem, ide robic kaczuszke z pieczareczkami, glodna sie zrobila no i wieczorek blisko.
Trzymajcie sie, jak sie nie odezwe jutro znaczy ze po przytulankach wyladowalismy na porodowce

Fasolinka
Stary 2008-10-26, 15:32   #737
Salomea1
Zadomowienie

aaliyah gratulacje!!!!:dzie kuje-kwiatek:

Lisey - piękny torcik, ale narobiłas mi smaka. Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy.

My dzisiaj byliśmy na spacerku i strasznie się zmęczyłam, ale warto było. Taka piękna pogoda i te kolorki jesieni. Teraz padam na twarz. Idę się połozyc.

Salomea1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-26, 15:48   #738
Nightingle
Raczkowanie

GG do Nightingle

Jejku dziewczyny mega gratulacje dla trójki na podium Widzę, że nabieracie rozpędu... Ale to i dobrze, bo jak się rozpędzicie, to znak że czas leci i że ja też będę bliżej finału A tak mi się już marzy poprzytulanie mojej Julki... a tu jeszcze trochę trzeba poczekać

01.11.2005 Jasio

97-90-86-85-81-82-78-74-72,5-66
Nightingle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-26, 16:02   #739
edyta0131
Raczkowanie

aaliyah serdeczne gratulacje Wracaj do nas z opisem porodu i z fotkami

lisey wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy a co do tortu, to chyba zaraz zjem kawałek na deser

A ja po wczorajszej imprezie to aż mam wyrzuty sumienia:/ Tak strasznie się nażarłam, że wieczorem ruszyć się nie mogłam. W nocy też po ścianach chodziłam

Dziś poszłam z mężem na godzinny spacerek i nawet dałam radę-nie stękałam za często Pogoda taka ładna była, że aż grzech było w domu siedzieć.

A to jeszcze moje zdjęcie z brzuszkiem 35tc -pewnie juz niewiele ich będzie

Jak mój net nabierze przyspieszenia, to może wtedy uda mi sie dołączyc zdjęcie
edyta0131 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-26, 17:30   #740
drobciaa
Raczkowanie

Serdeczne GRATULACJE dla nowych MAMUŚ i MALUSZKÓW!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!:c mok::cm ok:
drobciaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-26, 17:40   #741
"Magdalena"
Rozeznanie

GG do "Magdalena"

No gratuluje kolejnej upieczonej mamusi, sama juz sie przerazilam chociaz mam jeszcze miesiac czasu to posciel niewyprana a ze niewspomne o torbie,

przepraszam ze nie jestem z wami na biezaco ale jakbym chciala teraz kazdej cos odpisac to moglabym sporo namieszac

ale mysle ze teraz to juz bede sie udzielac

A to juz prawie gotowy pokoik strasznie dlugo to trwalo ale ze wzgledu na to ze moj biedny Tz ciagle zapracowany i mial malo czasu na prace w domu a wszystko robil sam no i sa efekty
ostatnie zdjecie to pomysl mojego Tz ktory zamiast lampy zrobil chmurki z halogenami i mam swiatelko w miejscach gdzie chcialam
obrazki to moje dziela tylko zostal mi jeszcze prosiaczek do pomalowania, chce jeszcze cos fajnego kupic na regal bo te miski to tak narazie tylko no i jakis koszyczek
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg komoda.jpg (43,9 KB, 61 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kubus.jpg (25,2 KB, 46 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg lozeczko.jpg (53,9 KB, 48 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg okno.jpg (59,7 KB, 52 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg szafa.jpg (36,6 KB, 50 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg chmurki.jpg (30,3 KB, 50 załadowań)
Stary 2008-10-26, 17:44   #742
drobciaa
Raczkowanie

Dziewczyny ale się za Wami STĘSKNIŁAM!!!!Przepraszam , że ostatnio rzadko tutaj zaglądam, u nas wszystko w porządku, po prostu mieliśmy dość pracowity tydzień, codziennie mieliśmy coś do zrobienia w domku, szukaliśmy brakujących rzeczy, ale efekty są zadowalająceMuszę teraz poczytać co naskrobałyście, żeby być na bierząco
Pozdrawiam wszystkich!!!
Stary 2008-10-26, 18:35   #743
tola3804
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lisey Pokaż wiadomość
tola no nie mialas lekkiej nocki,a moze maluszek uciska Cie na na nerw?
lez dzis i odpoczywaj, pozwol innym by sie Toba zajeli, nie nadwyrezaj sie ,poleniuchuj sobie, na pewno jutro bedzie lepiej
ja mialam takie cos 2 miesiace temu, i po scianach chodzilam, i na 3 dzien przeszlo, a jak zadzwonilam do poloznej to mi powiedziala ze to nic, ze tak jest jak dziecko uciska nerw i polecila mi masowac brzuszek i moze wtedy sie ruszy i ulozy inaczej.Moze pomasuj i Ci ulge to przyniesie?
mam taka nadzieje
Cytat:
tola mam to samo.... możesz podgrzać bolące miejsce termoforem - oczywiście nie za gorącym (ja przykładam kota)

albo położyć sie na boku z kocem między podkulonymi nogami a ręke którą masz na górze połozyc za plecami...

nie wiem na jakiej zasadzie ale to pomaga tylko trzeba troche czasu tak spędzić
Cytat:
Napisane przez Paula Szyszka Pokaż wiadomość
tola3804 biedactwo odpoczywaj dużo i niech może maż ci pomasuje troszkę te plecki mi zawsze to pomaga
Dzięki dziewczyny za słowa pocieszenia. Co do masażu, to niestety nie skutkuje, bo to nie jest ból na zewnątrz, to jest coś wewnątrz i ja mi mąż masuje to miejsce, to ja nic nie czuję... Nie mam termoforu, ale spróbuję z tą pozycją, bo póki co niewiele się zmieniło i boli jak cholera...

Cytat:
Napisane przez Salomea1 Pokaż wiadomość
My dzisiaj byliśmy na spacerku i strasznie się zmęczyłam, ale warto było. Taka piękna pogoda i te kolorki jesieni. Teraz padam na twarz. Idę się połozyc.
Cytat:
Napisane przez edyta0131 Pokaż wiadomość
Dziś poszłam z mężem na godzinny spacerek i nawet dałam radę-nie stękałam za często Pogoda taka ładna była, że aż grzech było w domu siedzieć.
Ja też dziś byłam na spacerku z "lubelskimi żonkami" i chyba bardzo mi to było potrzebne.

Cytat:
Napisane przez "Magdalena" Pokaż wiadomość
A to juz prawie gotowy pokoik strasznie dlugo to trwalo ale ze wzgledu na to ze moj biedny Tz ciagle zapracowany i mial malo czasu na prace w domu a wszystko robil sam no i sa efekty
ostatnie zdjecie to pomysl mojego Tz ktory zamiast lampy zrobil chmurki z halogenami i mam swiatelko w miejscach gdzie chcialam
obrazki to moje dziela tylko zostal mi jeszcze prosiaczek do pomalowania, chce jeszcze cos fajnego kupic na regal bo te miski to tak narazie tylko no i jakis koszyczek
Śliczny!

Wreszcie wszyscy goście sobie poszli... Urodziny mojego męża pt. przygotowywanie cały czwartek i cały piątek, goście w sb i dzisiaj uważam za zakończone. Przygotowałam żarcia jak dla wojska, więc praktycznie wszystko, co się dało powędrowało do zamrażarki, a i tak to, co zostalo mi w lodówce, to chyba przez tydzień nie zjemy... Głupiego robota...
Stary 2008-10-26, 19:10   #744
edyta0131
Raczkowanie

Magdalena pokoik cudny

Tola dobrze, że już masz imprezę za sobą. Teraz to odpoczywaj sobie ile tylko wlezie

Drobciaa dobrze, że już jesteś z nami

Cos tutaj pusto- pewnie wszystkie tvn oglądacie No to i na mnie pora

I jeszcze to zaległe zdjęcie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 25.10.2008 001.jpg (76,5 KB, 63 załadowań)
edyta0131 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-26, 19:48   #745
scorpionec
Zakorzenienie

Lokalizacja: "Na peryferiach miasta, gdzie asfalt trawą zarasta..."

magdalena śliczny pokoik.. bardzo przytulny... powiedz mi kochana gdzie ty ten dwudzielny koszyk dorwałaś? ja poszukuje takiego czegoś na ubranka małej do prania i nigdzie nie mogę dostac... zdradzisz tajemnice? plisss

drobcia dobrze ze jestes z poerotem

edyta super wyglądasz

tola ja dzis siedziałam z termoforkiem i odrazu mi przeszlo.. może weż ciepły prysznic.. albo w wannie posiedz
scorpionec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-26, 20:10   #746
drobciaa
Raczkowanie

Uff, zaległości nadrobione Jejku, aż nie do wiary, że w tak krótkim czasie może się tyle wydarzyć!! Przede wszystkim nasze medalistki!!! Super, że dołączyłyście do niobe7
Teraz tylko patrzeć jak co chwilkę będzie się każda z nas rozdwajała!! Ja już nie mogę się doczekać, już brzuchol wielki i ciężko się poruszać, a i tęsknotki za maleństwem, przytulić już by się chciało do piersi.. jeszcze trochę i marzenie się spełni
Nie dam rady poodpisywać wszystkim dziewczynom, ale przynajmniej wiem co u której się dzieje
Dziękuję za miłe powitanie scorpionec i edyta0131- wyglądasz rewelacyjnie!!!!
Magdalena pokoik prześliczny!!!! Zazdroszczę talentu, piękne malunki, ja poprzyklejałam gotowe kupione w Castoramie też z Kubusiem Puchatkiem i jego ekipą, od razu pokoik taki zabarwiony koloramino i wreszcie narożnika dla Filipka się doczekałamjuż wszystko skompletowane, pozostało tylko czekać, a to czekanie strasznie się dłuuuuży... E, damy radę dziewczynki, dobrze, że mamy już 3 Mamuśki, my też wkrótce do nich dołączymy
Stary 2008-10-26, 20:53   #747
"Magdalena"
Rozeznanie

GG do "Magdalena"

Cytat:
magdalena śliczny pokoik.. bardzo przytulny... powiedz mi kochana gdzie ty ten dwudzielny koszyk dorwałaś? ja poszukuje takiego czegoś na ubranka małej do prania i nigdzie nie mogę dostac... zdradzisz tajemnice? plisss
No pewnie ze moge ale nie wiem czy cie to poratuje bo jak wiesz mieszkam w niemczech i wlasnie tutaj go kupilam w realu,

Cytat:
Napisane przez drobciaa Pokaż wiadomość
Magdalena pokoik prześliczny!!!! Zazdroszczę talentu, piękne malunki, ja poprzyklejałam gotowe kupione w Castoramie też z Kubusiem Puchatkiem i jego ekipą, od razu pokoik taki zabarwiony koloramino i wreszcie narożnika dla Filipka się doczekałamjuż wszystko skompletowane, pozostało tylko czekać, a to czekanie strasznie się dłuuuuży... E, damy radę dziewczynki, dobrze, że mamy już 3 Mamuśki, my też wkrótce do nich dołączymy
Ja niepowiedzialabym ze mam talent sama jestem w szoku ze mi to nawet wyszlo, bo nigdy jakos nic niemalowalam ani nie rysowalam, a tak z glupot na starych tapetach probowalam
Stary 2008-10-27, 07:45   #748
Paula Szyszka
Zadomowienie

cześć śpioszki ja jakoś dzisiaj już od 7 na nogach i nie wiem co ze sobą zrobić a na dworku paskudna pogoda zimno i deszczowo ...

"Magdalena" pokoik jest śliczny!!!!!! napracowałaś się ale efekty są naprawdę super!

drobciaa fajnie że jesteś już z nami

edyta0131 ślicznie wyglądasz i jaki ładny brzusio

tola3804 imprezę masz za sobą a jedzonkiem się nie przejmuj będziesz miała teraz gotowanie z głowy

wklejam parę nowych zdobyczy Igorka pozostałe to zwykłe body i pajace więc nie robiłam zdjęć
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bluza.jpg (55,1 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg body.jpg (56,8 KB, 18 załadowań)
Paula Szyszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-27, 09:35   #749
drobciaa
Raczkowanie

Dzień dobry U nas też dziś nieciekawa pogoda
Paula Szyszka witaj,jak się nudzisz to zaglądaj tutaj może razem coś wymyślimy na jesienną pluchę
A ja dziś miałam kolejny sen o Filipku, bardzo często mi się śni, że już jest z nami
Właśnie siedzę i pilnuję fachowców, którzy montują nam drzwi wejściowe, grr, mam nadzieję, że szybko się uwiną
miłego dzionka!!! buziaki
Stary 2008-10-27, 09:39   #750
drobciaa
Raczkowanie

Dzień dobry dziewczynki!!!
U nas też dziś pochmurno i dżdżysto
Paula Szyszka witaj, jak się nudzisz, to zaglądaj tutaj, może razem coś wymyślimy na jesienną pluchę
A ja znów dziś miałam kolejny sen o Filipku, bardzo często mi się śni, że już jest z nami.
Właśnie siedzę i pilnuję fachowców, którzy montują nam drzwi wejściowe, grr..., mam nadzieję, że szybko się uwiną i sobie pójdą
miłego dzionka, buziaki
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości