Powiększenie ust - wątek zbiorczy - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Medycyna estetyczna

Notka

Medycyna estetyczna W tym miejscu znajdziesz pytania i odpowiedzi z zakresu medycyny estetycznej. Wejdź i zobacz jak możesz podnieść jakość swojego życia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-08, 13:23   #721
cottonka
Przyczajenie

Dot.: Powiększenie ust - wątek zbiorczy

Wala - nawał pracy ostatnio mi nie pozwalał na pzreglądanie i szukanie gabinetów. Ja chcę łądnie wygladac w sierpniu, więc zabieg bym chciała na wiosnę.
Dodatkowo myslę o czole, bruzdach i tej volumie (bo ja to stara juz jestem i tych zmarszczek to się trochę narobiło więc bedę szukać kogoś naparwdę polecanego i doświadczonego.
cottonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 13:58   #722
skajucha
Przyczajenie

globala miałam wstrzykiwanego dlatego że jest mniej gęstą zawiesina co daje znacznie subtelniejszy efekt jak w kissi a mam drobna twarz i przy 2 ml kissa wglądałabym poprostu śmiesznie tamto zdjecie jest2 dni po zabiegu obecnie jest już 2 tyg daje zdjecia całej twarzy bo samych ust nie mam 1 przed zabiegiem a 2 po zabiegu
skajucha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 14:02   #723
skajucha
Przyczajenie

to sa foty przed i po
Stary 2009-12-08, 14:14   #724
wala24
Raczkowanie

Cottonka na fakt jak już chcesz zrobić tych kilka zabiegów to musi być profesjonalizm w każdym calu Ja już moje pieniążki odłożone na kolejną dawkę kwachu zaczynam powali wydawać na różne duperele Masakrycznie drogie są te zabiegi! ..za drogie..jedna mała ampułeczka 0,6 ml kosztuje około 600 zł(minimum) a samo wykonywanie zabiegu trwało u mnie..hmmm z 10 minut?! W wakacje pamiętam, że natrafiłam na stronkę internetową w której można było kupić te ampułki z kwasem hialurynowymJeszcze tylko strzykawy dorwać i sama zacznę rozkręcać biznesa ust..owego

Skajucha sporo kasiorki musiałaś zainwestować w te 2 ml Jak tam Twoje usta się trzymają? opuchlizna trochę zeszła? jak zejdzie to wstaw jeszcze jakąś fotkę usteczek

---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ----------

Piszę i od razu mam foteczki skajuchy p.s na pierwszy rzut oka skajucho ta druga Twoja fotka z blond długimi włoskami skojarzyła mi się ze zdjęciem Angeliny Jolie Nawet myślałam, że to ona!!! (do czasu przybliżenia zdjęcia)
wala24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 14:38   #725
Burbery
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez skajucha Pokaż wiadomość
to sa foty przed i po
fantastyczna metamorfoza!!! Na drugim zdjęciu myślałam że to Agelina Jolie z filmu 60 seconds (daję fotkę). Ja bym co prawda nie wyglądała dobrze z takimi ustami ale Tobie bardzo służy ta zmiana .

A ten preparat Kiss bardzo trwały z tego co piszą (9-12 mies.) i do tego cena jest niewygórowana!

Edytowane przez Burbery
Czas edycji: 2009-12-08 o 14:42
Burbery jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 15:12   #726
skajucha
Przyczajenie

dzieki często słyszałam że jestem do niej podobna z tego filmu właśnie i to mnie zachęciało do powiększenia jestem zadowolona bardzo z efektu i lekarza polecam i cenowo jest ok
Stary 2009-12-08, 15:31   #727
wersta
Zakorzenienie

oj przyznam, że o wiele bardziej podoba mi się przed niż po 1 ml wystarczyłby w zupełności.
wersta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 15:59   #728
Burbery
Zadomowienie

