Żony doskonałe PM2008 - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-04-16, 15:27   #721
soffera
Zadomowienie

Dot.: Żony doskonałe PM2008

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaa... a gdzie to się Sofcia nasza podziewa?????????
Tu jestem
A co z resztą to nie wiem

Znów zabieram się za pisanie od rana, w koncu jestem po pracy, zrobiłam zakupy, wystroiłam się w lżejsze ciuchy (bardzo ciepło mi dzis było) i czekam na męża bo jedziemy na obiad na miasto, ot taki mamy kaprys

Izusia zapowiada się pysznie dziś u Ciebie Ale u mnie też nie najgorzej -> jedziemy na lazanie hi hi hi (bynajmniej ja zamierzam akurat to zjeść)

Kasiu butki pierwsza klasa. Dobrze, że chociaz inni moga sobie ponosic takie szpile. Ja z wysokich wybieram tylko na słupku - pewnie sie czuje na chodnikach (dziurawych badz brukowanych)

Izka chyba opowiadałam Wam ze dodatkowa sesje robilismy na małym stawie z molem (nad morze nie chcialo nam sie ruszac z tymi klamotami) Foty strzelała nam moja mama Albo moj maz mnie samej. Wyszło naprawde esktra i nie musielismy sie nigdzie ruszać daleko. Moj avek to własnie zdjecie z tej sesji.
Jak macie jeszcze kiecki to nic Wam nie stoi na przeszkodzie aby troche popstrykac.

Daguś z wiekiem bedzie mniej terroryzowac, dobrze nia pokierujecie i bedzie ok Opowiadałam kiedyś jak mój pies (2kg) zerwał nam karnisze? To z seri wypadki przy pracy
Wspaniale ze wyniki masz ok No i

Malutka może i sesji brak, ale za to już macie małe szczescie u boku Buziak dla niego

Anusia jak u siostry?

Ooooo maz zarzadzil ze trzeba leciec wiec pa

wrrrrr nie napisalam wszystkiego
soffera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-16, 15:58   #722
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
ehh, kocham informatyków
A dziekuje za wyznanie

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Obcasik , który pokazałaś Dageciku również mi się podoba
Niestety bardzo trudna na takie trafic, wlasnie opconuje czy plaskie buty na platwormach sa mi niezbedne

Cytat:
Napisane przez izka19855 Pokaż wiadomość

To skoro już po świętach...to gotowa jestem oglądać...
No dobrze.... skoro mnie tak ladnie prosisz to wkleje kilka

Cytat:
Napisane przez soffera Pokaż wiadomość

Daguś z wiekiem bedzie mniej terroryzowac, dobrze nia pokierujecie i bedzie ok Opowiadałam kiedyś jak mój pies (2kg) zerwał nam karnisze? To z seri wypadki przy pracy
Wspaniale ze wyniki masz ok No i
2 kg i zerwalo karnisz..... To nie chce myslec co by nasz 7 kg szkrab zrobil....

a za kciuki na razie nie dziekuje

Czy was tez tak wizaz wkurza.... w ogole nie pokazuje mi ostatnich wiadomosci zatrzymal sie na godz 10:55 i pokazuje ze nikt nic nowego nie napisal
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC06063.jpg (40,3 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC06167.jpg (38,1 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC06210.jpg (44,9 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC06223.jpg (37,1 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC06265.jpg (47,8 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC06315.jpg (50,3 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC06414.jpg (54,0 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC06359.jpg (27,2 KB, 6 załadowań)

Edytowane przez daget
Czas edycji: 2009-04-16 o 16:02 Powód: skleroza... zapomnialam o zdjeciach
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-16, 19:03   #723
monai
Rozeznanie

GG do monai

hejloł byłam na rowerku fajnie tak pośmigać... tylko jak wróciłam to zaraz mnie głowa rozbolała od wiatru

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
i co fajna?? bo zamówiłam i właśnie do mnie leci
po rowerku zaszyłam się na kanapie żeby dokończyć książkę i chociaż przez pierwszą połowę główna bohaterka momentami strasznie mnie drażniła..... to wytrwałam do końca i ogólnie moje zdanie jest ok podobała mi się lekka, zabawna książka, muszę aż Wam przytoczyć cytat który szczególnie przypadł mi do gustu "Zresztą chyba nie ja jedna - mam wrażenie, że na świecie skończyłaby się depresja, gdyby każdy mógł codziennie ubrać się w coś nowego" i jak tu się z tym nie zgodzić

Cytat:
a dziękować Ten facet teraz też otworzył biuro w Warszawie, więc jak coś mogę podać namiary A co do samej Warszawy, to mówił że spadki cen widać wyraźnie i w sumie teraz jest najlepszy moment żeby brać kredyt, bo jest w czym przebierać kiedy kredyty są tak trudno dostępne i można spokojnie cenę negocjować.
Co do tego artykułu, to on nam DomBank z marszy odradził (i widzę dlaczego ), a wyliczył, że rata nam wyjdzie jakieś 500zł mniej z tą dopłatą. No i po tych ośmiu latach, jak on to powiedział, sytuacja na rynku powinna być unormowana o ile nic się stanie i wtedy zawsze można kredyt zmienić żeby szukać oszczędności. Mówił też, że z bankiem lepiej negocjować marżę niż prowizję (zwykle da się ściąć nieco marży), bo to daje o wiele większe oszczędności. Sami to byśmy się raz dwa pogubili i pewnie by nam nawciskali cholera wie co w bankach...

Ahhhh no i za komplemenciory ślicznie dziękuję

Ehhh pogoda piękna a ja do 17 jeszcze w pracy...
to już chyba w domku odpoczywasz a namiary na "tego faceta" to ja bym z chęcią

Cytat:
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaa... a gdzie to się Sofcia nasza podziewa?????????
I co się dzieje z Mili?????????????????????
Wie ktos?????
A Katarzinka????
Agata też coś nam przepadła

Wracać dziołchy!!!!!!!!!!!
INO ROZ!
Cytat:
ja bym jeszcze czekoladkę79 tu dodała.... A Agaciora wczoraj na nk widziałam. A tu nie zajrzała wrędota
oj trzepanie futra się szykuję a co słychać u Liloszka naszego?

daget super że badania wyszły ok a za pracę trzymam kciukasy terorystka przesłodka, taki niedźwiadek

izka19855 użyj sposobów szczególnej perswazji widzę zresztą, że się już przygotowujesz hulaniem jakiś taniec brzucha i będzie wszystko, nawet sesja
A wogóle co do hh to mi przypomniałaś! bo ja kupiłam jakieś pół roku temu ale jakoś nie używam a mój mąż mi mówi że mi roweru nie kupi bo nie będę używać tak samo jak tego hh no to teraz używam jego DROGOCENNEGO roweru... ciekawe jak szybko zmieni zdanie... sesese

soffera faajnie Wam z tym wyjściowym obiadkiem smacznego
A że Twoje maleństwo zwliło karnisze- dobre pinczer moich rodziców jak była maleńkim szczeniakiem lubiła ganiać się dookoła stołu (w sumie ciągle to lubi) tylko że jakoś zwykle nie było chętnych do ganiania więc potrafiła zmobilizować zawsze kogoś - a to okulary tacie ukradła... fakturę z teczki wywlekła... jakieś pieniądze... kapcie to nic ciekawego i tak se ganialiśmy małego łobuza (naa załączonych obrazkach łobóz)
1.moje ulubione zdjęcie jak była malutka
2.szczuje "Czipem" żeby ją ganiać
3.śpi zawsze w jakichś kocach - to zdjęcie było robione w największe upały 2 lata temu - ok 30st
4.na parapecie też siedzi w kocu ;]
5.na spacerku
6. a to my razem (w dniu zaręczyn)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_2849s.jpg (70,5 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0035s.jpg (58,7 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_1967s.jpg (72,9 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_5446s.jpg (46,6 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_1130s.jpg (95,9 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_4612s.jpg (26,8 KB, 18 załadowań)
monai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-16, 20:35   #724
izka19855
Zadomowienie

Smile Dot.: Żony doskonałe PM2008

Cytat:
Napisane przez monai Pokaż wiadomość
hejloł byłam na rowerku fajnie tak pośmigać... tylko jak wróciłam to zaraz mnie głowa rozbolała od wiatru

izka19855 użyj sposobów szczególnej perswazji widzę zresztą, że się już przygotowujesz hulaniem jakiś taniec brzucha i będzie wszystko, nawet sesja
A wogóle co do hh to mi przypomniałaś! bo ja kupiłam jakieś pół roku temu ale jakoś nie używam a mój mąż mi mówi że mi roweru nie kupi bo nie będę używać tak samo jak tego hh no to teraz używam jego DROGOCENNEGO roweru... ciekawe jak szybko zmieni zdanie... sesese
1.moje ulubione zdjęcie jak była malutka
2.szczuje "Czipem" żeby ją ganiać
3.śpi zawsze w jakichś kocach - to zdjęcie było robione w największe upały 2 lata temu - ok 30st
4.na parapecie też siedzi w kocu ;]
5.na spacerku
6. a to my razem (w dniu zaręczyn)
monai a co to za rozkoszne slodkosci....fAJny piecho

Nie rozmawiałam z nim dzis..moze jutro..musze sie przygotowac...tak przy teściach nie będe mówić... heh
Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
No dobrze.... skoro mnie tak ladnie prosisz to wkleje kilka
Wymiekłam jak leżanka.... jest cudowny puszek okruszek mały kłębuszek...

Cytat:
Izka chyba opowiadałam Wam ze dodatkowa sesje robilismy na małym stawie z molem (nad morze nie chcialo nam sie ruszac z tymi klamotami) Foty strzelała nam moja mama Albo moj maz mnie samej. Wyszło naprawde esktra i nie musielismy sie nigdzie ruszać daleko. Moj avek to własnie zdjecie z tej sesji.
Jak macie jeszcze kiecki to nic Wam nie stoi na przeszkodzie aby troche popstrykac.
DOkładnie tak...mam kiecunię i zagladam do niej czasem...może sie przyda ...na razie wisi w powietrzu srawa...
izka19855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-16, 21:16   #725
monai
Rozeznanie

GG do monai

dzięki ;*

a ja właśnie przetrzepałam szafę i mi wyszło że ja chyba baaardzo dawno nie byłam na jakiejś imprezie gdzie trzeba by się na "galowo-balowo" ubrać... nic się nie nadaje ;/// mam 3 sukienki takie wyjściowe niby ale widać że to już nie ta moda eh... a w piątek za tydzień mamy tą imprezę klasową Marcina... i strój galowy zakomunikowali ;/// jak nic trzeba się wybrać w najbliższym czasie na zwiady do Arkadii tylko nie wiem czy świeżo po lekturze zakupoholiczki to nie będzie zbyt ryzykowne ;p dobrej nocki kobietki ;* u mnie mąż za pół godziny wraca to już nie będę się tu kręcić pewnie buźka
monai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-16, 21:55   #726
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Heloł. Czekam na męża , bo poszedł na mecz, więc se mysle skrobne se
Kacha jak zakupy?????
Cytat:
i co fajna?? bo zamówiłam i właśnie do mnie leci
powiedz czy fajna

Cytat:
Ale... powiem wam w tajemnicy ze we wtorek o 17:00 mam spotkanie w sprawie pracy na Mokotowie. Trzymajcie kciuki dziewczyny.
W zwiazku z powyzszym za ciacho podziekuje co by nie przytyc do wtorku ale dla chetnych serwuje nektar z czarnych porzeczek.
Dobra to tak po cichu będę trzymać kciuki ale Ty tak po cichu jeszcze przypomnij (bo zapomnieć mogę)
A przytycie...hmmm...komu jak komu ale Tobie chyba nie grozi

Cytat:

po rowerku zaszyłam się na kanapie żeby dokończyć książkę i chociaż przez pierwszą połowę główna bohaterka momentami strasznie mnie drażniła..... to wytrwałam do końca i ogólnie moje zdanie jest ok podobała mi się lekka, zabawna książka, muszę aż Wam przytoczyć cytat który szczególnie przypadł mi do gustu "Zresztą chyba nie ja jedna - mam wrażenie, że na świecie skończyłaby się depresja, gdyby każdy mógł codziennie ubrać się w coś nowego" i jak tu się z tym nie zgodzić
)
Oooo też chcę już na rowerek. Wczoraj szwy mi ściągnęli, więc nic już nie stoi na przeszkodzie, tylko rzeczywiście wiatr trochę duży jest i dygam z lekka bo jakieś dwa lata temu tak nie przewiało, że dostałam zapalenia nerwu co miłe nie było

Hmmm chyba kupię te wyznania. Właśnie skończyłam Kod Szekspira i nie mam nic do czytania.

Ok lecę na Pitbula
PA
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-16, 22:03   #727
malutka_24
Wtajemniczenie

Witam wieczorkiem
Padam na ryjka, spać mi się chce na maksa, a co to będzie jak synka będę miała w domku

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
miłego kangurowania
a możemy liczyć na jakąś foteczkę kangurującej mamy i synusia?
pewnie tak, tylko jak się ogarnę, bo na razie to nie mam na nic siły

Cytat:
dla Ciebie i synusia

Cytat:
Malutka nawet jak się Ciebie czyta to taką mamę rozpromienioną czuć buzi dla Dawidka
Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
Buziaczki dla małego
synek codziennie jest wycałowywany przez mamę w imieniu cioteczek wizażowych

Cytat:
Malutka- Dawidzia od cioci Kachy wymemłałaś?? Bicie będzie jak nie wyciumkasz go
pewnie, że wymemłałam

Cytat:
Mala terrorystka spi...

Ale... powiem wam w tajemnicy ze we wtorek o 17:00 mam spotkanie w sprawie pracy na Mokotowie. Trzymajcie kciuki dziewczyny.

Dzis odebralam wyniki badan i wszystko mam w normie. Podwyzszony poziom bilirubiny znikl a badanie watrobowe tez wyszlo ujemne. W poniedzialek lece ze wszystkimi wynikami do gastrologa bo jakos nie bylo mi dotad po drodze od lutego
ad. 1 słodka ta Twoja terrorystka
ad. 2
ad. 3 gratuluję dobrych wyników

Cytat:
Malutka może i sesji brak, ale za to już macie małe szczescie u boku Buziak dla niego
kocham to moje szczęście najmocniej na świecie

Dobra ja uciekam na "produkcję". Dobranoc i do jutra

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-04-16, 22:17   #728
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
hejloł
to super bo za kilka dni będę ją miała

święta prawda

Dagecik słodki niedźwiadek z tej Twojej Cziki

Malutka a kiedy synusia do domciu bierzecie??
wiesz już?

Gosia jak przeczytam to dam znac ale to trochę potrwa bo dopiero za kilka dni będę ją miała

dobrej nocy żonki
Stary 2009-04-16, 22:28   #729
kotekk81
Zakorzenienie

nooo zeby nie bylo ze sie nawet z Wami dzis nie przywitalam wieccc

dobry wieczor kochanienkie

caly dzien meczy mnie bol glowy, w pracy myslalam ze nie wytrzymam, a jak przyszlam to zrobilam szybki ( i pyszny oczywiscie ) obiadek mezusiowi, przeczytalam co naskrobalyscie i poszlam spac nawet nie bylam w stanie do Was napisac niedawno wstalam i lece pod szybki prysznic i dalej spac mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej

dobranoc i do jutra kochane zlotka

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-16, 22:39   #730
paulinaizabela
Zakorzenienie

biedny Kotecek

odganiam od Ciebie wszystkie bóle
oby szybko wszystko przeszło
Stary 2009-04-17, 07:28   #731
agunia82
Zakorzenienie

Hehehe, niemożliwe, czyżbym pierwsza dzisiaj była? Wpadłam na chwilę się przywitać i spadam do pracki, może się jeszcze później odezwę

Buziaki i miłego dnia!

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-04-17, 07:43   #732
dzasta110
Wtajemniczenie

Hej

U mnie czasu brak ostatnio na wizazowanie :/ wczoraj skończyli wstawiać okna ale jeszcze zostały obróbki nie wiem kiedy się uporamy z tym wszystkim a jeszcze wczoraj przyszła @ wrrr... brzuch bolał a trzeba było sprzątać no dobra nie smęcę już i lecę do pracy. Mam teraz na 10 dlatego nie jestem pierwsza ostatnio

buziak dla każdej z osobna i trzymajcie kciuki, żebym nie zwariowała przez ten remont

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-17, 08:23   #733
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cześć! Jak większość z Was przywitam się i lecę do pracki. Pocieszam się, że dzisiaj piątek a że mam wolne w poniedziałek to trzy dni wolnego przede mną

Dziewczyny była któraś w Bułgarii i Chorwacji? Kurcze nie wiem co wybrać na wakacje. To moje ostatnie typy (może się jeszcze zmienić)
Stary 2009-04-17, 08:29   #734
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R

czesc... pamietacie mnie jeszcze???

tyle sie tu u Was dzialo...

100lat solenizantce

malutkiej gratuluje syneczka juz po tej stronie brzuszka jak przeczyalam ze urodzilas to sie wystraszylam... na szczescie wszystko dobrze... duzo zdrowka Wam zyczymy

moj TŻ tez po operacji juz... mial dopiero w ta srode... masakra nie zycze najgorszemu wrogowi... stres przeogromny, on zle znosi narkoze, brzuch ma rozciachany od mostka po pepek... na szczescie juz ten najgorszy okres za nami juz tydzien po operacji, dochodzi do siebie.
Wycieli mu to co tam mial... guza wielkosci jajka kurzego... chirurdzy ktorz codziennie wycinaja takie rzeczy powiedzieli ze w zyciu czegos takie nie widzieli... poszlo to jajo do badania... moze dzisiaj beda wyniki... zeby to nie bylo raczysko jakies

ja o dziwo tez sie czuje dobrze... jak na codziennie jezdzenie 1,5 godz w jedna strone do katowic... teraz juz zadziej... brzuchol juz tak nie twardnieje a Majeczka bryka jak oszalala

sciskam
Agata R jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-17, 08:43   #735
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agata R Pokaż wiadomość

tyle sie tu u Was dzialo...

100lat solenizantce

malutkiej gratuluje syneczka juz po tej stronie brzuszka jak przeczyalam ze urodzilas to sie wystraszylam... na szczescie wszystko dobrze... duzo zdrowka Wam zyczymy

moj TŻ tez po operacji juz... mial dopiero w ta srode... masakra nie zycze najgorszemu wrogowi... stres przeogromny, on zle znosi narkoze, brzuch ma rozciachany od mostka po pepek... na szczescie juz ten najgorszy okres za nami juz tydzien po operacji, dochodzi do siebie.
Wycieli mu to co tam mial... guza wielkosci jajka kurzego... chirurdzy ktorz codziennie wycinaja takie rzeczy powiedzieli ze w zyciu czegos takie nie widzieli... poszlo to jajo do badania... moze dzisiaj beda wyniki... zeby to nie bylo raczysko jakies

ja o dziwo tez sie czuje dobrze... jak na codziennie jezdzenie 1,5 godz w jedna strone do katowic... teraz juz zadziej... brzuchol juz tak nie twardnieje a Majeczka bryka jak oszalala

sciskam
Agatko ten Twój mężuś to się nacierpi... Trzymam żeby to nie było nic groźnego.
A Ty też dbaj o siebie i córunię

Stary 2009-04-17, 09:11   #736
kina2807
Zakorzenienie

Cześć Kochane

Daguś, Monai śliczne psinki

Malutka buziolki dla Ciebie i Dawidka

Agatko cieszę się, że najgorsze już za Wami, dużo zdrowia dla męża, a dla Ciebie jak najwięcej brykającej córci

miłego dnia dziewczyny, jak dobrze, ze już weekend

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-17, 09:32   #737
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Witam żoneczki!!! Nadrobie was wieczorem mam nadzieje
wpadlam tylko na chwilke zeby was prosic o trzymanie kciukow.......mam dzisiaj wizyte u gina!!!
mam pewne oczekiwania co do wizyty- mianowicie, chcialabym zeby lekarz powiedzial mi ze moja dzidzia sie obrocila(ale chyba nie bo czuje kopniaki wen fredce), i najwazniejsza ze moja dzidzia okazę sie wreszcie Weroniką albo Robertem.........choc jesli sie nie obrocila to nadal plci nie poznam.........
ale poki co mam nadzieje!!!

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-17, 09:42   #738
agunia82
Zakorzenienie

czekoladko ściśnięte

Stary 2009-04-17, 09:48   #739
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Trzymam kciukolce i zmykam.... moze w koncu zbiore sie na poczte i wysle przesyleczke do Korei ale szczerze..... wcale nie chce mi sie z domu ruszac w dodatku mam wisielczy humor
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-17, 09:54   #740
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:
zeby to nie bylo raczysko jakies
Pewnie, że pamiętamy
Będzie dobrze, nie denerwuj się.

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
mam dzisiaj wizyte u gina!!!
ok niech się w końcu okaże czy będziemy miały następnego małego czy małą

Cytat:
w dodatku mam wisielczy humor
co się staneło?
Stary 2009-04-17, 10:02   #741
soffera
Zadomowienie

Witajcie

Agacior dobrze ze sie odezwałas, teraz musisz opiekować sie Wasza trojka za wyniki

Daguś niech ten zły humor Czika jak zawsze słodka

Dzasta mysl o efekcie koncowym remontu to da Ci siłę

Czeko21

Monai jeszcze kiecki nie masz?! Juz jakis czas temu pisalas o tym zjezdzie. Do sklepów marsz

Kasiu jak zakupy?

Izusia gdzie Cie wciagnelo?

Lece do pracy pa
soffera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-17, 10:41   #742
malutka_24
Wtajemniczenie

Hejka
Ja tylko na chwilkę
Cytat:
Malutka a kiedy synusia do domciu bierzecie??wiesz już?
jeszcze nie wiem ale na pewno musi ważyć minimum 2 kg

Cytat:

ad. 1
ad. 2 trzymam kciuki za dobre wyniki męża i dla Ciebie dużo zdrówka

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
Malutka buziolki dla Ciebie i Dawidka

Cytat:
wpadlam tylko na chwilke zeby was prosic o trzymanie kciukow.......mam dzisiaj wizyte u gina!!!
mam pewne oczekiwania co do wizyty- mianowicie, chcialabym zeby lekarz powiedzial mi ze moja dzidzia sie obrocila(ale chyba nie bo czuje kopniaki wen fredce), i najwazniejsza ze moja dzidzia okazę sie wreszcie Weroniką albo Robertem.........choc jesli sie nie obrocila to nadal plci nie poznam.........
ale poki co mam nadzieje!!!
to trzymamy

Cytat:
Trzymam kciukolce i zmykam.... moze w koncu zbiore sie na poczte i wysle przesyleczke do Korei ale szczerze..... wcale nie chce mi sie z domu ruszac w dodatku mam wisielczy humor
to na poprawę humoru
Stary 2009-04-17, 10:46   #743
izka19855
Zadomowienie

Witam Żuuczki
Cytat:
ZObaczymy kogo tam chowasz pod serduszkiem...: jupi:
kcuki obertaski w akcji...
Cytat:
No się pyta czy pamiętamy...kobietko co Ty!!!
Ja Ciebie pamiętam i tą pode mną i nad i wszystkie wokół, nawet te, które rzadko zagladają i te, co chciałyby a nie mogą i te, które nie wchodzą, a były też kiedyś ...
No czyli tak!
Głuptasie Ty...
___
bądz dobrej myśli...wiara czyni cuda..trzeba tylko mocno chcieć..
Dla Majeczki faluję oczami i noskiem , niech się uśmiecha troszkę ...
Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
U mnie czasu brak ostatnio na wizazowanie :/ wczoraj skończyli wstawiać okna ale jeszcze zostały obróbki nie wiem kiedy się uporamy z tym wszystkim a jeszcze wczoraj przyszła @ wrrr... brzuch bolał a trzeba było sprzątać no dobra nie smęcę już i lecę do pracy. Mam teraz na 10 dlatego nie jestem pierwsza ostatnio

buziak dla każdej z osobna i trzymajcie kciuki, żebym nie zwariowała przez ten remont
Nie zwariujesz dzastinko , a będziesz szczęśliwa jak kangurek, jak bedzie koniec tego wszystkeigo..
Witam w klubie @ (gangsterskich małpiszonów)...
Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
dobry wieczor kochanienkie
caly dzien meczy mnie bol glowy, w pracy myslalam ze nie wytrzymam, a jak przyszlam to zrobilam szybki ( i pyszny oczywiscie ) obiadek mezusiowi, przeczytalam co naskrobalyscie i poszlam spac nawet nie bylam w stanie do Was napisac niedawno wstalam i lece pod szybki prysznic i dalej spac mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej
Koteczku jak tam u Ciebie??

Wczoraj z mężem leżymy już w łóżku i teges....
pytam się Go czy jak coś powiem, to nie bedzie się śmiał...
On na to: "nie!, no mów"
To ja mówię : "będziesz, na pewno"
On :"no powiedz"
To ja: Misiu, a co by było jakbyśmy wzięli ja swoja suknię ślubną i Ty Twój gajerek i wzieli nad morze"
Jego pierwsza reakcja: "przestań"
No to ja ciagnę dalej:"wiedziałam"
I mu tam nawijam, że to , tamto...
No i mówi, no dobra "pomyślimy"
I wiecie co dziewczynki, ja Go znam ponad 8 lat i wiem, że on chyba nawet jest zadowolony z tego pomysłu, tylko nie chce sie przyznać...
No to mu mówię, wiesz te dziewczyny z wizażu...
A on "no wiem"
To one tez tak chcą zrobić, ze nad morze biorą rzeczy ślubne....
No to on mówi, no dobra pomyślimy Kochanie.....

Czyli, że on niech myśli, a ja bede działać....

No to szukam inspiracji....macie moze jakieś galerie gdzie mogłabym podejrzeć fociaki z morza....albo jakieś stronki gdzie moglabym znaleźć fotki...na swoją reke już zaczynam szukać...ale jakbyście mialy coś naprawdę godnego polecenia...tj u Aguni... to pisac mi tu...bardzo prosze...
Przepraszam za tej poemat...
Stary 2009-04-17, 10:50   #744
agunia82
Zakorzenienie

Izka no to fantastycznie

Stary 2009-04-17, 10:56   #745
izka19855
Zadomowienie

Cytat:
Izka no to fantastycznie
Cieszę się jak robaczek z jabłuszka...
Stary 2009-04-17, 11:03   #746
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez izka19855 Pokaż wiadomość
Cieszę się jak robaczek z jabłuszka...
wcale się nie dziwię, ja na sesję nad morzem tak samo się cieszyłam A mój mężuś bardzo chciał w góry najpierw, a potem mi powiedział, że z tym morzem to był jednak genialny pomysł

Stary 2009-04-17, 11:19   #747
izka19855
Zadomowienie

Cytat:
wcale się nie dziwię, ja na sesję nad morzem tak samo się cieszyłam A mój mężuś bardzo chciał w góry najpierw, a potem mi powiedział, że z tym morzem to był jednak genialny pomysł
A jak będę już miała zdjecia przed sobą, to ja nie wiem co ja zrobię...mała rzecz a cieszy...
Ale dopóki nie będę wiedziała na sto procent, to do końca nie wierzę...więc nie lubie sie cieszyć za wczasu, bo potem można sie rozczarowac...także tak po cichu będę podskakiwac...a tymczasem cichosza... ...zeby nie zapeszyć...
Przeżywam jak mrówka okres ..wiem!
...ale tak sie składa, że @ mam, więc wszystko się zgadza....
bilans zamkniety...

Edytowane przez izka19855
Czas edycji: 2009-04-17 o 11:20
Stary 2009-04-17, 11:35   #748
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R

dzieki dziewczyny na Was zawsze mozna liczyc

wkleilam cosik... ja sie poplakałam

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post11921654

w 18 wygladalm jak dziecko z etiopi... niedozywione

MASAKRA
Agata R jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-17, 11:51   #749
LOLA7
Rozeznanie

Cytat:
Mala terrorystka spi...

Chetnie bym sie wybrala na jakies fajne zakupy.... ale na razie musze sie pocieszyc kompletem nozyczek kuchennych, nozykiem do pizzy i termometrem do herbaty... oraz deska do prasowania z przewodem. Ech....

No to ja też trzymam kciuki abys prackę dostała.
a po co ci termometr do herbaty????

A psinka cudowna

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
Hej
No to trzymam kciuki za to żeby remont był szybki i mało uciążliwy

Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
Cześć! Jak większość z Was przywitam się i lecę do pracki. Pocieszam się, że dzisiaj piątek a że mam wolne w poniedziałek to trzy dni wolnego przede mną
Dziewczyny była któraś w Bułgarii i Chorwacji? Kurcze nie wiem co wybrać na wakacje. To moje ostatnie typy (może się jeszcze zmienić)
no ja tez się ciesze że juz piatek
A w Bułgarii ani w Chorwacji nie byłam

Cytat:
Oj to mam nadzieje że z mężem będzie wszystko dobrze daj znać jak już będziesz znała wyniki

reszta będzie później:P
buziole

---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------

Cytat:
dzieki dziewczyny na Was zawsze mozna liczyc

wkleilam cosik... ja sie poplakałam

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post11921654

w 18 wygladalm jak dziecko z etiopi... niedozywione

MASAKRA

Ale masz śliczny brzuszek i kurcze wielka róznica a to tylko 4 tygodnie

Iza gratuluje udanego namawiania męża mój jak mówi że pomyslimy to znaczy ze sie zgadza:P
LOLA7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-17, 11:56   #750
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

ale chudziorek ciesz się, z pewnością nic Ci po ciąży nie pozostanie.

Cytat:
Napisane przez LOLA7 Pokaż wiadomość
A w Bułgarii ani w Chorwacji nie byłam
Szkoda...ale w razie gdybyś się tam znalazła przede mną to daj znać

Kurcze dziewczyny tak szczerze to podziwiam Was z tymi sesjami. W chwili obecnej już by mi się nie chciało nigdzie z suknią ślubną jeździć.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości