|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#721 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie listopadowo-grudniowe 2008 ;)))) część II - rozpakowywanie ;) !!!
Aaliyah G R A T U L A C J E !!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#722 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
NO NO ![]() ![]() ![]()
![]() |
#723 |
Rozeznanie
|
Aaliyah - gratulacje kochana
![]() Tola - pufka super - a jaką masz fajną "piłeczkę" przed sobą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#724 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#725 |
Raczkowanie
|
Niobe7, Mała82 i Aaliyah - GRATULACJE!!!
![]() ![]() ![]() Super że macie już swoje Maleństwa po drugiej stronie brzuszka! Zazdroszczę ![]() Tak jak pozostałe dziewczyny niemogę się doczekać na zdjęcia ![]() Edyta0131 super dużo ciuszków! Tylko żeby się teraz nie okazało że będzie synuś ![]() ![]() Gosiaczek bardzo ładny ten album. Też jestem ciekawa ile ma stron. Podobnie jak któraś z Was w sklepach widziałam tylko takie na 1 rok życia. Ten bardzo mi się podoba ale z zakupem się wstrzymam bo i tak już rodzinka marudzi że prawie wszystko sami kupiliśmy i oni nie będą mieli co kupić małemu jak się urodzi więc nie bedziemy narazie szaleć ![]() A co do rodzenia to po piątkowej wizycie okazało się że synusiowi nie jest wcale tak spieszno na świat. Wcześniej miałam często skurcze i stawianie brzucha nie wspominając już o prawie miesięcznym pobycie w szpitalu na podtrzymaniu bo grozil mi poród przedwczesny. Dostawałam tam fenoterol.Teraz juz dawno odstawiłam a tu cisza ![]() ![]() ![]() Miłego dnia wszystkim Mamusiom. |
![]() ![]() |
![]() |
#726 |
Raczkowanie
|
Aaliyah gratulacje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#727 |
Rozeznanie
|
Aaliyah gratulacje dla brązowej medalistki. Super wiadomość z rana!!! Dużo zdrówka i radości dla całej rodzinki
![]() A jeśli chodzi o ten album to nie wiem skąd ciągle pojawiające się pytanie ile on ma stron?? ![]() ![]() Słoneczne buziaki dla maluszków: tych w łóżeczkach i tych w mamusinych brzuszkach jeszcze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#728 |
Raczkowanie
|
Aaliyah GRATULACJE
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#729 |
Rozeznanie
|
Aaliyah ogromne gratulacje!!
![]() Mi zostały 2 tygodnie do porodu a wciąż czekamy za łóżeczkiem (zamawialiśmy przez sklep, a nie z allegro). Dziś piękne słoneczko, wiec wybraliśmy się z małżem na spacerek pod tężnie. Jesień w parku jest piękna! Niestety szybko padły nam baterie w aparacie jak goniłam za wiewiórką (a o zapasowym komplecie oczywiście zapomniałam). W piątek byłam w szpitalu na ktg - trafiłam na bardzo fajną położną, miałam okazję wypytać się o "zwyczaje" na naszej porodówce. Pytałam m.in. o koszule do rodzenia i kazała mi wziąć na wszelki wypadek swoją bo mają niewiele na stanie i problem jak zjawi się dużo kobiet do porodu. Życzę Wam miłej niedzieli! Korzystajcie z pogody!! |
![]() ![]() |
![]() |
#730 |
Zadomowienie
|
no jakie fajne wiadomosci
aaliyah grtulacje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() rewelacja, mamy juz 3 maluszki, i to 2 dziewuszki edyta ciuszki rewelacyjne i az tyle ![]() tola puf super, kolorek mi sie zwlaszcza podoba ![]() xandra fajna ta sofa, ja bym z kolei poszla w inna strone, i kupila kape w kolorze bezowym, i do tego mase poduszek wlasnie seledynowych, do tego jeszcze kilka drobiazgow w tymze kolorze i byloby fajnie, nie za duzo koloru a tak by pasowalo no mamusie, zaczelo u nas sie na dobre, ciekawe kto nastepny, ja mam juz 2 tygodnie i tak bym juz chciala tulic swoje malenstwo a dzis sie moge pochwalic moim cudem, no nie do konca ale zawsze cos, mamy jutro rocznice pierwsza slubu ale robimy uroczysta kolacyjke dzis bo jutro na 20 do pracy idzie moje kochanie.Wiec mialam wczoraj zajety dzionek, i zrobilam torcik, musze ise pochwalic bo to nie lada wyczyn w moim stanie ![]() ![]() i przepiekny bukiet
#731 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lisey! Piękny torcik! Miałam nie narzekać, ale to co mnie w nocy spotkało, to już tragedia. Dosłownie. Zgaga przy tym to nic. Wysiadł mi totalnie kręgosłup. Totalnie! Jeszcze tak nigdy nie miałam. Jak wstałam dziś w nocy, to myślałam, że się przewrócę. Gdyby nie łóżko Mikiego, którego się złapałam, to bym się wywaliła. Ból niesamowity. Aż małż się obudził i pytał się, co się stało. Do kibelka szłam dosłownie po meblach i ścianach. Nie byłam w stanie iść o własnych siłach. I tak za każdym razem. KOSZMAR. Teraz jest ciut lepiej, ale tylko ciut. Jak już chodzę, to jakoś chodzę, ale jak mam siąść albo wstać, to znowu to samo... Masakra! Aż mi się wyć chce z bólu...
