![]() |
#721 | |
ćwir ćwir
|
Dot.: Nasze Codzienne Jadłospisy, część VII
Cytat:
![]()
![]() |
#722 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#723 |
Zakorzenienie
|
Kolejne moje R, poproszę o ocenę.
![]() ŚI: Dwie kromki razowca z bieluchem paprykowym, makrelą wędzoną, pomidorem i cebulą. Jabłko z cynamonem. Kawa z łyżeczką cukru i mlekiem (2%) ŚII: Dwie mandarynki, kiwi. Mały kefir. O: Talerz zupy ogórkowej niezabielanej. Gotowany kurczak z zupy, sałatka z pora, oliwek, papryki i jogurtu. P: Jajko na twardo z plastrem szynki drobiowej. Garstka orzechów włoskich. K: Wieśniak z kakao.
![]() |
#724 | |
ćwir ćwir
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#725 | |
Zakorzenienie
|
Ojaa:
Cytat:
![]() Ćwirka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#726 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#727 |
Rozeznanie
|
Moje wczorajsze U:
I: Miska różnych płatków:musli, owsiane, jęczmienne,jaśki kokosowe z mlekiem, 2kromki chleba żytniego z makrelą i ogórkiem kiszonym. II:Twarożek domowy z bran flakesami,banan,pomarańcz a,4kostki gorzkiej i kawa III:Talerz zapiekanki makaronowej, jabłko IV: Budyń o smaku krówki, 50gr herbatników, i troszkę suszonych bananów V: 2jajka gotowane z majonezem, bułka sojowa z masłem, parówka z musztardą,3ogórki kiszone. VI: 2jabłka,pomarańcza, jogurt jogobella pieczone jabłko
#728 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#729 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Łaadnie, tak oo na luzie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#730 |
Zakorzenienie
|
Chciałabym schudnąć z 2 kg jeszcze więc będzie to R
![]() Śniadanie I :bułka żytnia, plaster sera topionego hochland ze szczypiorkiem, łyżka pasztetu drobiowego, plaster pomidora, ogórek konserwowy, kubek kawy Sniadanie II 2 szt. Wasa z serkiem almette chrzanowym, jabłko, kawa, kubek zielonej herbaty, Obiad: ziemniak, kotlet drobiowy, kapusta czerwona, kubek czerwonego barszczu, kubek zielonej herbaty Podwieczorek 3 szt. sonko wafle multigrain, herbata owocowa Kolacja: 150 g jogurtu naturalnego, średnia pomarańcza, szklanka herbaty owocowej Pod wieczór herbata yerba mate Napojów nie słodzę Jak patrzę na wasze jadłospisy to mi ślinka leci ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#731 |
Zadomowienie
|
czesc dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a więc: 10:30 parówka, 2 styropianki,trochę keczupu+kawa z mlekiem 12:15 2 jabłka 15:15 pieczone udko+ surówka (pekinka,jabłko, marchewka, cebulka) 16:00 jogurt truskawkowy 125 g 19:00 jogurt (j.w.)+ pomarańcza+pół pomidorka
![]() Edytowane przez ines85 Czas edycji: 2009-02-10 o 11:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#732 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() moim zdaniem musisz sporo poprawić, do roboty ![]()
![]() |
#733 |
Zadomowienie
|
gorzkakawa wielkie dzięki za uwagi
![]() oczywiście nie zamierzam się poddawac i OBIECUJĘ POPRAWĘ ![]() ![]()
![]() |
#734 |
Zakorzenienie
|
R.
Śniadanie: grahamka z serkiem śmietankowym i papryką konserwową, mandarynka II śniadanie: jabłko (wiem,to nie posiłek.) Obiad: 3 małe ogórki konserwowe, 2 małe kawałki papryki konserwowej, 2 jajka na twardo Podwieczorek: szklanka jogurtu naturalnego z 3 łyżkami płatków pszenno-ryżowych Kolacja: puszka tuńczyka w sosie własnym Jestem chora. ![]()
Edytowane przez SweetAboutMe Czas edycji: 2009-02-10 o 17:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#735 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#736 |
Przyczajenie
|
R.
śniadanie: kromka razowca, 3 łyżeczki almette z cebulką i szczypiorkiem, 2 plasterki pomidora, liść sałaty lodowej, szklanka wody. obiad: 16 małych uszek i 2 szklanki barszczu czerwonego. (nie mogłam się opanować, stąd ta ilość ; >) podwieczorek: 200 ml jogurtu naturalnego, pół pomidora, liść sałaty lodowej. kolacja: ok. 150 gram salsy rybnej (nie wiem dokładnie, jak to się nazywa) no i moje pytanie: co mogę poprawić? |
![]() ![]() |
![]() |
#737 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#738 |
Raczkowanie
|
WwwW z prośbą oooo...ocenkę :P :
śniadanie: 5 łyżek płatków owsianych gotowanych na wodzie, zalanych serkiem homo waniliowym (230g) i z łyżeczką cynamonu ![]() II śniadanie: wieśniak ze szczypiorkiem.(wiem, że nędznie, ale jedynie to udało mi się złapac w "locie" :p- śpieszyłam się na pociąg ;x) obiad: makaron pełnoziarnisty (80g- suchy), sos słodko- kwaśny Pudliszki (100g), 3 pomidorki koktajlowe, troszku marchewki i fasoli szparagowej. Kawa. podwieczorek: Migdały (45g). Sałatka(mix sałat, troszku pomidorka, papryki i twarogu półtłustego) z sosem vinegret(50ml)(nie zaszkodzi takie połączenie?W sensie migdały-NNKT i sos-węgle. ![]() (Stepper 40 min) kolacja: wieśniak lekki(wiem- było :P), tuńczyk wsw (100g), troszku ogórka i papryki. Zielona herbata. Wyszło ok. 1700kcal. Powoli do przodu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#739 |
Raczkowanie
|
ślicznie proszę o oceną mojego R
![]() I śn . 2 kromki razowca z serkiem light , 1 plasterek szynki z indyka , 2 plasterki pomidora, 2 paski papryki i 1 kromka razowca z serkiem light i dzemem niskosłodzonym truskawkowym II śn . kiwi , pomarańcz --> niby wiem, że owocki to nie posiłek, ale już i tak blisko do obiadu było .. o . spaghetti pełnoziarniste szpinakowe , mniam ! p . jogurt naturalny zmieszany z dzemem trusawkowym niesłodzonym (inny niz ten ze sniadania) , 3 kawałeczki ananasa jakieś 30 min po tym : 2 żytnie kromki posmarowane ziołowym serkiem i 2 plastry pomidora k . 1 jajko ugotowane , łyżeczka majonezu light , troche papryki , 3 łyżeczki tuńczyka + krompka razowca kurcze starałam się, ale jednak coś mi nie pasuje hehe .. podpowiedzcie dziewczyny co poprawić ? ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#740 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#741 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#742 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
1. 30g owsianych, 10g otrębów, 90g twarogu chudego, grejpfrut 300g, kawa z mlekiem 2% 50 ml 2. serek wiejski zwykły 200g 3. 4 kromki chrupkiego graham, surówka z łyżką oleju, sałatka z makreli na ostro 300g (wiem że ta sałatka to źle. byłam w sklepie, patrzę na skład: ryba 30%, koncentrat pom, pietruszka, sól, olej ,cukier---> myślę na max 100 kcal/na 100g, wracam do domu zjadłam patrzę do neta 13g tłuszczu 180 kcal/100g ![]() ![]() 5. 120g twarogu chudego, sporo marchewki tartej =1486 kcal, pomiędzy 4 i 5 posiłkiem trening taekwondo 1,5h widzę brak nnkt, ale musiałam oszczędzać kcal po tej nieszczęsnej makreli :/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#743 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#744 |
ćwir ćwir
|
4 dzień R (tak daleko jeszcze nie zabrnęłam
![]() Ś: 3 kromki razowca posmarowane serkiem Turek ze szczypiorkiem(bialko 7,5g, węgle 3,5g, tłuszcze 12g) plus na to sopocka IIŚ: wieśniak z "żywym" bananem i mieszanką studencką- odkryłam najlepszą rzecz na świecie! ![]() ![]() O: makaron razowy, sałatka z zielonych pomidorów i papryki ze słoiczka a do tego pierś z kurczaka podsmażona na oliwie z oliwek z czosnkiem i cebulą, potem uduszona z pomidorami z puszki i przyprawami P: maślanka, dwie kostki czekolady mlecznej K: duży pomidor z łyżką fety i kilka plasterków filetu z indyka, herbata słodzona łyżeczką miodu z cytryną(przeziębiona ![]() Powiedzcie mi proszę czy bardzo źle jeśli kolację i podwieczorek jem w krótkim odstępie czasu? Obiad zjadłam o 16.30, podwieczorek o 20 (wcześniej nie byłam głodna) a kolację o 21.15(byłam głodna ![]() ![]()
Moje książki na wymianę: KLIK! Edytowane przez Ćwirka Czas edycji: 2009-02-11 o 08:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#745 |
Wtajemniczenie
|
Ojej... to widać nawet w wypowiedzi...? Tak, miałam problemy z ED. A R... no cóż kiepsko się czuję, bo przy wychodzeniu z ED przytyłam 15 kg.. i teraz mam 179/70 kg. A co do pogrubionego.. zdenerwowałam się bo jestem na diecie 1500 kcal a przez tą nieświadomość taka mała puszka którą się nie najadłam w sumie miała 540 kcal
|
![]() ![]() |
![]() |
#746 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#747 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#748 |
Zakorzenienie
|
Moje wczorajsze R
Sniadanie 1 2 kromki chleba razowego, 0,5 plastra ogromnego szynki, 0,5 plastra żółtego sera, 2 łyżeczki serka almette z chrzanem, kubek kawy, 0,5l zielonej herbaty Śniadanie 2 150g jogurtu naturalnego, parę łyżeczek płatków kukurydzianych, 3 łyżeczki crunchy orzechowych, marchew POdwieczorek 2 szt. wafli sonko multigrains, kubek herbaty, kubek kawy Obiad kotlet drobiowy, miska lecho z chudej szybki, papryki, cukinii i soczewicy, kubek wody Podwieczorek Lampka wina, kubek herbaty Kolacja z 7 szt. szprot wedzonych, 100 g chudego białego sera z kukurydzą, pomidorek i ogórkiem konserwowym + pieprz, kubek herbaty |
![]() ![]() |
![]() |
#749 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#750 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:11.