![]() |
#721 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2010 cz. II
a ja już u TZ jestem
![]() ![]() ale pralki, odkurzacza na pewno mi nie da bo on na szczęście nie traktuje kobiety jak kure domową-ufff ![]()
#722 |
Zakorzenienie
|
a wiecie co Wam powiem, że ja lubie byc kurą domową
![]() ![]() ![]() Moje koleżanki pukały się w głowę jak im to mówiłam, no ale co poradzić.....naprawdę lubię to ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#723 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#724 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do bycia kurą domową to ja powiem inaczej. Ja lubię te obowiązki ale bez przesady ![]() Już się przekonałam, że mój TŻ Łożko sam pościele, pozmywa, poprasuje... śmieci wyniesie.... Na pewno nie pozwolę by przyspawał mnie do domostwa dzieci pieluch pralki i tak dalej Inna sprawa, że pierwszy zakup jaki zamierzam wykonać do naszego domu ... poza łóżkami telewizorami i takimi bzdetami to ... zmywarka.... Co prawda nie mam tipsów.. choć już 2 razy próbowałam....ale jakoś nie uśmiecha mi się po imprezie domowej stanie pół nocy czy pół następnego dnia przy zmywaniu garów.. U nas jak na razie jest prawdziwe partnerstwo.. choć nie ukrywam, że chciałabym wypróbować to partnerstwo na płaszczyźnie długofalowego mieszkania razem.. No i wczoraj się dowiedziałam od teściowej, że widać, że dbam o niego ![]() Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2008-11-02 o 12:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#725 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#726 |
Zakorzenienie
|
no to króciutku macie staż
![]() ![]()
#727 |
Zakorzenienie
|
my z TZcikiem juz mamy obgadany podzial obowiazkow. i tak on bedzie odkurzal, zmywal naczynia (dopoki nie sprawimy sobie zmywarki
![]() ![]() ![]() kazdy bedzie robil to do czego nie ma jakiegos urazu ![]() a poki co zmykam na rowerek, bo TZ podjechal ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#728 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A z tą Twoją przyjaciółką to rzeczywiście nie ciekawie, ja bym na jej miejscu się postawiła bo jak teraz on jej nie pomaga i wszsytko na jej glowie to potem będzie tylko gorzej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#729 |
Zakorzenienie
|
ja nie lubie odkurzać a TZ tak
![]() ![]() ![]()
#731 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie się wydaje, ze te dwa lata to cała wieczność ![]() A zwłaszcza teraz gdy oglądam płytę z wesela TZ kuzynki.... abstrahując od faktu, że bęziemy mieli tego samego kamerzyste (choć na razie musze panu powiedzieć co mi się w jego pracy nie podoba...) no to czuję się tak jakbyśmy już jutro brali ślub.... i ta słoneczna pogoda dzisiejsza za oknem wcale nie pomaga wrócić mi do rzeczywistosci.... jesteś szalona jejeje ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#732 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#733 | |||
Zakorzenienie
|
dzien dobry
ale pieknie za oknem Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() uu to ja jestem ze swoim chyba najkrocej bo 20 miesiecy |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#734 |
Zakorzenienie
|
Zaczynam mieć wątpliwości co do pana kamerzysty.. Jakoś tak .. statycznie strsznie wszystko robił....
W kościele klękał razem ze wszystkimi (a razem z nim.. dość nieporadnie klękał cały obraz)...ucina dość nieumiejętnie sceny...ucinająć przykładowo pierwsze części zdań.. podczas kręcenia rozdawania tortu zamiast kręcić jk bo ja wiem kroją ten tort kręcił jak tańczyła panna młoda ze świadkową i wyobraźcie sobie moją konsternację jak okazało się po dobrych paru minutach, że znudzeni faceci stojący na około panny młodej i świadkowej, wcale nie patryzli jak one tańczą tylko stoją w kolejce po tort.. I pomyśleć że miałą ofertę od pana fotografa na kamerzyste (na weselu przyjaciela TZ był tandem foto plus video) Ten sam pan foto będize robił u nas... ale tż uparł się na kamerzyste od swojej kuzynki bo ładny montaż zrobił... dobrze że to ja mam oba filmy teraz do porównania.. jak TŻ wróci z meczu to mu pokaże.. i zobaczymy moze nie wybierzemy tego od kuzynki tylko od przyjaciela Ja nie wiem jak wy wyobrażacie sobie pracę kamerzysty (może poza lain bo ona to chyba czuje że kamerzysta za kare ![]() Ale ja uważam, że kamerzysta jednak pomimo wszystko powinien lekko wchodzić w interakcję z otoczeniem a nie tylko je rejestrować Nawet przebojowość panny młodej nie była w stanie przekonać mnie do umiejętności tego pana video (przepraszam, że tak pisze jak przedskzolak.. ale jakoś tak mi łatwiej i szybciej isę pisze a Wy i tak zrozumiecie o co chodzi prawda) Wcale nie zalezy mi na tym, żeby jakiś ciągły dialog był, ani żeby wszyscycoś bez przerwy gadali do kamery... ale na przykład mnie podoba się coś takiego jak na przykład goście składają życzenai do kamery dla PM albo choćby ja wiem.. durny zwyczaj (lekko studniówkowy) żegnania pana kamerzysty :P Nie wiem.. wyglądało tak jakby kamerzysta próbował wcielić się w rolę omniscient narrator .. jeśli większość z Was wie o co mi chodzi ![]() NO to na tyle ode mie na ten moment |
![]() ![]() |
![]() |
#735 |
Zakorzenienie
|
no to na prawde krótko, ale to nie jest najwazniejsze
![]()
![]() |
#736 |
Zakorzenienie
|
to moze trzeba poszukac innego kamerzysty,
krotko ale czuje ze to ten ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#737 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() hmm... tak myślę i też mamy staż jak Ty; dwa lata będzie w grudniu ![]() a widzisz, myślałam że chcesz konkretną odpowiedź a nie konkretną osobę |
|
![]() ![]() |
![]() |
#738 |
Zakorzenienie
|
u mnie 2 lata bedzie w lutym
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#739 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny napisałyście pod moją nieobecność ponad 10 stron więc teraz proszę o streszczenie
![]() ja juz z powrotem wróciłam na stancję po przecudownym weekendzie z tżcikiem i smutno mi że już się weenkend skonczyl i ze muszę sama siedziec na tej głupiej stancji.. tak bym się chciała przytulić jeszcze do mojego skarbka.. ![]() jej moze spróbuję poczytac kilka stron tego co napisałyscie ale nie wiem czy dam rade wszystko hehe ![]()
#740 | |
Zadomowienie
|
Witaj Tancerko212!!!
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a tak pozatym to myślę,że nie ważne ile się jest z daną osobą a ważne jest uczucie i to czy chce się być z ta osobą do końca życia ![]() co do tematu "kur domowych" to też nie mam zamiaru taką być i z moim Słonkiem będziemy dzielić się pracą i obowiązkami ![]() ![]() ![]() ![]() znalazłam jeszcze fryzurki ![]() Edytowane przez szana Czas edycji: 2008-11-02 o 16:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#741 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, jak myslicie które fotki są ładniejsze
![]() http://pospieszni.pl/web/plener/ http://www.photodesign.pl/
#742 | ||||
Zakorzenienie
|
wlasnie wrocilam z rowerka. ale dzis pieknie bylo
![]() pojezdzilismy niedaleko klasztoru, w ktorym bedzie nasz slub. takie wyboje, ze juz czuje bol pupy, ktory na szersza skale ujawni sie pewno jutro ![]() i juz wiem gdzie bedzie plener w naturze. wlasnie tam! ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
zeby miec kaca nie trzeba sie upic. wystarczy cala noc poprostu pic (co wcale nie oznacza upicia sie), a ze jestem dosc imprezowa osoba, a to bedzie moja jedna z wazniejszych imprez w zyciu to stronic od alkoholu nie zamierzam ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ja kamerzysty szukam takiego, ktory nie nakreci mi 4-5 godzin filmu tylko np. 2h w formie krotkich klipow z ciekawych momentow. do tego zadnych badziewnych grafik ani discopolowego podkladu tylko najlepiej jakas fajnie dobrana muzyka filmowa ![]() ![]() co do fryzurek to ja zdecydowanie musze miec wszystko spiete zeby nic mi nie latalo po szyi ![]() dobra, ja zmykam pod prysznic, a potem do TZa na romantico wieczor z winkiem i orzeszkami ![]() ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez lain Czas edycji: 2008-11-02 o 16:30 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#743 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny a ja doła mam małego... nie będę wam opowiadać z jakiego powodu bo nawet mnie to nie dotyczy tylko mojego tżta.. chciałabym przytulić się do niego teraz bardzo bardzo mocno a nie moge
![]() zaczęłam nadrabiac troszkę wasze posty weekendowe ale kurde 13 stron nie tak łątwo ![]() widzialam za to ze wklejałyscie swoje pierscioneczki ![]() ![]() ![]() http://www.apart.pl/pl/diamenty,c,1,2,755
21.08.2010 ślub ![]() 02.10.2013 Dzidzia ![]() 26.07.2016 Dzidziol ![]() Edytowane przez tancerka212 Czas edycji: 2008-11-02 o 17:00 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#744 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do mojego wyboru. Ten kamerzysta którego dziś oglądałam Facet podkłąd zrobił fajnie.. ale na przykład nie podobało mi się to, że życzenia przed kosciołem były takie pogonione... jakby oglądane w opcji fast forward.. a muzyka leciałą taka .. no wolna.. W ogóle takie poganianie nie podoba mi się Ja rozumiem, że facet chciał pokazać w miarę wszystkich w miaręszybko.. ale nie przemawia to do mnie.. Msza no ok w miarę pokazał całą a przynajmniej te najważniejsze momenty, ale lekko przedobrzył na przykłąd z pokazywaniem państwa młodych.. nonstop wciąż i wciążz jednego ujęcia jak juz zmienił kąt patrzenia czy coś to tylko na chwile... A jak było wkładanie obrączek, facet wkleił obrazek obrączek leżących na tacy - filmowany przed mszą.. nie przemawia do mnie takie wstawianie.. JA wiem że ma chłopak pomysły - podczas pierwszego tańca .. zrobił zwolnienie obrazu - podczas gdy fonia sżła normalnym torem.. ale jakośtak lekko przekombinowane Co do podkładu Mnie się podoba bo nie jest taki discopolowy - taki.. normalny :P Rubik (ok no to jest sacropolo ale ok :P) Celin Dion, cała masa fajnych piosenek... A te w stylu Jesteśszlaona .. czy tam coś no to były w ramach nagrywania muzyki zastanej na weselu... Takze pod względem muzycznym facet ok.. ale treszta .. lekka kiszka.. Ale ok.. facet ten konkretny film nagrywał te 2 lata temu.. POdjedziemy do niego niedługo i zobacze czy się czegoś nauczył przez te 2 lata ![]() Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2008-11-02 o 17:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#745 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#746 |
Zakorzenienie
|
mi też te drugie bardziej odpowiadają
![]()
#747 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
czytam dalej zaległości zacięcie hehe i znalazłam zdjątko tego pierścionka i powiem ci Angel że to był jedyny pierścionek jaki zapisałam sobie na dysku i jak tż pytał jakie mi sie podobaja to mu go wysłałam ![]() ![]() ![]()
![]() |
#748 |
Adwokat diabła
|
mi mój się podoba jest taki skromny, a ja złota nigdy w życiu nie nosiłam..
![]() cieszę się że masz swój ukochany pierścionek, mi duże oczka się nie podobają (bo każda z klasy chwaliła się takim duużym oczkiem..) jestem skromna i wolę skromne rzeczy ;p
![]() |
#749 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#750 |
Zakorzenienie
|
ale on tylko na tym zdjęciu się duży wydaje. tak naprawdę to główka nie jest duża tylko dużo błysku robi z racji 9-ciu oczek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nadrobilam zaleglosci ale ile mi to czasu zajelo!!!!!!!!! aż zgłodnialam... ale przez dzisiejszy zepsuty humor nawet nie chce mi sie ruszac buzią i jesc..
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:24.