![]() |
#732 |
Zadomowienie
|
tola dzieki, jeszcze nie wiem jak smakuje bo do wieczora musi postac w takim stanie, nie wiem jak dlugo sie powstrzymam
![]() biedulko ![]() lez dzis i odpoczywaj, pozwol innym by sie Toba zajeli, nie nadwyrezaj sie ,poleniuchuj sobie, na pewno jutro bedzie lepiej ja mialam takie cos 2 miesiace temu, i po scianach chodzilam, i na 3 dzien przeszlo, a jak zadzwonilam do poloznej to mi powiedziala ze to nic, ze tak jest jak dziecko uciska nerw i polecila mi masowac brzuszek i moze wtedy sie ruszy i ulozy inaczej.Moze pomasuj i Ci ulge to przyniesie? mam taka nadzieje ![]() ![]()
#733 |
Zadomowienie
|
aaliyah - gratuluje
![]() ![]() w koncu moze sie rozkreci na dobre to ropakowywanie. Nadal czekamy na Ciebie scorpioniec, bo ja jakos tak obstawialm, ze jednak to Ty bedziesz pierwsza ![]() ![]() lisey - sliczny torcik, swoja sline to az na stopach czuje tak mi cieknie na sam widok ![]() A my dzis rozpoczelysmy wietrzenie sie ![]() Karola wlasnie spi sobie smacznie przy balkonie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#734 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: "Na peryferiach miasta, gdzie asfalt trawą zarasta..."
|
lisey ale przysmaki nam tu serwujesz nono
![]() tola mam to samo.... możesz podgrzać bolące miejsce termoforem - oczywiście nie za gorącym (ja przykładam kota) ![]() albo położyć sie na boku z kocem między podkulonymi nogami a ręke którą masz na górze połozyc za plecami... nie wiem na jakiej zasadzie ale to pomaga ![]() ![]() niobe ja obstawiałam becie i nadal obie sie turlamy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#735 |
Zadomowienie
|
lisey piękny torcik
![]() ![]() ![]() tola3804 biedactwo odpoczywaj dużo i niech może maż ci pomasuje troszkę te plecki mi zawsze to pomaga ![]() xandra ja też bym tam jakaś kapę nałożyła i kolorowych poduch a na ścianie może jakieś ramki ze zdjęciami ... u nas byli troszkę dzisiaj znajomi ze swoją 3 miesięczną dzidzią i znowu nadostawałm ubranek dla małego ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#736 |
Zadomowienie
|
niobe nie Ty jedna, mi jezor od wczoraj chlapie jak bokserowi (psu)
![]() scorpionec a moze to bylby pomysl na zrobienie torciku na szybszy porodek? ja pleckow dzis nie czuje, i wczoraj jak polozylam sie na kanapie tak szybko nie zlazlam z niej ![]() paula dzieki,dzieki, nie przesadzajmy, bo az taki piekny nie jest, masa mi nie wyszla bo nie mialam masla wiec margarynke wzielam i jakies to miekkie wyszlo ale jezor Mezowi do tylka uciekal i tylko filowal kiedy skoncze bo moze by sprobowal. Zakazane ma, bo ma byc na deser po obiadokolacji, i lazi teraz i tylko mnie pospiesza wiec na dzis ja koncze z wizazem, ide robic kaczuszke z pieczareczkami, glodna sie zrobila no i wieczorek blisko. Trzymajcie sie, jak sie nie odezwe jutro znaczy ze po przytulankach wyladowalismy na porodowce ![]()
#737 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() Lisey - piękny torcik, ale narobiłas mi smaka ![]() ![]() My dzisiaj byliśmy na spacerku i strasznie się zmęczyłam, ale warto było. Taka piękna pogoda i te kolorki jesieni ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#738 |
Raczkowanie
|
Jejku dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]()
#739 |
Raczkowanie
|
aaliyah serdeczne gratulacje
![]() ![]() ![]() ![]() lisey wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ![]() ![]() A ja po wczorajszej imprezie to aż mam wyrzuty sumienia:/ Tak strasznie się nażarłam, że wieczorem ruszyć się nie mogłam. W nocy też po ścianach chodziłam ![]() Dziś poszłam z mężem na godzinny spacerek i nawet dałam radę-nie stękałam za często ![]() A to jeszcze moje zdjęcie z brzuszkiem 35tc -pewnie juz niewiele ich będzie ![]() Jak mój net nabierze przyspieszenia, to może wtedy uda mi sie dołączyc zdjęcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#740 |
Raczkowanie
|
Serdeczne GRATULACJE dla nowych MAMUŚ i MALUSZKÓW!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#741 |
Rozeznanie
|
No gratuluje kolejnej upieczonej mamusi
