Panny Młode = Żonki 2009 część XIII - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-07-20, 19:10   #721
atomufka
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Hej,
Mam takie pytanie już dla mężatek...jak to jest ze zmianą dowodu...jest jakiś określony czas, w którym trzeba zgłosić zmianę nazwiska??? I kiedy trzeba odebrać akt ślubu??? Zupełnie nie wiem jak mam się za to zabrać, żeby załatwić sprawy papierkowe - a minął już tydzień od ślubu.
Akt slubu odebralam po 9 dniach,ale podobno po tygodniu juz sie daA na zmiane dowodu masz 4 tygodnie,tak jest w przepisach.Ja moj odbiore dopiero w styczniubo nie wybieramy sie do domu juz w tym roku

Madzialenka co sie dzieje z Twoja suknia?

Martucha wow gratulacje

Dekoderka bylas sliczna PM

Gold fish a gdzie fotki?

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

Edytowane przez atomufka
Czas edycji: 2009-07-20 o 19:17
atomufka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-20, 19:21   #722
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
to ja zaczne od tego ze od dzis jestem nauczycielem kontraktowym pomysle przeszlam "egzamin" kwalifikacyjny i pne sie po szczeblach kariery
moje gratulacje

gold fish serdecznie gratuluje fajna relacja możemy liczyć na jakieś zdjęcie?

Z nudów zaczęłam robić podziękowania na czekoladki, nakleiłam je i czekają na rozdanie
Mam też zrobione rożki na płatki, chyba 5 powinno starczyć
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-20, 19:25   #723
martucha84
Zakorzenienie

atomufka, baja_86 dziekuje teraz moge psychicznie odpoczywac;D
Stary 2009-07-20, 19:49   #724
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Wiecie co zrobilam?? obciupalam tasiemke z mojego welonu od razu bardziej mi sie podoba

Martucha gratuluje
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-20, 20:03   #725
sas
Wtajemniczenie

czesc dziewczynki
nie bylo mnie chyba ze 3 tyg niestety mialam przerpowadzke na 2 tyg do innego miejsca gdzie nie mialam netu buu a od wczoraj jestem juz w pl na szczescie chyba hehe
[B]WSZYSTKIM SWIEZO UPIECZONYM MEZATKOM WSZYSTKIEGO NAJ NAJ[B] spoznione, ale szczere!!!

moze chociaz polowe nadrobie chociaz znowu malo czasu bo za3,5 tyg slub
sas jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-20, 20:44   #726
jaga_2001
Zakorzenienie

gold - super relacja, super, ze wszystko sie udalo. No i ze slonko wyszlo

martucha, gratulacje!!!

My z TZ jestesmy po kolejnym kursie. Juz prawie caly 1 taniec umiemy Ciagle mylimy sie przy walcu, ale jest lepiej. Wlasnie "poprzecinalam" piosenki, niektore wzmocnilam, polazylam razem i jest git. Wychodzi, ze nasz pierwszy taniec bedzie trwal 4:20 Mam nadzieje, ze nie padniemy ze zmeczenia Jutro kolejna przymiarka kiecy. Oł jea...

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-20, 21:07   #727
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
Wiecie co zrobilam?? obciupalam tasiemke z mojego welonu od razu bardziej mi sie podoba

Martucha gratuluje
dziekuje
wooow a jak wyszedl?

sas witaj w kraju
Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
gold - super relacja, super, ze wszystko sie udalo. No i ze slonko wyszlo

martucha, gratulacje!!!

My z TZ jestesmy po kolejnym kursie. Juz prawie caly 1 taniec umiemy Ciagle mylimy sie przy walcu, ale jest lepiej. Wlasnie "poprzecinalam" piosenki, niektore wzmocnilam, polazylam razem i jest git. Wychodzi, ze nasz pierwszy taniec bedzie trwal 4:20 Mam nadzieje, ze nie padniemy ze zmeczenia Jutro kolejna przymiarka kiecy. Oł jea...
dziekuje
my tez potrafimy juz caly uklad ale czasem sie mylimy...
podziwiam cie ze chce ci sie tanczyc ponad 4 minuty, nasza piosenka docelowo miala 4;20 ale nas tak wyczeprala ze zapetlilismy wyciszylismy i wyszlo rowne 3 minuty
Stary 2009-07-20, 21:19   #728
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
dziekuje
wooow a jak wyszedl?
chyba ok bardziej mi sie podoba bo ta lamowka jakos tak staroswiecka mi sie wydawala Na zdjeciach tego nie bylo widac - tzn na allegro jak zamawialam, ale tak w realu to dla mnie jakies to takie niefajne sie wydawalo Jesli mi cos nie odbije to juz chyba nie bede nic kupowac... to byl taki ryzyk fizyk bo teraz jeszcze mam czas by jak cos kupic nowy

