![]() |
#721 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Przyszle i obecne mamusie z USA
Cytat:
mozesz je tez kupic w Polsce i tam zostawic na wszelki wypadek albo, zeby sprzedac na Allegro......... moja mama znalazla nasze lozeczko na strychu i postawila w jednym pokoju ( moj brat w PL ma coreczke starsza od malego o 10 dni.... wiec ona czasem z niego korzysta)
![]() |
![]() |
#722 |
Zadomowienie
|
zuzanna - leleth dobrze mowi z tym lozeczkiem turystycznym, nie jest to wielki wydatek, a zawsze w razie czego mozna tez odsprzedac. Ja tak samo planuje zrobic, jak dzidzia sie urodzi i bedziemy leciec w wakacje
spicegirl to super, ze na rodzicow bedziesz skladac petycje o gc ![]() schoolcraft co tam u Ciebie slychac? A wiec przeprawy z bolem plecow ciag dalszy - zasnelam normalnie, jakos sie udalo. Obudzilam sie o 2:30 z jeszcze gorszym bolem niz wczoraj, probowalam sobie znalezc pozycje, ale zadna nie pasowala. W koncu podlozylam poduszke pod bok plecow (spie na boku) i przespalam do rana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#723 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() Leleth-chcialabym zobaczyc niedzwiadka Oliego ![]() ![]() Alguien-fajnie wykombinowalas z ta poduszka ![]() Schoolcraft-jak tam dzien Ci mija? Zuzanna-powodzenia w usypianiu corci ![]() ![]() Ja mam dzisiaj wolne a potem bede pracowac 9 dni pod rzad ![]() ---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- Widze ze niektore dziewczyny zaczely temat kosmetykow ![]() Ja mam do Was pytanie: -czego uzywacie do zmywania twarzy/makijazu? -czy ktoras z Was znalazla cos godnego polecenia w Usa co by przypominalo plyn micelarny(bez uzycia wody)z Polski? Ja obecnie mam straszna cere,wysypuje mnie odkad zaczelam brac tabletki od tarczycy no i odkad mialam poronienie...krosty mam nawet na szyji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#724 |
BAN stały
|
dziewczyny dzieki za rady ale z tym lozeczkiem to chyba nie za bardzo bo
- ja lece sama z dzieckiem wiec kto to bedzie za mna tachal - dwa a komu ja to sprzedam - ja nie bede sie bawic allergo w pl a moja mama tez raczej nie - ja mam tutaj playpan mala za bardzo go nie lubi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#725 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wspolczuje tylu dni w pracy..... jednak wole sie juz lenic w domu (choc dzis akurat mecze sie z eksperymentami z fizyki) ![]() a co do kosmetykow to ja nie pomoge bo prawie nie uzywam... makijaz zmywam pod prysznicem -delikatnym plynem aveeno- cale cialo nim myje... w ogole nie dbam o swoja skore choc chyba powinnam zaczac..... naleza mi sie jakies baty.... ladna masz liczbe postow hihi Cytat:
![]() |
![]() |
#726 |
Zakorzenienie
|
Leleth-dzieki za PW
![]() ![]() Co do pracy-jakos zleci-szczegolnie ze lenilam sie przez ostatnie 2 dni ![]() A co to za plyn Aveeno? Ktorys z tych? http://www.drugstore.com/products/pr...79&catid=11936 http://www.drugstore.com/products/pr...22&catid=64337 http://www.drugstore.com/products/pr...82&catid=44613 http://www.drugstore.com/products/pr...62&catid=64337 http://www.drugstore.com/products/pr...66&catid=64337 Skore masz bardzo ladna-chyba to co uzywasz dziala ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#727 |
Zadomowienie
|
CzarnyElf to wypoczywaj, poki mozesz
![]() Staram sie robic zdjecia brzuszka systematycznie co 2 tyg, wiec w ten weekend mi wypada wlasnie. Tutaj masz ostatnie: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4288 Pakuje juz walizki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#728 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale ten czas leci juz 20 tygodni-trudno uwierzyc-swietne zdjecia-super brzuszek i figurka ![]() Zazdroszcze pakowania ![]() Ja tez czasami uzywam mydla-w sumie ostanio eksperymentowalam i moze dlatego problemy skorne-co do plynow bez wody to bedac w Polsce kupilam plyn Bioderma i byl ok-tylko ze wg mnie wogole nie byl wart ceny w stosunku do wydajnosci-stwierdzilam ze podobne dzialanie maja chusteczki ktore mozna u nas kupic-wkleje Wam linka-polecam te chusteczki-sa dobre do zmywania makijazu(szczegolnie dla zmeczonych i leniwych jak ja bo szybko sie zmywa) http://www.drugstore.com/products/pr...33&catid=64338 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#729 |
BAN stały
|
wlasnie problem w tym ze nie ma komu tego dac/sprzedac....
sliczny brzuchol |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#730 |
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() zuzanna12, sliczna masz coreczke ![]() ![]() leleth, ja tez chce zdjecie Oliego-niedzwiadka ![]() ![]() No i mam nadzieje, ze czolko szybko sie mu zagoi. Kurcze, ile takie male dzieci musza sie napadac i ile krzywdy sobie zrobic, zanim naucza sie chodzic ![]() Elfiku, co do kosmetykow, to wiesz, ze ja jestem tepakiem jezeli o to chodzi, wiec nic nie podpowiem. A i makijazu nie robie wogole, wiec tym bardziej sie nie znam ![]() Alguien, sliczny brzuszek - taki malutki i zgrabny ![]() ![]() ![]() To chyba tyle co mialam napisac. U mnie dzien jak co dzien - posprzatalam, zajmowalam sie dziecmi, ale na szczescie nie musze gotowac dzis obiadu - maz wraca troche wczesniej i cos tam po drodze kupi ![]() Mala wlasnie zasypia, ale drze sie w nieboglosy... jest zmeczona, ale nie moze zasnac. Hmmm... czyzby kolejne zabki zaczely jej wychodzic ![]() Pozdrawiam Was dziewczyny i milego dnia zycze ![]()
![]() |
#731 |
Zadomowienie
|
Dzieki dziewczyny, brzuszek juz jest wiekszy teraz, moze wkrotce wrzuce nowe fotki
![]() Obiecalam Wam zdjecie plaszczyka, co kupilam jakis czas temu, wiec oto ono ![]() Edytowane przez Alguien Czas edycji: 2010-02-13 o 23:40 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#732 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://www.drugstore.com/products/pr...GFI-0-RVP-1252 moj plyn ma takie same napisy ale inny kolor zakretki.... ja czasem zmywam makeup chusteczkami malego do pupci haha... zwykle pampers sensitive..... Cytat:
![]() milego dnia dziewczyny ![]()
![]() |
![]() |
#733 |
Zakorzenienie
|
Schoolcraft-to milego dnia i zeby Ewusia zasnela
![]() Chcialabym zeby w Usa wiecej powstalo miejsc/restauracji/sklepow dla ludzi ktorzy lubia jedzenie organic ![]() Leleth-dzieki za linki do tych kosmetykow-milego dnia ![]() Alguien-plaszczyk super-a Ty sliczna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#734 |
Wtajemniczenie
|
leleth, dziekuje za link
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mam pytanko - zauwazylam w galerii zdjecie - jakby taka swiateczna kartke. Czy to bylo robione w Tiny Prints? No i czy zamawialas wydrukowana wersje kartki czy tylko tak dla zabawy zrobilas na internecie? Pytam, bo zamawialismy birth announcements dla Evci z Tiny Prints i teraz chcemy robic tez zaproszenia na chrzest. I tak poprostu jestem ciekawa opinii innych ![]() Alguien, sliczny plaszczyk ![]() ![]() Elfiku, nie wiem co Ci doradzic odnosnie jedzenia. Maz kupil nam piers z kurczaka i salatke coslaw (chyba tak sie pisze) - wiec nic ciekawego ![]()
I treat my patients with compassion, Wearing scrubs is my fashion; I fight sickness with aggression - NURSING is my profession! Edytowane przez schoolcraft Czas edycji: 2010-02-13 o 19:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#735 |
BAN stały
|
fimik...za............... ......sty
![]() biore ze soba wozek....a co myslicie jakby w wozku spala przez te 3 i pol tygodnia? ---------- Dopisano o 01:01 ---------- Poprzedni post napisano o 00:59 ---------- alugien, lasencja z ciebie ja moze potem wrzuce do albumu jakas moja fotke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#736 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a kartka pochodzi z shutterfly.com ... my zawsze wszystko tam zamawiamy bo przesylaja nam czesto kupony na emaila nawet na 50% off... przezylismy wizyte u dentysty ![]() w ogole to spodziewamy sie zaraz sniezycy i tz musi jechac na zakupy bo lodowka pusta... zawsze sie nasmiewalam z amerykanow robiacych zapasy przed kazda nawet najmniejsza sniezyca ale tym razem sami musimy sie dolaczyc do tlumow.... ![]() Alguien- super plaszczyk.. i ty tez jestes niezla laska... chcialabym miec takie uda :P
![]() |
![]() |
#737 |
BAN stały
|
kobitki zaraz wrzuce zdjecia do albumu....moja coreczka juz trzeci dzien/ noc zasypia sama w lozeczku i zajelo jej to dzisiaj kilka minut a jeszcze przedwczoraj bylam gotowa sie poddac i polozyc sie z nia na kanapie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#738 |
Zakorzenienie
|
Schoolcraft-filmik super
![]() ![]() ![]() Leleth-u nas jest tylko jeden sklep ze zdrowa zywnoscia -tez tam wlasnie sprzedaja jedzenie od Amiszow tez ![]() ![]() Chcialabym zeby bylo wiecej restauracji ze zdrowym jedzeniem-u mnie w miescie jest tylko jedna-a ceny kosmiczne-ale na specjalne okazje zawsze tam ide-jedzenie 100 razy lepsze niz w normalnych restauracjach ![]() Nie moge sie juz doczekac az beda bazarki z warzywami i owocami od miejscowych farmerow ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#739 |
Zakorzenienie
|
hejo
![]() czarny elf ja jestem jakaos kosmetykocholiczka ![]() ja od dluzszego czasu uzywam mydelko clinique, tonik clinique i ten gel zolty i filtr do twarzy na to, a na wiezor to samo tylko zamiast filtra krem nautrogeny ten co mi polecalalas healthy skin ![]() Alguien gdzie ty masz ten brzuszek? ![]()
![]() |
#740 | ||
Zadomowienie
|
oj dziekuje
![]() co do organic food, masz moze siec wegmans u Ciebie? Cytat:
![]() Cytat:
![]() jest gdzies tam ![]() schoolcraft masz slodkie dzieciaczki ![]() Jestesmy od wczoraj u tesciow, jutro lecimy. Dzisiaj spalo mi sie juz dobrze ![]() Milego weekendu dziewczyny |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#741 |
Zakorzenienie
|
Alguien-masz fajna urode-taka nietypowa-egzotyczna troche
![]() My nie mamy sieci tych sklepow-u nas jest tylko jeden malutki sklepik Vitamin Cottage-zawsze w nim ciasno ![]() Fajnie ze sie wyspalas-milego lotu jutro-daj znac w miare mozliwosci jak dolecisz jak przebiegl lot ![]() Ray-co do Clinique to probowalam ale one nie dla mojej cery-ja mam cere sucha i b wrazliwa. Fajnie ze uzywasz tego kremiku z Neutrogeny-ja uzywam go czasami-jestem niecierpliwa bo jak skora sie po nim oczyszcza i wyskakuje cos to przerywam stosowanie-musze byc bardziej cierpliwa i stosowac go bez przerywania i doprowadzic kuracje do konca ![]() Milego weekendu dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#742 |
Wtajemniczenie
|
Alguien, szczesliwego lotu i miekkiego ladowania zycze!
![]() ![]() leleth, jak tam burza sniezna? Zasypalo Was? Wczoraj widzialam w TV, ze w wielu miejscach bedzie sporo sniegu, ale o dziwo Michigan ominelo ![]() Dziekuje za odpowiedz co do kartki. Popatrze tez na ta stronke o ktorej wspomnialas i moze tam znajde jakies ciekawe zaproszenia na chrzest, bo wczoraj patrzylam na tinyprints i nic ciekawego nie mieli ![]() zuzanna12, patrzylam na zdjecia, sa ladne. Ale czemu takie malutkie? A z tym spaniem w wozku to nie wiem czy to bedzie dobre dla pleckow malej ![]() Dziewczyny, mam pytanko - w jakich sieciach macie telefony komorkowe? Ja mam w Verizon Wireless i troche jestem zawiedziona, bo np. nie moge wysylac sms'ow do Europy (co jest dla mnie wazne ![]()
I treat my patients with compassion, Wearing scrubs is my fashion; I fight sickness with aggression - NURSING is my profession! Edytowane przez schoolcraft Czas edycji: 2010-02-06 o 17:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#743 |
Wtajemniczenie
|
kocham Wegmans...
![]() a teraz sie zabieram za pieczenie wz-tki ![]() schoolcraft u nas jest jakies 5 cm sniegu wiec prawie nic.. bylam z mlodym na chwile na zewnatrz.. odsniezylismy auta i pobawilismy sie w parku.... a telefon mam w at&t.. ogolnie jestem zadowolona chociaz mamy te same aparaty od 4 lat ( nie chcialo nam sie zmieniac ostatnio ) i nie mozemy sie doczekac jak dostaniemy nowe.... ![]() ![]()
O A N ![]() Edytowane przez leleth Czas edycji: 2010-02-06 o 17:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#744 | |
Wtajemniczenie
|
leleth, no to fajnie, ze Was nie zasypalo
![]() ![]() Cytat:
Ja tez sie zastanawiam nad Iphon'em, ale wydaje mi sie, ze jest taki duzy i bylo by mi niewygodnie taszczyc go wszedzie ze soba... Hmmm... sama nie wiem. W poniedzialek maz sie dowie co i jak i wtedy zadecydujemy czy pozostac w Verizon i zrobic upgrade + dostac nowy telefon czy tez poczekac do sierpnia i wtedy przerzucic sie na At&t i wtedy dostac nowy tel.
![]() |
![]() |
#745 |
BAN stały
|
oj nie umiem poradzic te temat telefonow...sama mam z Solo Mobile i tez nie moge wysylas smsow do polski...ale ja zmienie na Rogers
dziewczynki Olimpia dzisiaj jadla jabluszko z marchewka ze sloiczka i wiecie co ze nawet nie plula tylko ladnie otwierala buzke...od razu podlapala co to jest lyzeczka ps. nie wiem czemu te zdjecia takie male mi wyszly pozniej sie pobawie tym |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#746 |
Zadomowienie
|
CzarnyElf to przykro mi z tymi sklepami
![]() Schoolcraft ja polecam Iphone'a zdecydowanie. Jestem co prawda fanka Apple, maz ma ten tel, a ja iPod Touch, z ktorego wlasnie teraz pisze uzywajac wifi ![]() Zuzanna ja tez mysle, ze wozek nie bedzie zbyt dobrym rozwiazaniem. leleth pochwal sie efektami wypiekowymi! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#747 |
BAN stały
|
dziewczynki gadalam z mama....kupila jej to lozeczko turystyczne takze juz po problemie...raz jeszcze dziekuje wam za porady
przeczytajcie to:NORMALNIE SZOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! w glowie sie nie miesci mi to sie wydaje niemozliwe!!! http://www.gadu-gadu.pl/543371487041...odzila-dziecko |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#748 |
Zakorzenienie
|
Alguien-no wybor organic u nas jest maly(male miasto) ale lepszy taki niz zaden
![]() Schoolcraft-z telefonami nie doradze bo ja sie wogole na tym nie znam ![]() Zuzanna-fajne zdjecia w abumie tylko malutkie-ale i tak sie dopatrzylam ladnych,blyszcacych wlosow u Ciebie ![]() W ciazy w wieku 9 lat-jak to mozliwe? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#749 |
Wtajemniczenie
|
Alguien, dzieki za info co do telefonu. Jeszcze sie zastanowie czego dokladnie chce
![]() zuzanna12, no to super, ze problem z lozeczkiem sie rozwiazal ![]() A co do tego artykulu, to zupelnie niedawno ja i moj maz rozmawialismy z ksiedzem ktory przez wiele lat byl misjonarzem w Afryce i on wlasnie opowiadal, ze tam 8 letnie dziewczynki rodza dzieci. I mowil, ze niby jest tak ze w Afryce 8 letnia dziewczynka jest na tyle rozwinieta jak 16-letnia dziewczyna w Europie (a 16 latka spokojnie jest w stanie zajsc w ciaze i urodzic dziecko). W jaki sposob 8-letnie afrykanskie dziewczynki zachodza w ciaze to juz zupelnie inna historia ![]() ![]() Nie znam sie w tym temacie, wiec nic nie moge powiedziec od siebie. Pisze tylko to co slyszalam, ale nie wiem ile w tym prawdy. Ale rzeczywiscie troche dziwnie brzmi, jak sie slyszy, ze 9-latka zostaje matka ![]()
I treat my patients with compassion, Wearing scrubs is my fashion; I fight sickness with aggression - NURSING is my profession! Edytowane przez schoolcraft Czas edycji: 2010-02-06 o 22:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#750 |
BAN stały
|
czarny eflie uzywan pantennte pro-v i jedyne co daje na wlosy do jest jedwab czyli silk
nazwya sie BIOSILK i jest z firmy Farouk pozdrowka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:03.