![]() ![]() przepraszam ze nie jestem z wami na biezaco ale jakbym chciala teraz kazdej cos odpisac to moglabym sporo namieszac ![]() ale mysle ze teraz to juz bede sie udzielac ![]() A to juz prawie gotowy pokoik strasznie dlugo to trwalo ale ze wzgledu na to ze moj biedny Tz ciagle zapracowany i mial malo czasu na prace w domu a wszystko robil sam no i sa efekty ![]() ostatnie zdjecie to pomysl mojego Tz ktory zamiast lampy zrobil chmurki z halogenami i mam swiatelko w miejscach gdzie chcialam ![]() obrazki to moje dziela tylko zostal mi jeszcze prosiaczek do pomalowania, chce jeszcze cos fajnego kupic na regal bo te miski to tak narazie tylko no i jakis koszyczek ![]()
#742 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny ale się za Wami STĘSKNIŁAM!!!!Przepraszam , że ostatnio rzadko tutaj zaglądam
![]() ![]() ![]() Pozdrawiam wszystkich!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#743 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wreszcie wszyscy goście sobie poszli... Urodziny mojego męża pt. przygotowywanie cały czwartek i cały piątek, goście w sb i dzisiaj uważam za zakończone. Przygotowałam żarcia jak dla wojska, więc praktycznie wszystko, co się dało powędrowało do zamrażarki, a i tak to, co zostalo mi w lodówce, to chyba przez tydzień nie zjemy... Głupiego robota... ![]()
![]() |
#744 |
Raczkowanie
|
Magdalena pokoik cudny
![]() Tola dobrze, że już masz imprezę za sobą. Teraz to odpoczywaj sobie ile tylko wlezie ![]() Drobciaa dobrze, że już jesteś z nami ![]() Cos tutaj pusto- pewnie wszystkie tvn oglądacie ![]() ![]() I jeszcze to zaległe zdjęcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#745 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: "Na peryferiach miasta, gdzie asfalt trawą zarasta..."
|
magdalena śliczny pokoik.. bardzo przytulny... powiedz mi kochana gdzie ty ten dwudzielny koszyk dorwałaś? ja poszukuje takiego czegoś na ubranka małej do prania i nigdzie nie mogę dostac... zdradzisz tajemnice? plisss
drobcia dobrze ze jestes z poerotem ![]() edyta super wyglądasz ![]() tola ja dzis siedziałam z termoforkiem i odrazu mi przeszlo.. może weż ciepły prysznic.. albo w wannie posiedz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#746 |
Raczkowanie
|
Uff, zaległości nadrobione
![]() ![]() Teraz tylko patrzeć jak co chwilkę będzie się każda z nas rozdwajała!! Ja już nie mogę się doczekać, już brzuchol wielki i ciężko się poruszać, a i tęsknotki za maleństwem, przytulić już by się chciało do piersi.. jeszcze trochę i marzenie się spełni ![]() Nie dam rady poodpisywać wszystkim dziewczynom, ale przynajmniej wiem co u której się dzieje ![]() Dziękuję za miłe powitanie scorpionec i edyta0131- wyglądasz rewelacyjnie!!!! Magdalena pokoik prześliczny!!!! Zazdroszczę talentu, piękne malunki, ja poprzyklejałam gotowe kupione w Castoramie też z Kubusiem Puchatkiem i jego ekipą, od razu pokoik taki zabarwiony kolorami ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#747 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#748 |
Zadomowienie
|
cześć śpioszki
![]() ![]() "Magdalena" pokoik jest śliczny!!!!!! napracowałaś się ale efekty są naprawdę super! drobciaa fajnie że jesteś już z nami ![]() edyta0131 ślicznie wyglądasz i jaki ładny brzusio tola3804 imprezę masz za sobą a jedzonkiem się nie przejmuj będziesz miała teraz gotowanie z głowy ![]() wklejam parę nowych zdobyczy Igorka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#749 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() ![]() Paula Szyszka witaj ![]() ![]() A ja dziś miałam kolejny sen o Filipku, bardzo często mi się śni, że już jest z nami ![]() Właśnie siedzę i pilnuję fachowców, którzy montują nam drzwi wejściowe, grr, mam nadzieję, że szybko się uwiną ![]() miłego dzionka!!! buziaki |
![]() ![]() |
![]() |
#750 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry dziewczynki!!!
U nas też dziś pochmurno i dżdżysto ![]() Paula Szyszka witaj ![]() ![]() A ja znów dziś miałam kolejny sen o Filipku, bardzo często mi się śni, że już jest z nami. Właśnie siedzę i pilnuję fachowców, którzy montują nam drzwi wejściowe, grr..., mam nadzieję, że szybko się uwiną i sobie pójdą ![]() miłego dzionka, buziaki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:24.