Już nie panny, ale zawsze młode :D - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-24, 10:41   #721
kina2807
Zakorzenienie

Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Bez pośpiechu słonka!! Myślę o wiośnie kiedy dzień jest dłuższy Pomyślcie, popytajcie, zbierajcie pieniążki
Nocleg za ok 20 zł myślę że to nie majątek
Prócz tego dojazd- zawsze mozna kupic bilet weekendowy za 69 zł (dla tych co mieszkają dalej i nie mają zniżek studenckich to sie bardzo opłaca- od piątku o 18:00 do 6:00 w poniedziałek można jeżdzić do woli)
oooo Izuś , dzięki za podpowiedź z tymi biletami weekendowymi, ja nie jeżdżę pociągami, to się kompletnie na tym nie znam, a jeśli chodzi o wiosnę, to będę zbierać kasiorę i namawiać męża, żeby wypuścił mnie na taki wyjazd
Iza a Ty się czasem do Szczecina nie wybierasz?

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-24, 10:58   #722
malutka_24
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez LilStar Pokaż wiadomość
Malutka ściskam Ciebie i Maleństwoi jak tam film?
film spoko, całkiem inny do poprzednich filmów

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
Malutka z porami roku mamy podobnie

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
Malutka gratuluję zostania ciocią
a dziękuję dziękuję

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
Ad.1- Byłam już dawno na Bondzie jak dla mnie rewelka! I efekty i fabuła!!! Podoba mi się przede wszystkim : BRAK NIEZNISZCZALNOSCI AGENTA 007.
Nie to co pice w starych Bondach , gdzie chociażby: auto jedzie po plaży... i robi piskacze oponami
Ad.2- Zgadzam się w 100% z Twoimi odczuciami co do pór roku
widzę, że mamy podobne gusta
widzę, że wesele było udane

Cytat:
Męża nie było za to 10 innych osób Jedlismy przekąseczki- krakersiki z 6 różnymi pastami, hotdogi w cieście francuskim, sałatkę gyros, koreczki różnorakie,ciasto milka a do tego grzane winko lub wódeczka- co kto woli (ja to pierwsze)
Graliśmy w kalambury , przekomarzaliśmy się i takie tam Dostałam piękny przewodnik Pascala po polskich górach, mapę Bieszczad, komplet kieliszków do czerwonego wina, trzy pudełka herbaty lipton (sto torebek) z wielkimi kubkami (uwielbiam zółte kubki)różyczki, bilet do teatrui 3 książki na długie zimowe wieczory
to Ciebie obdarowali

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny.... Wczoraj tu zagladalam ale nie mialam nastroju do pisania..... moje mysli sa caly czas na trasie Swidnik Kaczorow. Caly czas ktos do mnie pisze i pyta sie o mojego brata, prosi aby go pozdrowic i usciskac, a ja .... tak daleko i nie moge tego osobiscie uczynic. Jest mi z tym tak cholernie zle.
Wczoraj poszlismy wieczorem na msze i w pewnym momencie zespol zaspiewal.... "Wzywasz nas Panie do siebie, przed Twoj w niebie tron"... I peklam lzy same mi po policzkach poplynely. Moj maz mnie wtedy tak mocno przytulil ....
Wiecie, gdyby nie Bartek, ktory zginal i wzial uderzenie na siebie to moj brat.... Wiem ze powinnam sie cieszyc ze zyje, ze wraca do zdrowia ale psychika nas wszystkich mocno ucierpiala. Znam tych chlopakow z widzenia i az serce mi sie kroi....

Przepraszam ze z takim smutkiem tu wyskoczylam, ale na razie ciezko mi sie pozbierac i myslec o czyms innym.....
daguś
dziewczyny przede mną napisały chyba już wszystko. Pamiętaj, że z nami możesz zawsze porozmawiać, wyżalić się, wypłakać. Od nas zawsze dostaniesz wsparcie

Cytat:
Hmm dziewoje wy moje. Teraz z innej beczki
Spotkanie.
Znalazłam miejscowość która nie jest jakoś strasznie daleko od żadnej z nas ( w sumie najgorszy dojazd pociagiem mamy my z kasieńką uwaga uwaga proszę o uwagę: KUTNO
Znalazłam też na necie oferty babeczki która ma kwatery prywatne w Kutnie
http://noclegi.interia.pl/teresa,kutno.html

Warszawianki mogą trafić tam pociągiem już w 1:26 h, olsztyn ok 4 h, szczecin 5:10 (bez przesiadki), Katowice ok 5 h, Kielce 4:20 reszta mi się nie zgłaszała,
Aha biorę pod uwagę tylko pociągi pospieszne i osobowe bez ICi EC zatem kochaniutkie nie jest tak źle. Co Wy na to??
kobietki wiecie, że ja bym chętnie przyjechała, ale w mojej obecnej sytuacji raczej to odpada. Na razie śmieję się, że nie nadaję się na wyjście do restauracji, a co dopiero na wyjazd Ale będę z Wami myślami
malutka_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-24, 14:55   #723
lilka0685
Raczkowanie

Cytat:

Hej słońce!
A powiedz mi... czy Ty tam pracujesz? Czy w domku siedzisz?
Może jesteś nieśmiała? Za mało otwarta?
Sęk w tym, żeby poznawać nowych ludzi
Sąsiadów, kolegów z pracy... przecież można poznać kogoś nowego i spędzać z nim wolne chwile.
Zobacz ile fajnych dziewuch się spotkało na tym forum <z różnych zakątków Polski>!
Trzeba się rozejrzeć z pewnością jakaś fajna koleżanka się znajdzie- wystarczy trochę odwagi.
Powodzenia życzę
Pracuję dopiero od tygodnia i są w pracy fajne dziewczyny, ale ja siedzę w biurze a one wpadają na troche i mykają do domów. Fajnie mi się z nimi rozmawia i pewnie zaproponuje jakieś wyjście na piwko, ale chcę je trochę lepiej poznać żeby się tak nie narzucać odrazu, jakbym sieć na nie zarzuciła Mam nadzieję, że będzie dobrze, że z czasem poznam jakąś fajną osóbkę, przy której się będe czuła swobodnie. A za dwa tygodnie jade do mojej psiapsióły i nadrobie wszytskie braki pogaduszkowe A jeszcze mam Was, z czego sie bardzo cieszę

Piszecie tu jeszcze o jakimś spotkaniu w Kutnie,jestem za i napewno bym się stawiła
lilka0685 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-24, 15:07   #724
LilStar
Wtajemniczenie

Hej Kochane Moje

męczący dzionek dziśiaj dobrze że praca się kończy

Dageciku mój kochany-kolejny raz zgadzam się z naszą Izuśiąi wielki buziak dla Niej za te słowa.
wierzę głęboko że powoli-bo na to potrzeba czasu sytuacja unormuje się choć w miarę. Ty też pewnie uspokoisz się jak zobaczysz swojego Braciszkapamiętaj że jesteśmy po to żeby się Razem radować ale też dzielić smutaski i wspierać

Kasieńkopewnie wyglądałaś pięknie a fryzka dodała Ci zmysłowości którą mogłabyć obdzielić pół albo i więcej wizażubuziak dla Ciebie Ślicznotko.

Dzasta czekam

Izuniu mnie tez prosze wpisać na listę chętnych na spotkanie

Sofferko Kinusiu Kasienka Mili Marta Aguniu Izuś Malutka Monia Izka Katey Katia Lulu Dzasta i dla całej reszty oczywiście ściskacze mlaskacze

a tak wogóle to gdzie się podziały zaginione Mężatki?????????????????? ???????pewnie wiecie o które chodzi-zjawiać

Edytowane przez LilStar
Czas edycji: 2008-11-24 o 19:36
LilStar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-24, 15:40   #725
agunia82
Zakorzenienie

dziewczynki kochane, nie mam czasu teraz z Wami posiedzieć, więc nie nadrobiłam (zrobię to wieczorkiem)

Pochwalę się tylko, że dostałam pracę

dziękuje za kciuki słonka

Zajrzę wieczorkiem

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-24, 15:45   #726
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Sofferko Kinusiu Mili Marta Aguniu Malutka Monia Izka Katey Katia Lului dla całej reszty oczywiście ściskacze mlaskacze

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
dziewczynki kochane, nie mam czasu teraz z Wami posiedzieć, więc nie nadrobiłam (zrobię to wieczorkiem)

Zajrzę wieczorkiem

superaśnie gratulacje Aguniu

Mąż i żona...
Stary 2008-11-24, 15:45   #727
popscene
Wtajemniczenie

PM2009 się kłania
Dziewczynki, jako że jesteście doświadczone, podzielcie się Waszymi doświadczeniami z wódką na weselu. No może nie aż tak dosłownie
Jaki zastosowałyście przelicznik na glowę/na parę i ile Wam zostało.
Pozdrawiam!

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-11-24, 17:04   #728
LilStar
Wtajemniczenie

Militęsknię za Tobą

Aguniu ogromne gratulacje

Popscene u mnie było z obsługą ok. 112osób-nie licząc dziecikupowaliśmy 150 butelek 0,5l sobieskiego, 4 koniaki, 12 win słodkich, 12 win półwytrawnych, 2 whisky, 4 malibu, 30 drinków sobieskich po 0,33l-po połowie jabłkowych i arbuzowych, 2 żubrówki,1 metaxę, 1 gin, i na poprawiny 2 skrzynki piwa lech
wódki zostało nam ok 15 butelek a kolorówek nic
wesele było 2 dniowe

Edytowane przez LilStar
Czas edycji: 2008-11-24 o 18:06
LilStar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-24, 17:43   #729
agunia82
Zakorzenienie

daguś dziewczyny wszystko już napisały, ja mogę tylko dodać że podpisuję się ręcami i kończynami dolnymi

Doczytałam coś o spotkaniu- ja się oczywiście na to piszę, troche czasu będzie żeby męża urobić

i póki co będzie mnie troszkę mniej na wizażu (ale nie znikam oczywiście). W pracy ciężko będzie mi wchodzić na wizaż, przynajmniej narazie Ale wieczorkami się bankowo będę pojawiać!

Edytowane przez agunia82
Czas edycji: 2008-11-24 o 17:44
Stary 2008-11-24, 17:52   #730
LilStar
Wtajemniczenie

wieczorkiem obowiązkowo się proszę meldować Aguniu
Stary 2008-11-24, 17:54   #731
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Dzieki dziewczynki kochane jestescie... Od razu mi lepiej

No prosze Agus tak stekalas ze nie masz pracy a tu patrz jedna rozmowa i prace znalazlas a ja sie dalej bujam bez. Ze spoldzielnni mieli dac odpowiedz na tak lub nie do piatku i cisza a dzisiejsza rozmowa nie jestem zachwycona. Babeczka na dzien dobry mnie powalila swoim tekstem

"A czy pracyje pani teraz?"
"Nie"
"Nie?" - spojrzala zdziwionym wzrokiem jakbym popelnila przestepstwo
"Nie, bo sie przeprowadzilam i szukam pracy "
"acha"

W ogole wykazala sie nie znajomoscia mojego CV i tak jakos czulam jakby chciala mnie zlapac na jakims bledzie, no i udalo sie jej to. No ale nie ta to inna, bede szukac dalej. No to Agus z pierwszej wyplaty stawiasz jak to sie mowi hihihh

Ooooo Izus Kutno? No pomyslimy pomyslimy, oby bylo cieplej niz teraz

Tesciowa zalatwila mi wizyte u gastrologa poza kolejnosci i skierowanie od internisty mam doniesc w miedzyczasie . Dostalam skierowanie na multum badan i tableki na jelita. A jesli nic nie bedzie lepiej to mam byc gotowa na ewentualne USG jelit

Popscene mysmy poczatkowo zrobili zakup wodki na 120 osob (wesele)+ poprawiny+bramy -0,5 l na lepka + zapas- kupilismy 12 pudelek po 15 butelek = 180 flaszek, ale pozniej sie okazalo ze na weselu bedzie 80 osob z czego prawie 50% nie piło, a bram byla 1 wiec zostalo nam 6 pudelek do rozdysponowania ( z czego 2 pudelka poszly dla osob piekacych nam ciasto, do meza do pracy i dla tesciowej do pracy). Ponad to mielismy :
- wino czerwone i biale (w tym slodkie) w sumie 10 butelek po 5 z kazdego koloru bodajze Sofia;
- martini 1 duza butelka
- 2 butelki 0,7l zubrowki + sok jablkowy
- gin 4 butelki 0,7 + tonic
- 5 szampanow(oprocz tych co byly od lokalu na toast )

Gin wyszedl caly, zubrowka tez poszla cala, a win zostalo ze , a szampany poszly ze 2

Edytowane przez daget
Czas edycji: 2008-11-24 o 17:56 Powód: bo nie wytluscilam
daget jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-24, 18:20   #732
kotekk81
Zakorzenienie

dobry wieczorek wszystkim

widze ze tu spotkanie sie organizuje tylko chyba mnie nie bedzie a szkoda bo z przyjemnoscia spotkalabym sie z Wami i ja

ja to okolice Katowic - Sosnowiec dokladnie - czy ktoras z Was mieszka w poblizu??

P.S. no ale mi teraz smutno buuuu

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-24, 18:37   #733
niuniuniau
Zadomowienie

Cytat:

Zajrzę wieczorkiem

Aguniu gratuluję . W końcu jakaś dobra wiadomośc

Dziewczyny ja również piszę sie na spotkanie jak najbardziej tylko prośba aby było właśnie gdzieś kiedyś kiedy temperatury będą powyżej 15 stopni

Daguś współczuję i łączę się w bólu, ja od wczoraj chodzę otępiała bo tragedia dotknęła bardzo bliską mi osobę. Zmarła jej mama i choć jej nie znałam to łezki leciały a co najgorsze moja przyjaciółka nie zdążyła jej zobaczyć przed śmiercią, nie dojechała na czas. Dziś ją widziałam, i jestem w szoku bo ona nie przyjmuje do wiadomości co się stało. Temat matki omija szeroki łukiem, zachowuje się jakby nic się nie stało a ja nie mam pojęcia jak do niej dotrzeć
Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków.

http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png
niuniuniau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-24, 18:40   #734
kasienka1985
Zakorzenienie

elo
ja na uno momentito
mam przepaskudne zapalenie pęcherza i bardzo mnie boli
wzięłam furagin i mam nadzieje, ze mi przejdzie niebawem...
Liluś
Cytat:
Myszko rewelacja!!!!!!!!!!!!!!!! !!

Chcialam Wam wrzucić kilka fotek z weselicha na którym byłam, ale tradycyjnie nic się załadować nie kce!!!
No trudno
Buźka żabcie

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-24, 18:45   #735
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
A tak w ogóle to ja też jestem z grudnia! Z którego jesteście???

Byłam na weselichu. Popiłam, pobawiłam się i było fajowsko.

Aaaaaaaaaaaa zapomnialam Wam powiedzieć, że dostałam już od teściów prezent urodzinowo-choinkowy
Dostałam złoty łańcuszek z Marysią - śliczny
ad1. ja tam ze stycznia i to 1 czyli starsza prawie o rok, od tych z grudnia
ad2. fajnie Wam, też bym sobie poskakała na weselichu
ad3. o proszę, bardzo ładny prezent

Cytat:
Witam po weekendzie Byłam w domku Było ...ciepło Bo już zapominalam jak to jest chodzic w krotkim rękawku po mieszkaniu
Obecnie u mnie 16, 1 stopnia- piecyk nagrzał bo jak wstałam było 15,2.
Zaraz uruchomię dogrzewanie( piekarnik w kuchni + wentylator wygrany w promocji Zywiec Zdrój)
Izuś, biedactwo, Ty masz w tym swoim domku prawie "Syberię"

Cytat:
Hmm dziewoje wy moje. Teraz z innej beczki
Spotkanie.
Znalazłam miejscowość która nie jest jakoś strasznie daleko od żadnej z nas ( w sumie najgorszy dojazd pociagiem mamy my z kasieńką uwaga uwaga proszę o uwagę: KUTNO
Znalazłam też na necie oferty babeczki która ma kwatery prywatne w Kutnie
http://noclegi.interia.pl/teresa,kutno.html
o kurczę mamy organizatorkę już sprawdziłam nawet na mapie gdzie to Kutno dokładnie jest tylko mój Mężuś coś nie bardzo jest za tym pomysłem

Cytat:
Dzasta czekam
zapomniałam a już tapeta z pyszczka zmyta więc może jutro

Cytat:
wow superaśnie nasze kciuki są niezawodne

Daguś trzymaj się Słoneczko

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-11-24, 18:46   #736
LilStar
Wtajemniczenie

Kasieńkomam nadz. że choróbsko szybko Ci przejdzie-dużo pij-wypłukasz złe bakterie i pomagają tez nasiadówki z kory dębu
Stary 2008-11-24, 19:03   #737
kasienka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Kasieńkomam nadz. że choróbsko szybko Ci przejdzie-dużo pij-wypłukasz złe bakterie i pomagają tez nasiadówki z kory dębu
Ja też mam taką nadzieję
Dzięki za radę, jak narazie trochę przeszło
Furagin to mój złoty środek na to.

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-24, 19:05   #738
LilStar
Wtajemniczenie

maszz racjęnajlepszy
Stary 2008-11-24, 19:43   #739
soffera
Zadomowienie

Cytat:
Cudownie Widzisz!!!! Ciesze sie niezmiernie bo ja wlasnie sie przymierzam do szukania nowej pracy. Ale na razie cichosza

Cytat:
Dzieki dziewczynki kochane jestescie... Od razu mi lepiej

No prosze Agus tak stekalas ze nie masz pracy a tu patrz jedna rozmowa i prace znalazlas a ja sie dalej bujam bez. Ze spoldzielnni mieli dac odpowiedz na tak lub nie do piatku i cisza a dzisiejsza rozmowa nie jestem zachwycona. Babeczka na dzien dobry mnie powalila swoim tekstem

"Nie"
"acha"

W ogole wykazala sie nie znajomoscia mojego CV i tak jakos czulam jakby chciala mnie zlapac na jakims bledzie, no i udalo sie jej to. No ale nie ta to inna, bede szukac dalej. No to Agus z pierwszej wyplaty stawiasz jak to sie mowi hihihh

Tesciowa zalatwila mi wizyte u gastrologa poza kolejnosci i skierowanie od internisty mam doniesc w miedzyczasie . Dostalam skierowanie na multum badan i tableki na jelita. A jesli nic nie bedzie lepiej to mam byc gotowa na ewentualne USG jelit
Ad 1 No to trzymamy dalej
Ad 2 Dobrze ze dbasz o siebie bo ja jak mam gdzies isc to jestem chora....

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
dobry wieczorek wszystkim
widze ze tu spotkanie sie organizuje tylko chyba mnie nie bedzie a szkoda bo z przyjemnoscia spotkalabym sie z Wami i ja
ja to okolice Katowic - Sosnowiec dokladnie - czy ktoras z Was mieszka w poblizu??

Mieszkam w Rybniku wiec prosze nie ryczec A Mili w Katowicach

Cytat:
Napisane przez niuniuniau Pokaż wiadomość
Daguś współczuję i łączę się w bólu, ja od wczoraj chodzę otępiała bo tragedia dotknęła bardzo bliską mi osobę. Zmarła jej mama i choć jej nie znałam to łezki leciały a co najgorsze moja przyjaciółka nie zdążyła jej zobaczyć przed śmiercią, nie dojechała na czas. Dziś ją widziałam, i jestem w szoku bo ona nie przyjmuje do wiadomości co się stało. Temat matki omija szeroki łukiem, zachowuje się jakby nic się nie stało a ja nie mam pojęcia jak do niej dotrzeć
Matko kolejne smutne wiesci....

Cytat:
elo
ja na uno momentito
Liluś

Chcialam Wam wrzucić kilka fotek z weselicha na którym byłam, ale tradycyjnie nic się załadować nie kce!!!
No trudno
Buźka żabcie
Furagin górą Dawaj kurka te foty Znam ludowy sposob na pecherz -> butelka z goraca woda miedzy nogi. Tzn cos takiego mi sie kojarzy

Lilus dzieki za buziaka

Hi Hi w weekend impreza andrzejowa -> pedze z męzem na tance hulance. To nic ze oboje mamy zjazdy w ten weekend.... Potrzebny chytry plan

Zjadlabym cos

Edytowane przez soffera
Czas edycji: 2008-11-24 o 19:45
soffera jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-24, 19:49   #740
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
daguś dziewczyny wszystko już napisały, ja mogę tylko dodać że podpisuję się ręcami i kończynami dolnymi
Cytat:
Daguś współczuję i łączę się w bólu,
Cytat:

Dzieki ... Po malu ale dam rade
Cytat:
Ale wieczorkami się bankowo będę pojawiać!
Innej opcji nie masz bo inaczej Lilusia i jej ogrodowy sprzecior sie wykorzysta
Cytat:
A co to za smutki?

Cytat:
a ja nie mam pojęcia jak do niej dotrzeć
Sadze Niuniu ze na razie do niej nie dotrzesz. To jest jej reakcja na szok, potrzebuje czasu jedyne co mozesz dla niej zrobic to z nia byc i nic na sile. Chyba ze to nie minie to wtedy tylko psycholog moze jej pomoc

Cytat:
No trudno
Oooo Kasience znowu blokade na foteczki zrobili .... cos mi sie wydaje ze administrator cos Cie nie lubi
Kuruj pecherzyk, najgorsze jest to ze jak ktos juz raz go zaziebi to juz ma przekichane.... i musi uwazac. Widac Cie cos podwialo
A prezent od tesiow bardzo ladny, bo zapomnialam napisac czesniej..... Ja po zareczynach dostalam od tesciow zlote seruszko do lancuszka, na nowa droge zycia

Widze ze ominelam pogadanke o porach roku i urodzinach, wiec ja jestem z 27 stycznia i nie cierpie zimy. Jestem cieplego chowu jak to mawia moj tato i cieplolubny zmarzlak ja nawet w lecie potrafie miec skostniale dlonie...
Stary 2008-11-24, 20:15   #741
LilStar
Wtajemniczenie

Dziewczyny jakieś choróbsko mnie łapie więc zmykam do spanka

i nie smutaskować się proszę grzecznie

Niuniuniau-możesz tylko być przy Niej, blisko na wyciągnięcie ręki, to bardzo pomagatrzymaj się

Sofferko nie kuś jedzonkiemi kciuki za znalezienie nowej pracy
a dobry planik nigdy nie jest zły

ja w wekendos znów pędzę do Męża-coraz bardziej uwielbiam to nasze mieszkanko.

Dzastuś

a Kinusia i Agunia obiecały wpaść i ciotęskno mi za tym naszym gwarem

dobranoc Łobuziarki

Dagecik-wielgachny uścisk dla Ciebie-wiesz za co
Stary 2008-11-24, 20:39   #742
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyny jakieś choróbsko mnie łapie więc zmykam do spanka
mnie też coś znów chwyta taka rozbita jestem, zatoki bolą i jeszcze PMS szaleje

a mój Mężuś znów wyjeżdża, normalnie ludzie to sumienia nie mają, żeby w taką pogodę wysyłać

sofferko też mam zjazd w przyszły weekend ale Ty imprezowa dziewczyna ja już w "tym wieku", bym chyba nie wysiedziała w niedzielę na uczelni po imprezce, więc Andrzejki będą spokojne, nawet bardzo

Stary 2008-11-24, 21:19   #743
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
wieczorkiem obowiązkowo się proszę meldować Aguniu
no a jak

Cytat:

"Nie"
"acha"

słonko, znajdziesz pracę i Ty, ja swoje cv do tej firmy wysłałam na początku września, najpierw je odrzucili, a teraz przyjęli mnie do pracy nawet bez rozmowy kwalifikacyjnej- przedstawili warunki i spytali czy mi to odpowiada. Powiedziałam, że tak, i zaczęłam pracować trzymam nadal

Cytat:
Aguniu gratuluję . W końcu jakaś dobra wiadomośc

często się zdarza, że po stracie bliskiej osoby wchodzi się w stan "negacji", nie przyjmując do wiadomości tego, co się stało. Jedyne, co możesz zrobić, to być przy niej, po prostu

Cytat:

Myszko rewelacja!!!!!!!!!!!!!!!! !!

Cytat:

wow superaśnie nasze kciuki są niezawodne

są niezastąpione!!!!!!!

Cytat:
Napisane przez soffera Pokaż wiadomość
Cudownie Widzisz!!!! Ciesze sie niezmiernie bo ja wlasnie sie przymierzam do szukania nowej pracy. Ale na razie cichosza

trzymać już kciuki?

Cytat:

no jestem, jestem. Mężuś kupił winko, żeby oblać ten dzisiejszy sukces, więc mam nadzieję, że rozumiecie

zmykam do spanka, dobranoc skarbki!

Stary 2008-11-24, 21:27   #744
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
no jestem, jestem. Mężuś kupił winko, żeby oblać ten dzisiejszy sukces, więc mam nadzieję, że rozumiecie
zmykam do spanka, dobranoc skarbki!
aaaaaa... jeśli to tak to rozumiemy dobranoc

właśnie pożegnałam Sz. i tez już idę lulciu, więc dobrej nocki Słonka

Stary 2008-11-24, 22:20   #745
malutka_24
Wtajemniczenie

Witam wieczorkiem

Cytat:
ale fajnie
a co ty będziesz w tej pracy porabiać, że nie będzie czasu na wizaż

Cytat:
Napisane przez popscene Pokaż wiadomość
PM2009 się kłania
Dziewczynki, jako że jesteście doświadczone, podzielcie się Waszymi doświadczeniami z wódką na weselu. No może nie aż tak dosłownie
Jaki zastosowałyście przelicznik na glowę/na parę i ile Wam zostało.
Pozdrawiam!
witaj
my robiliśmy wesele na 50 osób + obiadek poprawinowy na 20 osób. Kupiliśmy 50 butelek 0,5 Zawiszy, 6 szampanów na powitanie, po 5 butelek wian białego i czerwonego, 2 żubrówki i 2 whisky. Zostały nam 2 szampany, po 2 butelki wina białego i czerwonego. Wódki dużo na weselu nie poszło, zostały 2 na poprawiny, a resztę daliśmy gościom (ok. 20 butelek) jak się z nimi żegnaliśmy.

Cytat:
a czemu Ci smutno

Cytat:
elo
ja na uno momentito
kuruj się kuruj

Cytat:
Napisane przez soffera Pokaż wiadomość
Hi Hi w weekend impreza andrzejowa -> pedze z męzem na tance hulance. To nic ze oboje mamy zjazdy w ten weekend.... Potrzebny chytry plan
my na Andrzejki wybieramy się do męża kuzyna. Będzie około 10 osób, ale towarzystwo wesołe

Cytat:
wydaje mi się, że póki do niej nie dotrze ta wiadomość to za dużo nie możesz zrobić. Potem po prostu bądź przy niej i służ ramieniem i rękawem na wypłakanie się.
malutka_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-25, 07:35   #746
lilka0685
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
my na Andrzejki wybieramy się do męża kuzyna. Będzie około 10 osób, ale towarzystwo wesołe
A my weekendzik ostatkowy spędzamy w domu, z tymże zjeżdża się cała młoda część mojej rodzinki, więc będzie wesoło. Dobrze, że w piwnicy ostał się kartonik z wódką weselną, przyda się jak znalazł

A tak w ogóle to cześć żonki! Miałam dziś dziwny sen. Śniło mi się, że urodziłam dzidzie, byłam obolała po porodzie i wszyscy mnie odwiedzali. Tylko maleństwa nie widziałam. Kurcze nie lubię takich snów, kiedyś miałam podobny, z tym, że tam widziałam bobaska, był znacznie przyjemniejszy. Może to mój instynkt zaczyna się odzywać i szaleje

Edytowane przez lilka0685
Czas edycji: 2008-11-25 o 07:36
lilka0685 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-25, 07:39   #747
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Dzień dobry
I zimny
Kominiarze odwalili fuszerkę źle wymierzyli komin (powiedzieli 7 m a nasz ma 8,5 m ), przez nich zamówiliśmy za krótki wsad kominowy zatem remont się znowu przeciągnie bo trzeba czekac na dorobienie wkładu. Nasz instalator przychodzi sobie jak chce a nikt inny nie ma czasu konczyc tego co on zaczął. Jednym słowem PAT.
Odechciewa się wszystkiego. Piecyk elektryczny ma 750 WAT więc za wiele nie zdziała. Nie kąpiemy się tylko podmywamy bo w łazience jest strasznie zimno i nie chcemy ryzykowac choróbska. Cieplutko jest w łóżku ale nie mam jak tam cały dzień siedzieć.
Marudze wam z tym remontem wiem, ale naprawde płakać mi się chce jak na to patrzę. Coś co tata przyjaciółki robi max trzy dni u nas trwa juz7 dni roboczych a to nawet nie połowa za nami. W sumie najgorsze jeszcze przed nim
Obecnie w pokoju dużym mam 15stopni a w kuchni dzieki temu ze grzalam wode na kawe 16,2
Stary 2008-11-25, 08:40   #748
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Liluś nie bij, ja z mężulkiem czas spędzałam i superową knigę czytałam, staram sie nie korzystać z kompa w domu, tylko w pracy, żeby popołudniami z mężem razem poprzebywać
Cytat:
Dzień dobry
I zimny
Kominiarze odwalili fuszerkę źle wymierzyli komin (powiedzieli 7 m a nasz ma 8,5 m ), przez nich zamówiliśmy za krótki wsad kominowy zatem remont się znowu przeciągnie bo trzeba czekac na dorobienie wkładu. Nasz instalator przychodzi sobie jak chce a nikt inny nie ma czasu konczyc tego co on zaczął. Jednym słowem PAT.
Odechciewa się wszystkiego. Piecyk elektryczny ma 750 WAT więc za wiele nie zdziała. Nie kąpiemy się tylko podmywamy bo w łazience jest strasznie zimno i nie chcemy ryzykowac choróbska. Cieplutko jest w łóżku ale nie mam jak tam cały dzień siedzieć.
Marudze wam z tym remontem wiem, ale naprawde płakać mi się chce jak na to patrzę. Coś co tata przyjaciółki robi max trzy dni u nas trwa juz7 dni roboczych a to nawet nie połowa za nami. W sumie najgorsze jeszcze przed nim
Obecnie w pokoju dużym mam 15stopni a w kuchni dzieki temu ze grzalam wode na kawe 16,2
Izuś
przytulam Cię Skarbeńku bardzo mocno i ogrzewam termoforkiem, mam nadzieję, że ten remont skończy się jak najszybciej

a ja właśnie kawę popijam i próbuję się jakoś ogarnąć, bo ostatnio mam problemy, żeby wstać jak za oknem jeszcze ciemno

miłego dnia Kochane

Mąż i żona...
Stary 2008-11-25, 09:39   #749
soffera
Zadomowienie

Cytat:
sofferko też mam zjazd w przyszły weekend ale Ty imprezowa dziewczyna ja już w "tym wieku", bym chyba nie wysiedziała w niedzielę na uczelni po imprezce, więc Andrzejki będą spokojne, nawet bardzo
Kuruj sie Skarbie
To czy na zajecia w niedziele dojade to wielka niewiadoma

Cytat:
trzymać już kciuki?
Na razie po ciuchutko ogladam sobie ogloszenia i bede tworzyc aktualne CV. Tego szukania sie w sumie bardzo boje, ale niestety sytuacja w firmie mnie zmusila i nie mam wyjscia.

Cytat:
Dzień dobry
I zimny
Myszko a nie macie jakiegos znajomego zeby Wam to skonczyl? Niech mezus popyta w pracy albo cos.... Chociaz z drugiej strony u mnie robili 3 miesiace lazienke (2m*3m) i byla to firma znajomego od tesciowej. Ilez mozna marznac?! Niech maz ich do pionu ustawi i tyle.
soffera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-25, 09:45   #750
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
Dzień dobry
I zimny
Normalnie Iza codziennie Twoje informacje mnie szokuja. Przeciez w takich warunkach trudno jest normalnie funkcjonowac. A czy tato Waszej kolezanki nie moze wam pomoc? Przeciez to prosi o pomste do nieba. Tylko sie nie rozchorujcie na same swieta.

Cytat:
Napisane przez lilka0685 Pokaż wiadomość
Śniło mi się, że urodziłam dzidzie, byłam obolała po porodzie i wszyscy mnie odwiedzali. Tylko maleństwa nie widziałam. Kurcze nie lubię takich snów, kiedyś miałam podobny, z tym, że tam widziałam bobaska, był znacznie przyjemniejszy. Może to mój instynkt zaczyna się odzywać i szaleje
I moze tak byc. Czesto jest tak ze ja o czyms myslisz albo zrzucasz w glab aby nie myslec to podswiadomosc to pozniej przywoluje

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
a ja właśnie kawę popijam i próbuję się jakoś ogarnąć, bo ostatnio mam problemy, żeby wstać jak za oknem jeszcze ciemno
Wierze Ci, moj maz ledwo wstaje z lozka o 5 rano. I tylko slysze jeszcze 5 min ... jeszcze 5.

A ja z herbatka i ciepym kocykiem spogladam na slonko za oknem. A tam pewnie zimno - brrry ...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości