|
|
#721 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia IV
Cytat:
|
|
|
|
|
#722 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakie to jest żałosne...Cytat:
(mnie się jakoś udało bez erotyków wtrynić się do Majkelowskiego Światka ale ciiii )[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;13631576]Byłam dziś u przyjaciółki w sklepie i naczytałam się gazet - ofc o Majku... ![]() A potem wociłam do domu, oglądam sobie mój serial - Przyjaciele. No i w tej fabule otwierają się drzwi do mieszkania Joeya i Chandlera i kto w nich stoi? Brooke Shields!! ), która nie rozrózniała rzeczywistości od serialu, i myślała, że Joey to Drake (nie wiem czy czaicie, ale sam fakt, że ta #^^%&# gra niezrównoważoną psychicznie fankę poprawił mi nastrój )Edit: A jednak![/QUOTE] kiedy mijam wystawy sklepowe staram się nie patrzeć w stronę brukowców, bo automatycznie ciśnienie mi wzrasta no to świetnie jej właśnie najbardziej z kobiet Majka nie lubię. ma coś takiego wypisanego na swojej facjacie, że aż mnie cholera bierze |
||
|
|
|
#723 |
|
Zakorzenienie
|
Mysz!!!! Ja nie wiedziałam, że Ci się upiekło. To teraz dawajta!
|
|
|
|
#724 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki, a wierszyk super, i moj prosiaczek juz slynny
![]() ja tez chodze na kawke z kolezanka i wczoraj jednak jej nadawalam i bylo dobrze, bo tak sie staram tez o tym nie mowic i jako nieraz nie wychodzi. Mi to jest smutno ja pomysle o tym na koncu co powiedzial ten dziennikarz z wywiadu : "ze na tym swiecie niestety nie ma miejsca dla Piotrusia Pana " , ale za to w naszych serduchach jest no mysz, to widze,ze tu niesprawiedliwosc, ale moze przez te nicki, ja tylko warzywko, a ty zwirzatko , to wybaczam.
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi Edytowane przez groszek75 Czas edycji: 2009-08-07 o 14:34 |
|
|
|
#725 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
witaj,a mężem się nie przejmuj ,jak nie dasz hasła na wizaż,będą zbiorowe pozwy rozwodowe Cytat:
Cytat:
może inchalacje ci pomogą.u mnie zdziałały cuda,dzięki nim mogę mówić. Cytat:
|
|||||
|
|
|
#726 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#727 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Mike mówi, że machasz dość zapraszająco.
![]() Uważaj sobie. Cytat:
Niech to będzie nasza słodka tajemnica. ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Rozumiem- kurtki z teledysków, rękawiczka, kapelusz- TO są SYMBOLE, które się nieodzownie z Nim kojarzą. Rozumiem koszulki z podobiznami.Ale- nie obraźcie się- te wszystkie tandetne paski, lusterka, kolczyki, śpiewające ryby... To dla mnie okropne wycieranie się wizerunkiem Michaela. Zauważmy, że przez trwającą 45 lat karierę sceniczną Michael wystąpił w niewielu reklamach, polecał zaledwie kilka produktów- wiadomo: romans z Pepsi trwał najdłużej. Były jeszcze skutery Suzuki, reklama Jego linii odzieżowej L.A. Gear, w dzieciństwie jakieś płatki... Mike nie szastał swoim wizerunkiem, choć na bank propozycjami udziału w kampaniach mógł żonglować. Nie rozmieniał się na drobne, nie godził na wklejanie swej twarzy wszędzie tam, gdzie mógłby na tym zarobić pieniądze. Dlatego ze zdumieniem i smutkiem patrzę na Jego buzię śmiejącą się do mnie z plastikowego kolczyka za 9,50 zł czy parcianego paska za dwie dychy. ![]() Brakuje tylko klap od sedesu z Jego podobizną. Cytat:
![]() Ja jednak wolę kupić magazyn z Jego zdjęciami.
|
|||||
|
|
|
#728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja sobie takie filmiki odpuszczam |
|
|
|
|
#729 |
|
Zakorzenienie
|
TmargoT - jesteś wielka!!!
Że też nie wpadłam na to że kicia jest teraz z Majkim!!! Przecież ona ma z nim raj!!!! On kochał zwierzaki.
|
|
#730 |
|
Zakorzenienie
|
dlatego i ja go kocham, bo taki byl, i te zwierzaki, choc psów nie widzialam i tego E.Taylor sie bal
![]() ale zyrafa byla i mam nadzieje, ze jakas uratowana, tak jak szympans ![]() a z tymi rzeczami z buzia Majka to racja, przykre to bardzo, chociaz szacunek by mieli dla niego po smierci ![]() mam nadzieje, ze wszystkie urlopowiczki szybko tu wroca, bo mi tak smutno wtedy i boje sie ze znow cos sie skonczy.
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi Edytowane przez groszek75 Czas edycji: 2009-08-07 o 14:42 |
|
|
|
#731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja...wyciszyłam się,stałam się spokojniejsza i ufniejsza. wierze w ludzi,w dobro i miłość. potrafię cieszyć się drobnostkami,a niepowodzenia zamieniać w te dobre rzeczy.szukać dobrych stron tragedii,a kłopoty nie dołują mnie już,tylko uczą,jak je omijać. właśnie t a pierwsza myśl mi przyszla do glowy,że kotek jest z majkiem,tuli się i ociera o jego nogę,a potem wskakuje na kolana i bujają się na chmurce.
|
|
|
|
|
#732 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
reakcja na pogrubionea ja sama nie wiem co sie we mnie zmienilo, napewno plakalam wiecej niz zwykle... ale to mi już mija, nawet ballad mogę słuchać. Co do wiary w ludzi i zaufanie.... to tyle razy sie zawiodlam ze boje sie zaufac ![]() NO No nie ma wymygiwania jak wyjdą debilizmy to będziemy leżeć ze śmiechu CZEKAMY na radosną twórczość Myszo672
|
|
|
#734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale niestety smierc MJ jakos na mnie przygnebiajaco zaczela dzialac, gdzies ucieka to , czy tam jest dobrze, czy tam jest miejsca dla wszystkich i czy jak oni widza ze mu tu cierpimy, to czy im tam nie strasznie. Wiem, ze moze to glupie, ale takie mam ostatnio mysli. Mam nadzieje,ze to minie i znow powroci to co dobre
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
|
#735 |
|
Zakorzenienie
|
no dobrze napiszę
|
|
|
|
#736 |
|
Zakorzenienie
|
Do poczytania ( źródło: http://www.forum.mjpolishteam.pl/vie...=148840#148840 ):
Stephen King - wspomina pracę nad Ghosts i wypowiedź na temat śmierci MJ źródło: Entertainment Weekly, tłumaczenie www.stephenking.pl "STEPHEN?... Stephen King?... Tutaj... ummm... Michael? Michael Jackson?" Głos jest wysoki, ciekawy, pełen nadziei, podekscytowany, figlarny. "Jestem, o mój Boże, jestem takim fanem!" Zapewniam go, że to uczucie jest obustronne, ale uczuciem, które głównie czuję jest skołowanie. Jest rok 1993, znajduję się na planie miniserialu 'Bastion' i ni stąd ni zowąd ktoś wręcza mi słuchawkę z samo namaszczonym się Królem Popu po drugiej stronie linii. Okazuje się, że chce on bym napisał najstraszniejszy, absolutnie NAJSTRASZNIEJSZY klip muzyczny, jaki kiedykolwiek powstał, o nazwie 'Ghosts'. Będzie taki jak stare filmy o Frankensteinie, tłumaczy, tyle tylko, że straszniejszy! PRZERAŻAJĄCY! "Stephen" - mówi - "musimy to zrobić. Wstrząśniemy światem." Dałem z siebie wszystko. Nie dlatego, że był to Michael Jackson i nie dlatego, że sądziłem iż wstrząśniemy światem. Ale dlatego, że zawsze jestem zainteresowany próbowaniem czegoś nowego, a dla mnie napisanie mini-musicalu byłoby czymś nowym. Podstawą opowieści, którą tego dnia mi opisał, był tłum wściekłych mieszkańców miasteczka - konserwatywnych podmiejskich mieszkańców bez wyobraźni, a nie noszących pochodnię chłopów - którzy chcą by "czubek" mieszkający w pobliskim zamku opuścił miasteczko. Ponieważ, tak mówią, ma on zły wpływ na ich dzieci. Skojarzyłem to z poglądami jakie mieli rodzice na rock & rolla gdy dorastałem i jakie wciąż mają na temat bardziej dziwnych artystów typu Ozzy Osbourne i Marilyn Manson (który w 1995 miał wydać album zatytułowany 'Smells Like Children'). Nie wiedziałem o tych plotkach o Jacksonie i molestowaniu dzieci, które zaczęły krążyć, ale prawdopodobnie i tak bym nie spasował gdybym o tym wiedział. Gdy jesteś znany wszyscy oskarżają cię o wszystko, od drobnych kradzieży, po zamordowanie Johna Lennona. Film kręcono przez trzy tygodnie, później przerwano na trzy lata. Swego czasu mogłem wiedzieć dlaczego, ale nawet jeżeli, to już tego nie pamiętam. Mój stary kumpel (i reżyser 'Bastionu') Mick Garris wykonał wstępne materiały. Pewnego dnia, podczas preprodukcji, brałem udział w konferencji telefonicznej dotyczącej choreografii i Michael zasnął. Przy innej okazji zadzwonił do mojej żony chcąc numeru telefonicznego do miejsca w którym byłem tego dnia. Dała mu go. Michael zadzwonił jeszcze raz pięć minut później bliski łez. Powiedział, że nie miał ołówka, więc próbował swoim palcem zapisać numer na dywanie i nie mógł później go przeczytać. Moja żona dała mu go jeszcze raz. Michael podziękował jej wylewnie... ale nigdy do mnie nie zadzwonił. Kręcenie 'Ghosts' Michaela Jacksona wznowiono tak nagle jak wcześniej wstrzymano. Mick pamięta telefon od Michaela w 1996: "Mick, to się wydarzy! Musimy wierzyć, że to się wydarzy!". Wydarzyło się, ale bez Micka za kamerą. Pracował on wówczas nad telewizyjną wersją 'Lśnienia' i obowiązki reżyserskie przejął Stan Winston. Historia zawędrowała daleko od mojego oryginalnego scenariusza, ale to nie ma większego znaczenia. Ważne, że video zawiera niektóre z najlepszych, najbardziej inspirujących tańców w karierze Jacksona. Jeżeli na nie spojrzysz, to sądzę że zrozumiesz dlaczego Fred Astaire nazwał Jacksona "helluva mover". Zobaczysz również smutek Jacksona, oraz niemal bolesne pragnienie sprawiania przyjemności. Tak, jestem dziwny, mówią jego oczy, ale robię co tylko mogę i chcę sprawić ci radość. Czy to takie złe? Jest to smutek, który jest tak dobrze znany ludziom posiadającym talent w tak ogromnych ilościach, że staje się on ciężarem zamiast błogosławieństwem. Nie licząc bycia nadzwyczajnie pięknym (mimo, że zaczął on już najprawdopodobniej planowane operacje, które miały zrujnować te niesamowite widoki), Jackson był boleśnie nieśmiały, i trudny (czasami niemożliwy) w rozmowie, ale oglądanie tych starych nagrań cały czas sprawia mi radość... i nie, nie jest to złe. Warto odnotować, że nie był on nigdy skazany przez żaden sąd karny, i gdy zapytałem Micka - który okazjonalnie spędzał z nim czas - był on stanowczy w swoim przekonaniu, że Michael Jackson był rzeczywiście niewinny w sprawie domniemań o molestowanie. Opinia publiczna orzekła jednak, że był on winny Dziwaczności Pierwszego Stopnia i skończył odosobniony mieszkając w jednym nawiedzonym zamku za drugim. W końcu w jednym umarł. Dziwny człowiek. Zagubiony człowiek. I nie jedyny w swoim odejściu. Tak jak James Dean, Elvis Presley, Kurt Cobain, Heath Ledger i tuzin innych, których potrafimy wskazać, opuścił budynek zdecydowanie za szybko. Ponieważ, o rany, ten gość potrafił tańczyć. -------------------- Końcówka jest tak prosta a zarazem wymowna, że... łzy same kapią.
Edytowane przez anka1709 Czas edycji: 2009-08-07 o 15:00 |
|
|
|
#737 |
|
Zakorzenienie
|
ciezko sie z Wami rozstac, ale wiecie czas sie szykowac na goscia
![]() milego weekndu, ja tu dopiero zajrze w poniedzialek najpewniej. smutki daleko odgoncie i sie radujcie czym mozecie, bo Majk by tak chcial
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#738 |
|
Zakorzenienie
|
prawda
|
|
#739 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
i nie tylko ze względu na Michaela, po prostu bardziej mi smakuje No i ja też wolę kupić gazetę z Jego zdjęciami, chociaż jak mam być szczera, to taki pasek bym chciała mieć... Jednak wciąż się zastanawiam. No ale koszulki dalej chcecie, nie ? ![]() Cytat:
Po takich artykułach widać,jak odbierali go inni ludzie. I to jest dobre ------------- Okej, ja spadam dziewczynki. Odwiedzę Was jeszcze wieczorkiem
Edytowane przez Blue_Butterfly_ Czas edycji: 2009-08-07 o 15:26 |
|||
|
|
|
#740 |
|
Zakorzenienie
|
Do zobaczenia Motylku
EDIT: ja też zmykam papapa
Dance... It's all I wanna do! Edytowane przez wiewioora1 Czas edycji: 2009-08-07 o 15:58 |
|
|
|
#741 |
|
Zakorzenienie
|
Musze się wam pochwalić wróciłam właśnie z kiosku.I widziałam chyba z pięć gazet ale jak zobaczyłam tytuły to odpuściłam doszłam do wniosku,że po pierwsze nie będę się denerwować czytając brednie o Michaelu i co najważniejsze nie będę im nabijać kasy choć kusiło mnie żeby kupić.Z wiekiem człowiek mądrzeje.
|
|
#742 |
|
Zakorzenienie
|
Witam bereciki na czwóreczce
Przykro mi ze dopiero teraz mogłam tu zajrzec,ale lepsze to niz nicOczywiscie po paru postach łezki poleciały,ale uwielbiam was i ten wątek i nie zapomnijcie o mnie ja mam teraz tesciówkę na karku i wiecej pracy,ale jak tylko bede mogła to zamelduję się![]() A teraz juz musze uciekac na zakupki buziolki dla was |
|
|
|
#743 |
|
Zakorzenienie
|
okej, napisałam (
mam nadzieje, że żadna z Was nie będzie miała do mnie żalu, że pojawi się w moich bazgrołach?
|
|
|
|
#744 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie dziewczynki ja dopiero się obudziłam, ale nie dziwcie się w końcu miałam satysfakcjonujący sen z MJem
i jakoś nie mogli mnie dobudzićco do żartu z Jezusem kto pominął Marię Magdalenę :P toć ona go kochała, też tam była zawsze mi jej szkoda było :Pszukam fot satysfakcjonujących Was na wieczór ![]() uwaga wklejam coś, nie brać mnie za demagoga tak do poczytania tylko (http://derekclontz.wordpress.com/200...s-still-alive/) "Michael Jackson żyje! Król popu nie umarł, mówią źródła, jego powrot i koncert będą największymi w historii muzyki Miliony ludzi na całym świecie myślą, że krół Popu Michael Jackson nie żyje Ale nic nie może być dalesze od prawdy. Żyje czy nie? W rzeczywistości - twierdzą źródła - udawana śmierć super gwiazdy to ucieczka presjii życia. Możliwe, że jest on teraz daleko w niejawnej lokalizacji we Wschodniej Europie - ewentualnie na Węgrzech - daleko od wrzawy i zamieszania z paparazzi i reporterów w związku z jego zwłokami i pogrzebem w południowej Kaliforni Wróci kiedy bedzie wypoczęty i gotowy.Jego powrót będzie ciosem. (w sęsie pozytywnym) Chce rozpocząć najbardziej spektakularny lukratywnymi tournee koncertowe w historii rock 'n' roll. Michael idzie w ślady czlowieka który był znacznie podziwiany - kolejna ikona rocka, Elvis Presley, który również udał śmierć by miec spokój od fotoreporterów. Elvis w odróżnieniu od Michaela Jacksona wycofał się ze sławy pzed zniszczeniem. Michael chce odpocząć i zebrać siły do etapu comeback najwiekszym w historii rocka To nie pomyłka.Jackson jest geniuszem, zarówno jako wykonawca, jako promator i jako schowman. Jeśli spojerzeć na jego historię, na niektóre jego pomysły wprowadzone do utrzymania się w oczach społeczeństwa, aby utrzymać w tajemnicy temat kim jest. Jego pomysł o fałszywej śmierci. Tak, miał miliardy fanów , sperzedawał miliardy płyt, które były rekordem. Wszystkim dawał miłośc. Istnieją osoby, które go nienawidzą. Jeśli zniknięcie ma trwać 6 miesiecy, rok, dwa lata, to nie robi różnicy. Kiedy wypocznie i będzie gotów zasłona z udanej śmierci spadnie. (czyli wróci.) Z całym szacunkiem dla prezydenta stanów zjednoczonych. Kiedy Michael wróci z Dead Tour Barack Obama będzie na niskiej liscie sławy. Źródła mówią, że Jackson planował ucieczkę na 16 miesięcy , ale nikt z jego przyjaciół nie wziął tego na poważnie. Tak powiedział ekspert Nie jest jasne, gdzie się udał- wspominał o Ameryce Południowej, Kanadzie, Rosjii, Kenni, Japoni i Australii w ciągu ostatnich lat Najlepsze informacje to te, że Michael prawdopodobnie jest na Węgrzech w średniowiecznym zamku w Wschodniej Europie. Już teraz dużo źródeł mówi zostawcie go w spokoju, dajcie mu czas. Mówi ,że fani mogą pomóc mu wrócić poprzez wskazanie ich miłości i szacunku dla niego. Fani Michaela mogą dać mu orzywienie porzez znaki pokoju do kamery Inne źródła potwierdzają, że Jackson, mówił o mistyfikacji śmierci "kilkakrotnie" w 2008 r. , a także w roku 2009, Aż 36 poświęconych pzyjaciół i członków rodziny pomogli Jacko najpierw w ataku serca, a później ukryć go najpierw w górach North Carolina, a następnie w Paryżu, a Wreszcie, na Węgrzech gdzie mieszka w średniowiecznym zamku zdala od fotoreporterów. Co najmniej pół tuzina tych samych poświęconych przyjaciół przy współpracy konspirantów widzą go jak wygodnie żyje w zaciszu swojego domu , ma mnóstwo jedzenia i pieniedzy najlepszych lekarzy i opiekę medyczną. Źródła kontynuują : "mistyfikacja śmierci uratowała jego życie. Michael był na załamaniu. Gdyby nie uśmiercił się, śmierć okazałaby się prawdą. " W niesamowity sposób mogliśmy podjąć najbardziej rozpoznawalną gwiazdę na powierzchni ziemii i ukryć go od milionów fanów. (Derek'owi Clontz'owi[przyjacielowi Michaela J.] powiedział tak piewien facet) Oczywiście my kochamy Michaela. Chcemy coś dla niego zrobić. Niektórzy z nas oddają własne życie aby go chronić. To nie jest gra. To jest poważny biznes. Michael był na skraju załamania.Jeśli coś by nie zostało zrobione ,to Michael naprawde był by w trumnie, bez nadziei na powrót. Jest mało prawdopodobne, by ktokolwiek i kiedykolwiek dowiedział sie dlaczego Michael postanowił zfałszować śmierć. Chyba, że sam Michael to wyjaśni. Ogólnie przyjęte jest to, że Michael był uzależniony od leków na receptę, starając sie znaleźć sposób na uporanie się z bliźniaczymi presjami. Ludzie z otoczenia Michaela Jacksona i inni którzy zgodzili się rozmawiać z YourWorldReport.com i derekclontz.wordpress.com przyznali, choć niechętnie, że śmierć Michaela to mistyfikacja Jest to realne - z pomocą członków z jego słynnego otoczenia przyjaciół i innych członków rodziny, i kilkunastu wysoko umieszczonych urzędników, pomogli wykonać fałszywe wyniki serca Michaela Jacksona. On martwi się o swoich fanów, co mogłoby się wydawać. Jednak w ostatecznym rozrachunku, miał to zrobić. On nie miał innego wyboru. Plan wezwał go do spędzenia 24 godzin w Asheville, North Carolina, a następnie polecieli do Paryża odrzutowych samolotem. Po krótkim postoju mamy go na Węgrzech w średniowiecznym zamku.Rozmowa będzie gotowa do publicznej wiadomości.Michael odwiedził to miejsce dwa razy w ciągu ostatnich 6 miesięcy. To była napięta operacja. To nie pomyłka. Michael udawając śmierć uratował swoje życie. Michael był na skraju załamania." Edytowane przez girlonthebridge Czas edycji: 2009-08-07 o 17:01 |
|
|
|
#745 |
|
Zakorzenienie
|
Ania, artykul o Ghost i kreceniu klipu bombowy
MJ byl superhero ha! a ja mam new pazury, a zaraz jak mi bobo wstanie ide zakupic buty, przecenione, wloskie sandalki za jedyne 250zl (cena po przecenie) noz fak! sa idealne, a wesele na ktore podazam bedzie juz jjutro... a ja nie mam czasow latac po marketach i szukac butow powiedzmy idealnych... ![]() troche mnie szczypie ta cena, ze za 2 paski daje taka kase.. ale moze czasem warto wydac wiecej i dluzej sie nimi nacieszyc ![]() mialam dziwny sen.... przenioslam sie z rodzinka do LA.. lazilam po jakims domu figur woskowych, bylo tam pelno majkela, az za duzo... kupowalam jakies cukierki... i szlam odwiedzic jego grob tylko, ze nie umialam go znalezc, a doskonale wiedzialam jak ma wygladac.. dziwne...---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ---------- girl.... gdyby to byla prawda..............
|
#746 |
|
Zadomowienie
|
O takich piknych loczkach to mogę sobie pomarzyc.Musiałabym bardzo brutalnie potraktowac moje blond patyki.Ale i tak nie jestem do końca zadowolona z wizyty u fryzjera.Wie ktos dlaczego fryzjer jak dorwie się do włosów,to nie może sie oderwac???
|
|
#747 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem czy to prawda, czy nie zgłupieć już można...
coraz więcej takich informacji... i te info o zakrwawionych koszulkach po 2 miechach dla mnie za dużo zamętu... aż mnie pierś lewa zaswędziała... ale zawsze tak mam ze stresu...
|
|
|
|
#748 |
|
Zadomowienie
|
girlonthebridge - sorry, ale w takim ukladzie Paris musialaby dostac oskara...
|
|
|
|
#749 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#750 |
|
Zakorzenienie
|
ale to nie ja jestem autorką :P nie tłumaczyłam nic i nic nie pisałam, nie mówię kto co jak i dlaczego :P, wkleiłam coś co krąży od 7 lipca... a kij ich wie oni tam wszyscy jakieś nagrody powinni dostać, zwłaszcza za te sprzedawanie fot łóżka po śmierci (czy też nie śmierci). Oni wiecie, że tam mają inne priorytety :P
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:59.

)
(mnie się jakoś udało bez erotyków wtrynić się do Majkelowskiego Światka 
jej właśnie najbardziej z kobiet Majka nie lubię. ma coś takiego wypisanego na swojej facjacie, że aż mnie cholera bierze

tajemnica. 

i wiecej pracy,ale jak tylko bede mogła to zamelduję się
tylko, ze nie umialam go znalezc, a doskonale wiedzialam jak ma wygladac.. dziwne...