|
|||||||
| Notka |
|
| Kosmetyki mineralne Lubisz kosmetyki mineralne? Chcesz pogłębić swoją wiedzę? Wiemy wszystko o kosmetykach mineralnych. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#721 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Minerałoholiczki - wątek plotkowy nie tylko o minerałach - część III
Cytat:
Bede wdzieczna |
|
|
|
|
#722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Życzę, żeby iskrzenie trwało jeszcze długo, żebyście zawędrowali tam gdzie wtedy i w ogóle trzymam kciuki, żeby było dobrze.
|
|
#723 |
|
Zakorzenienie
|
Pastereczko cudne te kolczyki.A ja właśnie czegos na wesele szukam.Moze miałabyś coś dla mnie do tej mojej fioletowej sukienki?
Cathi życzę Ci dużych iskier wręcz grzmotów. Dziś w pracy byłam ale sie zwolniłam. @ się pojawiła dwa dni temu ale dzis dopiero dala porządnie znać o sobie.Jajniki i brzuch mnie bardzo bolą. Jak siedze to jeszcze jest ok ale jak już się poruszam to gorzej. Spałam 3 godziny ale i tak mnie cały czas ten brzuch boli i jest wzdety. |
|
|
|
#724 | |||
|
Zakorzenienie
|
O rany, dziękuję
Cytat:
właśnie chciałabym coś ciekawego rozkminić, żeby później PM-ka po latach obejrzała zdjęcia i miała się z czego pośmiać wstępnie planowany jest sabat czarownic ![]() O, to poprzez "wstaw obrazek" się robi tak po prostu bezpośrednio z sieci? ![]() Cytat:
dobrze, że są na świecie tacy ludzie. Oby sukienka faktycznie dobrze się nosiła ![]() Cytat:
a może i Sprung? Mam sampla, to taka dość wyrazista malina, ciepły odcień lubię go
|
|||
|
|
|
#725 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
może łyknij coś przeciwbólowego?spałam dziś z 15h i bardzo chętnie oddałabym Tobie kilka godzin snu
|
|
|
|
|
#726 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bardzo mi się podoba. Jak się będzie mocno ocieplał będę nakładała go na lavendera.
|
|
|
|
|
#727 |
|
Zakorzenienie
|
Ale naprodukowałyscie
I widze, ze skutecznie przycisnełyście Cathy, której oby iskrzyło mocno i długo..![]() ![]() Miałam ciezki dzien i strasznie bola mnie oczy, jutro musze nadrobic w poszczególnych watkach ![]() W temacie bizu-kocham kolczyki, ciekawe naszyjniki.Bransoletki i pierscionki zwykle ze mnie spadaja , mam strasznie szczupłe nadgarstki, a pierscionki nosze w numeracji 9-10
|
|
|
|
#728 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#729 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), ale to pomagało na kilka godzin. A że tonący brzytwy się chwyta, w akcie desperacji sięgnęłam po cięższy kaliber - przeszłam na tabletki anty. Od pierwszego miesiąca jak ręką odjął. Teraz pełnią dodatkową funkcję więc biorę dalej Nie namawiam oczywiście, bo to indywidualna sprawa, ale przejdź się z tym do lekarza - może dostaniesz receptę na jakieś mocne przeciwbólowe. Efekt kilkugodzinny, ale dobre i to.Cytat:
swoją drogą idę zaraz do łóżka... szkoda, że TŻ już dziś tam nie ma bo bym się poprzytulała ![]() Dobranoc i do usłyszenia jutro ![]() mam nadzieję, że jutro będzie pełen skład, nie to co dzisiaj - takie z deka nudy ]
|
||
|
|
|
#730 |
|
Wtajemniczenie
|
Udało mi się pospać dlatego, że zostałam sama z 2 kotami, które cały dzień spały więc i ja z nimi
Cała 3 w łóżku- maluch gdzieś pod pachą wtulony a moja na plecach
|
|
|
|
#731 | ||
|
Organizatorka
|
to ja
Naamah6 zmien podpisik w witaj po urlopiea czy Ty czasem tylko matowych nie uzyw\asz? mam dobra pamiec ale upewnnij mnie Cytat:
![]() Cytat:
, jeden jubiler mnie chcial zatrudnic (okres studiów) ze wzgledu na ręce- serio- powiedział ze wszystkie pierscionki by sie sprzedawaly...Cathy no nie śmiałam pytac ale cos mi tak pachnialo meskimi perfumami z kompa
|
||
|
|
|
#732 |
|
Wtajemniczenie
|
Ide zrobić nalot na Wizażanki - minerałoholiczki na NK
![]() bójcie się
|
|
|
|
#733 |
|
Wtajemniczenie
|
Litości, nie bylo mnie 3 dni, a tu 15 stron do nadrobienia na plotkowym
Wybaczcie, tylko przejrzałam. Winly WI jak się umawiamy? |
|
|
|
#734 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki, juz zmieniam... Nawet nie zwróciłam uwagi na to, że czerwienią z mojego podpisu wali...
A wakacje były super - łódki na mazurach - polecam - nie mozna się nudzić... Mieliśmy nawet kilka fajnych sytuacji - np. na środku jeziora złapała nas burza, pioruny waliły przed łódką w wodę a my we 3 osoby ściągaliśmy żagle, bo by nas przewróciło...
|
|
|
|
#735 | |
|
Organizatorka
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#737 |
|
po prostu Łinli
|
znowu wpadam tylko na chwile...
udało mi sie zamówić MAD minerals nalot na NK już trwa od jakiegoś czasu a ja mam zaproszenie od jakiejś Pani o dwuczłonowym nazwisku po filologi rosyjskiej i nie wiem kto to jutro ciężko będzie z nadawaniem paczek, bo w domu bede tylko na chwile. Ev Twoją chyba dam rade wysłać, bo wożę w samochodzie ciągle ![]() Viollet dzięki, ale ja i Tż to już chyba raczje historia spisana na straty... nie mam już nadziei. Ładnie wyglądałaś n tym weselisku fajna ta biała spódnica WI kociak śliczny ja też chce kotka, podrzućcie jakieś argumenty żeby przekonać rodziców (ogólnie BARDZO kochaja zwierzeta, mielismy zawsze zoo w domu,koty tez byly, oni jeszcze w żałobie po naszym Scoobym ktory zaginal pare miesiecy temu-kota za nic nie chca )
|
#738 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A grzybów nie mieliśmy czasu szukać, chociaż jeśli o mnie chodzi, to ja grzyba znajdę dopiero jak ten mnie w
|
|
|
|
|
#739 |
|
Wtajemniczenie
|
Adusia- czekam na zaproszenie
![]() Ev- jutro po 19 na 100% będę w domu. Zaraz po pracy jadę odebrać jedzenie dla swojej kotki a później w drugie miejsce po jedzenie i witaminki dla malucha Także po 19 zapraszam ![]() Naamah- zazdroszczę Mazur |
|
|
|
#740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#741 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#742 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Może na jakiś weekend uda mi się pojechać ma Mazury, bo wakacje to tylko nam morzem Ostatnio byłam w Piszu-urocze miejsce. I konieczny punkt każdej wizyty- Wilczy Szaniec
|
|
|
|
|
#743 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przechyły powiadasz ![]() Winly- ja mam zawsze b. dużo argumentów samemu dla siebie ale w drugą stronę Biorę kota nie dla siebie a dla samego kota aby miał przyjazny domek, ciepełko, odpowiednie jedzonko itd ![]() Zawsze stawiam się na miejscu kota i wyobrażam sobie jak to jest być niczyim i nikogo nie obchodzić- wtedy to tylko malutki kroczek zostaje od przygarnięcia Na pewno w twojej okolicy znajdzie się potrzebujący kociak a jak nie to jestem skłonna dowieźć swojego malucha do Ciebie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#744 |
|
Zadomowienie
|
Wszystkie zazdrośnice zapraszam
![]() Jeśli chodzi o łódki to nie zapuszczamy sie od lasów ani na zwiedzanie zabytków - jest tyle pięknych miejsc do zobaczenia, że nie ma na to czasu... Nawet staramy się za często nie stawać na noc w portach ![]() a to takie małe wspominki Te koniki obudziły nas rano - można im dać na rece cukier
|
|
|
|
#745 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A żeby nie było cukierkowo - dowód, że czasem tam wieje i można popływać
Edytowane przez Naamah6 Czas edycji: 2009-08-09 o 23:26 |
|
|
|
|
#746 |
|
Rozeznanie
|
a ja byłam dzisiaj na rolkach, pierwszy raz od "iks" lat
pojeździłam krótko bo jakieś 40 min bo postanowiłam zdjąć je zanim zaliczę pierwszą wywrotkę żeby nie mieć oporów przed następnym razem
|
|
|
|
#747 |
|
Zakorzenienie
|
WI, jakie śliczne puchate maleństwo! Wyraźnie ma z Tobą bardzo dobrze!
|
|
|
|
#748 |
|
Wtajemniczenie
|
Naamah- jeżeli takie cudne koniki mają mnie rano obudzić to ja na 100% piszę się na taki wyjazd
![]() Rozi- Nadane zostało wczoraj podczas ciasteczkowego dnia Jak z Foxxxy piekłyśmy sernik kot rzucił się na resztki serka Mascarpone w spodeczku więc nazwałyśmy go Mascarpone ![]() Krystle- zacznę zbierać na rolki
|
|
|
|
#749 |
|
Zadomowienie
|
Lemirko dziękuję bardzo za zdjęcia... kolczyki Patereczki naprawdę cudne...
Cathy również trzymam kciuki Naprawdę żadna z Was nie wie co można zrobić z bakłażanami... |
|
|
|
#750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kosmetyki mineralne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:29.

klik!
może łyknij coś przeciwbólowego?

), ale to pomagało na kilka godzin. A że tonący brzytwy się chwyta, w akcie desperacji sięgnęłam po cięższy kaliber - przeszłam na tabletki anty. Od pierwszego miesiąca jak ręką odjął. Teraz pełnią dodatkową funkcję więc biorę dalej
idę zaraz do łóżka... szkoda, że TŻ już dziś tam nie ma bo bym się poprzytulała 

Wybaczcie, tylko przejrzałam.