|
|
#721 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Michael Jackson nie zyje!!
Cytat:
![]() Co do pokazywania ciała to uważam, że jeśli zapisałby coś takiego w testamencie to ok. Niech pokazują. Natomiast nikt nie wie teraz czy życzyłby tego sobie. Na miejscu jego rodziny nie robiłabym tego. Nie zniosłabym tego, że miliony oglądają ciało mojego syna, brata ... Nie chciałabym używać słowa bezczeszczenie, ale dla mnie to dziwny sposób na oddawanie hołdu... i choćby ktoś mi dał bilet do Neverlandu- nigdy bym nie skorzystała. |
|
|
|
|
#722 |
|
Zadomowienie
|
Madie - ja też już przestałam wchodzić na strony typu pudelki, plotki itp. Tylko mi ciśnienie przez to skacze...
Też bym nie skorzystała z zaproszenia do Neverlandu, żeby widzieć jego ciało, wolę go zapamiętać śpiewającego, tańczącego i z uśmiechem na ustach...
|
#723 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, RMF uruchomiło kilka dni temu nową stację MICHAEL JACKSON. Polecam
![]() Co do wystawienia jego ciała... trudno nawet się wypowiedzieć na ten temat. Nawet po śmierci nie umieją uszanować człowieka. Przykre...
|
#724 |
|
Zakorzenienie
|
moim marzeniem było pojechać na jego koncert,jednak w trakkcie warszawskiego koncertu mój syn był za mały,żeby go zostawić.
nie wiem,czy oparłabym się,gdyby ktoś zasponsorował mi wyjazd,aby zobaczyć go,choć sekundę przez szklaną trumnę. pewnie będzie wyglądał pięknie.najlepsi makijażyci zrobią dobrą pracę. wyobrażam go sobie,jako kólewicza śnieża
|
|
|
|
#725 |
|
Zadomowienie
|
Królewicz śnież
![]() Jestem ciekawa czy będą pokazywali w TV...
|
#726 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja dzisiaj znalazłam taki wywiad z MJ
http://www.youtube.com/watch?v=E8_5K...eature=channel MJ odnosi się do oskarżeń o molestowanie i opowiada co go spotkało ze strony policji, która go zatrzymała Wstrząsające, bardzo mi go żal jako człowieka |
|
|
|
#727 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie oglądam ten wywiad. Jestem w szoku- co ci policjanci mu robili, jak ludzie moga być tak bezduszni
|
#728 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#729 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Rzucanie w kogoś błotem jest bezkarne, bo potem ta osoba musi i tak sie tlumaczyc jak winna, a mimo uniewinnienia zawsze znajda sie tacy co powiedza "a ktoz to wie, moze był potworem"Ponoć ten dzieciak, ktory go oskarżal o molestowanie właśnie wszystko odszczekuje i mowi ze ojcciec go zmusil do zeznawania . ech.. no skzoda słów.
|
|
|
|
|
#730 |
|
Wtajemniczenie
|
Odszedł król popu, to wydarzenie rysuje nowa historię!! Jest mi przykro bo miał ogromny talent muzyczny jak i taneczny
Nie jestem wielka fanka MJ, ale niektóre jego utwory przyprawiały mnie o dreszcze Gdy dowiedziałam sie o jego śmierci to nie mogłam uwierzyć R.I.P [*] [*] [*] [*] |
|
|
|
#731 |
|
Zakorzenienie
|
Powinien kurde potem wytoczyć proces tym stróżom prawa od siedmiu boleści
Wiecie co... paradoksalnie po tym wywiadzie mi ulżyło trochę, bo widać jaki Michael już wtedy był zmęczony, smutny,przytłoczony tym wszystkim, przerywał wywiad z powodu jakichś tam dolegliwości.. Boję się że nie wytrzymałby trasy koncertowej i umarłby na scenie, co byłoby 100 razy gorsze, niż śmierć w domu ![]() W każdym razie cieszę się że pomimo tego wszystkiego co go spotkało, umiał wybaczyć i nadal kochać ludzi, naprawę wielki szacunek. |
|
|
|
#732 |
|
Zakorzenienie
|
ja również się cieszę,że nie wystąpił na tych koncertach.
.choć jest niewinny,to cieszę się,że świat to zrozumie. może po śmierci jego dobre imie zostanie oczyszczone. ja zawsze wierzyłam w jego niewinność.płakałam razem z nim. |
|
|
|
#733 |
|
Zadomowienie
|
Oglądając ten wywiad miałam łzy w oczach
![]() Biedny, smutny ale wielki człowiek. Wielki nie tylko,z powodu swojego wielkiego talentu,ale ponieważ, mimo tego ,że ludzie skrzywdzili go tyle razy on potrafił wybaczyć.
|
#734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#735 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#736 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, zauważyłyście, że MJ w tym wywiadzie "60 minutes" tak dziwnie mówi? Zastanawiam się, czy to przez operacje nosa, może przez operacje ust, a może po prostu był tak zdenerwowany?
|
#737 |
|
Zadomowienie
|
A może dlatego bo się źle czuł, kilka razy wspominał,że chce przerwać bo go coś boli i się źle czuje..
|
#738 |
|
Raczkowanie
|
Znowu nie mogę powstrzymać łez.
Dopiero teraz zaczełam rozumieć tą postać. Jest mi tak cholernie cięzko, wiedząc ,że nigdy nie pójdę na koncert. |
|
|
|
#739 |
|
Zakorzenienie
|
Faktycznie... On wydaje się być lekko 'otumaniony'. Kiedy opowiadał, co działo się na posterunku policji, myślałam, że się popłaczę. Nie wierzę w ani jedno oskarżenie, że molestował te dzieci. To jest niemożliwe, on sam wydawał się być dzieckiem. Poza tym, pedofil nigdy w życiu nie przyznałby się, że śpi z dziećmi w łóżku, bo sam wpędziłby się w kłopoty. MJ nie podejrzewał, że to obróci się przeciwko niemu.
|
#740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Taki sympatyczny, miły człowiek, pełny dobroci, a traktowali go jak zwyrodnialca... jak kreaturę...
|
|
#741 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, oglądam właśnie, ale wstyd sie przyznać nie rozumiem wszystkiego
Mogłaby któraś z Was trochę potłumaczyć Dopiero wczoraj chyba do mnie dotarło, mam tak zawsze, tragiczne wiadomości dopuszczam do siebie z opóźnieniem, bo na początku nie wierzę po prostu
|
|
|
|
#742 |
|
Zadomowienie
|
Obejrzałam, nie zrozumiałam wszystkiego, ale obejrzałam. Dobro bije od niego na kilometr, on nie byłby wstanie skłamać, a co dopiero zrobić komukolwiek krzywdę. Dlaczego tak wielu ludzi wierzy w to, że jest winny?
![]() Policjanci powinni ponieść konsekwencje! Tak strasznie, strasznie mi przykro, że miał tyle cierpień....
|
#743 |
|
Zadomowienie
|
Jeanne90-Właśnie dlatego ludzie powinni mu wierzyć, że nic nie zrobił tym dzieciom, bo on nie widział nic złego w tym że ktoś śpi z dziećmi w łóżku. A wiadomo że Stany są bardzo wyczulone na takie rzeczy. Był taki naiwny, kochał dzieci, bo tylko przy nich czuł się tak naprawdę bezpiecznie.
Syla-78 - Ja też czuję taką pustkę. Wczoraj przez cały dzień miałam wielką gulę w gardle, ale uroniłam kilka łez pod prysznicem i w łóżku, żeby rodzinka sobie nie pomyślała niewiadomo czego..
|
#744 |
|
Wtajemniczenie
|
Michael Jackson Best Dance Moves
Geniusz. Po prostu... Kurcze on zawsze BYŁ, od kiedy pamietam. Tym trudniej sie z tym pogodzic. |
|
|
|
#745 |
|
Zakorzenienie
|
No w wywiadzie Michael powiedział między innymi, że jest bardzo zraniony tą sprawą o molestowanie, setki dzieci bawiły się w Neverlandzie i nocowały i on nie widzi w tym absolutnie nic dziwnego. Ten chłopak niby molestowany nie spał z nim w jednym łóżku, tylko na jednym piętrze, ale Michael powiedział że nawet jakby spał w łóżku to nic, bo on nigdy nie skrzywdziłby dziecka, nie wyobraża nawet sobie tego, to okropne.
Facet mu zadał pytanie czy sam będąc rodzicem pozwoliłby swojemu dziecku nocować w domu 45letniego faceta, Michael powiedział że gdyby znał osobiście tę osobę to oczywiście że tak. A jak go zapytał o to dlaczego nie walczył o swoje dobre imię tylko w drugim procesie wypłacił kaucję temu chłopakowi, to Michael powiedział że nie pozwolono mu o tym mówić i potem jest rozmowa nie wiem z kim, może to prawnik Michaela? W każdym razie mówi on, że Michael nie chciał przeżywać tego samego od nowa, zbyt dużo przeszedł podczas pierwszego oskarżenia i nie miał siły znowu przechodzić przez to wszystko. I co mnie najbardziej wzruszyło - powiedział że to wszystko sprawa rodziców tego chlopaka, dzieci robią po prostu to co rodzice im każą, że on nie ma żalu do tego chłopaka i że on sam cierpi ![]() aaa nie mogę oglądać wywiadów |
|
|
|
#746 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#747 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem jak Was, ale mnie najbardziej nie boli to, że zmarł tylko to, że tak wiele wycierpiał. Kochał ludzi, kochał dzieci. Dawał szczęście innym swoimi tekstami, muzyką, śpiewem, tańcem. Jak to powiedziałyście "był dzieckiem w ciele dorosłego mężczyzny". Ponadto wydawał się bardzo nieśmiały, zagubiony...
Niósł radość, a w zamian otrzymywał tylko pogardę i nienawiść
|
|
|
|
#748 |
|
Zadomowienie
|
Anethka- dokładnie o to samo mi chodzi, to mnie najbardziej boli
To że dawał miłość, chciał być kochany a w zamian ludzie go tak krzywdzili. Mam nadzieję,że przynajmniej teraz jest szczęśliwy.
|
#749 |
|
Zakorzenienie
|
Proszę Was - przestańcie. Nie chcę płakac za każdym razem, kiedy wchodzę na ten wątek. Wystarcza mi fakt, że wywiady, koncerty, teledyski, a nawet piosenki doprowadzają mnie błyskawicznie do łez.
Macie rację, był cudownym człowiekiem
|
|
|
|
#750 |
|
Zakorzenienie
|
ja płakać przestanę chyba dopiero po pogrzebie albo nie wiem kiedy, narazie się nie zapowiada
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:01.

. ech.. no skzoda słów.

Mogłaby któraś z Was trochę potłumaczyć