Sas a jak tam w kraju?? Wy juz na stale??
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-20, 21:42   #729
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Agatko my odbieraliśmy akt ślubu już we wtorek po ślubie. Akurat mieliśmy wolną chwilkę, żeby zajrzeć do urzędu i już na szczęście były naszykowane. Z dowodem trochę poczekaliśmy, bo prawie miesiąc. Wniosek o dowód trzeba jednak złożyć jak najszybciej, bo stary dowód po 3 m-cach stanie się nieważny i już nic nie będziesz mogła na niego załatwić.

Ja się jeszcze zastanawiam gdzie muszę zgłosić zmianę nazwiska, bo póki co mam tylko wymieniony dowód i zgłoszone w pracy (księgowy miał zgłosić z ZUS-ie). Muszę jeszcze zmienić prawo jazdy, zgłosić w banku i co jeszcze? O, jeszcze w Urzędzie Skarbowym chyba mam zmienione dane, bo babeczka z urzędu miasta miała wysłać.
Nie wiem czy u Ciebie jest karta czipowa ale tzw.karta zdrowia.Takie coś jak dowód, u mnie w mieście takie coś jest ponoć nie wszędzie.W banku musisz podac zmianę nazwiska.

Cytat:

Martucha gratuluje

Ja mam podobny welon do Ciebie gdyż Ty kupiłaś z wstążka a Ja bez.
Choć teraz masz ją i bez czyli taka sama
Ja jestem zadowolona bardzo z welonu, klasyczny i nie wymyślony.
Zastanawiałam się jeszcze nad dłuższym 190cm ale nie wiem czy taki chce jeszcze...

~~*~~

Remont trwa...

~~*~~

Niestety nie jestem wszystkiego ogarnąć !
Przepraszam

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-20, 21:56   #730
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
dziekuje
my tez potrafimy juz caly uklad ale czasem sie mylimy...
podziwiam cie ze chce ci sie tanczyc ponad 4 minuty, nasza piosenka docelowo miala 4;20 ale nas tak wyczeprala ze zapetlilismy wyciszylismy i wyszlo rowne 3 minuty
nie ma za co.

Martucha, to my ja i tak skrocilismy. Jakbysmy brali cale oryginaly (mamy 3 piosenki w jednym tancu) to musielibysmy sie "meczyc" bite 7 minut i 14 sekund.

AV by jaga_2001
Stary 2009-07-20, 22:03   #731
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:

Martucha gratuluje
no to fajnie

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
czesc dziewczynki
nie bylo mnie chyba ze 3 tyg niestety mialam przerpowadzke na 2 tyg do innego miejsca gdzie nie mialam netu buu a od wczoraj jestem juz w pl na szczescie chyba hehe
[B]WSZYSTKIM SWIEZO UPIECZONYM MEZATKOM WSZYSTKIEGO NAJ NAJ[B] spoznione, ale szczere!!!

moze chociaz polowe nadrobie chociaz znowu malo czasu bo za3,5 tyg slub
a dziś właśnie o tobie myślałamJak po powrocie do kraju?
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-20, 22:09   #732
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
chyba ok bardziej mi sie podoba bo ta lamowka jakos tak staroswiecka mi sie wydawala Na zdjeciach tego nie bylo widac - tzn na allegro jak zamawialam, ale tak w realu to dla mnie jakies to takie niefajne sie wydawalo Jesli mi cos nie odbije to juz chyba nie bede nic kupowac... to byl taki ryzyk fizyk bo teraz jeszcze mam czas by jak cos kupic nowy
rozumiem grunt ze teraz ci sie podoba

Cytat:
nie ma za co.

Martucha, to my ja i tak skrocilismy. Jakbysmy brali cale oryginaly (mamy 3 piosenki w jednym tancu) to musielibysmy sie "meczyc" bite 7 minut i 14 sekund.
rozumiem 7 senund to prawdziwy hardcore
Stary 2009-07-20, 22:48   #733
jaga_2001
Zakorzenienie

7 sekund to nie byloby co ogladac.

strippi dala na nk nowe foty

AV by jaga_2001
Stary 2009-07-20, 23:07   #734
zlotko855
Rozeznanie

czesc
madzia na zdjeciach z panienskiego widac, ze super szalalas bylas taka mega rozesmiana a kogo tam z kolezanka ta rozdzka namierzylyscie?

my dzisiaj zalatwilismy papierki z usc i moj akt chrztu z parai gdzie mialam chrzest. wszytskie dokimenty mamy juz skompletowane, wiec teraz musimy wybrac sie do naszego ksiedza.

ddaaiissyy kamizelke mozna dokupic oddzielnie, nie ma ich w komplecie z garniakami. mozesz kupic taka jak ci sie podoba.

dekoderka super fotki

"całe życie z wariatami i niech tak już zostanie "
zlotko855 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-20, 23:19   #735
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Cytat:
to ja zaczne od tego ze od dzis jestem nauczycielem kontraktowym pomysle przeszlam "egzamin" kwalifikacyjny i pne sie po szczeblach kariery
Gratulacje A czego uczysz?
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-20, 23:29   #736
zlotko855
Rozeznanie

martucha gratuluje

dziewczyny jesli chodzi o zmiane dowodu, to dzisiaj pani w usc powiedziala, ze po slubie mam czas 14 dni na zlozenie wniosku o wyrobienie nowego.

a i rozdalismy dzis 3 zaproszenia kolegom - od razu potwierdzili, ze beda z nami imprezowac a pozostali kumple TZ wybrali sie gdzies, wiec na dzisiaj tyle tylko.

"całe życie z wariatami i niech tak już zostanie "
zlotko855 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-21, 01:26   #737
mka1987
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez SollAngelica Pokaż wiadomość
Mko, mogłabyś wkleić fotkę swojego welonu?
pewnie ze tak...jutro zrobię zdjęcie i wkleję

Agatka i dekoderka
- przepięknie wyglądałyście!

Madzialenka ... woooow widac, ze impreza pożegnalna stanu panieńskiego super udana!!

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Noo wreszcie jesteś, opowiadaj jak było

---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ----------
Tu jesteśmy http://nasza-klasa.pl/school/85532/120
...mogę też się do Was przyłączyc??

Cytat:
GRATULUJĘ!

jutro jadę odebrać moją sukienkę...może wtedy do mnie dotrze ze to już....
no i musimy zrobić zdjęcie do ramek dla rodziców (rowniez jutro)...wszystko byłoby ok gdyby nie fakt ze przyszły mąz miał mnie nie oglądać w sukni az do dnia ślubu....

Edytowane przez mka1987
Czas edycji: 2009-07-21 o 01:30
mka1987 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-21, 07:31   #738
ania20m
Wtajemniczenie

Ale miałam wczoraj dzień okropny. Jechałam po brata do pracy i stała policja i mnie złapali i 100 zł mandat dostałam i 4 punkty karne siedzieli tak za krzakami schowani że nic nie było widać, dopiero jak z lizakiem wyskoczył mi przed maske ale sie wystraszyłam stali kilka metrów za znakiem teren zabudowany a ja jechałak 74 km/h już zwalniałam a tu zza krzakow tyskoczył i

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-21, 07:47   #739
SollAngelica
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
My też w tej formie chcemy podać wodę, do tego jeszcze świeża mięta by pasowała. Z lodem to się obawiam, czy nie będzie problemu, bo wiadomo, trzeba dużo tego lodu wyprodukować, a nie wiem gdzie to się zmieści - mamy swoją obsługę, ale chyba w zamrażalniku nie będą nic trzymać...

My wczoraj zamówiliśmy u tej pani 11 blach ciast i 150 sztuk ciasteczek typu: rurki z kremem, grzybki i babeczki. Poza tym będziemy piec we własnym zakresie, więc w sumie będziemy mieć chyba 20 blaszek ciasta+150 tych ciasteczek na wesele dwudniowe na 120 os. i rozdajemy ciasto najbliższej rodzinie.

Nam kiedyś kucharka mówiła, że blaszkę liczy się na 10 osób, ale nie pamiętam czy to było na 1 czy na 2 dni. Zależy też jakie są blachy. Myślę, że macie dobrą ilość ciast, na poprawiny przychodzi zawsze mniej osób, 5-6 blach to za mało moim zdaniem a 20 to zdecydowanie za dużo. Spytaj tej koleżanki ile im zostało ciasta po ich weselu, sama jestem ciekawa.
Anula ja tez chciałam wodę z miętą i cytryną - ale odradzili mi bo mięta jakoś średnio pasuje do wódki
Rozmawiałam z koleżanką odnośnie ciasta. Na 75 gości (w tym 12 nastoletnich dzieci) miała 14 blach ciasta. Wesele bylo jednodniowe.
Poszło im wszystko, z tym że rozdawali kazdej parze na odchodne pudełeczko w ktorym było po 5-6 kawałeczków ciasta.
Nie mieli zadnych drobnych ciasteczek - tylko własnej roboty ciacha

Cytat:
Napisane przez dekoderka Pokaż wiadomość
Kilka fotek
Co do tego zawału, to chłopak był wodzirejem-po całej akcji inni panowie z zespołu go zastąpili. Wiadomo że było gorzej, orkiestra robiła po fakcie przerwy dłuższe itp. ale wydaje mi się że nieźle się spisali
pieknie!!

Cytat:
heheh dobre mi się ten welon dobrze uklada tylko wlasnie co do tej lamowki mam mieszane uczucia... Ona na tym zdjeciu na allegro wyglada taka delikatna cieniutka... a w rzeczywistosci to jest bardzo widoczna i jakos mnie nie przekonuje chyba A TY to jestes mega odwazna, ze tak w ostatni dzien ja obcielas ja bym sie bala ze calkiem spieprze i bedzie jeszcze gorzej Ale dobra rada... ja juz tez myslalam nad tym ze moze by ja odciac... a to sie nie bedzie prulo?

Dzieki dziewczynki za rady odnosnie tego mojego welonu Chyba odzaluje te 50 zl i sobie kupie jeszcze jeden, a co

Mam jeszcze pytanko, czy paczki z ciastem dla gosci robicie same czy zamawiacie w cukierni? u mnie za paczke 0.7 kg zycza sobie 14 zl, jak to obliczylam razy ilosc potrzebnych paczek to wyszlo ponad 400 zl, wydaje mi sie ze taniej wyjdzie jak zrobimy to same... tzn ciasto zamowimy w cukierni ale same popakujemy... jak myslicie?? Bo moja mama jest leniwa i sceptycznie podchodzi do tego pomyslu
no i dobrze ze w końcu obciachalas
wklej fotkę jaki efekt jest bez

wow sporo za te paczuszki...
u nas sami kupujemy opakowania i dostarczmy ciasto na sale, a krojeniem i pakowaniem zajmą się juz w kuchni

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Z nudów zaczęłam robić podziękowania na czekoladki, nakleiłam je i czekają na rozdanie
Mam też zrobione rożki na płatki, chyba 5 powinno starczyć
5 rozków? ja bym dorobiła jeszcze ze 3

Cytat:
Napisane przez mka1987 Pokaż wiadomość
pewnie ze tak...jutro zrobię zdjęcie i wkleję

...mogę też się do Was przyłączyc??
zrob zrob i wklej
i przyłaczaj...

---------- Dopisano o 07:47 ---------- Poprzedni post napisano o 07:46 ----------

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
Ale miałam wczoraj dzień okropny. Jechałam po brata do pracy i stała policja i mnie złapali i 100 zł mandat dostałam i 4 punkty karne siedzieli tak za krzakami schowani że nic nie było widać, dopiero jak z lizakiem wyskoczył mi przed maske ale sie wystraszyłam stali kilka metrów za znakiem teren zabudowany a ja jechałak 74 km/h już zwalniałam a tu zza krzakow tyskoczył i

wow...
dobrze ze tylko 100.. ponoć teraz strasznie podwyższyli mandaty echhh
SollAngelica jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-21, 07:58   #740
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

witam

no wiec wczoraj pojechałam do tej warszawy z TZ i moją mamą. Dzien wczesniej mierzyłam suknię. fiszbiny boczne tak mi brzydko odstawały przy siadaniu, ze aż łzy miałam w oczach. pokaze wam to potem, bo teraz nie mam aparatu ze sobą.
Pojechalismy w ciemno. weszłam do salonu, pokazałam zdjęcie. Powiedzialam,z e podałam im inna datę slubu, bo slub mam 1 sierpnia. panie baaardzo miłe. kazaly mi ubrac w suknię (to znaczy załozyły ja na mnie). usiadłam i... szybko przyleciała krawcowa. sprawdzila, która to ją poprawiała. co sie okazało. suknia byla na wyzsza osobę (musiala taka byc, bo nie wiedziały jakie bede miala obcacy) . skrócily ja z dlugosci, ale zapomnialy skrócić fiszbin bocznych o jakies 15 cm. zdjęlam suknię i za jakies 5 minut mi ją przyniosly. siadam i ... jest super tak odetchnelam. panie przepraszaly i powiedziały, ze dobrze, ze przyjechałam
co najlpesze w dniu slubu (11 lipca - tego co im podałam) dostałam zyczenia slubne hehe.
na szczescie nie robily problemu i juz jest dobrze. ufff, dobrze, ze moja mama mnie namowiła aby tam jechac

a wieczorem tanczylismy juz nasz układ na naszej sali mamy juz wszystko ladnie rozplanowane

Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość
ale fajowe zdjecia!
Slicznie wyglądałas w tym różu i rogami
Rewelacja
Dobrze kolezanki zatroszczyły sie o Ciebie

Btw masz słodki uśmiech
Dziękuję
Cytat:
Napisane przez Strobiluska Pokaż wiadomość
ja polecam ALTACET w żelu, smaruje się ukąszenie i nie dość, że przestaje swędzieć, to jeszcze obrzęk za 2 dni znika całkowicie polecila mi to pani dermatolog. jedyna wada-no niezbyt przyjemnie pachnie....
oo widzisz, musze spróbowac
Cytat:

do salonu? przeciez podalas inna date?
Gratuluję.
wiem, ze podałam, ale na szczescie Panie nie robiły problemu.
Cytat:
Napisane przez zlotko855 Pokaż wiadomość
czesc
madzia na zdjeciach z panienskiego widac, ze super szalalas bylas taka mega rozesmiana a kogo tam z kolezanka ta rozdzka namierzylyscie?
hehe

Gold super, ze wszystko się udało
a masz jakis zdjęć??

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-21, 08:00   #741
ania20m
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez SollAngelica Pokaż wiadomość
wow...
dobrze ze tylko 100.. ponoć teraz strasznie podwyższyli mandaty echhh
Spieszyłam sie odebrać brata z pracy, zawsze tamtędy wolniej jeżdże ale akurat wczoraj sie spieszyłam i wyleciał zza krzaka z lizakiem pan władza. mój pierwszy mandat

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-21, 08:07   #742
Strobiluska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość
Nie wiem czy u Ciebie jest karta czipowa ale tzw.karta zdrowia.Takie coś jak dowód, u mnie w mieście takie coś jest ponoć nie wszędzie.W banku musisz podac zmianę nazwiska.
Żaneto, karta czipowa jest wydawana tylko przez NFZ Śląski, więc w cały województwie sa takie. i tylko w tym jednym województwie.....

Cytat:
nie ma za co.

a to macie taniec z niespodzianką? czy jaki?

Cytat:
nie martw się, mój TŻ w swoje urodziny jechał, zadzwonila do niego mama z życzeniami, rozmawiał z nią 1.5 min i dostał mandat 200zł, za używanie komórki podczas jazdy...i jeszcze bezczelnie policjant życzyl mu wszystkiego najlepszego

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
witam

no wiec wczoraj pojechałam do tej warszawy z TZ i moją mamą. Dzien wczesniej mierzyłam suknię. fiszbiny boczne tak mi brzydko odstawały przy siadaniu, ze aż łzy miałam w oczach. pokaze wam to potem, bo teraz nie mam aparatu ze sobą.
Pojechalismy w ciemno. weszłam do salonu, pokazałam zdjęcie. Powiedzialam,z e podałam im inna datę slubu, bo slub mam 1 sierpnia. panie baaardzo miłe. kazaly mi ubrac w suknię (to znaczy załozyły ja na mnie). usiadłam i... szybko przyleciała krawcowa. sprawdzila, która to ją poprawiała. co sie okazało. suknia byla na wyzsza osobę (musiala taka byc, bo nie wiedziały jakie bede miala obcacy) . skrócily ja z dlugosci, ale zapomnialy skrócić fiszbin bocznych o jakies 15 cm. zdjęlam suknię i za jakies 5 minut mi ją przyniosly. siadam i ... jest super tak odetchnelam. panie przepraszaly i powiedziały, ze dobrze, ze przyjechałam
co najlpesze w dniu slubu (11 lipca - tego co im podałam) dostałam zyczenia slubne hehe.
na szczescie nie robily problemu i juz jest dobrze. ufff, dobrze, ze moja mama mnie namowiła aby tam jechac
nie powinny robić problemu z innej daty, w końcu może potrzebna Ci była suknia jeszcze na plener, albo może chciałaś komus odsprzedać i najpierw poprawić... całe szczeście, że Ci to poprawiły, bo po co miałaś się dodatkowo stresować! teraz już odetchnij i odliczaj spokojnie dni do WIELKIEGO WYDARZENIA

I proszę Cię Aniele Stróżu mój, nie mrugaj, bo wtedy sypie mi się życie...
Strobiluska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-21, 08:27   #743
kliwia
Zakorzenienie

madzia a widzisz jakie jaja i to w takim saleonie szok! Jakby pierwszy raz suknie przerabiały
POkaz zdjecie przed i po

ania kierowca bez mandatu to nie kierowca, fakt ze 100w plecy ech , ale teraz juz bedziesz ostrozniejsza, głowa do gory

No i co gdzie ta strippi
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-21, 08:52   #744
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
madzia a widzisz jakie jaja i to w takim saleonie szok! Jakby pierwszy raz suknie przerabiały
POkaz zdjecie przed i po
No ci mówie, zaraz przybiegła głowna krawcowa z pytaniem czy to ona przerabiala. ale sprawdziła po upięciu troczków, ze to nie ona tylko (i tu podala jakies imie)
Dobrze, ze pojechalam.
potem wam wkleje zdjęcie jak mi sie faldowalo wczesniej, bo mama mi aparat zabrala. aktulnego zdjecia nie mam, ale jest dobrze.

---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ----------

dziewczyny jakie sa lepsze płatki róz do rzucania przed kosciołem?? zywe czy suszone?? Wolalabym żywe, ale nie wiem czy mi nie pobrudza sukni

Stary 2009-07-21, 08:58   #745
AgatkaL
Wtajemniczenie

Wczoraj robilismy zdjęcia z tą naszą znajomą...było bosko
Najpierw pojechaliśmy na kolejkę wąskotorową do Piaseczna i były fotki na torach i w wagonach. Potem przy knajpce motocyklowej z Harleyami i w kabriolecie
Później tężnia w Konstancinie - gdzie sie zaręczyliśmy, ale zaczął padać deszcz i pojechaliśmy do Starej Papierni do Konstancina. Tam pierwszy raz się spotkaliśmy na randce i robilismy sobie fotki przy tym samym stoliku, gdzie siedzieliśmy po raz pierwszy 01.12.2007r Kelner z tej okazji przyniósł nam szampana na koszt firmy i zdjęcia wyszły super. Teraz czekam na efekty
Robiliśmy 4 godz te zdjęcia...ciężka praca...

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-21, 08:59   #746
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-21, 09:13   #747
kliwia
Zakorzenienie

madzia zywe Tydzien temu bylam na slubie i rzucalam platkami w kolorze fuksji, i nie robily plam
A w sklepach tez widzialam sztuczne platki pachnace nawet.
Suszone przydko beda wygladac.
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-21, 09:15   #748
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
madzia zywe Tydzien temu bylam na slubie i rzucalam platkami w kolorze fuksji, i nie robily plam
A w sklepach tez widzialam sztuczne platki pachnace nawet.
Suszone przydko beda wygladac.
No własnie ja tez bym wolala zywe, ale mama mnie nastraszyla, ze jak bedzie mokro, albo jak mi wpadną w te falbany to mi potem suknia zafarbuje

edit:
Kliwia a jak tam twoja sesją?? odbyła się??

Stary 2009-07-21, 09:27   #749
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-21, 09:28   #750
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
7 sekund to nie byloby co ogladac.

strippi dala na nk nowe foty
hahaha 7 minut

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
Gratulacje A czego uczysz?
dziekuje - wychowanie przedszkolne

Cytat:
Napisane przez zlotko855 Pokaż wiadomość
martucha gratuluje
.
dziekuje
Cytat:
Napisane przez mka1987 Pokaż wiadomość

GRATULUJĘ!
dziekuje
w ten weekend ty i jak samopoczucie?

Cytat:
ehsss kiedys musial byc ten 1 mandat bedzie dobrze glowa do gory

Madzialenka12344321 to dobrze ze juz jest poprawione i ze panie nierobily problemu..

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości