![]() |
#721 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Iza a Ty się czasem do Szczecina nie wybierasz? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#722 | ||||
Wtajemniczenie
|
film spoko, całkiem inny do poprzednich filmów
![]() a dziękuję dziękuję ![]() Cytat:
![]() widzę, że wesele było udane ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dziewczyny przede mną napisały chyba już wszystko. Pamiętaj, że z nami możesz zawsze porozmawiać, wyżalić się, wypłakać. Od nas zawsze dostaniesz wsparcie ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#723 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Piszecie tu jeszcze o jakimś spotkaniu w Kutnie,jestem za i napewno bym się stawiła ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#724 |
Wtajemniczenie
|
Hej Kochane Moje
![]() męczący dzionek dziśiaj dobrze że praca się kończy ![]() Dageciku ![]() ![]() wierzę głęboko że powoli-bo na to potrzeba czasu sytuacja unormuje się choć w miarę. Ty też pewnie uspokoisz się jak zobaczysz swojego Braciszka ![]() ![]() Kasieńko ![]() ![]() Dzasta czekam ![]() Izuniu mnie tez prosze wpisać na listę chętnych na spotkanie ![]() ![]() Sofferko Kinusiu Kasienka Mili Marta Aguniu Izuś Malutka Monia Izka Katey Katia Lulu Dzasta ![]() ![]() a tak wogóle to gdzie się podziały zaginione Mężatki?????????????????? ???????pewnie wiecie o które chodzi-zjawiać Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-11-24 o 19:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#725 |
Zakorzenienie
|
dziewczynki kochane, nie mam czasu teraz z Wami posiedzieć, więc nie nadrobiłam (zrobię to wieczorkiem)
Pochwalę się tylko, że dostałam pracę ![]() dziękuje za kciuki słonka ![]() Zajrzę wieczorkiem ![]()
#726 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#727 |
Wtajemniczenie
|
PM2009 się kłania
![]() Dziewczynki, jako że jesteście doświadczone, podzielcie się Waszymi doświadczeniami z wódką na weselu. No może nie aż tak dosłownie ![]() Jaki zastosowałyście przelicznik na glowę/na parę i ile Wam zostało. Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
#728 |
Wtajemniczenie
|
Mili
![]() ![]() Aguniu ogromne gratulacje ![]() Popscene u mnie było z obsługą ok. 112osób-nie licząc dzieci ![]() ![]() wódki zostało nam ok 15 butelek a kolorówek nic ![]() wesele było 2 dniowe ![]() Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-11-24 o 18:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#729 |
Zakorzenienie
|
daguś
![]() ![]() Doczytałam coś o spotkaniu- ja się oczywiście na to piszę, troche czasu będzie żeby męża urobić ![]() i póki co będzie mnie troszkę mniej na wizażu (ale nie znikam oczywiście). W pracy ciężko będzie mi wchodzić na wizaż, przynajmniej narazie ![]()
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2008-11-24 o 17:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#730 |
Wtajemniczenie
|
wieczorkiem obowiązkowo się proszę meldować Aguniu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#731 |
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczynki kochane jestescie... Od razu mi lepiej
![]() No prosze Agus tak stekalas ze nie masz pracy a tu patrz jedna rozmowa i prace znalazlas a ja sie dalej bujam ![]() "A czy pracyje pani teraz?" "Nie" "Nie?" - spojrzala zdziwionym wzrokiem jakbym popelnila przestepstwo "Nie, bo sie przeprowadzilam i szukam pracy " "acha" W ogole wykazala sie nie znajomoscia mojego CV i tak jakos czulam jakby chciala mnie zlapac na jakims bledzie, no i udalo sie jej to. No ale nie ta to inna, bede szukac dalej. No to Agus z pierwszej wyplaty stawiasz jak to sie mowi hihihh Ooooo Izus Kutno? No pomyslimy pomyslimy, oby bylo cieplej niz teraz ![]() ![]() Tesciowa zalatwila mi wizyte u gastrologa poza kolejnosci i skierowanie od internisty mam doniesc w miedzyczasie ![]() ![]() Popscene mysmy poczatkowo zrobili zakup wodki na 120 osob (wesele)+ poprawiny+bramy -0,5 l na lepka + zapas- kupilismy 12 pudelek po 15 butelek = 180 flaszek, ale pozniej sie okazalo ze na weselu bedzie 80 osob z czego prawie 50% nie piło, a bram byla 1 wiec zostalo nam 6 pudelek do rozdysponowania ( z czego 2 pudelka poszly dla osob piekacych nam ciasto, do meza do pracy i dla tesciowej do pracy). Ponad to mielismy : - wino czerwone i biale (w tym slodkie) w sumie 10 butelek po 5 z kazdego koloru bodajze Sofia; - martini 1 duza butelka - 2 butelki 0,7l zubrowki + sok jablkowy - gin 4 butelki 0,7 + tonic - 5 szampanow(oprocz tych co byly od lokalu na toast ) Gin wyszedl caly, zubrowka tez poszla cala, a win zostalo ze , a szampany poszly ze 2 Edytowane przez daget Czas edycji: 2008-11-24 o 17:56 Powód: bo nie wytluscilam |
![]() ![]() |
![]() |
#732 |
Zakorzenienie
|
dobry wieczorek wszystkim
![]() widze ze tu spotkanie sie organizuje tylko chyba mnie nie bedzie ![]() ![]() ja to okolice Katowic - Sosnowiec dokladnie - czy ktoras z Was mieszka w poblizu?? P.S. no ale mi teraz smutno buuuu |
![]() ![]() |
![]() |
#733 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny ja również piszę sie na spotkanie jak najbardziej tylko prośba aby było właśnie gdzieś kiedyś kiedy temperatury będą powyżej 15 stopni ![]() Daguś współczuję ![]() ![]()
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#734 |
Zakorzenienie
|
elo
![]() ja na uno momentito ![]() mam przepaskudne zapalenie pęcherza i bardzo mnie boli ![]() wzięłam furagin i mam nadzieje, ze mi przejdzie niebawem... ![]() Liluś ![]() Myszko rewelacja!!!!!!!!!!!!!!!! !! ![]() Chcialam Wam wrzucić kilka fotek z weselicha na którym byłam, ale tradycyjnie nic się załadować nie kce!!! ![]() No trudno ![]() Buźka żabcie ![]()
#735 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ad2. fajnie Wam, też bym sobie poskakała na weselichu ![]() ad3. o proszę, bardzo ładny prezent ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() zapomniałam ![]() ![]() ![]() wow ![]() ![]() ![]() ![]() Daguś trzymaj się Słoneczko ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#736 |
Wtajemniczenie
|
Kasieńko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#737 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzięki za radę, jak narazie trochę przeszło ![]() Furagin to mój złoty środek na to.
![]() |
#738 |
Wtajemniczenie
|
maszz rację
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#739 | ||||
Zadomowienie
|
Cudownie
![]() Cytat:
![]() ![]() Ad 2 Dobrze ze dbasz o siebie bo ja jak mam gdzies isc to jestem chora.... Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Lilus dzieki za buziaka ![]() Hi Hi w weekend impreza andrzejowa -> pedze z męzem na tance hulance. To nic ze oboje mamy zjazdy w ten weekend.... Potrzebny chytry plan ![]() Zjadlabym cos ![]() Edytowane przez soffera Czas edycji: 2008-11-24 o 19:45 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#740 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Innej opcji nie masz bo inaczej Lilusia i jej ogrodowy sprzecior sie wykorzysta ![]() A co to za smutki? Sadze Niuniu ze na razie do niej nie dotrzesz. To jest jej reakcja na szok, potrzebuje czasu jedyne co mozesz dla niej zrobic to z nia byc i nic na sile. Chyba ze to nie minie to wtedy tylko psycholog moze jej pomoc Cytat:
![]() ![]() Kuruj pecherzyk, najgorsze jest to ze jak ktos juz raz go zaziebi to juz ma przekichane.... i musi uwazac. Widac Cie cos podwialo A prezent od tesiow bardzo ladny, bo zapomnialam napisac czesniej..... Ja po zareczynach dostalam od tesciow zlote seruszko do lancuszka, na nowa droge zycia ![]() Widze ze ominelam pogadanke o porach roku i urodzinach, wiec ja jestem z 27 stycznia i nie cierpie zimy. Jestem cieplego chowu jak to mawia moj tato i cieplolubny zmarzlak ja nawet w lecie potrafie miec skostniale dlonie... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#741 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny jakieś choróbsko mnie łapie więc zmykam do spanka
![]() i nie smutaskować się proszę grzecznie ![]() Niuniuniau-możesz tylko być przy Niej, blisko na wyciągnięcie ręki, to bardzo pomaga ![]() Sofferko nie kuś jedzonkiem ![]() a dobry planik nigdy nie jest zły ja w wekendos znów pędzę do Męża-coraz bardziej uwielbiam to nasze mieszkanko. Dzastuś ![]() a Kinusia i Agunia obiecały wpaść i cio ![]() dobranoc Łobuziarki ![]() Dagecik-wielgachny uścisk dla Ciebie-wiesz za co ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#742 |
Wtajemniczenie
|
mnie też coś znów chwyta
![]() ![]() a mój Mężuś znów wyjeżdża, normalnie ludzie to sumienia nie mają, żeby w taką pogodę wysyłać ![]() sofferko też mam zjazd w przyszły weekend ![]() ![]() ![]()
![]() |
#743 | ||||
Zakorzenienie
|
no a jak
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() często się zdarza, że po stracie bliskiej osoby wchodzi się w stan "negacji", nie przyjmując do wiadomości tego, co się stało. Jedyne, co możesz zrobić, to być przy niej, po prostu ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() no jestem, jestem. Mężuś kupił winko, żeby oblać ten dzisiejszy sukces, więc mam nadzieję, że rozumiecie ![]() zmykam do spanka, dobranoc skarbki!
![]() |
#744 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() właśnie pożegnałam Sz. i tez już idę lulciu, więc dobrej nocki Słonka ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#745 | ||||
Wtajemniczenie
|
Witam wieczorkiem
![]() ale fajnie ![]() ![]() ![]() a co ty będziesz w tej pracy porabiać, że nie będzie czasu na wizaż ![]() Cytat:
![]() my robiliśmy wesele na 50 osób + obiadek poprawinowy na 20 osób. Kupiliśmy 50 butelek 0,5 Zawiszy, 6 szampanów na powitanie, po 5 butelek wian białego i czerwonego, 2 żubrówki i 2 whisky. Zostały nam 2 szampany, po 2 butelki wina białego i czerwonego. Wódki dużo na weselu nie poszło, zostały 2 na poprawiny, a resztę daliśmy gościom (ok. 20 butelek) jak się z nimi żegnaliśmy. a czemu Ci smutno ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#746 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A tak w ogóle to cześć żonki! Miałam dziś dziwny sen. Śniło mi się, że urodziłam dzidzie, byłam obolała po porodzie i wszyscy mnie odwiedzali. Tylko maleństwa nie widziałam. Kurcze nie lubię takich snów, kiedyś miałam podobny, z tym, że tam widziałam bobaska, był znacznie przyjemniejszy. Może to mój instynkt zaczyna się odzywać i szaleje ![]() Edytowane przez lilka0685 Czas edycji: 2008-11-25 o 07:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#747 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() I zimny ![]() Kominiarze odwalili fuszerkę źle wymierzyli komin (powiedzieli 7 m a nasz ma 8,5 m ![]() Odechciewa się wszystkiego. Piecyk elektryczny ma 750 WAT więc za wiele nie zdziała. Nie kąpiemy się tylko podmywamy bo w łazience jest strasznie zimno i nie chcemy ryzykowac choróbska. Cieplutko jest w łóżku ale nie mam jak tam cały dzień siedzieć. Marudze wam z tym remontem wiem, ale naprawde płakać mi się chce jak na to patrzę. Coś co tata przyjaciółki robi max trzy dni u nas trwa juz7 dni roboczych a to nawet nie połowa za nami. W sumie najgorsze jeszcze przed nim ![]() Obecnie w pokoju dużym mam 15stopni a w kuchni dzieki temu ze grzalam wode na kawe 16,2 ![]()
#748 | |
Zakorzenienie
|
Liluś
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() przytulam Cię Skarbeńku bardzo mocno i ogrzewam termoforkiem ![]() a ja właśnie kawę popijam i próbuję się jakoś ogarnąć, bo ostatnio mam problemy, żeby wstać jak za oknem jeszcze ciemno ![]() miłego dnia Kochane ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#749 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() To czy na zajecia w niedziele dojade to wielka niewiadoma ![]() Na razie po ciuchutko ogladam sobie ogloszenia i bede tworzyc aktualne CV. Tego szukania sie w sumie bardzo boje, ale niestety sytuacja w firmie mnie zmusila i nie mam wyjscia. Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#750 | ||
Zakorzenienie
|
Normalnie Iza codziennie Twoje informacje mnie szokuja. Przeciez w takich warunkach trudno jest normalnie funkcjonowac. A czy tato Waszej kolezanki nie moze wam pomoc? Przeciez to prosi o pomste do nieba. Tylko sie nie rozchorujcie na same swieta.
Cytat:
![]() Cytat:
A ja z herbatka i ciepym kocykiem spogladam na slonko za oknem. A tam pewnie zimno - brrry ... |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:52.