Cytat:
dzieki często słyszałam że jestem do niej podobna z tego filmu właśnie i to mnie zachęciało do powiększenia jestem zadowolona bardzo z efektu i lekarza polecam i cenowo jest ok
taki mały offtop:
Słuchaj jeśli mogę jako wizażanka Ci jeszcze coś doradzić to nie doprowadzaj już nigdy skóry ani włosów do stanu w jakim są na pierwszej fotce, wyglądają na spalone (włosy i skóra), tandetnie, kiczowato. A na drugim zdjęciu ta leciutko złocista cera i ładnie rozjaśniony kolor włosów czynią Cię prześliczną, wyglądasz o wiele młodziej i na bardziej zadbaną, po prostu jak milion dolarów

Edytowane przez Burbery
Czas edycji: 2009-12-08 o 16:00
Burbery jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 16:18   #729
skajucha
Przyczajenie

tak wiem to zdjecie z lata było jak sie spaliłam na słonku a ogólnie to ciągle chodze taka troszkę blada ale dzieki za rade
Stary 2009-12-08, 17:11   #730
wala24
Raczkowanie

Na tych 2 zdjęciach człowiek ma wrażenie, że widzi 2 zupełnie inne osoby. Miałaś bardzo ładne usta 'przed' - mi by w zupełności takie wystarczyłyPozdrawiam:c ool: 2 ml to taka porcja preparatu dla ludzi którzy tych warg wogóle nie mają..czyli takich jak ja

---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ----------

Pisklaczku a jak tam z Twoimi usteczkami? Nadal takie piękne jak na tych zdjęciach? Ze zdjęciami Twoich ust to można latać do lekarzy i mówić:' takie chce się mieć ' Dla mnie są idealne pozdrawiam!
wala24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-09, 13:46   #731
ewelina_22
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pusiek7 Pokaż wiadomość
Sama jesteś krzywa, ona ma śliczne usta
ślicznych ust to Ty chyba nie widziałaś, jak to nie było do Ciebie to nie musisz się wypowiadac. Obrończyni się znalazła. Gówno wiesz na temat Kęckiego i tyle !!!!!!!! Jak się dowiesz coś z realnego świata a nie z internetu to pogadamy!!!!!! A jak nie wiesz to się nie wtrącaj !!! Dobrze??????

---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ----------

Cytat:
po pierwsze polecam bo jestem zadowolona, po drugie miałam swoje troche niesymetryczne, po trzecie tu są jeszcze podpuchniete po zabiegu geniuszko a po czwarte jak byś miała choć trochę pojecia o temacie to byś wiedziała że to jeden z lepszych fachowców w Polsce .
wiesz co akurat tak się składa że mam trochę pojęcia o temacie , i wiem co to za fachowiec ha ha ha pożal się boże, no ale jak TY jesteś zadowolona do dobrze. Zobacz sobie wcześniejsze strony watku jakie tam maja dziewczyny śliczne usteczka, a nie popaprane jakieś
ewelina_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-09, 16:53   #732
skajucha
Przyczajenie

pewnie jestes żałosną złośliwą brzydulą, że tak tryskasz jadem daj swoją fote to chetnie się pośmieję, Ty pustaku ta strona jest po to by się wypowiadać a nie by tryskać jadem żal mi takich idiotek jak ty.
Stary 2009-12-09, 19:09   #733
wersta
Zakorzenienie

Baby zaraz Was zbanują
Stary 2009-12-09, 22:08   #734
Zorfik
Przyczajenie

czesc Wersta...a co tam sie dzieje z Twoimi usteczkami?...czytalam poprzednie posty to wiem,ze powiekszalalas w ZT...i jak efekt,dalej sie trzyma?Ja tez jestem z w-wy i szukam dobrego fachowca,doszukalas sie kogos godnego polecenia???: roza:

---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ----------

Ewelinka-22,czyzby Tobie ustka ten doktorek spapral,bo chyba jakis czas temu sie do niego wybieralas,nie jestem pewna,czy na nim przystalas?
Zorfik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-09, 22:55   #735
gasolina84
Zakorzenienie

Cytat:
to sa foty przed i po
ładne sexy usteczka aż sama chcę się skusic na wiosnę
proszę wklej jeszcze foteczki jak zejdzie opuchlizna

zawsze jestem ciekawa jak reaguje otoczenie i bliscy na tak dużą zmianę?

Edytowane przez gasolina84
Czas edycji: 2009-12-09 o 22:57
gasolina84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 13:25   #736
ewelina_22
Raczkowanie

Cytat:
pewnie jestes żałosną złośliwą brzydulą, że tak tryskasz jadem daj swoją fote to chetnie się pośmieję, Ty pustaku ta strona jest po to by się wypowiadać a nie by tryskać jadem żal mi takich idiotek jak ty.
Wiesz co??? Jadem jak narazie to tryskasz Ty , bo jak zauważyłaś ja Cię nie wyzywam. Także jak zauważyłaś jest to FORUM i mogę wypowiedziec swoje zdanie i nikt mi tego nie zabroni, a ze sie różni od twojego to juz ci się to nie podoba, jeżeli jesteś taka zadowolona to się ciesz , a ja swoje zdanie mogę napisac. Po pierwsze nie trzeba byc brzydkim żeby wyrazic własne zdanie prawda, nie wiem co ma uroda do wypowiedzenia się w temacie???? Pozdrawiam Słonko
Stary 2009-12-10, 16:16   #737
skajucha
Przyczajenie

sory ale to ty pierwsza na mnie naskoczyłaś po hamsku więc nie rób z siebie ofiary, zresztą skończmy ten temat bo to się już nudne robi
Stary 2009-12-10, 17:24   #738
ewelina_22
Raczkowanie

Cytat:
sory ale to ty pierwsza na mnie naskoczyłaś po hamsku więc nie rób z siebie ofiary, zresztą skończmy ten temat bo to się już nudne robi
Po chamsku???? Wyraziłam tylko swoje zdanie, bo mi wolno, miałaś na tym zdjęciu krzywe to Tak napisaam, i nie wiem dlaczego wyzywasz mnie od idiotek i pustaków ??? Wrzuc na luz dziewucho, bo Ci te napchane wary zaraz pękną co Ci pan "super fachowiec doktorek zrobił" To że powiększyłaś raz usta to nie znaczy że już wszystkie rozumy pozjadałas na ten temat. A jakby Ci porobił blizny na ustach to byś się wtedy zdziwiła i rozczarowała. Więc na przyszłośc zanim zaczniesz kogos wyzywac zastanów się, nie wszystkim muszą się Twoje usta podobac. Prawda????
Stary 2009-12-10, 17:45   #739
zmijka79
Przyczajenie

Wiadomość do skajucha
powiedz mi proszę bo dzisiaj idę na powiększanie ust -czy ja mogę po tym zabiegu w przyszłym tyg. iść na aerobik lub basen ( chodzę 3 x w tyg.) mam jeszcze jedno pytanie czy jest się bardzo spuchniętym ( usta) , bo mam zamiar iść jutro do pracy - powiększam delikatnie - proszę o odp.

---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ----------

skajucha
sorka za błąd miało być " powiększenie"
zmijka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 19:44   #740
skajucha
Przyczajenie

Zmijko79 opuchlizna to bardzo indywidualna sprawa wiem że jest większa w przypadku młodych osób i krwiaczki równierz bardziej u młodych osób występują jeśli chodzi o opuchlizne to jest spora na2 dzień szczegolnie rano najlepiej posmaruj je na noc liotonem 1000 całkowita opuchlizna ustępuje po 2tyg ale po około 7 dniach jest juz tak ok najlepiej lekarza zapytaj o ten basen ale wg mnie to nie ma wpływu jedynie solarium
Stary 2009-12-11, 14:21   #741
iwanka38
Przyczajenie

hej do skajucha, jezeli mozesz to podaj ,gdzie robilas, przepraszam, ale nie czytalam wszystkiego. ladnie sa zrobione,,, pozdrawiam...

---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ----------

juz przeczytalam... sorrki, a ile zaplacilas???
iwanka38 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-11, 14:47   #742
skajucha
Przyczajenie

przy 2 ampolkach nawet jesli robisz w odtępie czasowym jest upust czyli razem wychodzi 1800
Stary 2009-12-11, 19:07   #743
wersta
Zakorzenienie

Zorfik trzymało się tak mniej więcej 8 m-cy. nie ma już śladu niestety teraz wybiorę się do sharleya, do tego polecanego wszędzie Pszennego
Stary 2009-12-11, 19:41   #744
zmijka79
Przyczajenie

witaj skajucho
dziekuję za odpowiedz - jestem już po i miałaś racje mówiąc , że to indywidualna sprawa - opuchlizna jest , ale nie taka straszna - byłam dzisiaj w pracy - przypudrowałam usta i dałam pomadkę i nic nie było widać - tylko mówiono mi , że jakoś inaczej wyglądam i że to chyba przez makijaż .Mam mały krwiaczek stosuje maść Auriderm XO i będzie dobrze -efekt jest super, jestem zadowolona - tylko nie wiedziałam , że dobrze jest łykać Heviran przed zabiegiem -aby nie powstała opryszczka - więc dzisiaj wzięłam końską dawkę i jeszcze przez pare dni trzeba brać

---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ----------

a na basen i aerobik można chodzić
Stary 2009-12-11, 20:44   #745
skajucha
Przyczajenie

to się bardzo cieszę że nie masz sporej opuchlizny i jestes zadowolona z efektów ja miałam sporo opuchlizny niestety a ile miałaś podawane preparatu??
Stary 2009-12-12, 10:03   #746
zmijka79
Przyczajenie

witaj skajucho
miałam robione Juvederm 3 to było 0,6ml a może 0,8 -ale mniejsza o to - może i dlatego ta opuchlizna niewielka - bo ty miałaś 2 ml -więc ja przy tobie to kropelka -ale jestem zadowolona , a ty wyglądasz rewelacyjnie- pozdrawiam-)
Stary 2009-12-12, 12:14   #747
skajucha
Przyczajenie

zmijka79 wklej zdjęcia kiedyś bardzo się cieszę że jesteś zadowolona za 1 razem to spory stres jest pozdrawiam
Stary 2009-12-12, 12:30   #748
iwanka38
Przyczajenie

witaj skajucha... dziekije za odpowiedz... pozdrawiam...
iwanka38 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-14, 08:01   #749
Zorfik
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez wersta Pokaż wiadomość
Zorfik trzymało się tak mniej więcej 8 m-cy. nie ma już śladu niestety teraz wybiorę się do sharleya, do tego polecanego wszędzie Pszennego
Nio to super,az sie ucieszylam,bo sama tez nad nim myslalam,ma dobre opinie,tylko wiesz jakos zadnych fotek z jego cudenkami sie nie doszukalam
Poza nim druga opcje mialam pania dr. z salonu przy Hozej,ale wlasciwie,to tylko jedna kobitka ja wychwalala,ale po wejsciu na jej strone i przeczytaniu kilku jej artykulow,jakos mnie do siebie przekonala
Ja niestety do Polski wybieram sie dopiero na wiosne,wiec nie moge sie juz doczekac Twoich przepieknych usteczek,mamnadzieje,ze dasz znac na forum jakie wrazenia po zabiegu i wrzucisz fotke,zeby mozna bylo podziwiac
pozdrowionka
Zorfik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-14, 10:59   #750
betiidarek
Przyczajenie

Do Zorfik........

nie trzeba kupować dwóch ampułek, jedna w zupełności wystarczy żeby zobaczyć efekt. Ja miałam poprostu źle zrobione rok temu u innego lekarza , została mi z jednej strony straszna gula i żeby ją wyrównać z resztą ust trzeba było włożyć mnóstwo pracy i trochę więcej praparatu

Edytowane przez betiidarek
Czas edycji: 2009-12-14 o 11:01
betiidarek jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Medycyna estetyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości