|
|
#721 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem-czy któraś z Was to przeżywa? Część 6
Czesc dziewczyny
U mnie ostatnio wszystko ruszylo z miejsca,otrzasnelam sie z zerwania do tego stopnia,ze moglam sie usmiechac i nie plakac ,nawet poflirtowalam troche z naszym kolega tak dla rozluznienia emocji (itak by nas nic nie laczylo -to jego i moj b dobry kumpel) oczywiscie caly czas myslalam o Nim i nagle kiedy juz wszystko sobie poukladalam ,jako tako i zaczelam dostrzegac jakies tam pozytywy, On zaczal sie odzywac ,irytowalo go,ze usmiechalam sie jak rozmawialismy przez tel i mialam pozytywne opisy na gg,w w end umowilismy sie zeby porozmawiac...spedzilismy caly dzien na gadaniu,ja mowilam ,ze jestem pogodzona z tym i szanuje jego decyzje ,gdy juz sie mialam zbierac do domu (wzielam pare swoich rzeczy) rzucil sie na mnie tzn bardzo mocno przytulil i nie chcial puscic i tak lezelismy nic nie mowiac On wtulony ,a ja ja nie wiedzialam co myslec...i najgorsze jest to ,ze dalej nie wiem niby chce mu dac druga szanse ,ale panicznie boje sie powtorki (chociaz mysle ,ze zrozumialam ,ze na nim zycie sie nie konczy ).Mysle ,ze sprobuje jednak nie jestem do tego przekonana(pare dni temu o tym marzylam ,a teraz ten wewnetrzny glos rozsadku...) niech to bedzie jedyna i ostatnia szansa .Pewnie powtorze ,za wizazankami : -nie pisac -nie narzucac sie -kiedy dojdzie do rozmowy z jego strony (udawac lub wpierac sobie ) mowic ze u Was wszystko ok z usmiechem na ustach ,niech widzi jak silne jestescie i potraficie sobie poradzic -jestescie najlepszym co go w zyciu spotkalo i pozaluje jeszcze jak bardzo tego nie docenial Wszystkim Wam zycze duzo sily i usmiechu (bo on naprawde leczy ![]() Watek bede podczytywac,bo bardzo jestem ciekawa co u Was ,mam nadzieje ,ze wszystkie sie z tym uporacie i nie moge doczekac sie szczesliwych wpisow Edytowane przez Kay lee Czas edycji: 2009-04-28 o 22:40 |
|
|
|
#722 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dzisiaj gdy wracałam właśnie do domu to nagle przypomniało mi się jak do mnie przyjechał i wracaliśmy tą drogą do domu bo byliśmy w kinie....mieliśmy takie dobre humory, kupił piwo, został na noc.....Takie wspomnienia są najgorsze i biorą się od tak - nagle....Albo jadłam przed chwilą jogurt - ten sam który kiedyś jedliśmy wspólnie i zapach tego jogurtu powoduje u mnie ścisk w żołądku....ekhm....Ale szybko odpędzam te myśli bo powiedziałam sobie że dam radę!!! Przykre, że on pewnie nie przywołuje na myśl żadnej chwili, żadnej.... I dlaczego tak jest, że to zimna jest tą porą roku w której wszystko mi się układa, a jak tylko przychodzi lato to wszystko się psuje?? ;/ znów sama.......... Edytowane przez Onazyje Czas edycji: 2009-04-28 o 22:42 |
|
|
|
|
#723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też byłam w 100% pewna exa, ale się przeliczyłam i to baaaardzo boleśnie
|
|
|
|
|
#724 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dla nas(niego) km zaczely byc problemem po poltora roku i sam chcial ze mna zamieszkac,a teraz mowi,ze jak byl sam to mogl wszystko i dlatego bylo lepiej,eh,mogl mnie nie sprowadzac,zycie z kims wiaze sie z roznymi wyzeczeniami... na dodatek moja matka go nienawidzi za to,ze mnie zostawil i wymienili ostre slowa miedzy soba,jeszcze tylko sprawe pogorszyla
|
|
#725 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Widzisz...A mój (tzn już nie mój) ciągle pisze "Cześć, co tam u Ciebie?Co robisz?"... Ciągle przeprasza, że mnie skrzywdził, że żałuje, że zawsze przy mnie będzie, że mu źle, że ciągle o mnie myśli.... To jest chyba jeszcze gorsze... Ale damy radę, jesteśmy silne |
|
|
|
|
#726 |
|
Raczkowanie
|
Były TŻ siostry mojej przyjaciółki zerwał z nią po ponad 5 latach. Dlaczego? Bo chciał się wyszaleć. Sam zabraniał jej dosłownie wszystkiego, nie chciał chodzić z nią na imprezy, ona nie mogła spotykać się z koleżankami. Od wszystkich się odizolowała. Rozstanie z nim było dla niej ogromnym ciosem. Siedziała przez dobry miesiąc w domu i ryczała w poduszkę. Olała dosłownie wszystko, nawet szkołe. Bardzo długo ja z przyjaciółką (jej siostrą) i ich rodzice tłumaczyliśmy jej, że tak nie można.. Że całe życie przed nią. Od tego zerwania minęło około pół roku. Pozbierała się, poznała nowych ludzi, ale dalej o nim myśli.. A on? Szaleje po klubach z gimnazjalistkami. Dodam, że ona ma teraz 21 lat, a on 23.
To, że związki rozpadają się po takim czasie, że tak udane pary ze sobą zrywają-- boom i nie ma nic.. tak nagle dało mi dużo do myślenia. Wiem, że w życiu niczego nie można sobie zaplanować.. życie to jedna wielka zagdka |
|
|
|
#727 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale na zwykłą rozmowę mam ochotę...ale co zrobić.....eh.... Trzeba iść dalej...
|
|
|
|
|
#728 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#729 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak to dobrze,ze rozumiesz Czasem sobie myślę ,ze może ja jestem nienormalna ,ze tak to przezywam..nie wiem co mi sie stało juz było ok..a teraz nie moge sie pozbierać...moze w końcu to do mnie dociera?!!...zapachy.Na ulicy ktos idzie i czuje zapach...przypominna mi sie wszystko.Mama ostatnio kupiła mydło<ktore bylo zawsze u niego>poczułam i popłakałam sie ... Głupie mydło!!...zimą ok,a na lato jestem samotna,pogrążona w bólu
|
|
|
|
|
#730 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hmmm to moze faktycznie w takiej sytuacji, czas pojsc dalej
|
|
|
#731 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Podniescie mnie na duchu dziewuszki,bo juz glupieje i zamiast mozgu mam wate...
|
|
#732 | |
|
Wtajemniczenie
|
Kay lee
wyobrazilam sobie ta scenke, a ten moment gdy sie rzucil, a Ty nie wiedzialas co zrobic ![]() zycze duzo dobrego!!! ![]() ---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- Cytat:
|
|
|
#733 |
|
Raczkowanie
|
Wszystko będzie dobrze! Najważniejsze to wszystko sobie wyjaśnić... Bo taka niepewność jest najgorsza... Znam to doskonale. Cokolwiek się nie stanie będzie dobrze. Bedziesz szczęśliwa. Ja gdy teraz już wiem, że nic z tego nie bedzie już poczułam ulgę... Że skończył się ten czas ciągłych niepewności. Oczywiście nie było łatwo... Ale tak będzie lepiej. Chce tylko jeszcze jednej rozmowy, w której wyjaśnie mu przyczyny mojego zachowania... Chce żeby on to wiedział. A później zakończę ten etap życia i rozpoczne nowy, szczęśliwy...
|
|
|
|
#734 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Niepewność jest najgorsza-i mówi to facet. Sam żyję w takiej niepewności już od pół roku...Swoją historię opisuję w innym wątku. Może którą z Was ona zaciekawi. |
|
|
|
|
#735 |
|
Rozeznanie
|
Mam złe chwile...
Chce do Niego, chce no! Chce! Chce! Chce! Chce go kochać, chce żeby kochał mnie! No chce do Niego! Płacze.... Chce do Niego. Ja go kocham no Nienawidzę nocy. ![]() ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#736 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
chce żeby piorun mnie strzelił tak jak wtedy gdy go zobaczyłam, jeszcze raz się tak zakochać.... Cytat:
Teraz myślałam, że ja pomilczę, a on niech zatęskni...Ale widocznie teraz to był już dla niego zupełny koniec...On wie co ja czuję - napisałam mu w "rozstaniowym smsie że i tak go kocham...." - widocznie pomyślał sobie:" pocierpi trochę i się odkocha..." eh. On jest takim typem chłopaka że jeśli mu zależy na dziewczynie to zrobi wszystko żeby ją mieć - jest śmiały, kontaktowy, "szybki"..... Wiem jak było, kiedy chciał mnie "zdobyć"....;/ ;/ ;/ |
||
|
|
|
#737 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ciekawie, a zaraz lookne w link
|
|
|
#738 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#739 |
|
Raczkowanie
|
czuje....poprostu czuje ,ze sie widzieli
(( sercee mi pęka znów;(((((((((
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#740 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#741 |
|
Wtajemniczenie
|
ajjjj dziewczyny moje....
gdybym tylko mogla, to przytulilabym sie baaaaardzo mocno normalnie babskie paty powinnysmy sobie zrobic ![]() NiezbytSzczesliwa- dasz rade, ale naprawde pomysl nad tym co chcesz mu powiedziec
|
|
#742 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
hahaha jestem za babskim party!!!
|
|
|
|
|
#743 | |
|
Wtajemniczenie
|
bylam przeczytalam, radza dobrze...
na Twoim miejscu zajelabym sie matura- dobry sposob, aby ne myslec az tak bardzo ja mam przeygotowanie do sesji, kolokwia, zaliczenia, referaty itd- dziala pozytywnie ![]() zajac sie soba- a myslalam, ze kazdy facet ma to we krwi? a owa dziewczyna powinna jak juz zrobic duzy krok, jesli cosby mialo z tego byc, Ty juz nawet ZA duzo zrobilles, jak na jej glupie dziecinne wybryki badz facetem albo tak, albo nie ---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ---------- Cytat:
2 tygodnie - jak ten czas leci ![]() podziwiam siebie za ten humor normalnie PODZIWIAM tesknie, ale powiedzialam sobie, ze nie, nie bedzie tak jak zawsze tylko nie wiem co jeszcze z tego wyniknie cholera brakuje mi go ale byloby smiesznie gdybysmy sie spotkaly na zywo
|
|
|
#744 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Chciała bym oszaleć z miłości...ahhh.....ooo jaka piosenka leci "Przyszłam na świat po to aby kochać ciebie. Ty jesteś moim słońcem, a ja Twoim niebem...Oto jesteś na świecie by mnie tulić w ramionach, cuda, cuda opowiadać (o to dobre do mojego byłego) i z miłości konać!hehe.....fajnie by było się spotkać z Wami na żywo!!! hihih......"cześć jestem Onazyje!" ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#745 |
|
Rozeznanie
|
Wam dziewczynki chyba lepiej, a mi się pogarsza....
|
|
#746 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
)))wiecie coo...wlasnie uswiadomilam sobie,ze przegralam...,ze nie ma sensuuu...po jej opisach itp,on mi nie nie napisal napewno sie widzieli...;/ no niccc...dzisiaj cierpie jeszcze bardziej niz na poczatku (( im wiecej nadziei tym GORZEJ !!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
#747 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
bolesna prawda
|
|
|
#748 |
|
Wtajemniczenie
|
hehe.....fajnie by było się spotkać z Wami na żywo!!!
hihih......"cześć jestem Onazyje!" ![]() ![]() [/QUOTE]![]() ![]() ![]() lece spacku jeszcza dwa dni - kolokwia trzy ![]() i majowka, chwila oddechu dobrze, ze wyjezdzam, nie bede miec takiego dostepu do neta, zaszyje sie troszke ![]() dobranocka
|
|
#749 |
|
Raczkowanie
|
nie ma sie co łudzic !!!! bo ja tak robilam i teraz siedze i rycze ! a juz mialam takie skoki szczescia!wracalam do zycia...cieszylam sie w duchu,ze mu sie wraca... a tuu pojechal znowu do swojego miasta studenckiego i cisza!
mam nadzieje,ze to mnie nauczy !,i ze wreszcie ta nadzieja umrze !!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
#750 | |
|
Rozeznanie
|
Spróbuj odpędzać od siebie myśli związane z nim...Wiem że to jest b.trudne - zwłaszcza kiedy przychodzi noc...Będzie dobrze.Razem raźniej
![]() Cytat:
Tylko niech on przestanie w końcu robić Ciebie w balona
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:09.

tzn bardzo mocno przytulil i nie chcial puscic
i tak lezelismy nic nie mowiac On wtulony ,a ja ja nie wiedzialam co myslec...i najgorsze jest to ,ze dalej nie wiem
niby chce mu dac druga szanse ,ale panicznie boje sie powtorki (chociaz mysle ,ze zrozumialam ,ze na nim zycie sie nie konczy ).Mysle ,ze sprobuje jednak nie jestem do tego przekonana(pare dni temu o tym marzylam ,a teraz ten wewnetrzny glos rozsadku...) 

i pomyślałam sobie jaka ja byłam szcześliwa jeszcze rok temu o tej porze...!!!!!Gdyby mi wtedy ktos powiedzial ,ze dzis bede płakac przez niego nie uwierzyłabym ...tak byłam go pewna