![]() |
#721 |
Zadomowienie
|
Dot.: 30+ ... zapraszam :)
Dziewczynki nie macie litości... mięśnie brzuszka jeszcze mnie trochę bolą, a po Waszych wypowiedziach śmiałam się jak szalona, jakaś masochistka ze mnie
![]() Pozwólcie, że odpiszę jutro, bo już jest dość późno, a jeszcze HH i brzuszki przede mną ![]() Melduję, że przebiegłam cały dystans ![]() 6,5km z prędkością 7km/h tylko 3 minty dłużej się biega, ale samo bieganie jest TERAZ PRZYJEMNOŚCIĄ. Dobrej nocki, śmigam hulać ![]()
172cm/70kg ->cel: 59kg DUKAN od 12.09.10: 62,65kg I faza 2dni, II faza 25 dni: 58,80kg, III faza 43dni: 58,75kg od 20.11.10 IV faza: stabilizacja ![]() aktualna waga: 58,85kg 06.06.10r. A6W ukończone ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#722 |
BAN stały
|
Dziewczyny dziękuję bardzo za dobre rady
![]() Agika miło, że znów z nami jesteś ![]() ![]() ![]() Bettix ale ty masz kochanego tego mężulka ![]() Niutko trzymam kciuki, wszystko będzie ok ![]() Olunek, Gusia witam was bardzo serdecznie ![]() Melkas podziękuj synkowi, piękny kociaczek ![]() Ach ta zielona cebulka... kusi, kusi i kusi i widzę, że nie tylko mnie. Ale ja się jej dzisiaj nie dałam ![]() ---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ---------- A ... zapomniałam dodać, że ćwiczę cały czas namiętnie ![]() Poza tym dzisiaj poczytałam trochę o ćwiczeniach metodą NTO (Natężenie treningu odstępowe) i mam zamiar spróbować - oczywiście dodatkowo. Słyszałam, że one naprawdę działają, ale ja niedowiarek niestety sama muszę się przekonać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#723 | |
Rozeznanie
|
Jeśli potrafimy o czymś marzyć, to potrafimy także tego dokonać
![]() ![]() Cytat:
Ilion wracaj szybko do zdrowia Olunek, Gusia witam Was serdecznie i powodzenia życzę. I po pracy, czas mi szybko zleciał, zjadłam grahamkę z sałatą i szynka gotowaną, do tego 2 mandarynki. Oto całe moje menu, nie mam coś apetytu, niezbyt się czuję, chyba będę chora. Kolorowych snów ![]()
![]() |
![]() |
#724 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny, sorki, ze sie nie rozpisuje, ale nie mam za duzo czasu... dziekuje Wam bardzo za słowa otuchy
![]() Mam to zapalenie, jak myslałam, dostałam leki... zakaz jakichkolwiek ćwiczen obciążających nogi na razie, czyli HH tez, bo sie stoi, dozwolone tylko pływanie ![]() staram sie więc trzymac diete, ale... ![]() ![]() wczoraj: cappucino surówka ( miks składników) z sosem łosoś pieczony ok 100g warzywa gotowane ( brokuł, kalafior, marchew) ok 250 g czekoladki 4 2 x pszenna kajzerka z masłem i serem żółtym + cebula włoskie paluchy pszenne 2 paczki ( ok 100g) ananas suszony paczka chyba 100g melon podsuszany ok 50 g imbir kandyzowany ok 20 g
Trójkowa mama ![]() ![]() 13.08.2009 : 3mm,14.09 : 2,5 cm,13.10 : 3,5 cm14.11 : 5 cm,14.12: 6 cm,15.01.2010: 8 cm, 21.12.2010: 20cm ( podcinane troszkę kilka razy) 31.12.2014 : 54cm ![]() ![]() zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm. Edytowane przez niutka1 Czas edycji: 2010-01-09 o 05:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#725 |
Raczkowanie
|
jakaś taka głodna cały dzień wczoraj chodziłam. O 17.30 zjadłam z gościem
całą michę sałatki (feta, kapusta pekińska, pomidor, ogórek, dużo tymianku i oregano). Jak ja później umierałam ![]() ![]() ![]() Nigdy więcej czegoś takiego !!! Dziś tylko woda z cytrynką a jak zgłodnieję to chlebek razowy z masłem ![]()
![]() |
#726 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry w sobotni poranek
![]() Kończę śniadanko (dopiero) - chlenek z pasztetem i szczypiorkiem, tak za mną chodziły takie kanapeczki ![]() Gusia niezła dieta ha ha, współczuję efektów ![]() ![]() ![]() Niutka a ty sie trzymaj i nie poddawaj, czasem można trochę pogrzeszyć, ale potem spowrotem trzeba wrócić na dietę i już. Musisz być teraz podwójnie silna iwierzę, że jesteś ![]()
![]() ** Kiedy się czegoś pragnie, wtedy cały wszechświat sprzysięga się, byśmy mogli spełnić nasze marzenie. * Edytowane przez lenka07661 Czas edycji: 2010-01-09 o 08:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#727 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry, wstałam godzinke po budziku, wrrrr...nie zrobię przed pracą tego wszystkiego co zaplanowałam. Ale ze mnie spioch. Ja już po śniadanku, 2 kromki pieczywa chrupkiego z almette i oliwkami. Piję zieloną herbatke ale juz myslę o aromatycznej małej czarnej.
Niutka trzymaj się ciepło i dbaj o siebie. Widzę, ze jest Lenka, łap buziaka ![]()
![]() |
#728 |
Zadomowienie
|
Wiolka
![]() ![]() ![]()
![]() |
#729 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- Ja wczoraj wykonałam swój plan ćwiczeń + 20 brzuchów dodatkowo.Powoli będę zwiększać ilość, puki nie zacznę ćwiczyć na stepie.Dziś postanowiłam napełnić HH ryzem, może cięższe łatwiej jest kręcić?
![]() |
![]() |
#730 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hmmm, ja akurat zgadzam sie z tymi fittnesowcami, którzy twierdza, ze brzuszków mozna robic maksymalnie 10-20 , a robienie większej ilości tylko samych brzuszków nie ma sensu, bo nie spala tłuszczu i angażuje mięśnie lędźwiowe, a w niewielkim stopniu mięsnie brzucha, tak więc to cwiczenie wykonywane samodzielnie bez innych cwiczen jest dla mnie bez sensu. To juz lepiej robic rowerek w powietrzu ![]()
Trójkowa mama ![]() ![]() 13.08.2009 : 3mm,14.09 : 2,5 cm,13.10 : 3,5 cm14.11 : 5 cm,14.12: 6 cm,15.01.2010: 8 cm, 21.12.2010: 20cm ( podcinane troszkę kilka razy) 31.12.2014 : 54cm ![]() ![]() zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#731 |
Raczkowanie
|
hejka w sobotę...
A ja dziś cały dzień leniuchuję, przygarnęliśmy troszkę mieszkanko, ugotowałam obiad na dziś i jutro i mam z głowy. Z moimi pleckami lepiej, więc dziś zabieram sie za brzuszki ![]() a_neska... brawa za zmianę sposobu żywienia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wiolka... tak jest! Damy radę, damy radę... (powtarzajmy jak mantrę!). Wiesz Wiola, jak rowniez dużo naczytałam się o proteinowej i byłam krok od rozpoczęcia jej, w moim otoczeniu też kilka osób bardzo dobrze sobie z nia poradziło w zrzucaniu wagi. Ale ja jestem "węglowiec" i 7 dni bez pieczywa?! ![]() agika... No piękny ten pstrąg ![]() ![]() ![]() bettix... brawa dla naszej przodowniczki "maratonki" ![]() gusia... witamy i zapraszamy, w kupie raźniej ![]() ![]() ![]() niutka... Potwierdzam tezę z brzuszkami, dlatego za max. uważam 4x 30. Od wtorku zaczynam basen i siłownię po raz w tygodniu, oczywiścię zostaję przy brzuszkach i pośladkach. No i mam nadzieję, że wkońcu dojdą do mnie piłka i skakanka (czasami alle mnie dobija, a Was???) Nie macie wrażenia, że siedząc w domu trudniej jest nic nie przegryzać... ![]() ![]() Miłego weekendu... menu: 10:00 - śn: 3x tost pełnoziar, 2x plaster polędwicy z łososia, 30g ser topiony, herbatka zielona... ![]() 13:00 - 2x pomarańcz, 2x kostka gorzkiej czekolady 14:30 - ob: filet z kurczaka z warzywami z patelni - ok. 350g 17:00 - 10szt orzech włoski 18:30 - zmiana... pół chałki z mlekiem ---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ---------- ups... trochę się rozpisałam ![]() ![]()
pozdrowionka ![]() siłownia - wt, śr, czw, piąt 168cm/ ![]() ![]() ![]() BMI: 25,69... 23,90 ... 22 ![]() Edytowane przez melkas Czas edycji: 2010-01-10 o 10:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#732 |
Zadomowienie
|
hej dziewczyny
![]() ja dzis mam dzien grzeszkow a to dlatego ze @ zbliza sie wielkimi krokami ![]() niestety nie pohamowałam sie i zjadłam czekolade milke ![]() ![]() ![]() ![]() oprocz tego trzymam sie dietki ![]() moi chłopcy(tż i syn) poszli na urodziny a ja w domu sobie spa zrobiłam...jest bosssko ![]() ![]() a teraz pije czerwona herbatke, jednym okiem ogladam "czasem słonce czasem deszcz", przegladam wizaz ![]() ![]()
![]() |
#733 |
Zadomowienie
|
Cześć Piękne
![]() Witam, od rana trochę zabiegana byłam. Najpierw zakupy, potem z tatuśkiem do szpitala, obiad i dopiero teraz trochę luzu mam. Agika, nie mogę upolować tego makaronu razowego ![]() ![]() Mi też HH pomaga zwalczać ten tłuszczyk na środku brzucha tuż nad pępkiem ![]() Boczków już nie mam, to się nie wypowiem czy działa i lepiej, żeby nie wróciły. A Ty, to ładnego bakcyla złapałaś na ćwiczenia, to mi się podoba ![]() ![]() ![]() Melkas, dziękujemy za ślicznego kotka, taki młody mężczyzna, a wie jak kobitkom zrobić przyjemność ![]() ![]() ![]() Lenko, Twój TŻ to jakiś głupol musi być, skoro taki Skarb z rąk wypuścił. Jeszcze będzie żałował!!! A póki co, to może poproś sąsiada lub listonosza ![]() Trzymam Cię za słowo, że dzisiaj nadrobisz w ćwiczeniach ![]() A_nesko, no jasne, że kochanego. Dzisiaj zaserwował mi na śniadańko jajecznicę z cebulą na podwędzanych parówkach ze szczypiorkiem i serem żółtym. Ale była pyszna ![]() Niutko, ojojoj... a lubisz pływać? Gusiu, a dlaczego tylko chlebek z masłem? Może dorzuć chociaż dżem ![]() Ilion, HH wypełnione ryżem jest cięższe i napewno łatwiej się kręci, nie trzeba tak bardzo machać biodrami , a masuje, że ho ho... znów mam siniaki ![]() ![]() Olunek, pisałyśmy jednocześnie ![]() ![]() No to jak na pierwsze dni odchudzania pojechałaś na całego ![]()
172cm/70kg ->cel: 59kg DUKAN od 12.09.10: 62,65kg I faza 2dni, II faza 25 dni: 58,80kg, III faza 43dni: 58,75kg od 20.11.10 IV faza: stabilizacja ![]() aktualna waga: 58,85kg 06.06.10r. A6W ukończone ![]() Edytowane przez Bettix75 Czas edycji: 2010-01-09 o 18:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#734 |
Zadomowienie
|
Ja tak szybko tylko się melduję, bo dzisiaj mam strasznie dużo papirkowej roboty i chciałabym skończyć, żeby niedziele miec wolną
![]() Jedzonko: śniadanie: jak pisałam chleb z pasztetem II śniadanie: jabłko podsmażane z miodem i sokiem z cytryny obiad: kasza gryczana z sosem i pomidory takie ze słoika + kabanos i migdały na deser kolacja: warzywa z patelni i dwie wasy z białym serem. Ćwiczenia też były, żeby Bettix za bardzo nie krzyczała ![]() Przy okazji Bettix dziękuję za słowa otuchy za TŻa, mam nadzieje, że kiedys spotkam prawdziwego księcia, bo tamtemu niestety daleko było do ideału, ale jego strata ![]() Miłego wieczorku, może potem jeszcze zajrzę jak się ze wszystkim wyrobię ![]()
![]() |
#735 |
Zadomowienie
|
Bettix no nie calutka tak polowe ale to i tak malo ja potrafilam zjesc 2-3 na dzien
![]() ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#736 |
Zadomowienie
|
A u nas dziś impreza, sama obaliłam butelkę wina ? kto mi to na kalorie przeliczy ?
![]() ![]() ![]() ![]() jutro się odezwę...
![]() |
#737 | |
Raczkowanie
|
Chodzę na aerobik już prawie 4 lata , uwierzcie mi, ze potrafię poprawnie wykonywać brzuszki i wiem ze nie powinno się robić zbyt wielu powtórzeń ćwiczenia na ten sam mięsień, wiem również, że mięśnie brzucha dzielą się na kilka partii( dokładnie nie pamiętam jak się nazywają) ale należy ćwiczyć je po równo, wiec zwykle każda partia moich mięśni brzucha dostawała tylko 2 x po 20 brzuszków( dziś po 30), bo ja uważam, że nie można ćwiczyć tylko górnej partii zapominając o boczkach albo dole brzucha.A odnośnie rowerka to moja instruktorka powiedziała mi kiedyś, ze właśnie rowerek i nożyce nadmiernie obciążają plecy, i wiele osób je wykonuje nieprawidłowo.
Dzisiejsze menu: śniadanie: kromka chleba pełnoziarnistego z masłem i polędwicą z kurczaka, kawa z mlekiem przekąska: 3 łyżki makaronu z jogurtem owocowym( po dziecku dokończyłam) , szklanka soku warzywnego, 4 pistacje obiad:kotlet mielony wieprzowo-drobiowy, surówka z buraczków( bez oleju) 2 ogórki kiszone, przekąska:jabłko, herbata ziołowa, sok warzywny kolacja: 3 x Pano żytnie, ok 100 g pieczonego pasztetu z pieczonych kurczaków( sama robiłam),ogórek kiszony przekąska: grejpfrut, jabłko, 2 x gorący napój z soku z czarnego bzu Ćwiczenia: 2 serie op 4x30 brzuszków i 3 x 30 pośladków, a od poniedziałku jeśli wyzdrowieję 2 x aerobik, 3x step 6x ćwiczenia na macie , 1 dzień leniuchowania, no może 2 ---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:53 ---------- Słodkich snów życzę wszystkim ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#738 |
Zadomowienie
|
Skończyłam pracę i jutro mam cały dzień luzu
![]() ![]() Ilion odnośnie brzuszków to też słyszłam, że lepiej ćwiczyć mniej, ale dokładnie, bo przy wielu powtórzeniach mięśnie się przyzwyczajają i ćwiczenie już nie ma efektu. Moja instruktorka z aerobiku mówi, że najlepiej robić kilka serii, zależy od zaawansowania po kilkanaście powtórzeń na różne partie brzucha, zmieniając ułożenie nóg itp. Czyli tak jak twoja ![]() ![]() ![]()
![]() |
#739 |
Wtajemniczenie
|
generalnie brzuszki sie robi wtedy, gdy juz sie zrzuciło cały tłuszcz z brzucha cwiczeniami areobowymi i siłowymi oraz dietą i na koniec chce sie poprawic kształt płaskiego brzucha- nadac mu mięśni, wczesniej to takie cwiczenie dla cwiczenia, bo tłuszcz sie nie spala, tyle, ze mięśnie sie wyrabiają ( ale nie az tak bardzo, bo jak pisałam, pracuja głównie lędźwiowe) , ale co z tego, jak np. zasłania je góra tłuszczyku
![]() ![]()
Trójkowa mama ![]() ![]() 13.08.2009 : 3mm,14.09 : 2,5 cm,13.10 : 3,5 cm14.11 : 5 cm,14.12: 6 cm,15.01.2010: 8 cm, 21.12.2010: 20cm ( podcinane troszkę kilka razy) 31.12.2014 : 54cm ![]() ![]() zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm. Edytowane przez niutka1 Czas edycji: 2010-01-09 o 23:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#740 |
Rozeznanie
|
Widzę, że sobota to dzień grzeszków. Mnie też nie ominęło...po pracy wciągnęłam 4 kawałki pizzy, potem korcił mnie bounty ale się powstrzymałam. Chyba muszę brać troszkę więcej do pracy bo potem totalna porażka
![]() Olunek chyba mamy taką samą słabość...tez uwielbiam słodycze. Zmykam spać, dobrej nocy życzę.
![]() |
#741 |
Wtajemniczenie
|
dziś:
musli z mlekiem paczka ananasów suszonych 100 g 1 szt kanapka chleb pszenny z masłem, sałata, ser żółty, chrzan 4 ptasie mleczka 1 kostka czekolady melon podsuszony ok 50 g paluchy włoskie pszenne ok. 100g sok pomidorowy 1 litr jakis ten dzien dzisiaj rozwalony jedzeniowo mam ![]() cos mi sie chce ale nie wiem co ![]()
Trójkowa mama ![]() ![]() 13.08.2009 : 3mm,14.09 : 2,5 cm,13.10 : 3,5 cm14.11 : 5 cm,14.12: 6 cm,15.01.2010: 8 cm, 21.12.2010: 20cm ( podcinane troszkę kilka razy) 31.12.2014 : 54cm ![]() ![]() zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm. Edytowane przez niutka1 Czas edycji: 2010-01-10 o 16:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#742 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Niutka widzę, że ostatnio ci pasmakowały suszone owoce i paluchy mniam mniam ![]() Wiolka525 ja też uwielbiam słodycze ![]() Dzisiejsze śniadanko: kromka chleba z ziarnami i serkiem topionym, kawałek papryki. Miłej niedzieli dziewczynki ![]()
![]() |
![]() |
#743 |
Rozeznanie
|
Puk, puk
![]() Życzę Wam przyjemnej niedzieli.
![]() |
#744 |
Zadomowienie
|
witajcie
![]() wiolka niestety słodycze to moj najwiekszy wróg. nie moge całkowicie z nich zrezygnowac bo potem , w chwilach słabosci potrafie zjesc naprawde duzo ![]() kusi mnie wprawdzie rezygnacja całkowita ze słodyczy ale sie troche boje no ale kto nie ryzykuje .. ![]() kurcze jak miałam te 20 lat to odchudzanie było takie fajne ![]() ![]() ![]() ilion ja tez krece hh tyle ze ja mam w srodek włozony taki drut jak sie wkłada w kolo sukni slubnej-rewelacyjnie sie kreci. niutka zgadzam sie z toba co do brzuszkow. ![]() ja juz po sniadaniu dzis : 2,5 parowki+kromka chleba z margaryna niestety białego bo chrupkie gdzies wywiało i poł szklanki kakao. teraz pije czerwona herbatke ![]() miłego dnia ![]()
cierpliwość to geniusz ... DOKĄDKOLWIEK PÓJDE, PONIOSĘ ZE SOBĄ TWÓJ PIERWSZY KRZYK.... paula darcy dukan 68 ![]() ![]() Edytowane przez olunek Czas edycji: 2010-01-10 o 09:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#745 |
Raczkowanie
|
witam w niedzielę...
agika... jak po imprezce? główka nie boli? ![]() ![]() bettix... tak, ten mój mały to potrafi, jest z niego taki "mały" wazeliniarz i (prawie) zawsze wie, co powiedzieć, szczególnie kobiecie ![]() ![]() wiolka... ważysz 63kg?! To co tu robisz i co chcesz zrzucić ![]() Wczoraj: 3x 30 brzuszków (prawidłowych, lędźwiowy przy podłodze i wydech przy skłaonie ![]() miłej niedzielki życzę... BEZGRZESZKOWEJ ![]() ![]() ![]() menu: 10:00 - śn: 2x tost pełnoziar, jajecznica(2 jaja+mleko), 2x pl polędwicy z łososia, 15g ser topiony, herbatka zielona 14:30 - ob: watzywa z patelni 250g, kurczak pieczony bez skóry 200g 15:30 - 2x kostyki mleczna czek z wiśnią... ![]() 19:00 - kol: płatki kukurydziane 200g bzuszki: 3x 30, pośladki: 3x 30
pozdrowionka ![]() siłownia - wt, śr, czw, piąt 168cm/ ![]() ![]() ![]() BMI: 25,69... 23,90 ... 22 ![]() Edytowane przez melkas Czas edycji: 2010-01-10 o 19:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#746 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() Ja też należę do grona słodkolubnych ![]() Tyle, że po świętach to jeszcze nie bardzo mnie kuszą słodkości. Nie bardzo, nie znaczy, że wcale ![]() Wczoraj po godz. 23 zjadłam 5 pierniczków, a później wypiliśmy z mężem po drinku przy partyjce scrabbli ![]() Po za tym cały dzień był dietkowo oki, a jeśli chodzi o ćwiczenia to zrobiliśmy sobie DZIEŃ ŚWIĄTECZNY. Dzisiaj mamy ochotę iść do kina na polską komedię "Ciacho". Jeśli pogoda dopisze, to pójdziemy pieszo. Tak, więc 2x40min spaceru + hydromasaż 30min. Dzisiaj lajtowo ![]() A odnośnie wina... wczoraj nastawiliśmy wino z ryżu w baniaku 50l, zapasy się skończyły w naszej piwniczce, więc trzeba uzupełnić ![]() ![]()
172cm/70kg ->cel: 59kg DUKAN od 12.09.10: 62,65kg I faza 2dni, II faza 25 dni: 58,80kg, III faza 43dni: 58,75kg od 20.11.10 IV faza: stabilizacja ![]() aktualna waga: 58,85kg 06.06.10r. A6W ukończone ![]() Edytowane przez Bettix75 Czas edycji: 2010-01-10 o 15:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#747 |
Zadomowienie
|
Witam zimowo
![]() Ja też z tych słodkolubnych, ale ostatnio mnie nie ciągnie. Z tym, że z 2-3 razy w tygodnig zjadam 2-3 kostki gorzkiej czekolady i orzechy w ramach przekąsek. Jakoś się trzymam. Choć tłusty czwartek blisko ![]() Dziewczyny ja nie wiem jak obaliłam tą butelkę, do tego białego wina, zawsze piję czerwone. Było zimniutkie i piło się jak orenżada. Impreza udana. ![]() Ćwiczeń żadnych ![]() ![]() Dziś już grzecznie: Śniadanie: 2 jaka sadzone na szynce Przkąska cappucino, gorzka czekolada 2 kostki Obiad: poledwica wołowa z mixem sałat z winegretem, pół lampki czerwonego wytrawnego wina, jakiś nałóg już? ![]() przkaska 2: serek wiejski pół Kolacja: pekinska z kurczakiem gyros, jeszcze z wczoraj Jak lubicie długie posty to ja popieszę jeszcze, bo z tyłu jestem. Niutek, tak się zastanawiam co u ciebie jest śniadanie, obiadem i kolacją? Bo jak czytam, to odczuwam pewnie chaos, jakbyś jadła nieregularnie? Jak to jest? No i zgadzam się odnośnie brzuszków, choć myślę, ze lepiej dobrze robić tylko brzuszki niż nic ![]() Bettix też mam jeszcze pierniczki, ale je z dala omijam ![]() Melkas ktoś tu miał się dziś ważyć ![]() Wiolka trzymam kciuki za twoje dzisiejsze postanowienia. ![]() Olunek, Gusia serdecznie was witam i trzymajcie się postanowień i wspierajcie nas, my was z pewnością będziemy ![]() ![]() No nic śmigam, bo małż na mnie krzyczy, że zamiast się tulić do niego to się do kompa tulę ![]() pozdrowionka
![]() |
#748 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Tak, więc spoko ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A zamiast spaceru, wlazłam na bieżnię i przebiegłam 6,5 km (-515kalorii) ![]() Wywołując zdziwko u męża, bo w niedzielę rzadko biegamy ![]() Teraz on dzielnie biega... a ja startuję na hulanie ![]() Cytat:
![]()
172cm/70kg ->cel: 59kg DUKAN od 12.09.10: 62,65kg I faza 2dni, II faza 25 dni: 58,80kg, III faza 43dni: 58,75kg od 20.11.10 IV faza: stabilizacja ![]() aktualna waga: 58,85kg 06.06.10r. A6W ukończone ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#749 |
Zadomowienie
|
Przeczytałam, że Bettix tyle przebiegła, więc ja wskakuję na rowerek, bo mi głupio
![]() ![]() Zaspy u nas też straszliwe, więc podziwiem cię Agika, że ci się chciało iść na pieszo do kościoła ![]()
![]() |
#750 |
Wtajemniczenie
|
a ja musiałam odśniezać, bo wszystko zasypało, pług nie przyjezdża i małz zakopał sie autem na naszej drodze dojazdowej, wiec odśnieżalismy...
dzis musli z mlekiem 100g. ananasy suszone 100g melon suszony 50 g paluchy włoskie pszenne 50g 2 x wasa + masło+ łosoś+ roszponka+ser żółty z grzybami+majonez ananasy suszone 100 g ( jakas taka faze mam na te ananasy) zupa ( włoszczyzna+ ziemniaki+ gnochci+sok pomidorowy= pycha ) 1 i 1/2 kromki chleba zwykłego ( do zupy) ide zrobic jakąś zupę
Trójkowa mama ![]() ![]() 13.08.2009 : 3mm,14.09 : 2,5 cm,13.10 : 3,5 cm14.11 : 5 cm,14.12: 6 cm,15.01.2010: 8 cm, 21.12.2010: 20cm ( podcinane troszkę kilka razy) 31.12.2014 : 54cm ![]() ![]() zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm. Edytowane przez niutka1 Czas edycji: 2010-01-10 o 21:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:09.