|
|
#721 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Nastolatka i dojrzaly mezczyzna?!
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#722 |
|
Rozeznanie
|
Idealizujemy partnerow nawet gdy sa w naszym wieku, wiec to nic nowego.
moim zdaniem, nawet jesli się sparzy, to bedzie to jakas nauka w zyciu,ktora ją i jej charakter uksztaltuje. Mili jestem z Tobą, bo jeszcze pamiętam te urocze chwile mnie duzo nauczyly, sprecyzowaly moje wytyczne, czego oczekuję od zwiazku i od męzczyzny![]() pozdrawiam. |
|
|
|
|
#723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja się zgadzam z Lubą
|
|
|
|
|
|
#724 |
|
Przyczajenie
|
Milian, oczywista kwestia jest, ze wolisz, gdy ktos popiera Twoje dzialania, a nie krytykuje. To w pelni zrozumiale. Tylko jedno sie kloci - Twoja pozorna dojrzalosc i rozwaga a przesadne idealizowanie R. Dla mnie jedno to pomijanie wad, ale zawsze w normalnym zwiazku widzi sie wady drugiej osoby. Milosc nie jest tak slepa, to akceptowanie calej osoby. A to ze czesto krzywdzone kobiety w pore sie nie zorientowaly to inna sprawa.
Najgorsze jest to, ze masz obraz nadczlowieka. Mistrz i Malgorzata ![]() Z jednej strony przyznajesz sie do tego, by potem stwierdzic: "Niezwykły zjadacz chleba i bohater sag ludowych? Być moze jedynie w moich oczach. Zreszta nie do konca tak jest, ale ja Ci przez internet nic nie udowodnie." W kazdym razie ja naprawde zycze Wam wszystkiego najlepszego tylko jego postawa mnie dziwi, mysle, ze to taki Piotrus Pan. Owszem, zachwycil sie Twoja uroda, ale to chyba nie byl raczej czynnik decydujacy, gdyz wiele jest atrakcyjnych, inteligentnych kobiet w kazdym wieku. Ale Ty - niewinna, slodka, urocza, niezepsuta przez swiat. No i takze nie oczekujesz deklaracji, powazniejszych krokow w przeciwienstwie do jego rowiesniczek. Nie ma przed soba widma malzenstwa, dzieci tylko swiat z filmow dla nastolatkow, za ktorymi tak teskni. Moze byc ksieciem z bajki dla swojej ksiezniczki, no ale wlasnie.. tylko w bajce. Edit- chcialam tylko podkreslic, ze nawet nie podejrzewam go o wyjatkowo zle intencje :P Po prostu mysle, ze moze byc niedojrzaly emocjonalnie. Mr Big z Seksu w Wielkim Miescie panicznie bal sie zobowiazan. No i mysle, ze im dalej w las (zycie w kawalerskim stanie) tym gorzej, by cos zmienic. A w Twoim przypadku nie martwi sie nawet, ze zostawisz w jego mieszkaniu np. szczoteczke do zebow i bielizne, atakujac jego wolnosc i przestrzen Edytowane przez Falka1 Czas edycji: 2009-01-11 o 17:59 |
|
|
|
|
#725 |
|
Zadomowienie
|
A ja nie widze tej dojrzałości i rozsądku za jaka niektórzy chwalą Milian. Czytam to co pisze autorka i mam przed oczami zabujaną, naiwną nastke, której niczego nie brakuje. To akcentowanie, że jest ładna (modelka, tak?) i b. dobrze sie uczy (koniec semestru - inni sie muszą uczyć a ona nie ma nic do poprawy) podciągnęłabym pod chwalipięctwo... Już raczej wiemy co jej imponuje - to, ze R. nie jest zwykłym zjadaczem chleba (więc kim jest?), ma kase i gest, że obraca się wśród dyrektorów i przedsiębiorców. Milian czuje sie jak jego mała niunia jak w filmie, nie?. Łyknęła jego przynętę jak młody pelikan nawet jeśli on zastawił ją nieświadomie. Jedynym rozsądnym krokiem było to, ze postanowiła na razie powstrzymać sie z sexem (ale gdyby nie wątek wianek raczej byłby już odebrany).
tez nie chce mi sie wierzyć w ta historie, albo Milian nie pisze wszystkiego albo tak bardzo idealizuje, ze robi sie z tego tanie romansidło... |
|
|
|
|
#726 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)Cytat:
Cytat:
).
|
|||
|
|
|
|
#727 |
|
Zadomowienie
|
chodziło mi o odwleczona w czasie inicjację skesualną którą milian z nami konsultowała poniekąd. Ja kończę uczestnictwo w tym wątku, bo do niczego nie prowadzi, tak samo jak ten zwiazek (wg mnie) niestety... życzę szczęścia
Moher to siła.Moher to władza. Moherowych kapeluszy.Nigdy się nie zdradza. Moher daje młodość.Niesie wielkich przemian wiatr Moherowy beret opanuje świat. "Wielkie historie miłosne mogą nie mieć końca. Ale co muszą mieć nieodzownie – to początek." ~Kłamczucha |
|
|
|
|
#728 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak, masz rację, nie martwi się o atakowanie jego przestrzeni. Co więcej, sam zaproponował i kupił mi szczoteczkę do zębów, mam u niego ciuchy w które się przebieram (żeby nie nosić tych grubych, zimowych), są u niego też inne moje rzeczy. On sie czuje z tym nadzwyczajnie. Cytat:
Wydawało mi się, że jestem raczej skromna. Może wspomniałam, że była sesja, ale nie mówiłam, że jestem ładna i chyba nigdy wporst, że jestem modelką. Nie mówiłam też, że inni się muszą uczyć, a ja jestem taka zdolna, że nie, tylko po prostu napisalam, że mam mniej nauki pod koniec semestru żeby napisać dlaczego mam dla niego więcej czasu... Nigdy tego nie akcentowałam. Dlaczego moje słowa, które są jedynie dodatkami do tego do czego dążę, są odbierane w tak negatywny sposób? Nie piszę wszystkiego + pewnie mocno idealizuję. Tu nawet nie ma ALBO i dlatego wszystko tutaj może przypominać romansidło. Jest w tym prawda, ja nie przeczę. |
||
|
|
|
|
#729 |
|
Raczkowanie
|
R. wyjezdza bardzo wczesnie rano aby otworzyc firme, robi kontrole i jest w tam do po poludnia, później najcześciej w terenie. Często kończy wtedy, kiedy ja mam wolne. (w znaczeniu, że sam kończy - nie przypadkiem)
Edytowane przez Milian Czas edycji: 2009-01-11 o 18:38 |
|
|
|
|
#730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() :mdl eje:..tu już wymiękłam Naprawdę ten wątek zaczyna zbliżać się do gatunku FICTION...Wiesz,jak miałam faceta(kiedy to było )to jakoś nie musiałam mieć u niego rzeczy,żeby w zimie nie nosić tych grubych,aż taka wygodna nie jestem no ale mój były chyba nie czuł się nadzwyczajnie.Ja nie wiem-albo JA jestem jakaś dziwna,albo R.ma coś z głową-czuje się nadzwyczajnie,bo masz u niego szczoteczkę do zębów i rzeczy na przebranie...super,cud,mi ód i orzeszki.Kup mu kapcie,żeby u Ciebie w domu miał coś swojego,poczuje się jeszcze lepiej... |
|
|
|
|
|
#731 |
|
Raczkowanie
|
Haha, ja to wymyśliłam, że czuje sie nadzwyczajnie. Bo on ma mesko w domu. To moja wina, jemu się dostaje, a wiele słów to moje domysły, sugestie, które mogą być odebrane jako jego słowa. To, że mam u niego szczoteczkę to chyba nic nadzwyczajnego, a że moje ciuchy też tam leżą, to co w tym podobnego do FICTION?
Co do wyjaśnień: żadna kobieta nie mieszkała z nim w tym domu, nie było tam też nigdy żadnych damskich rzeczy, był zdziwiony i o wszystko dopytywał, stąd też mój opis. Ty nie miałaś u swojego byłego ciuchów, ale co z tego? Jak ja mam, to źle znaczy? Za wygodna jestem, rozpieszczona? Edytowane przez Milian Czas edycji: 2009-01-11 o 18:54 |
|
|
|
|
#732 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Moher to siła.Moher to władza. Moherowych kapeluszy.Nigdy się nie zdradza. Moher daje młodość.Niesie wielkich przemian wiatr Moherowy beret opanuje świat. "Wielkie historie miłosne mogą nie mieć końca. Ale co muszą mieć nieodzownie – to początek." ~Kłamczucha |
|
|
|
|
|
#733 |
|
Zakorzenienie
|
Fiction to jego odczucia...które,jak się okazuje, nie są jego,a Twoje...Jeśli nie chcesz nieporozumień i naszych niezbyt miłych słów,nie wymyślaj,jak R.się czuje,nie nadinterpretuj, bo inaczej nieporozumienia będą się nasilać. Po co było tak pisać, że on czuje się nadzwyczajnie?Jeszcze gdybyś ujęła to w cudzysłów...
|
|
|
|
|
#734 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
maj gad, jakie to wasze uczucie i zachowanie dojrzale tez tak chceNocujesz u niego? A co do tej skromności odniosłam zupełnie inne wrażenie. |
|
|
|
|
|
#735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale Dziewczyny... która z Was po miesiacu bycia z facetem trzymała u niego szczoteczkę do zebów i bluzeczkę na przebranie? ![]() Też nie mogłam
|
|
|
#736 |
|
Przyczajenie
|
Milian, czy nocujesz czesto u niego? Czy mieszkal juz z ktoras ze swoich dziewczyn?
|
|
|
|
|
#737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i choćby dlatego już mnie Milian oskarża,że moje słowa to jej ocena,że jest wygodna Milian-super,że żadna kobieta z nim nie mieszkała...ale masz tylko jego słowa,a wiesz-wyprowadzić się jest bardzo łatwo. Naprawdę,że tego,co tu Milian opisuje,obraz tego całego R.jest coraz bardziej dziwny
|
|
|
|
|
|
#738 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nie nocuję u niego. Cytat:
|
||||
|
|
|
|
#739 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#740 |
|
Zakorzenienie
|
Co w tym dziwnego?Tempo,tempo.Za 2-3miesiace się do niego wprowadzisz i też będziesz dziwiła się naszemu zdziwieniu?
Dziwi mnie to posiadanie ciuchów na zmianę, bo to przesada. Nie można kilku godzin wysiedzieć w normalnym ubraniu?Dobrze,że w szkole się nie musisz przebierać z tego grubego,zimowego-o to mi chodziło. Edytowane przez Aninek Czas edycji: 2009-01-11 o 19:06 |
|
|
|
|
#741 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#742 |
|
Zadomowienie
|
no szczerze mówiąc ja po 8 miesiacach nie trzymałam u niego rzeczy...
|
|
|
|
#743 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedys tam mieszkał z kobieta a teraz się wszystkiemu dziwi i wypytuje, bo zmienił lokum? Jak kiedys się znowu przeprowadzi, to znowu trzeba będzie mu wszytsko tłumaczyc i znowu się bedzie dziwił, bo chałupe zmienił?
Nie jestem na tyle młody żeby wiedzieć wszystko J.M. Barrie Afazja, darmowa strona z cwiczeniami! Edytowane przez Luba Czas edycji: 2009-01-11 o 19:09 |
|
|
|
|
|
#744 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie wprowadze sie do niego, oszczędze wam tego, zresztą nie ogłupiałam może do końca. Ja was lubie Drogie Wizażanki, pomimo waszej niechęci do mnie. Może w niektórych przypadkach nawet większej.
|
|
|
|
|
|
#745 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A w innym domu mieszkał wcześniej z jakaś kobietą albo zostawiała u niego swoje rzeczy? Czy może to z Toba po raz pierwszy stworzył taka prawdziwa, dojrzałą i głęboką relacje, ze po miesiącu bycia razem masz u niego część swojej garderoby, szczoteczke i inne rzeczy? sorry widze, ze juz odpowiedzialas na takie pytanie
Edytowane przez QsQs Czas edycji: 2009-01-11 o 19:12 |
|
|
|
|
|
#746 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Pytał o coś innego. Dawno temu z kimś mieszkał, naruszyłam porządek w jego łazience i kuchni, zdziwiło go to. Nic poza tym. |
|
|
|
|
|
#747 |
|
Zakorzenienie
|
Zdziwiło,że naruszyło porządek czy że masz u niego swoje rzeczy??
|
|
|
|
|
#748 |
|
Zadomowienie
|
oj, Aninek, nie wiedziałam ,że Ty taka wnikliwa jestes
|
|
|
|
#749 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Przecież nie wtargnęłaś tam znienacka i niespodziewanie tylko sam zaprosił.
|
|
|
|
|
|
#750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz, gdyby ci sie cos tu nie podobało, to bys tu nie siedziała, widac dobrze sie bawisz. Zreszta ja takze, w końcu na wizazu nikt nas na siłe nie trzyma i jestesmy tu dobrowolnie. Widać zabawa jets dla wszytskich dobra. A niechęć? Jak można poczuc niechęć do kogos przez ekran kompa?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:12.

mnie duzo nauczyly, sprecyzowaly moje wytyczne, czego oczekuję od zwiazku i od męzczyzny

Wydawało mi się, że jestem raczej skromna. Może wspomniałam, że była sesja, ale nie mówiłam, że jestem ładna i chyba nigdy wporst, że jestem modelką. Nie mówiłam też, że inni się muszą uczyć, a ja jestem taka zdolna, że nie, tylko po prostu napisalam, że mam mniej nauki pod koniec semestru żeby napisać dlaczego mam dla niego więcej czasu... Nigdy tego nie akcentowałam. Dlaczego moje słowa, które są jedynie dodatkami do tego do czego dążę, są odbierane w tak negatywny sposób? 
no ale mój były chyba nie czuł się nadzwyczajnie.