![]() |
#721 |
Marudziara
|
Dot.: Wasze opisy gg - część X
Tak bez powodu z uprzedzenia każda litera odnosi mnie do ucieczki
Wychodzę na szczeble drabiny nieba z napisem na plecach " jedynie dla nas "
#722 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, wiem, że już gdzieś były takie opisy ale nie mogę ich tu znaleźć, więc bardzo proszę o pomoc. Potrzebuję opisów o tym, że idę na wesele i zamierzam się super bawić.
"Najbardziej zbyteczna rzecz w nieszczęściu to łzy" "Ciężko żyć bez kogoś, kogo ciągle nie ma" "Dzięki nadziei mam jeszcze siłę żyć" ...wystarczy jedno twoje zawołanie i wrócę..." Nadzieja - okno na "może" Kiedy chcę Cię kochać mniej, wtedy kocham Cię bardziej
#723 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ______
nie liczę na to, że jeszcze znajdę w twoich oczach dla mnie błysk. a włosy wirowały jak szalone, niosąc wiśniową koronę. kocham cię. tak mi przykro.. myślę o tym, dlaczego wczoraj powiedziałeś mi o niebieskim niebie...
![]() |
#724 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() _________________________ ____ Poświeć mi w oczy fleszem Zabierz ze sobą moje pogniecione szepty połamane myśli Zabij mnie Trułabym się dla Niego i nie żałowała. I płakać przy "Round Here" w wykonaniu Panic At The Disco. tylko nie mów mi że chcieć to móc bo ja chciałbym móc nie musieć wierzyć że kiedyś dostanę co mi się należy tancerka samobójczyni z połamanymi obcasami w podartej sukience
![]() ![]() |
![]() |
#725 |
Raczkowanie
|
Otwórz butelkę czerwonego wina, dziś uwiedziesz mnie..
![]() Życie - jakie by ono nie było, jest nasze własne. opętani samotnością... myślą szukają szczęścia ![]()
#726 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Jeszcze mam czas na wielką miłość. Wierzę, że mnie znajdziesz. Może nie dziś, nie jutro, ale będę czekać. Amorki są strasznie zalatane. Cóż, poczekam, może któryś mnie doścignie. Na prawdziwą miłość zawsze warto poczekać. Przepraszam, ale coś mi wena ostatnio szwankuje... ![]() _____________ Przeliczam puste butelki i od czasu do czasu tłumię poranne ziewanie. Opowiedz mi o tej kobiecie we mnie. O moim centrum, które wstaje długo po mnie lub nie budzi się wcale. Zapycha mnie ten zielony świat, bo myślę o sobie, że jestem przez niego bardziej czarna. Niewyraźna. Umrę któregoś dnia przypadkiem z miłości, której nie dostrzegłeś. Słowo, które wychodzi z ust ciszej niż powinno. Miłość powieszona na krześle, rozrzucona po kuchni. A moje myśli siedzą na schodach. Są teraz tam, gdzie było dobrze i już nie jest.
![]() |
#727 |
Raczkowanie
|
dagmaruffka - <3
jestem uwięziona w ciasnej klatce
dać kobiecie przyjemność w dwie minuty może tylko zupka chińska jestem teraz na etapie „wykastrujmy wszystkich facetów, a będzie lepiej”
Jak Alicja, zabiorę z sobą na moją stronę lustra. Pokażę rzeczy, których nigdy nie pokaże Ci kablówka - słowo. Prawdziwe życie, od którego pieką dłonie i policzki. Pokażę więcej niż przypuszczać możesz, wszystkie swoje myśli. |
![]() ![]() |
![]() |
#728 |
Raczkowanie
|
Dokąd płynie naszych marzeń szept?? Spowiadam się miłości mej podeptanym łzom i kwiatom Tęczę łapać czy zatopić ręce w gips- decyzja na dziś listy pełne są chmur Przejdę siedem piekieł, by znaleźć Go! Oczy mokre, gdy trwa ten sen ![]()
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów i postawy bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. Edytowane przez 19czarna87 Czas edycji: 2009-05-10 o 13:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#729 |
Wtajemniczenie
|
..a naszyjnik od Ciebie zdejmę i rzucę gdzieś w kąt, żeby zapomnieć. Znajdę go kiedyś wśród szpargałów i uśmiechnę się lekko. Nie poczuję nic. Nawet przez chwilę nie będę żałować.
Zawsze z utęsknieniem czekam na Twój telefon, a gdy już dzwonisz, odbieram po dłuższej chwili i rzucam obojętne 'hej, co tam?' w tej ciszy bez Ciebie tykanie zegara wydaje się być tak nieznośnie głośne i drażniące.
#730 |
Zakorzenienie
|
Łzy spadają rzęsistym deszczem.
Naciągnę kołdrę na zapłakane oczy. Na odwyku od kochania. Zbiłeś mi różowe okulary. Szczoteczką do zębów, szoruje ślady Twoich pocałunków. Czuję ból, i złość. W rapie czuje spełnienie. Podejdź, weź mnie za rękę, ja też cię wezmę chętnie. Bezsenne noce,dusza w ciele jak intruz. Światła miasta odbite na mokrym asfalcie.
![]() |
#731 |
xoxo
|
Gdy trzymasz się kurczowo nieszczęśliwej miłości odbierasz sobie szansę na nową, szczęśliwą i spełnioną...
Mowi:jesteś egoistką, bo nie chcesz podzielić sie ze mną swoim smutkiem. Kim w takim razie On jest, skoro nie chciał podzielić sie radością... - Po co żyjesz ? - Żeby się cieszyć ... - Cieszyć się z czego ? - Z tego, że żyję ... Życie to długi warkocz przeplatającej się radości z cierpieniem. Koniec warkocza ozdabia czarna wstążka - śmierć. Każdy w życiu jest bity. wszystkim życie da w dupę. Ja znów samotna w tym ciemnym pokoju - bez drzwi i okien. Reszta to iluzja. Zmieniła mnie kolejna samotna zima. Zimny śnieg, zimne serce. Poczekam na wiosne, może będzie lepiej... Umiem przecież kochać. Nie da się uczynić własnego życia bajką. Ale czyjeś tak. Miłość i zazdrość to dwie różne półkule, które jednak mają wspólne granice. Nie kupuj mi mięsa, nie mam gdzie go schować. Całą lodówkę zajmuje mój mąż. Wdowa Ma łza na balkonie sie mrozi. Ty sam najlepiej wiesz jak powinno wyglądać Twoje życie, nikt inny...
#732 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziewczyny okradłam was z tych opisów ![]() ![]() Budujemy własną wieżę Babel… będąc niewolnikiem wyuczonej obojętności Oblekamy się w pokutnicze wory przerysowanej niezależności… Próbując schować się tam… gdzie nas każdy zobaczy Uciekamy… przed cierpieniem przed człowiekiem przed przeznaczeniem Czasem nawet sól jest miodem A nektar goryczą… Codzienność
tkamy barwną nicią młodego doświadczenia
![]() |
#733 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() ![]() ![]() ![]() Dodam pare od siebie ![]() ![]() Za wysokie progi jak na Twoje nogi Być spadającą gwiazdą w Twoich marzeniach i spełniał każde życzenie Szczęście można znaleźć w najmniejszym ziarenku pustynnego piasku... Naucz się szanować znaki i iść ich śladem. Pewne rzeczy w życiu, nim jeszcze zdążymy się do nich przyzwyczaić, zmieniają się w czasie krótszym od jednego krzyku. Cierpimy, bo czujemy, że dajemy więcej niż otrzymujemy w zamian Kwiat, który się otwiera nie czyni przy tym hałasu Nie szukaj szczęścia w gwiazdach cudzego nieba, kiedy własne wisi Ci nad głową Pozdarwiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#734 | |
Rozeznanie
|
Kocham
![]() ![]() ![]() ![]() <33 Cytat:
Dziekowac Malenka ![]() <3 w smutku skąpane serduszko szlocha
'Pustka, która dopóki sama nie zniknie... nic jej nie zapełni...' Wszechbajzel osobisty. Może to wina nie odsyłania łańcuszków szczęścia. Zakamuflowane myśli, zamknięte w niemych łzach… wywiesiłam swoje łzy na sznurku za oknem, nie wiem czy wyschną do jutra zbitej szyby poukładać przecież nie jesteś w stanie Jak wstrzymać oddech, kiedy okręt tonie, Wspinać się na maszt, by przeżyć jeszcze moment. Pożyczone uczucia... Podpatrzone uśmiechy... Wyuczone zachowania nie na tą stronę, spadła życia moneta Kolejny raz w ulewie kłamstw bez parasolki... najlepiej umiemy okłamywać samych siebie Niby nic a smutek ogarnia mnie całą… Smutno mi...........nawet budyń nie pomaga a mi tak smutno... gdzie jesteś Słoneczko? Nie myśl że jeśli słoneczko obok się uśmiecha to i ja też... Gdzieś pomiędzy wierszami, na skrzyżowaniu słów niewypowiedzianych... Czasem jutro nas zalewa łzami a miało być gładkie jak aksamit... smutek to najgorsza pora dnia Szary świat zajrzał przez okno… w szarym deszczu smutni ludzie mokną… Grey would be the color if I had a heart... /moje serce byłoby koloru szarego gdybym je miała/ "Jak na deszczu łza cały ten świat nie znaczy nic..." |
|
![]() ![]() |
![]() |
#735 |
Raczkowanie
|
" szukam Cię pamietajac każdy gest,ktorym zamieniałeś sen w rzeczywistość " " trace kazdy mój dzien na szukanie twoich znakow w tle " " byłam zawsze silna teraz słaba jak kwiat co bez wody umiera po kilku dniach " " probujac na nowo odnalezc sie,probujac gdzies w pamieci zgubic Cie " " dla mnie miłość kona,niespełniona... w smaku słona,a wygląda na winogrona " " ile można nie zasypiać, nie jeść, nie oddychać, płakać, łzy połykać ? " " z Tobą do nieba bram,spełniać nasz dawny plan... pomimo Twego 'NIE' ja staram ciągle się " ![]()
#736 |
Konto usunięte
|
solą życia jest miłość...
a niebo znów na głowę spada mi. i kiedy u mnie zasypiasz, to tylko w kącie mojej głowy. zobacz sam. ciemną chmurą jest przyszłość... jesteś moim najlepszym snem, snem jaki przyszło mi teraz śnić. po czułości w sercach lód. wczorajszy dzień się nie powtórzy... life’s no longer funny when I wake up all alone in empty bed. / życie przestało być śmieszne, gdy budzę się sama w pustym łóżku. z Tobą nawet szarość nabiera barw. nasze oczy pełne kłamstw. gdybyś tylko chciał, poszłabym z Tobą na koniec świata. nie chciałeś... maybe in time you'll want to be mine. / może kiedyś będziesz chciał być mój. |
![]() ![]() |
![]() |
#737 |
Rozeznanie
|
Wiesz co ? ... Nawet gdyby został Ci tylko uśmiech i mały palec, byłbyś mężczyzną mojego życia. (z wczorajszego Bonda xD)
Są dwa rodzaje ludzi na tym świecie: ci, którzy grają w klasy i śpiewają pod prysznicem, oraz ci, którzy leżą nocą w samotności i płaczą...
Ten uśmiech sprawił, że się w nim zakochałam, a była to ostatnia rzecz, na którą miałam ochotę.. Czekam, aż czas uleczy ból i znowu postawi mnie na nogi, abym mogła ruszyć nową drogą; własną ścieżką, która pozwoli mi się odrodzić. Nie poznaję tych oczu, które kiedyś dawały mi poczucie spokoju i bezpieczeństwa.. każdy znak na niebie i ziemi wskazywał, że to miłość .. Wiedziałam, że jest już za późno by próbować zachować zdrowy rozsądek. Byłam zakochana. Ale nic nie można poradzić na to, w kim się zakochujesz, ani na to, czy ten ktoś jest starszy, czy młodszy od Ciebie, wyższy czy niższy, zupełnie inny czy taki sam jak Ty. powiedzenie "wiem, jak się czujesz" brzmi jak wyświechtany komunał..
#738 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A ja Twoje zaznaczone też zabieram. ![]() _________ Dagmaruffka <3 _________ bez offa ;P Zamykasz moje sny w butelce wina Papieros zgasł, rzęsa spada na poduszkę Wziąłeś cały tlen z pudła czterech ścian. Kołyszesz moim światem Trzymam Cię za rękę w ciepłym blasku świec Zabieram ze sobą skrawek wieczności, Twój uśmiech podczas snu Zakładam na siebie płaszcz wyzwań i zadań .
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów i postawy bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. Edytowane przez 19czarna87 Czas edycji: 2009-05-10 o 15:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#739 |
Raczkowanie
|
" the moment I wake up before I put on my make up I say a little prayer for you " | Kiedy się budzę,jeszcze zanim nałożę makijaż,modlę się przez chwilę o ciebie
" Następnej nocy również zaprezentuję Ci słodycz snów " " good for you bad for me " " count from one to ten with my eyes closed " | Licząc od jednego do dziesięciu z zamkniętymi oczyma
#740 | |
BAN stały
|
Cytat:
Aaa co najważniejsze to nie jest wątek do kłócenia się więc mam nadzieje, że na tym ten spór się zakończy. KONIEC TEMATU! bez off'a: widzisz co robisz ze mną? z moim życiem? przez Twoją nieobecność umieram.. i że czasem tak boli, że nie ma siły się krzyczeć widzisz jak mi spier.dala szczęście? błagam nie mów nic.. tylko przyjdź i mocno mnie przytul.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#741 |
Rozeznanie
|
„...Aż na nowo wzejdzie słońce i oddadzą mi moje białe skrzydła....” "Nikt sztucznie nie rozświetli mroku swej duszy..." ...i wciąż próbuje tęsknić mniej... Boli cisza..... "Jakże trudno na tym świecie człowiekowi zrozumieć drugiego człowieka" "Są takie chwile jak sztylety rozrywają duszę w kilka sekund..." [gdzie iść, gdy nie ma dokąd pójść?] Niebezpiecznie jest wierzyć Że coś trwa wiecznie... "Łzy nie są oznaką naszej słabości, ale dowodem na to, że nasze serce nie wyschło..." Czy podobnym być do skały Posypując solą ból Gwałtowny kryzys egzystencjalny na arenie mego istnienia "Mam już jeden nóż w plecach na więcej nie mam miejsca” Najpiękniej umiera gałąź- łamie się pod ciężarem własnych owoców. Są rzeczy, które trzeba zobaczyć, by wiedzieć, że ich nie warto oglądać Forget about everything and runaway... *Zapomnieć o wszystkim i uciec daleko stąd... nieodpowiednia ekspresja Świat jest kosmicznie zagubiony w sobie 'Czasami cały Twój świat musi runąć zanim zorientujesz się co masz i czego nie chcesz...' ---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- Kocham Skarba.. ![]() <3 ` Odepchnąć kogoś kto bliski Ci jest.! ` Pomóż mi zrozumieć łzy.. |
![]() ![]() |
![]() |
#742 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ______________ Czasem nie rozumiem siebie samej, nie rozumiem swoich myśli. A przytulisz mnie nocą, gdy obudzę się ze strachem i lękiem w oczach?
![]() ![]() |
![]() |
#743 |
Raczkowanie
|
... swymi migdałowymi ustami całujesz ją,a później mnie ...
![]()
#744 |
Raczkowanie
|
Zniknęłam, przeczytałam tylko te parę ostatnich postów, na prośby nie odpowiadałam. Musicie mi to wybaczyć, przepraszam ;*
(Wszystko nadrobię! ![]() Czarnula4 - dziękuję, miło mi ;* Ale wiesz, że moją ulubioną jesteś Ty, prawda? ;* Kochana - I ja tęskniłam! ![]() Opisy; * Mijamy się jak co dnia. * Wiesz co mnie boli? Gdy szukuję się pół dnia, biegam po mieście z wywieszonym językiem aby znaleźć coś odpowiednego, stoję przed lustrem godziny, a Ty nawet nie nie zwrócisz na mnie uwagi. * Że może dążymy w życiu do czegoś, czego nie ma. * Co to znaczy, że każdy ma drugą połówkę? Czemu porównuje się je do jabłka albo pomarańczy? Jeśli ma ją każdy już od urodzenia, tzn. że najwięksi bandyci też ją mają? A co jeśli czyjaś druga ołówka umarła? Zginęła w wypadku samochodowym lub tuż przy narodzinach albo mieszka gdzieś na drugim końcu świata? A co jeśli ktoś nigdy nie pozna swojej drugiej połówki i nigdy nie zazna prawdziwego szczęścia bez swojej połowy? A co jeśli ludzie są ślepi, mijają się i nawet nie wiedzą, że są sobie przeznaczeni? Co z takimi ludźmi? Czy oni też nie powinni kochać? * Czasami zadawalamy się jakąś wielką chwilą, przez duże Ce i to pojmujemy jako największe szczęście. * Gdy Cię widzę zdejmuję okulary z nosa, żebyś na pewno mnie poznał. * Gdy patrzę w słońce mrużę oczy i marzę, że dostrzegasz we mnie takie szczegóły. * Na krawędzi mijania. * Zawieszona w zimnych odcieniach, w chłodzie spętlonego powietrza. * - Jak się nazywa to uczucie w głowie, uczucie tęsknego żalu, że rzeczy są takie, jakie najwyraźniej są? - Chyba smutek, panie.
Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#745 |
Raczkowanie
|
Koleżanko- "sploniesz nim odpale lond"
Ja rozumiem, że z braku jakiejkolwiek innej możliwości wyładowanie swoich frustracji zaczęłaś udzielać się w tym wątku, ale bez przesady- nie chodzi nam o kłótnie.... nie podoba się- nie czytaj. A co do próźb, na początku mowa była jedynie o ich "ograniczeniu", a nie całkowitym wyeliminowaniu, więc czytanie ze zrozumieniem Tobie droga koleżanko się kłania. Koniec tematu!?! _____ Głucha cisza nie usypia- wciąż budzi mnie Letni dzień - prezent w zimne dni ... Kto naprawi nam ten beznadziejny świat??
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów i postawy bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. Edytowane przez 19czarna87 Czas edycji: 2009-05-10 o 20:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#746 |
Rozeznanie
|
Przegrałam, jeszcze zanim zaczęłam walczyć.
Powiedz jakich trzeba użyć słów By powstrzymać ludzkie łzy Jaką siłę trzeba w sobie mieć Żeby odbić się od dna ' bo zabrakło znów czyjegoś głosu... ' ...skaleczeni milczeniem, zagubieni w pomyłkach dnia... mówią mi: bądź sobą, a sami udają… Mógłbyś mi wyłączyć na jakiś czas Sumienie? Dokucza mi. ...Jeszcze nie jest najgorzej chociaż czasy do życia mamy podłe... I'm starting to scare myself. /zaczynam bać się siebie/ chwast jest niczym innym jak niekochanym kwiatem Wyprałam emocje, suszą się na sznurku przed domem. ‘bo dzisiaj jestem jakoś tak ujemnie naładowana’ ponura groteska Zchamiały świat. Nawet motylki na łące jakieś bardziej ironiczne... Opętanie tańcem koronkowych łez. Słodka melancholijna rzeczywistość.. Ile krzyku może kryć milczenie? archiwum wspomnień: trwa usuwanie |
![]() ![]() |
![]() |
#747 |
Zakorzenienie
|
potrzebuję to wiedzieć,
że mam czekać na ciebie. potrzebuję cię mieć gdzieś, nie przy sobie, ale dla siebie. bo obiecałam sobie, że nie pokocham nikogo tak mocno, żebym nie mogła być całą, kompletną osobą bez niego. król bezgranicznie kochał swą małżonkę, królową, a ona całym sercem kochała jego. coś takiego musiało skończyć się nieszczęściem. on tak szeptał mi to do ucha, a ja ze łzami w oczach zakochiwałam się w nim coraz bardziej. w takich momentach chciałam być dla niego wszystkim. różańcem i ladacznicą. i nigdy go nie zawieść lub rozczarować. odciął jej skrzydła, uśpił motyle i potłukł duszę. wiedziała, że coś się zdarzy. już wtedy w pokoju, gdy spotkały się ich oczy. czuła, że przy nim nie musi nawet nic mówić. wiedział. nigdy nie wierzyła, że spotka kogoś, kto znałby ją tak dobrze. i znowu czuła zauroczenie. moja miłość ujawnia się wtedy, kiedy znika przedmiot pożądania. w jednym krótkim przytuleniu dotknąć serca sercem. za gęsto od emocji w powietrzu. mam usta pełne twoich ust i ręce pełne ciebie. |
![]() ![]() |
![]() |
#748 |
Przyczajenie
|
"Malinowa Księżniczka, w lukrowej koronie, na cynamonowym tronie"
" - Puk puk. - Kto tam ? - Miłość. - Spier**laj ! - Dlaczego ? - Bo ranisz ... ;( " " Zapomnieć o realnym świecie ... " " Prosty strach by Cie wymazać, otwarty umysł zamknął to dzisiaj " " Przyjacielem jest ten kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cie kochać " " Jesteś powodem dla którego myślę " "Ktoś Cie pragnie, Ktoś Cie potrzebuje, Ktoś śni o Tobie każdej samotnej nocy. Bez Ciebie jest samotny, Ktoś ma nadzieje, że pewnego dnia zobaczysz, że Ten 'ktoś' to ja ... " "Nie chcę zamykać oczu ... Nie chcę zasypiać ... Bo tęsknię za Tobą ... " " Życie jest jak pudełko czekoladek - nigdy nie wiesz na co trafisz " _________________________ ________ [ < 3 ]. Bezwarunkowo i nieodwołalnie zakochana ! x33 |
![]() ![]() |
![]() |
#749 |
Rozeznanie
|
"Gdy Bóg rozdawał Wam szczęście
Ja dostałam tylko dwa wiadra łez…" Jeszcze będzie przepięknie, Jeszcze będzie normalnie... gdyby podziały się gdzieś podziały ...a czas płynie jakby nigdy nic, głośno licząc moje łzy... i czekam na wiatr, co rozgoni czarne myśli... No i się okazało kto jest kim, a kto jest nikim… "I umrzeć też chciała. Najlepiej na atak wspomnień." Jeśli nie mogę uciec, to przynajmniej może uda mi się zmieszać z tłumem... endorfiny ... najlepiej od zaraz Jeszcze jedna nieobecność nie do odwrócenia... nowotwory szalonego gniewu... Nikt nie wyswobodzi nas z niewoli, która istnieje w nas samych, w delikatnej budowie tkanek... in the abyss of empty thoughts. w otchłani pustych myśli Łatwo ci zachować twarz, gdy kilka na zmianę masz. Przeludnienie świata doprowadziło do tego, że w jednym człowieku żyje wielu ludzi Każdy dzień rodzi nowe paranoje. Jutro będzie cudownie, ponieważ dzisiaj nie rozumiem już nic. Jeden dzień. 1440 minut. 86400 sekund. I ani jednej chwili dla mnie. Doświadczenie powiększa naszą mądrość; nie zmniejsza jednak naszej głupoty. fatalny błąd w niebiańskich kartotekach… w krainie latających siekier różowy słoń na metafizycznych wrotkach w krainie latających siekier |
![]() ![]() |
![]() |
#750 |
Zakorzenienie
|
Nicość... niebyt... czarna pustka... Co powiedziałeś? Oh, właśnie planowałem moją przyszłość. Żyj tak, żebyś po latach mógł powiedzieć - przynajmniej się nie nudziłem umieranie jest częścią życia... wykresle cie z listy moich przyjaciol.. ![]() Czasem jedno ziarnko może zepsuć symetrię kawowej górki I am sick and tired of being treated like I don't exist." "A ja kiedyś widziałem niebo...takie niebieski...przez dziurkę od klucza. Głupi. Ja wiem o czym ty mówisz. To wcale nie było niebo. To było wiadro. Wiadro tam stało." Synu, kiedyś to wszystko będzie twoje. Co? Firanki? Zbrodnia to czyn, nie idea. Tylko ludzie wolni jej dokonują. Cześć żule Cześć Żulietta Ufam tylko dwóm osobom. Jedną jestem ja, a drugą nie jesteś Ty Przeżyłem życie po trzykroć, a teraz brakuje mi czasu Nie ma żadnego MY. Nigdy nie było NAS . Na dodatek beze mnie nie mówił byś nawet JA.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:24.