Wirtualne przyjaciółki cz.III - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-20, 22:48   #721
wwweeerka
Zakorzenienie

Dot.: Wirtualne przyjaciółki cz.III

Cytat:
Napisane przez czarnulkax Pokaż wiadomość
Choć co męskie ramię to męskie....
No takie silne i w ogole....

Cytat:
Masz zeszyt do tego? Ja to czym popadnie zawsze
Szczerze to mi tu gorąco, ale okno mam zamknięte. On tu musiał wcześniej się wedrzeć
Pewnie ze mam jak tam zostaja wnetrznosci to nie chce kazdego brudzic moj zawsze pod reka jest
Juz wczesniej chcial Cie zobaczyc i sie przywitac

wwweeerka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-20, 22:51   #722
czarnulkax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wwweeerka Pokaż wiadomość
No takie silne i w ogole....
Właśnie...

Cytat:
Pewnie ze mam jak tam zostaja wnetrznosci to nie chce kazdego brudzic moj zawsze pod reka jest
Juz wczesniej chcial Cie zobaczyc i sie przywitac
Wnętrzności.... bleee Masz rację, ale jaki ten zeszyt musi być już "wymęczony"
Hahaha i teraz mnie kąsa

♥♥♥
Narzeczonka
czarnulkax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-20, 22:57   #723
wwweeerka
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie...
Nie ma to jak facet

Cytat:
Wnętrzności.... bleee Masz rację, ale jaki ten zeszyt musi być już "wymęczony"
Hahaha i teraz mnie kąsa
No strasznie.... i moja firanka tez
To tu to tam

Ide spac juz bo juz nie moge zmeczylam sie tym sprzataniem
Dobranoc
Ty pewnie jeszcze posiedzisz tu

Stary 2009-08-20, 23:02   #724
czarnulkax
Zakorzenienie

Cytat:
Nie ma to jak facet

Cytat:
No strasznie.... i moja firanka tez
To tu to tam

Ide spac juz bo juz nie moge zmeczylam sie tym sprzataniem
Dobranoc
Ty pewnie jeszcze posiedzisz tu
Dobrze, że na ścianach nie zostawiasz śladów

Dobranoc
Ja postanowiłam dziś iść spać o normalnej godzinie Oby mi się udało! W razie czego mam książkę przygotowaną I najpierw muszę się rozprawić z moim gościem

♥♥♥
Narzeczonka
Stary 2009-08-21, 06:49   #725
oktaffka
Raczkowanie

Dziewuchy Wróciłam
Aż wracać nie chcialam
Wróciłam o 4 rano i dzis na 7 do pracki musialam leść,
aleeesh mam lenia nawet sobie tego nie wyobrażacie.
Co sie dzialo jak mnie nie bylo??
Stary 2009-08-21, 08:32   #726
czarnulkax
Zakorzenienie

Dzień dobry

♥♥♥
Narzeczonka
Stary 2009-08-21, 08:49   #727
kat123
Zakorzenienie

Hello
właśnie wróciłam z lecznicy, moja sunia powinna będzie zdrowa chyba nie doszło do zakażenia otrzewnej

Aparatka od 11.10.2014 (góra).
Dół od 11.04.2015.
kat123 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-08-21, 09:32   #728
6cf34e7e8f39cee75534fdb852be8187cc381168_600e0a0280783
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kat123 Pokaż wiadomość
Hello
właśnie wróciłam z lecznicy, moja sunia powinna będzie zdrowa chyba nie doszło do zakażenia otrzewnej
Cześć wam

kat123 to super widze, że kciuki działają

wwweeerka ty to masz przezycia z dzieciństa, mnie rzaden pies nie pogryzł a i tak bałam się psów, dopiero jak doczekałam się swojego to się wyleczyłam, choć ja chyba bardziej bałam się szczekania a nie samego psa
Raz gdy grałam z bratem w zochę w domu to moja wcześniejsza psina (owczarek niemiecki) wbił mi kła w nogę. niby się już dawno zagoiło, ale dalej czuć takie wgłębienie.

A mi jeszcz trochę i zacznie się ostatni tydzień wakacji

oktaffka musiało ci być dobrze jak nie chciałaś wracać
6cf34e7e8f39cee75534fdb852be8187cc381168_600e0a0280783 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 09:45   #729
wwweeerka
Zakorzenienie

Cytat:
Dobrze, że na ścianach nie zostawiasz śladów

Dobranoc
Ja postanowiłam dziś iść spać o normalnej godzinie Oby mi się udało! W razie czego mam książkę przygotowaną I najpierw muszę się rozprawić z moim gościem
Bo celu do nich w trakcie lotow
I co udalo sie? pewnie ksiazka sie przydala

---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ----------

Cytat:
Dzień dobry
Dobry dobry

---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ----------

Cytat:
Napisane przez oktaffka Pokaż wiadomość
Dziewuchy Wróciłam
Aż wracać nie chcialam
Wróciłam o 4 rano i dzis na 7 do pracki musialam leść,
aleeesh mam lenia nawet sobie tego nie wyobrażacie.
Co sie dzialo jak mnie nie bylo??
Wrocilas jak fajnie
JAk moglas nie chciec?
My sobie jednak wyobrazamy

---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ----------

[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;13830409]
wwweeerka ty to masz przezycia z dzieciństa, mnie rzaden pies nie pogryzł a i tak bałam się psów, dopiero jak doczekałam się swojego to się wyleczyłam, choć ja chyba bardziej bałam się szczekania a nie samego psa
Raz gdy grałam z bratem w zochę w domu to moja wcześniejsza psina (owczarek niemiecki) wbił mi kła w nogę. niby się już dawno zagoiło, ale dalej czuć takie wgłębienie.
[/QUOTE]

No mialam kilka razy noge zlamalam bo w rowerkiem w dolek wpadalam taki maly ale ze ja taka delikatna to... i jescze troche przezyc bylo

Ale pewnie nie jest widoczne? u mnie to dosyc duze sa blizny ale juz sie przyzwyczailam

A tak w ogole dzien dobry

Edytowane przez wwweeerka
Czas edycji: 2009-08-21 o 09:54
Stary 2009-08-21, 10:10   #730
kat123
Zakorzenienie

[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;13830409]Cześć wam

kat123 to super widze, że kciuki działają

A mi jeszcz trochę i zacznie się ostatni tydzień wakacji

[/QUOTE]

oj działają działają ale jeszcze do poniedziałku musicie trzymać

pewnie psina chciała też się bawić Ja kiedys tak nie lubiłam owczarków niemieckich... ot tak, bo było ich dużo i wszyscy je kupowali a ja uważałam, że ta rasa jest już nudna i w ogóle -a potem u TŻ jeden owczarek mnie bardzo polubil i teraz sobie z nim w nogę czasem gram (a TŻ lata i krzyczy, że mu psa obronnego rozpuszczam)

mi też został tydzień wakacji a potem praktyki nie przypominaj i nie myśl o tym

Dół od 11.04.2015.
Stary 2009-08-21, 10:24   #731
wwweeerka
Zakorzenienie

Cytat:

pewnie psina chciała też się bawić Ja kiedys tak nie lubiłam owczarków niemieckich... ot tak, bo było ich dużo i wszyscy je kupowali a ja uważałam, że ta rasa jest już nudna i w ogóle -a potem u TŻ jeden owczarek mnie bardzo polubil i teraz sobie z nim w nogę czasem gram (a TŻ lata i krzyczy, że mu psa obronnego rozpuszczam)

Pewnie ze bedziemy trzymac fajnie ze juz psinka zdrowieje i nie ma zakazenia

Wam pewnie szybko wakacje zlecialay ja je mam od maja to juz mi sie dluza i ja chce szkole

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-08-21, 11:07   #732
czarnulkax
Zakorzenienie

Cytat:
Hello

---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ----------

Cytat:
Bo celu do nich w trakcie lotow
I co udalo sie? pewnie ksiazka sie przydala
Ciekawie musi wyglądać ta akcja - w pogodni za komarami
Prawie Ok 1 już spałam Bo się zagadałam z psiapsiółą na gg, a potem jeszcze książka i

Cytat:
No mialam kilka razy noge zlamalam bo w rowerkiem w dolek wpadalam taki maly ale ze ja taka delikatna to... i jescze troche przezyc bylo
Ty to masz wspomnienia

---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ----------

Nie gadać mi tu laski o końcu wakacji! Bo mnie się egzamin zbliża wielkimi krokami A na samą myśl...

---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ----------

Cytat:
Wam pewnie szybko wakacje zlecialay ja je mam od maja to juz mi sie dluza i ja chce szkole
Nie mów tak! Ja jeszcze nie zebrałam wszystkich sił na kolejny rok biegania za profesorami

---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ----------

Pytałam kilka razy, czy pasuje im taki termin egzaminu a dziś jeden się obudził, że on by wolał jednak później

---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ----------

Niech mnie ktoś wywiezie na bezludną wyspę z książką i tam zostawi! I trzyma tam do września

---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ----------

Mam niemożliwych panów od śmieci Tzn tych co je wywożą

♥♥♥
Narzeczonka
Stary 2009-08-21, 11:24   #733
Konto usunięte

Cytat:

Nie mart się, kciuki będę trzymać aż wszysko się wyleczy
Taa, chciał się bawić, ale zamiast złapać za zochę to za nogę, ja się wystraszyłam nie wiedziałam co jest grane, on też się wystraszył bo się położył w kącie i patrzał taki smutny. Lubie owczarki, ale trzeba umieć je wychować, nam się trafił dominator, to jako szczeniak o 19 rzucał się do rąk, czego go oduczyliśmy, ale długo bidulek nie żył bo miał zawał w wieku 16 miesięcy

jak mam nie myśleć o wakacjach jak rodzina się nabija, że skończy się leniuchowanie i będę miała zajęcie jak oni, bo teraz to wszyscy do roboty chodzą a ja sobie odpoczywam

No to twój TŻ musi mieć fajnego tego pieska rozpuszczaj go dalej, one są takie kochane jak się położą na plecy żeby je g łaskać. Mój nie był nauczony grać w piłkę, ale psinka, którą mam teraz to już wie, że jak się coś kopie to ona ma łapać za piłkę (zabawkę) a nie za nogę.

wwweeerka ale ty pechowa byłaś jako dziecko ta blizna nie jest widoczna z czego się cieszę, bo moja bernardynka załatwiła mi już dość widoczną, taką na 10 cm na kolanie, biedaczysko nie wie, że jak się prosi to pazurki się chowa a nie wyciąga.

czarnulkax ja cię nie wywiozę bo samochodu nie mam ale pomyśl sobie co zrobisz jak już ci się książka znudzi?

To co ci panowie od śmieci robią?

Edytowane przez 6cf34e7e8f39cee75534fdb852be8187cc381168_600e0a0280783
Czas edycji: 2009-08-21 o 11:26
6cf34e7e8f39cee75534fdb852be8187cc381168_600e0a0280783 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 11:32   #734
czarnulkax
Zakorzenienie

[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;13832570]

czarnulkax ja cię nie wywiozę bo samochodu nie mam ale pomyśl sobie co zrobić jak już ci się książka znudzi?

To co ci panowie od śmieci robią?[/QUOTE]

Ale ja mam na myśli książkę z przedmiotu, z którego mam egzamin Ona mnie cały czas nudzi, a będąc na takiej bezludnej wyspie nie będę miała co robić, to ją całą przerobię z kilka razy z nudów

Śmieszni są Zawsze mam szczęście, że akurat jestem na ogródku A jeden zawsze mówi do mojego psa

♥♥♥
Narzeczonka
Stary 2009-08-21, 11:40   #735
kat123
Zakorzenienie

Cytat:
Pewnie ze bedziemy trzymac fajnie ze juz psinka zdrowieje i nie ma zakazenia

Cytat:

Mam niemożliwych panów od śmieci Tzn tych co je wywożą

a co robią (lub nie robią)?

[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;13832570]Nie mart się, kciuki będę trzymać aż wszysko się wyleczy
Taa, chciał się bawić, ale zamiast złapać za zochę to za nogę, ja się wystraszyłam nie wiedziałam co jest grane, on też się wystraszył bo się położył w kącie i patrzał taki smutny. Lubie owczarki, ale trzeba umieć je wychować, nam się trafił dominator, to jako szczeniak o 19 rzucał się do rąk, czego go oduczyliśmy, ale długo bidulek nie żył bo miał zawał w wieku 16 miesięcy
[/QUOTE]
16 miesięcy i zawał? to chyba biedny jakąś wadę miał

dzis jak byłam w lecznicy, to przede mna była taka starsza pani z jamnikiem 11-letnim i rozmawiałam z nią i ona mówi, że jej poprzedni pies (też jamnik) miał 19 lat jak umarł na zawał i,że całe życie marzyła o amstafie, rotwailerze lub bokserze, a miała same jamniki
[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;13832570]
No to twój TŻ musi mieć fajnego tego pieska rozpuszczaj go dalej, one są takie kochane jak się położą na plecy żeby je g łaskać. Mój nie był nauczony grać w piłkę, ale psinka, którą mam teraz to już wie, że jak się coś kopie to ona ma łapać za piłkę (zabawkę) a nie za nogę.

[/QUOTE]

no ten jeden jest kochany (bo drugi -taki sliczny, postawny, rudy) się wszystkich i wszystkiego boi ale ten puchaty to taki łobuz, że masakra a granie w noge polega na tym, że on próbuje zabrac mipiłkę i ją pogryźć, a ja uciekam z tą piłką -a potem ja musze go ganiać, bo jak mi zabierze to ciągle ucieka ale taki grzeczny -nigdy mnie nie ugryzl ani nawet nie warknął bo jak tak pewnie go obejmuje pod szyją by zatrzymać... jakby mnie dziabnął to chyba bym musiała mieć przeszczep twarzy

psy ogólnie są fajne i koty i króliczki, szynszyle, myszoskoczki, koszatniczki, szczury, myszy i.... konie aha i papużki bo rybki nie są fajne, bo nie mozna się z nimi bawić i ich głaskać

---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ----------

Cytat:
Śmieszni są Zawsze mam szczęście, że akurat jestem na ogródku A jeden zawsze mówi do mojego psa
a co mówi? Ej, ja lubię gadać ze zwierzętami z psami i kotami szczególnie a juz naprawdę to z kotem sasiadki bo on (a wlaściwie ona) odpowiada

w ogóle mówiłam wam, ze mój bardzo wdzięczny kot znosi mi do domu myszy i jaszczurki? jedną mysz wypuścił i nie zdążyłam jej złapać -zwiała pod lodówke i tyle ją widziałam ale nie widać i nie słychac już jej więc którys kot ją chyba dorwał i wczoraj znowu -tylko tym razem zdążyłam ją złapać i wynieść i tak przynosi po 3 żyjątka dziennie wydzierając się przy tym jak najęta ale to z wdzięczności pewnie

Dół od 11.04.2015.
Stary 2009-08-21, 12:12   #736
czarnulkax
Zakorzenienie

Cytat:
a co robią (lub nie robią)?
Są przesympatyczni

Cytat:
psy ogólnie są fajne i koty i króliczki, szynszyle, myszoskoczki, koszatniczki, szczury, myszy i.... konie aha i papużki bo rybki nie są fajne, bo nie mozna się z nimi bawić i ich głaskać

Hahaha a ja lubię rybki Miałam kiedyś pięknego czerwonego bojownika

Cytat:
a co mówi? Ej, ja lubię gadać ze zwierzętami z psami i kotami szczególnie a juz naprawdę to z kotem sasiadki bo on (a wlaściwie ona) odpowiada
Różnie, zawsze się z nim wita A dziś do niego mówi, jak mu poszczekał, poszczekał i on zamknął bramkę: "i co bohaterze?"
Odpowiada?
Ja ze swoimi zwierzakami też rozmawiam

Cytat:
w ogóle mówiłam wam, ze mój bardzo wdzięczny kot znosi mi do domu myszy i jaszczurki? jedną mysz wypuścił i nie zdążyłam jej złapać -zwiała pod lodówke i tyle ją widziałam ale nie widać i nie słychac już jej więc którys kot ją chyba dorwał i wczoraj znowu -tylko tym razem zdążyłam ją złapać i wynieść i tak przynosi po 3 żyjątka dziennie wydzierając się przy tym jak najęta ale to z wdzięczności pewnie
Złapałaś mysz? Mój rudzielec też ostatnio przyniósł mysz do domu Ale była już martwa.

♥♥♥
Narzeczonka

Edytowane przez czarnulkax
Czas edycji: 2009-08-21 o 12:13
Stary 2009-08-21, 12:18   #737
Konto usunięte

Cytat:

16 miesięcy i zawał? to chyba biedny jakąś wadę miał

no ten jeden jest kochany (bo drugi -taki sliczny, postawny, rudy) się wszystkich i wszystkiego boi ale ten puchaty to taki łobuz, że masakra a granie w noge polega na tym, że on próbuje zabrac mipiłkę i ją pogryźć, a ja uciekam z tą piłką -a potem ja musze go ganiać, bo jak mi zabierze to ciągle ucieka ale taki grzeczny -nigdy mnie nie ugryzl ani nawet nie warknął bo jak tak pewnie go obejmuje pod szyją by zatrzymać... jakby mnie dziabnął to chyba bym musiała mieć przeszczep twarzy

Ojciec mojego psiaka zmarł w wieku 4 lat, więc musiał mieć wrodzoną wadę. Wyszedł na dwór, pobiegł za patykiem i padł

Do mojej jak czasami się tule to ma taki odruch kłapnięcia mordką przed twarzą, ale jeszcze nigdy nikogo nie łapła, a nam się refleks poprawił ale ogólnie to bardzo lubi jak ją się tuli, taka duża maskotka z niej jest.

Jak byłam mała to wyciągałam rybki z wody i je głaskałam a potem znowu do wody wpuszczałam teraz też mam rybki ale tak nie robię.
Żółwie wodno-lądowe też nie są zbytnio do głaskania, bo jak zawsze chce go pogłaskać to mnie gryzie.

Ale masz prezenty od kotka

czarnulkax ahaaa, to ja chyba się z tobą wybiorę na tą wyspę i nadrobie moje przedmioty zawodowe

U mnie ludziska z bloku częściej z psem pogadają niż ze mną

A ja mam bojownika tylko że niebieskiego

Czas edycji: 2009-08-21 o 12:38
Stary 2009-08-21, 12:24   #738
czarnulkax
Zakorzenienie

[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;13833530]

Jak byłam mała to wyciągałam rybki z wody i je głaskałam a potem znowu do wody wpuszczałam teraz też mam rybki ale tak nie robię.
Żółwie wodno-lądowe też nie są zbytnio do głaskania, bo jak zawsze chce go pogłaskać to mnie gryzie.
[/QUOTE]

One to przeżyły?
Żółwia też kiedyś miałam ładnych parę lat, ale mój nie gryzł Mój tata go zawsze czyścił szczoteczką

czarnulkax ahaaa, to ja chyba się z tobą wybiorę na tą wyspę i nadrobie moje przedmioty zawodowe[/QUOTE]

Ale musisz na sąsiednią, bo jak będziemy we dwie, to będziemy plotkować

A ja mam bojownika tylko że niebieskiego[/QUOTE]

Piękne rybki, prawda?

♥♥♥
Narzeczonka
Stary 2009-08-21, 12:24   #739
kat123
Zakorzenienie

Cytat:
Hahaha a ja lubię rybki Miałam kiedyś pięknego czerwonego bojownika
a ja miałam kiedyś czarnego molinezję ale mi dednął po pół roku chyba jedyne zwierzątko, za którym nie płakałam rybki sa moim zdaniem bardziej ozdobą, bo ja lubie brać zwierzaka na ręcę bawić się z nim itp

Cytat:
Różnie, zawsze się z nim wita A dziś do niego mówi, jak mu poszczekał, poszczekał i on zamknął bramkę: "i co bohaterze?"
Odpowiada?
Ja ze swoimi zwierzakami też rozmawiam

no odpowiada -ja mówię "co Tośka?" a ona Miiiaaaauuu ja otwieram lodówkę a ona znowu gada, i to tak, ze jej nie przegadasz, albo jej coś dasz, albo będzie za tobą chodzić i marudzić
weterynarze gadali z moim psem dlatego już ich uwielbiam

Cytat:
Złapałaś mysz? Mój rudzielec też ostatnio przyniósł mysz do domu Ale była już martwa.
moja Kitka to tak średnio 3 razy dziennie cos przynosi: żywe, martwe, konające, puchate, z łuskami, byle mieściło się do pyska i można było to potem zjeść ale z tymi myszami przegina, no wczoraj przyniosła małą mysz i rzucila na środku pokoju, a ja, jako, ze uczę się na błędach, złapałam mysze za ogon i na dwór a dzis rano usuwałam z ogródka martwa jaszczurkę która bawiła się wczoraj ale jak już słyszę, że idzie i się wydziera to od razu zamykam drzwi

Dół od 11.04.2015.
Stary 2009-08-21, 12:25   #740
czarnulkax
Zakorzenienie

Karolka a w jakim Ty technikum jesteś? Bo przedmioty zawodowe, to pewnie jakieś technikum, dobrze myślę?

♥♥♥
Narzeczonka
Stary 2009-08-21, 12:30   #741
kat123
Zakorzenienie

[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;13833530]Ojciec mojego psiaka zmarł w wieku 4 lat, więc musiał mieć wrodzoną wadę. Wyszedł na dwór, pobiegł za patykiem i padł

Do mojej jak czasami się tule to ma taki odruch kłapnięcia mordką przed twarzą, ale jeszcze nigdy nikogo nie łapła, a nam się refleks poprawił ale ogólnie to bardzo lubi jak ją się tuli, taka duża maskotka z niej jest.

Ale masz prezenty od kotka
[/QUOTE]
no pewnei wada... szkda, dzisiaj psy tak często chorują i to na takie ludzkie choroby mojej sąsiadki suczka ma padaczkę (być może nawet przez moją sunię), a w lecznicy dwa razy spotkałam panią z pudlem chorym na cukrzyce

chyba każdy piesek lubi glaskanie mój ratler taki niedopieszczony -ciągle sięłasi, a jak widzi szczotkę do czesania to już koniec -trzeba go minimum 20 minut czesać

nigdy mnie żółw nie ugryzł kiedyś miałam do czynienia z lądowymi -wtedy właśnie dowiedziałam się, że żółwie wcale nie są takie wolne jak mi uciekl jeden pod łóżko i nie mogłam go złapać -a to był żółw sąsiadki

oj prezenty jak marzenie -ale ja wiem, ze to z wdzięczności (sąsiadce też przynosi -pewnie za uratowanie życia) dlatego jakoś mnie to nie przeraża

Dół od 11.04.2015.
Stary 2009-08-21, 12:31   #742
czarnulkax
Zakorzenienie

Cytat:
a ja miałam kiedyś czarnego molinezję ale mi dednął po pół roku chyba jedyne zwierzątko, za którym nie płakałam rybki sa moim zdaniem bardziej ozdobą, bo ja lubie brać zwierzaka na ręcę bawić się z nim itp
No raczej tak, bo nie pobawisz się z nimi. Ale są zapaleni hodowcy, którzy chcą rybki i tylko rybki TŻ koleżanki ma tyle akwariów z rybkami u siebie Ostatnio jak się spotkałyśmy, to on poszedł sobie pochodzić po sklepach zoologicznych i rybki pooglądać A ona się śmieje, że on to chyba bardziej te ryby kocha od niej

Cytat:

no odpowiada -ja mówię "co Tośka?" a ona Miiiaaaauuu ja otwieram lodówkę a ona znowu gada, i to tak, ze jej nie przegadasz, albo jej coś dasz, albo będzie za tobą chodzić i marudzić
weterynarze gadali z moim psem dlatego już ich uwielbiam
Jak otwieram lodówkę to mój kot gada jakby go nakręciło Albo jak widzi, że niosę coś dobrego Bo one wtedy mówią: "daj trochę!"

Cytat:
moja Kitka to tak średnio 3 razy dziennie cos przynosi: żywe, martwe, konające, puchate, z łuskami, byle mieściło się do pyska i można było to potem zjeść ale z tymi myszami przegina, no wczoraj przyniosła małą mysz i rzucila na środku pokoju, a ja, jako, ze uczę się na błędach, złapałam mysze za ogon i na dwór a dzis rano usuwałam z ogródka martwa jaszczurkę która bawiła się wczoraj ale jak już słyszę, że idzie i się wydziera to od razu zamykam drzwi

Jak dobrze, że mój raczej nie znosi taki zdobyczy do domu.

♥♥♥
Narzeczonka
Stary 2009-08-21, 12:39   #743
kat123
Zakorzenienie

Cytat:
No raczej tak, bo nie pobawisz się z nimi. Ale są zapaleni hodowcy, którzy chcą rybki i tylko rybki TŻ koleżanki ma tyle akwariów z rybkami u siebie Ostatnio jak się spotkałyśmy, to on poszedł sobie pochodzić po sklepach zoologicznych i rybki pooglądać A ona się śmieje, że on to chyba bardziej te ryby kocha od niej
wiem, że są rybki w sumie ładne, mi się bardzo skalary podobają -takiego to bym sobie kupiła tylko, ze to ciepłowodna więc za dużo kombinacji na jedną rybkę
Cytat:
Jak otwieram lodówkę to mój kot gada jakby go nakręciło Albo jak widzi, że niosę coś dobrego Bo one wtedy mówią: "daj trochę!"
jedne mówią "daj trochę" a inne Cię napastują cały dzień za to, ze im kawałka szynki nei dałaś -Tośka właśnie taki napastujący kot ale ja lubię takie gadające kotki

Cytat:

Jak dobrze, że mój raczej nie znosi taki zdobyczy do domu.
a kot czy kotka? Bo koty są mniej łowne moja to chyba jakieś mysie miasto rabuje

Dół od 11.04.2015.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-08-21, 12:46   #744
czarnulkax
Zakorzenienie

Cytat:
wiem, że są rybki w sumie ładne, mi się bardzo skalary podobają -takiego to bym sobie kupiła tylko, ze to ciepłowodna więc za dużo kombinacji na jedną rybkę
Skalary są ładne

Cytat:
jedne mówią "daj trochę" a inne Cię napastują cały dzień za to, ze im kawałka szynki nei dałaś -Tośka właśnie taki napastujący kot ale ja lubię takie gadające kotki
Ja też, przy najmniej wiesz, że masz kota

Cytat:
a kot czy kotka? Bo koty są mniej łowne moja to chyba jakieś mysie miasto rabuje
Kot A wiecie co jest śmieszne (przynajmniej tak mi się wydaje), mój kot zostaje z małymi Już drugi raz. Poprzednio matka wyniosła gdzieś 2 kotki, został 1 i mój rudy się nim zajmował, ten mały za nim chodził wszędzie A teraz jest to samo, kocica nie wiem gdzie jest, a te dwa maluchy zostały. Swoją drogą to są takie kochane I mój się nimi opiekuje.

♥♥♥
Narzeczonka
Stary 2009-08-21, 12:55   #745
Konto usunięte

Cytat:
One to przeżyły?
Żółwia też kiedyś miałam ładnych parę lat, ale mój nie gryzł Mój tata go zawsze czyścił szczoteczką

Ale musisz na sąsiednią, bo jak będziemy we dwie, to będziemy plotkować

Piękne rybki, prawda?
Rybki przeżywał, aż się teraz im dziwie Nawet kiedyś jedna w trakcie głaskania upadła na biurko, to ja ręką szybko ją ściągnęłam i wrzuciłam do wody, o dziwo nic jej się nie stało i żyła bardzo długo.

Masz racje, razem to byśmy w życiu do książki nie zajrzały

Bojowniki są fajne, ale trochę takie nudne, często patrzy się bardzo długo w jeden punkt i nic nie robi, czasami dla rozrywki przykładam mu różne rzeczy do akwariumu, niech sobie poogląda a co
Ciekawsze są pielęgnice, mam 4 w tym jedna przez jakiś okres składałam mi po 300 jajeczek ikry a potem samiecz przypływał i zjadał
Ostatni to się ganiały że termometr odczepiły od szyby.

Tak, chodzę do ekonomicznego, musiałabym trochę poduczyć się specjalizacji i ekonomiki a i trochę jeszcze rachunkowości, ale ona to mi jeszcze w miarę w głowę wchodzi.

kat123
od znajomej piesek też ma cukrzyce i w dodarku jeszcze hemoroidy a od kuzyna pies ma bardzo delikatny żołądek i może jeść tylko niektóre jedzenie.

Moja nie lubi czesania, zanim ją wyczesze to muszę się nachodzić po miejszkaniu bo ucieka przede mną albo czasami się położy i zaczyna się tulić łebkiem do mnie żeby dać jej spokój.
Ona często upomina się o głaskanie, czasmi skomli, a nawet to brzmi jakby chciała coś powiedzieć, kiedyś to jej nawet "mama" wyszło
ale ona wogóle jest inna, jak chcemy żeby szczekała, to najpierw układa mordkę jakby chciała szczekać ale dźwięku nie wydaje, dopiero po czasie robi "uu"

A mój żółw lubi mnie łapać za palca by myśli, że to jedzenie czasami jak siedzę przy kompie, to on próbuje wyjść z akwariumu i wtedy upada na plecy. Wczoraj tak upadł i zamiast od razu się obrócić to tak sobie leżał, podniósł głowę bardziej nad wodę i się rozglądał

Jak ja lubie małe kociaki

Czas edycji: 2009-08-21 o 12:57
Stary 2009-08-21, 13:34   #746
kat123
Zakorzenienie

Cytat:
Skalary są ładne

Cytat:
Ja też, przy najmniej wiesz, że masz kota
to znaczy wiem, że moja sąsiadka ma kota co prawda Tosia to córka mojej Kitki, ale powinna byc kotkiem swojej pani, a jest wspólnym
Cytat:
Kot A wiecie co jest śmieszne (przynajmniej tak mi się wydaje), mój kot zostaje z małymi Już drugi raz. Poprzednio matka wyniosła gdzieś 2 kotki, został 1 i mój rudy się nim zajmował, ten mały za nim chodził wszędzie A teraz jest to samo, kocica nie wiem gdzie jest, a te dwa maluchy zostały. Swoją drogą to są takie kochane I mój się nimi opiekuje.
musi byc bardzo mądry
[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;13834114]

kat123
od znajomej piesek też ma cukrzyce i w dodarku jeszcze hemoroidy a od kuzyna pies ma bardzo delikatny żołądek i może jeść tylko niektóre jedzenie.[/QUOTE]
biedne
Moja nie lubi czesania, zanim ją wyczesze to muszę się nachodzić po miejszkaniu bo ucieka przede mną albo czasami się położy i zaczyna się tulić łebkiem do mnie żeby dać jej spokój.
Ona często upomina się o głaskanie, czasmi skomli, a nawet to brzmi jakby chciała coś powiedzieć, kiedyś to jej nawet "mama" wyszło
ale ona wogóle jest inna, jak chcemy żeby szczekała, to najpierw układa mordkę jakby chciała szczekać ale dźwięku nie wydaje, dopiero po czasie robi "uu"[/QUOTE]
co pies to charakter
A mój żółw lubi mnie łapać za palca by myśli, że to jedzenie czasami jak siedzę przy kompie, to on próbuje wyjść z akwariumu i wtedy upada na plecy. Wczoraj tak upadł i zamiast od razu się obrócić to tak sobie leżał, podniósł głowę bardziej nad wodę i się rozglądał[/QUOTE]
śmiesznie to musiało wyglądać
a żółw to sam się tak obróci? z pleców?
Jak ja lubie małe kociaki[/QUOTE]
ja też

Dół od 11.04.2015.
Stary 2009-08-21, 13:35   #747
201701300931
Konto usunięte

Gaduły
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 13:44   #748
kat123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Gaduły
no cześć

Dół od 11.04.2015.
Stary 2009-08-21, 14:09   #749
tagogirl
Wtajemniczenie

Witam Dziewczyny czytałam Was ale coś z Firefoxem miałam a ze zwykłej przeglądarki nie mogłam wysyłać wiadomości i niektóre strony mi nie działały np. kwc
dzisiaj 21... ja nie chce do szkoły

Bogu serce, ludziom uśmiech, sobie Krzyż.

Coraz bliżej Ciebie być, tego pragnę. Chociaż czasem trzeba iść, pod prąd.

tagogirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 14:15   #750
czarnulkax
Zakorzenienie

[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;13834114]Rybki przeżywał, aż się teraz im dziwie Nawet kiedyś jedna w trakcie głaskania upadła na biurko, to ja ręką szybko ją ściągnęłam i wrzuciłam do wody, o dziwo nic jej się nie stało i żyła bardzo długo.
[/QUOTE]

Sadystka z Ciebie była

Bojowniki są fajne, ale trochę takie nudne, często patrzy się bardzo długo w jeden punkt i nic nie robi, czasami dla rozrywki przykładam mu różne rzeczy do akwariumu, niech sobie poogląda a co[/QUOTE]

Ale jakie dostojne Tylko musi być jeden w akwarium bo inne rybki zje

Tak, chodzę do ekonomicznego, musiałabym trochę poduczyć się specjalizacji i ekonomiki a i trochę jeszcze rachunkowości, ale ona to mi jeszcze w miarę w głowę wchodzi.[/QUOTE]

A która klasa?

Jak ja lubie małe kociaki[/QUOTE]

Kochane są

---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ----------

Cytat:

to znaczy wiem, że moja sąsiadka ma kota co prawda Tosia to córka mojej Kitki, ale powinna byc kotkiem swojej pani, a jest wspólnym
A no tak, bo to sąsiadki Tak pisałaś, że za Tobą chadza, że zapomniałam, że to nie Twój

Cytat:

musi byc bardzo mądry
Tylko nie spotkałam się jeszcze z kotem, który się opiekuje małymi.

---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ----------

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Gaduły
Myyyy?

---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ----------

Cytat:
Napisane przez tagogirl Pokaż wiadomość
Witam Dziewczyny czytałam Was ale coś z Firefoxem miałam a ze zwykłej przeglądarki nie mogłam wysyłać wiadomości i niektóre strony mi nie działały np. kwc
dzisiaj 21... ja nie chce do szkoły
Wcale Ci się nie dziwię

♥♥♥
Narzeczonka
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości