|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#721 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Największe Wizażowe Gaduły - Panny Młode 2009, cz. VII
kaema zazdroszcze, ja jeszcze 1,5 h wykończę się tu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#722 | |
Zakorzenienie
|
jakie określenie
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a mi nudno TŻ przyjedzie po pracy dopiero ![]() ![]() ![]()
![]() |
#723 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() PS. zła jestem, dostalam mandat ![]() ![]()
I proszę Cię Aniele Stróżu mój, nie mrugaj, bo wtedy sypie mi się życie... Edytowane przez Strobiluska Czas edycji: 2008-11-28 o 19:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#724 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() Produkujecie strasznie duzo ![]() Jaga w takim razie gratuluje spadku wagi ![]() ![]() Udanej zabawy ![]() Daysy, trzymam ![]() ![]() Euforiaa, ja tez chce linka ![]() ![]() Co do tych ukladow tanecznych to hmmm jak dla mnie: po pierwsze najczesciej za dlugo trwaja, po drugie nie kazdy wykonuje cos w rytm muzyki, wiec ja raczej jestem na nie... Ok, biore sie za ukladanie puzzli z J ![]()
![]() |
#725 |
Zakorzenienie
|
heloł
![]() nie było mnie od srody a tu tyle nowych postów.... zaraz bede nadrabiac chcialam tylko napisac MOTLEy, ze te nauki zaczynaja sie w niedziele o 17.00 |
![]() ![]() |
![]() |
#726 |
Zakorzenienie
|
zgadnij_MS, dzieki
![]() Strobiluska, to nie trzeba bylo przyjmowac. Najwyzej poszalbys do sadu. To nic strasznego (sama ostatnio po nich latam, bo sie ciagle kloce z ZUSem ![]() ![]()
#727 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
za co ci dali mandat?? ja chcę zdjęcia po ślubie w tym samym dniu widziałam zdjęcia koleżanki kilka dni po ślubie już nie wyglądała tak bajecznie nie ten wygląd co w ten dzień i i jak piszesz emocje
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#728 |
Wtajemniczenie
|
ej nadrobiłam a teraz czekam aż TŻ się wykąpie coś wisi nad nami bo chyba kłótnia się szykuje, ale udam że idę spać i ic się nie odezwę.
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
![]() ![]() |
![]() |
#729 |
Wtajemniczenie
|
No więc obrączki są piękne
![]() ![]() ![]()
#730 |
Wtajemniczenie
|
No to fajnie ciekawe kiedy my się wybierzemy po obrączki, podejrzewam że gdzieś w styczniu lub w lutym.
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
![]() ![]() |
![]() |
#731 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dobrej zabawy ![]() piękne te karteczki ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#732 |
Zakorzenienie
|
OMG, weekedn, a ja obudziłam się po 7:30
![]() Pogoda kiepska - pada deszcz... A dzisiaj mała parapetówka na nowym M ![]()
#733 |
Zadomowienie
|
hej wpadlam na chwilke zeby sie pochwalic ze nauki przedslubne mamy juz za soba <jupii> kolejna rzecz ktora moge odkreslic z listy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#734 | |
Zakorzenienie
|
Hej Kobietki
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#735 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#736 |
Zakorzenienie
|
Witam moje kochane Gwiazdki
![]() Wczoraj od razu po pracy poszłam z mamą do tego tesco na zakupy... chciałam z nią pogadać o tym fotografie i w ogóle mówię jej że chyba zrobimy tak że najpierw błogosławieństwo, potem plener a potem msza, a ona wyskoczyła do mnie :" To żeś se wymysliła to Ty nie wiesz że duzo ludzi przychodzi pod dom Pani Mlodej na blogosławieństwo i jak nie wiedzą dokładnie gdzie kościół to co ja będę z tymi ludzmi robiła??? Poza tym co jest dla Ciebie najwazniejsze tylko ten plener???? Poza tym to i tak zrobisz jak cchesz a po drugie to na zakupach jesteśmy nie mam zamaru z Tobą dyskutować!!!!!" No kurdę aż się poryczałam w tym sklepie. Poza tym zaczęłam jej mówić że ta moja szefowa likwiduje ten sklep i że będę wystawiać te ciuchu co nie zejdą na wyprzedaży przez allegro. A on na to "to Ty nie wiesz że jak będziesz na all wystawiać to podatki będziesz płacić ??? " a ja mówię że to z jej konrta będzie nie z mojego poza tym mówię że wtedy miała bym nielimitowany czas pracy bo przeciez to ode mnie będzioe zależało czy wystawię 100 aukcji w ciągu tygodnia czy miesiąca , a ona na to "Ty to jesteś niepoważna ty chyba naprawdę se sprawy nie zdajesz jaki to jest ten handel przez all!? W sklepie Wam się 100 rzeczy nie sprzeda w internecie za tydzien????" Poprostu mnie nie zrozumiała bo ja mówię że wystwianie rzeczy a ich sprzedaz to 2 różne rzeczy! a mama na to " no właśnie" to nie pra na dyskusje tylko na zakupy!!!!!" Wkurzyłam sie bo mnie to dobija że ona czegoś nie załapie a wydziera się na mnie albo mówi taki swoim chamskim tonem!!!! Wielkie pretensje miała do mnie o wszytsko! Zamiast mi coś pomoc to wciąż słyszę " rób jak chcesz " a ja oczekuję od niej wsparcia i rady wciąz jej o tym mówię.... a ona nie wiem jakaś dziwna się zrobiła ostatnio ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#737 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#738 |
Zadomowienie
|
czesc dziewczyny.My mamy dwa plenery.Jeden w dzień ślubu na łonie natury tzn w trawie hihi.bARDZO PODOBAJą MI SIę TAKIE LEżąCE ZDJęCIA W TRAWIE WśRóD KWIATóW.a DZIEń PO WESELU MAMY DRUGą SESJE NA PLAżY.WTEDY ZDJęCIA WYJDą BARDZIEJ NATURALNIE BO NIE BęDZIEMY SIę MARTWIć O STROJE.MOżEMY TAżAC SIę PO PIASKU I KAPAć W WODZIE.KOSZT DWóCH PLENERóW KOSZTUJE NAS 1200Zł.jEżELI W KWIETNIU NATURA SIę NIE OBUDZI TO PIERWSZY PLENER ZROBIMY GDZIES NA STARóWCE ALBO PRZY OPUSZCZONYM ZAMKU
W końcu się doczekałam ![]() Michalinka jest już na świecie ![]() Edytowane przez iza240 Czas edycji: 2008-11-29 o 09:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#739 |
Zakorzenienie
|
Wiesz Martucha myslę że miała wczoraj o cos zły humor i moja mama jest najukochańsza na świecie i myślę , że to wczorajsze zdarzenie nie spowoduję że będe mysleć o niej że "jest popieprzona" poprostu brakuje mi teraz pogadania z kimś i uzgodnienia czegoś ale niestety na nikogo nie mogę liczyć
![]() Proszę nie wyrażaj się tak bardzo drastycznie bo myslę że nie było by Ci miło gdyby ktoś napisał tak o Twojej mamie... jak Ty napisałaś o mojej . Bez względu na jej wczorajsze zachowanie jest moją mamą i należy jej się czasunek. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#740 |
Zakorzenienie
|
Daysy85 współczuję
![]() martucha84 nie tak ostro... to mama Daysy85 ![]()
#741 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#742 |
Zadomowienie
|
Ja obiecałam sobie że moja mama nie będzie o niczym decydować ale jakoś nie moge jej zwrócić uwagi.w końcu to moja mama.jak ma głupii pomysł albo dziwną radę to delikatnie jej to mówię.ale sukienkę wybrałyśmy zgodnie.ta sama nam się podobałaTAKA MAłA PROśBA......MIEJMY WIęCEJ SZACUNKU!FORUM NIE JEST PO TO ZEBY OBRAżAC:/
W końcu się doczekałam ![]() Michalinka jest już na świecie ![]() Edytowane przez iza240 Czas edycji: 2008-11-29 o 09:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#743 |
Zakorzenienie
|
ja jade na studia wrócę chyba dopiero w pon musze nacieszyć się TŻ
![]() ![]()
![]() |
#744 |
Zakorzenienie
|
Fakt zrobiło mi się trochę przykro i byłam zszokowana....
Ale cóż może Martucha też ma dziś nienajlepszy dzień .... ![]() A co do mojej mamy to dziś mi się pytała czy idziemy za sukienką czy ide dziś do pracy... Moja mama tak jak juz Wam pisałam nie jest najłodsza i czasem sa dla niej rzeczy niewyobrażalne tj. szukanie sali 2 lata przed slubem , wczesniej też nie mogła zrozumieć jak to przecież jest tyle sukienek na mieście i salonów w kótórych wiszą sukienki jak to tyle czasu potrzeba żeby kupic suknie??? Dopiero Pani na Targach wytłumaczyła to mojej mamie... Jak na osobę starsza moja mama nie jest jakaś ociemniała bo siedzi na necie , wyszukuje sobie info itd. Jest bardzo mądra i w ogóle... ale jak ona brała ślub to wszytsko mozna było skręcic w 2 miesiące i wydaję mi się że to przez to jest taka "w tym zakręcona" i mysli że zwariowalam na punkcie slubu.... |
![]() ![]() |
![]() |
#745 |
Zadomowienie
|
śliweńka nawzajem
![]()
W końcu się doczekałam ![]() Michalinka jest już na świecie ![]() Edytowane przez iza240 Czas edycji: 2008-11-29 o 09:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#746 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
przykro mi z powodu tej sytuacji z mamą... czasami tak jest, że chcemy się czymś podzielić z bliską osobą a ona dziwnie reaguje ![]() Nie chcę bronić martuchy ale dla mnie to co napisała zabrzmiało jakby skrytykowała raczej Twoją teściową niż mamę ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#747 |
Rozeznanie
|
Daysy, ja w sumie zgadzam się z Twoją mamą- jak zrobicie sobie ten plener od razu to ona zostanie ze wszystkim na głowie, a poza tym jednak w dniu ślubu młoda para powinna też zajmować się gośćmi! a plener spokojnie mozecie zrobić nastepnego dnia- jakos nie wierzę, że emocje opadną w niedziele
![]() Co do sprzedaży na allegro- pomysł trochę ryzykowny (zależy od uczciwości Twojej szefowej czy będzie tak jak Ci powiedziała), ale wiesz- tak naprawdę to powinnaś po prostu wyjaśnić mamie, że Urząd Pracy i tak będzie Ci płacił te 650 zł a oprócz tego możesz mieć dodatkowy zysk z utargu. To ją powinno przekonać ![]() ![]()
#748 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#749 |
Wtajemniczenie
|
Ale jestem zła. Byłam na makijażu i co? I wszystko pięknie, ale zrobiła ze mnie murzyna. Zamiast podkreślić moją jasną karnację, przyciemniła mi ją i mam tapetę na buzi. A sama mówiła, że zrobi tak, żeby nie było tego efektu. Ale czego się spodziewać po babce, która jest żywą reklamą solarium. No i pięknie by było, jakbym miała ciemną karnację. Tak to nie wiem czy ona w ogóle zrozumie, co to znaczy malować jasną karnację, bo widziała że jestem niezadowolona i próbowała mi wmówić, że na zdjęciach to się będzie dobrze prezentować. A ja mam jasne ręce i plecy i dekolt, to powiedziała, że wszystko przypudrują. A ja chcę do cholery wyglądać naturalnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#750 |
Zakorzenienie
|
Wiesz Rosette ja nawert jak krytykowałam moją teściową to nie pisałam na nią wulgaryzmów raczej uzywałam czegoś w rodzaju " że jej nie lubie, działa mi na nerwy , jest nieodpowiedzialna"
Nie wiem już co robić z tymi zdjęciami... ![]() ![]() TŻ nie chce latać parę dni po ślubie w gajerku po mieście i psykać fotek, niedziela odpada bo zanim pozbieramy to co zostanie z wesela , prześpimy się oporządzimy się w domu itd zjemy coś to raczej nie zostanie nam czasu, siły i ochoty na robienie zdjęć w plenerze. Wiem, że jest taka tradyzja że część gości jedzie do odmu Panny Młodej... zupełnie nie mam pojęcia co robić. Nasz fotograf ma taka podtaswową usługę , że błogosławieństwo, ślub i wesele ale dla nas to trochę chore robic zdjęcia na weselu bo od tego będzie film na DVD.... Zupełnie nie wiem co teraz robić... może namówię jakoś Tż na zdjęcia w plemnerze np. we wtorek???? Jestem z tym zupełnie sama nie mam z kim tak na zywo pogadać, w ogole moja mama mówi , że to takie dziwne że po ślubie i weselu te zdjęcia , że drugi raz się w sukienke ubierać i szykować .... to tak dziwnie???? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:17.