|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#721 |
Rozeznanie
|
Dot.: Dziewczyny z Plus Size z przyjemnością gubią kochane ciałko :)
Nigdy nie jest za późno, by się dołączyć!
![]() ![]() Z tymi obwodami to niestety tak zawsze..... Ale bez przesady z wyrozumiałością u mnie różnica między talią a biodrami to 40 cm ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#722 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Zastanawiam sie dziewczyny co was zmotywowało do wzięcia sie za siebie i swoje kiloski! Nie chodzi mi o to po co to robicie, ale co sie musialo stac że podjęłyście taką a nie inną decyzję? Dojrzewała w was ta myśl, cyz po prostu nadszedl taki dzień, że stwierdzilyście że to już teraz musicie się zacząc zmieniac... Może zacznę od siebie ![]() Nie wiem czy niektóre z was przeglądają GW. Około 3 miesiące temu rozpoczęła sie akcja odchudzania dziennikarzy i namawiali każdego na odchudzanie ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#723 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- Cytat:
![]() ![]() i powiem wam, że dziś odebrałam wyniki swoich badań tarczycy TSH no i znów wróciły do normy ![]()
Do you know that hue of my new blue jeans? Edytowane przez madzinka Czas edycji: 2009-06-02 o 09:35 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#724 |
Zakorzenienie
|
ja też stwierdziłam, że czas coś z soba zrobić, choć i tak już niemała walka za mną
![]() ostatnie motywatory to wesele kuzynki 20 czerwiec, no i 6 czerwiec Wrocław i pierwsze spotkanie z blogowymi znajomymi... a w sumie prawda jest taka,ze po prostu musisal przyjsc taki dzien. Od listopada probowalam walczyc z nalogiem obzarstwa slodyczami. Były takie dnie ze moglam nic innego nie jesc tylko slodycze... i tak sie dziwie,ze przez ten czas tylko tyle przytylam... z moja sklonnoscia do tycia.... Witaj Kasienko, powodzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#725 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
![]() witam kasiunka8998 i życzę żeby twój cel był realny ja przed ślubem się odchudzałam i szłam do ślubu z wagą 64kg ale przez 5 lat przybyło sporo maiałam 92kg ![]() ![]() A ja mam normalnie same nerwy teściowa wróciła z szpitala była tam miesiąc i jest naprawde słba choruje na stope cukrzycową ma srtaszne bóle na nogach i grozi jej amputacja przy wadze 150kg i wzroście 165 masakra nie wiem jak sobie dam rade jeśli dojdzie do tego a już 5 lat jej owijam te nogi i wtedy już miała mieć ucinane ale teraz lekarz mówi że jest tak daleko że do tego dojdzie ![]() ![]() ![]() Mam mętlik w głowie ![]()
![]() |
#726 |
Zakorzenienie
|
Magdzie mieszkacie z teściami Twoimi? a co do jej stanu... nie dziwe ci sie,ze masz nerwa i nie wiesz co robic... moj tata jest cukrzykiem, do tego po zawale i z innymi schorzeniami, tez powinien zrzucic kilka kg, wazy ok 120kg... ale gdzie tam, on sobie nie odmowi, on cos tam... on musi na cos umrzec itd,takie pieprzenie... to pogodny człowiek, jedynie jak po zawale byl to jakies 15kg zrzucil, co potem mu wrocilo,bo jak minelo troche czasu to olal system...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#727 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#728 | ||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- Cytat:
A mi uda schudły aż o 7 cm i biust też 7 cm,a biodra i pas po 5 cm,najgorzej pozbyć się brzuszka,pośladki ładnie zeszczuplały ,a brzuszek został,ale walczę dalej ![]() ---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- Cytat:
![]() U mnie głównym powodem było duże wesele chrześniaczki ,a w związku z tym zjazd rodzinny,które już się odbyło pod koniec kwietnia,no i jeszcze problemy zdrowotne ( wysokie nadciśnienie,choroba serca). ---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- Cytat:
|
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#729 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- beki -ona nie nadaje się na żadną diete w tej chwili jest taka słaba
![]() |
![]() |
#730 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#732 |
Zadomowienie
|
witam Wszystkie dzeiwczyny od wczoraj postanowilam wziasc sie za siebie i to bardzo poniewaz mam 3 bardzo wazne powody
1.zajsc w ciaze 2.wygladac atrakcyjnie i estetycznie 3.byc zdrowa no to tak mam do zrzycenia conajmniej 20 kg tzn tyle bedzie mnie jak narazie satysfakcjonowalo waze obecnie 102 kg przy wzroscie 171cm przerazilam sie jak weszlam na wage i okazala sie liczka 3 cyfrowa poniewaz pewnie w tym momencie wiekszosc mi nie uwierzy moj wyglad wcale na az tyle nie wskazuje oczywiscie szczupla nie ejstem ale tez nie wygladam na tyle tym bardziej ze moj rozmiar to 44 46.od wczoraj zaczelam pic 2 ray dziennie koktajle na sniadanie i kolacje i obiad w normlanych ilosciach+ cwiczenia na steperze jazda na rowerze i inne dodatkowe cwiczenia.jestem zalamana swoja waga i musze cos z tym zrobic i jedyna pocieszajaca w tym wszytskim rzecza jest wsparcie mojego ukochanego meza dla ktorego i tak jestem najpiekniejsza na swiecie :p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#733 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Fajną musisz mieć budowę ,jak wchodzisz w 44-46,bo ja w okresie najwyższej wagi,tj. 95 kg przy 170 cm nosiłam rozmiar 48-50,bardziej 50,teraz mam 44,a chciałabym chociaż 42. Witamy w naszym gronie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#734 |
Rozeznanie
|
bekii kurcze szkoda mi Ciebie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez karrrmelek Czas edycji: 2009-06-02 o 15:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#735 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#736 |
Rozeznanie
|
i bardzo dobrze
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#737 |
Zadomowienie
|
hej nie odzywałam sie bo trochę sobie pozwoliłam na słodkosci i wogóle a dziś coś mi odbiło i upieklam babkę truskawkową ale pół zaniosłam tesciowej a ta druga połówka kusi oj kusi i pewnie ją zjem. wogóle zjadłam kurczaka kapustke ziemniaki i masę róznych innych śmieci. i watpię aby do końca tygodnia coś sie zmieniło na weekend przyjeżdza moja mama z znajomym i co i pewnie grill i słodkości będa wiec wątpie ze wytrzymam. Ale postaram się nie najeść za dużo.
Co do mojego męża całe szczescie nigdy od niego nie usłyszałam że jestem za gruba. do slubu szłam z wagą 102kg więc widział jaka jestem. U nas to skonczyłoby się wielką kłótnią.
![]() |
#738 |
Zadomowienie
|
witm no to rzeczywiscie ten twoj maz to bardzo nieladnie sie zachowuje wobec ciebie u mnie tez juz by bylka z tego wielka klotnia ja przed slubem wazylam 80kg ale prtzyrylam tyle ze wzgledu na zaburzenia hormonalne i teraz probuje z tym walczyc,co do sylwetki no to moze nie ejst az tak tragicznie ale dobrze tez nie nigdy nie bylam szczupla ale bardzo mi przeszkadza to jak teraz wygladam dlatego musze to zmienic.wiecie co nam wszystkim sie to uad bo w koncu my uparte kobity jestesmy nie? nie ma rzeczy nie mozliwych dla nas tylko tzreba znalezc checi :P
Edytowane przez pluszowa misia Czas edycji: 2009-06-02 o 16:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#739 |
Rozeznanie
|
No pewnie!
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ---------- a dziewczyny mam jeszcze pytanie jedno. Czy śledzie są dobre na redukcję? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#740 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Dzięki dziewczyny za miłe słowa o mojej osobie ale już taka jestem przejmująca się zawsze na zapas może dam rade beki- nie słuchaj meża jak tak mówi bo to nie ma sensu a jeszcze mu pokażesz na co Cię stać.Mój całe szczęście nigdy mi nie powiedział że jestem za gruba ale gdy teraz się odchudzam to dodaje mi sił mówiąc że robie się bardziej atrakcyjna i dostaje coraz lepszych jak to on mówi kształtuw.
![]() |
![]() |
#741 |
Zadomowienie
|
heheh to jest wlasnie fajne jak nasi mezvzyzni zaczynaja nam prawic takie komplementy bo przeciez dla kobiety jest bardzo wazne by byc dla swego facteta sexi i atrakcyjna.skoro udalo nam sie tyle przytyc to i uda nam sie zrzucic hihihih
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#742 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- Dziękuję wszystkim za słowa otuchy,postaram się nie przejmować ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#743 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- Dziewczyny,następny krok do przodu z mojej strony ![]() ![]() http://www.skapiec.pl/img/457447-250...onaco-054.html
![]() |
![]() |
#744 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- Dziewczyny wyłączam komputer bo u nas niezła burza nadchodzi już nieźle grzoty walą więc pa ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#745 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
jesteś silną kobietą - najlepiej świadczy o tym ilość kilogramów, którą udało ci się zrzucić. musisz zrobić coś, żebyś samemu poczuła się bardziej atrakcyjna, a i żeby mąż zwrócił na to uwagę. oczywiście wszystkie triki, które będziesz stosować dopasuj do własnej osobowości, stylu i zawartości portfela. zacznij od prostych rzeczy - kup sobie nowy błyszczyk, apaszkę,kolczyki, jakich nigdy byś sobie nie kupiła, czerwony lakier do paznokci, pójdź do fryzjera albo niech koleżanka ufarbuje ci włosy na nowy kolor - musisz sama poczuć się piękniejsza. kup nowy ciuch, znajdź sobie ciekawą pasję (widzę, że lubisz gotować, ale w ramach eksperymentu niech to będzie coś bardziej egzotycznego - np. jakieś zajęcia z salsy czy tańca brzucha, żeby się mąż zdziwił i żeby to nie było żadne szydełkowanie, gotowanie, wyszywanie - jak u typowej matki polki. może nauka języka - nawet samemu z książek). zacznij się otaczać zmysłowymi, miłymi przedmiotami czy doznaniami -odkryj w sobie kobietę, a nie tylko matkę i żonę. obejrzyj sobie film "Niewierna" - tylko nie zrozum mnie źle, nie namawiam cię broń Boże do zdrady, myślę po prostu, że ten film pozwala dostrzec kobiecość, która czasem nam gdzieś ucieka w codziennym życiu. kobieto, musisz działać! tak samo, jak zaczęłaś z odchudzaniem, teraz metodą małych kroczków zacznij na nowo odnajdywać siebie - nie taką, jaka byłaś przed ślubem, ale taką, jaka jesteś teraz, bo jesteś o niebo lepszą i bardziej doświadczoną, pełniejszą kobietą! chcieć to móc! trzymam kciuki!
![]() |
![]() |
#746 |
Zakorzenienie
|
Normalnie uwielbiam facetow ktorzy wypominaja swoim zonom wage i jeszcze te teksty;/ sami hoduja piwne bebechy, dzieci nie rodza a zachowuja sie jak supermodele
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#747 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Teraz tym bardziej będę trzymac za ciebie kciuki, żeby twój mąż dostrzegł jaką kobietę ma przy sobie, a nie marudził ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#748 |
Zakorzenienie
|
Witam, tradycyjnie nie mam kiedy nadrobic waszych spamów
![]() Dziewczyny polecam wam wątek http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=67825 pomysły na dania dietetyczne, mozna zaczerpnąć cos z tego tak samo jak przepisy z SB http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=196551 super watki jak dla mnie, zwlaszcza,ze czasem brkauje pomysłów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#749 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- Cytat:
Masz rację,muszę zacząć coś działać,bo teraz jestem taką kurą domowa,muszę to przemyśleć ![]() Dzięki wszystkim za rady ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#750 |
Rozeznanie
|
Witajcie dziewczyny
U nas straszna pogoda a ja chciałam myć okna. Troszke ostatnio zaniedbałam ćwiczenia ze względu na stres jaki mnie opentał ![]() ![]() -stepeerka 40min -rower 1 godz. -bieganie 30min A JAK TAM U WAS Z ĆWICZENIAMI???
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:55.