|
|
#721 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Powiększenie ust - wątek zbiorczy
Wala - nawał pracy ostatnio mi nie pozwalał na pzreglądanie i szukanie gabinetów. Ja chcę łądnie wygladac w sierpniu, więc zabieg bym chciała na wiosnę.
Dodatkowo myslę o czole, bruzdach i tej volumie (bo ja to stara juz jestem i tych zmarszczek to się trochę narobiło więc bedę szukać kogoś naparwdę polecanego i doświadczonego.
|
|
|
|
#722 |
|
Przyczajenie
|
globala miałam wstrzykiwanego dlatego że jest mniej gęstą zawiesina co daje znacznie subtelniejszy efekt jak w kissi a mam drobna twarz i przy 2 ml kissa wglądałabym poprostu śmiesznie tamto zdjecie jest2 dni po zabiegu obecnie jest już 2 tyg daje zdjecia całej twarzy bo samych ust nie mam 1 przed zabiegiem a 2 po zabiegu
|
|
|
|
#723 |
|
Przyczajenie
|
to sa foty przed i po
|
|
|
|
#724 |
|
Raczkowanie
|
Cottonka na fakt jak już chcesz zrobić tych kilka zabiegów to musi być profesjonalizm w każdym calu
Masakrycznie drogie są te zabiegi! ..za drogie..jedna mała ampułeczka 0,6 ml kosztuje około 600 zł(minimum) a samo wykonywanie zabiegu trwało u mnie..hmmm z 10 minut?! W wakacje pamiętam, że natrafiłam na stronkę internetową w której można było kupić te ampułki z kwasem hialurynowym Jeszcze tylko strzykawy dorwać i sama zacznę rozkręcać biznesa ust..owego![]() Skajucha sporo kasiorki musiałaś zainwestować w te 2 ml Jak tam Twoje usta się trzymają? opuchlizna trochę zeszła? jak zejdzie to wstaw jeszcze jakąś fotkę usteczek![]() ---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- Piszę i od razu mam foteczki skajuchy p.s na pierwszy rzut oka skajucho ta druga Twoja fotka z blond długimi włoskami skojarzyła mi się ze zdjęciem Angeliny Jolie Nawet myślałam, że to ona!!! (do czasu przybliżenia zdjęcia )
|
|
|
|
#725 |
|
Zadomowienie
|
fantastyczna metamorfoza!!! Na drugim zdjęciu myślałam że to Agelina Jolie z filmu 60 seconds (daję fotkę). Ja bym co prawda nie wyglądała dobrze z takimi ustami ale Tobie bardzo służy ta zmiana
.A ten preparat Kiss bardzo trwały z tego co piszą (9-12 mies.) i do tego cena jest niewygórowana!
![]() http://woskomania.blogspot.com/ https://www.facebook.com/woskomania/ Edytowane przez Burbery Czas edycji: 2009-12-08 o 14:42 |
|
|
|
#726 |
|
Przyczajenie
|
dzieki często słyszałam że jestem do niej podobna z tego filmu właśnie i to mnie zachęciało do powiększenia
jestem zadowolona bardzo z efektu i lekarza polecam i cenowo jest ok
|
|
|
|
#727 |
|
Zakorzenienie
|
oj przyznam, że o wiele bardziej podoba mi się przed niż po
|
|
|
|
#728 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Słuchaj jeśli mogę jako wizażanka Ci jeszcze coś doradzić to nie doprowadzaj już nigdy skóry ani włosów do stanu w jakim są na pierwszej fotce, wyglądają na spalone (włosy i skóra), tandetnie, kiczowato. A na drugim zdjęciu ta leciutko złocista cera i ładnie rozjaśniony kolor włosów czynią Cię prześliczną, wyglądasz o wiele młodziej i na bardziej zadbaną, po prostu jak milion dolarów
![]() http://woskomania.blogspot.com/ https://www.facebook.com/woskomania/ Edytowane przez Burbery Czas edycji: 2009-12-08 o 16:00 |
|
|
|
|
#729 |
|
Przyczajenie
|
tak wiem to zdjecie z lata było jak sie spaliłam na słonku a ogólnie to ciągle chodze taka troszkę blada ale dzieki za rade
|
|
|
|
#730 |
|
Raczkowanie
|
Na tych 2 zdjęciach człowiek ma wrażenie, że widzi 2 zupełnie inne osoby. Miałaś bardzo ładne usta 'przed' - mi by w zupełności takie wystarczyły
Pozdrawiam:c ool: 2 ml to taka porcja preparatu dla ludzi którzy tych warg wogóle nie mają..czyli takich jak ja![]() ---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ---------- Pisklaczku a jak tam z Twoimi usteczkami? Nadal takie piękne jak na tych zdjęciach? Ze zdjęciami Twoich ust to można latać do lekarzy i mówić:' takie chce się mieć ' Dla mnie są idealne pozdrawiam!
|
|
|
|
#731 |
|
Raczkowanie
|
ślicznych ust to Ty chyba nie widziałaś, jak to nie było do Ciebie to nie musisz się wypowiadac. Obrończyni się znalazła. Gówno wiesz na temat Kęckiego i tyle !!!!!!!! Jak się dowiesz coś z realnego świata a nie z internetu to pogadamy!!!!!! A jak nie wiesz to się nie wtrącaj !!! Dobrze??????
---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ---------- wiesz co akurat tak się składa że mam trochę pojęcia o temacie , i wiem co to za fachowiec ha ha ha pożal się boże, no ale jak TY jesteś zadowolona do dobrze. Zobacz sobie wcześniejsze strony watku jakie tam maja dziewczyny śliczne usteczka, a nie popaprane jakieś |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#732 |
|
Przyczajenie
|
pewnie jestes żałosną złośliwą brzydulą, że tak tryskasz jadem daj swoją fote to chetnie się pośmieję, Ty pustaku ta strona jest po to by się wypowiadać a nie by tryskać jadem żal mi takich idiotek jak ty.
|
|
|
|
#733 |
|
Zakorzenienie
|
Baby zaraz Was zbanują
|
|
|
|
#734 |
|
Przyczajenie
|
czesc Wersta...a co tam sie dzieje z Twoimi usteczkami?...czytalam poprzednie posty to wiem,ze powiekszalalas w ZT...i jak efekt,dalej sie trzyma?Ja tez jestem z w-wy i szukam dobrego fachowca,doszukalas sie kogos godnego polecenia???
---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- Ewelinka-22,czyzby Tobie ustka ten doktorek spapral,bo chyba jakis czas temu sie do niego wybieralas,nie jestem pewna,czy na nim przystalas? |
|
|
|
#735 |
|
Zakorzenienie
|
ładne sexy usteczka
aż sama chcę się skusic na wiosnęproszę wklej jeszcze foteczki jak zejdzie opuchlizna zawsze jestem ciekawa jak reaguje otoczenie i bliscy na tak dużą zmianę? Edytowane przez gasolina84 Czas edycji: 2009-12-09 o 22:57 |
|
|
|
#736 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#737 |
|
Przyczajenie
|
sory ale to ty pierwsza na mnie naskoczyłaś po hamsku więc nie rób z siebie ofiary, zresztą skończmy ten temat bo to się już nudne robi
|
|
|
|
#738 |
|
Raczkowanie
|
Po chamsku???? Wyraziłam tylko swoje zdanie, bo mi wolno, miałaś na tym zdjęciu krzywe to Tak napisaam, i nie wiem dlaczego wyzywasz mnie od idiotek i pustaków ??? Wrzuc na luz dziewucho, bo Ci te napchane wary zaraz pękną co Ci pan "super fachowiec doktorek zrobił" To że powiększyłaś raz usta to nie znaczy że już wszystkie rozumy pozjadałas na ten temat. A jakby Ci porobił blizny na ustach to byś się wtedy zdziwiła i rozczarowała. Więc na przyszłośc zanim zaczniesz kogos wyzywac zastanów się, nie wszystkim muszą się Twoje usta podobac. Prawda????
|
|
|
|
#739 |
|
Przyczajenie
|
Wiadomość do skajucha
powiedz mi proszę bo dzisiaj idę na powiększanie ust -czy ja mogę po tym zabiegu w przyszłym tyg. iść na aerobik lub basen ( chodzę 3 x w tyg.) mam jeszcze jedno pytanie czy jest się bardzo spuchniętym ( usta) , bo mam zamiar iść jutro do pracy - powiększam delikatnie - proszę o odp. ---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ---------- skajucha sorka za błąd miało być " powiększenie" |
|
|
|
#740 |
|
Przyczajenie
|
Zmijko79 opuchlizna to bardzo indywidualna sprawa wiem że jest większa w przypadku młodych osób i krwiaczki równierz bardziej u młodych osób występują jeśli chodzi o opuchlizne to jest spora na2 dzień szczegolnie rano najlepiej posmaruj je na noc liotonem 1000 całkowita opuchlizna ustępuje po 2tyg ale po około 7 dniach jest juz tak ok najlepiej lekarza zapytaj o ten basen ale wg mnie to nie ma wpływu jedynie solarium
|
|
|
|
#741 |
|
Przyczajenie
|
hej do skajucha, jezeli mozesz to podaj ,gdzie robilas, przepraszam, ale nie czytalam wszystkiego. ladnie sa zrobione,,, pozdrawiam...
---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- juz przeczytalam... sorrki, a ile zaplacilas??? |
|
|
|
#742 |
|
Przyczajenie
|
przy 2 ampolkach nawet jesli robisz w odtępie czasowym jest upust czyli razem wychodzi 1800
|
|
|
|
#743 |
|
Zakorzenienie
|
Zorfik trzymało się tak mniej więcej 8 m-cy. nie ma już śladu niestety
|
|
|
|
#744 |
|
Przyczajenie
|
witaj skajucho
dziekuję za odpowiedz - jestem już po i miałaś racje mówiąc , że to indywidualna sprawa - opuchlizna jest , ale nie taka straszna - byłam dzisiaj w pracy - przypudrowałam usta i dałam pomadkę i nic nie było widać - tylko mówiono mi , że jakoś inaczej wyglądam i że to chyba przez makijaż .Mam mały krwiaczek stosuje maść Auriderm XO i będzie dobrze -efekt jest super, jestem zadowolona - tylko nie wiedziałam , że dobrze jest łykać Heviran przed zabiegiem -aby nie powstała opryszczka - więc dzisiaj wzięłam końską dawkę i jeszcze przez pare dni trzeba brać ---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- a na basen i aerobik można chodzić |
|
|
|
#745 |
|
Przyczajenie
|
to się bardzo cieszę że nie masz sporej opuchlizny i jestes zadowolona z efektów
|
|
|
|
#746 |
|
Przyczajenie
|
witaj skajucho
miałam robione Juvederm 3 to było 0,6ml a może 0,8 -ale mniejsza o to - może i dlatego ta opuchlizna niewielka - bo ty miałaś 2 ml -więc ja przy tobie to kropelka -ale jestem zadowolona , a ty wyglądasz rewelacyjnie- pozdrawiam-) |
|
|
|
#747 |
|
Przyczajenie
|
zmijka79 wklej zdjęcia kiedyś bardzo się cieszę że jesteś zadowolona za 1 razem to spory stres jest
pozdrawiam
|
|
|
|
#748 |
|
Przyczajenie
|
witaj skajucha... dziekije za odpowiedz... pozdrawiam...
|
|
|
|
#749 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Poza nim druga opcje mialam pania dr. z salonu przy Hozej,ale wlasciwie,to tylko jedna kobitka ja wychwalala,ale po wejsciu na jej strone i przeczytaniu kilku jej artykulow,jakos mnie do siebie przekonala Ja niestety do Polski wybieram sie dopiero na wiosne,wiec nie moge sie juz doczekac Twoich przepieknych usteczek,mamnadzieje,ze dasz znac na forum jakie wrazenia po zabiegu i wrzucisz fotke,zeby mozna bylo podziwiac pozdrowionka |
|
|
|
|
#750 |
|
Przyczajenie
|
Do Zorfik........
![]() nie trzeba kupować dwóch ampułek, jedna w zupełności wystarczy żeby zobaczyć efekt. Ja miałam poprostu źle zrobione rok temu u innego lekarza , została mi z jednej strony straszna gula i żeby ją wyrównać z resztą ust trzeba było włożyć mnóstwo pracy i trochę więcej praparatu
Edytowane przez betiidarek Czas edycji: 2009-12-14 o 11:01 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Medycyna estetyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:32.

więc bedę szukać kogoś naparwdę polecanego i doświadczonego.

Masakrycznie drogie są te zabiegi! ..za drogie..jedna mała ampułeczka 0,6 ml kosztuje około 600 zł(minimum) a samo wykonywanie zabiegu trwało u mnie..hmmm z 10 minut?! W wakacje pamiętam, że natrafiłam na stronkę internetową w której można było kupić te ampułki z kwasem hialurynowym
Jeszcze tylko strzykawy dorwać i sama zacznę rozkręcać biznesa ust..owego
Nawet myślałam, że to ona!!! (do czasu przybliżenia zdjęcia